Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
HygiΓ«ne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Lisa is een lief en zachtaardig en adembenemend mooie dame een genot !!
28-02-2018
Roxy

Vandaag een super massage gehad van de stralende en zeer lieve Lisa , ik had voor het eerst een afspraak gemaakt met Lotte , daar komt een beeld schone dame aan met een lief koppie met verleidelijk twinkelende blauwe ogen .
Lisa massage is ongekend, ongeëvenaard en onverbeterlijk. Ze masseert met veel aandacht, een genot en heerlijke, hemelse lichaam. het begint al met samen douchen en dan in bad . Lisa is een lieve en warme persoonlijkheid en masseert vol overgave en met passie.
Een ongelofelijke schoonheid, met een zeer bijzonder lieve uitstraling .
Heerlijk hoe zij de massage geeft, heel opbouwend, verleidelijk en sexy.
Alleen je lichaam al is om er van te genieten bij het zien. een van de beste tot nu toe ..en ik verzeker je !!!
Zeker een aanrader en verslavend, herhaling gevaar enorm een genot !!!!!
de massage kan ik nog weken voelen, jou zachte lichaam en spelen handjes maken mij een gelukkige man, bedankt lieve Lisa en tot de volgende keer.

Deze dame geeft meer dan 100% !!!
tot snel lieve Lisa 27-02-2018 14.00 uur .

Gr XXXX

Maak een afspraak met Roxy
topper superdame verstaat haar vak ...echt een van de beste ...
26-02-2018
Gina

Topdame Gina ...verstaat haar vak ...zo sensueel en alles met RESPECT....raad haar iedereen aan ...een van de beste tot nu toe ..en ik verzeker je kom al jaren in de salons ...tot gauw lieve Gina ...toppertje 😘😘😘

Maak een afspraak met Gina
SUPER TOF!!
26-02-2018
Gina

Gina waar was jij voor die tijd?? Een te gekke beleving zoals jij met je lekkere lichaam over me heen gleed. Ik voel de spanning nog!! met heel veel gevoel heb jij mij in opperste extase gebracht. Ik kan bijna niet wachten om snel weer af te spreken. Het is gezond verslavend. !!

Maak een afspraak met Gina
Super kan nie beter
25-02-2018
Isabella

Vandaag voor de zoveelste keer bij Isabelle geweest was weer heerlijk ben iedere keer verrast hoe goed ze is probeer iedere week te gaan is een hemels genot om door haar gemasseerd te worden

Maak een afspraak met Isabella
Het was super
25-02-2018
Gina

Ik hoop je weer snel te zien .het was super goed.fijne massage van begin tot het eind

Maak een afspraak met Gina
Massage verrassing
25-02-2018
Gina

Gina verveelt geen moment . Wat een heerlijke vrouw en wat een zalige massages.. Sensueel, erotisch, en spannend, genoten van het begin tot het einde.
kom heel gauw terug! liefs en een dikke kus! en een hele dikke 10!!!

Maak een afspraak met Gina
Heerlijk, eerlijk, gezellig, heel bevredigend.
22-02-2018
Isabella

Isabella is een echte gastvrouw. Meteen een ontspannen sfeer en ze weet wel waar je voor komt. Heel vertrouwd en fijn, fijn.

Maak een afspraak met Isabella
ongelofelijke schoonheid ,Super teder en sensueel. een Schatje !
20-02-2018
Kensi

ik had voor het eerst een afspraak gemaakt met Kensi , en nu inmiddels voor de tweede keer in zeer kort tijd . daar komt een beeld schone dame aan in een smaakvol geklede jurk . met een lief koppie met verleidelijk twinkelende ogen en prachtig donkere haar.
Kensi massage is ongekend, ongeëvenaard en onverbeterlijk. Ze masseert met veel aandacht, met haar knuffelhanden en heerlijke, hemelse lichaam. het begint al met samen douchen .Kensi is een lieve en warme persoonlijkheid en masseert vol overgave en met passie.
Een ongelofelijke schoonheid, met een zeer bijzonder karakter die mij volledig van de kaart bracht.
Heerlijk hoe zij de massage geeft, heel opbouwend, verleidelijk en sexy.
Zeker een aanrader en ik hoop haar snel weer te mogen bezoeken.
een 10 waardig Xxxtjes

Kensi ik had je belooft de tweede poging
afgelopen zondag 18-02-2018

Paradijs
15-02-2018
Roxy

 Lisa is een lotje uit de hemelse loterij. Wat een mooie verschrikkelijk mooie vrouw. Ik heb vanmiddag het genoegen gehad om anderhalf uur met deze vrouw door te brengen. Het was echt te goed voor woorden. Bedankt lieve Lisa en zeker tot weerzien. πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

Maak een afspraak met Roxy
ongelofelijke schoonheid ,Super teder en sensueel. en een hele mooi lach !!
14-02-2018
Kensi

ik had voor het eerst een afspraak gemaakt met Kensy , daar komt een beeld schone dame aan in een smaakvol geklede jurk . met een lief koppie met verleidelijk twinkelende ogen en prachtig haar.
Kensy massage is ongekend, ongeëvenaard en onverbeterlijk. Ze masseert met veel aandacht, met haar knuffelhanden en heerlijke, hemelse lichaam. het begint al met samen douchen .Kensy is een lieve en warme persoonlijkheid en masseert vol overgave en met passie.
Een ongelofelijke schoonheid, met een zeer bijzonder karakter die mij volledig van de kaart bracht.
Heerlijk hoe zij de massage geeft, heel opbouwend, verleidelijk en sexy.
Alleen je lichaam al is om er van te genieten bij het zien. Wat hebben je ouders een mooi schepsel op de wereld gezet. Chapeau!
Zeker een aanrader en verslavend, herhaling gevaar enorm !!!!!

een 10 waardig Xxxtjes

Het was super met isabela.ik kom zeker terug
10-02-2018
Isabella

Super massage.

Maak een afspraak met Isabella
Je voldeed precies aan mijn verwachtingen en nog veel meer. Ik had de afspraak vorige week al gemaakt, het was het wachten waard. Een supermasage was het, mooi mens jij, supervrouw. Ik kom snel terug. W.
05-02-2018
Maria

W.

Maak een afspraak met Maria
Genoten
31-01-2018
Tatum

Een geweldige ervaring gehad met Tatum. Eerst wat gespeeld en daarna een erg fijne massage gehad. Al met al genoten. Volgende keer een normale massage, als je daar van kan spreken met haar.

Maak een afspraak met Tatum
Maria!! xxx
29-01-2018
Maria

voor het eerst bij maria geweest, maar zeker niet voor het laatst ik ben nu nog helemaal aan het nagenieten, wat een vrouw... Tot snel maria! Xxxxx

Maak een afspraak met Maria
Stoere lieve meid
28-01-2018
Tatum

Ik houd eigenlijk niet zo van tattoages maar ik vond het toch fijn tatum goed gedaan was echt een goede masage meid.
Bedankt ik voel me als herboren mijn schouder is veel beter nu!
Groetjes

Maak een afspraak met Tatum
Taat
26-01-2018
Tatum

Ik had je gemist...was weer geweldig...zucht..lekker ding.....ik zal lekker slapen vanavond..xx tot snel

Maak een afspraak met Tatum
Ongelogen....
19-01-2018
Jessica

Ik heb mijn keuze op Jessica laten vallen door wat ik in haar recensies heb gelezen en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Wow, wat een mooie meid en wat komt ze lekker tegen je aan liggen (en glijden) in het bad. In het begin lijkt ze inderdaad wat voorzichtig, maar als het ijs gebroken is krijg je een heerlijk intieme girlfriend belevenis. Verslavend.

Maak een afspraak met Jessica
Wow, wat een mooie, lieve meid.
19-01-2018
Julia

Bij sommige masseuses heb je meteen een klik en bij Julia was dat zeker zo.
Het is een mooie lieve meid die haar vak perfect verstaat en een geweldige erotische massage geeft. Tijdens een VIP massage geniet ze lekker met me mee in het bubbelbad. Een drankje, een knabbeltje en lekker knuffelen. Heerlijk... en dan zijn we nog niet eens aan de massage toegekomen.
Geloof me, ontneem jezelf niet de kans om haar te ontmoeten.

Julia, ik wil je ook nog bedanken dat je speciaal voor mij een ochtend terug bent gekomen hoewel je vakantie al was begonnen. Dit waardeer ik zeer.
Ik zie je snel weer.

Maak een afspraak met Julia
Het was te gek heb er van genoten
18-01-2018
Chantal

Ze is een topper dit ga zeker terug ik kan nog een paar dagen na genieten Dankje

genieten en nog dagen- en nachtenlang nagenieten...
16-01-2018
Tanja

Ik citeer Tanja: Ik wil dat je nog nachtenlang nageniet en droomt van mijn huid op de jouwe.
Welnu, vorige week kreeg - en onderging - ik een tantra-massage van Tanja. En ik geniet nog na van haar verleidelijke massagehanden en vingers, die met veel fingerspitzengefühl over mijn gewillige lichaam wandelden, slalomden, cirkelden enzovoorts.
En van haar in olie gedompelde, glossy, glooiende designbody, waarmee ze me van top tot teen masseerde. Het schaarse licht gaf haar lichaam fraaie schaduwen mee. Ik wees haar bijvoorbeeld op de uitstekende sleutelbeenderen en het borstbeenholte (kuiltje onderin haar hals).
En natuurlijk op de schaduwvlakken rond haar zachte, volle boezem, met de al snel enthousiast overeind gesprongen tepels, die voortdurend in mijn huid porden, prikten en priemden.
Topless is Tanja TOP!
En van haar sensuele, verleidelijke blikken en (glim)lach...
En...
Tot snel!

Bas

Adembenemend, sensueel, genoten!
16-01-2018
Nienke

Gisteren aan het begin van de middag een klein uurtje met Nienke doorgebracht. Kende haar nog van een aantal jaren geleden, maar was al eventjes niet meer geweest. Nienke is gelukkig niks veranderd; elegant, lief, sensueel, sexy en veel humor. Ze heeft in alle vormen een schitterend lichaam en weet precies hoe dit te gebruiken. Stelt je meteen op je gemak en ze is een ster in het opbouwen van spanning. Nienke is de ultieme tease!

Ik schrijf normaliter nooit dit soort recensies, maar na gister wederom bevestiging te hebben gekregen vond ik dat Nienke het dubbel en dwars verdiend. Deze dame zal je nooit teleurstellen en altijd zorgen dat je met een ondeugende lach op je gezicht het pand weer verlaat.

Maak een afspraak met Nienke