Masseuse Reviews

Erotisch

Onze salons zijn op WOENSDAG 19 MEI weer open. U kunt nu alvast een plekje reserveren bij uw favoriete dame!

 

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Hartelijk!
17-09-2021
Bloem

Ik was heel erg nerveus voordat ik Bloem ontmoette, echter verviel dat allemaal gelijk toen ze me naar de kamer geleiden en vervolgens gezellig begon te praten! Ze is echt super vriendelijk en makkelijk om mee te praten. Heel erg sociaal desondanks ik dat zelf niet echt ben, ik ben blij dat ik mijn weekend zo ben begonnen! Liefs de Masseur die stiekem toch een beetje laat was!

Beter kan niet !!!!
15-09-2021
Bloem

Dankjewel Bloem het was ge wel dig.
De klik
De massage
Het begrip
De ontvangst
Enzovoort enzovoorts

Prachtvrouw
12-09-2021
Janet

Vandaag weer bij Janet geweest. Janet is een knappe, slimme, attente, lieve, exotische jongedame die ook nog eens geweldig masseert. De tijd vloog voorbij dus maar goed dat ik voor 1,5 uur had gereserveerd. Dus de volgende keer wordt het weer een bezoekje aan deze prachtvrouw.

Maak een afspraak met Janet
Geweldig
10-09-2021
Janet

Een eerste afspraak bij Janet. Vol spanning wachte ik op haar in de kamer. Maar deze spanning was snel weg toen ze binnenkwam. Rustig, lief, aardig en vol met humor. Deze liefheid stroomde via haar vingers over en door mijn lichaam. Er was geen spanning meer maar een rustige tijd met een geweldige ervaring.

Maak een afspraak met Janet
Een heerlijke tijd
05-09-2021
Janet

Janet heeft ogen waar je in verdrinkt met een lieve en knappe uitstraling. Ze is super vriendelijk, slim, open en heel aardig. Het is een feest om door deze schoonheid gemasseerd te worden.

Maak een afspraak met Janet
Fijne tijd.
05-09-2021
Janet

Bij Janet is er een positieve ontspannen sfeer. Een super relaxte dame, een waanzinnig mooi figuur met een spontane open persoonlijkheid.
En in die sfeer geeft ze jou een geweldige massage. Bedankt voor deze fijne tijd.

Maak een afspraak met Janet
Een interessante ontmoeting.
04-09-2021
Bloem

Dank je wel Bloem. De groei van de Lotus zal ik onthouden. Het was bijzonder. Een groeiend vertrouwen en een nieuwe ontmoeting om te genieten met jou vanzelfsprekend. Het was erg fijn. Har…

Yoyo is echt een toppertje.
03-09-2021
Yoyo

Vorige week donderdag bij Yoyo geweest voor 1,50 gereserveerd.
Ben echt 1,50 uur verwend door haar de massage was echt heerlijk dit was echt hoe een massage hoort te zijn heb dit nog nooit zo mee gemaakt !!
Yoyo is heel vriendelijk je voelt je gelijk op je gemak bij haar we hadden echt een klik samen.❤
Yoyo is een hele aantrekkelijke dame die je het naar de zin maakt.
Voor mij is ze de nummer 1 van charpe diem.
Kom zeker bij Yoyo terug bedankt lieverd.❤
Hoop tot gauw.
E D .

Maak een afspraak met Yoyo
Altijd weer een feestje
20-08-2021
Maria

Altijd genieten met Maria , begrijpt haar vak en mij . Kan je lekker teasen maar ook zeker pleasen . Ze kent de klappen van de zweep . kan niet wachten tot ik haar zondag weer mag ontmoeten voor een uurtje vol spanning en ontspanning .
Wat een heerlijke lieve vrouw .
Dankjewel voor je fantastische uurtjes en de uurtjes die nog komen .
helaas nu al een week of 6 niet toe gekomen maar .......
Liefs Marc

Maak een afspraak met Maria
Onovertreffelijk !!!
18-08-2021
Bloem

Ondanks dat het nu bijna 12 uur 's Nachts is en ik morgen om 5:10 weer zal moeten op staan wil ik toch nog even recensie schrijven over Bloem Het is overduidelijk iemand met passie voor haar vak,
en hele goeie gespreksstof, te knap om waar te zijn!!
En een onvergetelijk hoogtepunt.. hiermee mijn dank uiten!
Gr Jack

Wat een fijne, lieve meid
17-08-2021
Alex

Ik heb genoten van een heerlijk kalme, en toch stevige massage van deze lieverd. Prachtig meisje, groot en stevig maar niet dik, heel mooie donkere huid en zwart haar en daarbij een mooie en lieve snoet. Ik kwam als herboren buiten en kan er weer even tegenaan, dankjewel Alex!

Maak een afspraak met Alex
Een spannend en lekkere massage.
15-08-2021
Maria

Wat heb ik genoten van deze super leuke en mooie dame zeg.
Het begon lekker in de jacuzzi wat al heerlijk was.
Beetje teasen plagen en met mekaar spelen.
Toen moest de massage nog komen en oef wat heb ik daar van genoten.
Ik kom zeker nog is terug voor Maria, uit het prachtige Brabant.

Gr Lennart.

Maak een afspraak met Maria
Sensationeel
15-08-2021
Alex

Vandaag bij Alex geweest. Beter dan Alex ga je ze niet vinden hoor! Mooie meid rustig karakter.

Maak een afspraak met Alex
Wauw
11-08-2021
Wendy

Wat een vrouw,ze weet wat ze moet doen om een man tot een hoogte punt te krijgen

Maak een afspraak met Wendy
Fantastisch
10-08-2021
Jennifer

Zenuwen waren heel snel weg echt een aanrader. Xxx😍

Maak een afspraak met Jennifer
Leuk koppie ont deugend
06-08-2021
Sofia

Lieve meid leuk gesprek gaat ze niet uit de weg We hebben een leuk uurtje beleefd met alles er op en aan zo als het hoort Ook het einde was super Bedank daar voor Gr de Masseur

Maak een afspraak met Sofia
Een lieve dame.
01-08-2021
Janet

Een afspraak met Janet gemaakt. Er verscheen voor me een zeer knappe dame, helemaal mijn type. Ze is behoorlijk lang met een goed figuur, met mooie borsten en heerlijk uitziende billen. Het is ook een gezellige dame, lief, vrolijk en geeft je de juiste massage.

Maak een afspraak met Janet
Heerlijk moment.
01-08-2021
Janet

Bij Janet geweest, een dame die niet stressvol is, maar heel vriendelijk en open. Waar je ook een goed en leuk gesprek mee kan voeren. Een dame met een heel mooi figuur die ook ontzettend goed kan en weet te masseren. Het was een heerlijk moment van de dag. Zeker voor herhaling.

Maak een afspraak met Janet
Bloem is lief
30-07-2021
Bloem

Ik heb mij eerst voor gesteld bij bloem Ze is vriendelijk en eerlijk we hadden een goede klik En de massage was ook heel fijn en sensueel Ben niks te kort gekomen En ze heeft ook een mooi lichaam fijne borsten en billen Kortom een fijn uurtje door gebracht met Bloem Gr de Masseur

Dat is lang geleden
29-07-2021
Bloem

Tjesus…. Wat een passie, lekker, genieten….tot heel snel!

Fantastische ervaring
28-07-2021
Evie

Evie is een prachtige slanke dame. Met zachte hand masseert ze je hele lichaam. Het is genieten als ze op je komt zitten om je te laten genieten van haar lichaam en tegelijkertijd je heerlijk masseert

Ze stelt je echt op het gemak en kijkt je plagerig aan. Goede combi tussen ontspannen en teasen.

Ik kom heel graag nog eens bij haar terug.

 

Maak een afspraak met Evie