Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

wat een super vrouw!
05-07-2017
Tanja

Het was even geleden dat ik bij Tanja was geweest. Vandaag was het overduidelijk wat ik enkele maanden gemist heb. Haar massages zijn top, zo sensueel en vol erotische plagerijtjes! Het is gevaarlijk verslavend. Lieve Tanja ik kom gauw weer bij je terug.Het was weer een formidabele ervaring!! dikke kus!!

TOP met een aantal bemerkingen
04-07-2017
Linda

Lieve Linda je hebt prima werk geleverd, je gedroeg je professioneel maar ik miste iets van gevoelens. Je vond dat je bilpartij en je borsten gerust aangeraakt en betast mochten maar dat voor de klant de andere intieme delen verboden terrein is, hoort immers vlg. jou bij seks. Dit is maar de vraag. Het is vaak moeilijk een grens te trekken tussen erotiek en seksualiteit, is immers verweven met cultuur, achtergrond, opleiding, vrijheid in beleving, opvoeding. Hoe dan ook, ik kom nog een keertje bij jou terug zoals beloofd. Veel liefs, L.

Toppertje
28-06-2017
Vera

Vera eerste keer bij jou geweest een heerlijke massage gehad jij weet hoe je een man kan laten genieten ik kom zeker bij jou terug tot gauw

Liefs jan

een leuke massage
11-06-2017
Soraya

Haar massage was uitmuntend, zelden zo'n heerlijke massage gehad

Super teder en sensueel.
09-06-2017
Nienke

Nienke is een fantastisch vrouw. Bij haar is het een ontmoeting van twee zielen.
Haar zijdezachte massage doet alle energie opleven en geeft een diepe ontspanning. Zij is een kunstenares in tantra massage. Het is genieten voor twee. Ze kan ook heel speels zijn. Dat begint al bij binnenkomst en haar zwoele blik doet je hart smelten.
Echt een top ervaring. Kom gouw weer langs.
Liefs, Marinus

een geweldige ervaring en beleving
07-06-2017
Vera

Nu twee keer bij Vera geweest. Een lekkere sado-massage weet ze goed raad mee. Was beide keren geweldig. Eerste keer met "leerlinge", maar daar komt het goed mee, dat weet ik wel. Heeft geduld, weet spanning tussen beetje pijn en erg fijn goed te doseren. Kom zeker nog bij haar terug voor lekkere sado-massage. Raak er aan verslaafd.

Prachtige vrouw
07-06-2017
Vera

Lieve Vera

Ja inderdaad is het genieten met jou tot in de hemel.
Je bent zeker de beste in wat je met mij hebt gedaan.. dat heeft nog niemand met mij klaar gekregen
Jij bent zoals ik nodig heb.. van alle markten thuis. Een complete vrouw.
Ja ik ben een man die van fysiek contact houdt. Jij maakt het waar. .
Ik heb van jou kunnen genieten samen te spelen..ik denk nog steeds aan jou je lekkere lichaam je zachte handjes .de volgende maand ben ik weer in Nederland ik kom zeker terug bij jou

Xxtim

A great experience
02-06-2017
Chantal

What a beautiful, friendly sexy woman..thank you chantal for our time last saturday in Oss...u were truly great...beautiful eyes too..hope we can again sometime soon

B cup, spannend
30-05-2017
Chantal

O ja, nog vergeten te zeggen in mijn vorige recensie: ik wist niet dat een B cup zo sexy en spannend was.

A wonderful experience with a beautiful woman
28-05-2017
Chantal

It's unbelievable how quickly an hour can pass.....chantal was so beautiful friendly and just an amazing masseuse...a humbling experience to share time with her...such a sexy body and very very beautiful eyes. Not much more to say than thank you for a wonderful experience and hopefully we may share time again soon

Toppertje!!!!!!!
28-05-2017
Vera

Vera dank je wel voor de heerlijke massage je bent een toppertje

Mooie vrouw, lekkere massage.
25-05-2017
Vera

Eerste keer massage gehad van Vera in Oss, heerlijk! 2e keer in Boxtel. Ook weer lekker ;-)
Tot gauw!

Een heerlijke ontspanning met passie
18-05-2017
Nienke

Nienke je was geweldig in mijn beleving voor wat een erotische massage moet zijn. Je heb me laten " voelen" dat we samen bezig waren om te ontspannen en te genieten. In gedachte beleef ik het tekens weer even opnieuw. Ook het samen douchen om effe bij te komen .......geweldig fijn. Zou me elke dag even door je willen laten verwennen. Nienke graag tot n volgende keer. XXX

Lief en ondeugend vera
17-05-2017
Vera

Vera ik wil je bedanken voor de geweldige uurtje samen met jou gisteren ik heb genoten van jou zo lief zo zacht ik voel nog steeds jou zachte handjes en je lichaam tot gauw

Geweldig en ontspanning
17-05-2017
Nienke

Het is echt een super mooie vrouw en ze laat je genieten tot de laatste minuut. Ze heeft iets aparts. .

Een unieke belevenis.
14-05-2017
Vera

We hebben ontzettend genoten,we zijn weer een ervaring rijker.
Wij hadden 2 dames,Vera en Wing.
Het is zeker voor herhaling vatbaar.
Groetjes uit Middelburg

Geweldige massage gehad Wing is een lief en zachtaardig meisje 😊😊🙏🙏
13-05-2017
Wing

Lekkere zachte handjes die je langzaam naar een hoogtepunt masseren ,kom zeker nog eens terug.

heerlijk
13-05-2017
Mimi

eerst wat nerveus, weet niet precies hoe het gaat.
Mimi is zo zacht en warm, gewoon heerlijk genieten. roel.

Wat een adembenemend mooie vrouw
10-05-2017
Tanja

Tanja is een lieve en warme persoonlijkheid en masseert vol overgave en met passie.
Een ongelofelijke schoonheid, met een zeer bijzonder karakter die mij volledig van de kaart bracht.
een erotische body to body massage ervaren met Tanja in Boxtel en ik heb er van genoten! Het was heerlijk, sensueel, (ont)spannend, erotisch en professioneel, dankjewel daarvoor nogmaals!

Waanzinnig lekker
09-05-2017
Vera

Vera.Je was geweldig jouw lichaam en liefde die je gaf voelde overweldigend. Ik kom zeker terug.

Super
06-05-2017
Vera

Heerlijke massage gehad vandaag van Vera. Ze gaat heel sensueel te werk. Ik kom zeker terug bij haar.