Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Ontmaagding 3.0 !!!!!
04-05-2017
Jessica

Jongens jonges ik loop al heel de dag met een glimlach....gisteren avond bij Jessica geweest wat een ongelofelijke schoonheid ...ik kan me nog steeds voor mijn kop slaan dat ik na mijn eerste keer bij haar (mijn MASSAGE ONTMAAGDING ) en de 2de keer vip in bad NU pas weer was gegaan......De 2 uurtjes lekker in bad voelde als 15min, heerlijk verwent en je voelt je zo op je gemak of je ze al jaren kent, en ooooooh die stoute glimlach ....niet te vergeten die billen en borsten die tussen het schuim tegen je aan komen gewoon op en top genieten!!!.....pfffffff krijg het alweer warm als ik aan haar denk.....

Jessica schoonheid ik zie je snel X
Danny

Prachtig en heerlijke meid
03-05-2017
Vera

Gisteren een super massage gehad van de stralende en lieve Vera, de massage kan ik nog weken voelen, jou zachte lichaam en spelen handjes maken mij een gelukkige man, bedankt lieve vera en tot de volgende keer.xxxjan

mooie ervaring
29-04-2017
Vera

heerlijke massage en erg vriendelijk aanrader gerrit

Afspattende vonken
28-04-2017
Mariska

Eerst een voorstellingsrondje waaruit al snel de keuze was gemaakt. Toen naar de kamer waar al meteen een klik was. Samen uitgekleed en daarna douchen waar al meteen de vonken er vanaf spatten. Op het bed een heerlijke sensuele maar vooral lieve vrouw die weet waar de pijnpunten zitten. Al bij al een uur om zeker nog een keer over te doen.

Xxxsjes❤️☀️

Verslavend
26-04-2017
Vera

Vera je bent een toppertje!!! In jaren dat ik kom heb ik nog nooit zo super lekkere massage gehad jij weet hoe je een man laat genieten je hebt een vaste klant erbij tot gauw weer groetjes jos

Wing trakteert je op een overheerlijke massage
26-04-2017
Wing

Je moet natuurlijk van vrouwen met een Oosters of Aziatisch uiterlijk houden, maar ben je er gevoelig - of zoals ik: overgevoelig voor - dan heb je aan Wing een perfecte masseuse. Ze heeft een prachtig gezicht en een waanzinnig aantrekkelijk, licht getint, slank lichaam. En dan haar onovertroffen mooie bovenlichaam, met de onweerstaanbare combinatie van: opwindende borsten en snel opgewonden tepels! Topless is Wing top!
Haar massage was heerlijk. Ik voel nog steeds haar enthousiast opgesprongen tepels in mijn huid priemen en prikken. En ook het ver'ruk'kelijke hoogtepunt was en is onvergetelijk!
Wing geeft geen overheerlijke massage, maar trakteert je op een overheerlijke massage!
Wing, tot ziens! Basz

favo(g)riet, lievelingsmasseuse, verleidingskunstenares
25-04-2017
Nienke

Het is natuurlijk niet voor niets dat er over Nienke al 49 recensies op deze site staan, hoewel ze ook al een aantal jaren werkt voor Carpe diem. Maar het is meer dan terecht dat Nienke de lievelingsmasseuse is van veel bezoekers. Ik had gevraagd om een sweet tenderness massage. Om te beginnen: Nienke is een buitengewoon aantrekkelijke verschijning. Zodra ze jurkje - haar feestverpakking, dus - uitdoet is het al feest, want zonder verpakking is het pas echt feest, niet? Oftewel: een sierlijk, golvende designbody, met een spannend welvend bovenlichaam, met malse, kneedbare borsten; stoute, enthousiast opgesprongen tepels en verder: een lief koppie met verleidelijk twinkelende ogen en prachtig blond haar.
Nienkes massage is ongekend, ongeëvenaard en onverbeterlijk. Ze masseert met veel aandacht, met haar knuffelhanden en heerlijke, hemelse lichaam. Als het onder de massage-olie zit, verandert haar lichaam zelfs in een onweerstaanbare glossy designbody!
Nienke houdt er ook van om af en toe wat ondeugende fluisterwoordjes in je oren te prevelen. Deze kreeft is daar uitermate gevoelig voor!
Nienke is meer dan een masseuse. Ze is een verleidingskunstenares. Ik ben benieuwd naar haar tantra massage.
Moet ik nog meer verklappen? Ok: mijn zaadstengel was al snel ''vol'' van haar.
Basz

Lieve spontane meid. Lijkt een beetje verlegen maar dat is snel voorbij.
24-04-2017
Vera

Vera ik heb een geweldig uurtje gehad. ?

super goed
23-04-2017
Nooy

gisteren bij nooy geweest voor anderhalf uur en het is mij goed bevallen doet heel rustig aan en neemt de tijd er voor wat ze doet en je komt bij haar tot rust

Maak een afspraak met Nooy
Heaven on Earth!
20-04-2017
Nienke

Beter kan ik het niet omschrijven...

Een lieve, leuke, aantrekkelijke, praatgrage masseuse
15-04-2017
Nooy

Ik ben inmiddels twee keer gemasseerd door Nooy. En in mijn kop geef ik het al aan: Nooy is een lieve, leuke, aantrekkelijke, praatgrage masseuse. Verder heeft ze van haar hobby en passie haar beroep gemaakt en is ze ook uitermate professioneel.

Maak een afspraak met Nooy
Gewoon heerlijk een hele mooie vrouw die weet wat ze doet. Gr Jarno
15-04-2017
Megan

Tja degene die voor me zijn geweest weten precies wat ik bedoel

In een woord heerlijk

Life time contract!
15-04-2017
Tanja

Vandaag de stoute schoenen aan(uit)getrokken 😊 en bij Tanja geweest. Wat een mooie, lieve supervrouw en heerlijk ontspannen. Geef haar een life time contract 😊Dank en gegroet Sven.

Wow wat een genot
15-04-2017
Lauri

Hoi candy je bent echt super wat heb ik genoten van de b2b massage
Dit was voor mij de eerste maar zeker niet de laatste keer dat ik bij jou ben geweest tot ziens

fenomenaal
13-04-2017
Lauri

Candy, wat een fantastische dame ben jij. Duizelingwekkend mooi met je donkere haren en blauwe ogen, Super verleidelijk en sensueel met je mooie petit hot body en zo ontzettend lief en stoer tegelijk. Ik ben helemaal high .... Nu nog. Thanks voor de erotische trip. Tot snel. O ja....je kunt ook nog masseren....wauw 😉.

Tantra massage op hoogste niveau,
07-04-2017
Nooy

Tantra massage op hoogste niveau, sexuele energie ervaren door sensueel lichamelijk contact met het prachtige lichaam en strelende handen van Nooy.

Maak een afspraak met Nooy
fantastische tantra
06-04-2017
Nooy

Nooy is een lieve, mooie, vrolijke en (soms) stoute meid.
Het was een lekkere zachte en glibberige erotische belevenis.
Dank je wel schatje, XXX Freek

Maak een afspraak met Nooy
heerlijk
03-04-2017
Alexia

haar handen en lichaam hemels

Fantastisch!!!!!
17-03-2017
Josje

Ik ben niet snel verliefd....maar wat ben je mooi, leuk, lief, sensueel, gezellig enz enz.
Dank voor de geweldige ervaring die je met mij wilde delen.
Het zal even duren voordat ik hier van ben bijgekomen.......

Mike

lekker, lief en luek
16-03-2017
Nienke

Tja 3x scheepsrecht. na 2 vergeefse pogingen bij jou af te spreken, eindelijk gelukt en dat was het waard. Wat een lieve schat nienke,, mij teder aankijkend en glijdend met jouw handen over mijn lichaam, het was een heerlijk sensatie van zo'n prachtige vrouw te mogen genieten, lieve nienke tot de volgende keer

bijzonder lief
14-03-2017
Josje

voor eerste keer bij josje geweest als ik moest stemmen op de liefste masseuse stem ik op haar tot volgende keer gerrit