Masseuse Reviews

Erotisch

We zijn per 19 november weer regulier geopend!

-

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Top masseuse is Yoyo mooie body
03-12-2020
Yoyo

Lief vrouwtje spreekt niet goed Nederlands maar maakt niet uit fijne massage gehad perfect lijf heeft ze lekkere volle tieten en klein kontje

Maak een afspraak met Yoyo
Grandioos
30-11-2020
Wendy

Voor mij de 1e keer en ik wist niet wat ik kon verwachten. Het was gewoon grandioos en hoe lenig ze is.
Wendy bedankt en tot spoed8g weerzien.
Xxx

Maak een afspraak met Wendy
Lekkkkkker
28-11-2020
Bloem

Ik liep met haar naar binnen en had al een goed klik.ze is een super spontane en gezellige meid!! Ik heb heerlijk van haar genoten knappert!! Erw

Maak een afspraak met Bloem
Kunstenares
26-11-2020
Vanessa

Deze week al 2 keer bij Vanessa geweest en vond dit zeker een reactie waard. Hoe zij de massage weet op te bouwen tot een hoge punt is subliem. Mij zie je zeker weer snel terug. FR

Maak een afspraak met Vanessa
Super
26-11-2020
Isabella

Lief spontaan warme handen die op veel plekken komen
Heel veel genot gehad zelfs de rugpijn is verdwenen
Obrigado

Maak een afspraak met Isabella
goed in de omgang, heerlijke massage met een geweldig einde
21-11-2020
Wendy

Wendy dankjewel voor je tijd en energie, ik heb ontzettend genoten.

Maak een afspraak met Wendy
Mooie sexy lieve Vanessa
04-11-2020
Vanessa

Je weet precies hoe je je goed gevormde lichaam moet inzetten. Je hebt mij weer lekker gepest😉 tot het einde om zo tot een heerlijk hoogte punt te komen.
Zie je snel weer.♥️❤️ Jeroen

Maak een afspraak met Vanessa
Wendy blijft op no 1
03-11-2020
Wendy

Gisteren voor de tweede keer een afspraak met Wendy ,pfff 🥵wat een heerlijke dame is ze toch.
Wat heb je toch een heerlijk strak lijf ! Super om dat aan te mogen raken 😋
Al verschillende dames gehad maar Wendy blijft voor mij op nummer 1.
Het was geweldig gisteren , dank je wel 😘
5 hartjes , dik verdiend !

Maak een afspraak met Wendy
Heerlijk
03-11-2020
Nikki

Het was heerlijk. Ik kom snel terug.

Maak een afspraak met Nikki
Fantastisch en zeer welkom gevoel
01-11-2020
Vanessa

Het is voor het eerst dat ik naar een erotische massage ben geweest en Vanessa wist met haar natuurlijke uitstraling mij al gauw compleet op mijn gemak te stellen.
Vanessa heeft een natuurlijk volslank lichaam.
Het was een fijne start van de zondag en zeker voor herhaling vatbaar!
Bedankt, van Patrick

Maak een afspraak met Vanessa
geweldig
26-10-2020
Brenda

Wat een fijne ervaring. Ik heb erg genoten. Is zeker de moeite waard geweest. Ze is erg aardig en een mooie verschijning.

Maak een afspraak met Brenda
Heerlijk genoten!
23-10-2020
Vanessa

Vandaag met Vanessa kennisgemaakt. Onder de douche was het ijs al heel snel gebroken, ongetwijfeld dat Vanessa haar warme handen en lichaam daar goed bij hielpen. Vanessa houdt van praten en plagen of was het nu andersom? Enfin dat praatje/plaagje zette zich voort in het bad waarbij ze je heerlijk uitdagend kan aankijken maar ook in staat is om even heel stil en samen te zijn.
Na enige tijd in bad was het Tantra-time op het matras; Vanessa heeft een fijne massage techniek waarmee ze een aantal knoopjes aan de achterkant heerlijk heeft weggewerkt.
Ook de voorkant kwam natuurlijk in aanmerking voor een behandeling door Vanessa. Na een heerlijk explosief einde was het helaas al weer tijd voor de afsluitende douche.
Kortom een overheerlijke kennismaking met een ondeugende, zachte, lieve, humorvolle Vanessa waar een vervolg op moet komen.

Tijger

Maak een afspraak met Vanessa
Als herboren
21-10-2020
Vanessa

Wat een geweldige meid.
Rondingen op de juiste plekken.
Wat een billen.
Geweldige tantra ervaring.
Tot snel schat dikke kus Pieter

Maak een afspraak met Vanessa
wat een TOPPER!
15-10-2020
Nicole

Hier schieten woorden te kort. Wat een masseuse! kom heel snel terug.
kans op verslaving is groot!! tot snel liefs en dikke kus T

Maak een afspraak met Nicole
Voor herhaling vatbaar.
13-10-2020
Janet

Maandag bij Janet geweest. Wat een geweldige vrouw. Mooi, vriendelijk, opgewekt en ook zeer sociaal. Een geweldige tijd met haar gehad. En wat kan zij masseren. Ik voel nu nog haar zachte vingers op mijn lichaam. Tijdens haar massage voelde ik mij als op de golf van de zee. En op die golf kwam ik tot een totale rust. Een rust die zowel mijn hoofd als lichaam leeg maakte. Ik verlang nu alweer om op die golf te kunnen zijn.

Maak een afspraak met Janet
Super,
13-10-2020
Bloem

Wouw, wouw wouw ,wat een mooie vrouw kwam zich voorstellen, verlegen ben ik mee gelopen naar de kamer , waar ze me gelijk op me gemak stelde , ze is heel spontaan en open, ...

De massage was écht hemels, ze weet de juiste plekken te raken , neemt de tijd voor je, én ze brengt je super naar je hoogte punt .
Samen genieten is aan haar toevertrouwd.

Zodra ik weer in de buurt ben kom ik zeker langs
lieve Bloem , xxxx

Maak een afspraak met Bloem
Wendy: Verzorgd, opwindend, prettig gesprek,
12-10-2020
Wendy

Zeer gezellige en sociale masseuse, Ondanks de geweldige ervaring ben je geen nummer bij haar. Geweldige body to body massage, aanraken mag; met respect, mooi figuur heeft Wendy, leuke entourage heeft deze massage salon. Mooie stijl.
Massage tafel s ook heel speciaal.
Tijd was om voordat ik er erg in had, jammer.

Gr. W

Maak een afspraak met Wendy
Gewoon explosief
05-10-2020
Nicole

Het is geweldig om bij Nicole te zijn , ze is heel aardig en ervaren en weet je mee te nemen in een heerlijke ervaring die eindigde in een explosie en ik in ieder geval graag nog een keer ga doen ! Mmm heerlijk , bedankt Nicole
Willem

Maak een afspraak met Nicole
Adembenemend!!
20-09-2020
Maria

Lieve Maria,

Wat heb ik genoten van je meer dan liefdevolle ontvangst en een gezonde dosis humor. De pret straalt bij jou van het gezicht!! Voordat we samen de douche konden pakken hebben we al vreselijk gelachen. Na de douche heb je mij enorm verrast met je geweldige massage kunsten! Het was zo fijn dat ik niet meer wilde opstaan maar een nachtje bij je wilde blijven slapen! Nadat ik in mijn bed was beland heb ik zelden zo fijne nacht mogen beleven. Het uurtje was wel veel en veel te kort. We konden volgens mij allebei nog wel langer van elkaar genieten! Je bent absoluut een geweldige zorgende masseuse met het ❤️Op de juist plaats! Heel veel dank voor de meer dan voorstedelijke massage van je! Heel veel lieve groetjes! Boudewijn!

Maak een afspraak met Maria
prima!
18-09-2020
Nikki

Nikkie is een zeer leuke lieve meid met een prachtig kopje. De massage is zacht en ze weet je langzaam richting hoogtepunt te brengen. De foto's hier op de website komen niet overeen met de werkelijkheid, ze is iets ronder maar dat doet niets af aan de heerlijke massage.

Maak een afspraak met Nikki
niet normaal
17-09-2020
Julia

het idee wat in mijn hoofd zat al jaren!!!!! heeft zij gisteren in een keer waargemaakt. super lieve meid met veel geduld. kom heeeel snel terug

Maak een afspraak met Julia