Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Genieten met 2
08-11-2023
Lois

Vandaag voor de 2 keer keer bij Lois geweest
Samen een vip massage gedaan
Bij Lois ben ik zo op mijn gemak
Ik geniet van haar massage
Zo lekker

Lieve Lois
Ik kom snel terug
Tot snel
Liefs Robin xxx

ge-we-dig die verdiend 50 recensies
30-10-2023
Janet

vandaag weer een bezoek gebracht bij janet
in een woord. wat is dat een top vrouw !
en dat is nog zacht uitgedrukt
lief eerlijk en een lieve lach
tot snel janet de man van 50

Maak een afspraak met Janet
Leuke massage met Bo😅
26-10-2023
Bo

Vandaag een leuke vipmassage gehad met Bo
Lekker gepraat en gemasseerd
Ze is een geweldige vrouw

Ik zie je later terug lieve Bo
Liefs Robin xx😅

CD's secret treasure
24-10-2023
Nicole

I shouldn't be telling you this because I want to keep her for myself, but I've just had another massage from her and it gets better every time. She is simply lovely, somebody you only dream about. Nicole's changed her hair and I was trying to think of who she reminded me of. Through my half open eyes she looks just like Marilyn Monroe! What are you waiting for?
M.

Maak een afspraak met Nicole
Ge-wel-dig
19-10-2023
Evie

Wauw, mijn eerste maar zeker niet mijn laatste ervaring bij Evie.
Wat een ontzettend knappe verschijning is ze, heel excentriek vol met prachtige tattoo's en piercings.
Voor wie dit leest...... twijfel niet en maak je afspraak bij deze onvergetelijke vrouw!

Liefs,

Sergio :)

Een warme kennismaking!
18-10-2023
Davina

Vanmiddag een fijne 1.5 uur met Davina gehad. Ze stelt je gelijk op je gemak door de juiste vragen te stellen. Masseren doet ze geweldig. Ze leest als het ware je lichaam en voelt waar er spanning of juist ontspanning is. Bij mij zeker het laatste. Knap hoe ze je daardoor maximaal laat genieten. Ik had mijn zen-moment te pakken. Ik kom graag bij je terug Davina! Liefs, Arnold

Ze blijft mijn fantastische bestie xxx
16-10-2023
Bloem

Vandaag een leuke vip massage gedaan met Bloem
Was heel lang geleden dat we elkaar weer gezien hebben
We waren blij dat we elkaar weer zagen
Met haar verveel je nooit
Je was vandaag weer fantastisch bestie

Volgende keer word het weer leuk
Tot de volgende keer lieve bestie

Liefs Robin xxx

Maak een afspraak met Bloem
zoveel opwindend plezier
15-10-2023
Jennifer

lieve Jennifer, wat heb jij een prachtig lichaam! als we samen zijn is het altijd zo gezellig, lekker teveel lachen en dan... plaatselijk sterk oplopende temperaturen! hoe fris het ook buiten mag zijn, wij tweetjes maken het heet met onze Tantra massage. airco gaat aan, geniet zo van onze afspraken.. onze laatste was ook zo mmmmh sexy. prachtige dame, lieve woordjes, passievolle HETE massage, wat kan een man zich nog meer wensen? een nieuwe afspraak! tot snel, HJ

Maak een afspraak met Jennifer
Geweldig!
12-10-2023
Yoyo

Net terug van deze heerlijke massage. Het was echt super! Heb echt ontzettend genoten van deze prachtige vrouw! In het echt nog aantrekkelijker. Foto's zijn 100% echt.

Heerlijke nuru massage van 1.5 uur gehad en ze blijft je verbazen. Voor de 1e keer meteen een super ervaring gehad.

Hele lieve vrouw die je echt waanzinnig kan masseren en laten genieten!

Yoyo nogmaals bedankt!
Je bent een topvrouw!

Maak een afspraak met Yoyo
Hemels
11-10-2023
Paris

Vandaag weer een magische massage van paris gehad wat zij met haar lichaam kan.
Daar kan je alleen maar van dromen
Ik kan het iedereen aanraden boek maar gerust
Tot de volgende keer lieve geweldig paris

Xxx Bertie

Maak een afspraak met Paris
Betoverend
06-10-2023
Bloem

Ze is écht een prachtige dame om te zien.

Juiste rondingen. Mooie borsten en passie voor wat ze doet!! Mijn god wat een passie voor je werk.

Lang geleden dat ik zo een heerlijke tantra massage heb gehad.

Eerst een beetje kletsen.
Dan gaat ze in alle stilte vol passie op in de massage .
Voelde je energie door me hele lichaam . Je bouwde het langzaam op tot een waar eind spektakel !.
Tot slot heeft ze me een heerlijke water en zeep massage verzorgd om vervolgens de douche in te gaan . Alles was goed verzorgd en ging met knikkende knieën weer naar buiten .


Tot snel schoonheid.

Xx.

Maak een afspraak met Bloem
Gezellig en boven verwachting
06-10-2023
Jennifer

Van de week een heerlijke massage gehad bij jennifer. Wat een gezellige vrouw is dat! Ze is sociaal en gaat een goed gesprek niet uit de weg.
Haar massage is echt heerlijk, van ontspannend tot zeer opwindend. Ze weet precies wanneer ze even wat rustiger aan moet doen en wanneer juist niet. Echt een heerlijke massage gehad met een topvrouw!

Maak een afspraak met Jennifer
Geweldig
04-10-2023
Paris

Vandaag een vip massage
Gehad wat een geweldige ervaring was dat heerlijk bubbelbad en massage gehad wat was dat een heerlijk ervaring en beleving ik kom zeker terug

Maak een afspraak met Paris
Super leuk
01-10-2023
Janet

Na een lange tijd geleden weer bij Janet geweest. Ze herkende mij nog. Met veel passie een fijne zondagmiddag met haar. Lieverd; dank je wel. Tot snel. Liefs Har.

Maak een afspraak met Janet
Simplex the best
29-09-2023
Paris

Simply the best! Deze week twee keer geweest…. Werkelijk fantastisch en wat een persoonlijkheid en zoooo lief en teder. Maar ook zooo opwindend. Naast een fantastische erotische ervaring ook zooo fijn gepraat en een toppunt van gezelligheid. Echt een droomvrouw 😘

Maak een afspraak met Paris
Simply the best!
28-09-2023
Paris

Simply the best! Zoooooo lief!

Maak een afspraak met Paris
Geweldig
27-09-2023
Paris

Vandaag voor de 2de keer bij paris geweest
Eerst lekker in bad gezeten en lekker bij gekletst
Toen een geweldige massage gehad.
Dit is de masseuse van mijn dromen
Tot de volgende keer
Xxx Bertie

Maak een afspraak met Paris
Geweldig
27-09-2023
Paris

Vandaag voor de 2de keer bij paris geweest
Eerst lekker in bad gezeten en lekker bij gekletst
Toen een geweldige massage gehad.
Dit is de masseuse van mijn dromen
Tot de volgende keer
Xxx Bertie

Maak een afspraak met Paris
Geweldige dame
27-09-2023
Lois

Vandaag eerste keer bij Lois geweest
Samen een vip massage gedaan
Ze is een geweldige dame

Volgende keer doen we het gewoon opnieuw
Tot de volgende keer Lois
Liefs Robin

Ja
21-09-2023
Maria

laarzen latex 10cm

Nog steeds een lieve meid
21-09-2023
Jessica

Gisteren na een lange tijd Bij Jessica geweest eerst heb ik haar een massage gegeven en dat vond ze prettig ze genoot er van Daarna werden de rollen om gedraaid en heeft ze mij een massage gegeven Het was zo als altijd heel aan ge naam Dus mannen ga haar maar boeken krijg je geen spijt van Gr de Masseur