Sofia

Sensueel

Maak kennis met onze sensuele masseuse Sofia!

Sofia is een Zuid-Europese dame, vrouwelijk gevormd en klein van stuk (1.60m), met heerlijke billen, prachtige lange donkere haren en betoverende diepbruine ogen.

Wie op zoek is naar gezelligheid en een echt warmbloedige masseuse is bij Sofia aan het juiste adres. Deze van nature rustige dame, ontpopt zich -eenmaak ontdooit ;) - als een heerlijk spontane babbelkous. Ze weet je snel op je gemak te stellen en je heerlijk te laten ontspannen. Maar vergis je niet, Sofia weet óók de spanning lekker op te bouwen, sensueel en wam, verleidelijk... Een aanrader!

Hoi lieve mannen... wie mag ik verwennen? Eerst lekker samen douchen, elkaar een beetje leren kennen en ontdekken... en dan rustig toewerken naar het échte werk ;)

Specialiteiten van Sofia

  • Basic Relax treatment
  • Sweet Oil Touch
  • Sensual Body to Body massage
  • Specials
  • Unique Tantra Pleasure
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Sofia
Spaans temperament
08-05-2022

Gisteren voor het eerst bij Sofia geweest. Wat een leuke spontane meid is dat,klein van stuk maar groot in daden. Deze mooie dame van Spaanse afkomst weet je het hele uur te vermaken. De tijd vloog veel te snel voorbij. Leuke babbel en een mooi lichaam waar ze wel raad mee weet. Lekker gedoucht samen ,dan een heerlijke massage gehad met een betoverend hoogtepunt. Daarna weer samen gedoucht en elkaar ingezeept. Hasta pronto Sofia Gracias. Definitivamente volveré a ti muy pronto. Liefs Harrie V

Sofia
Een lieve ontmoeting.
21-11-2021

Een fijne lieve ontmoeting met veel passie. Heerlijk kunnen genieten van een fijne sensuele massage. Met veel geduld en rust de massage van Sofia mogen ondergaan. Een fijne klik. Het was super Sofia. ❤️ Dank je wel. Har..

Sofia
Een lieve ontmoeting.
21-11-2021

Een fijne lieve ontmoeting met veel passie. Heerlijk kunnen genieten van een fijne sensuele massage. Met veel geduld en rust de massage van Sofia mogen ondergaan. Een fijne klik. Het was super Sofia. ❤️ Dank je wel. Har..

Sofia
Leuke gezellige meid
15-11-2021

Leuke dame. Kletst graag en makkelijk.
Weet goed je goed op te winden.
Had van mij nog meer teasen en erotiek mogen zijn.

Sofia
In één woord fantastisch
18-09-2021

Vooraf op de site Sofia gezien en was enorm nieuwsgierig. Wat ben ik blij dat ik met haar afspraak gemaakt heb.
Was super gezellig en haar zachte handen en lijf over me heen heerlijk.
Daarna nog samen heerlijk onder de douche geweest. Waar ze me nog volledig deed inzepen en ik haar.
Bedankt en tot snel.

X Danny.

Sofia
Leuk koppie ont deugend
06-08-2021

Lieve meid leuk gesprek gaat ze niet uit de weg We hebben een leuk uurtje beleefd met alles er op en aan zo als het hoort Ook het einde was super Bedank daar voor Gr de Masseur

Zeer leuke vrouw
27-07-2021

Zojuist een V.I.P. massage gehad van Sofia, dit was voor mij de eerste keer maar heb er zeker van genoten, dit is echt een gezellig, spontane vrouw en stelt je meteen op je gemak, het was naar mijn mening zo gezellig dat ik de massage bijna vergat, massage overigens wel gehad hoor en zeer zeker van genoten, de manier waarop ze de massage gaf werkte zeer zeker ontspannen en vooraf had ik wat last van mijn spieren maar na de massage was dit een stuk minder, al met al zeker een aanrader deze leuke vrouw.

Geweldige ervaring
09-07-2021

Erg goede en gezellige massage gehad. De tijd vloog voorbij, ze vertelde dat ze net nieuw was in t vak. Dat was totaal niet te merken, ze vertelde dat ze zich af en toe wat onzeker voelde over haar massage kunsten tussen de “oude” rotten in het vak, dat is totaal NIET nodig Sofia! Ga vooral zo door, je bent een vriendelijke dame, maakt graag een praatje en je bent daar bovenop ook nog eens een prachtige dame om te zien!

Ik kom zeker terug bij jou als onze werkschema’s het toelaten!

Tot de volgende keer Sofia,

Gr Tom

Super
03-07-2021

Was een leuke dame! Ze is lief rustig maar ook zeer ondeugend! En laat je binnen 60 min heerlijk genieten!