Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Wat een genot ben jij Chantal, puur kunst.
05-11-2016
Chantal

Fantastisch Chantal. Veel, veel meer dan ik er van verwacht had voor mijn eerste keer. Wat een geweldige handen en een mooi opbouw van de spanning.

Hiermee gaan we meer doen!

Willem

Chemie
31-10-2016
Roxanne

Heel soms tref je iemand waar je in een oogopslag iets mee hebt. Nou dat had ik met deze mooie en lieve dame.
We hebben samen dan ook genoten van dit heftig maar niet te vergeten uur.
Zeker nog eens over doen.

JR

topper
28-10-2016
Roxanne

Ik ging voor een Duo massage met Roxanne en Mariska maar helaas was Mariska er die dag niet.
Achteraf zeker geen spijt gehad, Roxanne is echt een topvrouw waar je je heel snel op je gemak voelt en je in de zevende hemel brengt.
Zeker voor herhaling vatbaar.

puur en enthousiast
25-10-2016
Roxanne

Deze leuke meid is niet alleen lekker en spontaan maar alles aan haar is ook echt !
Zowel haar aandacht en haar skills zijn top.
geen siliconen maar natural !
Thx !

Wauwie!
25-10-2016
Lauri

Vandaag een heerlijke speelse massage gehad van Candy! Heerlijk genoten en zeker voor herhaling vatbaar!

On-ge-lo-fe-lijk
25-10-2016
Mira

Ongelofelijke ervaring met Mira. Zojuist een massage gehad die ik eigenlijk helemaal niet met jullie wil delen haha. Mira is een vrouw naar mijn hart. De massage was hemels en de klik die ik met haar had tijdens mijn bezoek was ongekend. Ik heb in het verleden wel vaker een massagesalon bezocht, maar Mira is van een buitencategorie! Ik raad iedereen aan dit zelf aan den lijve te ondervinden, maar liever zou ik haar in een doosje willen stoppen, meenemen, uitpakken en onder het genot van een goed glas wijn nader kennis met haar maken ;-)
Mira, tot snel!
X
Dirk

Waanzinnig
24-10-2016
Misty

Gina, je was waanzinnig. Ik kom weer enigszins terug op aarde, helemaal ontspannen. Dank voor je aandacht. Lieve groet uit Vught.

Kort samengevat....
23-10-2016
Mira

Mira heeft me verzocht om haar na de massage te vertellen wat ik er van vond. Ik probeerde het tijdens de massage samen te vatten in één of meer woorden, maar om de zoveel tijd betrapte ik me er op dat ik mijn mening bij moest stellen... Ik begon met "rustig/traag", vervolgens ging ik via "opbouwend" naar "sensueel" en eindigde ik uiteindelijk bij mijn eindoordeel "magisch". Normaal vind ik het bijvoorbeeld leuk om met de masseuse gezellig te babbelen, maar nu had ik het idee dat als ik het zou doen, dat ik dan iets heel speciaals zou verstoren (de kans om gezellig te babbelen krijg je trouwens zeker voor en na de massage). Kortom: onderga deze geweldige belevenis en beslis zelf of je me in mijn omschrijving kunt vinden. Ik denk namelijk van wel.
Kobus XXX

Super massage
22-10-2016
Misty

Hoi gina zaterdag 1215uur heb ik bij jou een massage gehad je begon met de voeten en toen heb ik gelijk een half uur erbij gedaan. Wat ben jij een leuke meid zeg. Een hele mooie verschijning en wat kan jij lekker masseren, super gewoon. als ik jou een cijfer moet geven van 1tot 10 dan word het 11. Zeker zie je me weer terug. Lieve groetjes gijs

Heerlijk ervaring!
21-10-2016
Milana

Ben bij Milana geweest erg lekker massage en zachte handen over je heen schuiven. topje x

Maak een afspraak met Milana
eindelijk weer in Oss !
19-10-2016
Nienke

Lieve Nienke , eindelijk kom ik weer eens in Oss langs , het is alweer veel te lang geleden dat ik he mogen genieten van jou Hemelse aanrakingen en heerlijke massage...tot morgen !!! Frank

eindelijk weer in Oss !
19-10-2016
Nienke

Lieve Nienke , eindelijk kom ik weer eens in Oss langs , het is alweer veel te lang geleden dat ik he mogen genieten van jou Hemelse aanrakingen en heerlijke massage...tot morgen !!! Frank

Wat een geweldige vrouw!
18-10-2016
Mimi

Mimi heeft me weer het vertrouwen gegeven van CD Oss na enkele slechte ervaringen met andere masseuses. Ze weet inderdaad een man gek te maken. Mimi bedankt en ik kom zeer zeker bij je terug.

Plaatje: compleet
18-10-2016
Misty

Door drukte in nachtdiensten slecht kunnen ontspannen en slapen overdag. De hoop dat Gina me in zoverre kon laten ontspannen dat ik heerlijk kon slapen voor de komende diensten die nog moeten. Onvoorstelbaar hoe Gina voor mij heeft gezorgd. Eerst kennis met elkaar maken in het bad, erg prettig en gezellig! Toen de massage; fantastisch, sensueel en perfect. Gina, ik ben echt helemaal fan van jou kan ik wel zeggen. Enne, dat soort van in coma vallen eenmaal in m'n bed is helemaal gelukt ;)
- K.

Supper.......maar zeg het tegen niemand
17-10-2016
Nienke

Lieve Nienke

Inmiddels twee keer bij jou geweest en beide keren een geweldige ervaring. Wat een supper meid ben jij. Oja wat kan jij masseren. Gezellige babbel, supper sfeer. Kom zeker vaker terug.

Groet een stille aanbidder.

Hemels gewoon
17-10-2016
Roxanne

Superlatieven schieten tekort, pfffff. Het beste wat mij is overkomen, klassevrouw.

Erwin x

Relaxed uurtje
17-10-2016
Misty

Gina is een aardige verschijning met als plus de mooie borstpartij. Ze brengt je met een goed gesprek op je gemak. Met de massage is op zich niks mis, alleen voor de rest is het wel wat plichtmatig. Had toch iets meer verrassing verwacht. Rob.

Gina is fantastisch
14-10-2016
Misty

Gina is fantastisch! Want Gina is in de eerste plaats lief en door haar natuurlijke ongedwongenheid wist zij meteen mij voor zich in te nemen. Gina is ook een mooie meid, met mooie ogen en prachtige grote, stevige, natuurlijke borsten. Eerst in een warm bad met Gina, terwijl we gezellig kletsend de tijd voorbij lieten vliegen, en later terwijl Gina mij masseerde was het alsof de hele wereld buiten het bad en buiten de massagetafel niet meer bestond. De sexy massage was heerlijk ontspannend. Gina, het ga je heel goed, je was in alle opzichten geweldig!

Massage
12-10-2016
Roxanne

Geweldig genoten van het lichamelijk contact gisteren

Kleine tijger!
09-10-2016
Mimi

Bedankt voor de heerlijke massage volgens mij heb je ervan genoten net als ik... -tattooboy

Heerlijk Ontspannen
09-10-2016
Chantal

Vanmorgen als eerst an de rij, Eerste keer, Chantal sprak aan, mooie tattooes, vriendelijk gezicht., super zachte handen, lekker strak lichaam. Bedankt voor de hoogte punt. mij zie je zeker weer terug. kusjes,

O.