Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

mooi avontuur
23-05-2016
Josje

Josje heeft me meegenomen op een mooi avontuur waarbij het van begin tot eind respectvol, ontspannend en erg sexy was.
Bedankt Josje, je bent een erg mooie vrouw! Waarschijnlijk kom ik nog wel even langs voordat ik naar Thailand vertrek ;)

Heerlijk knuffelbaar...
18-05-2016
Josje

Ontzettend genoten van een intieme, warme en lieve tijd samen. Voldaan, ontspannen, ontladen en opgeladen... :) Bedankt lieverd. X Tom.

Super massage
14-05-2016
Nooy

Lieve Nooy wat kan jij lekker masseren zeg. Ben drie uurtjes geweest was super relaxt.Jij bent de beste kom zeker terug Leon xx

Fantastische massage
11-05-2016
Chantal

Deze week na een lange reis mijn eerste tantra massage van Chantal gehad. Ontzettend genoten van haar massage en haar prachtige sportieve lichaam. Je hebt er absoluut een fan bij, tot een volgende keer. Dikke kus Marco.

Wederom Top
08-05-2016
Josje

Na een uitstapje naar een andere salon, wat uitliep op een grote teleurstelling weer terug naar mijn favoriete salon in Boxtel en mijn favoriete masseuse Josje. Wederom heerlijk genoten van het bubbelbad en de massage. Deze vrouw is hemels en heeft ook nog een vlotte babbel.

Heerlijk helemaal ZEN.
05-05-2016
Josje

Een fantastische ervaring met een beeldschone vrouw. Dit doet veel met mij. Lichamelijk en emotioneel. Dank je wel. ;) Quirini

Een jaar voorbij............
04-05-2016
Nienke

Een jaar voorbij; opnieuw haar bezocht!
In het nieuwe gebouw nu, wat beslist een verbetering is. Het grappige is dat het oogt alsof je er eindeloos doorheen zou kunnen dwalen. Een donker labyrint met de hoofdprijs op het eind van de gang.
Nienke is gelukkig nog steeds dezelfde: een bijzondere mooie glimlach met dezelfde touch.
Haar presentatie werd nu vormgegeven in een soort zwarte gala jurk, die trouwens niet zou misstaan tijdens het Eurovisie Songfestival straks in mei ("Nienke douze points"). De presentatie oogt frivole, maar tevens charmant ("Waar is dat jurkje gebleven die de uitstraling had van 'the girl next door'?")
We evalueren min of meer het jaar, maar ondertussen is het weer fijn genieten bij haar: "weer even zoals vroeger".
Bezweet nemen we afscheid van elkaar en beloven we elkaar al het goeds in het leven.
Nienke is top! En dat blijft zo! Voor altijd!

Dag lieve 'Nienke' en wellicht tot een volgende keer..... ;)

fantastisch
30-04-2016
Zoë

Super lekkere massage, ontzettend leuke dame.

Teleurstelling
22-04-2016
Josje

Je kan er niet altijd vanuit gaan dat jouw keuze ook aanwezig is op de gereserveerde tijd. Dit is bij mij al twee keer gebeurd. Ondanks je hebt gevraagd of ze je willen berichten wanneer iemand is verhinderd. Kan natuurlijk altijd een keer gebeuren, maar twee keer??

Wauw
20-04-2016
Nooy

Lieve Nooy jij bent de allerbeste. Wat kun jij lekker masseren zeg. Kom zeker terug liefs Léon

Wauw
20-04-2016
Josje

Wat kan Josje lekker masseren zeg. Was zondag bij haar voor twee uurtjes super lekker dank je wel kom zeker terug. Leon

Stuiterbal
14-04-2016
Kim

Lief, spontaan, uitdagend.. Kim brengt het allemaal. Mix van erg plezierig en erg nuttig ben ik van mijn spierpijn af en voel ik vlinders als ik aan haar ogen terug denk. Lieve kim.. Kijk je nog eens in mijn ogen?

Super!
13-04-2016
Nooy

voor de eerste keer bij Nooy, vorige week,
echt one of the best!

zeker herhalen.

Wauw
08-04-2016
Bibi

Zegt genoeg wauw

Lentebriesje
04-04-2016
Nienke

Al veel te lang geen heerlijk lentebriesje meer meegemaakt...door mijn werk in het buitenland is het al veeeel te lang geleden dat ik een bezoekje aan Nienke heb gebracht, maar binnenkort kom ik je weer opzoeken voor een geweldige lieve hemelse massage ! F.

Hindoestaans genot 2
29-03-2016
Nicky

In maart Nicky voor de 2de keer bezocht en zo heerlijk de eerste keer was zo slecht was het nu. Normaal ben ik niet van het schrijven van slechte recensies, maar als een persoon ongeïnteresseerd aan het werk is dan doet dit ook afbreuk aan de eigenaar

thais genot
29-03-2016
Mimi

Onlangs een bezoek gebracht aan CD Oss. Mij heerlijk laten verwennen door Mimi. Een heerlijke mooie Thaise Dame. Heerlijke borsten (natuurlijk) en lekker glad van onderen.
Onder de douche neemt ze je al goed onderhanden en op het moment dat je gaat liggen maakt ze je helemaal gek. Ik heb het zelden zo warm (hot) gekregen bij CD.

Een trouwe bezoeker

Tantra om nooit te vergeten
25-03-2016
Bibi

Deze dame heeft mij na al vele jaren voor het eerst laten genieten van een overweldige tantra. Nu weet ik wat het echt is en geweldig dit genot. Bibi tot snel deze tantra is een heerlijk genot.

Veel te fijn
18-03-2016
Zoë

Verdorie, Zoë. Nu moet ik weer terugkomen ...

De beste ooit.
13-03-2016
Layla

Zojuist een body massage gehad van Layla. Dit was de beste massage ooit. Zeer veel kans op herhaling. Ik kan iedereen aanraden om deze geweldig lieve masseuse te nemen. Layla bedankt.

Heerlijk
12-03-2016
Nicky

Na lang twijfelen deze week eindelijk in Oss geweest en voor Nicky gekozen. Het was een heerlijke massage en zeker voor herhaling vatbaar. Verder is de ruimte mooi, schoon en lekker warm.