Masseuse Reviews

Erotisch

Na een lange sluiting, zijn we per 1 juli weer regulier geopend! Wel mogen we u enkel op afspraak ontvangen en vragen we u om tijdens uw bezoek de genomen hygiëne- en voorzorgsmaatregelen in acht te nemen. We willen u bedanken voor uw geduld, begrip en support en ontvangen u graag weer in onze salon!

-

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Geweldig, enerverend
14-05-2019
Isabella

Vanmiddag anderhalf uur doorgebracht met Isabella. Het was mijn eerste keer en voelde mij direct op mijn gemak. Eerst heerlijk douchen, daarna in het bubbelbad. Dit was in een woord sensationeel.
Daarna op het massage bestaan liggen, waar ik een heerlijke massage kreeg. Ik mocht hierbij ook mijn handen en mond gebruiken. Alhoewel het voor haar werk is, gaf Isabella mij de indruk het ook heerlijk te vinden en er van te genieten.
Een aanrader en als ik de kans krijg voor herhaling vatbaar. Isabella dank voor deze ervaring πŸ˜€

Maak een afspraak met Isabella
Opgevangen en rustgevendπŸ’‹
08-05-2019
Milana

Milana ❀️ dank voor jouw rustgevende en sensuele massage. Ik was al eerder bij jou geweest. Het was weer heerlijk. Ondanks dat ik in het begin onwel werd heb jij mij opgevangen. Mij tot rust gebracht. Je liet mij nog wat langer blijven om mij te herpakken. Carpe Diem is meer dan alleen een massagesalon. Het is echt helend.Goed voor lichaam en geest. Tot snelπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Liefs Har...❀️

Maak een afspraak met Milana
perfect ontspannend
04-05-2019
Stephanie

Voor de tweede keer een Tantra massage van Stephanie mogen ontvangen. De massage was hemels, de atmosfeer perfect rustig en af en toe een gezellig babbeltje.

Stephanie's zachte handen zijn iedereen aan te raden.

-Vetertje

Prachtig en sensueel
03-05-2019
Vanessa

Behalve dat Vanessa een prachtig figuur heeft, kan ze ook echt masseren en daarmee de spanning goed opbouwen. Geen routinematige maar echte interesse in wat ze doet. Zeker een herhaling waard.

Onbeschrijflijk ... heerlijk genoten !
02-05-2019
Nienke

Ik heb ongelooflijk genoten van mijn uurtje met Nienke gisteren middag. Heerlijke massage, je voelt je gelijk op je gemak. Totaal ontspannen … en gaat buitengewoon voldaan de deur weer uit ! Vrees dat ik vaak ga terugkomen !!

Thx Nienke !

geweldig
28-04-2019
Stephanie

net een super massage gehad van Stephanie, in het begin was ik aan het twijfelen maar dat was al snel voorbij, een geweldig lichaam en een leuk en aardig karakter, zeker voor herhaling vatbaar ;)

JULIA, prachtige stijlvolle blondine
27-04-2019
Julia

Een erotische massage van Julia is buitengewoon intens genieten.
Er is geen vrouw, die zoveel bij me teweeg weet te brengen dan Julia.
Voor mij een stap in een wereld waarin schoonheid, tederheid, sensualiteit en
een mooie glimlach de boventoon voeren.
Julia weet precies hoe ze met haar beeldige lichaam en haar magische handjes
het ultieme genot kan laten ontstaan.
Een nieuwe afspraak is al gemaakt voor herhaling van zo'n onvergetelijke
belevenis.

Maak een afspraak met Julia
Erg genoten van de massage, een uur is te kort
17-04-2019
Jennifer

De zenuwen waren binnen een paar minuten al weg gepraat en daarna volgde een heerlijke massage die meer bracht (wel gehoopt) dan vooraf gedacht. Maar een uur is echt minimaal, volgende keer (zeker weten Jennifer) kies ik voor anderhalf uur.
Tot binnenkort

Maak een afspraak met Jennifer
onwijs geweldig
15-04-2019
Mila

Kan er weinig over zeggen, maar heb tot laatste minuut genoten

Maak een afspraak met Mila
Ze is er weer!!
14-04-2019
Tatum

Donderdag ontdekte ik dat Tatum weer aanwezig was bij Carpe diem.
Wat een aangename verrassing!
Ze is niks veranderd en massage was weer van topkwaliteit!
Heerlijk echt een aanrader deze dame, gezellig en mooi plus goede massage!
Wat wil je nog meer!
Tot snel Taat ! Groetjes van Mark

Geweldig!!
14-04-2019
Mila

Nogmaals bedankt Mila voor de heerlijke massage en ik kom snel weer is bij jou terug.

Maak een afspraak met Mila
Geweldig
12-04-2019
Nicole

Lieve Nicolle vandaag bij je geweest, was voor mij de eerste keer maar met een woord !! Het was geweldig, wat ben jij een mooie vrouw, ga zeker snel bij je terug komen xx

Maak een afspraak met Nicole
Sensueel en Passioneel
10-04-2019
Julia

Wat een heerlijke dame die Julia, lief, gezellig, mooi en spannend.
Ben al vaker bij Julia geweest en elke keer raak ik weer in extase.
Ze weet je telkens weer in hemelse sferen te brengen met haar prachtige lichaam
en sensuele massages.
Een fantastisch vrouw met prachtige stevige natuurlijke borsten, waarvan
elke man van dromen kan.
Volgende keer opnieuw genieten bij Julia.

Maak een afspraak met Julia
Magisch, x
07-04-2019
Maria

Bij binnenkomst ontvangen door een mooie puur natuur vrolijke beauty, ik voelde me meteen op men gemak... De massage die was hemels, alsof alle stress van me af viel en ik in de hemel was beland, Bedankt voor deze supermooie ervaring, ik ga nog lang nagenieten.... 😘 Xxx

Maak een afspraak met Maria
Bijzondere ervaring❀️
04-04-2019
Jada

Jada dit was heerlijk om te ervaren. Een heel apart gevoel😍😍. Hier laat ik het niet bij zittenπŸ˜ƒ. Tot volgende week.

Gr Afrika

Moet ik nog meer zeggen?
01-04-2019
Wendy

Wendy is echt een schatje,
Ik heb echt de beste massage ooit, ..van haar gehad!!
We hadden lol en ze heeft een geweldig gevoel voor humor!!
Ze is, ....gewoon geweldig !!
Ze gaf me wat ik even nodig had, en daar ben ik haar heel dankbaar voor!
Sensueel en betrokken .
Ze weet echt waar ze mee bezig is!!
Wendy,.....dank je
Mark

De beste ooit!
28-03-2019
Isabella

Het was erg lang geleden dat ik me weer eens liet masseren. Weer meteen verkocht toen ik je zag. Isabella je bent en blijft de beste. Tot snel x

Maak een afspraak met Isabella
Amazing πŸ”₯
23-03-2019
Nicole

Duo olie massage van Nicole en jullia was ongelooflijk hemels . Teasend en plagend mij naar een Gumshot gebracht die niet te beschrijven was.. en jullia zei jij hebt echt een grote ... nog nooit Zo een grote gezien. Thanx voor t compliment en Nicole Jullia jullie zijn echt een wereld duo kom snel
Terug voor
Een massage . πŸ”₯πŸ§‘πŸ’˜♥️😍πŸ”₯πŸ”₯😘😘 groetjes heel veel liefs 😘😘😘 Tk

Maak een afspraak met Nicole
Allemachtig!!
14-03-2019
Wing

Dit is moeilijk te omschrijven voor een ervaren wandelaar die nog nooit een review heeft achtergelaten. Maar als het in een zin mag... Wing geeft me vleugels en laat me vliegen naar de zon.
Kus, Niels

Lief en toch supersexy
02-03-2019
Nooy

Nooy heeft mij verrast een superlekkere massage. Ik ben wel wat gewend, maar deze dame heeft een paar voor mij nieuwe moves gebruikt die mij zeker doen terugkomen.
Leon

Maak een afspraak met Nooy
Om nooit meer te vergeten.beter als dit is er niet
28-02-2019
Nooy

Ben al een paar keer bij nooy geweest.iedere keer gebeurt er iets tijdens de massage wat ik niet kan uitleggen,het is niet te beschrijven.dit lukt geen andere masseuse. Na de massage zit zij nog dagen in je hoofd.lieve nooy ,tot binnenkort 😘😘😘

Maak een afspraak met Nooy