Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Tatummmmmm..
13-12-2017
Tatum

Wist niet dat er zulke leuke masseuses waren bij carpediem!!
Hele lieve en gezellige meid!
Bedankt voor een fijn uurtje spelen in bad!

Maak een afspraak met Tatum
Aanradertje!!
11-12-2017
Maria

Voor de tweede keer een zondagje bij Maria geweest voor een massage.Op en top Hollandse Heerlijke borsten,,
ik kan er geen genoeg van krijgen!
Je bent een gezellige meid met een spannend randje, echt een goede nieuwe aanwinst!

Maak een afspraak met Maria
Mooie ervaring maar...
10-12-2017
Wing

Mijn vriendin wilde mij verwennen en dat deed ze met Wing. Geweldig lichaam en heerlijke massage.
Blijkbaar had ze weinig ervaring met stelletjes. Een mooi kado! Dank aan mijn schatje xxx

Maak een afspraak met Wing
2e keer Tatum...verslavend...mmm
05-12-2017
Tatum

Heerlijk..magische handjes!😏

Maak een afspraak met Tatum
het was een geslaagd duo
04-12-2017
Nienke

hallo nienke het was een zeer geslaagd duo met lotte samen het laatsts half uur nog zeer genooten met lotte je ziet me gauw weer nienke

Maak een afspraak met Nienke
het was buitengewoon goed
04-12-2017
Lotte

vandaag een duo met lotte en nienke gehad en nog een half uur met lotte verlengd ze was nieuw maar deed het zeer goed

Maak een afspraak met Lotte
Perfect
01-12-2017
Tatum

Ondanks mijn blauwe plek heerlijk😀

Maak een afspraak met Tatum
Geweldig
30-11-2017
Tanja

Lieve Tanja .
Al meerdere keren bij jou geweest.
En iedere keer een groter feest.
Die grijze Piet vindt dat zo fijn.
Om telkens weer bij jouw te zijn.
Fijn Sinterklaasfeest.

Maak een afspraak met Tanja
Geweldig
27-11-2017
Wing

Bedankt!!

Maak een afspraak met Wing
Zeer aangenaam
26-11-2017
Roos

Roos is een leuke dame met een goed luisterend oor en een fijne gespekspartner. Haar massage was geweldig fijn, ik kom zeker nog terug voor haar. Ze is mooi en lief.

X
Joh

Maak een afspraak met Roos
Super
23-11-2017
Nooy

Een onovertroffen ervaring wel altijd gedacht en stilletjes ook gehoopt ! Wat kun je, en mag je verwachten? Niets is minder waar, werkelijk fantastisch. Een massage van een totaal onbekende vrouw die je zoveel rust en voldoening geeft in maar 90 minuten! Dan heb je als masseuse wel wat in huis dat heet ervaring. Wat betreft de salon, Carpedieum, is de meest mooie verzorgde accommodatie die ik heb gezien geheel van deze tijd clean en het personeel is zeer behulpzaam en zeer vriendelijk, wat je al gelijk een fijn en behaagdelijk gevoel geeft. Voor mij zeker een aanrader, ik kom zeker hier weer terug. Dank voor het genot en de bijzondere ervaring wat ik bij jullie heb gekregen.

Tanja: een hooggevoelige tantra specialiste
22-11-2017
Tanja

Sinterklaastijd - rijmtijd! En wat rijmt er - een beetje - op Tanja? Juist!... Tantra! En Tanja is een echte tantra specialiste!
Ik had eigenlijk een VIP massage afgesproken, maar Tanja is niet zo'n badeend. De tantra massage is haar favoriete massage. En dat bleek: met haar hooggevoelige handjes; ultra spannend welvende bovenlichaam, oftewel: haar weelderige knuffelboezem gleed ze soepel en gracieus over mijn lichaam.
Het klikte ook enorm tussen ons, maar we zijn allebei hooggevoelige kreeften hoogste waarschijnlijk HSP-ers - en we delen ook zo'n beetje dezelfde belangstellingswereld.
Voor mij een van de beste masseuses van Carpe Diem. Een supervrouwelijke supervrouw en een supermasseuse!
Volgende keer gewoon een tantra massage!

Bas

Maak een afspraak met Tanja
Een fijne ontmoeting
18-11-2017
Julia

Het was erg fijn om voor de eerste keer met Julia te mogen genieten.
Zij gaf mij een fijne girl friend gevoel. Ik kom zeker snel terug bij Julia.
Liefs voor jou Julia. Gr. Har..

Een fijn contact
16-11-2017
Julia

Na lange tijd weer terug bij CD.
Julia was beschikbaar.
Het was fijn met haar.
Zij gaf mij een heerlijke massage.
Haar Tantra was geweldig.
Zij maakte bracht mij met haar ogen in extase.
Ik kom gauw weer terug bij haar.
Har..

Het was super fijn
12-11-2017
Julia

Ik hoop Julia weer shel te zien.een super massage.het is een sexy dame.

Herhalingsvatbaar en verslavend
12-11-2017
Desi

Afgelopen donderdag langs geweest in Boxtel voor een afspraak met Desi

Gekozen voor een uur Tantra. Desi is een spontane exotische dame en heeft een leuke uitstraling waardoor ik me al snel op me gemak voelde. Haar strakke figuur en haar knap koppie zijn ook een fijne bijkomstigheid. Bij het douchen nam ze uitgebreid de tijd en ze zorgde ervoor dat ik de douch in een behoorlijk opgewonden staat verliet. Op het bed eerst op mijn buik maakte mijn opwinding plaats voor ontspanning. Haar massage skills zijn goed maar het werd nog fijner toen ze haar strakke lichaam langzaam over mij heen liet glijden. De druk van haar lichaam op mijn lichaam in slow motion maakt het super intens. Daarna mocht ik me omdraaien en ging de body to body verder in combinatie met een paar verleidelijke blikken. De opwinding van het douchen was weer helemaal terug en een deel van mijn lichaam begon zelfs te tintelen. Dit had van mij nog uren kunnen duren, maar ik was zo opgewonden dat een hoogtepunt niet lang kon uitblijven. Desi zorgde voor heerlijk intense verlossing. Nog een beetje wankel op mijn benen samen onder douche waarbij ze weer alle tijd nam om me af te spoelen. Super fijne ervaring dus en bij mij zorgt zo'n uur er ook voor dat je de dagen erna ontspannen en energiek voelt.

Maak een afspraak met Desi
je was geweldig goed
11-11-2017
Chantal

bedankt voor de goede masage

Maak een afspraak met Chantal
Hemelse Tantra met iets extra
10-11-2017
Desi

Ik ben vandaag voor de eerste keer Desi geweest. Bij het knuffelen wilde ik haar niet meer los laten. Zo fijn. Haar fijne zachte lichaam met mooie vrouwelijke ronding en lief koppie. Heerlijke zachte handen met fijne nageltjes die lekker kunnen plagen.

Ik had de Tantra met Double Pleasure massage gekozen.
Tantra zoals het bedoeld is. Met momenten geheel verdwenen uit mijn hoofd en een met het hemelse gevoel in mijn lichaam waar zij mij geeft.
Stevig masseren. zacht masseren, body tot body, knuffelen, plagen en teasen. Uitstellen en uitstellen...Totdat het de hoogste tijd is. De ontlading, mijn lichaam schokkend van extase... Weg zwaartekracht, zwevend. Tantra zoals het bedoeld is dus...

X Rob

Maak een afspraak met Desi
Spannend, sensueel en magisch
10-11-2017
Desi

Gisteren heerlijk genoten van een massage van Desi. Desi, je hebt echt magische handjes. Je bent een sexy dame met een paar lekker grote stevige borsten, die je goed weet te gebruiken ;-). Ik vond het echt heel leuk met jou en kom snel nog een keer langs. Misschien ben ik wel een beetje verliefd op je geowrden???

Maak een afspraak met Desi
Soraya geeft niet, maar ''trakteert'' je op een massage.
09-11-2017
Soraya

Vandaag gekozen voor Soraya. Een heerlijke praatgraag, met een sierlijk golvende killerbody.
Ik had gekozen voor een VIP-massage. En toon je veel respect en ben je lief voor haar, dan krijg je ook veel respect en warmte van haar terug. In het bubbelbad werd ik al getrakteerd op een body2body massage.
En later op de massagetafel nog een keer!
Soraya is een absolute aanwinst voor Carpe Diem en een aanrader voor u.
Doe er uw voordeel mee.
Bas

Maak een afspraak met Soraya
als in de zevende hemel..
04-11-2017
Mariska

Mariska bedankt! In een mum van tijd voelde ik me op mijn gemak en een tel later wist je meteen mijn opwinding te beantwoorden. De aanraking is zo warm, zo liefdevol....fijn om zo vastgehouden te worden. Je massage gaf me een gigantische hoeveelheid energie en......ik zie er naar uit om je weer te bezoeken.

jan

Maak een afspraak met Mariska
Super uurtje gister samenmet sweetie.jada
04-11-2017
Nooy

Nogmaals dank vr de superduo gister samen met jada was echt genieten!! Voor mij onvergetelijk warme groet X X X M

Wat n heerlijk uurtje was dit zeg!!
03-11-2017
Jada

Echt hemels super genieten van 2heerlijk mooie lichamen en super lieve dames die mij echt op en topverwent hebben geen plekje werd overgeslagen😆nounou dit was me t uurtje nogmaals danklieve dames vreesherhalingsgevaar!!ohoh Jullie hebben mij gevoelige snaar geraakt! Kortom was dus echt n topuurtje!! Warme groetX X X

Maak een afspraak met Jada
Versmeltend, verslavend en zeer opwindend !
03-11-2017
Tatum

Tijdens "gewone massages" begon ik steeds vaker en in steeds sterkere mate er naar te verlangen om tijdens een massage stevig te worden gebondeerd. Ik wilde in ieder geval dat dit onderdeel zou gaan uitmaken van een massage. Het was even lastig om een potentiële masseuse te vinden maar na wat googelen kwam ik uiteindelijk bij Tatum in Boxtel terecht die gespecialiseerd zou zijn in zogenaamde "sado-massages", massages waarbij bondage en teasen onderdelen zijn. Vandaag had ik een 90 minuten durende afspraak met Tatum waar ik vol spanning en verwachting naartoe ben gegaan.Tatum bleek een zeer vriendelijke en super sexy jonge dame te zijn. Bij binnenkomst maakt ze gelijk contact met haar hele body hetgeen super heerlijk aanvoelde. Ik voelde mij gelijk heel vertrouwd en kon op mijn gemak mijn wensen met haar bespreken. Tijdens de massage werd duidelijk dat ze heel goed geluisterd had en met veel aandacht en eigen creativiteit mijn wensen meer dan waar maakte. Na een zeer erotisch bondagespel werd ik "bevrijd" uit de touwen en ook nog eens getrakteerd op een super heerlijk body-to-body-massage. De erotische energie gierde als het ware met de snelheid van het licht door mijn body. Deze spanning is geen seconde weggeweest en resulteerde uiteindelijk in een spetterend hoogtepunt. De massage van Tatum was van een ongekend hoge klasse. Tatum is een zeer sexy en open minded woman die er blijk van gaf zelf ook te genieten van allerlei vormen van erotiek. Uiteindelijk ben ik zeer voldaan huiswaarts gekeerd en zeker van plan op op korte termijn nog is langs te gaan bij deze gezellige, frisse maar vooral professionele massagesalon, met grote dank aan TATUM XXXXX TOM

Maak een afspraak met Tatum
Onvergetelijk
01-11-2017
Tanja

Ben bij Tanja geweest. Wow wat een vrouw!!een geweldige ervaring een echte aan rader

Maak een afspraak met Tanja
Body2body is bij Mimi: warmbody2body
26-10-2017
Mimi

Onlangs kreeg ik van Mimi een Body2body-massage. Het past helemaal bij haar. En bij mij. Ik ben een warme man en hou van sensualiteit en tederheid. Mimi verwerkte deze eigenschappen in haar massage, met behulp van haar heerlijk golvende lichaam en zachte handen. Ik werd ook warm van haar warme lichaam en haar fluisterwoordjes.
Ze is ook dol op complimentjes en ik kon er al de nodige aan haar kwijt.
De volgende keer ga ik voor een VIP-massage! Ik kijk er al naar uit!
Liefs, Bas

Maak een afspraak met Mimi
...een verrassing!
25-10-2017
Milana

Na een extreem vervelend weekend, waarin mijn kaarten des levens op brute wijze werden geschud, heb ik op de bonnefooi een bezoek gebracht aan Carpe Diem in Oss. Dit was mijn allereerste keer dat ik iets als dit heb gedaan. Ben pas 47.

Ik werd welkom geheten door een charmante gastvrouw en voelde mij snel op mijn gemak. Spoedig kwamen de vriendelijke aanwezige dames zich voorstellen. Ik verkoos de mooie Milana om mij te masseren.

In een rustgevende omgeving met subtiele belichting, heerlijke geuren en passende muziek kon ik met Milana een goed gesprek aanknopen. Nadat ik mijn ellende had geuit en haar relativerende adviezen tot mij had genomen kwam ik enigszins tot rust. Een heerlijk zwempartij in de jacuzzi later, waarbij zij met uiterst subtiele aanrakingen de stemming er vakkundig wist in te brengen, mocht ik mij neervlijen op de tafel waarop de rest van de behandeling zou gaan plaats vinden.

Haar ervaren handen wisten precies de plekken te vinden die bij mij enorm kippenvel bezorgden. Na amper vijf minuten kon ik geen lichaamsdeel meer verroeren (wellicht met uitzondering van één). Haar geduldige handen en lichaam kwamen met ieder plekje in aanraking. Plekjes waarvan ik niet wist dat ze bestonden. Vanwege de stress kwam ik niet tot een hoogtepunt, maar ik heb dingen gevoeld die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Het rotgevoel van het weekend is niet over, maar deze ervaring heeft mij wel op mijn plaats gezet.

Milana, je bent een lieverd, nogmaals dank je wel voor jouw betrokkenheid en deze bijzondere ervaring.

Liefs, Marco

Maak een afspraak met Milana
Een koffiekleurige Venus
24-10-2017
Jada

Wat is Jada een schoonheid! Zij is een oogverblindend mooie koffiekleurige en ongelooflijk sexy meid met een prachtig gezicht en een heel schattige hagelwitte glimlach.
En wat is Jada ook lief en leuk en gezellig en een schatje en … en … nog veel meer!
Zij is, kortom, uitstekend gezelschap.
Jada, je hebt, door eenvoudigweg jezelf te zijn, een vonk laten overspringen en je hebt me om je vinger gewonden en me zelfs bijna het hoofd op hol gebracht! Het ga je heel goed, Jada, en ik hoop nog vaker zo'n prachtige middag met je te mogen doorbrengen.

*J*

Maak een afspraak met Jada
In het bubbelbad, babbelbad met Jessica...
17-10-2017
Jessica

Onlangs afgesproken met Jessica: een erg leuke masseuse.

Ik wilde graag een VIP-massage en dus belandden we al snel in het bubbelbad. Jessica lijkt me een vrouw die eerst even de kat uit de boom kijkt, maar als ze je eenmaal vertrouwt, dan komt ze los en vooral: dichterbij.
En voordat ik het wist, werden mijn wangen geknuffeld - of gemasseerd! - door haar weelderige borsten. Heerlijk!
Jessica is ook een praatgraag of babbelgraag en dat vind ik ook prettig. Ook haar massage voelde aangenaam en ontspannen.
Als je op zoek bent naar een gezellig moment , dan kun je rustig met haar afspreken.

B.

Maak een afspraak met Jessica
Ik ben nu 3 maal bij Isabella geweest. Elke keer was het een heerlijke leuke en super erotische ervaring. Isabella zelf is spontaan gezellig, haar Braziliaanse curves heerlijk en haar massagekunsten overweldigend. Lieve Isabelle, dankjewel. Ik hoop je sne
17-10-2017
Isabella

Ik ben nu 3 maal bij Isabella geweest. Elke keer was het een heerlijke leuke en super erotische ervaring. Isabella zelf is spontaan gezellig, haar Braziliaanse curves heerlijk en haar massagekunsten overweldigend. Lieve Isabelle, dankjewel. Ik hoop je snel weer te zien. Liefs, John

Maak een afspraak met Isabella
helemaal top, echt geweldig
01-10-2017
Chantal

nog nooit ben ik zo lekker gemasseerd, mijn god wat is heerlijk om door chantal
onder handen genomen te worden.
en daarnaast is ze ook nog een mooie verschijning, wat de ervaring alleen maar beter maakt.
chantal bedankt, het was gewoon helemaal geweldig
tot de volgende keer

Maak een afspraak met Chantal
😍😍😍😍
01-10-2017
Desi

Super!!!

Maak een afspraak met Desi
Liefdevol ja dat was t zekerr
30-09-2017
Layla

Wat n verassing Layla dat je weer terug was zo op lang niet gezienen zoveel te bepraten t uurtje samenzijn vloog voorbij tot heel snel weer warme groet m

Maak een afspraak met Layla
Hmmm lekker wijf!
30-09-2017
Tatum

Wat een heerlijke stoot! Die ogen! En zo'n stoute blik...ik zag het goed wat een heerlijk uurtje..tot volgende week Tatum..om te verslinden.

Maak een afspraak met Tatum
Heet en uitdagend!
22-09-2017
Tatum

Wauw wat een verrassing deze dame.
Een hele stoere meid met ontzettend zachte handen en borsten. En wat een goddelijk lijf..en helemaal echt..Ik kan wel een hele dag bij haar blijven liggen! Ga zo door meid, van mij krijg je een 10! Ik krijg het nu nog warm als ik aan je denk...
Zeker tot snel! Kusjes....

Maak een afspraak met Tatum
Ongelofelijk
21-09-2017
Nienke

Een eerste keer voor mij: ongelofelijk!

Fijne vakantie nogmaals xxx

Maak een afspraak met Nienke
Een ervaring.
19-09-2017
Jada

Een zelfbewuste vrouw,
sympathiek en betrokken.
De vijf sterren waard.

Maak een afspraak met Jada
perfect
19-09-2017
Lauri

Lauri schijnt een oude bekende te zijn bij CD maar ik had haar nog nooit gezien. Ze is ook pas een weekje terug. Gelukkig kan ik na deze ervaring wel zeggen. Lauri heeft een perfect lichaam, is een vrolijke dame en geeft een erg fijne massage.

Welkom terug en ik kom zeker nog een keer langs.

Maak een afspraak met Lauri
super lekker!
16-09-2017
Tatum

op de gok geboekt, wat n zeer aangename verrassing bleek te zijn! ieder heeft zijn eigen voorkeur natuurlijk,maar tatum staat bij mij op nr 1!

Maak een afspraak met Tatum
Wing: mooi, lief, leuk, gevoelig, romantisch en warm, warm, warm
06-09-2017
Wing

Mijn voorkeur gaat uit naar Aziatische vrouwen. En als ze er dan ook nog eens zo uitzien als Wing, dan ben ik eigenlijk al meteen van top tot teen verkocht. En ik mag graag veel fraai geformuleerde complimentjes over een onweerstaanbaar golvende designbody laten rollen. En dan ben je bij Wing aan het goede adres. Ze is dol op en (over)gevoelig voor lofuitingen. Dat liet ze niet alleen merken, maar ook zien, want al snel sprongen haar tepels enthousiast en vrolijk overeind.

De favoriete massage van Wing is de Unique Tantra Pleasure. En dat is te merken. Als ze je lichaam eenmaal onder haar zachte handen neemt, dan wordt je lichaam constant geprikkeld door haar fluwelen handpalmen, plagerige vingertoppen en uiteraard haar hoogst aantrekkelijk welvende bovenlichaam, met de opvallend weelderige borsten en donkerbruine, prikkelende, prikkende en priemende tepels. Je blijft kijken naar haar opwindend gevormde boezem. Het zijn twee kunstwerken op haar ranke, slanke, licht getinte killerbody. Maar ik schreef al: ik val op Aziatische vrouwen.

Wing is ook een praatgraag. Maar soms moet je wat uitleggen of toelichten. Geen probleem, natuurlijk. Sterker: ik zou haar (dol)graag nog veel meer lieve woordjes willen toefluisteren, ha ha!

In het kort: Wing is een supervrouwelijke supervrouw en de ideale masseuse - misschien wel: verleidingskunstenares - voor vooral gevoelige, romantische mannen. Warme mannen, dus. Zoals het douchewater voor haar niet warm genoeg kan zijn!

Maak een afspraak met Wing
Verrassend toppunt in mijn lange leven
01-09-2017
Desi

De beschrijving van Desi op de site is eigenlijk een understatement. Ze overtrof ver mijn verwachtingen. Ze varieert in haar massage tussen lief en zacht tot stevig en pittig en voert de heerlijke spanning steeds verder op. Ze is bovendien erg aardig en stelt je op je gemak. Ze kwam met een geheel onverwachte verrassing. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik nog nooit zo'n diep en intens hoogtepunt heb gehad. En ik loop toch al heel wat jaartjes mee.
Bedankt. Het zal nog lang nagloeien. En vergeten doe ik het niet. Tot ziens.

Maak een afspraak met Desi
wat een heerlijk tropisch snoepje
30-08-2017
Jada

Wat een heerlijk, leuke en lieve verassing is Jada. Gezellig en kundig. Een fantastische massage van haar gehad. En dan haar hemelse tropische lichaam, hmmmm. Ik vrees voor zwaar herhalingsgevaar.

Maak een afspraak met Jada