Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

lekker en onderhoudend
21-10-2015
Josje

Vandaag de Josje-experience ondergaan. Van de eerste minuut tot de laatste was het lekker, ondeugend en onderhoudend tegelijkertijd. Een aanrader!
X, Alexander

Top
18-10-2015
Josje

Je was geweldig. Je gaf me rust en liet me genieten.
Kunnen anderen nog iets van leren.

Schoudermassage......
16-10-2015
Nienke

Na haar ontspannende vakantie ontving Nienke mij heerlijk relaxed en uitgerust in een van de prachtige nieuwe kamers. In deze heerlijke omgeving hebben we weer ontzettend genoten van een Super-erotische massage, waarbij ik voor de verandering ook Nienke's schouders, rug en billen heb gemasseerd....WOOW, wat een enorme erotische ervaring is dat om zo een prachtige vrouw te mogen masseren. Er zijn maar weinig momenten die daar aan kunnen tippen ! Nienke, dankjewel voor weer een Supermassage, F :)

Massage Topper
12-10-2015
Milana

Voor de eerste keer bij Carpe Diem in Oss geweest. Gekozen voor Milana wegens goede recensies. Voor herhaling vatbaar. Ze was geweldig! Een toppertje.

Maak een afspraak met Milana
Hindoestaans genot
12-10-2015
Nicky

Een bezoek gebracht aan Nicky: zij houdt van een gezellige babbel, maar weet haar massage heel goed op te bouwen. Een waar genot en met haar ogen kijkt ze zo ondeugend dat ze alle fantasieën bij je los maakt. Een perfecte aanwinst van Carpe Diem.

perfect
10-10-2015
Rachelle

ben bij Rachelle geweest en het is een vrouw die je tot rust brengt en ook advies geeft wat je moet doen als je gespannen bent best een aanrader volgende keer ga ik weer naar Rachelle

Maak een afspraak met Rachelle
wauw
03-10-2015
Wing

fantastische massage gehad door deze dame spannin opvoeren tot je u zegt. kom zeker es trug.

geweldig!
01-10-2015
Yoyo

Het was erg goed, een geweldige masseuse, vriendelijk en zeer kundig, het was van het begin tot het eind een heerlijke ervaring, alle spieren kwamen aan de beurt, ook spieren die ik zelf vergeten was, deze massage is zeker voor herhaling vatbaar !!

Maak een afspraak met Yoyo
De topper
01-10-2015
Bibi

Weer 1.5 uur van je mogen genieten je betoverd me iedere x weer tot snel frans

massage
27-09-2015
Bibi

we hebben super van je genotenen komen zeker bij jou terug.

lieve glimlach en ondeugende ogen
27-09-2015
Tia

Een waar wonder deze Thaise schone, die je echt het gevoel geeft dat alle om jouw draait. De massage was waanzinnig en opbouw van de erotisch (ont)spanning begint al onder de douche.
Met haar leive glimlach en haar ondeugende ogen pakt ze je helemaal in.
Deze pro mag erop rekenen dat ik binnenkort nog eens langs kom.

Koude billen
26-09-2015
Sabine

Sabine, ik wil je bedanken voor de gezellige avond. De massage was top, ik ben weer herboren. Tot een volgende keer.

Benno (koude billen)

Wat een geweldige meid
26-09-2015
Rachelle

Ik kom met enige regelmaat bij Rachelle. Naast een geweldige massage, dan bedoel ik niet alleen een beetje aaien en vrijven, is het ook altijd gezellig kletsen. Rachelle weet altijd de spanning op te voeren en weet altijd variatie in te brengen. Dat maakt de weg naar de finish altijd een toppunt.

Maak een afspraak met Rachelle
Fijne vakantie !
25-09-2015
Nienke

Lieve Nienke, gisteren heb ik weer heerlijk genoten van je geweldige massage. Zoals altijd weet je mij enorm op mijn gemak te stellen, je zachte handen op mijn lichaam masseren alle stress weg op een manier die jij alleen maar kan. Een heerlijk moment genieten in een prachtige nieuwe omgeving, wat kun je als man nog meer wensen !
Nienke, dankjewel en geniet van je verweldiende vakantie :) F.

Spannend en ondeugend
15-09-2015
Bibi

Wat een topper ben je toch zo spannend. Ik kan maar 1 ding zeggen jij bent de beste van allemaal

Superrr
15-09-2015
Mariska

in een woord fantastisch.
Ze weet je zo te benaderen en te masseren dat het lijkt of je ze al jaren kent.
Met haar handen weet ze alle plekjes met sensuele handelingen tot extase te brengen.
Dat je denkt ik wil meer en meer.
En na een week denk je nog steeds aan deze uitzonderlijke fijne masseuse.

Massage was geweldig
12-09-2015
Rachelle

Rachelle je massage was geweldig ik kom zeker terug.
je was een topper.
Rini.

Maak een afspraak met Rachelle
Een warm ontmoet
08-09-2015
Bibi

Wat een prachtvrouw lief sexy mooi en een genot om een uur met haar door te brengen. Zeker zal ik haar weer bezoeken.

Geweldig genoten
08-09-2015
Kim

Lieve kim,
Je lach werkt aanstekelijk en je hebt duidelijk veel plezier in je werk! Ik heb geweldig genoten onder je handjes en lichaam en ik zie je hopelijk snel weer!

DANKJEWEL !!!
27-08-2015
Nienke

Soms zijn er momenten die veel indruk maken en je heel erg bijblijven, de massage van Nienke gisteren was er zo eentje…Het afgelopen jaar ben ik in de gelukkige omstandigheid geweest om regelmatig van Nienke’s massage te kunnen genieten, en elke keer weer weet ze je te verrassen, je lichaam met haar zachte handen te verwennen en teasen. Als je respect voor Nienke toont krijg je ook veel respect terug, en worden de massages alleen maar nog beter ! Lieve Nienke, dankjewel voor een TOPjaar, nog even dan ga je op vakantie, Geniet daar maar enorm van, dat heb je wel verdient ! Frank

Super
27-08-2015
Bibi

Weer bij bibi geweest en blij dat ik ze weer gevonden heb je bent top kom nu gewoon weer in boxtel naar je toe voor mij blijf je de beste