Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Heerlijk
26-09-2016
Kensi

Het was mijn eerste erotische massage maar zal waarschijnlijk niet de laatste worden.. Kensy masseert heerlijk, heeft een prachtig lichaam, een vriendelijke uitstraling en een geweldige glimlach. Ik vond het erg fijn en kom snel nog eens terug.

X David

P.s. Leuke klik op spiritueel vlak.

perfect
20-09-2016
Mira

gisteren bij mira geweest en ze doet het perfect en neemt de tijd er voor

Wow :heerlijke massage
19-09-2016
Mira

Vandaag bij Mira geweest. Een heerlijke sensuele body2body gehad. De volgende keer ga ik voor een tantra. Tot snel Mira

Idd woow
17-09-2016
Roxanne

Heerlijk

Woow
17-09-2016
Roxanne

Geweldige spontaan meid .Een heerlijke opbouwende massage gehad, spannend en hot . Heb genoten Roxanne

Een mooie dame met fluwelen handjes!
14-09-2016
Tanja

Vandaag onverwacht bij Tanja terecht gekomen.
Een hemelse ervaring. Deze mooie dame is een lust voor het oog en weet je op een geraffineerde manier in de zevende hemel te brengen. M

recensie gina
14-09-2016
Misty

Zaterdag voor de tweede keer n massage van gina gehad. Haar volle borsten zijn 2 pluspunten tijdens t masseren..

Heerlijke massage
13-09-2016
Misty

Lieve Gina..
Heb een heerlijk massage van jou gehad met die mooie blauwe ogen dwaalde heerlijk weg met die zachte handjes wist je precies wat je moest doen het was als gewoonlijk weer top bij jou
Je bent een hele lieve maar stoute masseuse xx Henk ❤️

Topmassage
10-09-2016
Chantal

Het was weer een tijdje geleden, maar gisteren intens genoten van een geweldige 90 minuten B2B massage van Chantal. Zowel met haar handen als met haar prachtige slanke lichaam masseert ze heerlijk en zorgde ze voor een spetterend hoogtepunt. Ook hierna nog lekker door gemasseerd om de overgebleven tijd vol te maken. Een echte topper, ik kom in ieder geval zeker weer terug.

Heerlijk
07-09-2016
Josje

Josje Josje Josje...
Vanmiddag een geweldige massage van je gekregen. Zoals je al zei de 1e ervaring met zo een massage moet speciaal zijn. Nou dat was het zeker. Dank je

gfe
06-09-2016
Misty

Zo, heerlijke massage gehad. Ik had echt het gevoel even een nieuw vriendinnetje te hebben.
super!!!
Als ik iets ter verbetering moet noemen, zou ik zeggen, ga voor en achteraf mee douchen met de klant. Sommige dames doen dit en dit is echt een plus......

Sensueel
02-09-2016
Zoë

Naturel, met een prachtige kastanjebruine huid, symbool voor warm en sensueel. Intieme massage door Zoë is steeds een genot. Welbespraakt, goedlachs en soms ondeugend.

Na afloop, niet vergeten een nieuwe afspraak te maken!
Pizziricco.

pure extase
01-09-2016
Josje

Josje is in alles wat ze doet een 10/10 waard. Mijn ervaring met haar was pure extase welke resulteerde in een uiterste staat van euforie bij vertrek. Ze is welbespraakt, geeft enorme blijk van intelligentie, maar heeft ook een diepe sensuele kant welk eenieder zou moeten ervaren! Josje je bent geweldig, je ziet me snel weer ;).

spetterend
31-08-2016
Misty

Een spetterend massage gehad van Gina. Wat is het prettig om met haar samen te zijn. Lief, leuk, aantrekkelijk. Ze weet de spanning goed op te bouwen.

Alleen, kom na een uur massage weer terug bij de auto (stond bijna voor de deur). Zie ik dat er maar 55 minuten verstreken zijn. Ofwel maximaal 50 minuten binnen geweest inclusief douchen voor en achteraf. Persoonlijk vind ik dat je een uur massage hoort te krijgen exclusief douchen, maar zeker niet binnen het uur weer buiten staan. Dit is overigens niet alleen bij Gina, maar bij meerdere dames....het begon.me alleen nu te irriteren. Toch een kleine domper.

Puur genieten!
30-08-2016
Misty

Gina is een heerlijke dame! Het is gezellig babbelen en haar massage is uitstekend! Een heerlijk hoogtepunt is de spreekwoordelijke 'jus over de aardappelen'! Als je van mooie en grote borsten houdt, dan... Tot volgende week, Gina!

Zeer compleet met extreem veel genot
14-08-2016
Nooy

Beste Nooy,
Het was mijn eerste tantra masage. Je hebt alles gedaan boven mijn verwachting. Je bent een zeer mooie vrouw wat weet wat een man lekker vind!
Kus Maikel

Maak een afspraak met Nooy
Als je een schat van een vrouw zoekt...
11-08-2016
Josje

Heb een VIP-massage gehad met Josje, we begonnen een leuk gesprek, heerlijk in bad gezeten ook om elkaar te leren kennen en vervolgens samen een ondeugende maar vooral (ont)spannende tijd met haar gehad. Haar karakter, haar uitstraling, haar mooie lichaam...
Ik heb er geen moment spijt van gehad! TOP

Mooie vlotte meid
10-08-2016
Roxy

Vandaag samen met Lotte VIP gedaan en is me zeer goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar

uitstekend
03-08-2016
Milana

ben voor de tweede keer bij milana geweest en ik ben goed behandeld door haar ze neemt de tijd en doet het rustig aan en je komt tot rust bij haar.

Maak een afspraak met Milana
Super
02-08-2016
Natasha

1 woord is genoeg

Wow
31-07-2016
Josje

Wat een geweldige ervaring. Josje wat ben je goed!