Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

geweldig samenzijn met layla
22-02-2016
Layla

allereerst is t altijd n klein feestje om met je samen te zijn nu voor de 3e keer je laat me keer op keer echt genieten en de tijd vliegt altijd voorbij voor mijn gevoel te snel maar dat is een goed teken! warme groet x x x

The best!
21-02-2016
Zoë

Absoluut een aanrader!

super
20-02-2016
Nooy

vanmiddag een afspraak gemaakt voor een uurtje met nooy.
wauw !!!
eerst lekker samen gedoucht, daarna een super massage gehad.
zelfs de voeten werden in de massage mee genomen, nog nooit mee gemaakt.
ze doet erg haar best om het goed te doen, en dat kan ze.
vakwerk !

ik ga er zeker nog eens terug
trouwens , mooie salon hoor, modern.

Toppertje
18-02-2016
Layla

Layla was een toppertje
Iemand voor nooit te vergeten.
Ze weet je goed onder handen te nemen.
En je Tot rust te brengen.en je in de zevende hemel te brengen

In één woord: SUPER
18-02-2016
Chantal

Bedankt lieve Chantal.
Je was een feest voor al mijn zintuigen!
Het was Genieten met een grote G.

Liefs, Theun

Spetter
12-02-2016
Bibi

Geweldige lieve sexy meid .

Lekkere tantra massage van een lieve vrouw
11-02-2016
Sissi

Gekozen voor een tantra massage en daar zeker geen spijt van gehad. Ze is erg behendig met zowel haar lichaam als met haar handen. Heerlijke ervaring.

Wat een feest! Karel
06-02-2016
Milana

Zie boven

Maak een afspraak met Milana
afgelopen zondag
06-02-2016
Nooy

Ik ben afgelopen zondag bij Nooy geweest en ze is geweldig. je kan geen betere masseuse vinden dan haar. ze is lief vriendelijk staat open voor een gesprek en ze doet wat je haar vraagt. ze past haar schema aan jouw wensen.
wil je voet massage of een hand massage of tantra of thais ze beheerst het allemaal
ze is geweldig ik zie haar hopelijk weer snel. dan voor meer dan 1 uur. liefs 2 a 3

fijne massage
29-01-2016
Tia

Tichina is een mooi en lief vrouwtje geeft je een goed gevoel en een goeie massage ,kom zeker nog eens terug

Mooi, gezellig en goedlachs.
28-01-2016
Janet

Janet was voor mij een overwachte verrassing.
Heel prettig gezicht zeer mooi lichaam ,zacht en gaaf
Verders goedlachs lekkere babbel en ze zorgt ervoor dat je niets tekort komt.
Heb nog heerlijk lopen na te genieten
Kom zeker vakers terug, erg bedankt.
Frank

Maak een afspraak met Janet
topper
25-01-2016
Yoyo

ik wil wel maar altijd wanneer ik kijk op de site dan ben je op vakantie

groetjes uit India
23-01-2016
Nienke

Geweldige Nienke , hier op het strand van India roepen ze continue " Do you want massage ?" En natuurlijk eentje geprobeerd , maar niet in de verste verte zo heerlijk als die van jou ! Tot gauw maar weer !!! :)

Toppertje!!
15-01-2016
Zoë


Je blijft voor mij m'n favoriet masseuse ever!
elke massage bij jou blijft 1 groot hoogtepunt.

xxx Maurice

heerlijke verassing!
15-01-2016
Layla

Bij Layla beland.
en heb hier absoluut geen spijt van!
je gaat me zeker nog vaker zien!
kusje en dikke knuffel Maurice

Het was geweldige fantastische massage, lekker ondeugend &eroti
15-01-2016
Tia

Hoi Tia,het was weer geweldig en ik wou je toch nog even zeggen dat ik je een mooie,leuke en lieve vrouw en ik zie je gauw weer, lieve kusjes,gr richard

byzonder lief
15-01-2016
Natasha

warme vrouw met goede massage gerrit

viel tegen
15-01-2016
Milana

De massage was niet slecht, maar ik had denk ik meer verwacht. Werd met veel passie gegeven, ze kan ook zeker goed masseren. Desondanks vond ik het een beetje nep. Volgens een vast programma overkomen.

Maak een afspraak met Milana
WOW
15-01-2016
Natasha

Geweldige massage. Zoals het hoort, met veel gevoel en erotiek.

Een prachtmeid, met fluwelen handjes!
13-01-2016
Layla

Voor de eerste keer bij Carpe Diem geweest. Wat een geweldige ervaring! Layla mag dan "onervaren" zijn, ze weet precies wat ze aan het doen is. Ik heb genoten en zeker voor herhaling vatbaar. M.

Top!
12-01-2016
Milana

Topklasse!!! Je komt letterlijk en figuurlijk niks tekort!!! Zeker herhalingsgevaar...

Maak een afspraak met Milana