Masseuse Reviews

Erotisch

Na een lange sluiting, zijn we per 1 juli weer regulier geopend! Wel mogen we u enkel op afspraak ontvangen en vragen we u om tijdens uw bezoek de genomen hygiëne- en voorzorgsmaatregelen in acht te nemen. We willen u bedanken voor uw geduld, begrip en support en ontvangen u graag weer in onze salon!

-

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Uw recensie over Carpe Diem schrijven
niet normaal
17-09-2020
Julia

het idee wat in mijn hoofd zat al jaren!!!!! heeft zij gisteren in een keer waargemaakt. super lieve meid met veel geduld. kom heeeel snel terug

Maak een afspraak met Julia
Zo mooi
15-09-2020
Nikki

Zo mooi
De gedeelde blikken
Ze deden me slikken
Me knieën knikken
Me lippen likken

Zo maar wat rijm als dank
Zal de volgende keer het cadeau leuk inpakken

Tot snel

Maak een afspraak met Nikki
Echt hemels
15-09-2020
Gina

Deze dame weet wat verwennen is en ze weet je dan ook elke keer weer in de 7e hemel te laten landen .
Sensueel sexy en al vele jaren mijn vaste masseuze.
Topkwaliteit met hoifdletter E van erotische massage .
👄❤

Maak een afspraak met Gina
helemaal geweldig
11-09-2020
Janet

janet , wat ben jij een geweldige meid jij maakt het zo of dat he thuis bent , je stelt mensen gerust en jij weet wat jij doet en waarover je praat . Ik heb mijn warmtekruik gebruikt en het voelt nog steeds goed , duizendmaal dank schat ik kom terug naar jou . Een echte aanrader ben jij nogmaals dank voor onze tijd en kom zeker bij jou terug .
Gr Ferry

Maak een afspraak met Janet
Geweldig!
11-09-2020
Rosa

Hoi Rosa, wat was het toch een geweldige en zalige erotische massage van jou, ik ben heel erg blij dat ik jou heb leren kennen, je bent een hele mooie en lieve en knappe vrouw, ik kom gauw weer bij jou terug, tot snel en heel veel groetjes en een dikke kus van Richard

Maak een afspraak met Rosa
Zoals altijd heerlijk!!
09-09-2020
Maria

Ik ben al vaker bij Maria geweest en ben zelfs wel eens, nadat ik naar huis reed de andere kant op gereden omdat ik nog steeds in hogere sferen was.
Maria neemt echt de tijd voor je en je merkt aan alles dat ze het met heel veel plezier doet. Kortom een absolute aanrader

Maak een afspraak met Maria
Geweldige eerste ervaring
04-09-2020
Mila

Vandaag voor het eerst een erotische massage (V.I.P.) van 90 minuten mogen ervaren. Mila is een lieve, mooie dame die je erg op je gemak stelt. Ik heb ontzettend genoten van de massage en ga zeker nog eens terug.

Maak een afspraak met Mila
lekker zacht
04-09-2020
Nikki

Nikki wat was je anders dan de anderen, maar dat moet ook. Je massage was zacht en teder en de body 2 body was heerlijk, vooral hoe je in mijn ogen keek.
Je bent erg lief van karakter stond me erg aan en de massage was top!

Kom zeker bij je terug..van de man met een licht accent!!

Maak een afspraak met Nikki
Geweldige masseuse
27-08-2020
Mila

Had een heerlijke body to body massage van Mila. Eerste keer voor mij. Ben zeker van plan vaker langs te komen. Vooral het einde van de massage heeft ze knallend afgesloten! Zeer tevreden

Maak een afspraak met Mila
Goed. Ik kom terug.
26-08-2020
Nikki

Zacht. Heerlijk. Ik heb erg genoten. Tot de volgende keer.

Maak een afspraak met Nikki
geweldig
24-08-2020
Nikki

nikki is een spontane leuke aardige dame die naast een goeie massage ook een leuk gesprek aan kan gaan, ik ga zeker terug en ik zou ze ook zo uitnodigen voor een drankje, echt goed gezelschap en koffie zwart ipv hahaha

Maak een afspraak met Nikki
Fantastisch ❤️❤️
21-08-2020
Janet

Had voor n uurtje afgesproken met Janet. Wat n leuke vrouw, aardig en lief.
Geweldig lijf, heerlijke billen en dan haar borsten, mooier en zachter zijn er bijna niet, en de rest..........
Kortom, geweldige ervaring.

Maak een afspraak met Janet
Adembenemend uitzicht
20-08-2020
Bonita

Je foto doet je geen recht.
Beste uitzicht wat een man zich kan wensen, toen Ik dat heerlijke kontje voor me zag.
Als een zwarte mamba glijdt ze zacht over je heen, vervolgens kwam mijn slangetje snel en stil klaar. Zoveel moois en fijns.
Een aanrader

Maak een afspraak met Bonita
Een hele beleving,voor de eerste keer
20-08-2020
Yoyo

Een leuke, gezellige ,maar vooral een goede masseuse heb genoten van alles,kom zeker nog eens terug,dankje yoyo💋💋💋

Maak een afspraak met Yoyo
Ongelovelijk!!!!
20-08-2020
Mila

Zo jong en al zovreselijk goed zijn wat heb ik maandag een geweldig uur met jou gehad en dit was zeker voor herhaling vatbaar je zit nog steeds in mijn hoofd knappe dame!!!!!!

Tot heel snel

Maak een afspraak met Mila
Super masseuse !
17-08-2020
Wendy

Net voor sluitingstijd spontaan even een afspraakje gemaakt.
Ik ben deze mooie verschijning al eens tegengekomen in de gangen of bij de receptie, helaas tot dusver nog geen verdere ontmoeting gehad..

Vandaag was het raak en wauuww wat kan deze dame fijn masseren! In een woord geweldig...
Kan niet wachten op mijn volgend bezoekje.
Groetjes xx

Maak een afspraak met Wendy
Daar zijn geen woorden voor...
16-08-2020
Mila

Je bent een topper! Ik kom snel terug😊

Maak een afspraak met Mila
Verleidelijke🔥en nog 🔥🔥🔥
16-08-2020
Wendy

Wat maken die lekker handjes ,zachte kont ,lichaam mij 🔥 en nog heter🔥🔥🔥 Wendy tot snel🔥 😍🥰😘❤

Maak een afspraak met Wendy
Heerlijk,met een geweldig gevoel weer naar huis.
14-08-2020
Gina

Gina=ervaring, gezellig en een massage geven.........Zo lekker.....ik kom vlug weer terug.nog bedankt voor de heerlijke🍸.

Groetjes van lassie😉

Maak een afspraak met Gina
Truly great
14-08-2020
Milana

Just a wonderful hour in the company of a wonderful woman. Thank you Milana as always.:-)

Maak een afspraak met Milana
Geweldig
01-08-2020
Rosa

Gisteren voor de tweede keer bij Rosa geweest. Gekozen voor Arabian night. Rosa is een zeer lieve en aantrekkelijke jonge dame. Ga zeker terugkomen.

Maak een afspraak met Rosa