Milana

Beauty

Milana is een blondine met een vrouwelijk lichaam en heerlijke borsten (Cup E).

Milana is een zachtaardige, rustige dame, die zich nauwelijks bewust lijkt van haar eigen waanzinnige schoonheid. De warme vanzelfsprekendheid waarmee ze u al vanaf het eerste moment op uw gemak weet te stellen maakt dat u de massagetafel niet meer zal willen verlaten. Zelfs de meest sceptische bezoeker weet zij in te pakken. Het verleiden, verwennen en verrassen is als een tweede natuur. Met haar soepele, schijnbaar moeiteloze manier van bewegen, behoort haar body-to-body massage tot de all-time favorites. Een verslavende dame, deze Milana!

Wat een heerlijke vrouw; je komt handen tekort.

Specialiteiten van Milana

  • Basic Relax treatment
  • Sweet Oil Touch
  • Unique Tantra Pleasure
  • V.I.P. Massage
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Milana
Geweldig
09-08-2023

Wat is milana toch een geweldige vrouw, en wat een leuk accent heeft ze. De ontspanning die ze meebrengt en de lekkere massage en tot slot de totale ontlading. Ik kom zeker nog terug.

Milana
Wat een vroue
02-05-2023

Vandaag na lange tijd weer es geweest voor massage, en weer gekozen voor Milana. Wat een geweldige vrouw is t toch. Een beauty om te zien, lief, vriendelijk, sensueel. Na een gezamenlijke douche naar de massage. Een heerlijke body to body waarbij ze echt haar hele, prachtige lichaam gebruikt. T was weer genieten, en elke euro waard. Milana bedankt, en zeker weten tot snel

Milana
bovenkant
20-09-2022

heel goed zal weer komen

Milana
Het wat fantastisch
27-05-2022

Eerst gezellig weze kletsen en babbelen en met maakte ik er eenmal op de tafel lag had ze me ff lkkr los van de wereld gebracht en werd het alleen maar gezelliger met ons 2tjes hoop tot snel lieverd xxxjes giovanni

Milana
hemels
09-05-2022

In eerste instantie was de massage gewoontjes, maar al snel werd het een geweldige massage.

Milana
GRANDIOOS én inderdaad VERSLAVEND !!!
13-11-2021

FANTASTISCH VERRUKKELIJK !!

Wat ben jij temperamentvol passievol én verassend Milana, jij hebt me ingepakt én uitgelokt om jou binnenkort, zo snel mogelijk weer een bezoek te brengen.
Wat een fantastisch geil lichaam, met een zijdezachte huid, mooie volle rondingen... op en Top vrouw ❣
Tot hopelijk een volgende keer !! XX Antoine...

Milana
Truly great
14-08-2020

Just a wonderful hour in the company of a wonderful woman. Thank you Milana as always.:-)

Milana
Super
08-07-2020

Deze vrouw geeft je een massage waar je echt van naar geniet en super lief ❤️❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥🔥

Milana
Toppie
25-02-2020

Massage was geweldig , voor herhaling vatbaar, elke keer weer geweldig , eerst samen gezellig douchen , en dan .....
De massage is geweldig , ze weet met haar perfecte lichaam je naar de zevende wereld te brengen
Ben al vaker bij haar geweest , en weet me steeds weer te verrassen

Milana
Hele lieve vrouw
23-02-2020

Milana is een spontane lieve meid heb een uurtje met haar door gebracht ze doet haar werk met plezier Ze weet zelf niet hoe goed ze is Boek haar maar en je krijgt er geen spijt van Gr de Masseur

Milana
Opgevangen en rustgevend💋
08-05-2019

Milana ❤️ dank voor jouw rustgevende en sensuele massage. Ik was al eerder bij jou geweest. Het was weer heerlijk. Ondanks dat ik in het begin onwel werd heb jij mij opgevangen. Mij tot rust gebracht. Je liet mij nog wat langer blijven om mij te herpakken. Carpe Diem is meer dan alleen een massagesalon. Het is echt helend.Goed voor lichaam en geest. Tot snel💋💋💋 Liefs Har...❤️

...een verrassing!
25-10-2017

Na een extreem vervelend weekend, waarin mijn kaarten des levens op brute wijze werden geschud, heb ik op de bonnefooi een bezoek gebracht aan Carpe Diem in Oss. Dit was mijn allereerste keer dat ik iets als dit heb gedaan. Ben pas 47.

Ik werd welkom geheten door een charmante gastvrouw en voelde mij snel op mijn gemak. Spoedig kwamen de vriendelijke aanwezige dames zich voorstellen. Ik verkoos de mooie Milana om mij te masseren.

In een rustgevende omgeving met subtiele belichting, heerlijke geuren en passende muziek kon ik met Milana een goed gesprek aanknopen. Nadat ik mijn ellende had geuit en haar relativerende adviezen tot mij had genomen kwam ik enigszins tot rust. Een heerlijk zwempartij in de jacuzzi later, waarbij zij met uiterst subtiele aanrakingen de stemming er vakkundig wist in te brengen, mocht ik mij neervlijen op de tafel waarop de rest van de behandeling zou gaan plaats vinden.

Haar ervaren handen wisten precies de plekken te vinden die bij mij enorm kippenvel bezorgden. Na amper vijf minuten kon ik geen lichaamsdeel meer verroeren (wellicht met uitzondering van één). Haar geduldige handen en lichaam kwamen met ieder plekje in aanraking. Plekjes waarvan ik niet wist dat ze bestonden. Vanwege de stress kwam ik niet tot een hoogtepunt, maar ik heb dingen gevoeld die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Het rotgevoel van het weekend is niet over, maar deze ervaring heeft mij wel op mijn plaats gezet.

Milana, je bent een lieverd, nogmaals dank je wel voor jouw betrokkenheid en deze bijzondere ervaring.

Liefs, Marco

Tantra massage
25-01-2017

A fantastic physical and mental experience with a very very sexy woman...hope to see again soon...

Heerlijk ervaring!
21-10-2016

Ben bij Milana geweest erg lekker massage en zachte handen over je heen schuiven. topje x

uitstekend
03-08-2016

ben voor de tweede keer bij milana geweest en ik ben goed behandeld door haar ze neemt de tijd en doet het rustig aan en je komt tot rust bij haar.

Wat een feest! Karel
06-02-2016

Zie boven

viel tegen
15-01-2016

De massage was niet slecht, maar ik had denk ik meer verwacht. Werd met veel passie gegeven, ze kan ook zeker goed masseren. Desondanks vond ik het een beetje nep. Volgens een vast programma overkomen.

Top!
12-01-2016

Topklasse!!! Je komt letterlijk en figuurlijk niks tekort!!! Zeker herhalingsgevaar...

Fantastisch
02-12-2015

Net voor de eerste keer geweest. Ik zou haar zeker aanraden. Haar massage is geweldig. Het is ook een mooie vrouw om te zien, heel lief en open. Een schat van een vrouw. Heel zeker voor herhaling vatbaar. Gr Sven

Massage Topper
12-10-2015

Voor de eerste keer bij Carpe Diem in Oss geweest. Gekozen voor Milana wegens goede recensies. Voor herhaling vatbaar. Ze was geweldig! Een toppertje.

geweldig
25-08-2015

geeft geweldige massage zoals het hoort en is erg vriendelyk gerrit

spetter
18-08-2015

Kom regelmatig bij haar. Ze maakt je gek. Spetterende massage waar de vonken vanaf springen. Zoek haar weer op zodra de nieuwe lokatie is geopend.

cadeau
21-05-2015

Kom al een hele tijd bij haar en iedere keer spatten de vonken er vanaf. Zij weet wat het is een man te teasen.

Fantastische lieve vrouw
23-04-2015

Fantastische lieve vrouw.

Schatje
10-03-2015

Wat een klasse vrouw.

bron van (levens)lust
04-03-2015

Wat een heerlijke vrouw; je komt handen tekort.