Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
HygiΓ«ne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Amazing!
13-07-2019
Stephanie

One of the best around! Definitely recommend her to everyone!

Maak een afspraak met Stephanie
Klanten Vertellen
Mark uit Rosmalen
28-03-2019

Zeer mooie en prettige dames die je er masseren. Schoon hygienisch en erg goed en lekker. Na 1 x weet je dat je bij carpe diem aan het juiste adres bennt voor de allerheetste massages in nette ruimtes.

Geweldig, lieve maria
23-06-2019
Maria

Vandaag mijn eerste ervaring, en wel met Maria, in een woord geweldig, een fijne ervaring, body to body massage gehad, ik kom zeker snel terug Maria, veel liefs en een kusje van fifi,

Maak een afspraak met Maria
Klanten Vertellen
Wilco uit Bakel
12-01-2019

Ik ben bij Nicole geweest.het was geweldig.wat een leuke vrouw,de massage was top.het was voor mij de eerste keer in boxtel.jullie hebben er een nieuwe klant bij.nicole nogmaals bedankt.uren later geniet ik nog.😍😘

Boven verwachting
20-06-2019
Vanessa

Heerlijke massage gehad van Vanessa, geweldige ervaring.
Prachtig lichaam en goeie techniek. Een pareltje!

Maak een afspraak met Vanessa
Klanten Vertellen
Eric uit Veldhoven
07-11-2018

Tot nu een paar keer bij jullie geweest en met verschillende dames afgesproken. Steeds heerlijk genoten en duidelijkheid over wat wel/niet kan. Ben wel bang dat ik nu een vaste dame (Tanja) heb gevonden. Wat een heerlijk mens in alle opzichten.

Betoverende ontspanning
07-06-2019
Nienke

Wat ben ik dankbaar dat zij bestaat en ik er vandaag was. 😊 Voor het eerst een erotische tantra massage gehad. Voelde me gelijk op mijn gemak door haar warme uitstraling. Wat Nienke met haar handen en lichaam kan doen en aan energie kan overbrengen is een ervaring om niet te vergeten. Een prachtige vrouw van buiten en ook in hart en ziel. Zo heb ik het intens mogen beleven.
Nogmaals dank voor deze bijzondere ervaring.
Peter

Maak een afspraak met Nienke
Klanten Vertellen
Paulo uit Sint-Oedenrode
19-09-2018

I went for the first time to Carpediem, I had chosen Stephanie. Very beautiful and sweet she is. Very kind welcoming and a wonderful massage I got, full of tenderness! She is very friendly and professional I was delighted with the experience, I will be back soon.

Super
03-06-2019
Janet

Ik ben voor de eerste keer geweest bij Janet , en het was super en je maakt gekke dingen met haar mee .

Plan mr haar een uur of mee en kom er achter

Maak een afspraak met Janet
Klanten Vertellen
Michel uit Belgie
17-09-2018

Heel fijne en gemoedelijke ontvangst door de gastvrouw. Mooie inrichting. Fijne voorstelling van de dames. Moeilijke keuze maar ik ben gegaan voor Stefanie. Heel toffe en warme Surinaamse meid. Ze heeft me een ongelooflijk sensuele tantra gegeven. Pure klasse, spontaan en met uitzonderlijk gevoel. Een echte aanrader. Michel

Dit is echt niet normaal
01-06-2019
Nicole

Afgelopen vrijdag weer bij Nicolle geweest
Voor de tweede keer, en wat is die vrouw geweldig, je bent echt een kanjer, zo lief zo spontaan zo mooi en zo zo lekker, WIL JE MET ME TROUWEN !!!! 😘😘😘

Maak een afspraak met Nicole
Klanten Vertellen
uit
08-08-2018

Mijn ervaring is briljant, alsof ik naar een beautysalon ga! ik kom hier werkelijk zeer voldaan van terug. Totaal uitgerust heerlijke dames die voldoen aan iedere wens van de man en of vrouw? Mijn eerste ervaring was Nooy, Wing, Jada. Het bijzondere van zo'n massage de aanraking met hun specialisme en discretie is gewoon heel proffesioneel waardoor je ook je gelijk op je gemak voel, en er zullen er zeker nog velen volgen. Twee van deze prachtige meiden samen met mij heb ik nog niet ontdekt maar lijkt mij ook geweldig. Een van de tot nu toe mooiste accommodaties van ons land die ik heb gezien. Wat ze beloven dat doen ze ook!

Sensueel, grappig, mooi en een heerlijke dame.
28-05-2019
Julia

Eerste keer bij Julia. Een warm ontvangst van een mooie dame. Kort samengevat, een heerlijke maar ook een gezellige masseuse. Aan het eind vroeg je of ik nog wat van jou wilde; ja nu bedenk ik mij maar 1 ding; jouw telefoonnummer 😊
Dankjewel lieve Julia... lieve groet van die kale πŸ˜‰

Klanten Vertellen
Martin uit Eindhoven
27-02-2018

Iedereen zou dit minstens 1 keer in zijn leven mee moeten maken. Wow wat is dit een gave ervaring

Apart .....
23-05-2019
Amy

De massage was anders dan anders .... voor degene die willen weten wat ik bedoel, kan ik maar 1 tip geven. Maak een afspraak en ervaar het zelf.

Maak een afspraak met Amy
Perfectie
19-05-2019
Vanessa

Geweldige body to body massage gehad zonet van Vanessa, ze neemt alle tijd en stelt je geheel op je gemak, geweldige ervaring zeker voor herhaling vatbaar !

Maak een afspraak met Vanessa
Verrassend, ontspanning, lachen en...
18-05-2019
Janet

Sinds lange tijd weer eens voor een b2b massage gekozen en de keuze daarbij viel op Janet. Wat een leuke tijd hebben we met zijn tweeën gehad. Vanaf de kennismaking was het aangenaam, leuk en hebben we een heerlijk uurtje gehad waarbij mijn hele lichaam is verwend. Janet lacht, geniet en geeft veel van haarzelf in de massage.

Volgende keer ga ik zeker weer voor Janet maar dan voor anderhalf uur!

Maak een afspraak met Janet
Geweldig, enerverend
14-05-2019
Isabella

Vanmiddag anderhalf uur doorgebracht met Isabella. Het was mijn eerste keer en voelde mij direct op mijn gemak. Eerst heerlijk douchen, daarna in het bubbelbad. Dit was in een woord sensationeel.
Daarna op het massage bestaan liggen, waar ik een heerlijke massage kreeg. Ik mocht hierbij ook mijn handen en mond gebruiken. Alhoewel het voor haar werk is, gaf Isabella mij de indruk het ook heerlijk te vinden en er van te genieten.
Een aanrader en als ik de kans krijg voor herhaling vatbaar. Isabella dank voor deze ervaring πŸ˜€

Opgevangen en rustgevendπŸ’‹
08-05-2019
Milana

Milana ❀️ dank voor jouw rustgevende en sensuele massage. Ik was al eerder bij jou geweest. Het was weer heerlijk. Ondanks dat ik in het begin onwel werd heb jij mij opgevangen. Mij tot rust gebracht. Je liet mij nog wat langer blijven om mij te herpakken. Carpe Diem is meer dan alleen een massagesalon. Het is echt helend.Goed voor lichaam en geest. Tot snelπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Liefs Har...❀️

Maak een afspraak met Milana
perfect ontspannend
04-05-2019
Stephanie

Voor de tweede keer een Tantra massage van Stephanie mogen ontvangen. De massage was hemels, de atmosfeer perfect rustig en af en toe een gezellig babbeltje.

Stephanie's zachte handen zijn iedereen aan te raden.

-Vetertje

Maak een afspraak met Stephanie
Prachtig en sensueel
03-05-2019
Vanessa

Behalve dat Vanessa een prachtig figuur heeft, kan ze ook echt masseren en daarmee de spanning goed opbouwen. Geen routinematige maar echte interesse in wat ze doet. Zeker een herhaling waard.

Maak een afspraak met Vanessa
Onbeschrijflijk ... heerlijk genoten !
02-05-2019
Nienke

Ik heb ongelooflijk genoten van mijn uurtje met Nienke gisteren middag. Heerlijke massage, je voelt je gelijk op je gemak. Totaal ontspannen … en gaat buitengewoon voldaan de deur weer uit ! Vrees dat ik vaak ga terugkomen !!

Thx Nienke !

Maak een afspraak met Nienke
geweldig
28-04-2019
Stephanie

net een super massage gehad van Stephanie, in het begin was ik aan het twijfelen maar dat was al snel voorbij, een geweldig lichaam en een leuk en aardig karakter, zeker voor herhaling vatbaar ;)

Maak een afspraak met Stephanie
JULIA, prachtige stijlvolle blondine
27-04-2019
Julia

Een erotische massage van Julia is buitengewoon intens genieten.
Er is geen vrouw, die zoveel bij me teweeg weet te brengen dan Julia.
Voor mij een stap in een wereld waarin schoonheid, tederheid, sensualiteit en
een mooie glimlach de boventoon voeren.
Julia weet precies hoe ze met haar beeldige lichaam en haar magische handjes
het ultieme genot kan laten ontstaan.
Een nieuwe afspraak is al gemaakt voor herhaling van zo'n onvergetelijke
belevenis.

Erg genoten van de massage, een uur is te kort
17-04-2019
Jennifer

De zenuwen waren binnen een paar minuten al weg gepraat en daarna volgde een heerlijke massage die meer bracht (wel gehoopt) dan vooraf gedacht. Maar een uur is echt minimaal, volgende keer (zeker weten Jennifer) kies ik voor anderhalf uur.
Tot binnenkort

Maak een afspraak met Jennifer
onwijs geweldig
15-04-2019
Mila

Kan er weinig over zeggen, maar heb tot laatste minuut genoten

Ze is er weer!!
14-04-2019
Tatum

Donderdag ontdekte ik dat Tatum weer aanwezig was bij Carpe diem.
Wat een aangename verrassing!
Ze is niks veranderd en massage was weer van topkwaliteit!
Heerlijk echt een aanrader deze dame, gezellig en mooi plus goede massage!
Wat wil je nog meer!
Tot snel Taat ! Groetjes van Mark

Geweldig!!
14-04-2019
Mila

Nogmaals bedankt Mila voor de heerlijke massage en ik kom snel weer is bij jou terug.