Masseuse Reviews

Erotisch

Na een lange sluiting, zijn we per 1 juli weer regulier geopend! Wel mogen we u enkel op afspraak ontvangen en vragen we u om tijdens uw bezoek de genomen hygiëne- en voorzorgsmaatregelen in acht te nemen. We willen u bedanken voor uw geduld, begrip en support en ontvangen u graag weer in onze salon!

-

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Hemels genieten
08-03-2015
Jennifer

Jennifer is en leuke, gezellige en lieve dame.
Samen met haar genoten van de VIP massage, dat was super, wat een fantastische dame is zij, zo mooi, echt een mooie tijd gehad met haar!
Jennifer je bent geweldig, je ziet me zeker terug, x

opwinding van niveau
04-03-2015
Lilly

Ze kijkt je zo heerlijk aan en heeft en fantastische streling

bron van (levens)lust
04-03-2015
Milana

Wat een heerlijke vrouw; je komt handen tekort.

Maak een afspraak met Milana
klein maar fijn
04-03-2015
Lilly

heerlijk figuur, knap koppie een fijne touch en gezellig.

spontaan
04-03-2015
Didian

Dat was nog eens een fijne massage van een hele leuke Didi. Kom zeker nog eens terug.

Groeten van ook n paar tattoos X

super
02-03-2015
Josje

Net bij josje geweest het is gewoon geweldig! Je ziet me vaker Gr Rob

Zachte, lieve meid.
26-02-2015
Lilly

Hoi Lilly,
Mooie foto's op de site. Heeft ff geduurd, maar dan heb je ook wat hè.
Een aanradertje mannen.
Lieve kus, d'n eerste........

supertje
22-02-2015
Danielle

deze vrouw heeft echt een super lichaam, en kan heerlijk masseren en is echt een vrouw van mijn dromen...

lekkertje
22-02-2015
Yoyo

deze vrouw heeft inderdaad prachtige borsten en een mooi kleurtje. heerlijk in het masseren

Maak een afspraak met Yoyo
lekker
22-02-2015
Pam

een lieve en lekkere vrouw

prachtige en sympathieke jonge vrouw
18-02-2015
Lauri

Op Carnavalsdinsdag een B2B massage gehad van Candy. Door haar foto's op deze website was ik al verkocht, maar de werkelijkheid is nog veel mooier: een werkelijk prachtige jonge vrouw, alles is mooi aan haar, maar bovenal een hartelijke en optimistische persoonlijkheid. Zij heeft er een vast klant bij, ze is absoluut de beste masseuse die ik in de loop van acht jaar heb leren kennen.

Sheila
09-02-2015
Sheila

Sheila bedankt voor het goedmaken van mijn lange werkdag. Hoe chagarijnig ik bij de salon naar binnen kwam hoe vrolijk( zwevend) ik naar buiten ging! Een hele mooie dame die precies weet hoe het moet en dat ook nog met een mooi stel hersens erbij. Tot snel, groetjes Bert

Top
09-02-2015
Sheila

Vanavond een bezoekje gebracht aan carpe diem Oss en wat kwam daar een stoot zich voorstellen. Een vrouw die zelfverzekerd en heel koel overkomt maar eenmaal op de kamer kwam er zo'n kalmte over haar heen kwam. Het leek wel alsof ze van elastiqui was zo sensueel hoe zij de body doet en wat ze doet met haar nagels: in 1 woord perfect zowel haar hele uiterlijk als de massage!

Geweldige Ontspanning !
04-02-2015
Nienke

Na een dag van hard werken is er niets heerlijker dan een SuperOntspannende massage van Nienke !
Thanks :) Frank

Wat een mooie leuke vrouw!!
27-01-2015
Lauri

hee candy,

Wat heb ik genoten van jou! Je bent een hele mooie gezellige vrouw en wat een figuurtje heb jij zeg! Je kan heerlijk masseren en een goed gesprek kun je ook met je voeren. Ik kan iedereen aanraden om bij je langs te gaan je bent het meer dan waard. Voor de mannen die twijfelen ze is in het echt nog mooier dan op de foto's , dat komt door die mooie ogen !

Tot snel Gr Richard

Ondeugend + lief = supercombi!
27-01-2015
Nienke

ma 26-01-2015
Klein beetje valse start, Nienke was aan de late kant. Dit maakte ze echter meer dan goed, alleen al door te verschijnen in galajurk.
Neem daarbij dat ze net zo lief als ondeugend is, dan kan het niet anders dan een superervaring zijn. Ik voel de vingertjes nog over mijn rug "lopen".
Dank, dank, dank, kan er weer ff tegen! Groetjes Gert-Jan

toppertje.
26-01-2015
Pam

al meerdere malen mogen genieten van dit toppertje een aanrader ook voor een vleugje sm groet m?

Lieve meid
21-01-2015
Nienke

Ben al een paar keer bij je geweest. Je bent en blijft een spetter gr g

toppertje!!!
20-01-2015
Lauri

Candy , je bent inderdaad een snoepje! en je kunt nog masseren ook! ik ga me nog heel vaak door je laten verwennen , wat is dit heerlijk!!!!

tropische verrassing,...
20-01-2015
Sheila

erg sensueel, enne,.. lekker, deze keer van Sheila genoten, was een goede keuze een lekkere massage met een spannend einde, zoals het hoort , mijn complimenten dame, je hebt er een fan bij!

wat een heerlijke borsten!
20-01-2015
Rachelle

Dit moet je meemaken, Rachelle !!!! jij weet echt hoe je een man moet verwennen!!!!