Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Geweldig
10-03-2016
Nooy

Lieve Nooy,

Bedankt voor een geweldig uurtje vanavond. Je bent een leuke en lieve vrouw.
Groetjes, Benno

Super massage
05-03-2016
Nooy

Vandaag drie uurtjes door Nooy gemasseerd. Wat weet zij de spanning op te bouwen zeg. Een super lekkere tantra massage. Kom zeker terug dank je wel Nooy

WOW !!!
04-03-2016
Nienke

Ik heb er geen verdere woorden voor !

zaterdamiddag
03-03-2016
Layla

Layla,

Je bent niet alleen een gezellige, mooie en lieve vrouw maar je bent ook nog eens geweldig!!

Xxx Rick

Een genot
01-03-2016
Bibi

Een geweldige ervaring. Tot heel binnekort ik ben fan.

Leuk!
01-03-2016
Kim

Slim, vaardig en lief! Vanaf de eerste minuut tot laatste een geweldige tijd met haar gehad

wat een kanjer!!!
29-02-2016
Nienke

Nienke, een begrip. Geweldige massage.
Ze is fantastisch...

topmasseuse
26-02-2016
Alexia

Leuk, mooi en wat een vakvrouw. Perfecte opbouw naar een waanzinnig einde.

geweldig samenzijn met layla
22-02-2016
Layla

allereerst is t altijd n klein feestje om met je samen te zijn nu voor de 3e keer je laat me keer op keer echt genieten en de tijd vliegt altijd voorbij voor mijn gevoel te snel maar dat is een goed teken! warme groet x x x

The best!
21-02-2016
Zoë

Absoluut een aanrader!

super
20-02-2016
Nooy

vanmiddag een afspraak gemaakt voor een uurtje met nooy.
wauw !!!
eerst lekker samen gedoucht, daarna een super massage gehad.
zelfs de voeten werden in de massage mee genomen, nog nooit mee gemaakt.
ze doet erg haar best om het goed te doen, en dat kan ze.
vakwerk !

ik ga er zeker nog eens terug
trouwens , mooie salon hoor, modern.

Toppertje
18-02-2016
Layla

Layla was een toppertje
Iemand voor nooit te vergeten.
Ze weet je goed onder handen te nemen.
En je Tot rust te brengen.en je in de zevende hemel te brengen

In één woord: SUPER
18-02-2016
Chantal

Bedankt lieve Chantal.
Je was een feest voor al mijn zintuigen!
Het was Genieten met een grote G.

Liefs, Theun

Spetter
12-02-2016
Bibi

Geweldige lieve sexy meid .

Lekkere tantra massage van een lieve vrouw
11-02-2016
Sissi

Gekozen voor een tantra massage en daar zeker geen spijt van gehad. Ze is erg behendig met zowel haar lichaam als met haar handen. Heerlijke ervaring.

hoog knuffelgehalte
09-02-2016
Kim

Heerlijk genoten van Kim. Alsof ik een uur met een vriendinnetje van vroeger voor het eerst samen in bad zat. Lief , ondeugend en lekker knuffelen.

was de eerste
09-02-2016
Nicole

goede massage gekregen van haar was haar eerste die zij heeft gemasseerd zij ze ze had de hele dag met de andere meiden meegelopen ik heb van je genoten hoop je snel daar nog eens te ontmoeten gr dennis

Maak een afspraak met Nicole
Wat een feest! Karel
06-02-2016
Milana

Zie boven

Maak een afspraak met Milana
afgelopen zondag
06-02-2016
Nooy

Ik ben afgelopen zondag bij Nooy geweest en ze is geweldig. je kan geen betere masseuse vinden dan haar. ze is lief vriendelijk staat open voor een gesprek en ze doet wat je haar vraagt. ze past haar schema aan jouw wensen.
wil je voet massage of een hand massage of tantra of thais ze beheerst het allemaal
ze is geweldig ik zie haar hopelijk weer snel. dan voor meer dan 1 uur. liefs 2 a 3

lief en toch ontdeugend
04-02-2016
Kim

vandaag bij Kim geweest,heeft een goed gevoel voor humor,is leuk en spontaan.kan echt goed masseren een lieve meid.super!!!!

Genieten
01-02-2016
Kim

Stijlvol gekleed met een spannend detail, dat was de eerste indruk. En dat prikkelde mijn fantasie.
De massage die ze gaf maakte de fantasie meer dan waar. En Kim is gewoon een hartstikke leuke meid. Het was Genieten met een hoofdletter G!