Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Abby
24-11-2022
Abby

De eerst die 2 uur VIP doet samen met jouw, hoe maken we de tijd vol, nou simpel, samen badderen, prima gesprekje en dan een liefdevolle massage op het matras!
Abby is een lieve meid, de handjes die ze heeft doen al het werk, soms lijkt het wel of ze meer handjes heeft, ik voel ze werkelijk overal.
SPOILER ALERT: ik heb stiekem gekeken, ze heeft echt maar 2 handjes.

Kus,
P@ul

Maak een afspraak met Abby
Hemels
20-11-2022
Delores

Delores is goddelijk.
Andere woorden doen onrecht aan mijn tijd met haar.
Tot heel snel x

Maak een afspraak met Delores
Een heel aangename verrassing
19-11-2022
Janet

Janet is een heel aangename verrassing. Wat een feest en wat een schoonheid. Samen onder de douche begon het genot al en daarna werd het alleen nog beter en heter. Mij zie je zeker weer terug Janet.

Edwin

Maak een afspraak met Janet
Erg ontspannen en sensueel
18-11-2022
Nicole

Nicole is een leuke  dame die mij erg op mijn gemak stelde. Het hele uur dat ik aanwezig was met een tantra massage was zeker een hele leuke ervaring. Nicole is een vlotte prater en weet ook wanneer ze niet moet praten haha.
Ik denk dat ik zeker nog eens terug ga komen. Al met al is Nicole echt een aanrader. Een lieve knappe dame met een super figuur en... geweldig mooie billen!

Maak een afspraak met Nicole
Prachtvrouw - deel 5
18-11-2022
Janet

Vandaag weer koers gezet naar de Stationsstraat,
waar een vriendelijke receptioniste me binnen laat.
Ik heb een bos bloemen en bonbons meegenomen,
voor de vrouw van mijn dromen.
Ik ga de verjaardag van Janet vieren,
en ook proberen haar te versieren.
Of dat gaat lukken,
vertel ik u in een van mijn volgende stukken.

Maak een afspraak met Janet
Een en al optimisme
18-11-2022
Bloem

Afspraak met Bloem gemaakt, even wat kriebels van de spanning totdat deze prachtige bloem binnenstapte. Kennis maken, douchen en daarna op het grote bed even lekker gepraat over van alles. Na wat kriebelen op haar rug begonnen met de massage, waarna dit uur voorbij is gevlogen.
Zeker voor herhaling vatbaar met deze prachtige "Bloem"

Jos

Maak een afspraak met Bloem
Super
17-11-2022
Bloem

Vandaag een super leuke massage gehad van Meesteres Bloem
Ze was heel lief voor me
Ze is de beste
Voel me bij haar op mij gemak

Lieve Bloem
Ik kom zeker en vast terug
Ik vergeet jou nooit
Robin X

Maak een afspraak met Bloem
Alle verwachtingen overtroffen
15-11-2022
Sandra

Wat een lieve dame en wat een spetterende schoonheid. Een uurtje met Sandra was één van mijn beste ervaringen bij Carpe Diem ooit.

Maak een afspraak met Sandra
Aphrodite 2.0
09-11-2022
Bowie

Tot de volgende keer schoonheid

Maak een afspraak met Bowie
Geweldig
08-11-2022
Sandra

Zeer goede Massage gehad en een beauty

Maak een afspraak met Sandra
Geweldig
08-11-2022
Sandra

Wat een schoonheid heerlijke Massage gehad kom zeker terug

Maak een afspraak met Sandra
Weer genoten
08-11-2022
Abby

Weer eens bij Abby geweest, was weer fantastisch. Zij is een hele lieve getinte meid met mooie zwarte krullen. Ze heeft ook hele mooie billen waar ze veel voor traint en wel raad mee weet. Ze is klein van stuk maar groot in daden.ik heb weer heerlijk genoten. dankjewel liefs Harrie V 💋

Maak een afspraak met Abby
Geweldig
26-10-2022
Nicole

1 woord geweldig

Maak een afspraak met Nicole
Super geweldig.
24-10-2022
Sammy

Vandaag afspraak gemakt met Sammy.
1 uur lekker in de jacuzzi geweest.
Daarna 1 uur zij mij lekker gemasseerd met hoogtepunt.
Bedankt Sammy voor de 2 uurtjes.
24.10.2022
Groetjes
Jan

Ppfff Janet
24-10-2022
Janet

Je bent me er een, lachen, giebelen en serieus.
3 leuke kanten van jouw die een verblijf van 2 uurtjes voorbij laten vliegen.
En dan vergeet ik nog de massage, totale ontspanning gegarandeerd!!.
Janet, het complete plaatje.

Kus,
P@ul

Maak een afspraak met Janet
fantastisch liefdevolle vrouw !
23-10-2022
Julia

afgelopen vrijdag heerlijk 1,5 uurtje massage gehad bij Julia, wat een mooie italiaanse schoonheid met gouden handjes is dat ! lekker gekletst en veel gezelligheid gehad ! kom heel gauw terug bij Julia voor het vervolg !! xxxx Paul.

Maak een afspraak met Julia
Fantastisch
21-10-2022
Sammy

Afgelopen zaterdag bij Sammy geweest
Wat een pittige dame is dat heb een geweldig
Uurtje met Sammy gehad .tot de volgende keer.

Ongekend
16-10-2022
Delores

Meest intense ervaring ooit!! Tot snel weer.

Liefs militair 😉

Maak een afspraak met Delores
Geweldig!!!
14-10-2022
Julia

Vanavond een top avond gehad tantra massage met julia was echt zo fijn ze stelt je meteen op je gemak eerst samen douchen en daarna massage lekker gekletst en veel gelachen volgende keer ga ik zeker weer voor Julia xxxx Marc

Maak een afspraak met Julia
Knap lief en een lekkere massage
14-10-2022
Delores

Dit was toch echt wel een van de beste massages die ik tot nu toe gehad heb, het is een schat van een meid waarmee je echt kunt lachen. Ze is in het echt nog knapper dan op de fotos, en bied een top service. We hebben samen het bubbelbad genomen en daarna een heerlijke massage, super voldaan weer naar huis gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar, sterker nog , ik heb mijn volgende afspraak al staan. Bedankt schat.

Maak een afspraak met Delores
Ze was super lief
10-10-2022
Jessica

Vorige week n uurtje met Jessica door gebracht wat is ze toch een prachtige meid ze is heel lief en een figuurtje om door een ringetje te halen en ik zal haar nog vaak zien is een van mij toppers bij Carpe diem in Boxtel Gr de Masseur

Maak een afspraak met Jessica