Masseuse Reviews

Erotisch

We zijn per 19 november weer regulier geopend!

-

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Super
11-05-2015
Sheila

Al een poosje niet geweest en wat anders uitgeprobeerd doordat je er niet was maar niks komt in de buurt van jou Sheila. Vandaag mezelf dus weer verwend.. Het was zoals gewoonlijk super, je bent een topper Sheila

Massage-godin
08-05-2015
Nienke

Weet je wat het beste is wat je kunt doen als je gestrest bent en al een paar nachten niet geslapen hebt ? Een bezoekje brengen aan de Goddelijke Sensuele Nienke, en je heerlijk laten masseren :) Bij elke massagebeweging en streling glijden de zorgen en stress van je af !!! Nienke, Dankjewel weer voor een SuperOntspannendeMassage, je bent geweldig :) :) :) "Dokter" Frank

Nienke is top!
08-05-2015
Nienke

Zo af en toe gun ik mij het beste in het land en ben ik bereid vele kilometers te maken om deze slanke vrolijke blonde lieve sensuele godin te ontmoeten.

Nienke stelt je nooit teleur. Geduldig weten haar zachte stevige handen je te raken. Haar blikken betoveren je in een mak lammetje. 'Wil ik ooit nog naar huis' gonst het in je gedachten, terwijl zij jouw lichaam van top tot teen verkent en onder handen neemt.

Nienke is het type meid wat je 'girl-next-door' had kunnen zijn. Een stille verovering in je stoutste dromen met alle romantiek er omheen. (Let op als dat ene jurkje aan heeft, bij haar presentatie)

Ze weet je in sferen te brengen waardoor je denkt dat ze er alleen voor jou is op deze aarde. Een 60 minuten unieke ervaring, waar je als hard werkende vent zo vaak naar verlangd!

Nienke is top en verrast je bij elke ontmoeting weer. Een Nederlandse zoete verrassing in massage-land, maar let op: ze is beslist niet te temmen! Behandel haar met respect en je zult zien dat ze je de moeite waard vindt.

Dag lieve lieve Nienke, tot 'volgend jaar' weer.....

Hemels
07-05-2015
Josje

Today I just might have found back my faith in God again; because today I was touched by one of his Angels...
Dank je wel, Josje!
xxx

GE-WEL-DIG !
04-05-2015
Nienke

Nienke, wat moet ik nog meer zeggen dan : "Je was weer Geweldig "
Frank. :) :) :)

beeldschoon mooi
04-05-2015
Nienke

echt

Lekker lijf
29-04-2015
Nienke

Wow Nienke, wat heb ik vanmiddag genoten van jouw lekkere lijf. Heerlijk! Loop nog met een smile op m'n gezicht rond. Tot snel! X Marius

Super
24-04-2015
Nienke

In 1 woord: super
Gr gijs

Fantastich....
23-04-2015
Zoë

Een fantastisch fijne ervaring.
Bedankt Zoë.

Fijn dat ik jou ook nog kon verrassen

Fantastische lieve vrouw
23-04-2015
Milana

Fantastische lieve vrouw.

Maak een afspraak met Milana
Sexy sproetjes
22-04-2015
Josje

Josje heeft een hele mooie en sexy oogopslag en schattige sproetjes. Verder heeft ze een erg mooi en sportief lijf en een prachtige gave en zachte huid.
Ze is oprecht geïnteresseerd in je en doet haar best om je te laten ontspannen. Intelligente dame die goed weet wat ze wil en die goed weet en aanvoelt wat jij wilt.
Ik heb een geweldig uur gehad en totale ontspanning. Josje is mijn favoriet!
X, Marcel

mind blowing
22-04-2015
Nienke

In 1 woord: sensationeel. Nienke is echt een topper. Ze is super slank (dus als je van meer 'vlees' houdt, moet je een ander dame nemen). Maar voor mij perfect.

Tot de volgende keer.

John

Sweet..!
19-04-2015
Rachelle

Thx babe..! tikkie ondeugend maar erg lief.

mooi, lief,
19-04-2015
Sabrina

genieten, dat is het juiste woord!!

Perfecte massage !
17-04-2015
Nienke

Na een (te lange) tijd weer een bezoekje gebracht aan Nienke, en elke keer als je denkt dat je al een geweldige massage hebt gekregen van die prachtige zachte handen, doet Nienke er nog een schepje bovenop, en geniet je nog meer...Dankjewel voor weer een Superheerlijke massage, en tot heel gauw, Frank :)

prachtige veel zegende ogen wauw
16-04-2015
Pam

het was voor mij de eerste keer maar wat een mega gevoel dank je wel pam je was super kom zeker terug xx
gr rob

prachtige vrouw met gouden handjes
16-04-2015
Pam

wauw nooit gedacht dat die massages zo goed waren in 1 woords geweldige nieuwe ervaring zeker voor herhaling vatbaar
dank je wel pam graag tot een volgende keer

Heerlijke ervaring!
15-04-2015
Josje

Het was heerlijk vandaag met deze lieverd. Heb de hele dag nog lopen nagenieten ;) Ik kom zeker nog eens terug! Thanks voor deze heerlijke ervaring!

Dushi
12-04-2015
Sheila

Was even aan het dagdromen over Sheila, kan niet wachten om je weer te zien. Naar de 7de hemel.

super genoten
04-04-2015
Wendy

Gisteren de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak met Wendy gemaakt. Mijn eerste ervaring in deze wereld kan ik omschrijving als hemels.

Dank je lieverd. Xxx

Maak een afspraak met Wendy
Lentebriesje !
03-04-2015
Nienke

De lente is in aantocht, maar het zonnetje van Carpe Diem is allang aanwezig hoor ! Een bezoekje aan stralende Nienke en je bent weer helemaal opgeladen ! Tot heel gauw, Frank