Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Geweldig
17-02-2024
Bella

Net bij belle geweest echt een super masseuse echt een mooie lieve dame tot de volgende keer xx

Maak een afspraak met Bella
Geweldig lekker
16-02-2024
Romy

Vandaag bij Romy geweest voor een super lekkere massage. Rome je hebt me ontzettend heerlijk onderhanden genomen, het was super.
De man die van poezen houd.

Maak een afspraak met Romy
Super.
15-02-2024
Bloem

Bij Bloem heb ik een super uur gehad, lekker eerst in bad en daarna een super heerlijke massage gehad. Ik kom zeker spoedig weer terug.
De oud man.

Maak een afspraak met Bloem
HEMELS
13-02-2024
Bloem

Prachtige Dame.
Mooi Lichaam.
Goed Verzorgd.
Verzorgend en Lief.

Van begin tot aan het einde is deze prachtige Bloem één en al passie!!. Ik heb genoten lieve Bloem .

Bedankt voor jou heerlijke massage.

Ik kom snel terug bij je Bloem.

H.x

Maak een afspraak met Bloem
Super.
12-02-2024
Bloem

Het was weer super lekker bloem, tot heel snel.
De oude man.

Maak een afspraak met Bloem
100% heet
10-02-2024
Megan

Nou om heel eerlijk te zijn,moest ik wel wennen aan dat Brabants accentje,maar een hele fijne prachtige getinte dame.
Mooie slanke lichaam met prachtige borsten.Gelukkig ook niet zo oud op leeftijd,al zegt ze zelf dat ze een oude ziel heeft .Nou der geest is enorm jong en heel pittig,en lacht constant 😁😁
Al met al een hele goede tantra van haar gehad ,en dat was zalig ze weet goed wat ze doet.chocolaatje ik ben terug na mijn vakantie.
Groetjes en kus Henk :-)

Je blijft de beste!!
06-02-2024
Bloem

Het was gisteren aan het einde van de middag weer fijn, lekker, heet en gezellig! Ik kom snel weer terug😉

Maak een afspraak met Bloem
Lekkere massage gehad van een hele lieve en mooie Fiffi
04-02-2024
Fifi

Ik werd verrast door een heel mooi vrouwtje ze is een plaatje om te zien en de massage zeker voor herhaling vatbaar, wat ik ook zeker zal doen fijn uurtje met haar gehad mocht haar ook masseren en daar genoot ze van en ik ook natuurlijk, een prachtig lichaam heeft ze daar krijg je nooit genoeg van gr Ad.

Maak een afspraak met Fifi
Lekkere massage gehad van een hele lieve en mooie Fiffi
04-02-2024
Fifi

Ik werd verrast door een heel mooi vrouwtje ze is een plaatje om te zien en de massage zeker voor herhaling vatbaar, wat ik ook zeker zal doen fijn uurtje met haar gehad mocht haar ook masseren en daar genoot ze van en ik ook natuurlijk, een prachtig lichaam heeft ze daar krijg je nooit genoeg van gr Ad.

Maak een afspraak met Fifi
super
01-02-2024
Yoyo

Leuke en bloedmooie dame, die rekening houdt met al je wensen etc. Een toppertje die voor mij op alle gebieden nummer 1 is en blijft.

Maak een afspraak met Yoyo
1ste keer bij jennifer was heel leuk
30-01-2024
Jennifer

Vandaag 1ste keer bij jennifer geweest
Wat is me dat een leuke meid
Vond direct een klik bij haar

Volgende keer kom ik zeker terug
Liefs Robin xx

Maak een afspraak met Jennifer
het einde
28-01-2024
Alexia

was echt of ik in de zevende hemel was wat is zij heet en geniet echt ervan om je een massage tegen

Maak een afspraak met Alexia
Een geweldig uur gehad met Camilla
27-01-2024
Camila

Goede massage het uur was te snel voorbij

Maak een afspraak met Camila
Geweldig
18-01-2024
Evie

Ik was gelijk versteld van deze leuke dame lekker gebabbeld in de yakuzi was gelijk op mijn gemak daarna een geweldige massage en we hebben ook even de rollen omgedraaid ook voor mij een nieuwe ervaring Evie het was prima kom zeker terug bedankt gr Rene

Toppertje!!
18-01-2024
Fifi

Na een stres volle werkdag op bezoek geweest bij Fifi. Een super lieve meid! Die een prachtig lichaam heeft. Masseren kan ze als de beste!

Maak een afspraak met Fifi
Wat een geweldige meid!!!!
06-01-2024
Jennifer

Ik dacht bij mezelf, ik zal het nieuwe jaar eens goed beginnen. Na de recensies gelezen te hebben, gekozen voor Jennifer. En daar heb ik absoluut geen spijt van. Wat een lieve vrouw is dit!!

Heerlijk gekletst met Jennifer. Daar is ze goed in. Ze stelt je op je gemak, en ze geeft je het gevoel dat we elkaar al heel lang kennen.

Begonnen met een massage van de achterkant. Haar hele lijf glijdt over het mijne. Met af en toe een geintje en een knabbeltje.

Daarna samen in bad. Het werd steeds heter...

Eindigend op het matras met een heerlijke massage van mijn voorkant. HEERLIJK!!!!

Jennifer, dank je wel. Ik kom snel weer eens langs.
Oh ja, nog bedankt voor de gedeelde Cola Zero.... ;)

E.S.

Maak een afspraak met Jennifer
Geweldig!
30-12-2023
Jennifer

Top

Maak een afspraak met Jennifer
De beste massage ooit....
29-12-2023
Romy

Romy, je bent een topper!
Ik heb nog nooit zo'n lekkere massage gehad.

Maak een afspraak met Romy
Kerstgevoel.
29-12-2023
Janet

Om de Kerst goed in te gaan, eerst een afspraak bij Janet.
Om te kunnen genieten van haar stralende ogen.
Die ondeugende blik met die positieve uitstraling.
Haar altijd weer die optimisme als ze praat.
Maar dan die zachte strelingen van haar handen en vingers.
Haar zachte lichaam tegen de mijne.
Bij en met haar is het altijd Kerst.

De Kerstman.

Verslavende ontmoeting 💓
28-12-2023
Jennifer

De recencies die ik over Jennifer gelezen had waren niet 100% waar maar wel 200%. Wat een gezellige, goedlachse, respectvolle, ervaringsdeskundige en bovenal sexy dame. De hete tantra massage beheerst ze als geen ander. Samen kletsend en werkend naar een hoogtepunt vloog het uur voorbij. Met jou Jennifer wil ik dit dagelijks.
Knuffel Peter

Maak een afspraak met Jennifer
Eindejaar vieren met mijn bestie
28-12-2023
Bloem

Vandaag een leuke vip massage gehad met Bloem
Samen het eindejaar gevierd
Ik blijf op mijn gemak bij haar
Samen komen wij goed overeen

Lieve Bloem
Volgend jaar kom ik terug
En dat zal heel snel zijn🤣🤣🤣

Tot snel bestie
Liefs Robin xxx

Maak een afspraak met Bloem