Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
Hygiëne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Heerlijk
17-12-2017
Fleur

Fleur is een lieve echte Hollandse meid met prachtige borsten en heb zeker genoten . En kom zeker eens terug een aanrader gr Patrick

Tatummmmmm..
13-12-2017
Tatum

Wist niet dat er zulke leuke masseuses waren bij carpediem!!
Hele lieve en gezellige meid!
Bedankt voor een fijn uurtje spelen in bad!

Maak een afspraak met Tatum
Aanradertje!!
11-12-2017
Maria

Voor de tweede keer een zondagje bij Maria geweest voor een massage.Op en top Hollandse Heerlijke borsten,,
ik kan er geen genoeg van krijgen!
Je bent een gezellige meid met een spannend randje, echt een goede nieuwe aanwinst!

Maak een afspraak met Maria
Mooie ervaring maar...
10-12-2017
Wing

Mijn vriendin wilde mij verwennen en dat deed ze met Wing. Geweldig lichaam en heerlijke massage.
Blijkbaar had ze weinig ervaring met stelletjes. Een mooi kado! Dank aan mijn schatje xxx

Maak een afspraak met Wing
2e keer Tatum...verslavend...mmm
05-12-2017
Tatum

Heerlijk..magische handjes!😏

Maak een afspraak met Tatum
het was een geslaagd duo
04-12-2017
Nienke

hallo Nienke het was een zeer geslaagd duo met Lisa samen het laatsts half uur nog zeer genooten met Lisa je ziet me gauw weer nienke

Maak een afspraak met Nienke
het was buitengewoon goed
04-12-2017
Lisa

vandaag een duo met lisa en nienke gehad en nog een half uur met lisa verlengd ze was nieuw maar deed het zeer goed

Maak een afspraak met Lisa
Perfect
01-12-2017
Tatum

Ondanks mijn blauwe plek heerlijk😀

Maak een afspraak met Tatum
Geweldig
30-11-2017
Tanja

Lieve Tanja .
Al meerdere keren bij jou geweest.
En iedere keer een groter feest.
Die grijze Piet vindt dat zo fijn.
Om telkens weer bij jouw te zijn.
Fijn Sinterklaasfeest.

Maak een afspraak met Tanja
Geweldig
27-11-2017
Wing

Bedankt!!

Maak een afspraak met Wing
Zeer aangenaam
26-11-2017
Roos

Roos is een leuke dame met een goed luisterend oor en een fijne gespekspartner. Haar massage was geweldig fijn, ik kom zeker nog terug voor haar. Ze is mooi en lief.

X
Joh

Super
23-11-2017
Nooy

Een onovertroffen ervaring wel altijd gedacht en stilletjes ook gehoopt ! Wat kun je, en mag je verwachten? Niets is minder waar, werkelijk fantastisch. Een massage van een totaal onbekende vrouw die je zoveel rust en voldoening geeft in maar 90 minuten! Dan heb je als masseuse wel wat in huis dat heet ervaring. Wat betreft de salon, Carpedieum, is de meest mooie verzorgde accommodatie die ik heb gezien geheel van deze tijd clean en het personeel is zeer behulpzaam en zeer vriendelijk, wat je al gelijk een fijn en behaagdelijk gevoel geeft. Voor mij zeker een aanrader, ik kom zeker hier weer terug. Dank voor het genot en de bijzondere ervaring wat ik bij jullie heb gekregen.

Maak een afspraak met Nooy
Tanja: een hooggevoelige tantra specialiste
22-11-2017
Tanja

Sinterklaastijd - rijmtijd! En wat rijmt er - een beetje - op Tanja? Juist!... Tantra! En Tanja is een echte tantra specialiste!
Ik had eigenlijk een VIP massage afgesproken, maar Tanja is niet zo'n badeend. De tantra massage is haar favoriete massage. En dat bleek: met haar hooggevoelige handjes; ultra spannend welvende bovenlichaam, oftewel: haar weelderige knuffelboezem gleed ze soepel en gracieus over mijn lichaam.
Het klikte ook enorm tussen ons, maar we zijn allebei hooggevoelige kreeften hoogste waarschijnlijk HSP-ers - en we delen ook zo'n beetje dezelfde belangstellingswereld.
Voor mij een van de beste masseuses van Carpe Diem. Een supervrouwelijke supervrouw en een supermasseuse!
Volgende keer gewoon een tantra massage!

Bas

Maak een afspraak met Tanja
Een fijne ontmoeting
18-11-2017
Julia

Het was erg fijn om voor de eerste keer met Julia te mogen genieten.
Zij gaf mij een fijne girl friend gevoel. Ik kom zeker snel terug bij Julia.
Liefs voor jou Julia. Gr. Har..

Maak een afspraak met Julia
Een fijn contact
16-11-2017
Julia

Na lange tijd weer terug bij CD.
Julia was beschikbaar.
Het was fijn met haar.
Zij gaf mij een heerlijke massage.
Haar Tantra was geweldig.
Zij maakte bracht mij met haar ogen in extase.
Ik kom gauw weer terug bij haar.
Har..

Maak een afspraak met Julia
Het was super fijn
12-11-2017
Julia

Ik hoop Julia weer shel te zien.een super massage.het is een sexy dame.

Maak een afspraak met Julia
Herhalingsvatbaar en verslavend
12-11-2017
Desi

Afgelopen donderdag langs geweest in Boxtel voor een afspraak met Desi

Gekozen voor een uur Tantra. Desi is een spontane exotische dame en heeft een leuke uitstraling waardoor ik me al snel op me gemak voelde. Haar strakke figuur en haar knap koppie zijn ook een fijne bijkomstigheid. Bij het douchen nam ze uitgebreid de tijd en ze zorgde ervoor dat ik de douch in een behoorlijk opgewonden staat verliet. Op het bed eerst op mijn buik maakte mijn opwinding plaats voor ontspanning. Haar massage skills zijn goed maar het werd nog fijner toen ze haar strakke lichaam langzaam over mij heen liet glijden. De druk van haar lichaam op mijn lichaam in slow motion maakt het super intens. Daarna mocht ik me omdraaien en ging de body to body verder in combinatie met een paar verleidelijke blikken. De opwinding van het douchen was weer helemaal terug en een deel van mijn lichaam begon zelfs te tintelen. Dit had van mij nog uren kunnen duren, maar ik was zo opgewonden dat een hoogtepunt niet lang kon uitblijven. Desi zorgde voor heerlijk intense verlossing. Nog een beetje wankel op mijn benen samen onder douche waarbij ze weer alle tijd nam om me af te spoelen. Super fijne ervaring dus en bij mij zorgt zo'n uur er ook voor dat je de dagen erna ontspannen en energiek voelt.

Maak een afspraak met Desi
je was geweldig goed
11-11-2017
Chantal

bedankt voor de goede masage

Hemelse Tantra met iets extra
10-11-2017
Desi

Ik ben vandaag voor de eerste keer Desi geweest. Bij het knuffelen wilde ik haar niet meer los laten. Zo fijn. Haar fijne zachte lichaam met mooie vrouwelijke ronding en lief koppie. Heerlijke zachte handen met fijne nageltjes die lekker kunnen plagen.

Ik had de Tantra met Double Pleasure massage gekozen.
Tantra zoals het bedoeld is. Met momenten geheel verdwenen uit mijn hoofd en een met het hemelse gevoel in mijn lichaam waar zij mij geeft.
Stevig masseren. zacht masseren, body tot body, knuffelen, plagen en teasen. Uitstellen en uitstellen...Totdat het de hoogste tijd is. De ontlading, mijn lichaam schokkend van extase... Weg zwaartekracht, zwevend. Tantra zoals het bedoeld is dus...

X Rob

Maak een afspraak met Desi
Spannend, sensueel en magisch
10-11-2017
Desi

Gisteren heerlijk genoten van een massage van Desi. Desi, je hebt echt magische handjes. Je bent een sexy dame met een paar lekker grote stevige borsten, die je goed weet te gebruiken ;-). Ik vond het echt heel leuk met jou en kom snel nog een keer langs. Misschien ben ik wel een beetje verliefd op je geowrden???

Maak een afspraak met Desi
Soraya geeft niet, maar ''trakteert'' je op een massage.
09-11-2017
Soraya

Vandaag gekozen voor Soraya. Een heerlijke praatgraag, met een sierlijk golvende killerbody.
Ik had gekozen voor een VIP-massage. En toon je veel respect en ben je lief voor haar, dan krijg je ook veel respect en warmte van haar terug. In het bubbelbad werd ik al getrakteerd op een body2body massage.
En later op de massagetafel nog een keer!
Soraya is een absolute aanwinst voor Carpe Diem en een aanrader voor u.
Doe er uw voordeel mee.
Bas

Maak een afspraak met Soraya