Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Versmeltend, verslavend en zeer opwindend !
03-11-2017
Tatum

Tijdens "gewone massages" begon ik steeds vaker en in steeds sterkere mate er naar te verlangen om tijdens een massage stevig te worden gebondeerd. Ik wilde in ieder geval dat dit onderdeel zou gaan uitmaken van een massage. Het was even lastig om een potentiële masseuse te vinden maar na wat googelen kwam ik uiteindelijk bij Tatum in Boxtel terecht die gespecialiseerd zou zijn in zogenaamde "sado-massages", massages waarbij bondage en teasen onderdelen zijn. Vandaag had ik een 90 minuten durende afspraak met Tatum waar ik vol spanning en verwachting naartoe ben gegaan.Tatum bleek een zeer vriendelijke en super sexy jonge dame te zijn. Bij binnenkomst maakt ze gelijk contact met haar hele body hetgeen super heerlijk aanvoelde. Ik voelde mij gelijk heel vertrouwd en kon op mijn gemak mijn wensen met haar bespreken. Tijdens de massage werd duidelijk dat ze heel goed geluisterd had en met veel aandacht en eigen creativiteit mijn wensen meer dan waar maakte. Na een zeer erotisch bondagespel werd ik "bevrijd" uit de touwen en ook nog eens getrakteerd op een super heerlijk body-to-body-massage. De erotische energie gierde als het ware met de snelheid van het licht door mijn body. Deze spanning is geen seconde weggeweest en resulteerde uiteindelijk in een spetterend hoogtepunt. De massage van Tatum was van een ongekend hoge klasse. Tatum is een zeer sexy en open minded woman die er blijk van gaf zelf ook te genieten van allerlei vormen van erotiek. Uiteindelijk ben ik zeer voldaan huiswaarts gekeerd en zeker van plan op op korte termijn nog is langs te gaan bij deze gezellige, frisse maar vooral professionele massagesalon, met grote dank aan TATUM XXXXX TOM

Onvergetelijk
01-11-2017
Tanja

Ben bij Tanja geweest. Wow wat een vrouw!!een geweldige ervaring een echte aan rader

Body2body is bij Mimi: warmbody2body
26-10-2017
Mimi

Onlangs kreeg ik van Mimi een Body2body-massage. Het past helemaal bij haar. En bij mij. Ik ben een warme man en hou van sensualiteit en tederheid. Mimi verwerkte deze eigenschappen in haar massage, met behulp van haar heerlijk golvende lichaam en zachte handen. Ik werd ook warm van haar warme lichaam en haar fluisterwoordjes.
Ze is ook dol op complimentjes en ik kon er al de nodige aan haar kwijt.
De volgende keer ga ik voor een VIP-massage! Ik kijk er al naar uit!
Liefs, Bas

...een verrassing!
25-10-2017
Milana

Na een extreem vervelend weekend, waarin mijn kaarten des levens op brute wijze werden geschud, heb ik op de bonnefooi een bezoek gebracht aan Carpe Diem in Oss. Dit was mijn allereerste keer dat ik iets als dit heb gedaan. Ben pas 47.

Ik werd welkom geheten door een charmante gastvrouw en voelde mij snel op mijn gemak. Spoedig kwamen de vriendelijke aanwezige dames zich voorstellen. Ik verkoos de mooie Milana om mij te masseren.

In een rustgevende omgeving met subtiele belichting, heerlijke geuren en passende muziek kon ik met Milana een goed gesprek aanknopen. Nadat ik mijn ellende had geuit en haar relativerende adviezen tot mij had genomen kwam ik enigszins tot rust. Een heerlijk zwempartij in de jacuzzi later, waarbij zij met uiterst subtiele aanrakingen de stemming er vakkundig wist in te brengen, mocht ik mij neervlijen op de tafel waarop de rest van de behandeling zou gaan plaats vinden.

Haar ervaren handen wisten precies de plekken te vinden die bij mij enorm kippenvel bezorgden. Na amper vijf minuten kon ik geen lichaamsdeel meer verroeren (wellicht met uitzondering van één). Haar geduldige handen en lichaam kwamen met ieder plekje in aanraking. Plekjes waarvan ik niet wist dat ze bestonden. Vanwege de stress kwam ik niet tot een hoogtepunt, maar ik heb dingen gevoeld die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Het rotgevoel van het weekend is niet over, maar deze ervaring heeft mij wel op mijn plaats gezet.

Milana, je bent een lieverd, nogmaals dank je wel voor jouw betrokkenheid en deze bijzondere ervaring.

Liefs, Marco

Maak een afspraak met Milana
In het bubbelbad, babbelbad met Jessica...
17-10-2017
Jessica

Onlangs afgesproken met Jessica: een erg leuke masseuse.

Ik wilde graag een VIP-massage en dus belandden we al snel in het bubbelbad. Jessica lijkt me een vrouw die eerst even de kat uit de boom kijkt, maar als ze je eenmaal vertrouwt, dan komt ze los en vooral: dichterbij.
En voordat ik het wist, werden mijn wangen geknuffeld - of gemasseerd! - door haar weelderige borsten. Heerlijk!
Jessica is ook een praatgraag of babbelgraag en dat vind ik ook prettig. Ook haar massage voelde aangenaam en ontspannen.
Als je op zoek bent naar een gezellig moment , dan kun je rustig met haar afspreken.

B.

helemaal top, echt geweldig
01-10-2017
Chantal

nog nooit ben ik zo lekker gemasseerd, mijn god wat is heerlijk om door chantal
onder handen genomen te worden.
en daarnaast is ze ook nog een mooie verschijning, wat de ervaring alleen maar beter maakt.
chantal bedankt, het was gewoon helemaal geweldig
tot de volgende keer

Liefdevol ja dat was t zekerr
30-09-2017
Layla

Wat n verassing Layla dat je weer terug was zo op lang niet gezienen zoveel te bepraten t uurtje samenzijn vloog voorbij tot heel snel weer warme groet m

Hmmm lekker wijf!
30-09-2017
Tatum

Wat een heerlijke stoot! Die ogen! En zo'n stoute blik...ik zag het goed wat een heerlijk uurtje..tot volgende week Tatum..om te verslinden.

Heet en uitdagend!
22-09-2017
Tatum

Wauw wat een verrassing deze dame.
Een hele stoere meid met ontzettend zachte handen en borsten. En wat een goddelijk lijf..en helemaal echt..Ik kan wel een hele dag bij haar blijven liggen! Ga zo door meid, van mij krijg je een 10! Ik krijg het nu nog warm als ik aan je denk...
Zeker tot snel! Kusjes....

Ongelofelijk
21-09-2017
Nienke

Een eerste keer voor mij: ongelofelijk!

Fijne vakantie nogmaals xxx

Een ervaring.
19-09-2017
Alex

Een zelfbewuste vrouw,
sympathiek en betrokken.
De vijf sterren waard.

super lekker!
16-09-2017
Tatum

op de gok geboekt, wat n zeer aangename verrassing bleek te zijn! ieder heeft zijn eigen voorkeur natuurlijk,maar tatum staat bij mij op nr 1!

Wing: mooi, lief, leuk, gevoelig, romantisch en warm, warm, warm
06-09-2017
Wing

Mijn voorkeur gaat uit naar Aziatische vrouwen. En als ze er dan ook nog eens zo uitzien als Wing, dan ben ik eigenlijk al meteen van top tot teen verkocht. En ik mag graag veel fraai geformuleerde complimentjes over een onweerstaanbaar golvende designbody laten rollen. En dan ben je bij Wing aan het goede adres. Ze is dol op en (over)gevoelig voor lofuitingen. Dat liet ze niet alleen merken, maar ook zien, want al snel sprongen haar tepels enthousiast en vrolijk overeind.

De favoriete massage van Wing is de Unique Tantra Pleasure. En dat is te merken. Als ze je lichaam eenmaal onder haar zachte handen neemt, dan wordt je lichaam constant geprikkeld door haar fluwelen handpalmen, plagerige vingertoppen en uiteraard haar hoogst aantrekkelijk welvende bovenlichaam, met de opvallend weelderige borsten en donkerbruine, prikkelende, prikkende en priemende tepels. Je blijft kijken naar haar opwindend gevormde boezem. Het zijn twee kunstwerken op haar ranke, slanke, licht getinte killerbody. Maar ik schreef al: ik val op Aziatische vrouwen.

Wing is ook een praatgraag. Maar soms moet je wat uitleggen of toelichten. Geen probleem, natuurlijk. Sterker: ik zou haar (dol)graag nog veel meer lieve woordjes willen toefluisteren, ha ha!

In het kort: Wing is een supervrouwelijke supervrouw en de ideale masseuse - misschien wel: verleidingskunstenares - voor vooral gevoelige, romantische mannen. Warme mannen, dus. Zoals het douchewater voor haar niet warm genoeg kan zijn!

Heerlijke eerste keer!!!
26-08-2017
Chantal

Vandaag voor de eerste keer bij een massage studio geweest, moest een lastige keuze maken bij binnenkomst tussen 2 mooie dames, de doorslag waren de mooie ogen van de blonde schone die op me af kwam om zich voor te stellen, deze mooie dame met de naam Chantal heeft me meteen op mijn gemak gesteld en me een onvergetelijke heerlijke massage gegeven, je vergeet even alles door haar kundige handen en lichaam. Je verdrinkt heerlijk in haar ogen als ze je aan kijkt! Chantal t was top met je "Heerlijk" dank en tot de volgende keer je weet wel wie! X 😘

een fantastische duo-massage, samen met Jada
25-08-2017
Nooy

ik had vandaag wat te vieren, dus me in extremis laten verwennen, door 2 overheerlijke, mooie, sensuele dames, Nooy en Jada
ik kreeg al te horen dat ze goed op elkaar ingespeeld waren, maar dat was nog een behoorlijk understatement ... zoals zij samen mij wisten te verwennen ... hemels!!!
dit kan een verslaving worden ... de Duo Massage Sweet Oil Touch die ik nu heb gehad, of misschien wel de V.I.P. Duo Massage

heerlijk duo, die Nooy en Jada, waar ik dus zeker voor terug ga komen !!!

Maak een afspraak met Nooy
Waanzinnig
25-08-2017
Tatum

Geweldige middag gehad met Tatum. Ontzettend lekker in de whirlpool en daarna nog een geweldige massage! I love her!

waanzinnig
23-08-2017
Linda

Na een gezellige babbel hebben we het weer fantastisch gehad met z'n tweeen, hartelijk dank lieve Linda, ik ging met trillende benen weer naar buiten.

Geweldig
19-08-2017
Nooy

Een heerlijke massage gehad samen met mijn man van nooy en soraya.
Ik raad dit iedereen aan heerlijk.
En heel goed voor je relatie.
Jullie zien ons zeker teug.

Maak een afspraak met Nooy
Een lieve dame,waar de vonken van afvliegen,tijdens de massage
17-08-2017
Soraya

Afgelopen maandag voor de eerste keer naar Carpe Diem geweest.Soraya werd aan me voorgesteld.Een hele mooie dame.Ben met haar mee gegaan,naar de kamer en heb een geweldige B2B massage gehad met 2 hoogtepunten.Soraya,jij weet,hoe je een man,moet laten genieten!!!!

Wow!!
14-08-2017
Soraya

Ik vond ze geweldig. Mooi, gezellig en kan geweldig masseren. Ik moest me inhouden om haar niet ten huwelijk te vragen 😍. Tot de volgende x!

Super relaxed
11-08-2017
Tanja

Dankjewel Tanja voor het fijne uurtje :)
Ik beloof je terug te komen voor een Tantra ervaring.
Liefs, Theun