Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Beschikbaar ?
12-01-2016
Samantha

Komt ze nog wel terug ?

Heerlijk begin van 2016 !
08-01-2016
Nienke

Lieve Nienke, soms moet ik eventjes op je wachten, maar als we eenmaal in de prachtige massage-kamer zijn heb je alle tijd en aandacht voor me en kan ik genieten van je zachte aanrakingen en overheerlijke massage. En ja, die lopen wel eens uit…gelukkig maar !!! Je privé-masseur :) 

Voor de liefhebber...
04-01-2016
Chantal

Chantal kan een goede massage geven.

teleuurgesteld
02-01-2016
Nienke

Ik heb regelmatig prettige massages van Nienke gehad. Maar de laatste keer was teleurstellend. Ze kwam (veel) te laat Dan kan de massage nog zo goed zijn, maar is bij mij de pret eraf.

Echt GENOTEN!!
22-12-2015
Wendy

voor het eerst een afspraak gehad met Wendy, ze doet het super goed en ik genoot er echt van! Wendy tot de volgende keer! :D

verrassend op alle gebieden
22-12-2015
Janet

WOW !
De altijd vrolijke en warme Janet begrijpt hoe het moet!
Jij geniet, zij geniet. Niets is te gek!
Top!
Zo goed om nu al te weten dat ik snel terug zal komen voor Janet....

Dank en ben onze afspraak niet vergeten :0

Maak een afspraak met Janet
niemand beter dan Rachelle
21-12-2015
Rachelle

Niemand is beter dan Rachelle, altijd een ondeugende lekkere massage. Ik kom nu al 5 jaar bij Carpe Diem. Regelmatig iemand anders, maar altijd weer terug naar haar. tot snel Rach....
liefs

Maak een afspraak met Rachelle
Fantastisch
20-12-2015
Bibi

In de vroege ochtend op weg naar het vliegveld nog even een zeer bijzondere massage van Bibi. Erg toegewijd, open en gepassioneerd. Met een stoute blik masseerde ze mij naar het paradijs. Fantastisch!

genoten
19-12-2015
Layla

Genoten van een heerlijke massage, heerlijke spontane meid met pit. Ga zo door ! Gr van die kerel met die mooie tatoeages

afwezig
15-12-2015
Samantha

Ze blijft wel lang weg

Ik vond het een geweldige erotische massage en je bent een mooie
11-12-2015
Tia

Ik ben blij dat ik jou heb leren kennen, ik zie je gauw weer, veel liefs richard

Natural Beauty !
10-12-2015
Nienke

Nienke is met recht een Natural Beauty, vanaf het moment dat ze je ontvangt in een van haar prachtige jurkjes (soms heel sexy, uitdagend, of heel erg erotisch) ben je helemaal verkocht. Je waant je in een andere wereld, waar je voor even al je zorgen vergeet, je mag jezelf overgeven aan de zachte ervaren handen van Hemelse Nienke !
Haar natuurlijk schoonheid betoverd je, en de manier waarop ze je zorgen wegmasseert is met geen woorden te beschrijven, de combinatie van haar zachte vaardige handen, haar prachtige slanke lichaam en warme olie maakt dat je je voor even de meest gelukkige man op aarde voelt, en je denkt “Dit gevoel mag nooit meer over gaan !”
Als Aphrodite de godin van de Liefde is, heeft ze er een zusje bij ; “Nienke, Godin van de Massage”
Frank

thais superslank
03-12-2015
Wing

ook een massage gehad van deze thaise schone, superslank, heerlijke borsten en ze maakt je helemaal gek 1 ding is zeker als ik weer naar CD Oss ga en zij is er ook dan is ze voor mij mits jullie mij niet voor zijn

Fantastisch
02-12-2015
Milana

Net voor de eerste keer geweest. Ik zou haar zeker aanraden. Haar massage is geweldig. Het is ook een mooie vrouw om te zien, heel lief en open. Een schat van een vrouw. Heel zeker voor herhaling vatbaar. Gr Sven

Maak een afspraak met Milana
Hemels
01-12-2015
Bibi

Zo spannend teder lief en zacht wow. Ik kom snel terug x bob

perfect
29-11-2015
Rachelle

Rachelle die is perfect en doet het rustig aan want ze neemt de tijd voor je.

Maak een afspraak met Rachelle
First time end not te last time
28-11-2015
Wendy

Voor het eerst met sexy wendy.
Wat heeft zij een lekkere handen ,billen ,ogen sexy en een lekker lichaam.
Tot SNEL WENDY!!!
SHE'S MIJ GIRL ,SO HOT ,SO PERFECT END SO SEXY!!!!!!!

Heerlijke massage en lekker verwend
23-11-2015
Nooy

Lieve Nooy,
Je hebt mij afgelopen donderdag heerlijk laten relaxen door je massage en lekker verwend. Voor herhaling vatbaar. Je bent klein maar fijn.
Lexy

Denkend aan Nienke is de kou zo verdwenen !
23-11-2015
Nienke

Het vriest en het is koud buiten, maar denkend aan Nienke's Hemelse erotische massage's is de kou zo verdwenen en kan ik er weer de hele dag tegen. Binnenkort kom ik weer langs voor een heerlijke warme massage. Frank

Lieve sadist
22-11-2015
Kim

Zulke mooie lieve bambi-ogen. Die glimlach waarvan je smelt. Maar als ze je aanpakt.. Beste massage ooit!

Hier krijg je geen spijt van...
19-11-2015
Josje

Zoals haar naam al doet vermoeden. Zou zo in de nieuwe K-3 kunnen ;-) en dan gelukkig ook nog een beetje ondeugend.

Een enthousiaste, vrolijke, mooie Nederlandse meid die erg haar best doet. Top!