Angela

Vurig

Maak kennis met Angela is een betoverende dame met Aziatische roots.

Angela is een verleidelijke, bijzonder sexy verschijning met een slank lichaam (1.60 lang), glanzend  bruine lokken en een sprankelend ondeugende blik.

Deze 35 -jarige dame is met haar brede ervaring in de erotische massages van alle markten thuis, van zacht sensuele oliemassage tot een intense body to body massage, bij Angela bent u áltijd in goede handen. Haar absolute passie én specialiteit is wel de tantrische massage waarbij alle zintuigen gelijktijdig geprikkeld en gestimuleerd worden, lichaam en geest één worden en worden vrij gemaakt van alle zorgen. Met een tantrische massage van Angela, durven we u zonder blozen een hemelse erotische ervaring te beloven!

Ik vind het waanzinnig hoe je met de tantrische massage het erotisch masseren écht tot een hoger niveau kunt tillen. Droom samen met me weg in een erotische avontuur...

Specialiteiten van Angela

  • Sweet Oil Touch
  • Teasing Sado Massage
  • Sensual Body to Body massage
  • Unique Tantra Pleasure
  • V.I.P. Massage
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Angela
Wow!!
11-01-2023

Gisteren voor het eerst de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt met Angela. Een eerste keer, gekozen voor tantra. Vol stress en zenuwen binnengestapt maar al snel wist Angela een aangename en ontspannen sfeer te creeren. Heerlijke massage waarbij geen plekje werd overgeslagen. Zalige handen en wat een prachtige body! Verdere details laat ik graag aan ieders verbeelding over... Wat kan beter? Een uur is te kort gebleken. Ik ben direct gaan sparen voor een volgend bezoek. Verslavend lekker!

Pierre

Angela
Heerlijk genoten
03-01-2023

Ik kom net terug van een heerlijke massage van Angela. Het was heerlijk, ik voel je handen nog steeds. De rest van je mooie lijf staat in mijn geheugen gebrand. Ik kom graag nog eens terug bij je

Angela
geweldig
19-07-2022

paar weken geleden bij deze mooie dame geweest
massage was goed
vrij uitgebreid en zeker uitdagend
mooie ogen
prachtige chinese dame
ik kom zeker terug👍🏻

Angela
Thaise passie
08-05-2022

Afgelopen dinsdag bij Angela geweest. Een heel leuk aardig slank Thais meisje die wel weet hoe ze moet masseren ze heeft een prachtig lichaam met de rondingen op de juiste plaats. Dankjewel Angela voor de geweldige beleving . Jammer dat je alleen op dinsdag kunt, maar als ik in de gelegenheid ben kom ik zeker bij je terug. Liefs Harrie V

vurig, extra heet, passievol
22-02-2022

Ben nu 2 x bij Angela geweest.
De 1ste keer was het superspannend en moesten we elkaar nog leren kennen.
Fantastisch figuur en ze ik ook zeer uitdagend. Als je haar met respect behandeld dan laat ze veel toe. Bij de 2de keer hebben we de rollen van massage ook omgedraaid, dan springen de spetters er al helemaal vanaf.
Mij zal ze nog veel vaker gaan zien.
Goddelijk lichaam, ze spreekt wel beter Engels dan Nederlands, maar dat is voor mij geen probleem.
Als u van een uitdaging houd dan zou ik zeker eens met haar afspreken.

Een trouwe bezoeker

Heet, vurig en heerlijk
19-10-2021

De foto's doen Angela eigenlijk nog te kort.
Ze is een knappe aziatische verschijning met een heerlijk strak kontje en fantastische borsten. Haar Nederlands was soms wat moeilijk te verstaan, maar dat maakte de pret niet minder.

De tantra massage was ook echt meer dan een massage, en wat een uitzicht ze je dan bied is echt geweldig.

Ik vond het fantastisch