Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

uitstekend
03-09-2018
Gina

voor het eerst bij Gina geweest en het is goed bevallen doet goed haar werk en neemt vooral de tijd waar ze mee bezig is ze heeft ervaring genoeg om te weten wat ze doet.

Maak een afspraak met Gina
De kermis van de hormonen!!
27-08-2018
Maria

Een aantal zondagen geleden heb ik mij laten masseren door Maria. Bij aankomst zat zij al op mij te wachten in een zeer verrassende outfit waardoor de hormonen al door mijn lichaam gierde voordat we op de mooi kamer waren. Het feest begint als Maria je aan kijkt met haar prachtige pretoogjes die meer dan een trilogie vertellen. Ze heeft mij niet verteld aan welke academie zij heeft gestudeerd voor de lichaamskunst! Maar een ding weet ik 1000% zeker dat zij daar cum laude is afgestudeerd! Het is een beleving die je zelden mee gaat maken. ze is lief,charmante, ongelofelijk aardig en een op en top masseuse!!!

Heel veel liefs,

Lodewijk.

Fantastisch
25-08-2018
Nienke

Het was opnieuw weer een uur genieten met deze prachtige vrouw!
Kan niet wachten om weer te gaan, hihihi...X

Heerlijk relaxed
20-08-2018
Jennifer

Na warme douche , ging ik ontspannen op een rubberen matras liggen. We luisterden beide naar het geluid van de waterval en met haar lichaam en fantastische mooie borsten werd ik gemasseerd. Kom zeker nog eens terug en dan gaan we heel veel schuim inzetten, 10 punten 😊

Maak een afspraak met Jennifer
boven verwachting
14-08-2018
Tatum

Een zomer vol hoogtepunten!!
Dacht ik tegen half augustus 2018 dat het niet warmer en heter kon, belandde ik bij toeval bij Tatum voor een massage. Dat was heter dan de hete zomer, maar vooral ook warmer door het empathisch vermogen van een mooie vrouw, die deskundigheid paarde aan sympathie.
Waar je als buitenstaander schrikt van een woordje als s.m., ontmoet je hier de werkzaamheid van 'de zachte krachten' in het veld van 'soft s.m.', evenwel strak geregisseerd door een vakbekwame masseuse. Een verbluffende ervaring!!! De zomer mag voorbij zijn, maar niet de hoogtepunten die mogelijk zijn op een saaie dag of een regenachtige avond, als je je meldt bij teasing Tatum in de riante omgeving van Carpe Diem.

lekker
13-08-2018
Yoyo

Yoyo is een leuke lieve Thaise meid babbelt graag en geeft je een goede massage ziet er goed uit ,heb er van genoten kom zeker terug bij haar.

Maak een afspraak met Yoyo
Ultiem genot...x
12-08-2018
Maria

voor het eerst bij Maria... Ze is het meer dan waard, ultiem genoten, fantastisch. ik kom gauw terug. Wat een pure heerlijke, eerlijke schoonheid. X

hemels
05-08-2018
Kensi

ik geloof weer spontaan in de schoonheid van het leven, al is dit toch een duiveltje die je doet happen naar adem en verlangen naar meer.....

Meer dan geweldig!!
28-07-2018
Nienke

Echt geweldig genoten kan niet anderszeggen van t begin tot t eind een topmassage gehad .Nogmaals dank vr t heerlijke uurtje topper lieverd dikke knuffel.X X X warme groet mark

top
21-07-2018
Nienke

top

Wat een beauty!
21-07-2018
Nienke

Lieve Nienke,

Een aantal weken geleden was ik op zondagavond bij jou als laatste! Wat een grote geluksvogel was ik dat jij voor mij tijd had!

Jij kwam mij tegemoet in je prachtig mooie groene jurk waar ik nog een opmerking over heb gemaakt hoe jij eruit zag! Langzaam trok jij je prachtige dress uit en daaronder verscheen een meer dan formidabele body waar ik mijn ogen op heb uitgekeken. Buiten het fysieke ben jij ook een pracht vrouw van binnen. Je nam alle tijd en rust om samen kennis te maken en stelde mij ook helemaal gerust om samen in de moet te komen. Je was zo bijzonder lief je gaf zoveel liefde dat ik daarop helemaal vertrouwde! Wat een ongelofelijk kunstenaar bent jij op de tafel! Ik heb er nog weken of lopen dromen wat jij met mijn lichaam hebt gedaan!! Lieve lieve lieve Nienke, hoop je snel weer onder jou regie te mogen komen! Lieverd dikke kus en tot snel!

Pieter!

Dank je wel , lieve Tanja, dat je weer terug bent bij Carpe Diem .
18-07-2018
Tanja

Het is o zo fijn om weer door jouw gemasseerd te worden en lekker samen te kunnen knuffelen . Ik hoop nog dikwijls bij jouw terug te mogen komen.
Je bent geweldig , lieve Tanja .

Heerrrrrrrrrlijk!!!
10-07-2018
Maria

Dag heerlijke stoutert
Je hebt t echt geweldig gedaan
Ik kom zeker eens terug bij volle maan!

;-)

Hartelijk, verleidelijk, heet....
06-07-2018
Tanja

Zelfs onder de zeer warme zomerse omstandigheden is Tanja enthousiast, om de geboekte hemelse Tantra massage van maar liefst 2 uur, te geven. En wat een fantastische tijd is het geweest! Je zachte warme handen, je hartelijkheid, je relaxte houding, je killer body,......(zucht) Kortom, het was geven en nemen maar wat een hemelse balans hebben wij gevonden. 😊

beter bestaat niet
05-07-2018
Kensi

Kensi is een ware schoonheid, een echte godin, alles is mooi aan haar, zij is bijzonder intelligent en uiterst sociaal, de beste masseuse die ik in tien jaar heb ontmoet en een gave, harmonische persoonlijkheid die in alle opzichten respect verdient.

Fantastisch
30-06-2018
Nooy

Fenomenaal

Maak een afspraak met Nooy
uitstekend
26-06-2018
Jessica

Het was een lekkere en erotische massage, het was heel erg leuk om jou te hebben ontmoet , Van het begin tot het eind geweldig. Jessica is een spontane vrouw met een mooie blik met stevige mooie natuurlijke borsten, fantastische billen . Met enorm veel passie en gevoel, weet zij een op bouwende massage te geven. Met een grote glimlach en blik !!

je hebt voor mij een keer de deur open gedaan , waar een spontane en verleidelijke Jessica een glimlach gaf !!

Het was een geweldige ervaring
22-06-2018
Yoyo

Het was een lekkere en erotische massage, het was heel erg leuk om jou weer te zien, tot gauw weer,groetjes van Richard

Maak een afspraak met Yoyo
Meest fantastische massage ooit
21-06-2018
Tanja

Vandaag had ik weer zin om me te laten verwennen. Ik was in de buurt van Boxtel, en dat ben ik niet vaak. Hele mooie nette salon met altijd hele mooie dames. Bij het voorstellen viel mijn ook direct op haar. Mooi figuur, mooie borsten en bovenal een blik in haar ogen die verraden dat ze er zin in had. Vanaf het eerste contact tot vertrek was er een sensuele spanning. Ze voelde perfect aan wat ik wilde. Belangrijker nog ze genoot er zelf van. Voor mijn gevoel was er een wederzijdse klik, plek voor wat humor. Dit was zo heerlijk. Masseren als de beste...heel mooi lichaam dat ze goed gebruikt. Geen haast gevoel. Kon wat mij betreft ook niet beter. Hoop tot snel. Xxx Daan

Tovenares der lusten!
18-06-2018
Maria

Twee weken geleden heb ik mij opnieuw overgegeven aan de tovenares van het lichaam. Ondanks dat ik diverse keren bij Maria ben geweest, weet zij er telkens een ander feest van te maken op de tafel! Zij heeft een hele mooie en zorgzame uitstraling, die zo verleidelijk is zodat je samen in een grote extase beland! Deze heerlijke beleving blijft bij mij heel lang door het hoofd draaien. Maria is een ongelofelijk lieve en hele fijne dame waar je heel veel plezier mee kan beleven!
Tot snel en liefs!

Dirk

super fijne sensuele massage
16-06-2018
Mani

afgelopen week een super fijne sensuele massage gehad van deze mooie thaise dame Mani, zeker voor herhaling vatbaar, super !