Masseuse Reviews

Erotisch

Na een maandenlange noodgedwongen sluiting, zijn we per 1 juli weer geopend! Wel mogen we u enkel op afspraak ontvangen en vragen we u om tijdens uw bezoek de genomen hygiëne- en voorzorgsmaatregelen in acht te nemen.

-

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
Hygiëne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Eerste keer
03-07-2020
Mila

Ik heb erg genoten van jou Mila, de massage die je gaf was "PERFECT" en mij ga jij in de toekomst zeker vaker zien

Maak een afspraak met Mila
Klanten Vertellen
Mark uit Rosmalen
28-03-2019

Zeer mooie en prettige dames die je er masseren. Schoon hygienisch en erg goed en lekker. Na 1 x weet je dat je bij carpe diem aan het juiste adres bennt voor de allerheetste massages in nette ruimtes.

prettige ervaring
02-07-2020
Nooy

Heel aardige vrouw en fijne massage gehad. Ik kom graag weer een keer terug

Maak een afspraak met Nooy
Klanten Vertellen
Wilco uit Bakel
12-01-2019

Ik ben bij Nicole geweest.het was geweldig.wat een leuke vrouw,de massage was top.het was voor mij de eerste keer in boxtel.jullie hebben er een nieuwe klant bij.nicole nogmaals bedankt.uren later geniet ik nog.😍😘

Wauw !
01-07-2020
Mila

Een heerlijk uurtje body to body gehad van deze prachtige dame. Ze weet je helemaal in de watten te leggen en je optimaal te laten genieten !
Deze vrouw is een pareltje en ik kijk alweer uit naar mijn volgende bezoekje...

Groetjes de jongen van het laatste uurtje xx

Maak een afspraak met Mila
Klanten Vertellen
Eric uit Veldhoven
07-11-2018

Tot nu een paar keer bij jullie geweest en met verschillende dames afgesproken. Steeds heerlijk genoten en duidelijkheid over wat wel/niet kan. Ben wel bang dat ik nu een vaste dame (Tanja) heb gevonden. Wat een heerlijk mens in alle opzichten.

Pasen
11-04-2020
Isabella

Hoi isabella hele fijne pasan lieve schat xxxx

Maak een afspraak met Isabella
Klanten Vertellen
Paulo uit Sint-Oedenrode
19-09-2018

I went for the first time to Carpediem, I had chosen Stephanie. Very beautiful and sweet she is. Very kind welcoming and a wonderful massage I got, full of tenderness! She is very friendly and professional I was delighted with the experience, I will be back soon.

Gedichtje
16-03-2020
Nikki

Nikkie liefkoosde mij, zacht.
Als ik weer wakker word na een diepe nacht
Kijk ik in halfslaap stiekem toch opzij
En denk ik, Nikkie hier bij mij

Passie, gezellig en een en al vrolijkheid
en dat allemaal in een leuke meid.

Je doet me wat

Tot snel,

Maak een afspraak met Nikki
Klanten Vertellen
Michel uit Belgie
17-09-2018

Heel fijne en gemoedelijke ontvangst door de gastvrouw. Mooie inrichting. Fijne voorstelling van de dames. Moeilijke keuze maar ik ben gegaan voor Stefanie. Heel toffe en warme Surinaamse meid. Ze heeft me een ongelooflijk sensuele tantra gegeven. Pure klasse, spontaan en met uitzonderlijk gevoel. Een echte aanrader. Michel

Wauw
14-03-2020
Nikki

Wauw. Nou weet ik het verschil tussen tantra en body to body. Tot snel!

Maak een afspraak met Nikki
Klanten Vertellen
uit
08-08-2018

Mijn ervaring is briljant, alsof ik naar een beautysalon ga! ik kom hier werkelijk zeer voldaan van terug. Totaal uitgerust heerlijke dames die voldoen aan iedere wens van de man en of vrouw? Mijn eerste ervaring was Nooy, Wing, Jada. Het bijzondere van zo'n massage de aanraking met hun specialisme en discretie is gewoon heel proffesioneel waardoor je ook je gelijk op je gemak voel, en er zullen er zeker nog velen volgen. Twee van deze prachtige meiden samen met mij heb ik nog niet ontdekt maar lijkt mij ook geweldig. Een van de tot nu toe mooiste accommodaties van ons land die ik heb gezien. Wat ze beloven dat doen ze ook!

Wat een KANJER
12-03-2020
Julia

Julia heeft alles wat je van een masseuse mag verwachten. Erotisch, Sensueel een topper!!
Vanaf het moment dat je binnenkomt en de deur weer uitloopt. Het is genieten van het begin tot einde. Kans op verslaving is groot. Kom gauw weer terug, het liefst een hele dag...….Hele dikke kus! Ton

Maak een afspraak met Julia
Klanten Vertellen
Martin uit Eindhoven
27-02-2018

Iedereen zou dit minstens 1 keer in zijn leven mee moeten maken. Wow wat is dit een gave ervaring

Magnefiek🔥🔥♥️♥️🥰🥰
05-03-2020
Julia

Vandaag uur tantra massage gehad bij Julia en dit was best ever!! Je bent echt zo godelijk lekker ! Super mooi lichaam en jou borsten zijn amazing ! En die lekkere tepels die lekker hard waren mm

♥️🥰👌💫🔥🔥🔥🔥💣🤤je liet mij echt zooo hard klaar komen 💣💣💫☺️ en ik zou zo meer met jou willen pfff☺️🥰 volgende keer maak ik afspraak duo vip met jou en Nicole ☺️Dat wordt een super hotte party jij ik en nicole♥️♥️💫🔥🔥 groetjes 😘😘😘♥️♥️ Luv yaa Tk

Maak een afspraak met Julia
Toppie
25-02-2020
Milana

Massage was geweldig , voor herhaling vatbaar, elke keer weer geweldig , eerst samen gezellig douchen , en dan .....
De massage is geweldig , ze weet met haar perfecte lichaam je naar de zevende wereld te brengen
Ben al vaker bij haar geweest , en weet me steeds weer te verrassen

Maak een afspraak met Milana
Super
25-02-2020
Isabella

Al weer veel te lang geleden bij deze schoonheid geweest. Daarna nog een paar keer getracht om een nieuwe afspraak te maken maar hoewel zij in de agenda als aanwezig stond vermeld kreeg ik telkens te horen dat ze niet aanwezig was. De eerste date is nog steeds een van de beste ooit door mij beleefd. De verwennerij die al in het bubbelbad begon, de wederzijdse massage op de tafel, nog meer verwennerij en tenslotte de onvermijdelijke climax. De aangeboden relax massage als toegift moest ik toen helaas wegens tijdgebrek afslaan. Hopelijk lukt het nu binnenkort wel om een afspraak te maken. De lange reistijd van ongeveer 3 uur heb ik er graag voor over.

Maak een afspraak met Isabella
Hele lieve vrouw
23-02-2020
Milana

Milana is een spontane lieve meid heb een uurtje met haar door gebracht ze doet haar werk met plezier Ze weet zelf niet hoe goed ze is Boek haar maar en je krijgt er geen spijt van Gr de Masseur

Maak een afspraak met Milana
Een zeer mooie en sensitive dame❤️❤️
23-02-2020
Nienke

Lieve Nienke

Zondag 16 februari heb ik een afspraak gemaakt bij Nienke. Zij kwam opdagen in een super mooie dress. Het was een prachtig zwart jurkje waarmee we samen ook naar een gala konden gaan. Daarvoor was ik niet naar Oss gekomen😘. Nienke heeft mij meer dan bijzonder ontvangen en alle aandacht geven die daarbij hoort. Zij is een ongelofelijke lieve jonge vrouw en voelt precies aan wat je nodig hebt bij een ontmoeting! Na een heerlijk knuffelsessie zijn we ons gaan ontdoen van onze kleding en heb ik mij begeven op de tafel. Met volle en vooral veel liefde is ze mij gaan masseren. Wat een waanzinnige fijn behandeling heb ik van haar morgen ontvangen. Ze is meer dan sensitief, daardoor weet en voelt ze je zo goed aan hoe en wat een man nodig heeft! Zij geeft zo ontzettend veel warmte of dat ze je grootse vriendin is! Nienke je hebt mij zo fantastische massage gegeven waar ik nog met heel veel liefde en plezier aan terugdenkt! Je bent een ongelofelijk mooie, lieve, zorgzame lieverd❤️❤️❤️💋💋💋

Heel veel liefs van Pieter🥰🥰🥰

Voor de tweedekeer bij Nikki geweest was weer Super
18-02-2020
Nikki

Werd weer spontaan ontvangen en we hebben een heerlijk uurtje samen doorgebracht Massage was top ga zeker nog een keer terug bij jou Voor ik naar huis ging heeft ze mij ook nog even voor gesteld aan Roxy een hele fijne vrouw om te zien meer kan ik er niet over zeggen maar dat komt nog Nikki nog bedank Gr de Masseur

Maak een afspraak met Nikki
Kort maar krachtig
13-02-2020
Nicole

Ondanks je drukke schema paste ik er nog net tussen.
Ontspannen samen ontspannen zo voelde het
Veel liefs grijze Frank

Maak een afspraak met Nicole
Geweldig
08-02-2020
Vanessa

"Vanessa" weet precies wat ze moet doen. Met haar licht bruine/gele ogen kijkt ze je heel onschuldig aan maar ondertussen... Heb een hele fijne ervaring gehad met haar. En zal zeker nog terug komen bij deze mooie lieve en niet te vergeten hele aardige jongedame. Ik ben blij dat ik de keus heb gemaakt om bij je langs te komen. Ik zie je snel weer😏 dikke knuffel en kus M

Maak een afspraak met Vanessa
Overweldigend
06-02-2020
Mila

Van de week ben ik bij Mila geweest en stelde me gelijk op mijn gemak. Een lieve leuke vlotte meid en kijkt eerst wel een beetje de kat uit de boom. Totdat ze eenmaal bezig is met masseren popt ze uit haar cocon vandaan en doet ze fantastisch haar werk en weet al je zintuigen te prikkelen.

Ik wist niet goed wat ik er van moest verwachten maar ze heeft boven verwachting gescoord! Je gaat mij zeker terug zien en heb van jou genoten Mila, vooral blijven lachen staat je mooi 😉

Maak een afspraak met Mila
Voortreffelijk
03-02-2020
Julia

De adrenaline stroomt door je lijf. Het hoog erotisch gehalte voelt buitengewoon heerlijk. Een Tantra massage van Julia is een belevenis in een wereld van fantasie en sensualiteit.
Ze weet precies hoe ze met haar zachte handjes en met alles wat ze heeft kan
vermaken. Haar betoverende rondingen, haar sexy ogen, haar stem, haar sensuele uitstraling. Een bijzondere ervaring, gewoon een natuurtalent. Iedere
streling over elke centimeter van je lichaam doet je verlangen naar een volgende aanraking. Een geweldig fijne massage gevolgd door een fantastisch hoogtepunt. Wat wil een man nog meer. Een massage die ik niet snel zal vergeten.

Maak een afspraak met Julia
Heerlijk
01-02-2020
Rosa

Wat een fijne kleine dame
Had een vip massage nou dat was zeker wel heerlijk goed gekletst was heel gezellig lekker relax plus punten ware toch wel dat ze een hele mooi grote kont heeft en zachte handen volgende keer zou ik zeker weer terug gaan naar haar
Nadeel was had een uitgebreid vip massage alleen ware er geen bubbels en bites aanwezig

Heerlijk
01-02-2020
Rosa

Wat een fijne kleine dame
Had een vip massage nou dat was zeker wel heerlijk goed gekletst was heel gezellig lekker relax plus punten ware toch wel dat ze een hele mooi grote kont heeft en zachte handen volgende keer zou ik zeker weer terug gaan naar haar

geweldig
27-01-2020
Vanessa

Als je een geweldige, lieve masseuse zoekt die ook nog heel fijn kan knuffelen ,dan ben je bij Vanessa aan het goede adres . Dank je wel . P.

Maak een afspraak met Vanessa
Poeh
26-01-2020
Nikki

Echt heel goed!

Maak een afspraak met Nikki