Angela

Vurig

Maak kennis met Angela is een betoverende dame met Aziatische roots.

Angela is een verleidelijke, bijzonder sexy verschijning met een slank lichaam (1.60 lang), glanzend  bruine lokken en een sprankelend ondeugende blik.

Deze 35 -jarige dame is met haar brede ervaring in de erotische massages van alle markten thuis, van zacht sensuele oliemassage tot een intense body to body massage, bij Angela bent u áltijd in goede handen. Haar absolute passie én specialiteit is wel de tantrische massage waarbij alle zintuigen gelijktijdig geprikkeld en gestimuleerd worden, lichaam en geest één worden en worden vrij gemaakt van alle zorgen. Met een tantrische massage van Angela, durven we u zonder blozen een hemelse erotische ervaring te beloven!

Ik vind het waanzinnig hoe je met de tantrische massage het erotisch masseren écht tot een hoger niveau kunt tillen. Droom samen met me weg in een erotische avontuur...

Specialiteiten van Angela

  • Sweet Oil Touch
  • Teasing Sado Massage
  • Sensual Body to Body massage
  • Unique Tantra Pleasure
  • V.I.P. Massage
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Kate
Heet, vurig en heerlijk
19-10-2021

De foto's doen Angela eigenlijk nog te kort.
Ze is een knappe aziatische verschijning met een heerlijk strak kontje en fantastische borsten. Haar Nederlands was soms wat moeilijk te verstaan, maar dat maakte de pret niet minder.

De tantra massage was ook echt meer dan een massage, en wat een uitzicht ze je dan bied is echt geweldig.

Ik vond het fantastisch

Kate
Kate
Kate
Kate
Kate
Kate