Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Geweldige massage!
23-07-2024
Kyra

Vandaag voor het eerst bij Kyra geweest, het was een geweldige ervaring. Ze is heel aardig een spontaan en stelt je op je gemak. Het is ook nog eens een knappe slanke meid zoals op de foto's. Ook de massage was echt super. Ze vraagt ook wat je fijn vind en wel en niet wilt tijdens te massage, dit vondt ik erg fijn. Ze weet ook zeker de spanning goed op te bouwen. Tot de volgende keer!

Maak een afspraak met Kyra
Geweldig!
22-07-2024
Yoyo

Vandaag een heerlijke tantra massage gehad van Yoyo! Heerlijk hoe ze met der lichaam over me heen gleed! Daarna heerlijk samen gedoucht🤤 1 woord het was geweldig!

Maak een afspraak met Yoyo
Super gezellig en geweldig
19-07-2024
Amber

Met amber ben je meteen op je gemak, ze heeft een luisterend oor en zeker een fantastisch lichaam. Haar massages zijn in 1 woord geweldig en ook een beetje stout. Ik kom al voor de 3ekeer bij amber en er zullen er wel nog meer volgen groetjes Ben

Maak een afspraak met Amber
Ontspannend en opwindend
18-07-2024
Camila

Hele fijne dame! Ontspant je echt heel goed en ondertussen weet ze wat ze doet met teasen. Prachtige dame met een prachtig lichaam. Zeker voor herhaling vatbaar

Gr Jelle

Maak een afspraak met Camila
Super lief en lekker
17-07-2024
Kyra

Gisteren voor tweede keer bij Kyra geweest. Net als de eerste keer was je weer super lief en heb je een hele fijne massage gegeven. Een echte aanwinst voor CD, een aanrader. Ik kom zeker bij je terug.
Liefs Hans

Maak een afspraak met Kyra
Topper
16-07-2024
Jennifer

Ik kan maar 1 ding zeggen
Jennifer
Je bent een topper ❤️
Je blijft een fantastische dame

Tot snel
Liefs Robin xx

Maak een afspraak met Jennifer
Nieuwsgierig
15-07-2024
Yoyo

Heb zo zin in deze dame en ben zo nieuwsgierig naar haar kwaliteiten ik kom zo snel mogelijk naar haar toe ☺️ Bert

Maak een afspraak met Yoyo
Super
11-07-2024
Kyra

Ik was afgelopen zaterdagavond. Wat een geweldige ervaring. Ik dacht ik trek de stoute schoenen aan. Voor de eerste keer super spannend. Maar ze stelde me geluk op me gemak. Super mooie en lieve meid.

Denk dat ik nog keer bij je langs kom

Maak een afspraak met Kyra
Geweldig
10-07-2024
Camila

Vandaag bij Camilla geweest, had ze al eens voor bij zien komen in de wandelgangen bij Oss en nu was ze vandaag in Boxtel en laat ik daar net in de buurt zijn en direct een afspraak er in geschoten . Een geweldige uur gehad en als aan mij ligt zal ik er zeker een vaste van gaan maken en samen veel plezier gaan beleven . Het was vandaag al top Dankje Camilla

Maak een afspraak met Camila
Verlangend
05-07-2024
Nooy

Zo lang gewacht op je om je weer te mogen zien, maar wacht op je hoe langer wachten hoe groter de verlangens groetjes Bert ❤️

Maak een afspraak met Nooy
Super
05-07-2024
Romy

Ik vind Romy echt n super lieve meid
Gewoon lekker normaal
Ik zou er zo verliefd op kunnen worden
Hele lieve lach heeft ze
Met n heerlijk lichaam
Echt n topper
Zo hoort n vrouw te zijn
Niet nep
Maar lekker natuurlijk
Gewoon n lekkerding
En ook nog eens aardig
Dat zie je niet vaak

Maak een afspraak met Romy
Wat een gezellige meid, met heerlijke...nou ja...alles!!!
03-07-2024
Jennifer

Dit was mijn eerste ervaring met zo'n soort massage, en had er goed over nagedacht van te voren en was toch best wel nerveus....
Ik ben niet zo van de kleine poppetjes, dus wilde wel graag iemand van minimaal 1.70. Verder hou ik van flinke (maar geen enorme) borsten, maar wél natuurlijk. Nog een wens was dat het iemand is die ook echt kan masseren, in plaats van een beetje aaien en door naar een hoogtepunt. De keus was dan ook snel gemaakt: Jennifer. Ook nog omdat de recenties zeiden dat ze lekker babbelt. Ik heb daar absoluut geen spijt van gehad... wat is Jennifer ontzettend leuk en gezellig, en alles wat je van de anderen leest is waar. Ik was meteen op mijn gemak, ze heeft een geweldige mooie voorgevel, kan goed masseren en wat voelt het toch lekker om dat mooie lichaam en die heerlijke borsten over je heen te voelen gaan (ik had de moist aqua). Helaas vliegt de tijd, ook omdat we zo zaten/lagen/stonden te kletsen aan het begin, en onder de douche achteraf, en eigenlijk tot de voordeur.....
De ideale tijd met deze schat zou zijn om eerst samen uit te gaan eten (zó leuk is ze), en dán pas aan de massage te beginnen, om van het volle uur te kunnen genieten. Volgende keer (want die komt er) even onthouden om iets minder te babbelen en zo langer van elkaar te genieten.
Dank je Jennifer

Maak een afspraak met Jennifer
Wonderful experience
30-06-2024
Kyra

Had a wonderful time with Kyra yesterday (29/06/2024 17:00).

You are very beautiful - with a pleasing personality, gorgeous body and a lovely smile. Yesterday's experience still makes me smile when remembering it :)

It is shame that i now live quite far but you have given me another reason to visit the area.

Take care and see you again!

Maak een afspraak met Kyra
Prachtige verschijning ❤️
24-06-2024
Kyra

Afgelopen zaterdag voor het eerst bij Kyra geweest. Wilde eigenlijk halverwege de middag al gaan maar ben blij dat ik tot 17.00 uur gewacht heb tot Kyra er was.
Gelijk bij het ophalen onder de indruk van deze mooie dame en dit werd alleen maar meer toen alle kleren uit gingen.
Prachtig lijf, mooie borsten en heerlijke billen. Alles perfect in verhouding.
Heerlijk massage gehad met een spetterend einde. Kan niet wachten haar weer te bezoeken.
Tot snel lieve Kyra❤️

Maak een afspraak met Kyra
Liefdevol 🥰
23-06-2024
Janet

Het was alweer een paar maanden geleden dat ik Janet bezocht. Vandaag 23 juni een afspraak gemaakt met haar. Wederom geen spijt van. Ik trof een lieve en lachende persoonlijkheid die mij hielp om van mijn stres af te komen. Een fijne liefdevolle massage met een vleugje meer. Samen genieten van elkaar op een respectvolle manier. Ik ben om en kom snel weer terug. Lieve Janet. Dank je wel. ❤️❤️❤️ Har. 💋💋💋

Maak een afspraak met Janet
Geweldig lekker
23-06-2024
Monique

Monique het was een geweldige ervaring samen met jou wat kun jij iemand laten genieten van een geweldige massage en daarbij ook nog een mooie lieve en leuke vrouw die geniet van wat ze allemaal doet kom zeker bij je terug 💋💋Frank

Maak een afspraak met Monique
Top
20-06-2024
Janet

Mijn vrouw zei laatst zullen we.......
Nee nee, ik ga naar Janet 😋😉

Maak een afspraak met Janet
Lief, klein, en ondeugend, met zeer goed lichaam en goede kleine maar zeer fijne handen❤️
17-06-2024
Anne

Deze lieve ondeugende jonge dame, is zeer goed in haar werk. Ze weet je meteen op je gemak te stellen bij binnenkomst, met haar zeer goed uitziende blik en lieve ondeugende lach. Eenmaal samen onder de douche, begint ze je al heerlijk te wassen en beetje te plagen met onder tussen een leuk gesprek. Daarna een zeer fijne en goede massage, en det met dat mooie lichaam en zeer fijne en goede handen. Op het laatst samen nog een fijn gesprek gehad met haar onder de douche, en gek genoeg hadden we cripi veel gemeen in onze levensgebeurtenissen. En dat maakte het extea fijn met deze zeer mooie en ondeugende dame!

Die zeker niet verlegen hoeft te zijn💋

Richel

Maak een afspraak met Anne
Fantastische lieve dame
13-06-2024
Jennifer

Ik kan maar 1 ding zeggen over haar
Ze was vandaag weer fantastisch en heel lief
Ik zie jou snel weer terug lieve Jennifer

Tot snel
Liefs Robin xx

Maak een afspraak met Jennifer
Geweldig
12-06-2024
Bloem

Een woord kan ik er over zeggen bloem je bent geweldig wat heb ik genoten dikke kus ron

Maak een afspraak met Bloem
Heerlijk en relaxed
04-06-2024
Kyra

Als je een massage wilt van een heel mooi, lief, gezellig, aardig meisje dat ook nog heerlijk kan masseren, dan moet je bij de nieuwe aanwinst van Carpediem zijn. Ze heet Kyra. Ik was vandaag bij haar na haar vorige week onderweg naar CP ontmoet te hebben, er was meteen een klik en ik heb besloten haar snel op te zoeken. Na een korte ontmoeting en een douche waar we elkaar al wat konden inzepen en aftasten, volgde een hele lekkere massage met super zachte handjes. We konden gezellig kletsen maar toen ik eenmaal op mijn rug lag en haar mooie lijfje en gezicht kon aanschouwen, had ik niet veel meer te vertellen en was het alleen maar genieten tot een groots happy end.
Zeker aan te bevelen.

Maak een afspraak met Kyra