Masseuse Reviews

Erotisch

We zijn per 19 november weer regulier geopend!

-

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Uw recensie over Carpe Diem schrijven
lief en ondeugend
27-07-2015
Wendy

wendy, wat een mooi sensuele foto's. om echt trots op te zijn. daarbij is ze lief en ondeugend. de massage is super heerlijk elke keer weer. je bent geweldig. dank je wel. wilco

Maak een afspraak met Wendy
lief en ondeugend
27-07-2015
Nienke

nieke, wat een mooie sensuele foto's. om echt trots op te zijn. daarbij is ze lief en ondeugend. de massage is super heerlijk elke keer weer. je bent geweldig. dank je wel. tot snel. wilco xx

geen magische grenzen
22-07-2015
Sissi

massage ok maar magische grenzen....nee dat niet. heb betere massages gehad bij CD

PUUR genot
22-07-2015
Rachelle

Op de een of andere manier heb ik een klik met Rachelle. Qua uiterlijk niet direct mijn type maar haar bekwame handen en vriendelijk voorkomen maken dat meer dan goed. Een blijvertje wat mij betreft.

Grande Apprécié
17-07-2015
Nienke

"Geweldig Genoten", dat kun je wel zeggen.
Twee uurtjes lang mogen genieten van die zachte warme handen die zoooo lekker langzaam masseren, en je hele lichaam laten ontspannen. :)

topper.
16-07-2015
Christal

Niet kiezen anders is ze bezet als ik kom.

in drie woorden Ge Wel Dig !!!
06-07-2015
Nienke

Alweer te lang geleden dat ik eem heerlijke massage van je heb mogen ontvangen , dus gauw maar weer een bezoekje aan Carpe Diem brengen ! Frank

Beetje tegenvallend
01-07-2015
Nienke

Prachtige foto's echt waar en lovende reacties...
Mijn verwachtingen waren dus best hoog, maar deze zijn jammerlijk niet uitgekomen.
Op zich wel een mooie vrouw, maar behoorlijk skinny en slappe kleine borsten. Ze probeert sexy te praten met als gevolg dat je haar nauwelijks verstaat en steeds moet vragen wat ze zei. Dan het masseren: ze masseerde mijn voeten een eeuwigheid alsof daar een erogene zone zit. Ze masseert naar mijn mening veel te zacht. Nienke rookt ook en dat ruik je
MAAR ik ben wel lekker klaargekomen en heerlijk samen nagedoucht; dat dan weer wel

heerlijke massage
29-06-2015
Yoyo

yoyo, wat heb ik van je genoten. je bent echt een toppertje. behalve een mooie vrouw kan je een man heerlijk verwennen. thnxx

Maak een afspraak met Yoyo
Erotisch genoten ? Zeker weten !
24-06-2015
Nienke

Zachte maar stevige handen op je rug, schouders en......Nienke brengt je in hemelse sferen !!! 1000x Dankjewel voor je erotisch genot :)

Super
19-06-2015
Bibi

Al meerdere malen bij bibi geweest en steeds super!!!en die spannende blik is geweldig

Leuke meid
13-06-2015
Lilly

Leuke meid die een goede massage geeft.

mmmmm
10-06-2015
Rachelle

smaakte naar meer..!

Waanzinnig
28-05-2015
Wendy

Afgelopen 2x keer een afspraak met Wendy gehad, in 1 woord ... WAANZINNIG!
Wat een leuke en mooie dame ben jij!!

Liefs Fred

Maak een afspraak met Wendy
In 1 woord verpletterend
28-05-2015
Bibi

Vandaag een heerlijk vip uurtje gehad bij haar. Wat is dit een geweldige sensatie.ik ga zeker terug maar dan zeker langer wat ze doet met handen en lichaam en ze heeft een spannende heerlijke blik die haar onweerstaan baar maakt. Bibi tot heel snel x paul

Superontspannende zachte massage !
28-05-2015
Nienke

Nienke, ondanks dat ik iets te laat was, heb je toch nog te tijd genomen om mij een heerlijke massage te geven. Je was weer geweldig, en je zachte handen geven mij altijd weer een zalig ontspannend gevoel ! :)

Wederom TOP
28-05-2015
Josje

Beste Josje,

Vandaag was alweer de vierde keer bij jou. Het was wederom top. Echt je bent de beste masseuse die ik ooit gehad heb en heb er veel gehad.

Mijn teleurstelling was dan ook groot om te horen dat het je laatste dag zou zijn

Ik ga je enorm missen, maar wens je enorm veel succes bij je nieuwe uitdaging

cadeau
21-05-2015
Milana

Kom al een hele tijd bij haar en iedere keer spatten de vonken er vanaf. Zij weet wat het is een man te teasen.

Maak een afspraak met Milana
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
18-05-2015
Wendy

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Maak een afspraak met Wendy
Hemelse handjes
15-05-2015
Nienke

Lieve Nienke, diegene die jou die hemelse handjes gegeven heeft moesten ze een standbeeld geven !!! F.

Niet bijzonder...
11-05-2015
Nienke

Vanmiddag een afspraak met Nienke. Na alle fantastische recensies waren de verwachtingen hoog gespannen. De massage was goed maar niet bijzonder....