Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

In een woord geweldig
12-07-2016
Josje

Prachtige mooie sexy meid die je geweldig goed masseert. Verder geen worden voor!

perfect
10-07-2016
Mira

vandaag bij mira geweest voor de vierde keer en bevalt prima en ze doet het rustig aan en neemt vooral de tijd waar ze mee bezig is .

waanzinnig
07-07-2016
Zoë

Wauw, dit is body to body. Intens gaat ze te werk. Kijk maar naar die ogen als ze met je bezig is. Je hoogtepunt alsmaar uitstellend. Ik werd tot waanzin gedreven.

Heerlijk genoten
03-07-2016
Mira

Samen met mijn partner een erotische massage met Mira gehad, we hebben heerlijk genoten .
Bij mira kom je zeker allebei niets tekort en is het puur genieten!

X van M&M

Wat een heerlijke meid!
02-07-2016
Chantal

Persoonlijk hou ik van dames met mooie kleine borsten. Chantal voldoet hieraan, en naast dat heeft ze een heerlijk lichaam. Ik heb een heerlijke tijd met haar gehad, we hebben van elkaar genoten. Ze masseert heerlijk, en een vriendelijke meid. Ik kom zeker terug voor je!

Heerlijke vrouw!
30-06-2016
Carmen

Heerlijk genoten van deze lieve en mooie dame.
Ik kom zeker terug! Liefs Harry

AAnrader
29-06-2016
Misty

Super massage gehad; daarnaast heerlijk kunnen babbelen. Groot herhalingsgevaar....

Grandioos
28-06-2016
Chantal

Chantal is een mooie en lieve meid met passie voor haar werk. Ik heb ontzettend genoten en van mij krijgt ze een dikke 10!

Lieve Gina
24-06-2016
Misty

Vandaag een heerlijk uurtje met jouw doorgebracht .Je kunt heel goed masseren en nog veel beter knuffelen .Je ziet me zeker terug. xxx

er was direct een klik
24-06-2016
Misty

na even aftasten ontstond er een chemie. ik deed iets wat ik nooit doe. ik bleef een uur langer. Tjezus wat een leuke vrouw, lekker ding en wat een sexy meisje.
tot heel snel xxx

de top van de top
22-06-2016
Josje

Fijn dat je er weer bent. Je hebt mij op de laatste zondag voor je vakantie een ervaring bezorgd die alleen jij iemand kunt geven.

In een woord: wauw
15-06-2016
Zoë

Vanmiddag langs geweest bij Zoë.
Beloofd dat ik deze recensie zou schrijven.
Wat zij met haar lichaam bij jou kan losmaken......
Gelachen, genoten
In 1woord : wauw

Zeer erotisch
14-06-2016
Natalja

En inderdaad......vuurwerk was het wow wat een vrouw, achter haar classy uitstraling gaat een warme en zeer erotische vrouw schuil. Ik heb genoten tot de laatste minuut, ik hoop tot de volgende keer en dan maak ik zeker een afspraak met je!

Blije man
06-06-2016
Naomi

Vandaag een heerlijk uurtje tantra massage gehad. Ik werd heerlijk verwend met haar zachte handjes... De massage die ze gaf maakte de fantasie meer dan waar... Nogmaals bedankt x tot snel

60 minuten genot
05-06-2016
Kim

Mierzoet karakter met vleugje sarcasme, 2 vaardige handjes en een perzikzachte huid. De ingrediënten om een topmassage te krijgen. Dank jewel lieve kim

60 minuten genot
05-06-2016
Kim

Mierzoet karakter met vleugje sarcasme, 2 vaardige handjes en een perzikzachte huid. De ingrediënten om een topmassage te krijgen. Dank jewel lieve kim

Super massage
04-06-2016
Nooy

Ben vandaag weer drie uurtjes bij Nooy geweest. Wat kan zij lekker masseren zeg. Super relaxt weer naar huis dank je wel Nooy grts Leon xx

Ik heb jou foto gezien en jou stukje gelezen en ik ben nu al een
03-06-2016
Misty

En ik hoop dat je volgende week vrijdag aanwezig bent en dat ik je mag vasthouden en dat we samen een lekkere en erotische massage mogen beleven, ik kan niet wachten, gr richard

Zevende hemal
01-06-2016
Josje

jouw heerlijke handen
doen mij in de zevende hemel belanden
jij kunt de hemel open maken
Als jou handen mij aanraken

met een lach en stralende ogen
de tijd lijkt weg gevlogen
Waar ben ik gebleven
Ik ben aan het zweven

Het is een grote fantasie
tot die geweldige explosie
nagenietend rusten wij
de zevende hemel is nog vrij

Josje bedankt en geniet van je vakantie

Een uurtje om niet te vergeten
31-05-2016
Mira

Voor de eerste keer een beetje onwennig een erotische partner massage gedaan met Mira
Binnen 5 minuten was het ijs gebroken en heb ik samen met mijn vrouw een super massage gehad
Mira zoals jij dat deed was ongelooflijk goed lekker enz enz
Je gaat ons zeker terug zien
Dikke X A en L

top
24-05-2016
Sissi

Super relaxte massagehad. Dikke 10.