Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
HygiΓ«ne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Allemachtig!!
14-03-2019
Wing

Dit is moeilijk te omschrijven voor een ervaren wandelaar die nog nooit een review heeft achtergelaten. Maar als het in een zin mag... Wing geeft me vleugels en laat me vliegen naar de zon.
Kus, Niels

Maak een afspraak met Wing
Klanten Vertellen
Wilco uit Bakel
12-01-2019

Ik ben bij Nicole geweest.het was geweldig.wat een leuke vrouw,de massage was top.het was voor mij de eerste keer in boxtel.jullie hebben er een nieuwe klant bij.nicole nogmaals bedankt.uren later geniet ik nog.😍😘

Lief en toch supersexy
02-03-2019
Nooy

Nooy heeft mij verrast een superlekkere massage. Ik ben wel wat gewend, maar deze dame heeft een paar voor mij nieuwe moves gebruikt die mij zeker doen terugkomen.
Leon

Maak een afspraak met Nooy
Klanten Vertellen
Eric uit Veldhoven
07-11-2018

Tot nu een paar keer bij jullie geweest en met verschillende dames afgesproken. Steeds heerlijk genoten en duidelijkheid over wat wel/niet kan. Ben wel bang dat ik nu een vaste dame (Tanja) heb gevonden. Wat een heerlijk mens in alle opzichten.

Om nooit meer te vergeten.beter als dit is er niet
28-02-2019
Nooy

Ben al een paar keer bij nooy geweest.iedere keer gebeurt er iets tijdens de massage wat ik niet kan uitleggen,het is niet te beschrijven.dit lukt geen andere masseuse. Na de massage zit zij nog dagen in je hoofd.lieve nooy ,tot binnenkort 😘😘😘

Maak een afspraak met Nooy
Klanten Vertellen
Paulo uit Sint-Oedenrode
19-09-2018

I went for the first time to Carpediem, I had chosen Stephanie. Very beautiful and sweet she is. Very kind welcoming and a wonderful massage I got, full of tenderness! She is very friendly and professional I was delighted with the experience, I will be back soon.

Het was super
27-02-2019
Lena

Lena je bent een topper tot gauw grt Johan

Maak een afspraak met Lena
Klanten Vertellen
Michel uit Belgie
17-09-2018

Heel fijne en gemoedelijke ontvangst door de gastvrouw. Mooie inrichting. Fijne voorstelling van de dames. Moeilijke keuze maar ik ben gegaan voor Stefanie. Heel toffe en warme Surinaamse meid. Ze heeft me een ongelooflijk sensuele tantra gegeven. Pure klasse, spontaan en met uitzonderlijk gevoel. Een echte aanrader. Michel

Geweldig
16-02-2019
Jennifer

Ben afgelopen woensdag bij Jennifer geweest in 1 woord WoW!
Deze masseuse stelt je helemaal op je gemak zeer proffesioneel en ervaren masseuse !

Maak een afspraak met Jennifer
Klanten Vertellen
uit
08-08-2018

Mijn ervaring is briljant, alsof ik naar een beautysalon ga! ik kom hier werkelijk zeer voldaan van terug. Totaal uitgerust heerlijke dames die voldoen aan iedere wens van de man en of vrouw? Mijn eerste ervaring was Nooy, Wing, Jada. Het bijzondere van zo'n massage de aanraking met hun specialisme en discretie is gewoon heel proffesioneel waardoor je ook je gelijk op je gemak voel, en er zullen er zeker nog velen volgen. Twee van deze prachtige meiden samen met mij heb ik nog niet ontdekt maar lijkt mij ook geweldig. Een van de tot nu toe mooiste accommodaties van ons land die ik heb gezien. Wat ze beloven dat doen ze ook!

Ongelofelijk fijn :)
16-02-2019
Stephanie

Wat een heerlijke meid die Stephanie,
ze masseert geweldig en je kunt goede gesprekken met haar voeren.
en natuurlijk haar lichaam is heerlijk.
Ik heb erg genoten laatst van de 1,5 uur, hoop je snel weer te mogen zien.

Groetjes.

Maak een afspraak met Stephanie
Klanten Vertellen
Martin uit Eindhoven
27-02-2018

Iedereen zou dit minstens 1 keer in zijn leven mee moeten maken. Wow wat is dit een gave ervaring

een niet te overtreffen ervaring met Wendy. Wat een geweldige ervaring!!!
15-02-2019
Wendy

Vandaag voor de eerste keer bij Wendy geweest. Zenuwen gierden wel een beetje door mijn lijf en dat had ze goed in de gaten.
Wat een ontzettende fijne lieve meid. Zeer prettig gezelschap en meer dan geweldige masseuse. Al mijn verwachtingen zijn enorm positief overtroffen en ik zou me zwak uitdrukken dat de kans op herhaling aanwezig is. Voor mij geldt, dat ik nooit meer anders wil dan Wendy. Een rating van 5 hartjes is echt te weinig!
Wendy, super bedankt voor een heerlijk uurtje en de speciale aandacht die ik mocht ervaren. Ik was echt op mijn gemak en ik heb super heerlijk genoten.
Zeer zeker tot een volgende keer. Groetjes en X van Leon

Maak een afspraak met Wendy
Super fijn
14-02-2019
Kim

Dit was een super fijne en intense massage, voor herhaling vatbaar!

X Jordy Veld Tapia

Maak een afspraak met Kim
Geweldig
10-02-2019
Wendy

Vanmiddag verrassings bezoek gebracht
Kwam wendy zich voorstellen
Was gelijk vetkocht
Echt een topdame
Weet hoe ze een man moet laten genieten
Echt topmasseuze
Daarnaast ook nog plaatje om te zien
Lief karakter
Ik schrok alleen dat de tijd zo snel om was
Goed taken
Volgende Keer wat Langer boeken
Wendy is echt mijn nieuwe verslaving
Wendy bedankt voor de heerlijke middag
Tot snel weer
X x Henry

Maak een afspraak met Wendy
Gisteravond weer genoten van jou lekkere masage
10-02-2019
Isabella

Wat was het heerlijke masage gisteravond

Maak een afspraak met Isabella
VIP op z'n lekkerst
05-02-2019
Marlou

Wat een geweldig fijne meid! superlatieven schieten te kort. Je ziet het al als ze binnenkomt. Een fantastisch lichaam, mooie borsten, super billen. elegance op en top! Van douche naar bubbelbad en massage tafel, Marlou weet je uitstekend te raken. Met haar mooie ondeugende ogen kijkt ze dwars door je heen, ieder keer opnieuw weer met volle overgave!
Marlou jij bent mijn gezondste verslaving!! VIP op zijn lekkerst

Maak een afspraak met Marlou
Opwindend relax heerlijk
28-01-2019
Marlou

Ja wat zal ik zeggen!
Het was gewoon heerlijk , relax en heb super genoten van deze heerlijke Marlou
En het is zeker niet de laatste keer.
Haar lichaam ze masseert met haar handen borsten en billen en slaat werkelijk geen plekje over. De volgende keer ga ik weer voor de tantra heerlijk met warme olie blijft ze plagen.
Marlou tot snel x
Jan

Maak een afspraak met Marlou
Wat een PAREL!
25-01-2019
Nicole

Lieve Nicole,

Vorige week heb ik mij nogmaals onderhandelen laten nemen door Nicole. Zij kwam mij halen in een heel mooi sexy jurkje, en vroeg of ik wilde volgen: daar zij ik geen nee tegen😜! Eenmaal op de kamer hebben wij heerlijk en lief staan knuffelen. Nicole is zo ontzettend aardig en doet er alles aan om zich te verdiepen in haar client. Het voelt daardoor zo vertrouwd hoe zij met je omgaat❀️. Na haar heerlijk behandeling, die overigens echt werelds te noemen is , hebben wij nog heerlijk nagesproken over onze bijden levens. Nicole is zo grote lieverd met het hart op de juiste plaats! Hierdoor is mijn hart weer sneller gaan kloppen😍!

Lieve Nicole, wil je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de super gezellige en mooie tijd die ik met je heb mogen doorbrengen! Tot heel snel. Liefs P

Maak een afspraak met Nicole
Gewoon geweldig
19-01-2019
Nicole

Lieve Nicole 😘😘😘😘😘
Jij was vandaag weer geweldig je weet mij elke keer weer te verrassen ik kom zeker terug
Groetjes S xxxxxxxxxxx😘😘😘😘

Maak een afspraak met Nicole
Genieten
19-01-2019
Nooy

Nooy, het was genieten met jou😁, onder de douche was al geweldig en toen kwam de massage ..........,ik verklap niet teveel maar mij zie je vlug terug. Ik kan iedereen carpe diem aanbevelen zowel in Oss als boxtel. Nooy een dikke kus van mij of drie kleine kusjes πŸ˜‰πŸ˜˜ groetjes van die lieve jongen (bedankt voor die 3 kleine kusjes, ik voel ze nog )

Maak een afspraak met Nooy
Sterretjes
19-01-2019
Marlou

Een heerlijke massage gehad van Marlou. Eerst samen gedouched waar het feest al begon.
Daarna een fantastische massage waar ze alles gebruikt wat ze van God gekregen heeft. Wat een heerlijke borstel als ze over je heen glijdt.
Het einde was heerlijk zag er letterlijk even sterretjes van.
En het is een leuke dame om mee praten ook nog eens.

Maak een afspraak met Marlou
Gewoon geweldig!!
16-01-2019
Nienke

Nienke,
Was vanmiddag bij je.
Dank je, het was heerlijk
Je ziet er prachtig uit je bent
Lief en kom zeker bij je terug.

Mark

Maak een afspraak met Nienke
ontspannen
15-01-2019
Stephanie

Stephany vertelt je precies wat je van haar kunt verwachten en als dat respecteert zul je een heerlijke tijd beleven.
Ze kan goed masseren en als je een klik hebt is ze erg aardig.
Ik heb genoten.

Maak een afspraak met Stephanie
je was weer geweldig goed gisteremiddag bedankt
14-01-2019
Maria

masage van gistermiddag was super kom zekker nog terug

Maak een afspraak met Maria
Over de top,geweldig en super
12-01-2019
Nicole

Ik zit nu nog na te genieten,je bent geweldig,voor mij de eerste keer in boxtel en kom zeker terug,de massage was top ,😍😘,groetjes w

Maak een afspraak met Nicole
Geweldig
09-01-2019
Mariska

Ten eerste bedankt dat je me op mijn gemak stelde ( 1e keer) .
Daarna lekker gedoucht en daar begon de massage al.
Op de grote massage tafel fantastisch kom zeker nog een keer of vaker terug.

Mariska bedankt
Kusjes van een liefhebber

Maak een afspraak met Mariska