Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Een fijne beleving.
07-12-2021
Jennifer

Vandaag geweest bij Jennifer
Heel vriendelijke dame.
Met een mooi figuur.
En zachte handen, brengt je in hogere sferen.
Is een aanrader,.
Ik ga zeker terug.
Xxx will

Maak een afspraak met Jennifer
Prefect geweldig topper
03-12-2021
Jennifer

Hoi Jennifer,
Wat ben je een geweldige vrouw en met , een mooi lichaam heerlijke borsten je praat heel gezellig echt een top massage gehad alleen volgende keer geen uur maar langer je bent echt geweldig de kans op herhaling is zeer groot je bent echt Toppertje tot snel en dan blijf ik langer dat staat vast

Maak een afspraak met Jennifer
Super
02-12-2021
Bloem

Vanmiddag afspraakje gehad bij bloem en in 1 woord geweldig , leuke babbel en ze houd van plagen. 1 ding was wel jammer en dat is dat de tijd te snel ging. Volgende keer wat langer boeken . Bloem thx en tot volgende keer . Electricien

Maak een afspraak met Bloem
Super geweldig
02-12-2021
Yoyo

Vandaag om 12:00 bij yoyo geweest
Wat een aantrekkelijk dame met pit.
Was een super ervaring kom zeker
Nog een keer terug.πŸ₯°

Maak een afspraak met Yoyo
Beste massage ooit
30-11-2021
Jennifer

Gister een afspraak gemaakt voor 1400 uur moest effe wachten in een behandelkamer maar alles is goed gekomen door Jennifer wat een prachtige verschijning na wat gekletst te hebben samen heerlijk onder de douche gegaan elkaar heerlijk ingesopt daar na naar het bubbelbad gegaan effe heerlijk ontspannen 😜en gemasseerd daarna naar matras gegaan en ben daar heerlijk wederom verwend door Jennifer tjonge wat lekker heerlijk kontje en een paar super borsten die over me heen gleden en masseerden echt nog nooit zo lekker meegemaakt hebben ook nog een beetje met water gespeeld wat echt verassing was voor ons samen daarna nog lekker ontspannen in het bubbelbad na liggen relaxen en kletsen dat doet. Ze gezellig nou Jennifer super 1,5 uur met je gehad tijd vloog voorbij tot snel πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Maak een afspraak met Jennifer
Geruststellend lekker
29-11-2021
Bloem

Hoi Bloem,

Ik was vandaag voor de eerste keer. Ben nog nooit bij een erotische masseuse geweest. Toch een beetje zenuwachtig. Maar bij jou hoeft dat helemaal niet jij stelde mij op mijn gemak. We gingen lekker samen onder de douche waarna jij met jouw heerlijke handen en lichaam mij erg opwond. Fijn is ook dat ik jou  aan mocht raken . Dat maakt het allemaal nog wat geiler. Je hebt me tot een verbluffend hoogtepunt gebracht. Samen weer afgedouched en lekker voldaan naar huis. Je bent een topper.

Groetjes: Ruud

Maak een afspraak met Bloem
Geweldig
27-11-2021
Nicole

Vorige week bij Nicole gewees
Was super. Lieve meid en super aardig.
Tot de volgende keer.

Maak een afspraak met Nicole
Geweldig, prefect
26-11-2021
Jennifer

Hoi Jennifer,
Is een geweldig vrouw lief zorgzaam bekwaam in haar vak met een geweldig figuur ook ze is belanggesteld maar ze is puur natuur geen make up een lieve vrouw zeker ga ik naar haar naar haar terug ik kom al jaren bij massagesalons maar z,n vrouw heb ik nog nooit ze heeft aan mij een vaste klant ik wil geen ander meer .
Bedankt lieve Jennifer, tot Dinsdag een nieuwe Afspraak

Jan

Maak een afspraak met Jennifer
Fantastisch
24-11-2021
Jade

Vandaag bij Jade geweest, super spontane en lieve jongedame. Ik heb zeker genoten van de massage en het gezelschap, dankjewel daarvoor!

Maak een afspraak met Jade
geweldig
22-11-2021
Wendy

Afgelopen zaterdag voor het eerst een body 2 body masage gehad van wendy.
dit was fantastisch.ze weet elk deel van je lichaam te vinden en te verwennen.
dit was voor mij een nieuwe en geweldige ervaring. bedankt Wendy,mij zie je zeker terug. liefs Harrie

Maak een afspraak met Wendy
Een lieve ontmoeting.
21-11-2021
Sofia

Een fijne lieve ontmoeting met veel passie. Heerlijk kunnen genieten van een fijne sensuele massage. Met veel geduld en rust de massage van Sofia mogen ondergaan. Een fijne klik. Het was super Sofia. ❀️ Dank je wel. Har..

Maak een afspraak met Sofia
Een lieve ontmoeting.
21-11-2021
Sofia

Een fijne lieve ontmoeting met veel passie. Heerlijk kunnen genieten van een fijne sensuele massage. Met veel geduld en rust de massage van Sofia mogen ondergaan. Een fijne klik. Het was super Sofia. ❀️ Dank je wel. Har..

Maak een afspraak met Sofia
Een ontspannen tijd.
19-11-2021
Janet

Voor de eerste keer naar de salon. Ik ging voor ontspanning maar ik was erg nerveus. Zou een dame bij mij die nervositeit wel kunnen halen.
Met knikkende knieën ging ik naar binnen en welke keuze voor dame moet ik maken. Ik keek Janet aan en voelde meteen een rust over me komen. Ogen die rust en vriendelijkheid uitstralen. En zo is ze ook. Ze stelde me meteen op mijn gemak, en in die sfeer van rust gaf ze mij een geweldige massage. Met een goed en rustig gevoel kon ik weer verder.

Maak een afspraak met Janet
Leuke gezellige meid
15-11-2021
Sofia

Leuke dame. Kletst graag en makkelijk.
Weet goed je goed op te winden.
Had van mij nog meer teasen en erotiek mogen zijn.

Maak een afspraak met Sofia
GRANDIOOS Γ©n inderdaad VERSLAVEND !!!
13-11-2021
Milana

FANTASTISCH VERRUKKELIJK !!

Wat ben jij temperamentvol passievol én verassend Milana, jij hebt me ingepakt én uitgelokt om jou binnenkort, zo snel mogelijk weer een bezoek te brengen.
Wat een fantastisch geil lichaam, met een zijdezachte huid, mooie volle rondingen... op en Top vrouw ❣
Tot hopelijk een volgende keer !! XX Antoine...

Maak een afspraak met Milana
Een heerlijke ervaring met Wendy gehad. Voor mij boven verwachting zelfs. De tantra body to body massage was heel erg relaxed, erotisch en sensueel
12-11-2021
Wendy

Een super uurtje met Wendy doorgebracht. Wendy was heel erg vriendelijk en was al snel een goede onderlinge klik. Het voelde alsof ik al jaren bij haar kom.

Maak een afspraak met Wendy
Super
10-11-2021
Bloem

Hoi Bloem, wellicht lees je nu de recensies wel.
Je was super, gezellig, bekwaam maar ook super lekker.
Ik kom zeker bij je terug, wellicht volgende keer wat langer dan een uur want je bent het waard.
Hans

Maak een afspraak met Bloem
Super
09-11-2021
Jasmine

Als je twijfelt, stop dan met twijfelen. Jasmine is waar je naar zoekt als je een lekkere massage komt nemen bij Carpe Diem, ik kan haar niet genoeg aanraden. Een prachtig lichaam en een prachtige glimlach, tot de volgende keer! Xxx

Super
05-11-2021
Bonita

Vanmiddag, 4 november was ik voor de tweede keer bij Carpe Diem.
Bonita, je hebt me een ervaring gegeven die ik niet/ nooit zal vergeten. Jouw tantra- massage raakte me heel intens en bracht me op grote hoogte.

Het was super lekker
04-11-2021
Evie

Ik heb super genoten en is zeker voor herhaling vatbaar ze heeft een heel mooi lichaam en het was echt heel lekker hoe ze met haar mooie lichaam over mij lichaam ging en ik hoop dat ze snel terug komt want ik kom terug bij haar

Maak een afspraak met Evie
Geweldig en sensueel
02-11-2021
Alex

Alex is een mooie dame om naar te kijken en makkelijk om een vlotte babbel mee te maken.
Super zacht wanneer ze over je heen glijdt!
Ik kom snel weer terug

X A

Maak een afspraak met Alex