Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

geweldig
25-08-2015
Milana

geeft geweldige massage zoals het hoort en is erg vriendelyk gerrit

Maak een afspraak met Milana
spetter
18-08-2015
Milana

Kom regelmatig bij haar. Ze maakt je gek. Spetterende massage waar de vonken vanaf springen. Zoek haar weer op zodra de nieuwe lokatie is geopend.

Maak een afspraak met Milana
kanjer
13-08-2015
Rachelle

je moet af en toe naar een ander gaan, dan waardeer je de massage van Rachelle nog meer. Voor mij een topper!

Maak een afspraak met Rachelle
Ontdeugende verjaardag !
03-08-2015
Nienke

Wat kun je nu als man voor je verjaardag nog meer verlangen dan een (ontdeugende)massage van de Supersensuele zachte Nienke, samen met chocolade en aardbeien ! Met de smaak van chocolade nog op je gehemelte lig je op de massagetafel terwijl je heerlijk gemasseerd wordt. En je denkt : "Dit gevoel mag niet over gaan ! Mag de tijd even stil staan ?" :)

super
02-08-2015
Chantal

Chantal, je was super gisteren. Heerlijk lichaam en een Stevige btb massage.
Je verdient meer goede recensies hier ;)
Draaien we de volgende sessie de rollen eens om? :)

Super
01-08-2015
Nienke

Na een minder positieve massage-ervaring elders toch nog een keer afgelopen woensdag de stoute schoenen uitgetrokken. In één woord topmeid. Weet precies de goede balans tussen te treffen tussen ontspanning en spanning. Nienke bedankt.

Ruud

GE-WEL-DIG
01-08-2015
Christal

Super massage. Ik kom zeker nog een keer terug.

1x geprobeerd en je wilt geen ander meer
01-08-2015
Rachelle

Ben al 2x bij haar geweest en a tot z toppie zeker een aanrader

Xxx teun

Maak een afspraak met Rachelle
heerlijke meid.
31-07-2015
Lena

Ben 17 juli in Boxtel geweest en heb ruim 1 uur genoten van haar massage. Ze is een leuke spontane meid met een prachtige lichaam. Ben daar 2 keer geweest en deze keer heb ik meer genoten als daarvoor.
Voor mij is zij meer dan 5 sterren waard!.
Groetjes.

Wel slank
28-07-2015
Sissi

Had weing met massage te maken.

lief en ondeugend
27-07-2015
Wendy

wendy, wat een mooi sensuele foto's. om echt trots op te zijn. daarbij is ze lief en ondeugend. de massage is super heerlijk elke keer weer. je bent geweldig. dank je wel. wilco

lief en ondeugend
27-07-2015
Nienke

nieke, wat een mooie sensuele foto's. om echt trots op te zijn. daarbij is ze lief en ondeugend. de massage is super heerlijk elke keer weer. je bent geweldig. dank je wel. tot snel. wilco xx

geen magische grenzen
22-07-2015
Sissi

massage ok maar magische grenzen....nee dat niet. heb betere massages gehad bij CD

PUUR genot
22-07-2015
Rachelle

Op de een of andere manier heb ik een klik met Rachelle. Qua uiterlijk niet direct mijn type maar haar bekwame handen en vriendelijk voorkomen maken dat meer dan goed. Een blijvertje wat mij betreft.

Maak een afspraak met Rachelle
Grande Apprécié
17-07-2015
Nienke

"Geweldig Genoten", dat kun je wel zeggen.
Twee uurtjes lang mogen genieten van die zachte warme handen die zoooo lekker langzaam masseren, en je hele lichaam laten ontspannen. :)

topper.
16-07-2015
Christal

Niet kiezen anders is ze bezet als ik kom.

in drie woorden Ge Wel Dig !!!
06-07-2015
Nienke

Alweer te lang geleden dat ik eem heerlijke massage van je heb mogen ontvangen , dus gauw maar weer een bezoekje aan Carpe Diem brengen ! Frank

Beetje tegenvallend
01-07-2015
Nienke

Prachtige foto's echt waar en lovende reacties...
Mijn verwachtingen waren dus best hoog, maar deze zijn jammerlijk niet uitgekomen.
Op zich wel een mooie vrouw, maar behoorlijk skinny en slappe kleine borsten. Ze probeert sexy te praten met als gevolg dat je haar nauwelijks verstaat en steeds moet vragen wat ze zei. Dan het masseren: ze masseerde mijn voeten een eeuwigheid alsof daar een erogene zone zit. Ze masseert naar mijn mening veel te zacht. Nienke rookt ook en dat ruik je
MAAR ik ben wel lekker klaargekomen en heerlijk samen nagedoucht; dat dan weer wel

heerlijke massage
29-06-2015
Yoyo

yoyo, wat heb ik van je genoten. je bent echt een toppertje. behalve een mooie vrouw kan je een man heerlijk verwennen. thnxx

Maak een afspraak met Yoyo
Erotisch genoten ? Zeker weten !
24-06-2015
Nienke

Zachte maar stevige handen op je rug, schouders en......Nienke brengt je in hemelse sferen !!! 1000x Dankjewel voor je erotisch genot :)

Super
19-06-2015
Bibi

Al meerdere malen bij bibi geweest en steeds super!!!en die spannende blik is geweldig