Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
Hygiëne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Heerlijke massage gehad!
26-08-2019
Yoyo

Had geboekt als teasing sado massage. Door het warme weer hebben we het in overleg wat aangepast en er veel water bij gebruikt wat heerlijk was. Deze dame weet hoe ze er een lekkere spannende draai aan moet geven. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Klanten Vertellen
Mark uit Rosmalen
28-03-2019

Zeer mooie en prettige dames die je er masseren. Schoon hygienisch en erg goed en lekker. Na 1 x weet je dat je bij carpe diem aan het juiste adres bennt voor de allerheetste massages in nette ruimtes.

Paradijs op aarde!!!
18-08-2019
Roxy

Lieve Roxy,

Mijn stoutste dromen zijn zojuist uitgekomen❤️❤️!! Wat een ongelofelijk lief en heerlijk gezelschapsdier is Roxy!! Waanzinnig spontaan bij binnenkomst het was vanaf de eerste minuut super ontspannen. Zij is een sportvrouw eerste klas met een bijna geboetseerd lichaam. Met dit fantastische lichaam betoverde zij mij in de zo bekende zevende hemel❤️❤️!! De landing heeft gelukkig nog niet plaatsgevonden! Ik heb van haar zo veel energie gekregen dat dit voorlopig nog niet is uitgewerkt! Zij weet als geen ander waar de gevoelige plekjes zitten bij de man, deze geeft zij aandacht met heel veel liefde en passie! Deze dame is een absolute tovenaar van het mannelijke lichaam!! Het klinkt misschien cliché, maar zij is extreem verslavend!! Dus zoals afgesproken ga je mij snel weer zien lieve Roxy!!! Ontzettend bedank voor deze waanzinnige massage!! Heel veel liefs en tot snel Roxy! Je weet wel van wie! Je laatste afspraak van zondag!!

Maak een afspraak met Roxy
Klanten Vertellen
Wilco uit Bakel
12-01-2019

Ik ben bij Nicole geweest.het was geweldig.wat een leuke vrouw,de massage was top.het was voor mij de eerste keer in boxtel.jullie hebben er een nieuwe klant bij.nicole nogmaals bedankt.uren later geniet ik nog.😍😘

Geweldige massage
14-08-2019
Roxy

Lieve Roxy, jij stelt eerst de mannen op hun gemak en daarna ga jij ze heerlijk inwrijven met de massageolie. Daarna ga jij ze een lekkere body to body massage geven en je vergeet niet om af en toe lekker te plagen tussen de benen van de man. Je masseert alle spieren van de schouders tot aan de tenen en maakt je steeds maar lekkerder. Daarna neem je rustig de tijd om de man zo gek te maken tot hij zijn hoogtepunt bereikt waarna je hem nog even lekker laat nagenieten voordat je gaat douchen en afscheid neemt. Je bent ook heel sociaal met de betreffende man en praat over van alles en nog wat. Je bent een echte KANJER en ik kom heel snel weer naar je toe. Dikke kus voor jou . Groetjes Gerard x

Maak een afspraak met Roxy
Klanten Vertellen
Eric uit Veldhoven
07-11-2018

Tot nu een paar keer bij jullie geweest en met verschillende dames afgesproken. Steeds heerlijk genoten en duidelijkheid over wat wel/niet kan. Ben wel bang dat ik nu een vaste dame (Tanja) heb gevonden. Wat een heerlijk mens in alle opzichten.

Heeeerlijk !!
11-08-2019
Maria

Te lang getwijfeld ,maar vandaag toch voor de eerste keer naar binnen gestapt voor een tantra massage .
Wooow wat een hemelse ervaring. Het begon al bij het samen douchen. Wat ben je lekker zacht en lief ! Lekker om ook jouw lijf helemaal in te mogen zepen.
Toen mocht ik op de bank gaan liggen , je maakte me helemaal gek ;-)
Ik voelde je lekkere lijf helemaal over me heen glijden. De hemel ging open. Ik wist niet dat het bestond.
Het zal niet bij deze ene keer blijven ;-)

Dankjewel Maria x
Ik ga er heel de week van nagenieten !

Maak een afspraak met Maria
Klanten Vertellen
Paulo uit Sint-Oedenrode
19-09-2018

I went for the first time to Carpediem, I had chosen Stephanie. Very beautiful and sweet she is. Very kind welcoming and a wonderful massage I got, full of tenderness! She is very friendly and professional I was delighted with the experience, I will be back soon.

Genieten
08-08-2019
Yoyo

Ben 2 keer bij haar geweest
En beide keren een heerlijke massage van haar gehad , en lekker in het bubbelbad gezeten , zit elke keer te genieten van hoe mooi haar lichaam gevormd is
Ook een gezellige dame , die met je praat

Ga zeker weer een keer terug ,om lekker te genieten

Klanten Vertellen
Michel uit Belgie
17-09-2018

Heel fijne en gemoedelijke ontvangst door de gastvrouw. Mooie inrichting. Fijne voorstelling van de dames. Moeilijke keuze maar ik ben gegaan voor Stefanie. Heel toffe en warme Surinaamse meid. Ze heeft me een ongelooflijk sensuele tantra gegeven. Pure klasse, spontaan en met uitzonderlijk gevoel. Een echte aanrader. Michel

Lieve leuke Lena
05-08-2019
Lena

Een uurtje top genoten met je....wie weet ooit eens in de m.c.😜
Liefs B.

Maak een afspraak met Lena
Klanten Vertellen
uit
08-08-2018

Mijn ervaring is briljant, alsof ik naar een beautysalon ga! ik kom hier werkelijk zeer voldaan van terug. Totaal uitgerust heerlijke dames die voldoen aan iedere wens van de man en of vrouw? Mijn eerste ervaring was Nooy, Wing, Jada. Het bijzondere van zo'n massage de aanraking met hun specialisme en discretie is gewoon heel proffesioneel waardoor je ook je gelijk op je gemak voel, en er zullen er zeker nog velen volgen. Twee van deze prachtige meiden samen met mij heb ik nog niet ontdekt maar lijkt mij ook geweldig. Een van de tot nu toe mooiste accommodaties van ons land die ik heb gezien. Wat ze beloven dat doen ze ook!

Wow wat een ervaring!
03-08-2019
Rosalina

Ik ben een frequente bezoeker van Carpe Diem Oss, nog nooit zo’n overweldigende ervaring mee gemaakt met 1 van de masseuses. Heel mooie en vriendelijke vrouw. Geweldig lichaam (als je van wat curves houd)

Tot de volgende keer!

Maak een afspraak met Rosalina
Klanten Vertellen
Martin uit Eindhoven
27-02-2018

Iedereen zou dit minstens 1 keer in zijn leven mee moeten maken. Wow wat is dit een gave ervaring

Geweldig!!
03-08-2019
Nienke

Nienke, een aantal jaren geleden 4/5 keer bij je geweest voor een geweldig lekkere massage. Ik bedacht me dat het weer eens tijd was voor een lekkere massage, ik was je naam vergeten en gokte er op dat je Nienke heette en maakte een afspraak. Toen ik bij je kwam merkte ik al snel dat jij het was aangezien ik je toevallig ooit in je auto heb zien stappen jaren geleden, en het was destijds zo lekker dat ik je autootje nooit ben vergeten. Ik vroeg je of jij diegene was en je moest lachen.. ik wist genoeg! 😊 we hebben gezellig gekletst en je hebt me heerlijk gemasseerd het was 1 groot genot. Ik heb maar meteen een afspraak gemaakt voor as maandag 5-8 tot dan! 😘

Maak een afspraak met Nienke
Het was fantastisch
02-08-2019
Pamela

Hoi pamela, het was een geweldige en super massage, je bent gewoon een pareltje, een hele mooie en geweldige lekkere en lieve vrouw, ik kom gauw weer bij jou terug, dikke kus en knuffel van Richard

Maak een afspraak met Pamela
Het was geweldig.
28-07-2019
Wendy

Alles is al gezegd over wendy.
Ik sluit me daar volledig bij aan.
Ik heb een halve dag nodig gehad om ervan bij te komen.
Niet normaal hoe het was.
Wendy tot gauw xxx

Maak een afspraak met Wendy
Het was fantastisch
19-07-2019
Vanessa

Hoi vanessa, ik was vanavond voor de eerste keer bij jou, het was een geweldige en lekkere erotische massage van jou, ik vind jou ook een leuke en mooie en lieve vrouw en ik vond het heel erg leuk dat ik jou heb leren kennen, tot gauw weer en dan gaan we samen voor de tantra massage, dikke kus en groetjes van Richard

Maak een afspraak met Vanessa
Redelijk.
16-07-2019
Wing

Al vaker bij Carpe diem geweest. Altijd heel goed bevallen. Nu dus veel minder helaas. Ik had voor het eerst gekozen voor de V.I.P. massage van 90 minuten. Had me er heel de week al op verheugd. Viel tegen. Wing is mooi en lief en kan echt goed masseren. Maar veel te lang in bad gezeten. Daarna te kort met haar lichaam de massage op de matras voortgezet. Vanwege de tijd, probeerde ze me snel te laten komen en was eigenlijk niet veel meer dan een goedkope snelle handjob. Echt heel jammer. Was zeker geen 180 euro waard . Ik heb er geen tevreden gevoel aan overgehouden. Heb veel b betere massages gehad hier voor minder geld.

Maak een afspraak met Wing
Amazing!
13-07-2019
Stephanie

One of the best around! Definitely recommend her to everyone!

Maak een afspraak met Stephanie
Geweldig, lieve maria
23-06-2019
Maria

Vandaag mijn eerste ervaring, en wel met Maria, in een woord geweldig, een fijne ervaring, body to body massage gehad, ik kom zeker snel terug Maria, veel liefs en een kusje van fifi,

Maak een afspraak met Maria
Boven verwachting
20-06-2019
Vanessa

Heerlijke massage gehad van Vanessa, geweldige ervaring.
Prachtig lichaam en goeie techniek. Een pareltje!

Maak een afspraak met Vanessa
Betoverende ontspanning
07-06-2019
Nienke

Wat ben ik dankbaar dat zij bestaat en ik er vandaag was. 😊 Voor het eerst een erotische tantra massage gehad. Voelde me gelijk op mijn gemak door haar warme uitstraling. Wat Nienke met haar handen en lichaam kan doen en aan energie kan overbrengen is een ervaring om niet te vergeten. Een prachtige vrouw van buiten en ook in hart en ziel. Zo heb ik het intens mogen beleven.
Nogmaals dank voor deze bijzondere ervaring.
Peter

Maak een afspraak met Nienke
Super
03-06-2019
Janet

Ik ben voor de eerste keer geweest bij Janet , en het was super en je maakt gekke dingen met haar mee .

Plan mr haar een uur of mee en kom er achter

Maak een afspraak met Janet
Sensueel, grappig, mooi en een heerlijke dame.
28-05-2019
Julia

Eerste keer bij Julia. Een warm ontvangst van een mooie dame. Kort samengevat, een heerlijke maar ook een gezellige masseuse. Aan het eind vroeg je of ik nog wat van jou wilde; ja nu bedenk ik mij maar 1 ding; jouw telefoonnummer 😊
Dankjewel lieve Julia... lieve groet van die kale 😉

Maak een afspraak met Julia
Apart .....
23-05-2019
Amy

De massage was anders dan anders .... voor degene die willen weten wat ik bedoel, kan ik maar 1 tip geven. Maak een afspraak en ervaar het zelf.

Perfectie
19-05-2019
Vanessa

Geweldige body to body massage gehad zonet van Vanessa, ze neemt alle tijd en stelt je geheel op je gemak, geweldige ervaring zeker voor herhaling vatbaar !

Maak een afspraak met Vanessa
Verrassend, ontspanning, lachen en...
18-05-2019
Janet

Sinds lange tijd weer eens voor een b2b massage gekozen en de keuze daarbij viel op Janet. Wat een leuke tijd hebben we met zijn tweeën gehad. Vanaf de kennismaking was het aangenaam, leuk en hebben we een heerlijk uurtje gehad waarbij mijn hele lichaam is verwend. Janet lacht, geniet en geeft veel van haarzelf in de massage.

Volgende keer ga ik zeker weer voor Janet maar dan voor anderhalf uur!

Maak een afspraak met Janet