Masseuse Reviews

Erotisch

Na een lange sluiting, zijn we per 1 juli weer regulier geopend! Wel mogen we u enkel op afspraak ontvangen en vragen we u om tijdens uw bezoek de genomen hygiëne- en voorzorgsmaatregelen in acht te nemen. We willen u bedanken voor uw geduld, begrip en support en ontvangen u graag weer in onze salon!

-

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Uw recensie over Carpe Diem schrijven
geweldig
26-10-2020
Brenda

Wat een fijne ervaring. Ik heb erg genoten. Is zeker de moeite waard geweest. Ze is erg aardig en een mooie verschijning.

Maak een afspraak met Brenda
Heerlijk genoten!
23-10-2020
Vanessa

Vandaag met Vanessa kennisgemaakt. Onder de douche was het ijs al heel snel gebroken, ongetwijfeld dat Vanessa haar warme handen en lichaam daar goed bij hielpen. Vanessa houdt van praten en plagen of was het nu andersom? Enfin dat praatje/plaagje zette zich voort in het bad waarbij ze je heerlijk uitdagend kan aankijken maar ook in staat is om even heel stil en samen te zijn.
Na enige tijd in bad was het Tantra-time op het matras; Vanessa heeft een fijne massage techniek waarmee ze een aantal knoopjes aan de achterkant heerlijk heeft weggewerkt.
Ook de voorkant kwam natuurlijk in aanmerking voor een behandeling door Vanessa. Na een heerlijk explosief einde was het helaas al weer tijd voor de afsluitende douche.
Kortom een overheerlijke kennismaking met een ondeugende, zachte, lieve, humorvolle Vanessa waar een vervolg op moet komen.

Tijger

Maak een afspraak met Vanessa
Als herboren
21-10-2020
Vanessa

Wat een geweldige meid.
Rondingen op de juiste plekken.
Wat een billen.
Geweldige tantra ervaring.
Tot snel schat dikke kus Pieter

Maak een afspraak met Vanessa
wat een TOPPER!
15-10-2020
Nicole

Hier schieten woorden te kort. Wat een masseuse! kom heel snel terug.
kans op verslaving is groot!! tot snel liefs en dikke kus T

Maak een afspraak met Nicole
Voor herhaling vatbaar.
13-10-2020
Janet

Maandag bij Janet geweest. Wat een geweldige vrouw. Mooi, vriendelijk, opgewekt en ook zeer sociaal. Een geweldige tijd met haar gehad. En wat kan zij masseren. Ik voel nu nog haar zachte vingers op mijn lichaam. Tijdens haar massage voelde ik mij als op de golf van de zee. En op die golf kwam ik tot een totale rust. Een rust die zowel mijn hoofd als lichaam leeg maakte. Ik verlang nu alweer om op die golf te kunnen zijn.

Super,
13-10-2020
Bloem

Wouw, wouw wouw ,wat een mooie vrouw kwam zich voorstellen, verlegen ben ik mee gelopen naar de kamer , waar ze me gelijk op me gemak stelde , ze is heel spontaan en open, ...

De massage was écht hemels, ze weet de juiste plekken te raken , neemt de tijd voor je, én ze brengt je super naar je hoogte punt .
Samen genieten is aan haar toevertrouwd.

Zodra ik weer in de buurt ben kom ik zeker langs
lieve Bloem , xxxx

Maak een afspraak met Bloem
Wendy: Verzorgd, opwindend, prettig gesprek,
12-10-2020
Wendy

Zeer gezellige en sociale masseuse, Ondanks de geweldige ervaring ben je geen nummer bij haar. Geweldige body to body massage, aanraken mag; met respect, mooi figuur heeft Wendy, leuke entourage heeft deze massage salon. Mooie stijl.
Massage tafel s ook heel speciaal.
Tijd was om voordat ik er erg in had, jammer.

Gr. W

Maak een afspraak met Wendy
Gewoon explosief
05-10-2020
Nicole

Het is geweldig om bij Nicole te zijn , ze is heel aardig en ervaren en weet je mee te nemen in een heerlijke ervaring die eindigde in een explosie en ik in ieder geval graag nog een keer ga doen ! Mmm heerlijk , bedankt Nicole
Willem

Maak een afspraak met Nicole
Adembenemend!!
20-09-2020
Maria

Lieve Maria,

Wat heb ik genoten van je meer dan liefdevolle ontvangst en een gezonde dosis humor. De pret straalt bij jou van het gezicht!! Voordat we samen de douche konden pakken hebben we al vreselijk gelachen. Na de douche heb je mij enorm verrast met je geweldige massage kunsten! Het was zo fijn dat ik niet meer wilde opstaan maar een nachtje bij je wilde blijven slapen! Nadat ik in mijn bed was beland heb ik zelden zo fijne nacht mogen beleven. Het uurtje was wel veel en veel te kort. We konden volgens mij allebei nog wel langer van elkaar genieten! Je bent absoluut een geweldige zorgende masseuse met het ❤️Op de juist plaats! Heel veel dank voor de meer dan voorstedelijke massage van je! Heel veel lieve groetjes! Boudewijn!

prima!
18-09-2020
Nikki

Nikkie is een zeer leuke lieve meid met een prachtig kopje. De massage is zacht en ze weet je langzaam richting hoogtepunt te brengen. De foto's hier op de website komen niet overeen met de werkelijkheid, ze is iets ronder maar dat doet niets af aan de heerlijke massage.

Maak een afspraak met Nikki
niet normaal
17-09-2020
Julia

het idee wat in mijn hoofd zat al jaren!!!!! heeft zij gisteren in een keer waargemaakt. super lieve meid met veel geduld. kom heeeel snel terug

Zo mooi
15-09-2020
Nikki

Zo mooi
De gedeelde blikken
Ze deden me slikken
Me knieën knikken
Me lippen likken

Zo maar wat rijm als dank
Zal de volgende keer het cadeau leuk inpakken

Tot snel

Maak een afspraak met Nikki
Echt hemels
15-09-2020
Gina

Deze dame weet wat verwennen is en ze weet je dan ook elke keer weer in de 7e hemel te laten landen .
Sensueel sexy en al vele jaren mijn vaste masseuze.
Topkwaliteit met hoifdletter E van erotische massage .
👄❤

Maak een afspraak met Gina
helemaal geweldig
11-09-2020
Janet

janet , wat ben jij een geweldige meid jij maakt het zo of dat he thuis bent , je stelt mensen gerust en jij weet wat jij doet en waarover je praat . Ik heb mijn warmtekruik gebruikt en het voelt nog steeds goed , duizendmaal dank schat ik kom terug naar jou . Een echte aanrader ben jij nogmaals dank voor onze tijd en kom zeker bij jou terug .
Gr Ferry

Geweldig!
11-09-2020
Rosa

Hoi Rosa, wat was het toch een geweldige en zalige erotische massage van jou, ik ben heel erg blij dat ik jou heb leren kennen, je bent een hele mooie en lieve en knappe vrouw, ik kom gauw weer bij jou terug, tot snel en heel veel groetjes en een dikke kus van Richard

Maak een afspraak met Rosa
Zoals altijd heerlijk!!
09-09-2020
Maria

Ik ben al vaker bij Maria geweest en ben zelfs wel eens, nadat ik naar huis reed de andere kant op gereden omdat ik nog steeds in hogere sferen was.
Maria neemt echt de tijd voor je en je merkt aan alles dat ze het met heel veel plezier doet. Kortom een absolute aanrader

Geweldige eerste ervaring
04-09-2020
Mila

Vandaag voor het eerst een erotische massage (V.I.P.) van 90 minuten mogen ervaren. Mila is een lieve, mooie dame die je erg op je gemak stelt. Ik heb ontzettend genoten van de massage en ga zeker nog eens terug.

Maak een afspraak met Mila
lekker zacht
04-09-2020
Nikki

Nikki wat was je anders dan de anderen, maar dat moet ook. Je massage was zacht en teder en de body 2 body was heerlijk, vooral hoe je in mijn ogen keek.
Je bent erg lief van karakter stond me erg aan en de massage was top!

Kom zeker bij je terug..van de man met een licht accent!!

Maak een afspraak met Nikki
Geweldige masseuse
27-08-2020
Mila

Had een heerlijke body to body massage van Mila. Eerste keer voor mij. Ben zeker van plan vaker langs te komen. Vooral het einde van de massage heeft ze knallend afgesloten! Zeer tevreden

Maak een afspraak met Mila
Goed. Ik kom terug.
26-08-2020
Nikki

Zacht. Heerlijk. Ik heb erg genoten. Tot de volgende keer.

Maak een afspraak met Nikki
geweldig
24-08-2020
Nikki

nikki is een spontane leuke aardige dame die naast een goeie massage ook een leuk gesprek aan kan gaan, ik ga zeker terug en ik zou ze ook zo uitnodigen voor een drankje, echt goed gezelschap en koffie zwart ipv hahaha

Maak een afspraak met Nikki