Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Geweldige Vrouw
16-05-2022
Rosa

Heel lieve vrouw was al eens eerder bij haar geweest Deze keer was ze nog liever we hebben lekker geknuffeld En de massage was onvergetelijk met een tevreden gevoel afscheid genomen met een dikke zoen Gr de Masseur

Maak een afspraak met Rosa
Geweldig
13-05-2022
Bloem

Bloem heeft samen met mijn mannelijke partner mij helemaal verwend. Bloem is een echte aanrader. Mss in de toekomst ik en haar alleen... πŸ˜‰πŸ˜‰

Maak een afspraak met Bloem
Janet is een topper eerste klas !!
12-05-2022
Janet

Vorige week wederom weer bij Janet geweest. Elke keer is het een super uur met deze lieve vrouw, haar body met zeer mooie borsten is een groot genot om van te genieten, ze blijft in topvorm door zoals ze verteld haar buikspieren dagelijks te trainen. Janet tot gauw.
Lieve groet, Pieter

Maak een afspraak met Janet
1 woord Delicious✨
11-05-2022
Alex

Het was echt onthaasten, de rust die alex brengt valt over je. Heerlijk na een drukke werkdag laat ze je alles vergeten en was het just us in the room. Deze dame is prachtig, an all natural beauty. Niks fake zoals most ladies lately.
Haar skin is soft en heeft een gloed like the african savanne and booty I called it the black gold. πŸ˜‹

Thnx tot soon x
Ya new swedisch friend 🀫

Maak een afspraak met Alex
hemels
09-05-2022
Milana

In eerste instantie was de massage gewoontjes, maar al snel werd het een geweldige massage.

Maak een afspraak met Milana
Spaans temperament
08-05-2022
Sofia

Gisteren voor het eerst bij Sofia geweest. Wat een leuke spontane meid is dat,klein van stuk maar groot in daden. Deze mooie dame van Spaanse afkomst weet je het hele uur te vermaken. De tijd vloog veel te snel voorbij. Leuke babbel en een mooi lichaam waar ze wel raad mee weet. Lekker gedoucht samen ,dan een heerlijke massage gehad met een betoverend hoogtepunt. Daarna weer samen gedoucht en elkaar ingezeept. Hasta pronto Sofia Gracias. Definitivamente volveré a ti muy pronto. Liefs Harrie V

Maak een afspraak met Sofia
Thaise passie
08-05-2022
Angela

Afgelopen dinsdag bij Angela geweest. Een heel leuk aardig slank Thais meisje die wel weet hoe ze moet masseren ze heeft een prachtig lichaam met de rondingen op de juiste plaats. Dankjewel Angela voor de geweldige beleving . Jammer dat je alleen op dinsdag kunt, maar als ik in de gelegenheid ben kom ik zeker bij je terug. Liefs Harrie V

Maak een afspraak met Angela
The girl with a golden heart
08-05-2022
Nicole

My third visit with her and every time gets better. She has everything,, lovely eyes, a beautiful smile and a perfect figure. But most of all you feel the warmth that radiates from her heart. Each time an unforgettable experience. Yes NICOLE has hands of silver with a hearof gold. She is CD's secret treasure.
M.

Maak een afspraak met Nicole
Weer fantastisch
07-05-2022
Esmee

Ondertussen voor de 4e keer geweest. Het was weer geweldig. Het verbaasd me elke keer weer hoe goed ze dit doet. Super lief, spontaan en kan ook nog is heel goed masseren. Mij ga je nog vaker zien😘. Het was weer fantastisch.

Maak een afspraak met Esmee
Wederom gezellig
06-05-2022
Wendy

Vandaag een VIP gebeuren ondernomen met Wendy.
Gezellig samen in de jaccuzi en lekker gebabbeld en natuurlijk de massage.
Een uur is tekort.
Tot de volgende keer

Maak een afspraak met Wendy
Lieve grappige vrouw
02-05-2022
Gina

Contact en ervaring was goed

Maak een afspraak met Gina
Geweldig!
02-05-2022
Maria

Gisteren mijn eerste ervaring met een geweldige body2body massage gehad van Maria, echt een aanrader voor een vrouw die zoals ik dit graag een keer wilde ervaren! Maria is aandachtig, ondeugend en sexy tegelijk, ze weet wat ze doet en zorgde meteen dat ik volledig ontspannen en vol overgave kon genieten van haar heerlijke warme handen en olie die rijkelijk vloeide. Ze voldoet aan al je wensen en meer! Ik werd liefdevol en hartelijk ontvangen door een lieve prachtige mooie vrouw die me vol overgave heeft verwend, ik voelde me geheel ontspannen en had een heerlijk gevoel waar ik nu nog de komende dagen op na kan genieten! Lieve Maria nogmaals hartelijk dank voor de heerlijke 1.5 uur en het laatste momentje samen πŸ˜‰πŸ’‹
Het is een mooie nette schone salon en je wordt er heel discreet behandeld en ontvangen, dus hopelijk trekt dit meer vrouwen over de streep om dit te mogen ervaren!
Want je weet niet wat je mist! Liefs je afspraakje van 14.00 uur πŸ’‹

Maak een afspraak met Maria
Heerlijkkkk.............!
29-04-2022
Nicole

Ik werd gisteren door Nicole ontvangen in een sexy outfit, ze was erg vriendelijk en lief. Ze weet je op een ervaren manier gerust te stellen, want een beetje zenuwachtig ben je wel. Nou we hebben ons uurtje op een heel fijne manier doorgebracht. Een heerlijke massage die je wel iedere week zou willen krijgen. Het is zeker verslavend en ik denk beslist nog eens een bezoekje aan Nicole ga brengen!

Bedankt lieve Nicole!

Liefs Kees

Maak een afspraak met Nicole
Geweldig en sensueel
25-04-2022
Rachelle

Geweldige ervaring gehad met Rachelle. Ik kende haar al als receptioniste en heb me toen wel eens stiekem afgevraagd hoe ze er naakt uit zou zien. Ik wist niet dat ze naast receptioniste ook masseuse was! Mooie vrouw! Ze stelde me niet teleur! Toen we beiden helemaal naakt waren zeepte ze me lekker in en hebben we gedoucht. Vervolgens kon het echte werk beginnen en je merkt dat ze weet waar ze mee bezig is. Elk plekje werd grondig gemasseerd en ook het body to body gedeelte kwam ruim aan bod. Met haar naakte lichaam glijdt ze over me heen. Haar grote borsten en kont werden daarbij ingezet. Ook heb ik haar gemasseerd. De beste masseuse die ik ooit gehad heb! Als je van volslank houdt zoals ik de beste keuze! Sociale en lieve meid en toch ondeugend! Rachelle, ik kom nog eens bij je terug. Liefs en groetjes, Robke.

Maak een afspraak met Rachelle
Chameleon
22-04-2022
Jennifer

She begins with chatting about this and that like the girl next door you meet in the supermarket and you begin to forget what you came for. Then she giggles like a little girl playing with a new toy who' is innocently surprised at the enormous effect she's having on you. Then she becomes very quite and serious and I'm slowy being taken to places I could only dream about. She starts to make other sounds now and so many wonderful things are happening at once I can't keep up. I open my eyes and there she is, looking deep into my eyes and all that built up energy suddenly expIodes in ecstacy. I feel so privileged to have enjoyed the many colours of CD's lovely chameleon JENNIFER, she is quite unique.
M.

Maak een afspraak met Jennifer
Geweldig ervaring te gek
18-04-2022
Janet

Hoi ik ben bij Janet geweest ze is een geweldige ervaring een geweldig figuur mooie borsten en gezellig mens laat intens genieten ze stelt je op je gemak,
Carpe diem mag trots zijn op haar de parel op de kroon een woord geweldig ervaring de kans opherhaling is heel groot ze weet echt waar een man van houdt

Maak een afspraak met Janet
Weer gezellig en heel erg leuk
15-04-2022
Wendy

Vandaag weer naar Wendy geweest.
Ik.kan zeggen maak eens een afspraakje met haar.
Ze is leuk gezellig en een hele leukbsbbel en ze laat je genieten van haar kunsten.
Wederom tot binnenkort

Gr henk

Maak een afspraak met Wendy
Echt geweldig
15-04-2022
Esmee

Ik schrijf zelf nooit een recensie. Maar dan nu toch een voor Esmee.

Gister voor de derde keer bij esmee geweest. Wat een vrolijke dame met een warm lichaam.πŸ˜‰ Ze kan dit echt heel goed. Een lekkere ontspannende massage. Echt geweldig.

Groetjes je afspraak van 11:00. Tot volgende week. 😘

Maak een afspraak met Esmee
Geweldig ervaring
13-04-2022
Janet

Wat een mooie vrouw is dat lijkt wel oosterse prinses met een geweldig figuur en hele mooie borsten bijna sprookje en laat je genieten tot einde echt de kans is heel groot dat ik weer terug ga naar haar het gewoon een sprookjesachtige massage die ik kreeg echt je bent de topper. Je afspraak van half drie.

Maak een afspraak met Janet
Geweldig ervaring
13-04-2022
Janet

Ik ben zondag middag bij haar geweest wat eenec mooie ervaring was dat echt een prinses die je echt laat genieten en ze heeft een m

Maak een afspraak met Janet
Het was weer heel leuk en gezellig
12-04-2022
Wendy

Heerlijk met Wendy.
Ze weet je een heerlijke massage te geven ze is heel erg spontaan en leuk en ze neemt de tijd voor. Binnenkort weer naar Wendy.

Gr henkxxxxzπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜

Maak een afspraak met Wendy