Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
Hygiëne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Adembenemend
19-05-2018
Maria

Pure schoonheid, ze masseert met al haar gevoel, Heel speciaal, ik kom gauw terug.Top. Dikke tien!

Maak een afspraak met Maria
Klanten Vertellen
Martin uit Eindhoven
27-02-2018

Iedereen zou dit minstens 1 keer in zijn leven mee moeten maken. Wow wat is dit een gave ervaring

Superervaring met Nooy!
16-05-2018
Nooy

Eerste keer voor mij maar Nooy is zeer professioneel en heel goed in wat zij doet!

Maak een afspraak met Nooy
Heel kort:Geweldig
14-05-2018
Chantal

Mijn eerste bezoek aan Carpe Diem Boxtel.Het ging mijn verwachtingen te boven.Heerlijk onderhanden genomen door Chantal een spontane en een dame zonder poespas.Mijn bezoek blijft niet beperkt tot deze ene keer.

Maak een afspraak met Chantal
Masseuse ''plus''
14-05-2018
Jennifer

Vorige week een VIP-massage gekregen van Jennifer, een nieuwsgierige, vlot babbelende praatgraag. En een heerlijke masseuse.
Jennifer houdt niet zo van stille Willies. Haar voorkeur gaat uit naar mannen die wat te vertellen hebben. Dan win je snel haar vertrouwen en bouw je ook al snel een goed contact met haar op.
Voor mij is ze dan ook meer dan een masseuse: een masseuse plus, dus...
Bzzz

Maak een afspraak met Jennifer
Kleine grote verassing <3
12-05-2018
Maria

Lieve kleine tedere stoute maria... Je massage was groots! Ik kom gauw terug schoonheid! Xx

Maak een afspraak met Maria
Julia - betoverend.
11-05-2018
Julia

Onlangs Julia bij Carpe Diem ontmoet.
Een fantastische leuke mooie meid met ogen die je al meteen in vervoering
brengen.
Bij de eerste oogopslag begint je hart al sneller te kloppen. Wat een sensatie met
die mooie natuurlijke borsten en prachtige billen.
Haar sensuele, gezellige en vriendelijke uitstraling met bovendien de professionele massage waren voor mij een onvergetelijke belevenis.
Ik verheug me nu al op de volgende afspraak. xxxH

Maak een afspraak met Julia
Succesvolle blind date
08-05-2018
Chantal

Ontstressen krijgt nieuwe betekenis.
Precies dat

Maak een afspraak met Chantal
overheerlijk en ontspannend !
02-05-2018
Tanja

Ingegeven door veel stress de weg naar Boxtel gezocht. Een nieuwe ervaring. Tanja heeft een geweldige, plezierige en ontspannende Tanta massage gegeven, de tijd nemend om sfeer en prikkeling op te bouwen en aan te passen aan mij. Open en spontaan, krachtig gedaan. Zeker herhaling waard.

Maak een afspraak met Tanja
Wouw, hemels!!
29-04-2018
Marlou

Misschien werkt ze hier nog niet zolang, maar de ervaring spat ervan af!!
Voor mij de eerste keer maar ik voelde mij meteen vertrouwd en meer dan welkom! Zeker voor herhaling vatbaar!!! O

Maak een afspraak met Marlou
Zinneprikkelend!
26-04-2018
Kensi

Bij de kennismaking werd t al meteen duidelijk, Kensi je bent een beeldschone jonge vrouw , met een speels, ontdeugend tintje. I love it!
Ik nam een Tantra massage en wellicht was het deze keer iets te veel een body2body massage, maar dat vond ik niet eens erg. Op mijn buik was het genieten van Kensi beperkt tot het gevoel van haar body massage over mijn rug. Je kunt dan minder van haar zien of met je handen genieten van haar lichaam. Op mijn rug liggend daarentegen, terwijl Kensi mij met haar parelende lichaam verwende, kon ik haar ook zien en met mijn handen masseren en verkennen. Een waanzinnig lekker gevoel maakte zich van mij meester,. Zelfs als ik blind zou zijn, zou ik nog kunnen voelen hoe mooi je bent!
Als ik mijn ogen dicht deed, terwijl ik jou in de olie masseerde, voelde ik jouw prachtige gewelfde vormen, wat zich vertaalde in een prachtig beeld van jou in mijn hoofd.. Dat gevoel optellend bij het tegelijkertijd heerlijk zinnenprikkelend gevoel van jouw massage maakte voor mij het hoogtepunt! :-) . Kensi, tot de volgende keer!

Maak een afspraak met Kensi
hier is maar een woordt voor, een schat !!!
22-04-2018
Nienke

Vandaag een VIP massage gehad van de stralende en zeer lieve Nienke !!
Een ongelofelijke schoonheid, met een zeer bijzonder lieve uitstraling .
Alleen je lichaam al is om er van te genieten bij het zien !
De tijd ging veel te snel. Geweldige massage van een sensuele dame. Met haar vergeet je wereld om je. heen.
Met Nienke naast je sta je elke morgen met veel plezier en geluk op !!
Daarna nog heerlijk samen nagenieten onder de douche en dan helaas na een dikke knuffel toch afscheid moeten nemen. Lieve Nienke, dikke knuffel en tot snel weer xxx.

je verjaardag cadeautje wordt vervolgd !!
Top Nienke

Maak een afspraak met Nienke
Geweldig, voor herhaling vatbaar!!! Die ogen!!
22-04-2018
Julia

Van het begin tot eind geweldig.
Hele mooie vrouw met stevige mooie natuurlijke borsten, fantastische billen.
De manier hoe ze de spanning opbouwt, samen douchen, rugmassage met wat plagen..
Dan omdraaien en begint het feest pas echt.. ogen om in te verdrinken en dan die ontdeugende blik..
Ik zal er nog vaak aan terugdenken en weer tot snel!!

XXX F XXX

Maak een afspraak met Julia
heel goed lekker
22-04-2018
Marlou

lekker zacht gewassen en fijn massage gehad marcel
groetjes xxx

Maak een afspraak met Marlou
She make me crazzy.
12-04-2018
Nooy

Het was weer een tijdje geleden dat ik bij Nooy was.
Ze was weer erg blij om mij te zien. Ik vind dat erg lief aan haar dat zij mij zo aanspreekt. Wij kennen elkaar al erg lang en dat schept natuurlijk een band.
Vol passie en genegenheid masseerde zij mij en waren we heerlijk aan het genieten. Het was zelfs meer dan dat.....
Ik blijf zeker terug komen.
Lieve Nooy tot snel. 💋
Har....

Maak een afspraak met Nooy
close to perfection
10-04-2018
Isabella

Soms heb je iets in gedachten en komt het nog uit ook .... zoals vandaag.
Had zin in een teasing sado-sm massage, en Isabella was de enige vrije dame. Het goede nieuws was dat ze ook deze massage in haar portefeuille had zitten.

Eerst lekker samen gedoucht waarbij het lichaam niet alleen grondig gewassen, maar ook grondig verkend werd.
Vervolgens geblindoekt op het bed plaatsgenomen..... genoten met een grote G .... aan alles mogen voelen en ervan mogen proeven.
Ze wist mijn orgasme goed uit te stellen, maar vergat vooral ook niet om zelf te genieten.

Herhalingsgevaar ... zeer groot

Maak een afspraak met Isabella
verleidelijke, gevoelige, aantrekkelijke masseuse. een vrouw om van te genieten.
04-04-2018
Tanja

Bij binnenkomst wordt mijn aandacht direct getrokken door een verleidelijke dame in prachtige jurk waar een heel mooie lichaam onder zit!! Daarnaast heeft Tanja een heerlijk slank figuurtje met een paar prachtige volle borsten:
Alleen je lichaam al is om er van te genieten bij het zien. dit is de beste masseuse tot nu toe ..en ik verzeker je !!!

Soms heb je met iemand die bepaalde klik, nou ik heb die met Tanja. Ook nog eens een prachtige dame met een heerlijk lichaam. Tijdens de heerlijke sensuele massage (die ze heel goed beheerst ) ontstaat er tussen ons beide zo’n fantastische chemie, waarbij ook Tanja enorm kan genieten als je ze met respect behandeld, waardoor de massage voor ons wel uren mag duren !!

Het is gezellig, fijn, vertrouwd, erotisch en intiem.
deze lieve warm achtige vrouw bewonder ik enorm , die zijn er niet zo veel !!

Tanja haar woorden : Ik wil dat je nog nachtenlang nageniet en droomt van mijn huid op de jouwe. de massage kan ik nog weken voelen, jou zachte lichaam en spelen handjes maken mij een gelukkige man,

Lieve Tanja ik kom gauw weer bij je terug. Het was weer een formidabele ervaring!! dikke kus!!
wat ben jij een schat van een vrouw !!

de een persoon kon niet komen maar de andere wel ??
met vriendelijke groet

😍 😍 😍

Maak een afspraak met Tanja
Kunstenares
29-03-2018
Jennifer

Jennifer we can’t go wrong, let’s put in writing
Jennifer we can’t go wrong, let’s do it right now

Zong Lloyd Cole in 1989. Jennifer is een verrassende vrouw.
Er ontstaat direct een gesprek met veel herkenning, hartelijkheid en empathie.
Ze is daarnaast ook bijzonder goed geluimd, vrolijk en down-to-earth.
Bij de echte kunstenaars in de erotische massage wordt de illusie gewekt
als of de hartelijkheid gemeend is en de intimiteit integer. Dat is het fijnst

Jennifer is zo’n kunstena(a)r(es).

Maak een afspraak met Jennifer
Fantastische masseuse, leuke, gezellige vrouw
28-03-2018
Jennifer

Als u net als ik op zoek bent naar super masseuse die ook nog eens bijzonder aardig is en gezellig kletst, dan ben je bij Jennifer aan het juiste adres. Prachtigfiguur, ze verstaat haar vak. Nog weinig kanjers van dit formaat tegen gekomen.
Echt genieten, zeker weten.

Maak een afspraak met Jennifer
adembenemend
26-03-2018
Kensi

Kensi... puur, echt, lief, stout en adembenemend mooi!

Maak een afspraak met Kensi
Wonder Women
26-03-2018
Maria

Afgelopen week onderhanden genomen door Maria. Zij weet als geen ander wat het verlangen van een man is! Met enorm veel passie en gevoel, weet zij een op bouwende massage te geven. Met een grote glimlach en spannende ogen brengt zij je in de zevende hemel. Marie is een hele zorgzame masseuse die er alles aan doet om de tijd die je hebt geboekt bij haar zo liefdevol mogelijk te laten verlopen.
Ik loop nog steeds na te genieten van deze heerlijke en eerlijke massage van Maria!

Nogmaals veel dank voor deze extreem mooie beleving!

Liefs,

Dirk

Maak een afspraak met Maria
het was geweldig
25-03-2018
Chantal

ik kwam binnen beetje nerveus maar toen chantal binnen kwam was dat alemaal verdwenen het was een geweldige massage ze doet wel aan plagen maar dat is wel harstike leuk maar de hele ervaring was geweldig en ik kom zeker nog een keer

Maak een afspraak met Chantal