Sofia

Sensueel

Sensueel, mysterieus en exotisch, maak kennis met onze sexy masseuse Sofia

Sofia is een 26-jarige dame met een verleidelijk uiterlijk. Klein van stuk, slank, maar heerlijk vrouwelijk met een mooie cup D en een perzikzachte huid. Met haar sprekende grijze ogen en lange donkere krullen een werkelijk betoverende schoonheid.

Sofia houdt er wel van in het zonnetje gezet te worden, de mannen een beetje te laten werken, laten strijden om haar aandacht... maar zo nu en dan vindt ze het minstens net zo leuk de rollen om te draaien en haar 'jachtinstinct' te volgen. Dressed-to-impress, hoofden laten draaien, teasen, verleiden en betoveren... De massage salon is haar domein. En geloof ons, daar wil je deze spannende en sprankelende dame maar al te graag de baas laten spelen!

Kwam, zag en overwon...laat je meevoeren in een erotisch, erotisch avontuur met Sofia!

Specialiteiten van Sofia

  • Basic Relax treatment
  • Sweet Oil Touch
  • Teasing Sado Massage
  • Sensual Body to Body massage
  • Unique Tantra Pleasure
  • V.I.P. Massage
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Ruby
Geweldige ervaring
09-07-2021

Erg goede en gezellige massage gehad. De tijd vloog voorbij, ze vertelde dat ze net nieuw was in t vak. Dat was totaal niet te merken, ze vertelde dat ze zich af en toe wat onzeker voelde over haar massage kunsten tussen de “oude” rotten in het vak, dat is totaal NIET nodig Sofia! Ga vooral zo door, je bent een vriendelijke dame, maakt graag een praatje en je bent daar bovenop ook nog eens een prachtige dame om te zien!

Ik kom zeker terug bij jou als onze werkschema’s het toelaten!

Tot de volgende keer Sofia,

Gr Tom

Ruby
Super
03-07-2021

Was een leuke dame! Ze is lief rustig maar ook zeer ondeugend! En laat je binnen 60 min heerlijk genieten!

Ruby