Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

juiste klik
09-10-2016
Naomi

gister voor de eerste keer bij Naomi geweest. Heb meteen n half uur verlengd wat ik normaal nooit doe..Voor mij staat ze met stip op 1! toen ze binnenkwam had ik al zoiets van wauw, wat n mooie verschijning is deze dame. Voelde me meteen op mijn gemak bij haar toen we samen in bad gingen. Met dr ogen had ze me al meteen betoverd en met haar prachtig lichaam heeft ze me verwend. Het was 1,5u genot en veelste kort. Zou uren lang met haar kunnen/willen genieten.. Voor mij de fijnste tijd tot nu toe bij carpe diem, mede doordat Naomi helemaal mijn type is, zet de puntjes op de i en is de kers op de taart.. tot snel! gr T

Kort maar krachtig..
08-10-2016
Misty

Puur toeval maar lees net de recensie van mijn collega van vandaag. Ook ik was vandaag in Oss, en had jammer genoeg wat te veel verloren in het casino, maar een half uur met Gina deed wonderen. Ontspannen..en goede focus.
Ik ga terugkomen FrankieB

Fantastische eerste ervaring
08-10-2016
Misty

Vandaag de stoute schoenen aangetrokken en voor het eerst een erotische massage beleefd. Mijn keuze viel op Gina (haar foto's maken duidelijk waardoor mijn keuze op haar viel) voor een 90 min Body To Body massage; wat een ervaring! Na een douche begint ze met de massage, waarbij je niet alleen haar handen, maar elke ronding van haar heerlijke lijf over je lichaam voelt glijden. Ze bouwt de spanning goed op en brengt je geleidelijk tot een intens hoogtepunt. De tijd vloog werkelijk voorbij; ik kijk nu al uit naar de volgende keer.. want zowel Carpe Diem als Gina zijn zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Dit is super.......heerlijke dame, mooie verschijning
04-10-2016
Tanja

Afgelopen vrijdag was ik in Boxtel waar ik speciaal voor een andere dame heen was gereden. Zonder afspraak, dus pech denk je dan.
Totdat Tanja aan me werd voorgesteld. Heren, dit is een TOPPERTJE.
Een mooie verschijning, een perfect lichaam, en inderdaad, eenmaal op de massagetafel is het genieten.
Van de introductie hier op de site lijkt niets gelogen. Zij maakt er werkelijk een heerlijke tijd van.
Ik heb geen spijt en wat mij betreft zal ze voorlopig op de eerste plaats staan. Mij ziet ze zeker vaker verschijnen.
Gr. A.

perfecte combi
04-10-2016
Misty

Onlangs was ik weer eens in Oss voor een lekkere massage. Bij toeval trof ik daar Gina aan. Wat een heerlijke verschijning als zij de kamer binnen komt. Leuk om te zien, prettig gevormd en ook nog eens lekker gezellig. Kortom een super tijd gehad. Zeker een blijvertje. Jammer alleen dat ze normaal alleen in Boxtel is te vinden.
Dit is zonder twijfel een echte aanrader heren.

Lieve Josje
03-10-2016
Josje

Dank je wel, voor al die fijne uurtjes met jouw.
En dank je wel dat je verteld had, dat je wilde stoppen waardoor ik afscheid van je kon nemen. Nogmaals een heel fijne toekomst in je nieuwe leven. groetjes, P.

Sensueel en mooie balans
02-10-2016
Tanja

Verrassend goed! Fantastisch mooi lichaam dat ze met een mooie balans in de massage het werk laat doen

Waarom?!
01-10-2016
Josje

Waarom?! De enige vraag die in mijn hoofd rond gaat. Bedankt voor de fantastische massages. Pfff ik heb gelukkig nog mijn herinnering...

spetterend
27-09-2016
Naomi

Je bent een echte spetter. Tot volgende week

fantastisch!
26-09-2016
Misty

Het was weer heerlijk. Dank je wel en tot snel. Stout kusje

Heerlijk
26-09-2016
Kensi

Het was mijn eerste erotische massage maar zal waarschijnlijk niet de laatste worden.. Kensy masseert heerlijk, heeft een prachtig lichaam, een vriendelijke uitstraling en een geweldige glimlach. Ik vond het erg fijn en kom snel nog eens terug.

X David

P.s. Leuke klik op spiritueel vlak.

perfect
20-09-2016
Mira

gisteren bij mira geweest en ze doet het perfect en neemt de tijd er voor

Wow :heerlijke massage
19-09-2016
Mira

Vandaag bij Mira geweest. Een heerlijke sensuele body2body gehad. De volgende keer ga ik voor een tantra. Tot snel Mira

Idd woow
17-09-2016
Roxanne

Heerlijk

Woow
17-09-2016
Roxanne

Geweldige spontaan meid .Een heerlijke opbouwende massage gehad, spannend en hot . Heb genoten Roxanne

Een mooie dame met fluwelen handjes!
14-09-2016
Tanja

Vandaag onverwacht bij Tanja terecht gekomen.
Een hemelse ervaring. Deze mooie dame is een lust voor het oog en weet je op een geraffineerde manier in de zevende hemel te brengen. M

recensie gina
14-09-2016
Misty

Zaterdag voor de tweede keer n massage van gina gehad. Haar volle borsten zijn 2 pluspunten tijdens t masseren..

Heerlijke massage
13-09-2016
Misty

Lieve Gina..
Heb een heerlijk massage van jou gehad met die mooie blauwe ogen dwaalde heerlijk weg met die zachte handjes wist je precies wat je moest doen het was als gewoonlijk weer top bij jou
Je bent een hele lieve maar stoute masseuse xx Henk ❤️

Topmassage
10-09-2016
Chantal

Het was weer een tijdje geleden, maar gisteren intens genoten van een geweldige 90 minuten B2B massage van Chantal. Zowel met haar handen als met haar prachtige slanke lichaam masseert ze heerlijk en zorgde ze voor een spetterend hoogtepunt. Ook hierna nog lekker door gemasseerd om de overgebleven tijd vol te maken. Een echte topper, ik kom in ieder geval zeker weer terug.

Heerlijk
07-09-2016
Josje

Josje Josje Josje...
Vanmiddag een geweldige massage van je gekregen. Zoals je al zei de 1e ervaring met zo een massage moet speciaal zijn. Nou dat was het zeker. Dank je

gfe
06-09-2016
Misty

Zo, heerlijke massage gehad. Ik had echt het gevoel even een nieuw vriendinnetje te hebben.
super!!!
Als ik iets ter verbetering moet noemen, zou ik zeggen, ga voor en achteraf mee douchen met de klant. Sommige dames doen dit en dit is echt een plus......