Janet

Passievol

Janet is een getinte dame van Caribische oorsprong, halverwege dertig, met  mooie honingbruine ogen en lang donker haar. Met haar 1.78, cup D en haar vrouwelijke rondingen is ze een indrukwekkende verschijning.

Temperamentvol, passievol en expressief is deze exotische schoonheid. Vrolijk, uitbundig, altijd neuriend of zingend weet deze muzikale dame zelfs de meest grijze, stressvolle dag tot een aangenaam feestelijk einde te brengen.

Een heerlijke langbenige en goedlachse dame die u met haar heerlijk zachte borsten en welgevormde billen een body to body massage geeft waar u nog lang van zal nagloeien!

"Hi lieve mannen, ik vind het heerlijkom je lekker te verwennen!Kom je snel een keertje langs?

Specialiteiten van Janet

  • Basic Relax treatment
  • Sweet Oil Touch
  • Sensual Body to Body massage
  • Unique Tantra Pleasure
  • V.I.P. Massage
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Janet
Geweldig uniek relaxed
24-08-2023

Hoi bij Janet geweest geweldig lief en leuke vrouw ze stelt je op je gemak ze lijkt wel een oosterse prinses en is relaxed lief en zorgzaam ze weet wat massage is en laat je intens genieten alles op
Een speciale wijze echt een toppertje en super Relaxed Vrouw echt de moeite waard heren echt ontspannen ga naar .ze zo relaxed dat is geweldig

Jan de visboer

Janet
Heerlijke tijd!
16-01-2023

Na een kleine vertraging kwam ze dan gelukkig toch in Oss aan.
Wat een heerlijk mens! Heerlijk samen douchen en daarna volledig opgegaan in haar. De verloren tijd heeft ze ruimschoots goedgemaakt. Geen haastwerk hier hoor.
Natuurlijk ga ik binnenkort weer terug naar haar, want beter is er niet hoor!

Rob

Janet
Ja een super vrouw voor mij nummer 1
07-01-2023

Ik kom al een hele tijd bij Janet en
Waarom ja zijn is zo speciaal voor mij
En zeker haar ogen wat zijn die mooi als zijn je aan kijkt zegt dat algenog en ze kan ook lekker praten en je kunt er zeker mee lachen en dan is ze ook nog zo lief deze vrouw is er een uit 1000 ze is ook heel goed met massage ja ik kan beter zeggen wat is er niet goed haha ik weet het niet ik weet wel dat ze voor mij nummer één is ik kom zeker gauw weer groetjes John

Janet
Buitenaards.
05-01-2023

Deze Queen of Egypte masseert je met haar goddelijke handen. Wat een feest. Gezelligheid en pure verwennerij. Wat wil je nog meer?

Janet
Een heel aangename verrassing
19-11-2022

Janet is een heel aangename verrassing. Wat een feest en wat een schoonheid. Samen onder de douche begon het genot al en daarna werd het alleen nog beter en heter. Mij zie je zeker weer terug Janet.

Edwin

Janet
Prachtvrouw - deel 5
18-11-2022

Vandaag weer koers gezet naar de Stationsstraat,
waar een vriendelijke receptioniste me binnen laat.
Ik heb een bos bloemen en bonbons meegenomen,
voor de vrouw van mijn dromen.
Ik ga de verjaardag van Janet vieren,
en ook proberen haar te versieren.
Of dat gaat lukken,
vertel ik u in een van mijn volgende stukken.

Janet
Ppfff Janet
24-10-2022

Je bent me er een, lachen, giebelen en serieus.
3 leuke kanten van jouw die een verblijf van 2 uurtjes voorbij laten vliegen.
En dan vergeet ik nog de massage, totale ontspanning gegarandeerd!!.
Janet, het complete plaatje.

Kus,
P@ul

Janet
Cleopatra
23-08-2022

What happens when a Brazilian adonis and an Egyptian beauty have a daughter? Curious? Well I've just met her at Carpe Diem.She has all the mystery of a Nubian Queen with bella-donna eyes and all the fun of a Copacobana carnival in one.I must warn you she is big. Everything about her is big, but biggest of all is the welcome she gives you. She's not for the feint hearted. Make an appointment with Carpe Diem's Cleopatra JANET and you will never forget it!
M.

Janet
FANTASTISCH!
07-08-2022

Hoe kan je de zondagmiddag nu beter doorkomen, ik had de stoute schoenen eens aangetrokken en op naar Capre Diem. De keuze had ik thuis al gemaakt, na het zien van de foto's en lezen van recenties.
Janet was een schot in de roos! Het begon een beetje rustig aan maar snel werd het al steeds beter en heter! ;-)
Wat er verder allemaal gebeurt is hou ik onderons maar voor mij een dikke 10 en ik ga zeker een keer terug komen!
Blue Nile

Janet
Rrrrrrrrrrrrrr🐈
29-06-2022

Rrrrrrrr en nog eens rrrrrrrrrrr 😀
Het was weer heerlijk😋 rrrrrrrrr fijn bij je Janet.
Welke tijdsduur je ook kiest, als je weer thuis bent dan heb ik bij haar nog steeds van rrrrrrrrrr het was weer verrukkelijk.
Groetjes RRRRRRRRRRRobert😉

Janet is een topper eerste klas !!
12-05-2022

Vorige week wederom weer bij Janet geweest. Elke keer is het een super uur met deze lieve vrouw, haar body met zeer mooie borsten is een groot genot om van te genieten, ze blijft in topvorm door zoals ze verteld haar buikspieren dagelijks te trainen. Janet tot gauw.
Lieve groet, Pieter

Geweldig ervaring te gek
18-04-2022

Hoi ik ben bij Janet geweest ze is een geweldige ervaring een geweldig figuur mooie borsten en gezellig mens laat intens genieten ze stelt je op je gemak,
Carpe diem mag trots zijn op haar de parel op de kroon een woord geweldig ervaring de kans opherhaling is heel groot ze weet echt waar een man van houdt

Geweldig ervaring
13-04-2022

Wat een mooie vrouw is dat lijkt wel oosterse prinses met een geweldig figuur en hele mooie borsten bijna sprookje en laat je genieten tot einde echt de kans is heel groot dat ik weer terug ga naar haar het gewoon een sprookjesachtige massage die ik kreeg echt je bent de topper. Je afspraak van half drie.

Geweldig ervaring
13-04-2022

Ik ben zondag middag bij haar geweest wat eenec mooie ervaring was dat echt een prinses die je echt laat genieten en ze heeft een m

Janet is een topper bij Carpe Diem
04-04-2022

Vorige week ook weer bij Janet geweest.
Janet is echt een topper !! Knap, lief, humor en een gezellige babbel. Haar waanzinnige mooie body is zeldzaam en maakt de massage echt super met al haar ervaringen !! Mannen, niet twijfelen, gewoon rerserveren, Janet laat je genieten !!

Pieter

Dame vol passie
03-04-2022

Een afspraak bij Janet gehad. Een zeer prettige dame. Een wonderlijke verschijning, behoorlijk lang en een goed figuur.
Maar vooral een mooi gezicht met een lieve uitstraling. Maar bovenal vol met passie in het masseren. Ik heb genoten.

Prachtvrouw deel 4
18-03-2022

Prachtvrouw Janet kan me zeer bekoren,
na een massage voel ik me als herboren.
Eens per week zet ik koers naar de Stationsstraat,
waar een vriendelijke receptioniste me binnen laat.
En zij probeert me een tantra te verkopen telkens weer,
en ik antwoord dan: ik zal met Janet overleggen, misschien de volgende keer.

Vorige week weer koers gezet naar Boxtel. De receptioniste probeerde me deze keer geen tantra te verkopen. Waarom nu niet: geen idee! Misschien heeft ze de hoop opgegeven of misschien heeft Janet haar ingefluisterd. Een kop koffie gedronken en even gewacht. Het weerzien met Janet was hartverwarmend. Na het geven van een attentie voor Valentijnsdag kon het feest beginnen. Eerst ging Janet gestrekt en heb ik het werk gedaan, daarna werden de rollen omgedraaid. Zoals meestal het geval, de tijd vloog voorbij en om 17:45 u moesten we spijtig genoeg er een (hoogte)punt achter zetten. Janet is niet alleen attent, lief, knap, charmant en slim maar heeft ook humor. Na afloop ging ik nog even vlug onder de douche en Janet reikte me behulpzaam de shampoo-fles aan. Ik zeepte me in maar kreeg vervolgens mijn huid niet schoongespoeld. Wat bleek: ze had de flacon massageolie gegeven in plaats van zeep! Ze zei dat het per ongeluk was gegaan. Ja ja ……. !!

Prachtvrouw - deel 3
24-01-2022

Prachtvrouwen bestaan,
Janet staat bij mij bovenaan.
Niet in Parijs, Amsterdam of Londen,
Maar in Boxtel heb ik haar gevonden.
Na Sinterklaas, de Kerst, een gemiste afspraak, de jaarwisseling en een lockdown kon er eindelijk weer een afspraak worden gemaakt. Het weerzien met Janet was hartstochtelijk. Na te hebben bijgepraat kon de massage beginnen. Eerst ging Janet gestrekt en moest ik aan het werk, daarna werden de rollen omgedraaid. De tijd vloog voorbij en voordat we er erg in hadden werd er op de deur geklopt. Het naderde 17:00 uur en we moesten eruit. Na vlug te hebben gedouched en aangekleed de salon voldaan verlaten. Maar volgende week ga ik weer (als het is toegestaan door de regering) naar deze prachtvrouw!

Een ontspannen tijd.
19-11-2021

Voor de eerste keer naar de salon. Ik ging voor ontspanning maar ik was erg nerveus. Zou een dame bij mij die nervositeit wel kunnen halen.
Met knikkende knieën ging ik naar binnen en welke keuze voor dame moet ik maken. Ik keek Janet aan en voelde meteen een rust over me komen. Ogen die rust en vriendelijkheid uitstralen. En zo is ze ook. Ze stelde me meteen op mijn gemak, en in die sfeer van rust gaf ze mij een geweldige massage. Met een goed en rustig gevoel kon ik weer verder.

Prachtvrouw - deel 2
28-10-2021

Vorige versie vervalt!
Gisteren weer bij Janet geweest. Zoals eerder geschreven, Janet is een zeer knappe, erg slimme, uitermate attente, ontzettend lieve, exotische jongedame. Ik had weer voor 1,5 uur geboekt en de tijd vloog voorbij. Gestart met een massage van Janet en elk plekje van haar lichaam met olie ingesmeerd en daarna met veel gevoel uitgesmeerd. Janet genoot ervan en zei dat ik zo in de salon zou kunnen beginnen. Daar zal ik eens over nadenken. Daarna heeft ze mij onder handen genomen en ik geniet nu nog na. Tenslotte liggend op de massagetafel gezellig gebuurt maar toen ik dat zei begreep ze me niet. En dat is logisch want buurten zeggen ze in Brabant en Janet is geen Brabantse maar is van exotische komaf. Nu een paar weken wachten en dat valt me zwaar. Het liefst zou ik morgen weer teruggaan naar deze prachtvrouw. Houdoe Janet, ik zie je weer snel!

een fantastische ervaring, 10 met een griffel
02-10-2021

net voor het eerst bij Janet geweest en heb daar 1,5 uur genoten van een vip massage.
hele mooie vrouw met mooie rondingen en zachte handen, weet hoe ze een man tot rust en ontspanning kan brengen.
dit was mijn aller eerste keer bij de salon en door Janet kom ik zeker weer terug.

Prachtvrouw
12-09-2021

Vandaag weer bij Janet geweest. Janet is een knappe, slimme, attente, lieve, exotische jongedame die ook nog eens geweldig masseert. De tijd vloog voorbij dus maar goed dat ik voor 1,5 uur had gereserveerd. Dus de volgende keer wordt het weer een bezoekje aan deze prachtvrouw.

Geweldig
10-09-2021

Een eerste afspraak bij Janet. Vol spanning wachte ik op haar in de kamer. Maar deze spanning was snel weg toen ze binnenkwam. Rustig, lief, aardig en vol met humor. Deze liefheid stroomde via haar vingers over en door mijn lichaam. Er was geen spanning meer maar een rustige tijd met een geweldige ervaring.

Een heerlijke tijd
05-09-2021

Janet heeft ogen waar je in verdrinkt met een lieve en knappe uitstraling. Ze is super vriendelijk, slim, open en heel aardig. Het is een feest om door deze schoonheid gemasseerd te worden.

Fijne tijd.
05-09-2021

Bij Janet is er een positieve ontspannen sfeer. Een super relaxte dame, een waanzinnig mooi figuur met een spontane open persoonlijkheid.
En in die sfeer geeft ze jou een geweldige massage. Bedankt voor deze fijne tijd.

Een lieve dame.
01-08-2021

Een afspraak met Janet gemaakt. Er verscheen voor me een zeer knappe dame, helemaal mijn type. Ze is behoorlijk lang met een goed figuur, met mooie borsten en heerlijk uitziende billen. Het is ook een gezellige dame, lief, vrolijk en geeft je de juiste massage.

Heerlijk moment.
01-08-2021

Bij Janet geweest, een dame die niet stressvol is, maar heel vriendelijk en open. Waar je ook een goed en leuk gesprek mee kan voeren. Een dame met een heel mooi figuur die ook ontzettend goed kan en weet te masseren. Het was een heerlijk moment van de dag. Zeker voor herhaling.

Lieve warme vrouw
07-07-2021

Na een drukke tijd weer bij Janet.
De eerste aanblik als ze binnenkomt is al geweldig. Lief, goedlachs met een warme uitstraling. Je voelt je meteen op je gemak.
En wat een mooi lichaam heeft deze vrouw. Met haar zachte handen weet ze precies wat ze doet. Ze voelt heel goed aan wat je nodig hebt. Een combinatie van massage en gespreksstof geeft deze tijd een tijdloos moment.
Een lieve en warme vrouw voor een volgende tijd met een geweldig moment.

Voor herhaling vatbaar.
29-06-2021

Via de website kwam ik bij de foto's van Janet terecht. Deze vrouw moest ik ontmoeten. Precies zoals ik hoopte. Echt vrouwelijk en wat een waanzinnig mooi lichaam. Niet alleen mooi maar ook zacht. De juiste ingrediënten voor het geven van een massage. En deze was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar. Tot gauw weer.

Geweldige ervaring
29-06-2021

De tijd met Janet was een geweldige ervaring. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ze is niet alleen een hele mooie vrouw maar vriendelijk en ook sociaal. Mooie borsten en mooie ronde billen. De massage is een unieke ervaring door haar zachte handen en vingers.

Super, gezellig, heerlijk, Top!
01-06-2021

Vandaag voor het eerst bij Kanjer Janet geweest. Wat heerlijk even ontsnappen en genieten van jou. Je bent lief en ik kom zeeeeeeeekerrr voor jou terug

Lieve kus Michael

Geweldig
18-01-2021

Ben 11-9- 2020 bij jou geweest en mis jou luisterend oor , jou advies , jou geruststelling , jou steun in mijn verhaal over mijn vrouw die helaas ons ontnomen is maar wat jij deed janet 1000 x dank en hoe lang moet ik dat nu missen ons gesprek tijdens de heerlijke massage deze geweldige dame . Hoop tot snel of horens . Xxxjes Ferry

Echt heerlijk
06-12-2020

Ik ben al enige tijd een min of meer regelmatige klant van Janet en ik vind haar echt geweldig. Als je lief en respectvol voor haar bent doet ze voor je wat je maar wil en daarbij is het ook nog eens een heerlijk voluptueuze, maar niet dikke dame met mooie borsten, een stevige kont, een prachtige lichtgetinte huid en een mooie ondeugende kop om het af te maken. Echt een fijne en mooie vrouw die je goed in de watten legt.

Voor herhaling vatbaar.
13-10-2020

Maandag bij Janet geweest. Wat een geweldige vrouw. Mooi, vriendelijk, opgewekt en ook zeer sociaal. Een geweldige tijd met haar gehad. En wat kan zij masseren. Ik voel nu nog haar zachte vingers op mijn lichaam. Tijdens haar massage voelde ik mij als op de golf van de zee. En op die golf kwam ik tot een totale rust. Een rust die zowel mijn hoofd als lichaam leeg maakte. Ik verlang nu alweer om op die golf te kunnen zijn.

helemaal geweldig
11-09-2020

janet , wat ben jij een geweldige meid jij maakt het zo of dat he thuis bent , je stelt mensen gerust en jij weet wat jij doet en waarover je praat . Ik heb mijn warmtekruik gebruikt en het voelt nog steeds goed , duizendmaal dank schat ik kom terug naar jou . Een echte aanrader ben jij nogmaals dank voor onze tijd en kom zeker bij jou terug .
Gr Ferry

Fantastisch ❤️❤️
21-08-2020

Had voor n uurtje afgesproken met Janet. Wat n leuke vrouw, aardig en lief.
Geweldig lijf, heerlijke billen en dan haar borsten, mooier en zachter zijn er bijna niet, en de rest..........
Kortom, geweldige ervaring.

Geweldig
19-07-2020

Hoi Janet het was echt super jij weet wat een man lekker vind heb heerlijk genoten en kan er weer tegen aan gr Jan van de katten dan weet jij wel wie

Geweldig hoor
03-07-2020

Hoi janet, heel erg leuk jou te leren kennen, je bent een mooie en leuke en lieve vrouw, het was een geweldige massage en ik zie je gauw weer, heel veel groetjes van Richard

Heel leuk
21-01-2020

Janet is een fijne meid met de juiste rondingen op de juiste plaats Ik heb een leuk uurtje met haar gehad Ik kan wel v alles vertellen Maar je moet het mee maken ga haar boeken en je krijgt er geen spijt van Gr de Masseur

Heerlijk!
28-11-2019

Wat een ontzettend lieve vrouw is dit zeg! Ze heeft een prachtig lichaam; borsten om in te verdwijnen en een fantastische kont en vooral; ze heeft echt aandacht voor je. Het was een heerlijke ervaring.

Toppy Toppy Toppy
20-10-2019

Zojuist een goed uurtje bij Janet . Wat kan die vrouw massage geven. Een en al top . De volgende keer wil ik wel een uur of 2 A 3. Met je alleen i.p.v duo. Één ding was jammer dat Julia met koude handen begon het laatste kwartier.

Fantastisch!
16-10-2019

afgelopen jaren bij meerdere salons en dus ook bij meerdere dames geweest, maar Janet is toch wel 1 van de beste masseuses!
Persoonlijke aandacht, vol overgave masseren ... allemaal top ...
als je wat gespannen van je werk komt ... reken dan maar op nog meer spanning tijdens de massage ...maar weet ook zeker dat je heerlijk ontspannen weggaat!

Super
03-06-2019

Ik ben voor de eerste keer geweest bij Janet , en het was super en je maakt gekke dingen met haar mee .

Plan mr haar een uur of mee en kom er achter

Verrassend, ontspanning, lachen en...
18-05-2019

Sinds lange tijd weer eens voor een b2b massage gekozen en de keuze daarbij viel op Janet. Wat een leuke tijd hebben we met zijn tweeën gehad. Vanaf de kennismaking was het aangenaam, leuk en hebben we een heerlijk uurtje gehad waarbij mijn hele lichaam is verwend. Janet lacht, geniet en geeft veel van haarzelf in de massage.

Volgende keer ga ik zeker weer voor Janet maar dan voor anderhalf uur!

Heel fijne dame
23-12-2017

Echt een prachtige getinte dame, heel groot en stevig maar wel slank. Ik vind echt alles mooi aan haar, van haar prachtige ogen tot haar stevige kont. We hadden echt leuk contact en ik heb heel erg genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!

je was gistermiddag weer gewdig goed bedankt
18-12-2017

heb weer lekker genoten

Mooi, gezellig en goedlachs.
28-01-2016

Janet was voor mij een overwachte verrassing.
Heel prettig gezicht zeer mooi lichaam ,zacht en gaaf
Verders goedlachs lekkere babbel en ze zorgt ervoor dat je niets tekort komt.
Heb nog heerlijk lopen na te genieten
Kom zeker vakers terug, erg bedankt.
Frank

verrassend op alle gebieden
22-12-2015

WOW !
De altijd vrolijke en warme Janet begrijpt hoe het moet!
Jij geniet, zij geniet. Niets is te gek!
Top!
Zo goed om nu al te weten dat ik snel terug zal komen voor Janet....

Dank en ben onze afspraak niet vergeten :0