Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

heerlijk!!
18-11-2015
Josje

Zojuist voor het eerst in Boxtel geweest voor een VIP met Josje. In één woord: fantastisch! Josje heeft het lijf van een godin en heeft me enorm verwend. Zeker weten kom ik terug!!

Eva en Chantal bedankt tot ziens
14-11-2015
Chantal

Hoi Chantal, ik heb er van genoten je was goed. Ik kom zeker nog eens terug je was goed. En de laaste 10 min met Eva er bij julie zijn 2 leuke meiden ik heb er van genoten. Bedankt tot ziens kusjes van mij
Groeten van Peter xxxxxx

bedankje
13-11-2015
Josje

11-11-2015
Josje, jij bent de allerliefste en allerbeste.
Knuffelpiet.

Hemels ontspannen !
12-11-2015
Nienke

Hemelse Nienke blijft je verbazen...telkens als je denkt dat haar massage niet beter kan, verrast ze je weer...je bent echt een Hemelse Topper ! Dankjewel, Frank

Lieve Thaise dame
09-11-2015
Nooy

Lieve Nooy zaterdag bij jou geweest voor een massage.
Dit was echt Carpe Diem.

gr Jan

Liefdevol
09-11-2015
Natasha

Knappe lieve verschijning.
Fantastisch uurtje beleefd. Gevoel of het je beste vriendin is.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Wouw
07-11-2015
Tia

Zijn geen woorden voor was geweldig net zoals de andere heren zeggen,
Bedankt Tia

zo hoort een exotische massage te zijn
06-11-2015
Rachelle

Liefs richard

Maak een afspraak met Rachelle
wanneer komt ze weer terug ?
05-11-2015
Samantha

wanneer komt ze weer terug ?

Een genot
04-11-2015
Bibi

Deze mooie lieve sexy vrouw heeft mij weer eens een goed gevoel gegeven.kom al jaren bij capre diem maar,was niet echt meer onder de indruk van de masseusse tot ik maandag weer helemaal genoot van bibi. Ik kom zeker terug voor jou.

absolute top
03-11-2015
Tia

Tiais de Mount Everest onder de masseuses. Zij is niet alleen een echte schoonheid maar ook als persoon iemand van wie je meteen gaat houden.

fantastisch
30-10-2015
Rachelle

ze weet je steeds weer te verrassen , van het begin tot het einde ,... mmmmm

Maak een afspraak met Rachelle
Geniaal..!
29-10-2015
Kim

Uit liefde werkt deze topper, ik voel me erg op mijn gemak onder deze lieve topper

SUPER
28-10-2015
Nienke

Vanmiddag voor de eerste x massage ontvangen van een mooie, lieve GODIN. Haar naam? Nienke.
Woorden schieten tekort....
Tot snel! F

Mooier in het echt
25-10-2015
Bibi

De foto's laten nog niet half zien hoe mooi je bent die ogen wauw. Tot heel snel x peter

perfect
25-10-2015
Rachelle

vandaag bij rachelle geweest en het was perfecht goed tot rust gekomen na het opvolgen van haar advies de vorige keer ga de volgende keer weer naar rachelle

Maak een afspraak met Rachelle
Topper !
22-10-2015
Nienke

Hemelse massage, ik kan het niet anders verwoorden, Merci ! F.

lekker en onderhoudend
21-10-2015
Josje

Vandaag de Josje-experience ondergaan. Van de eerste minuut tot de laatste was het lekker, ondeugend en onderhoudend tegelijkertijd. Een aanrader!
X, Alexander

Top
18-10-2015
Josje

Je was geweldig. Je gaf me rust en liet me genieten.
Kunnen anderen nog iets van leren.

Schoudermassage......
16-10-2015
Nienke

Na haar ontspannende vakantie ontving Nienke mij heerlijk relaxed en uitgerust in een van de prachtige nieuwe kamers. In deze heerlijke omgeving hebben we weer ontzettend genoten van een Super-erotische massage, waarbij ik voor de verandering ook Nienke's schouders, rug en billen heb gemasseerd....WOOW, wat een enorme erotische ervaring is dat om zo een prachtige vrouw te mogen masseren. Er zijn maar weinig momenten die daar aan kunnen tippen ! Nienke, dankjewel voor weer een Supermassage, F :)

Massage Topper
12-10-2015
Milana

Voor de eerste keer bij Carpe Diem in Oss geweest. Gekozen voor Milana wegens goede recensies. Voor herhaling vatbaar. Ze was geweldig! Een toppertje.

Maak een afspraak met Milana