Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Heel fijn
16-02-2022
Misty

Voor de eerste keer een erotische massage gehad en ik ben heel blij dat ik voor Misty heb gekozen. Niet alleen super sexy maar ook heel erg lief en ik heb er lekker mee kunnen kletsen. Ik was al snel op mijn gemak want ik vond het toch wel spannend. Dank je wel voor de mooie intense ervaring. X M

Ongelofelijk fijn met jou.
14-02-2022
Alex

Een hele fijne en ongelofelijke ervaring met Alex. We hebben er samen van genoten. Ik geniet er ook van waren haar worden. We hadden het samen fijn. We spraken over meer… dat was bijzonder. Lieve Alex, op deze Valentijnsdag; dank je wel. ❤️Liefs Har…

Maak een afspraak met Alex
Echt een tropische verrassing
06-02-2022
Alex

Afgelopen zaterdag bij Alex geweest. Wat een leuke spontane mooie meid is dit. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak bij haar. Ze heeft een mooie lach, en je kan er goed mee babbelen. Ze glijd met haar mooie bruine lichaam behendig over jou heen. Heren als jullie echt een tropische verrassing willen, vinden jullie dat bij Alex bedankt voor de mooie ervaring Alex ik hoop je snel weer te zien en te voelen. Liefs Harrie V

Maak een afspraak met Alex
Warm…
06-02-2022
Nooy

Vanmiddag bij Nooy geweest.
Voor het eerst en onzeker.
Ze voelde alles haarfijn aan en wist precies wat fijn was.
Dank je wel mooie krachtige Nooy….
Kom zeker nog eens terug.

x Jan

Verrassend goed
04-02-2022
Bloem

Wat een heerlijke vrouw, mooie kop, lekker lijf , en een flinke Babbel. Dat heeft de wel , heb onwijs hard gelachen met je , humor , heerlijke tantra massage en een schoonheid...
Wat kan een man zich nog meer wensen 😘

Tot snel ,liefs Kevin

Maak een afspraak met Bloem
In een woord, WAUW.
30-01-2022
Indy

Vandaag voor het eerst bij Indy geweest.

In een woord, WAUW.

Haar massage met haar zachte handen was hemels. Buiten dat is het ook een hele mooie vrouw met een lieve uitstraling.

De volgende keer dat ik weer ga, dan ga ik weer voor Indy. Ze heeft me betoverd.

Manuel.

Maak een afspraak met Indy
In een woord, WAUW.
30-01-2022
Indy

Vandaag voor het eerst bij Indy geweest.

In een woord, WAUW.

Haar massage met haar zachte handen was hemels. Buiten dat is het ook een hele mooie vrouw met een lieve uitstraling.

De volgende keer dat ik weer ga, dan ga ik weer voor Indy. Ze heeft me betoverd.

Manuel.

Maak een afspraak met Indy
Heerlijk en sexy
30-01-2022
Maria

Heerlijk genoten van de tantrische Body to Body massage bij Maria! Supermooie vrouw met een vlotte babbel en lekker zichzelf. Prachtig lichaam met sexy grote borsten! Als vrouw vond ik de massage erg fijn! Ik zou ook zeker vrouwen aanraden om je door Maria te laten masseren. Gewoon doen! Ook heerlijk voor de ontspanning, spieren. En spannend en sensueel, sexy tegelijk. Met Maria kan je lachen en voel je je snel op je gemak. En elkaar heerlijk verkennen in jouw tempo. Het uurtje gaat helaas zo om dus volgende keer maar iets langer. Zeker voor herhalingvatbaar en ik kom snel weer een keer langs ;)

Lieve groetjes, Romy

Maak een afspraak met Maria
Top dame
24-01-2022
Jennifer

Vandaag bij haar op bezoek geweest, na lang wikken en wegen. Was super fijn met je, kom zeker nog terug bij je. Heerlijk met je in bad gezeten....

groeten

Maak een afspraak met Jennifer
Prachtvrouw - deel 3
24-01-2022
Janet

Prachtvrouwen bestaan,
Janet staat bij mij bovenaan.
Niet in Parijs, Amsterdam of Londen,
Maar in Boxtel heb ik haar gevonden.
Na Sinterklaas, de Kerst, een gemiste afspraak, de jaarwisseling en een lockdown kon er eindelijk weer een afspraak worden gemaakt. Het weerzien met Janet was hartstochtelijk. Na te hebben bijgepraat kon de massage beginnen. Eerst ging Janet gestrekt en moest ik aan het werk, daarna werden de rollen omgedraaid. De tijd vloog voorbij en voordat we er erg in hadden werd er op de deur geklopt. Het naderde 17:00 uur en we moesten eruit. Na vlug te hebben gedouched en aangekleed de salon voldaan verlaten. Maar volgende week ga ik weer (als het is toegestaan door de regering) naar deze prachtvrouw!

Maak een afspraak met Janet
Super goed en meteen vertrouwd
23-01-2022
Indy

Vanmiddag waanzinnig genoten van de zachte strelingen van Indy, blijkbaar nieuw in Boxtel maar zeker een aanwinst.
De body to body massage heeft me in een heerlijke trans gebracht, gebeurd niet altijd bij een ero massage,
Dik tevreden naar huis gegaan, en op het lijstje gezet voor de volgende keer

Dankje wel Indy

Groetkes Frits

Maak een afspraak met Indy
In 1 woord fantastisch ...
21-01-2022
Bloem

Lieve Bloem, wat ben jij een fantastische leuke en mooie vrouw!

Je hebt me vanmorgen vroeg een geweldige Tantra massage gegeven, waar woorden tekort schieten. nogmaals bedankt voor de geweldige start van mijn dag. Herhalingsgevaar 10 Grt. Ton

Maak een afspraak met Bloem
Heerlijk
20-01-2022
Bloem

Genoten , onwijs genoten ,. ... Gezellige mooie dame , tot snel Bloem 💐

Maak een afspraak met Bloem
Verrassend goed
18-01-2022
Bloem

Gisteren na het lezen van de recensies toch maar eens een afspraak gepland bij Bloem , niks gelogen aan de recensies, het is écht een prachtige dame om te zien , gezellige babbel , veel energie , waarop ik wel even dacht als dat maar goed komt tijdens de massage , maar tot me verbazing weet ze heel snel te schakelen en heeft ze me een super fijne tantra massage bezorgd in uitters kalmte , interessante dame , bedankt Bloem, kom zeker nog eens terug .X J

Maak een afspraak met Bloem
Geweldig kon niet beter🥰
17-01-2022
Misty

Vandaag had ik een afspraak gemaakt met Misty. Wat een geweldig lieve mooie dame, ik was iets te vroeg en ben heerlijk in het bubbelbad gaan ontspannen om te wachten op haar. Had mijn ogen dicht en ineens was ze er. Kwam lekker bij mij in het bad even gekletst over van alles. Hier begon ze me te masseren met douche schuim daarna op het bed een heerlijke massage gehad. Ik houd van wat harder en het was geweldig ik raakte zelfs in space zo lekker. Je kan echt merken dat ze een specialist is in massages. Daarna een heerlijk einde dat was lang geleden dat ik zo lekker kwam het bleef maar door sidderen bij mij. Misty super bedankt voor deze mooie middag. Tot snel liefs ❤️ John

Geweldig
16-01-2022
Fifi

Eindelijk weer open,gelijk een afspraak gemaakt met Fifi. Wat een geweldig meisje. ondanks dat ze het nog niet zo lang doet, deed ze het geweldig. Met haar prachtige lichaam glijd ze behendig over jou heen als een professional. Dankjewel daarvoor Fifi, ik kom graag weer bij je terug. Liefs Harrie V

Maak een afspraak met Fifi
Ervaren masseuse..
16-01-2022
Indy

Ik heb echt onwijs genoten van Indy Ik kom al heel wat jaren bij carpe diem maar hier was ik toch blij mee verrast!! Super aantrekkelijke dame en hele goeie opbouwende massage
Groetjes van je tweede klant op je eerste dag!!

Maak een afspraak met Indy
Fantastisch, de allerbeste
17-12-2021
Rachelle

Als je van een ongekend geile, erotische uitstraling in combinatie met grote en stevige boobs houdt, is Rachelle de allerleukste!

Maak een afspraak met Rachelle
Geweldig ervaring
14-12-2021
Maria

Hoi maria , ben zondag bij haar geweest het was echt een geweldige ervaring ze stelde mij op mijn gemak en ze een leuke lieve vrouw en een geweldige masseuse ook praat ze leuk en maakt gezellig.



Bedankt voor je geweldige massage de visboer

Maak een afspraak met Maria
Geweldig
12-12-2021
Bowie

Wat een leuke dame

Maak een afspraak met Bowie
Mooiste borsten
11-12-2021
Jennifer

Na aanleiding van recensies ook is gegaan .
Ik moet zeggen alles klopt wat ik las..
Oprechte masseuse die ECHT kan masseren en je goed weet te plagen !
Had gekozen voor de tantra massage en hoogtepunt werd steeds uitgesteld als ik bijna klaar kwam stopte ze super GEIL en heel lang genoten .
Mocht tussendoor ook haar masseren , wat een lekker uitzicht mooiste natuurlijke borsten ik ooit heb gezien ..
Kom zeker terug !

Maak een afspraak met Jennifer