Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Fantastische lieve dame
13-06-2024
Jennifer

Ik kan maar 1 ding zeggen over haar
Ze was vandaag weer fantastisch en heel lief
Ik zie jou snel weer terug lieve Jennifer

Tot snel
Liefs Robin xx

Maak een afspraak met Jennifer
Geweldig
12-06-2024
Bloem

Een woord kan ik er over zeggen bloem je bent geweldig wat heb ik genoten dikke kus ron

Maak een afspraak met Bloem
Heerlijk en relaxed
04-06-2024
Kyra

Als je een massage wilt van een heel mooi, lief, gezellig, aardig meisje dat ook nog heerlijk kan masseren, dan moet je bij de nieuwe aanwinst van Carpediem zijn. Ze heet Kyra. Ik was vandaag bij haar na haar vorige week onderweg naar CP ontmoet te hebben, er was meteen een klik en ik heb besloten haar snel op te zoeken. Na een korte ontmoeting en een douche waar we elkaar al wat konden inzepen en aftasten, volgde een hele lekkere massage met super zachte handjes. We konden gezellig kletsen maar toen ik eenmaal op mijn rug lag en haar mooie lijfje en gezicht kon aanschouwen, had ik niet veel meer te vertellen en was het alleen maar genieten tot een groots happy end.
Zeker aan te bevelen.

Maak een afspraak met Kyra
Het wordt weer heerlijk…
03-06-2024
Rachelle

Inmiddels ben ik al een paar keer bij Rachelle geweest, en elke keer was het een fantastische ervaring. Hoewel ik nooit eerder een recensie heb achtergelaten, kan ik nu al beloven dat morgen weer een heerlijke ervaring wordt. De gedachte aan haar bedreven handen en de sensuele sfeer brengt een glimlach op mijn gezicht. Dus bij deze een recensie vooraf 😜. Rachelle, ik kan niet wachten om weer van je heerlijke massage te genieten. Ik kijk er nu al naar uit en zal vanavond vast lekker dromen.
Tot morgen, lekker ding. 💋 Dave"

Maak een afspraak met Rachelle
Leuke, lieve, mooie, zwoele vrouw
30-05-2024
Tamara

Tamara heeft een fijne body. De kamer had ook een spiegel, dus ik kon haar goed bewonderen. En het is een knappe lieve dame. Helaas ging het licht net te ver gedimd en haar mooie lingerie (zwarte doorzichtige jurk met rode BH en string eronder) net te snel uit... Afwisselend plagend kriebelen, sensueel met haar borsten over mee heen glijden en echt loskneden van mijn rugspieren, deed ze haar best om mij ontspannen en opgewonden te maken. Helaas was voor het uiteindelijke hoogtepunt nog wel wat 'kunst en vliegwerk' nodig. Hopelijk blijf je nog even in het Brabantse, want ik wil het graag nog een keer proberen. En die 10 kg mag er gewoon aan blijven zitten hoor!

Maak een afspraak met Tamara
een pareltje die kyra !! passie voor masseren
29-05-2024
Kyra

Lieve Kyra jij bent echt een schatje ! Je bent lief en aardig en hebt een prachtig lijfje met lekkere kleine borsten. ik ben vandaag 29-05 voor het eerst bij jou geweest en heb een heerlijke massage gehad. Je zat in het begin even in de verkeerde kamer door een klein foutje van de gastvrouw. jij pakt het heel goed op en had alle tijd om mij lekker te verwennen. jij hebt fluweel handjes wau... wat deed jij dat super goed !! Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar.
Ik kom zeker binnenkort weer terug.
Toppertje staat op nr 1
beoordeling 10 !!!!!

lieve groet A

Maak een afspraak met Kyra
Vond het heerlijk
29-05-2024
Kyra

Erg mooie verschijning. Ik zal haar zeker weer bezoeken. Lijf is schitterend.

Maak een afspraak met Kyra
je bracht Aphrodite tot leven
25-05-2024
Alexia

Als man zag ik een mooie grote vogel maar je vertelde me dat je deze liefdevolle godin bij je reis naar een mooi oord mocht meenemen. Geweldig wat een mooie tattoo en creatief iedee en ik heb mogen ervaren wat een liefdevol godinnetje je bent Alexia. Die vogel is in mijn nest geland, het was weer geweldig.

Kom zeker terug

Walter

Maak een afspraak met Alexia
Een memorabele ontmoeting met een betoverende schoonheid 🌟🌺
23-05-2024
Kyra

De betoverende aanwezigheid van Kyra heeft me gisteren echt geraakt. Haar zachte aanrakingen en wijze gesprekken hebben een onuitwisbare indruk op me achtergelaten. Zeker de moeite waard! Met liefde getekend, Jack.

Maak een afspraak met Kyra
Geweldig samenspel
20-05-2024
Jennifer

Wat een heerlijke ervaring met Jennifer: wat een toppertje! Anderhalf uur vloog voorbij in een sfeer van weeerzijds respect en elkaar bijna automatisch goed aanvoelen. Omdat het zo een onvergetelijke ervaring was heb ik beloofd om volgende keer te tracteren op aardbeiden: precies hoe ik deze massage heb ervaren: zoet, lekker, zacht en verlangen maar nog veel meer…
Sweet kiss, John

Maak een afspraak met Jennifer
Wachten duurt lang
16-05-2024
Nooy

Al een paar keer bij deze mooie en lieve masseuse geweest alleen wachten duurt lang om haar handen weer te voelen op mijn lichaam dus Nooy hopelijk tot volgende week groetjes Bert

Maak een afspraak met Nooy
Super fijn
15-05-2024
Kyra

Kyra is zeer relaxed. Ze heeft fijne handen en een geweldig lichaam. Ik heb er erg van genoten en een heerlijk hoogtepunt beleefd. Zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel!
M.

Maak een afspraak met Kyra
gezellig
09-05-2024
Camila

Ze stelde mij snel op mijn gemak.
Om meteen goed te beginnen. Ze heeft een heel zacht kontje.
En hele fijne manier van masseren.
Het uur was zo voorbij.

Maak een afspraak met Camila
Heerlijk
08-05-2024
Bella

Net bij Bella geweest. Ze weet wat ze doet en heeft een lekker lichaam. Een heerlijk hoogtepunt beleefd. Ik kom zeker terug voor meer.
M.

Ik ben nu.op vakantie maar wat mis ik.haar
08-05-2024
Janet

Ja dat laat ik bij ons jammer voor die anderen

Maak een afspraak met Janet
Echt geweldig
05-05-2024
Janet

Ik wil zeggen ga het zelf ervaren.
Mij gaat ze terug zien.

Groeten Bas

Maak een afspraak met Janet
idk
03-05-2024
Luiza

vandaag was ik langs geweest bij deze prachtige dame we hebben een body to body massage gedaan en het was heerlijk ze weet wat ze moet gaan doen

Maak een afspraak met Luiza
Fantastico
03-05-2024
Megan

toestraks even stiekem langs gewipt bij Megan wat een vrolijke happening.vokgende keer zeker een tantra,nederige kusjes Johan

Lekker, lekker en nogmaals lekker.
02-05-2024
Fifi

Wat is Fifi een lekker popje. Precies wat ik wou, klein maar fijn.....heel fijn. Heb genoten van haar kleine maar fijne handjes, body tot body was intens. Kans op herhaling groot. Hoop haar weer snel te boeken.

Maak een afspraak met Fifi
Een genot om mee te maken.
02-05-2024
Alexia

Wat een zachte handjes en een mooie body. Een aardige en lieve masseuse. Dit was niet de laatste keer....hoop ik.

Maak een afspraak met Alexia
Geweldig
30-04-2024
Kyra

Vandaag bij kyra geweest lekkere massage gehad ze weet de spanning goed op te bouwen en je tot een heerlijk hoogtepunt te bereiken. Volgende keer uurtje langer

X

Maak een afspraak met Kyra