Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Heaven on Earth!
20-04-2017
Nienke

Beter kan ik het niet omschrijven...

Een lieve, leuke, aantrekkelijke, praatgrage masseuse
15-04-2017
Nooy

Ik ben inmiddels twee keer gemasseerd door Nooy. En in mijn kop geef ik het al aan: Nooy is een lieve, leuke, aantrekkelijke, praatgrage masseuse. Verder heeft ze van haar hobby en passie haar beroep gemaakt en is ze ook uitermate professioneel.

Maak een afspraak met Nooy
Gewoon heerlijk een hele mooie vrouw die weet wat ze doet. Gr Jarno
15-04-2017
ZoΓ«

Tja degene die voor me zijn geweest weten precies wat ik bedoel

In een woord heerlijk

Life time contract!
15-04-2017
Tanja

Vandaag de stoute schoenen aan(uit)getrokken 😊 en bij Tanja geweest. Wat een mooie, lieve supervrouw en heerlijk ontspannen. Geef haar een life time contract 😊Dank en gegroet Sven.

Wow wat een genot
15-04-2017
Lauri

Hoi candy je bent echt super wat heb ik genoten van de b2b massage
Dit was voor mij de eerste maar zeker niet de laatste keer dat ik bij jou ben geweest tot ziens

fenomenaal
13-04-2017
Lauri

Candy, wat een fantastische dame ben jij. Duizelingwekkend mooi met je donkere haren en blauwe ogen, Super verleidelijk en sensueel met je mooie petit hot body en zo ontzettend lief en stoer tegelijk. Ik ben helemaal high .... Nu nog. Thanks voor de erotische trip. Tot snel. O ja....je kunt ook nog masseren....wauw πŸ˜‰.

Tantra massage op hoogste niveau,
07-04-2017
Nooy

Tantra massage op hoogste niveau, sexuele energie ervaren door sensueel lichamelijk contact met het prachtige lichaam en strelende handen van Nooy.

Maak een afspraak met Nooy
fantastische tantra
06-04-2017
Nooy

Nooy is een lieve, mooie, vrolijke en (soms) stoute meid.
Het was een lekkere zachte en glibberige erotische belevenis.
Dank je wel schatje, XXX Freek

Maak een afspraak met Nooy
heerlijk
03-04-2017
Alexia

haar handen en lichaam hemels

Fantastisch!!!!!
17-03-2017
Josje

Ik ben niet snel verliefd....maar wat ben je mooi, leuk, lief, sensueel, gezellig enz enz.
Dank voor de geweldige ervaring die je met mij wilde delen.
Het zal even duren voordat ik hier van ben bijgekomen.......

Mike

lekker, lief en luek
16-03-2017
Nienke

Tja 3x scheepsrecht. na 2 vergeefse pogingen bij jou af te spreken, eindelijk gelukt en dat was het waard. Wat een lieve schat nienke,, mij teder aankijkend en glijdend met jouw handen over mijn lichaam, het was een heerlijk sensatie van zo'n prachtige vrouw te mogen genieten, lieve nienke tot de volgende keer

Massage van mijn leven
15-03-2017
Joyce

Een fantastische massage gehad van Joyce. Ik heb dingen gevoeld die ik nog niet kende. Ronduit super.

bijzonder lief
14-03-2017
Josje

voor eerste keer bij josje geweest als ik moest stemmen op de liefste masseuse stem ik op haar tot volgende keer gerrit

The best massage ever with a smile....
14-03-2017
Josje

Ik schrijf nooit recensies maar voor Josje maak ik een uitzondering. Vandaag voor het eerst bij haar geweest. Wat een mooie spontane verschijning is zij! Een glimlach van het begin tot het eind en dan ook nog eens een intense massage waar vele nog wat van kunnen leren. Valt niet te beschrijven! je moet het ervaren!Josje, ik heb van je genoten en je dwaalt nog steeds in mij gedachten. xx

AMAZING
11-03-2017
Chantal

VIP bubbelbad tantra
Massage van Chantal echt geen woorden voor zo lekker !! En wat een godelijk lichaam
Heeft zij πŸ˜±πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜˜πŸ’˜ en wat een massage weer pfff Chantal je bent echt geweldig en superrrr lekkker πŸ’žπŸ’˜. Volgende keer duo he hebben wij afgesproken he🀜😘😘 deal !
Tot de volgend keer. 😘😘😘

Amazing zoo masterrrr
05-03-2017
Chantal

Chantal je was amazing en zoooo lekkker pffff ik kom snel weer naar je toe en wil dan met jou veel spannendere momente beleven 😍 Lekker ding echt een 10++ gr T.

Wow!
04-03-2017
Alexia

Ik heb weer heerlijk genoten bij Carpe Diem in Oss en Alexia was fantastisch. Vanaf het begin weet ze de spanning op te bouwen en dat eindigt in een heerlijke climax. Zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijk!
02-03-2017
Wing

Een aantal weken geleden zonder afspraak binnen gestapt in Boxtel, en uiteindelijk gekozen voor Wing. Leuke dame en een heerlijke massage gehad. Jammer van de harde borsten, maar verder niets te klagen!

Yesterday
01-03-2017
Jamila

I had a really nice body to body massage from a slim and smooth and especially creative woman. A lot of oil was used to get a full contact.
Thanks GB

Maak een afspraak met Jamila
Ontspanning en spanning!
13-02-2017
Mira

Mijn eerste ervaring in een massagesalon....een top ervaring! Mira bedankt de fijne en prikkelende massage! ;-)

Tantra massage
25-01-2017
Milana

A fantastic physical and mental experience with a very very sexy woman...hope to see again soon...

Maak een afspraak met Milana