Abby

Speels

Abby is tijdelijk niet beschikbaar, maar komt als het goed is binnenkort weer terug en laat dan je stoutste dromen uitkomen. Hou de site in de gaten voor meer informatie.

Mogelijk kan een van onze andere masseuses in de tussentijd je dromen laten uitkomen?

Nieuw in Oss: Abby! 

Abby is een onweerstaanbare Zuid Amerikaanse 27 jarige. Klein van stuk (1.58m), met een slanke taille, en heerlijk volle billen en lippen. Op en top vrouwelijk. Ze heeft een grote bos donkere krullen en sprankelende bruine ogen.  

Abby brengt een flinke dosis Latina temperament met zich mee. Energiek, gepassioneerd en sensueel wet Abby het spel van de verleiding als geen ander te spelen. 

Hey you! Ben je op zoek naar wat spanning of ontspanning? Ik weet wel raad met je!  Ik wil je lichaam verkennen met het mijne, je teasen en pleasen totdat je al je zorgen bent vergeten en je je alleen nog maar kunt overgeven aan het moment. Relaxen en genieten...  Ik kijk ernaar uit kennis met je te maken.

Specialiteiten van Abby

  • Basic Relax treatment
  • Sweet Oil Touch
  • Sensual Body to Body massage
  • Unique Tantra Pleasure
  • V.I.P. Massage
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Abby
Abby
24-11-2022

De eerst die 2 uur VIP doet samen met jouw, hoe maken we de tijd vol, nou simpel, samen badderen, prima gesprekje en dan een liefdevolle massage op het matras!
Abby is een lieve meid, de handjes die ze heeft doen al het werk, soms lijkt het wel of ze meer handjes heeft, ik voel ze werkelijk overal.
SPOILER ALERT: ik heb stiekem gekeken, ze heeft echt maar 2 handjes.

Kus,
P@ul

Abby
Weer genoten
08-11-2022

Weer eens bij Abby geweest, was weer fantastisch. Zij is een hele lieve getinte meid met mooie zwarte krullen. Ze heeft ook hele mooie billen waar ze veel voor traint en wel raad mee weet. Ze is klein van stuk maar groot in daden.ik heb weer heerlijk genoten. dankjewel liefs Harrie V 💋

Abby
Heerlijk genoten
14-09-2022

Lieve Abby, dit was de eerste keer bij jou en zeker niet de laatste. wat heb ik genoten van jou. Eerst in de douche heerlijk ingezeept, toen een heerlijke tantra massage wat heb jij mooie brillen die heerlijk over je heen glijden. We hebben ook lekker geklets.
Mij zie je zeker terug. Liefs Harrie V

Lief
14-09-2022

Abby, wat ben jij een lieve, leuke meid.
Zoals jij mijn lichaam behandeld hebt, daar zijn stomweg geen woorden voor!

Iedere aanraking, ieder streling, alles is even teder en lief bij jouw.
Als het aan mij ligt, dan graag tot een volgende keer

kus,
P@ul