Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

The best massage ever with a smile....
14-03-2017
Josje

Ik schrijf nooit recensies maar voor Josje maak ik een uitzondering. Vandaag voor het eerst bij haar geweest. Wat een mooie spontane verschijning is zij! Een glimlach van het begin tot het eind en dan ook nog eens een intense massage waar vele nog wat van kunnen leren. Valt niet te beschrijven! je moet het ervaren!Josje, ik heb van je genoten en je dwaalt nog steeds in mij gedachten. xx

AMAZING
11-03-2017
Chantal

VIP bubbelbad tantra
Massage van Chantal echt geen woorden voor zo lekker !! En wat een godelijk lichaam
Heeft zij πŸ˜±πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜˜πŸ’˜ en wat een massage weer pfff Chantal je bent echt geweldig en superrrr lekkker πŸ’žπŸ’˜. Volgende keer duo he hebben wij afgesproken he🀜😘😘 deal !
Tot de volgend keer. 😘😘😘

Amazing zoo masterrrr
05-03-2017
Chantal

Chantal je was amazing en zoooo lekkker pffff ik kom snel weer naar je toe en wil dan met jou veel spannendere momente beleven 😍 Lekker ding echt een 10++ gr T.

Wow!
04-03-2017
Alexia

Ik heb weer heerlijk genoten bij Carpe Diem in Oss en Alexia was fantastisch. Vanaf het begin weet ze de spanning op te bouwen en dat eindigt in een heerlijke climax. Zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijk!
02-03-2017
Wing

Een aantal weken geleden zonder afspraak binnen gestapt in Boxtel, en uiteindelijk gekozen voor Wing. Leuke dame en een heerlijke massage gehad. Jammer van de harde borsten, maar verder niets te klagen!

Yesterday
01-03-2017
Jamila

I had a really nice body to body massage from a slim and smooth and especially creative woman. A lot of oil was used to get a full contact.
Thanks GB

Ontspanning en spanning!
13-02-2017
Mira

Mijn eerste ervaring in een massagesalon....een top ervaring! Mira bedankt de fijne en prikkelende massage! ;-)

Tantra massage
25-01-2017
Milana

A fantastic physical and mental experience with a very very sexy woman...hope to see again soon...

Maak een afspraak met Milana
SUPER!!!!
12-01-2017
Wing

Vandaag een uurtje gemasseerd door wing.In 1 Woord SUPER!!!.Wing meid we doen het zeker nog eens over.

Allerliefste masseuse
09-01-2017
Josje

Gisteren weer kunnen genieten van een fijne massage van Josje. Wat kan zij lekker masseren en de spanning opbouwen. Dank je wel Josje groetjes LΓ©on xx

Gelukkig nieuwjaar
04-01-2017
Josje

Vandaag het nieuwe jaar begonnen met een fantastische fijne massage door de allerliefste masseuse van Carpe Diem. Dank je wel ,Josje.

super.
04-01-2017
Tanja

Toppertje.gr m.

Heerlijke dame
02-01-2017
Roxanne

Een heerlijke tijd beleefd met Roxanne vandaag.
Kijk uit naar een volgende keer met haar.

Wat een mooie en geweldige vrouw,fantastisch
30-12-2016
Wing

Hoi Wing, ik vond het een geweldige erotische massage van jou, ik vind jou een leuke en lieve en mooie vrouw en gauw tot de volgende keer, ik wens jou een Gelukkige en gezond 2017,tot volgend jaar, veel liefs Richard xx

Het is als een tango als je.........
30-12-2016
Nienke

Haar stevige handen mijn lichaam verkennend; onze ogen vinden elkaar;
Haar adem rollend over mijn spieren;
Tijd vergetend;
Context verlatend;
een lineaire ruimte van geluk!

Het is als een tango zodra je het magische uur met haar aangaat;
Zwijgend volgen we elkaar in een gezamenlijk gekozen cadans;
Als een bloem ontvouwt haar hand in de mijne;
Haar ogen openen zich wijd, bij het verlaten van mijn laatste opgebouwde energie;
"Zullen we gaan douchen?" Haar zachte stem verbreekt mijn innerlijke magie.

Eenmaal buiten raast de trein aan mij voorbij;
Vasthoudend aan de reling, voel ik mijn voeten op de stoep;
Het bloemenmeisje groet mij;
Ziet ze mijn ontreddering?
In de dikke mist verlaat ik onthutst Oss.

Hemels
30-12-2016
Nienke

Ga ik dit missen. Tot volgend jaar hoop ik. Liefs xxx

Weerzien
24-12-2016
Nooy

Een verrassend weerzien. Lang geleden heeft Nooy mij gemasseerd. Ik kon niet meer komen vanwege mijn ziekbed. Wat was zij blij mij weer te zien. Zij sprong in mijn armen van blijdschap.
Na weer bijgepraat te zijn ging zij mij verzorgen. Lekker douchen en natuurlijk met aandacht masseren. We hadden het samen weer fijn. Het was weer vanouds. Lieve Nooy. Tot gauw dikke kus. Har........23 december 20u.

Maak een afspraak met Nooy
Supersexy knuffelbeertje
21-12-2016
Misty

Ik ben gisteren bij haar langs geweest voor een 2 uur lange VIP sessie. Het was geweldig. Ze is een zeer mooie dame met een knap gezichtje, prachtige ogen, supersexy lichaam en een prettig karakter. Toen bleek dat we allebei een voorliefde hebben voor knuffelen, kwamen we gewoon tijd te kort. Ik heb in een eerdere recensie gelezen dat een klant binnen de gestelde tijd weer buiten stond, maar dat klopt volgens mij niet. We hebben zelfs iets langer dan 2 uur al knuffelend doorgebracht. We hebben nog geprobeerd om er wat massagetijd achter aan te plakken, maar helaas was een andere klant me al voor geweest. Gina, je zal me snel weer terug zien.

bedankt
20-12-2016
Nienke

bedankt Nienke voor de politiek religieuze discussie, het was geweldig. Het is altijd fijn wanneer je weer iets kan leren van iemand. Verder vond ik jouw uiteenzetting over de tekens van de horoscoop ook erg goed. O ja de massage kon er ook wel mee door :-)

nog steeds op vakantie?
16-12-2016
Yoyo

YoYo was de beste maar ze komt nooit meer terug, want dit duurt na al maar dan een jaar.

Maak een afspraak met Yoyo
Wat een mooie, lieve en spontane vrouw
14-12-2016
Kensi

Vandaag bij Kensy geweest. Een heel mooie, lieve en spontane vrouw bij wie je helemaal weg kan dromen door haar mooie glimlach en gevoel voor humor. Een uur was veel te kort, zou best een hele dag bij haar willen doorbrengen.