Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
Hygiëne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Perfectie
19-05-2019
Vanessa

Geweldige body to body massage gehad zonet van Vanessa, ze neemt alle tijd en stelt je geheel op je gemak, geweldige ervaring zeker voor herhaling vatbaar !

Maak een afspraak met Vanessa
Klanten Vertellen
Mark uit Rosmalen
28-03-2019

Zeer mooie en prettige dames die je er masseren. Schoon hygienisch en erg goed en lekker. Na 1 x weet je dat je bij carpe diem aan het juiste adres bennt voor de allerheetste massages in nette ruimtes.

Verrassend, ontspanning, lachen en...
18-05-2019
Janet

Sinds lange tijd weer eens voor een b2b massage gekozen en de keuze daarbij viel op Janet. Wat een leuke tijd hebben we met zijn tweeën gehad. Vanaf de kennismaking was het aangenaam, leuk en hebben we een heerlijk uurtje gehad waarbij mijn hele lichaam is verwend. Janet lacht, geniet en geeft veel van haarzelf in de massage.

Volgende keer ga ik zeker weer voor Janet maar dan voor anderhalf uur!

Maak een afspraak met Janet
Klanten Vertellen
Wilco uit Bakel
12-01-2019

Ik ben bij Nicole geweest.het was geweldig.wat een leuke vrouw,de massage was top.het was voor mij de eerste keer in boxtel.jullie hebben er een nieuwe klant bij.nicole nogmaals bedankt.uren later geniet ik nog.😍😘

Geweldig, enerverend
14-05-2019
Isabella

Vanmiddag anderhalf uur doorgebracht met Isabella. Het was mijn eerste keer en voelde mij direct op mijn gemak. Eerst heerlijk douchen, daarna in het bubbelbad. Dit was in een woord sensationeel.
Daarna op het massage bestaan liggen, waar ik een heerlijke massage kreeg. Ik mocht hierbij ook mijn handen en mond gebruiken. Alhoewel het voor haar werk is, gaf Isabella mij de indruk het ook heerlijk te vinden en er van te genieten.
Een aanrader en als ik de kans krijg voor herhaling vatbaar. Isabella dank voor deze ervaring 😀

Maak een afspraak met Isabella
Klanten Vertellen
Eric uit Veldhoven
07-11-2018

Tot nu een paar keer bij jullie geweest en met verschillende dames afgesproken. Steeds heerlijk genoten en duidelijkheid over wat wel/niet kan. Ben wel bang dat ik nu een vaste dame (Tanja) heb gevonden. Wat een heerlijk mens in alle opzichten.

Opgevangen en rustgevend💋
08-05-2019
Milana

Milana ❤️ dank voor jouw rustgevende en sensuele massage. Ik was al eerder bij jou geweest. Het was weer heerlijk. Ondanks dat ik in het begin onwel werd heb jij mij opgevangen. Mij tot rust gebracht. Je liet mij nog wat langer blijven om mij te herpakken. Carpe Diem is meer dan alleen een massagesalon. Het is echt helend.Goed voor lichaam en geest. Tot snel💋💋💋 Liefs Har...❤️

Maak een afspraak met Milana
Klanten Vertellen
Paulo uit Sint-Oedenrode
19-09-2018

I went for the first time to Carpediem, I had chosen Stephanie. Very beautiful and sweet she is. Very kind welcoming and a wonderful massage I got, full of tenderness! She is very friendly and professional I was delighted with the experience, I will be back soon.

perfect ontspannend
04-05-2019
Stephanie

Voor de tweede keer een Tantra massage van Stephanie mogen ontvangen. De massage was hemels, de atmosfeer perfect rustig en af en toe een gezellig babbeltje.

Stephanie's zachte handen zijn iedereen aan te raden.

-Vetertje

Klanten Vertellen
Michel uit Belgie
17-09-2018

Heel fijne en gemoedelijke ontvangst door de gastvrouw. Mooie inrichting. Fijne voorstelling van de dames. Moeilijke keuze maar ik ben gegaan voor Stefanie. Heel toffe en warme Surinaamse meid. Ze heeft me een ongelooflijk sensuele tantra gegeven. Pure klasse, spontaan en met uitzonderlijk gevoel. Een echte aanrader. Michel

Prachtig en sensueel
03-05-2019
Vanessa

Behalve dat Vanessa een prachtig figuur heeft, kan ze ook echt masseren en daarmee de spanning goed opbouwen. Geen routinematige maar echte interesse in wat ze doet. Zeker een herhaling waard.

Maak een afspraak met Vanessa
Klanten Vertellen
uit
08-08-2018

Mijn ervaring is briljant, alsof ik naar een beautysalon ga! ik kom hier werkelijk zeer voldaan van terug. Totaal uitgerust heerlijke dames die voldoen aan iedere wens van de man en of vrouw? Mijn eerste ervaring was Nooy, Wing, Jada. Het bijzondere van zo'n massage de aanraking met hun specialisme en discretie is gewoon heel proffesioneel waardoor je ook je gelijk op je gemak voel, en er zullen er zeker nog velen volgen. Twee van deze prachtige meiden samen met mij heb ik nog niet ontdekt maar lijkt mij ook geweldig. Een van de tot nu toe mooiste accommodaties van ons land die ik heb gezien. Wat ze beloven dat doen ze ook!

Onbeschrijflijk ... heerlijk genoten !
02-05-2019
Nienke

Ik heb ongelooflijk genoten van mijn uurtje met Nienke gisteren middag. Heerlijke massage, je voelt je gelijk op je gemak. Totaal ontspannen … en gaat buitengewoon voldaan de deur weer uit ! Vrees dat ik vaak ga terugkomen !!

Thx Nienke !

Maak een afspraak met Nienke
Klanten Vertellen
Martin uit Eindhoven
27-02-2018

Iedereen zou dit minstens 1 keer in zijn leven mee moeten maken. Wow wat is dit een gave ervaring

geweldig
28-04-2019
Stephanie

net een super massage gehad van Stephanie, in het begin was ik aan het twijfelen maar dat was al snel voorbij, een geweldig lichaam en een leuk en aardig karakter, zeker voor herhaling vatbaar ;)

JULIA, prachtige stijlvolle blondine
27-04-2019
Julia

Een erotische massage van Julia is buitengewoon intens genieten.
Er is geen vrouw, die zoveel bij me teweeg weet te brengen dan Julia.
Voor mij een stap in een wereld waarin schoonheid, tederheid, sensualiteit en
een mooie glimlach de boventoon voeren.
Julia weet precies hoe ze met haar beeldige lichaam en haar magische handjes
het ultieme genot kan laten ontstaan.
Een nieuwe afspraak is al gemaakt voor herhaling van zo'n onvergetelijke
belevenis.

Maak een afspraak met Julia
Erg genoten van de massage, een uur is te kort
17-04-2019
Jennifer

De zenuwen waren binnen een paar minuten al weg gepraat en daarna volgde een heerlijke massage die meer bracht (wel gehoopt) dan vooraf gedacht. Maar een uur is echt minimaal, volgende keer (zeker weten Jennifer) kies ik voor anderhalf uur.
Tot binnenkort

Maak een afspraak met Jennifer
onwijs geweldig
15-04-2019
Mila

Kan er weinig over zeggen, maar heb tot laatste minuut genoten

Maak een afspraak met Mila
Ze is er weer!!
14-04-2019
Tatum

Donderdag ontdekte ik dat Tatum weer aanwezig was bij Carpe diem.
Wat een aangename verrassing!
Ze is niks veranderd en massage was weer van topkwaliteit!
Heerlijk echt een aanrader deze dame, gezellig en mooi plus goede massage!
Wat wil je nog meer!
Tot snel Taat ! Groetjes van Mark

Maak een afspraak met Tatum
Geweldig!!
14-04-2019
Mila

Nogmaals bedankt Mila voor de heerlijke massage en ik kom snel weer is bij jou terug.

Maak een afspraak met Mila
Geweldig
12-04-2019
Nicole

Lieve Nicolle vandaag bij je geweest, was voor mij de eerste keer maar met een woord !! Het was geweldig, wat ben jij een mooie vrouw, ga zeker snel bij je terug komen xx

Maak een afspraak met Nicole
Sensueel en Passioneel
10-04-2019
Julia

Wat een heerlijke dame die Julia, lief, gezellig, mooi en spannend.
Ben al vaker bij Julia geweest en elke keer raak ik weer in extase.
Ze weet je telkens weer in hemelse sferen te brengen met haar prachtige lichaam
en sensuele massages.
Een fantastisch vrouw met prachtige stevige natuurlijke borsten, waarvan
elke man van dromen kan.
Volgende keer opnieuw genieten bij Julia.

Maak een afspraak met Julia
Magisch, x
07-04-2019
Maria

Bij binnenkomst ontvangen door een mooie puur natuur vrolijke beauty, ik voelde me meteen op men gemak... De massage die was hemels, alsof alle stress van me af viel en ik in de hemel was beland, Bedankt voor deze supermooie ervaring, ik ga nog lang nagenieten.... 😘 Xxx

Maak een afspraak met Maria
Bijzondere ervaring❤️
04-04-2019
Jada

Jada dit was heerlijk om te ervaren. Een heel apart gevoel😍😍. Hier laat ik het niet bij zitten😃. Tot volgende week.

Gr Afrika

Maak een afspraak met Jada
Moet ik nog meer zeggen?
01-04-2019
Wendy

Wendy is echt een schatje,
Ik heb echt de beste massage ooit, ..van haar gehad!!
We hadden lol en ze heeft een geweldig gevoel voor humor!!
Ze is, ....gewoon geweldig !!
Ze gaf me wat ik even nodig had, en daar ben ik haar heel dankbaar voor!
Sensueel en betrokken .
Ze weet echt waar ze mee bezig is!!
Wendy,.....dank je
Mark

Maak een afspraak met Wendy
De beste ooit!
28-03-2019
Isabella

Het was erg lang geleden dat ik me weer eens liet masseren. Weer meteen verkocht toen ik je zag. Isabella je bent en blijft de beste. Tot snel x

Maak een afspraak met Isabella
Amazing 🔥
23-03-2019
Nicole

Duo olie massage van Nicole en jullia was ongelooflijk hemels . Teasend en plagend mij naar een Gumshot gebracht die niet te beschrijven was.. en jullia zei jij hebt echt een grote ... nog nooit Zo een grote gezien. Thanx voor t compliment en Nicole Jullia jullie zijn echt een wereld duo kom snel
Terug voor
Een massage . 🔥🧡💘♥️😍🔥🔥😘😘 groetjes heel veel liefs 😘😘😘 Tk

Maak een afspraak met Nicole
Allemachtig!!
14-03-2019
Wing

Dit is moeilijk te omschrijven voor een ervaren wandelaar die nog nooit een review heeft achtergelaten. Maar als het in een zin mag... Wing geeft me vleugels en laat me vliegen naar de zon.
Kus, Niels

Maak een afspraak met Wing