Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
Hygiëne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Super en geweldig
11-10-2019
Nienke

Het is gewoon een toppertje 1e klas. Zo'n leuke knappe spontane meid. En ze weet wel hoe ze je moet laten ontspannen. En zo'n lekker lichaam om je lekker te verwennen. Echt waar tis helemaal af. X

Maak een afspraak met Nienke
Klanten Vertellen
Mark uit Rosmalen
28-03-2019

Zeer mooie en prettige dames die je er masseren. Schoon hygienisch en erg goed en lekker. Na 1 x weet je dat je bij carpe diem aan het juiste adres bennt voor de allerheetste massages in nette ruimtes.

Adembenemend
05-10-2019
Mila

Een uur tantra met jou mogen beleven en je deed het geweldig Mila ik vind jou een topper en ga zo door mij heb je als vaste klant erbij. Mooi lichaam beleefd spontaan lief en gekkigheid in een heb het erg naar mijn zin gehad bij jou echt bedankt!!!

Gr Victor

Maak een afspraak met Mila
Klanten Vertellen
Wilco uit Bakel
12-01-2019

Ik ben bij Nicole geweest.het was geweldig.wat een leuke vrouw,de massage was top.het was voor mij de eerste keer in boxtel.jullie hebben er een nieuwe klant bij.nicole nogmaals bedankt.uren later geniet ik nog.😍😘

Met stip op één , waanzinnig
30-09-2019
Wendy

Met stip op één
Afgelopen zaterdag een afspraak met Wendy gemaakt. Ben er nog onderste boven van. Zalig !
Ik ben al verschillende malen bij carpe diem geweest en mijn plan was om met alle dames eens een afspraak te maken. Maar ik denk dat ik voorlopig blijf hangen bij Wendy , ze is met stip op nummer één beland !
Wat een mooi strak lijf heb je. Wendy vertelde dat ze veel aan sport deed. Dat was wel te zien ook , wooow wat een uitzicht.
Ook mocht ik jouw hele lijf aanraken en strelen “ dat hoort er gewoon bij “ zei je.
De massage was al waanzinnig en toen moest de finale nog beginnen. Toen je achterstevoren op mij ging zitten kon ik niet geloven dat dit echt waar was. Wat een spetterende finale. Dankjewel lieve Wendy, wat een hemelse beleving !
Terugkom gevaar 100 %

Liefs A, xxx

Maak een afspraak met Wendy
Klanten Vertellen
Eric uit Veldhoven
07-11-2018

Tot nu een paar keer bij jullie geweest en met verschillende dames afgesproken. Steeds heerlijk genoten en duidelijkheid over wat wel/niet kan. Ben wel bang dat ik nu een vaste dame (Tanja) heb gevonden. Wat een heerlijk mens in alle opzichten.

Sexy - Verleidelijk - Verrukkelijk
26-09-2019
Julia

Julia, een beeldschone vrouw met schitterend mooie bruine ogen, waardoor je vanaf het begin al meteen in vervoering raakt. Van Julia, met haar prachtige uitstraling onlangs een professionele tantra massage gehad. Het was genieten van haar vrouwelijke charmes, maar bovendien sfeervol en ontspannend tijdens het inwrijven met massageolie.
Ze weet precies de gevoelige plekjes van het mannelijk lichaam te benaderen.
Een heerlijke massage vol passie en sensualiteit. Ik vind alles mooi aan Julia,
onbeschrijflijk mooie ogen, stevige natuurlijke borsten, vriendelijk en gezellig.
Erg genoten van de tantra massage en absoluut voor herhaling vatbaar.

Maak een afspraak met Julia
Klanten Vertellen
Paulo uit Sint-Oedenrode
19-09-2018

I went for the first time to Carpediem, I had chosen Stephanie. Very beautiful and sweet she is. Very kind welcoming and a wonderful massage I got, full of tenderness! She is very friendly and professional I was delighted with the experience, I will be back soon.

Spannend , sensueel en gezellig
21-09-2019
Julia

Wat een leuke spontane , charmante meid.
Julia verrast mij iedere keer weer door aandacht voor details.
Het is intens genieten van een heerlijke ontspannende massage.
Verwend worden door Julia met een Tantra massage is werkelijk een
onvergetelijke belevenis. Met haar ervaring is Julia absoluut een van
mijn favoriete masseuses.

Maak een afspraak met Julia
Klanten Vertellen
Michel uit Belgie
17-09-2018

Heel fijne en gemoedelijke ontvangst door de gastvrouw. Mooie inrichting. Fijne voorstelling van de dames. Moeilijke keuze maar ik ben gegaan voor Stefanie. Heel toffe en warme Surinaamse meid. Ze heeft me een ongelooflijk sensuele tantra gegeven. Pure klasse, spontaan en met uitzonderlijk gevoel. Een echte aanrader. Michel

Amazing !
16-09-2019
Soraya

Nu nog bij aan het komen van de massage.. wat was het heerlijk en wat is Soraya een lieve en mooie dame !
Ze is een erg gezellige dame en weet je van top tot teen te verwennen

Ik heb een top tijd gehad, Soraya nogmaals bedankt xxx

Groetjes..

Maak een afspraak met Soraya
Klanten Vertellen
uit
08-08-2018

Mijn ervaring is briljant, alsof ik naar een beautysalon ga! ik kom hier werkelijk zeer voldaan van terug. Totaal uitgerust heerlijke dames die voldoen aan iedere wens van de man en of vrouw? Mijn eerste ervaring was Nooy, Wing, Jada. Het bijzondere van zo'n massage de aanraking met hun specialisme en discretie is gewoon heel proffesioneel waardoor je ook je gelijk op je gemak voel, en er zullen er zeker nog velen volgen. Twee van deze prachtige meiden samen met mij heb ik nog niet ontdekt maar lijkt mij ook geweldig. Een van de tot nu toe mooiste accommodaties van ons land die ik heb gezien. Wat ze beloven dat doen ze ook!

Wat een lieve ,mooie ,fris en fruitige super masseuse
13-09-2019
Vanessa

Vandaag bij Vanessa geweest .Wat een feest was dat .
Als iemand een of ander probleempje heeft , maak dan een afspraak met Vanessa .Gegarandeerd dat het beter wordt .En zonder doktersrecept verkrijgbaar
Graag tot zo Lieverd . P.

Maak een afspraak met Vanessa
Klanten Vertellen
Martin uit Eindhoven
27-02-2018

Iedereen zou dit minstens 1 keer in zijn leven mee moeten maken. Wow wat is dit een gave ervaring

Fantastisch
05-09-2019
Roxy

Lieve Roxy het was weer een fantastische massage die je me dinsdag hebt gegeven. Heel hartelijk bedankt daarvoor. Ik geniet er nu nog volop van. Ik kan bijna niet wachten tot de volgende keer. Je bent voor mij een echte kanjer. Knuffel en een dikke zoen voor jou. Groetjes Gerard xxx

Maak een afspraak met Roxy
Monique you are wonderful
04-09-2019
Monique

Afgelopen zaterdag een afspraak gemaakt met Monique voor een tantra massage. Ze spreekt beter Engels dan Nederlands maar dat mag de pret niet drukken. Ze was nieuw en het was haar eerste dag in Oss “ maar twijfel maar niet aan mijn kwaliteiten “ zei ze geruststellend.
Daar kwam ik in het uurtje daarna wel achter , ongelofelijk wat een heerlijke beleving !
Na te douchen en even leuk gekletst te hebben mocht ik op de tafel komen liggen. “Just relax” , zei ze. Zij weet als geen ander de spanning in je lijf op te bouwen. Eerst mocht ik op mijn buik gaan liggen , met een paar speciale grepen onderlangs kwam ik al snel in de stemming. Daarna mocht ik op mij rug gaan liggen. De hemel ging open.
Monique neemt alle tijd op om iedere minuut die je geboekt hebt het jouw naar je zin te maken.
Net toen ik dacht dat ik het niet meer kon houden zei ze weer “ no just relax “ en liet de teugels weer vieren om mij terug op aarde te laten landen. Om mij daarna nog 10 minuten op het randje te houden totdat ik echt ontplofte. ;-) pfff
Na afloop waren we zo aan het nagenieten en nakletsen dat we compleet de tijd vergaten

Monique you are wonderful !!
Thank you xxx
I’ll be back

Liefs,

Maak een afspraak met Monique
Adembenemend
03-09-2019
Mila

Aanwinst voor de zaak wat een geweldig ding! Humor, lief, ondeugent en weet wat zij doet. Je ziet me snel nog een keer!

Gr. J

Maak een afspraak met Mila
Geweldig,1,5 uur met een schitterende vrouw,wat een uitstraling....
02-09-2019
Rosalina

Ik was een kwartier te vroeg.maar de vrouw van receptie gaf aan dat het iets later kon worden.geen probleem,kreeg kamer met bad en champagne. Klasse service.waar maak je dit nog mee.rosalina wat moet ik nog zeggen.het was genieten met jou.het was voor mij de eerste keer bij jou maar zeker niet de laatste keer.wat heb jij een uitstraling.jij laat een man weer met een top gevoel naar huis gaan.😁

Maak een afspraak met Rosalina
Heerlijke massage gehad!
26-08-2019
Yoyo

Had geboekt als teasing sado massage. Door het warme weer hebben we het in overleg wat aangepast en er veel water bij gebruikt wat heerlijk was. Deze dame weet hoe ze er een lekkere spannende draai aan moet geven. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Paradijs op aarde!!!
18-08-2019
Roxy

Lieve Roxy,

Mijn stoutste dromen zijn zojuist uitgekomen❤️❤️!! Wat een ongelofelijk lief en heerlijk gezelschapsdier is Roxy!! Waanzinnig spontaan bij binnenkomst het was vanaf de eerste minuut super ontspannen. Zij is een sportvrouw eerste klas met een bijna geboetseerd lichaam. Met dit fantastische lichaam betoverde zij mij in de zo bekende zevende hemel❤️❤️!! De landing heeft gelukkig nog niet plaatsgevonden! Ik heb van haar zo veel energie gekregen dat dit voorlopig nog niet is uitgewerkt! Zij weet als geen ander waar de gevoelige plekjes zitten bij de man, deze geeft zij aandacht met heel veel liefde en passie! Deze dame is een absolute tovenaar van het mannelijke lichaam!! Het klinkt misschien cliché, maar zij is extreem verslavend!! Dus zoals afgesproken ga je mij snel weer zien lieve Roxy!!! Ontzettend bedank voor deze waanzinnige massage!! Heel veel liefs en tot snel Roxy! Je weet wel van wie! Je laatste afspraak van zondag!!

Maak een afspraak met Roxy
Geweldige massage
14-08-2019
Roxy

Lieve Roxy, jij stelt eerst de mannen op hun gemak en daarna ga jij ze heerlijk inwrijven met de massageolie. Daarna ga jij ze een lekkere body to body massage geven en je vergeet niet om af en toe lekker te plagen tussen de benen van de man. Je masseert alle spieren van de schouders tot aan de tenen en maakt je steeds maar lekkerder. Daarna neem je rustig de tijd om de man zo gek te maken tot hij zijn hoogtepunt bereikt waarna je hem nog even lekker laat nagenieten voordat je gaat douchen en afscheid neemt. Je bent ook heel sociaal met de betreffende man en praat over van alles en nog wat. Je bent een echte KANJER en ik kom heel snel weer naar je toe. Dikke kus voor jou . Groetjes Gerard x

Maak een afspraak met Roxy
Heeeerlijk !!
11-08-2019
Maria

Te lang getwijfeld ,maar vandaag toch voor de eerste keer naar binnen gestapt voor een tantra massage .
Wooow wat een hemelse ervaring. Het begon al bij het samen douchen. Wat ben je lekker zacht en lief ! Lekker om ook jouw lijf helemaal in te mogen zepen.
Toen mocht ik op de bank gaan liggen , je maakte me helemaal gek ;-)
Ik voelde je lekkere lijf helemaal over me heen glijden. De hemel ging open. Ik wist niet dat het bestond.
Het zal niet bij deze ene keer blijven ;-)

Dankjewel Maria x
Ik ga er heel de week van nagenieten !

Maak een afspraak met Maria
Genieten
08-08-2019
Yoyo

Ben 2 keer bij haar geweest
En beide keren een heerlijke massage van haar gehad , en lekker in het bubbelbad gezeten , zit elke keer te genieten van hoe mooi haar lichaam gevormd is
Ook een gezellige dame , die met je praat

Ga zeker weer een keer terug ,om lekker te genieten

Lieve leuke Lena
05-08-2019
Heleen

Een uurtje top genoten met je....wie weet ooit eens in de m.c.😜
Liefs B.

Maak een afspraak met Heleen
Wow wat een ervaring!
03-08-2019
Rosalina

Ik ben een frequente bezoeker van Carpe Diem Oss, nog nooit zo’n overweldigende ervaring mee gemaakt met 1 van de masseuses. Heel mooie en vriendelijke vrouw. Geweldig lichaam (als je van wat curves houd)

Tot de volgende keer!

Maak een afspraak met Rosalina
Geweldig!!
03-08-2019
Nienke

Nienke, een aantal jaren geleden 4/5 keer bij je geweest voor een geweldig lekkere massage. Ik bedacht me dat het weer eens tijd was voor een lekkere massage, ik was je naam vergeten en gokte er op dat je Nienke heette en maakte een afspraak. Toen ik bij je kwam merkte ik al snel dat jij het was aangezien ik je toevallig ooit in je auto heb zien stappen jaren geleden, en het was destijds zo lekker dat ik je autootje nooit ben vergeten. Ik vroeg je of jij diegene was en je moest lachen.. ik wist genoeg! 😊 we hebben gezellig gekletst en je hebt me heerlijk gemasseerd het was 1 groot genot. Ik heb maar meteen een afspraak gemaakt voor as maandag 5-8 tot dan! 😘

Maak een afspraak met Nienke
Het was fantastisch
02-08-2019
Pamela

Hoi pamela, het was een geweldige en super massage, je bent gewoon een pareltje, een hele mooie en geweldige lekkere en lieve vrouw, ik kom gauw weer bij jou terug, dikke kus en knuffel van Richard

Maak een afspraak met Pamela
Het was geweldig.
28-07-2019
Wendy

Alles is al gezegd over wendy.
Ik sluit me daar volledig bij aan.
Ik heb een halve dag nodig gehad om ervan bij te komen.
Niet normaal hoe het was.
Wendy tot gauw xxx

Maak een afspraak met Wendy