Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Ik kon mijn handen, armen, lippen niet van d'r vandaan houden. 😍
11-08-2022
Sammy

Wat een geweldige 2 uur heb ik met dr gespendeerd.

Eerst 1 uur samen in de jacuzzi met Sammy heerlijke glijde en streelde ze over mij heen. Zelf heb ik d'r ook nog mogen verwennen, wat een pracht vrouw!

Daarna heeft zijn mij 1 uur lang op het bed een geweldig einde weten beloven waarbij ze goed gebruik maakte van haar lichaam.

Zie ik je binnenkort weer? Xxx

Maak een afspraak met Sammy
Jasmine is Heavenly
09-08-2022
Jasmine

Voor de 4e keer bij Jasmine geweest. En niet voor niets: Ze is mooi, lekker en lief! Haar massage blijft je bij en haar prachtige uiterlijk is betoverend. dank je wel voor de fijne tijd met jou!

Maak een afspraak met Jasmine
Hemels
09-08-2022
Bloem

Na lange tijd weer eens een bezoekje gebracht aan BLOEM , het was weer hemels
en heb intens genoten , haar massage was intenser , liefdevol , zalig.
Wat had ik dat gemist , ze stelt je telkens weer op je gemak .
Het is een plaatje om te zien , en haar massages zijn heerlijk , zeer verslavend.
Je gaat me snel weer zien .
Afz : droog klaarkomer 🀭

Maak een afspraak met Bloem
Warm. Begripvol
07-08-2022
Maria

Na een vervelende situatie heeft Maria mij begripvol en warm ontvangen.
Dank je wel lieverd. πŸ’‹. 7 augustus 13.30u. H.

Maak een afspraak met Maria
FANTASTISCH!
07-08-2022
Janet

Hoe kan je de zondagmiddag nu beter doorkomen, ik had de stoute schoenen eens aangetrokken en op naar Capre Diem. De keuze had ik thuis al gemaakt, na het zien van de foto's en lezen van recenties.
Janet was een schot in de roos! Het begon een beetje rustig aan maar snel werd het al steeds beter en heter! ;-)
Wat er verder allemaal gebeurt is hou ik onderons maar voor mij een dikke 10 en ik ga zeker een keer terug komen!
Blue Nile

Maak een afspraak met Janet
Geweldig!!
03-08-2022
Evie

Wat een leuke, fijne, intressante verschijning ben je!
Ik heb een uur een duo massage mogen ondergaan samen met jouw en Bloem, ik vond het een bijzondere ervaring, sterker nog, ik vind je dermate interessant dat je me vaker gaat zien....

Kus,
P@ul

Maak een afspraak met Evie
Grandioos
03-08-2022
Bloem

Tsja, wat zal ik ervan zeggen, steeds verbazend, verrassend, lekker, plezierig, enz. enz.
Samen de eerste 2 uur aan de haal en het 3e uur een duo massage met Evi......GEWELDIG!!
Volgende keer doen we het andersom.

Kus,
P@ul

Maak een afspraak met Bloem
Een middag om nooit, maar dan ook nooit te vergeten.
30-07-2022
Delores

Ik werd heerlijk ontvangen met en liefdevolle kus, waarna we vervolgens samen heerlijk gingen douchen. Onder de warme douche mocht ik al enkele massage skils ervaren toen ze me eenmaal aan het inzepen was, de zeep rook overigens ook heerlijk hihi. Vervolgens mocht ik plaats nemen in de heerlijke opgewarmde jacuzzi met niemand minder dan Miss Delores πŸ˜‡. In de jacuzzi uiteindelijk een ontzettende heerlijke ontspanningsmassage mogen ervaren. De massage was oprecht de beste, die ik ooit heb gehad in m’n leven 😌. Het voelde alsof ik ergens op het strand lag in Miami Beach met en heerlijke topmodel genaamd Miss Delores ❀️.

Nogmaals bedankt Beautiful!! Zien elkaar snel weer πŸ™ˆβ€οΈ.

Maak een afspraak met Delores
Wow!
27-07-2022
Rachelle

Maandag mijn eerste dag van mijn vakantie met Rachelle gedeeld.
Wow, wat een belevenis was dat.... Wat is ze heerlijk sexy, creatief, gezellig en plagerig: een topvrouw!!! Doe jezelf een plezier en maak ook kennis met haar. Ik weet dat je dan, net als ik, ook meteen verslaafd bent aan Rachelle.

Maak een afspraak met Rachelle
Fantastisch
25-07-2022
Jade

Ben vandaag bij jade geweest voor een lekkere massage.
Toen ze mij kwam halen was ik al verkocht.
De massage begon rustig maar gaandeweg werd het steeds spannender.
Haar fantastische borsten waren mijn hoogtepunt
De meest zachte en hypnotiserende borsten die ik ooit heb mogen zien en voelen.
Ze brengen je gewoon in een trans.
Naast dat jade er geweldig uitziet is het ook nog echt een schatje.
De massage was ronduit geweldig.

Ga zo door .
Gr je afspraken van 15:30 op maandag 25 juli 2022

Maak een afspraak met Jade
Spannend & ontspannend
25-07-2022
Jennifer

Een ervaring om snel weer over te doen. Dit is mijn verhaal.

Op een rustige middag kom ik binnen. Jennifer, met haar prachtige en gerijpte maar tegelijktijdig jonge lichaam, staat mij op te wachten. Na een hartelijk onthaal en een fris drankje mag ik even douchen. Ik laat mijn verbeelding zijn werk doen en fantaseer over het komende uur. Ik wordt uit mijn fantasie gehaald, een naakte Jennifer staat tegenover mij. Vanuit mijn longen voel ik een kleine hapering, ze heeft mij van mijn adem bestolen. Nu blijkt zij niet alleen verbluffend mooi te zijn, maar ook een zorgzame, tedere vrouw met een duidelijk doel: deze vent ga ik met alle passie die ik heb verwennen. Ge-wel-dig. De massage is massage-waardig! Ik ben tot het moment van schrijven nog steeds verbaasd over hoe los ik nu ben. Alleen hiervoor, en de setting in zijn algeheel, zou ik terug komen. Alles erboven op voelt als extra. En wat waren er veel extra's. Ik wordt gevraagd te gaan liggen en Jennifer kruipt over mij heen. Direct creëert Jennifer een sfeer waarbij je jezelf comfortabel, veilig en op je gemak voelt. Met haar zachte handen masseert ze mij op fijne en op stoute plekjes. Wederom fantaseer ik over de route van haar handen. Ik laat haar en het over mij af komen en ben tevreden. Ik lach en heb het gezellig, maar bovenal geniet mijn lichaam en geest volop. Jennifer ziet haar werk niet als een sprint, maar als course. De hele route tot de finish zit vol wonderbaarlijkheden. Wanneer ik haar volle, ronduit geweldige borsten vastpak voel ik iets als nooit te voren: wat een prachtexemplaren. Nadat ik ben omgedraaid en het prachtige lichaam kan bewonderen begint Jennifer mij te verder te plezieren. Zo heb ik het nog nooit gehad, wat een genot. Een gevoel van euforie walst over mij heen terwijl ik alleen nog kan denken: o shit... Terwijl Jennifer mij naar hoogtes brengt waar de vogels niet komen kunnen, mag ik ook aan haar prachtige lichaam zitten. Ik voel me als een kind in de snoepwinkel. Terwijl ik word verwent, verwen ik haar. Samen komen wij tot een van de heetste climaxen, waarna het genot nog steeds niet voorbij is. Samen stappen wij onder de douche waar Jennifer mij nog verzorgd, alsof alles hiervoor nog niet genoeg was. We nemen afscheid en ik bedenk mijzelf: zoals dit, zo heb ik het nog nooit gehad. Terug naar huis ben ik blij met mijn keuze voor Jennifer, ik zou hem elk moment van de dag opnieuw maken. Wil je net even iets extra's, twijfel dan niet en boek een afspraak met deze vrouw uit jouw wildste dromen!

Maak een afspraak met Jennifer
Heerlijke Tantra
25-07-2022
Sarah

Gisteren bij Sarah geweest, dit was de eerste keer bij haar en het is mij goed bevallen. Eerst neemt ze uitgebreid de tijd onder de douche waar ze al lekker begint te masseren. Daarna een heerlijke tantra massage gehad waar ik heerlijk van genoten heb. Ook leuk gekletst. Heren een echte aanrader, hier moeten jullie zijn. Dankjewel Sarah, tot de volgende keer.
Liefs Harrie V

Maak een afspraak met Sarah
Een heerlijke massage van een prachtige meid
20-07-2022
Brenda

Collect moments, not things they say. Dit was zo’n moment wat ik nooit meer zal vergeten. Een heerlijke massage volgde op een leuke kennismaking in het bad met een glaasje prosecco én een prachtige vrouw! Wouw! Dankjewel Brenda!

Maak een afspraak met Brenda
geweldig
19-07-2022
Angela

paar weken geleden bij deze mooie dame geweest
massage was goed
vrij uitgebreid en zeker uitdagend
mooie ogen
prachtige chinese dame
ik kom zeker terugπŸ‘πŸ»

Maak een afspraak met Angela
Het was geweldig
19-07-2022
Bloem

Gisteren bij bloem geweest wat een gezellig vrouw goeie massage gehad leuke verschijning ook kom zeker nog bij je terug beauty case

Maak een afspraak met Bloem
Hemels 🀩
12-07-2022
Bowie

Afgelopen vrijdag 8-7 een van je eerste klanten in Oss geweest! Eerst naar de beschikbaarheid van een andere masseuse gevraagd deze was echter niet beschikbaar op het tijdstip van (15:30 tot 16:30 😜) dus gaf de telefoniste aan dat jij nog beschikbaar was maar nog niet op de site stond, dus afgaande op de uitleg van haar voor jou gegaan! En gewoon Nederlands is voor mij ook echt veel waard! Echt alles is waar wat de receptioniste heeft verteld! Je bent een knappe verschijning, ik kon maar niet uitgekeken raken en verdronk bijna in je mooie ogenπŸ˜‰ik heb een heerlijk uur gehad met je en geniet tijdens het schrijven van deze recensie nog steeds na! Een ding is zeker, mijn volgende afspraken zijn zeker bij jou!

Xxx
Mark

Maak een afspraak met Bowie
Fantastisch
12-07-2022
Monique

Voor het eerst bij Monique geweest. wat een geweldige vrouw en wat kan zij goed masseren. Een tantra massage gehad fantastisch ik lag op de buik en haar handen waren overal, ze gingen onderdoor bovenover van links naar rechts tot ik tot een geweldig hoogtepunt kwam. Ik heb heerlijk genoten, deze dame moeten jullie echt een keer boeken heren. Thanx Monique till nex time.
Liefs Harrie V

Perfect
11-07-2022
Nora

Very proffesional thaise massage
Very good in her work . Best thaise massage ever ! Thank you very much Nora . See you soon 😘
Xx Martin

Deze dame is goud waard!
10-07-2022
Delores

Eerste massage ooit, maar hopelijk niet de laatste bij deze geweldige meid.

Een prachtige verschijning om te zien, en ogen waarin je wegdroomt. Het totale plaatje klopt!

Daarnaast heeft deze mooie meid ook een leuk karakter met een gezellige babbel. Begonnen samen in het bubbelbad gevolgd door een geweldige massage ervaring.

Hoop dat dit niet de eerste en laatste keer is dat ik deze dame tegenkom!

X,

Martijn

Maak een afspraak met Delores
Fantastic relaxing
08-07-2022
Jennifer

Have had a pleasure massage these days. Being nervous is gone soon as she understands to create an atmosphere where you can immediately feel comfortable. It was a constant good exchange and at the right points she just let me enjoy.

She is a wonderful lady with an amazing body and definitely knows how to use it for your pleasure. Made me feel like 20 again!

I will definitely return and can only recommend enjoying a massage and all that comes with it!

Thank you, Jennifer

Maak een afspraak met Jennifer
echt......3 uur.......
07-07-2022
Bloem

Lieve Bloem,
zelfs 3 uur is te weinig tijd om jouw energie op te zuigen, pfffff wat een energie.
3 uur, "double the time, double the fun".....letterlijk.... of het nu kwam door de airco die er aan te pas moest komen of omdat we het beide erg naar ons zin hadden, ook deze tijd vloog voorbij.
Hoe dat kwam laten we maar even in het midden, daar gaan we de volgende keer achter komen (of niet..).
Ik ga nog ff wat bedenken voor de volgende keer, maar ben bang dat jij mijn "Guilty Pleasure" bent.

liefs,
P@ul

Maak een afspraak met Bloem