Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Sensueel
02-09-2016
Zoë

Naturel, met een prachtige kastanjebruine huid, symbool voor warm en sensueel. Intieme massage door Zoë is steeds een genot. Welbespraakt, goedlachs en soms ondeugend.

Na afloop, niet vergeten een nieuwe afspraak te maken!
Pizziricco.

pure extase
01-09-2016
Josje

Josje is in alles wat ze doet een 10/10 waard. Mijn ervaring met haar was pure extase welke resulteerde in een uiterste staat van euforie bij vertrek. Ze is welbespraakt, geeft enorme blijk van intelligentie, maar heeft ook een diepe sensuele kant welk eenieder zou moeten ervaren! Josje je bent geweldig, je ziet me snel weer ;).

spetterend
31-08-2016
Misty

Een spetterend massage gehad van Gina. Wat is het prettig om met haar samen te zijn. Lief, leuk, aantrekkelijk. Ze weet de spanning goed op te bouwen.

Alleen, kom na een uur massage weer terug bij de auto (stond bijna voor de deur). Zie ik dat er maar 55 minuten verstreken zijn. Ofwel maximaal 50 minuten binnen geweest inclusief douchen voor en achteraf. Persoonlijk vind ik dat je een uur massage hoort te krijgen exclusief douchen, maar zeker niet binnen het uur weer buiten staan. Dit is overigens niet alleen bij Gina, maar bij meerdere dames....het begon.me alleen nu te irriteren. Toch een kleine domper.

Puur genieten!
30-08-2016
Misty

Gina is een heerlijke dame! Het is gezellig babbelen en haar massage is uitstekend! Een heerlijk hoogtepunt is de spreekwoordelijke 'jus over de aardappelen'! Als je van mooie en grote borsten houdt, dan... Tot volgende week, Gina!

Zeer compleet met extreem veel genot
14-08-2016
Nooy

Beste Nooy,
Het was mijn eerste tantra masage. Je hebt alles gedaan boven mijn verwachting. Je bent een zeer mooie vrouw wat weet wat een man lekker vind!
Kus Maikel

Als je een schat van een vrouw zoekt...
11-08-2016
Josje

Heb een VIP-massage gehad met Josje, we begonnen een leuk gesprek, heerlijk in bad gezeten ook om elkaar te leren kennen en vervolgens samen een ondeugende maar vooral (ont)spannende tijd met haar gehad. Haar karakter, haar uitstraling, haar mooie lichaam...
Ik heb er geen moment spijt van gehad! TOP

Mooie vlotte meid
10-08-2016
Roxy

Vandaag samen met Lotte VIP gedaan en is me zeer goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar

uitstekend
03-08-2016
Milana

ben voor de tweede keer bij milana geweest en ik ben goed behandeld door haar ze neemt de tijd en doet het rustig aan en je komt tot rust bij haar.

Maak een afspraak met Milana
Super
02-08-2016
Natasha

1 woord is genoeg

Wow
31-07-2016
Josje

Wat een geweldige ervaring. Josje wat ben je goed!

Ik vond jou een mooie en leuke vrouw
29-07-2016
Carmen

Het was een goede massage maar het mag iets meer erotisch, gr richard

Allerliefste Josje
21-07-2016
Josje

Wat heb je me weer gelukkig gemaakt .
Pas we goed op je zelf ,want jij verdient alleen het allerbeste .Kusjes ,P.

Mysterieus
17-07-2016
Carmen

Twee masserende handen over je lichaam met daarbij een heerlijke mysterieuze glimlach... die combinatie is woest aantrekkelijk.
Ik zie al uit naar de volgende keer!

Een fijne duo massage
17-07-2016
Josje

Had vandaag een lekkere geile duo massage met Josje en Demy. Wat kunnen ze lekker masseren en je gek maken dank je wel dames was heerlijk liefs Léon xx

Geweldige ervaring
15-07-2016
Josje

Vandaag mijn eerste ervaring gehad in een massage salon ook. En wat voor een. Josje stelt je op je gemak, is vriendelijk en werkelijk een plaatje om te zien. De massage is ook meer dan heerlijk. Top ervaring!

Gewelidge ervaring!!!!!
13-07-2016
Josje

Vandaag voor het eerst bij Josje langs geweest voor een tantramassage. Ik heb geweldig genoten van haar massage, echt super!!!!!

In een woord geweldig
12-07-2016
Josje

Prachtige mooie sexy meid die je geweldig goed masseert. Verder geen worden voor!

perfect
10-07-2016
Mira

vandaag bij mira geweest voor de vierde keer en bevalt prima en ze doet het rustig aan en neemt vooral de tijd waar ze mee bezig is .

waanzinnig
07-07-2016
Zoë

Wauw, dit is body to body. Intens gaat ze te werk. Kijk maar naar die ogen als ze met je bezig is. Je hoogtepunt alsmaar uitstellend. Ik werd tot waanzin gedreven.

Heerlijk genoten
03-07-2016
Mira

Samen met mijn partner een erotische massage met Mira gehad, we hebben heerlijk genoten .
Bij mira kom je zeker allebei niets tekort en is het puur genieten!

X van M&M

Wat een heerlijke meid!
02-07-2016
Chantal

Persoonlijk hou ik van dames met mooie kleine borsten. Chantal voldoet hieraan, en naast dat heeft ze een heerlijk lichaam. Ik heb een heerlijke tijd met haar gehad, we hebben van elkaar genoten. Ze masseert heerlijk, en een vriendelijke meid. Ik kom zeker terug voor je!