Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Een lieve dame,waar de vonken van afvliegen,tijdens de massage
17-08-2017
Soraya

Afgelopen maandag voor de eerste keer naar Carpe Diem geweest.Soraya werd aan me voorgesteld.Een hele mooie dame.Ben met haar mee gegaan,naar de kamer en heb een geweldige B2B massage gehad met 2 hoogtepunten.Soraya,jij weet,hoe je een man,moet laten genieten!!!!

Wow!!
14-08-2017
Soraya

Ik vond ze geweldig. Mooi, gezellig en kan geweldig masseren. Ik moest me inhouden om haar niet ten huwelijk te vragen 😍. Tot de volgende x!

Super relaxed
11-08-2017
Tanja

Dankjewel Tanja voor het fijne uurtje :)
Ik beloof je terug te komen voor een Tantra ervaring.
Liefs, Theun

Heerlijk relaxed genieten!
10-08-2017
Tatum

Gisteren voor het eerst bij tatum geweest. Wat een super fijne meid! Heerlijk genoten van haar fijne massage! Ga zeker nog een keer afspreken!

helemaal te gek..... massage topper!!
10-08-2017
Tanja

Tanja, ik vind je helemaal top, mooie verschijning heerlijke massages, een uur is echt te kort, kom gauw weer terug, kan er geen genoeg van krijgen, hele dikke kus.

hardstikke!
08-08-2017
Linda

Hai Lin, het was weer leuk gisterenavond de 7de aug. Je babbeltje is net zo goed als je massage, ik heb ook nu van je genoten. Ik kom zeker nog een keertje terug bij jou.
Veel liefs XXX, L.

Sensueel en uitdagend
05-08-2017
Vera

Voor de eerste keer een sado massage bij Vera ondergaan. In het beging vraagt ze je wat je wensen zijn op een zeer openhartige en rustige manier. Ik wilde het graag interactief en niet alleen maar moeten ondergaan. Vera heeft toen de sado massage gecombineerd met een tantra en een body to body massage. Dit was een heerlijke ervaring. Zeer sensueel en niet afstandelijk. Het mocht van mij wel iets " stouter" en harder . Ik verheug mij nu al op de volgende afspraak om dit mee te gaan maken.

Nico.

Hemels
03-08-2017
Chantal

Vandaag voor het eerst bij Carpe Diem geweest en een afspraak voor een Vip met Chantal.
De verwachting was hoog gezien alle recenties, de uitkomst was beter.
Chantal weet precies wat je nodig hebt en het uitzicht is ook fantastisch. Met haar mooie kijkers is er meteen connectie.
Het einde hemels😇

Kom zeker terug

Groetjes en dank xxx

intens en vol aandacht
29-07-2017
Chantal

Chantal, je doet bijzonder werk en daar ben je heel goed in, vind ik. Ik was vrijdag de 28ste bij je, als eerste, dan weet je genoeg.

Je weet veel te geven, uitstekend aan te voelen wat mij past, je luistert goed en geeft goed je grenzen aan. Je bent heerlijk om naar te kijken en nog fijner om je te voelen. Ik zou zo morgen terug komen, maar dat duurt nog even en zo blijft het ook bijzonder. Dankjewel.

Heerlijk lichaam, zachte vormen
28-07-2017
Jessica

De massage was zeer fijn, haar mooie volle vormen gleden over mijn lichaam en brachten me tot een heerlijk hoogtepunt. Wat een lekkere kont heeft die meid!

Wat een schatje
27-07-2017
Tanja

Hoi Tanja, wat zijn jou massages geweldig. Vandaag een tantra massage van je gehad. Was vanaf de eerste minuut genieten. Je maakt een man helemaal gek met zachte handjes. Tot snel

Meer dan goed begin van de vakantie...
25-07-2017
Vera

Mijn vakantie is net begonnen en aangezien het weer verre van geweldig is, leek het mij wel een goed idee om het vertier binnen op te zoeken. Ik heb dus een VIP massage geboekt en kennis mogen maken met Vera. Een geweldig mooie en ontzettend lieve meid, waar ik al snel een klik mee had. Heerlijk knuffelend en keuvelend twee uurtjes met haar doorgebracht. Vera je ziet me snel terug.

...en toch heb ik het vermoeden dat we iets cruciaals vergeten zijn. Weet alleen niet precies meer wat....

Geweldige massage
24-07-2017
Soraya

Laat je verrassen door Soraya. Een super massage. De volgende keer langer.

Ontspannen sfeer en spannende massage
22-07-2017
Vera

Vera is een lieve, leuke, levendige praatgraag, met heerlijk zachte massagehanden en vooral een guitig koppie!
Ze zorgt voor een ontspannen sfeer en een spannende massage, die zeker voor herhaling vatbaar is.

Basz

Verwachting beantwoord.
20-07-2017
Tanja

Om dat de recensies zo positief waren,
Wilde ik dat zelf ook ervaren.
Tanja, die mensen hadden helemaal gelijk
Jij bent een ongelooflijk lieve meid
Masseren en knuffelen kun jij zo fijn,
Daarom wil ik zo graag opnieuw bij je zijn.
Groetjes, p.

ongelofelijke schoonheid ,Super teder en sensueel.
18-07-2017
Nienke

ik had voor het eerst een afspraak gemaakt met Nienke , daar komt een beeld schone dame aan in een smaakvol geklede jurk . met een lief koppie met verleidelijk twinkelende ogen en prachtig blond haar.
Nienkes massage is ongekend, ongeëvenaard en onverbeterlijk. Ze masseert met veel aandacht, met haar knuffelhanden en heerlijke, hemelse lichaam. het begint al met samen douchen .Nienke is een lieve en warme persoonlijkheid en masseert vol overgave en met passie.
Een ongelofelijke schoonheid, met een zeer bijzonder karakter die mij volledig van de kaart bracht.
Heerlijk hoe zij de massage geeft, heel opbouwend, verleidelijk en sexy.
Zeker een aanrader en ik hoop haar snel weer te mogen bezoeken.
een 10 waardig Xxxtjes

wat een fantastische dame
14-07-2017
Tanja

Aan superlatieven geen gebrek! Tanja is een knappe verschijning, smaakvol gekleed, en daarnaast een masseuse die haar vak meer dan uitstekend verstaat! sensueel op en top, gepassioneerd, en weet de gevoelige plekjes moeiteloos deel uit te laten maken van een heerlijke massage. woensdag j.l. heb ik me weer eens 90 min laten onderdompelen. Super!!! Lieve Tanja ik kom zodra ik weer in de buurt ben. Is er nog een hogere rating dan 5? dan wordt het tijd voor tienen!!
groet T

ONDEUGEND GEZELLIG EN FIJN
13-07-2017
Tanja

Tanja, je bent top, tussen haakjes: dit heb ik weliswaar al vaker tegen de dames gezegd, maar jij bent wel APART.
Je fijngevoelige massage met de humor en leuke praat die wij met elkaar hadden was uitzonderlijk. Alleen je lichaam al is om er van te genieten bij het zien. Wat hebben je ouders een mooi schepsel op de wereld gezet. Chapeau!
Je massage was geweldig en zelfs toen je mij btb masseerde en over me heen gleed deed je wel ondeugend door mij te laten voelen dat je mijn billenpartij als het ware met schuurpapier aan het bewerken was. Vond ik zelf heel prikkelend en leuk. Lach jij maar deugnietje! Ik kom zeker nog bij je terug, je doet het lief en lekker. Denk je dan nog aan die TW en CL KINI? ha, ha. Bedankt en lieve XXX van L.

Geweldige ervaring!
08-07-2017
Vera

Vorige week n onvergetelijke massage van Vera gehad. Echt n vrouw die Weet hoe ze je moet aanpakken.Lekker lichaam en leuk koppie. Goede duidelijke communicatie vooraf ook heel erg fijn! Kom zeker vaker bij haar terug! Gr t

Super relaxed
08-07-2017
Nooy

Nooy is echt klein maar fijn( dat merk je pas als ze haar hakken uit doet). Het was heel fijn deze massage van haar te ontvangen. Voor mij de eerste keer en Nooy brak de spanning al snel bij mij. Je merkt aan alles dat deze dame erg proffesioneel is,heel prettig vond ik dat( zij maakt echt contact met je,stemt goed af, heel professioneel). En je krijgt een echte massage van top tot teen. En wat zei mat dat lijfje kan....top..loved it. Ik ging met een big smile weg☺️
Tof Nooy thanks E

Maak een afspraak met Nooy
Heerlijk genoten van de zachte Tanja
07-07-2017
Tanja

Tanja is een leuke, spontane, warme, eerlijke , positieve, open en mooie dame.
Echt de moeite waard om haar te leren kennen.
Heerlijk hoe zij de massage geeft, heel opbouwend, verleidelijk en sexy.
Zeker een aanrader en ik hoop haar snel weer te mogen bezoeken.
Tanja het was heel fijn en tot gauw.

woensdag 05-07-17
Tanja , je weet wel wie o wie is