Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
Hygiëne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Kort maar krachtig
13-02-2020
Nicole

Ondanks je drukke schema paste ik er nog net tussen.
Ontspannen samen ontspannen zo voelde het
Veel liefs grijze Frank

Maak een afspraak met Nicole
Klanten Vertellen
Mark uit Rosmalen
28-03-2019

Zeer mooie en prettige dames die je er masseren. Schoon hygienisch en erg goed en lekker. Na 1 x weet je dat je bij carpe diem aan het juiste adres bennt voor de allerheetste massages in nette ruimtes.

Geweldig
08-02-2020
Vanessa

"Vanessa" weet precies wat ze moet doen. Met haar licht bruine/gele ogen kijkt ze je heel onschuldig aan maar ondertussen... Heb een hele fijne ervaring gehad met haar. En zal zeker nog terug komen bij deze mooie lieve en niet te vergeten hele aardige jongedame. Ik ben blij dat ik de keus heb gemaakt om bij je langs te komen. Ik zie je snel weer😏 dikke knuffel en kus M

Maak een afspraak met Vanessa
Klanten Vertellen
Wilco uit Bakel
12-01-2019

Ik ben bij Nicole geweest.het was geweldig.wat een leuke vrouw,de massage was top.het was voor mij de eerste keer in boxtel.jullie hebben er een nieuwe klant bij.nicole nogmaals bedankt.uren later geniet ik nog.😍😘

Overweldigend
06-02-2020
Mila

Van de week ben ik bij Mila geweest en stelde me gelijk op mijn gemak. Een lieve leuke vlotte meid en kijkt eerst wel een beetje de kat uit de boom. Totdat ze eenmaal bezig is met masseren popt ze uit haar cocon vandaan en doet ze fantastisch haar werk en weet al je zintuigen te prikkelen.

Ik wist niet goed wat ik er van moest verwachten maar ze heeft boven verwachting gescoord! Je gaat mij zeker terug zien en heb van jou genoten Mila, vooral blijven lachen staat je mooi 😉

Maak een afspraak met Mila
Klanten Vertellen
Eric uit Veldhoven
07-11-2018

Tot nu een paar keer bij jullie geweest en met verschillende dames afgesproken. Steeds heerlijk genoten en duidelijkheid over wat wel/niet kan. Ben wel bang dat ik nu een vaste dame (Tanja) heb gevonden. Wat een heerlijk mens in alle opzichten.

Voortreffelijk
03-02-2020
Julia

De adrenaline stroomt door je lijf. Het hoog erotisch gehalte voelt buitengewoon heerlijk. Een Tantra massage van Julia is een belevenis in een wereld van fantasie en sensualiteit.
Ze weet precies hoe ze met haar zachte handjes en met alles wat ze heeft kan
vermaken. Haar betoverende rondingen, haar sexy ogen, haar stem, haar sensuele uitstraling. Een bijzondere ervaring, gewoon een natuurtalent. Iedere
streling over elke centimeter van je lichaam doet je verlangen naar een volgende aanraking. Een geweldig fijne massage gevolgd door een fantastisch hoogtepunt. Wat wil een man nog meer. Een massage die ik niet snel zal vergeten.

Maak een afspraak met Julia
Klanten Vertellen
Paulo uit Sint-Oedenrode
19-09-2018

I went for the first time to Carpediem, I had chosen Stephanie. Very beautiful and sweet she is. Very kind welcoming and a wonderful massage I got, full of tenderness! She is very friendly and professional I was delighted with the experience, I will be back soon.

Heerlijk
01-02-2020
Rosalina

Wat een fijne kleine dame
Had een vip massage nou dat was zeker wel heerlijk goed gekletst was heel gezellig lekker relax plus punten ware toch wel dat ze een hele mooi grote kont heeft en zachte handen volgende keer zou ik zeker weer terug gaan naar haar
Nadeel was had een uitgebreid vip massage alleen ware er geen bubbels en bites aanwezig

Maak een afspraak met Rosalina
Klanten Vertellen
Michel uit Belgie
17-09-2018

Heel fijne en gemoedelijke ontvangst door de gastvrouw. Mooie inrichting. Fijne voorstelling van de dames. Moeilijke keuze maar ik ben gegaan voor Stefanie. Heel toffe en warme Surinaamse meid. Ze heeft me een ongelooflijk sensuele tantra gegeven. Pure klasse, spontaan en met uitzonderlijk gevoel. Een echte aanrader. Michel

Heerlijk
01-02-2020
Rosalina

Wat een fijne kleine dame
Had een vip massage nou dat was zeker wel heerlijk goed gekletst was heel gezellig lekker relax plus punten ware toch wel dat ze een hele mooi grote kont heeft en zachte handen volgende keer zou ik zeker weer terug gaan naar haar

Maak een afspraak met Rosalina
Klanten Vertellen
uit
08-08-2018

Mijn ervaring is briljant, alsof ik naar een beautysalon ga! ik kom hier werkelijk zeer voldaan van terug. Totaal uitgerust heerlijke dames die voldoen aan iedere wens van de man en of vrouw? Mijn eerste ervaring was Nooy, Wing, Jada. Het bijzondere van zo'n massage de aanraking met hun specialisme en discretie is gewoon heel proffesioneel waardoor je ook je gelijk op je gemak voel, en er zullen er zeker nog velen volgen. Twee van deze prachtige meiden samen met mij heb ik nog niet ontdekt maar lijkt mij ook geweldig. Een van de tot nu toe mooiste accommodaties van ons land die ik heb gezien. Wat ze beloven dat doen ze ook!

geweldig
27-01-2020
Vanessa

Als je een geweldige, lieve masseuse zoekt die ook nog heel fijn kan knuffelen ,dan ben je bij Vanessa aan het goede adres . Dank je wel . P.

Maak een afspraak met Vanessa
Klanten Vertellen
Martin uit Eindhoven
27-02-2018

Iedereen zou dit minstens 1 keer in zijn leven mee moeten maken. Wow wat is dit een gave ervaring

Poeh
26-01-2020
Nikki

Echt heel goed!

Maak een afspraak met Nikki
Verslavend
24-01-2020
Desi

Meerdere malen bij Desi geweest. Wat een verschijning! Goed verzorgd, pittige lieve meid. Ze laat je je op je gemak voelen. De laatste keer heb ik een Tantra massage genomen, dat is pas een aanrader....(volgende keer 1,5 uur inplaats van een uur) je voelt je heerlijk na afloop...alsof je bent herboren. Lieve Desi tot gauw....

Maak een afspraak met Desi
Heel leuk
21-01-2020
Janet

Janet is een fijne meid met de juiste rondingen op de juiste plaats Ik heb een leuk uurtje met haar gehad Ik kan wel v alles vertellen Maar je moet het mee maken ga haar boeken en je krijgt er geen spijt van Gr de Masseur

Maak een afspraak met Janet
Super lief Top
17-01-2020
Nikki

Nikki is een lieve meid kun je lekker mee babbelen Is beter als een Therapeut En de massage is heel fijn Ga er binnekort weer heen Lekker genieten Gr de Masseur

Maak een afspraak met Nikki
:-)
13-01-2020
Nikki

Lieve dame, die naast het verleiden fijne socialskills heeft! Blijf wie je bent 👍🏻

Maak een afspraak met Nikki
Fantasties
10-01-2020
Nikki

Gewoon een goede leuke massage gehad was zo fijn hoe ze me masseerde

Maak een afspraak met Nikki
Wat een vrolijk lachbekje
09-01-2020
Kensi

Lieve Kensi,
Wat heb ik geweldig genoten van je lach, je humor, je heerlijke lichaam en zachte handen.
Het uur met jou was het reisje meer dan waard en eigenlijk veel te kort.... Als het van jou mag, kom ik het zeker nog eens over doen!
Liefs,
Mike

Ongelofelijk ik heb er geen beter woord voor
09-01-2020
Kensi

Hoop je snel weer te zien

fantastische ervaring
08-01-2020
Isabella

vandaag een uur bij Isabella geweest, het was voor mij de eerste keer in een massagesalon. Isabella stelde me op mijn gemak en heeft me daarna heerlijk verwend........wauw! wat een fantastische ervaring was dit. Isabella is erg lief en voelde perfect aan wat ik lekker vond.
Ik kom zeker nog een keer terug bij Isabella.....wat een heerlijke en mooie vrouw is dit.

Maak een afspraak met Isabella
Heel fijn.
08-01-2020
Nikki

Afgelopen week een heerlijke massage mogen krijgen van nikki. Ze weet de spanning heel goed op te bouwen. En wauw die combinatie van haar ogen, haar nagels, haar zachte handen en lichaam. Uit de kunst. Ik zit nu nog na te genieten als ik er aan terug denk. Dankjewel nikki!

Maak een afspraak met Nikki
In een woord geweldig
03-01-2020
Nicole

Vandaag weer bij Nicolle geweest, en weer net als altijd, wat een mooie en lekkere vrouw is dat zeg,alles aan deze vrouw is mooi maar ook van binnen, ze is super lief en kan er fijn mee praten lieve Nicolle tot snel ! Jou zal ik niet snel vergeten ❤️

Maak een afspraak met Nicole
hemels, pure rust en genot
29-12-2019
Kensi

Kensi is een verdoken parel uit het Oosten. Geboren en getogen in Holland, dus voorzien van een prachtige taal met lieve zachte woordjes. Maar dat dus gecombineerd met een schoonheid die doet denken aan die van een Indonesische prinses, zelfs zonder die adembenemende klederdracht. Erg lief en zacht van karakter, maar dat gecombineerd met de nodige zelfzekerheid om initiatief te kunnen nemen en indien nodig (bij) te sturen. Kensi is echt! Het kost niet veel moeite om bij haar een glimlach op het gezicht te toveren, maar die is dan wel spontaan. Echt een prachtvrouw! Ik kan niet wachten tot onze volgende ontmoeting! 😘

Tom

Beste Wendy,
29-12-2019
Wendy

Wij kennen elkaar NOG niet maar ik beloof je , daar komt snel verandering in. Vrijdags of zondags. Naar Oss te komen is voor mij lastig maar het moet lukken.
Wens jou een gezellige jaarwisseling en een inspirerend , zonnig vooral gezond 2020 !
Tot snel ,
George

Maak een afspraak met Wendy
Een heerlijke massage
28-12-2019
Shirley

Vandaag een geweldige tantra-massage gehad van Shirley. Ik heb lekker genoten.
Ze kan lekker teasen. Met haar heerlijke rondingen heeft ze mij tot een hoogtepunt gebracht. Kom zeker een keer terug voor haar.

XxX
G.

Maak een afspraak met Shirley