Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

GE-WEL-DIG !
04-05-2015
Nienke

Nienke, wat moet ik nog meer zeggen dan : "Je was weer Geweldig "
Frank. :) :) :)

beeldschoon mooi
04-05-2015
Nienke

echt

Lekker lijf
29-04-2015
Nienke

Wow Nienke, wat heb ik vanmiddag genoten van jouw lekkere lijf. Heerlijk! Loop nog met een smile op m'n gezicht rond. Tot snel! X Marius

Super
24-04-2015
Nienke

In 1 woord: super
Gr gijs

Fantastich....
23-04-2015
Zoë

Een fantastisch fijne ervaring.
Bedankt Zoë.

Fijn dat ik jou ook nog kon verrassen

Fantastische lieve vrouw
23-04-2015
Milana

Fantastische lieve vrouw.

Maak een afspraak met Milana
Sexy sproetjes
22-04-2015
Josje

Josje heeft een hele mooie en sexy oogopslag en schattige sproetjes. Verder heeft ze een erg mooi en sportief lijf en een prachtige gave en zachte huid.
Ze is oprecht geïnteresseerd in je en doet haar best om je te laten ontspannen. Intelligente dame die goed weet wat ze wil en die goed weet en aanvoelt wat jij wilt.
Ik heb een geweldig uur gehad en totale ontspanning. Josje is mijn favoriet!
X, Marcel

mind blowing
22-04-2015
Nienke

In 1 woord: sensationeel. Nienke is echt een topper. Ze is super slank (dus als je van meer 'vlees' houdt, moet je een ander dame nemen). Maar voor mij perfect.

Tot de volgende keer.

John

Sweet..!
19-04-2015
Rachelle

Thx babe..! tikkie ondeugend maar erg lief.

Maak een afspraak met Rachelle
mooi, lief,
19-04-2015
Sabrina

genieten, dat is het juiste woord!!

Perfecte massage !
17-04-2015
Nienke

Na een (te lange) tijd weer een bezoekje gebracht aan Nienke, en elke keer als je denkt dat je al een geweldige massage hebt gekregen van die prachtige zachte handen, doet Nienke er nog een schepje bovenop, en geniet je nog meer...Dankjewel voor weer een Superheerlijke massage, en tot heel gauw, Frank :)

prachtige veel zegende ogen wauw
16-04-2015
Pam

het was voor mij de eerste keer maar wat een mega gevoel dank je wel pam je was super kom zeker terug xx
gr rob

prachtige vrouw met gouden handjes
16-04-2015
Pam

wauw nooit gedacht dat die massages zo goed waren in 1 woords geweldige nieuwe ervaring zeker voor herhaling vatbaar
dank je wel pam graag tot een volgende keer

Heerlijke ervaring!
15-04-2015
Josje

Het was heerlijk vandaag met deze lieverd. Heb de hele dag nog lopen nagenieten ;) Ik kom zeker nog eens terug! Thanks voor deze heerlijke ervaring!

Dushi
12-04-2015
Sheila

Was even aan het dagdromen over Sheila, kan niet wachten om je weer te zien. Naar de 7de hemel.

super genoten
04-04-2015
Wendy

Gisteren de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak met Wendy gemaakt. Mijn eerste ervaring in deze wereld kan ik omschrijving als hemels.

Dank je lieverd. Xxx

Maak een afspraak met Wendy
Lentebriesje !
03-04-2015
Nienke

De lente is in aantocht, maar het zonnetje van Carpe Diem is allang aanwezig hoor ! Een bezoekje aan stralende Nienke en je bent weer helemaal opgeladen ! Tot heel gauw, Frank

ongelooflijk lekker
03-04-2015
Nienke

op een schaal van 1 tot 10 een dikke11!!

Geweldig
01-04-2015
Sheila

Een intense droom
31-03-2015
Sheila

Met Sheila kun je heerlijk praten, maar als je niets meer zegt, dan weet ze toch precies wat je heerlijk vindt. Relaxed en heel intens. Aanrader!

Braziliaans op z'n best
30-03-2015
Zoë

Zeer goede massage gehad met name de billenmassage, die niet alledaags is bij andere dames. Herhalingsgevaar groots....