Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Een memorabele ontmoeting met een betoverende schoonheid 🌟🌺
23-05-2024
Kyra

De betoverende aanwezigheid van Kyra heeft me gisteren echt geraakt. Haar zachte aanrakingen en wijze gesprekken hebben een onuitwisbare indruk op me achtergelaten. Zeker de moeite waard! Met liefde getekend, Jack.

Maak een afspraak met Kyra
Geweldig samenspel
20-05-2024
Jennifer

Wat een heerlijke ervaring met Jennifer: wat een toppertje! Anderhalf uur vloog voorbij in een sfeer van weeerzijds respect en elkaar bijna automatisch goed aanvoelen. Omdat het zo een onvergetelijke ervaring was heb ik beloofd om volgende keer te tracteren op aardbeiden: precies hoe ik deze massage heb ervaren: zoet, lekker, zacht en verlangen maar nog veel meer…
Sweet kiss, John

Maak een afspraak met Jennifer
Wachten duurt lang
16-05-2024
Nooy

Al een paar keer bij deze mooie en lieve masseuse geweest alleen wachten duurt lang om haar handen weer te voelen op mijn lichaam dus Nooy hopelijk tot volgende week groetjes Bert

Maak een afspraak met Nooy
Super fijn
15-05-2024
Kyra

Kyra is zeer relaxed. Ze heeft fijne handen en een geweldig lichaam. Ik heb er erg van genoten en een heerlijk hoogtepunt beleefd. Zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel!
M.

Maak een afspraak met Kyra
gezellig
09-05-2024
Camila

Ze stelde mij snel op mijn gemak.
Om meteen goed te beginnen. Ze heeft een heel zacht kontje.
En hele fijne manier van masseren.
Het uur was zo voorbij.

Maak een afspraak met Camila
Heerlijk
08-05-2024
Bella

Net bij Bella geweest. Ze weet wat ze doet en heeft een lekker lichaam. Een heerlijk hoogtepunt beleefd. Ik kom zeker terug voor meer.
M.

Ik ben nu.op vakantie maar wat mis ik.haar
08-05-2024
Janet

Ja dat laat ik bij ons jammer voor die anderen

Maak een afspraak met Janet
Echt geweldig
05-05-2024
Janet

Ik wil zeggen ga het zelf ervaren.
Mij gaat ze terug zien.

Groeten Bas

Maak een afspraak met Janet
idk
03-05-2024
Luiza

vandaag was ik langs geweest bij deze prachtige dame we hebben een body to body massage gedaan en het was heerlijk ze weet wat ze moet gaan doen

Maak een afspraak met Luiza
Fantastico
03-05-2024
Megan

toestraks even stiekem langs gewipt bij Megan wat een vrolijke happening.vokgende keer zeker een tantra,nederige kusjes Johan

Lekker, lekker en nogmaals lekker.
02-05-2024
Fifi

Wat is Fifi een lekker popje. Precies wat ik wou, klein maar fijn.....heel fijn. Heb genoten van haar kleine maar fijne handjes, body tot body was intens. Kans op herhaling groot. Hoop haar weer snel te boeken.

Maak een afspraak met Fifi
Een genot om mee te maken.
02-05-2024
Alexia

Wat een zachte handjes en een mooie body. Een aardige en lieve masseuse. Dit was niet de laatste keer....hoop ik.

Maak een afspraak met Alexia
Geweldig
30-04-2024
Kyra

Vandaag bij kyra geweest lekkere massage gehad ze weet de spanning goed op te bouwen en je tot een heerlijk hoogtepunt te bereiken. Volgende keer uurtje langer

X

Maak een afspraak met Kyra
Exotische schoonheid
24-04-2024
Janet

Janet, wat een bijzondere vrouw.
Een exotische schoonheid zowel uiterlijk als innerlijk.
Lief, sociaal met een heel goed inlevingsvermogen, maar ook goedlachs met leuke humor.
Een exotische vrouw licht getint en o zo zachte huid geheel natuurlijk.
Maar ook een klein beetje uitdagend wat al vanuit haar foto's naar voren komt.
Haar vingers glijden met de warme olie sensueel over je lichaam.
Met je ogen dicht waan je op een paradijselijk eiland.
Met haar lichaam over je heen vergeet je alles om je heen.
Je begeeft in een exotische wereld.

Maak een afspraak met Janet
Verassend lekker!
24-04-2024
Janet

Eigenlijk had ik een andere dame geboekt maar kwam toevallig bij deze heerlijke verrassing terecht. Fantastisch uurtje gehad, kom zeker terug bij haar. Prachtige borsten en lekker lichaam.

Anoniem;-)

Maak een afspraak met Janet
Verassend lekker!
24-04-2024
Janet

Eigenlijk had ik een andere dame geboekt maar kwam toevallig bij deze heerlijke verrassing terecht. Fantastisch uurtje gehad, kom zeker terug bij haar. Prachtige borsten en lekker lichaam.

Anoniem;-)

Maak een afspraak met Janet
Once you go black you never go back
23-04-2024
Megan

Nou ik had geluk, dit was mijn 2e keer bij de zaak. En ik had geluk want ze werkt eigenlijk niet op maandag, prachtige sensuele meid. En meer zeg ik niet.

Gezellig
23-04-2024
Jennifer

Vandaag bij jennifer langs geweest
Ze was vandaag weer zo top
Is gewoon een topdame
Het was gezellig
Wat zeg ik
Meer dan gezellig

Volgende keer doen we dat gewoon opnieuw
Word het nog gezelliger

Tot snel lieve jennifer
Liefs Robin xxx

Maak een afspraak met Jennifer
Gezellig
23-04-2024
Jennifer

Vandaag bij jennifer langs geweest
Ze was vandaag weer zo top
Is gewoon een topdame
Het was gezellig
Wat zeg ik
Meer dan gezellig

Volgende keer doen we dat gewoon opnieuw
Word het nog gezelliger

Tot snel lieve jennifer
Liefs Robin xxx

Maak een afspraak met Jennifer
Madam janet 🌶️
21-04-2024
Megan

Een heerlijke tantra gekregen gisteravond
Had haar nog nooit gezien leuk en wie weet tot de volgende keer

Verwennerij
21-04-2024
Nooy

Weer bij Nooy geweest haar handen dansen over je lichaam echte verwennerij met oosterse magie. Groetjes Bert

Maak een afspraak met Nooy