Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
Hygiëne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
spontaan, lief en erotisch!!
13-11-2018
Marlou

Lieve Marlou

ik heb me weer eens heerlijk door deze super masseuse laten verwennen. Ik ben een aantal keren geweest. Marlou verveelt geen moment. Ze is een geweldige masseuse, staat voor haar vak en is een brok gezelligheid. Het is een zaligheid om met haar te knuffelen. Een topper een erotische fenomeen. De cooling down onder douche tot slot. Het is een aaneenschakeling van genot. Ik kom heel gauw weer terug! een uur is echt te kort. Een hele dikke kus

Maak een afspraak met Marlou
Klanten Vertellen
Eric uit Veldhoven
07-11-2018

Tot nu een paar keer bij jullie geweest en met verschillende dames afgesproken. Steeds heerlijk genoten en duidelijkheid over wat wel/niet kan. Ben wel bang dat ik nu een vaste dame (Tanja) heb gevonden. Wat een heerlijk mens in alle opzichten.

Hemels!!
11-11-2018
Wendy

Aan de data van de vorige reviews te zien, een zeer goed bewaard geheim gebleven! Bijna zonde om er iets over te zeggen en slapende honden wakker te maken.
Een prachtige meid met geweldige skills. Zeker wanneer ze haar nagels inzet! Mocht je er behoefte aan hebben kun je er ook zeker gezellig mee babbelen.
Lieve Wendy, we hebben elkaar nu een paar keer ontmoet en het blijft geweldig!!

Liefs O

Maak een afspraak met Wendy
Klanten Vertellen
Paulo uit Sint-Oedenrode
19-09-2018

I went for the first time to Carpediem, I had chosen Stephanie. Very beautiful and sweet she is. Very kind welcoming and a wonderful massage I got, full of tenderness! She is very friendly and professional I was delighted with the experience, I will be back soon.

heel goed
09-11-2018
Isabella

Ik was voor de derde keer bij Isabella. Een feest der herkenning. Aardig, geen overdreven gedoe. Lief, aandacht voor de persoon. En dan - wat op de site staat - het echte werk. Lief, ontspannend, begrijpend waarvoor je komt. Wetend hoe ze een man kan bevredigen op een fijne manier, contact hebben en houden. Een prima vrouw. Heerlijk.

Maak een afspraak met Isabella
Klanten Vertellen
Michel uit Belgie
17-09-2018

Heel fijne en gemoedelijke ontvangst door de gastvrouw. Mooie inrichting. Fijne voorstelling van de dames. Moeilijke keuze maar ik ben gegaan voor Stefanie. Heel toffe en warme Surinaamse meid. Ze heeft me een ongelooflijk sensuele tantra gegeven. Pure klasse, spontaan en met uitzonderlijk gevoel. Een echte aanrader. Michel

Heerlijk
07-11-2018
Isabella

Isabella is oprecht een lieve prachtige vriendelijke lekkere vrouw die precies weet hoe het werkt

Maak een afspraak met Isabella
Klanten Vertellen
uit
08-08-2018

Mijn ervaring is briljant, alsof ik naar een beautysalon ga! ik kom hier werkelijk zeer voldaan van terug. Totaal uitgerust heerlijke dames die voldoen aan iedere wens van de man en of vrouw? Mijn eerste ervaring was Nooy, Wing, Jada. Het bijzondere van zo'n massage de aanraking met hun specialisme en discretie is gewoon heel proffesioneel waardoor je ook je gelijk op je gemak voel, en er zullen er zeker nog velen volgen. Twee van deze prachtige meiden samen met mij heb ik nog niet ontdekt maar lijkt mij ook geweldig. Een van de tot nu toe mooiste accommodaties van ons land die ik heb gezien. Wat ze beloven dat doen ze ook!

Heerlijk genieten!
07-11-2018
Tanja

Heerlijk genoten van en met deze heerlijke dame die er ook nog eens geweldig uit ziet!
Tanja als ik je ergens tegenkom zal ik zeer zeker trakteren op een drankje (of meerdere). Anders ga ik je zeker weer in Boxtel opzoeken.
Nu thuis lekker nagenieten.

X Eric

Maak een afspraak met Tanja
Klanten Vertellen
Martin uit Eindhoven
27-02-2018

Iedereen zou dit minstens 1 keer in zijn leven mee moeten maken. Wow wat is dit een gave ervaring

Heerlijk uurtje gehad met Lena
07-11-2018
Lena

Voor het eerst Carpe Diem bezocht, spontaan bezoek omdat ik wat tijd over had en in de buurt was. Na het voorstellen van de twee aanwezige dames even gewacht op Lena die wat later was. Ik hoefde niet lang na te denken, Lena sprong er voor mij bovenuit! Lena is een hele mooie lange slanke dame die je snel op je gemak stelt. Ze heeft veel humor en maakt het gezellig en zeker ook intiem.
Heerlijk samen gedoucht en daarna op de tafel genoten van Lena, de warme olie, de muziek, etc. De tijd vloog voorbij, het was zalig en heerlijk ontspannend.
Lena, je gaat mij zeker terug zien, dan gaan we verder waar we waren gebleven 😉😘.

Maak een afspraak met Lena
AMAZING!!
03-11-2018
Nicole

Nicole je was echt onvergetelijk en je bent super knap ♥️🔥😍😍 en hot🔥🔥kom snel
Terug bij jou ♥️😍🔥 gr thjs

Maak een afspraak met Nicole
Super Blind date
31-10-2018
Jennifer

Vandaag een heerlijke massage gehad van Jennifer. Knappe vrouw die ook nog eens heerlijk ruikt en een leuke babbel heeft.
Heb je zelf nog een massage gehad vandaag en een ontspannende avond?
Tot de volgende keer.

Maak een afspraak met Jennifer
Super geil
29-10-2018
Julia

Het was super goed.de tantra mssage.ik spoot ales van geilighijd ui xxxx.tot gouw

Maak een afspraak met Julia
Het was een heeeeeel groot feest
28-10-2018
Nicole

Lieve Nicole,

Heb gisteren spontaan een afspraak met je gemaakt voor een massage.

Jij kwam mij al lachend halen met heel veel enthousiasme om aan de massage te beginnen. Ik was wel een beetje nerveus omdat ik je nog niet kenden. Jij hebt per direct het ijs gebroken door je enorme gezelligheid en de interesse die jij in mij toonde.

Na de de gezellige ontmoeting hebben wij allebei ons ontdaan van de kleding die we nog aan hadden. Hierna zijn we samen onder de douche gestapt en hebben we elkaar heerlijk ingesmeerd met zachte zeep. Dit was voor mij al een heerlijk verwen moment.

Ik heb mij laten dirigeren door jou naar de massagetafel waar jij mij heerlijk bent gaan verwennen. Het was zo groot feest hoe jij deze therapeutische behandeling hebt gegeven😜. Ik was echt heeeeeeeeel ver in de zevende hemel! Ben eigelijk nog steeds niet geland door jou behandeling😂! Ik hoop dan ook van harte dat ik jou sensuele en boterzachte lichaam snel weer mag voelen op mijn lichaam❤️!

Wij hebben na de behandeling nog heerlijk samen gesproken over de fijne dingen van het leven. Van dit knuffel moment heb ik ook intens mogen genieten. Je bent een gigantische topper.

Nicole is een zeer charmante, lieve, humoristische, begripvol, goed uitziende dame met een geweldig karakter, een atletische lichaam,

Heeeeeeeeel veeeeeeel liefs😍


P

Maak een afspraak met Nicole
Super sensueel.
27-10-2018
Julia

Super massage gehad van de stralende en lieve Julia, een beeldschone dame
met bruine ogen, mooie glimlach en een figuur als van een Italiaanse topmodel.
Hele mooie natuurlijke borsten, een wespentaille en zeer mooie billen.
Julia's massage is verleidelijk en sexy met bovendien een voortreffelijke
uitstraling. Een ongelooflijke schoonheid die de spanning weet op te bouwen
met haar body. Een lichaam om van te genieten.
Absoluut een aanrader.

H.Pe

Maak een afspraak met Julia
Geen 6 maar een 10+
19-10-2018
Faya

Vandaag voor het eerst bij Faya.
Wow wat een vrouw. Heerlijk uurtje Vip gehad. Kom snel terug

Maak een afspraak met Faya
Het was echt heel erg leuk
18-10-2018
Nicole

Al bij het eerste contact een stevige omhelzing: heel veel hartelijkheid. Leuk uitgedost in een sexy zwart jurkje. Het feest begon al in de douche. Nicole is een uitstekende masseuse die heel geleidelijk de spanning opvoert tot een heerlijk hoogtepunt. Wat ik ook erg aardig vond is dat ze me bij het aankleden steeds gezelschap bood. Zo kon ik nog wat verder genieten van haar prachtige borsten. Nicole heeft ook gevoel voor humor. Toen ik er één van gekust had zei ze dat de andere jaloers zou kunnen worden, dus die kreeg ook nog een beurt. Weer helemaal aangekleed moest ik even controleren of ik van al mijn spullen zoals portemonnee, zakkammetje etc. niets vergeten was. Nicole bood direct aan om even te controleren of mijn piemel er nog aan zat. Dat bleek gelukkig het geval. In de niet al te verre toekomst mag ze hem nog eens extra lang verwennen. Tot ziens,
Lars uit Tilburg

Maak een afspraak met Nicole
Een lieverd.❤️
15-10-2018
Kensi

Dank je wel Kensi voor een fijne ontmoeting. Het was fijn om met elkaar te genieten. Ik wens jou een mooie tijd tijdens jouw trip. Tot snel. 💋

Maak een afspraak met Kensi
Een lieverd.
14-10-2018
Kensi

Dag Lieve Kensi,
Wat ben jij een lieverd. Het was en is fijn bij jou. Ik zie je snel weer terug.
Pas goed op jezelf. Een fijne en mooie reis. Dag lieve schat. Har....

Maak een afspraak met Kensi
fantastisch! eenzame hoogte!
13-10-2018
Marlou

Voor Marlou kiezen is van het begin tot het einde fantastisch. Bij het samen douchen spat de sensualiteit er af. Op de massagetafel is het een groot feest.
Een uur is eigenlijk veel te kort. Ik kom zeker terug maar dan wel langer!
Marlou je bent verslavend erotisch genot! een hele dikke kus!!

Maak een afspraak met Marlou
Geweldig
12-10-2018
Tanja

Tanja is niet alleen een geweldige masseuse , maar geeft je ook het idee dat ze je beste vriendin is .
Dank je wel , lieve Tanja . P.

Maak een afspraak met Tanja
Onovertreffelijk!
11-10-2018
Nienke

Gisteren anderhalf uur met Nienke geweest. Van de eerste top de laatste minuut genieten van top tot teen.
Wat een geweldige vrouw en wat een geweldig mooie belevenis, er zijn geen woorden voor om dit te beschrijven.
Dit was de vijfde keer bij Nienke en zal zeker niet de laatste keer zijn geweest.
Liefs,
Rob😘

Maak een afspraak met Nienke
Erotische massage zoals het hoort!
10-10-2018
Tatum

Keurige massage waarbij deze dame op een ontzettend erotische manier weet je naar een hoogtepunt te brengen.
Beste massage die ik heb gehad hier..topklasse!
Mooie stoere dame die heel lief blijkt te zijn.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Groetjes S.

Maak een afspraak met Tatum
Blind date
08-10-2018
Jennifer

Vanmiddag zomaar een spontane actie, bij aankomst de verkeerde naam onthouden. Was het Jennifer?? Oh, ik heb om 14 uur afgesproken maar een andere naam in mijn gedachte. Dan toch Jennifer, en daar stond zij, een leuk mens wat mij op mijn gemak stelde, wel spannend. Na een korte tijd was het ijs gebroken, de tijd vloog voorbij, en is zeker voor herhaling vatbaar.

Maak een afspraak met Jennifer
SUPER GOED
01-10-2018
Nicole

Massage gehad waar ik al lang van droomde maar nicole je was echt super kom zeker terug je ziet er goed uit en je doet ook wat er gevraagd word .
Bedankt.
Gr Rn

Maak een afspraak met Nicole