Masseuse Reviews

Erotisch

Onze salons zijn op WOENSDAG 19 MEI weer open. U kunt nu alvast een plekje reserveren bij uw favoriete dame!

 

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Magnefiek🔥🔥♥️♥️🥰🥰
05-03-2020
Julia

Vandaag uur tantra massage gehad bij Julia en dit was best ever!! Je bent echt zo godelijk lekker ! Super mooi lichaam en jou borsten zijn amazing ! En die lekkere tepels die lekker hard waren mm

♥️🥰👌💫🔥🔥🔥🔥💣🤤je liet mij echt zooo hard klaar komen 💣💣💫☺️ en ik zou zo meer met jou willen pfff☺️🥰 volgende keer maak ik afspraak duo vip met jou en Nicole ☺️Dat wordt een super hotte party jij ik en nicole♥️♥️💫🔥🔥 groetjes 😘😘😘♥️♥️ Luv yaa Tk

Toppie
25-02-2020
Milana

Massage was geweldig , voor herhaling vatbaar, elke keer weer geweldig , eerst samen gezellig douchen , en dan .....
De massage is geweldig , ze weet met haar perfecte lichaam je naar de zevende wereld te brengen
Ben al vaker bij haar geweest , en weet me steeds weer te verrassen

Maak een afspraak met Milana
Super
25-02-2020
Isabella

Al weer veel te lang geleden bij deze schoonheid geweest. Daarna nog een paar keer getracht om een nieuwe afspraak te maken maar hoewel zij in de agenda als aanwezig stond vermeld kreeg ik telkens te horen dat ze niet aanwezig was. De eerste date is nog steeds een van de beste ooit door mij beleefd. De verwennerij die al in het bubbelbad begon, de wederzijdse massage op de tafel, nog meer verwennerij en tenslotte de onvermijdelijke climax. De aangeboden relax massage als toegift moest ik toen helaas wegens tijdgebrek afslaan. Hopelijk lukt het nu binnenkort wel om een afspraak te maken. De lange reistijd van ongeveer 3 uur heb ik er graag voor over.

Hele lieve vrouw
23-02-2020
Milana

Milana is een spontane lieve meid heb een uurtje met haar door gebracht ze doet haar werk met plezier Ze weet zelf niet hoe goed ze is Boek haar maar en je krijgt er geen spijt van Gr de Masseur

Maak een afspraak met Milana
Een zeer mooie en sensitive dame❤️❤️
23-02-2020
Nienke

Lieve Nienke

Zondag 16 februari heb ik een afspraak gemaakt bij Nienke. Zij kwam opdagen in een super mooie dress. Het was een prachtig zwart jurkje waarmee we samen ook naar een gala konden gaan. Daarvoor was ik niet naar Oss gekomen😘. Nienke heeft mij meer dan bijzonder ontvangen en alle aandacht geven die daarbij hoort. Zij is een ongelofelijke lieve jonge vrouw en voelt precies aan wat je nodig hebt bij een ontmoeting! Na een heerlijk knuffelsessie zijn we ons gaan ontdoen van onze kleding en heb ik mij begeven op de tafel. Met volle en vooral veel liefde is ze mij gaan masseren. Wat een waanzinnige fijn behandeling heb ik van haar morgen ontvangen. Ze is meer dan sensitief, daardoor weet en voelt ze je zo goed aan hoe en wat een man nodig heeft! Zij geeft zo ontzettend veel warmte of dat ze je grootse vriendin is! Nienke je hebt mij zo fantastische massage gegeven waar ik nog met heel veel liefde en plezier aan terugdenkt! Je bent een ongelofelijk mooie, lieve, zorgzame lieverd❤️❤️❤️💋💋💋

Heel veel liefs van Pieter🥰🥰🥰

Voor de tweedekeer bij Nikki geweest was weer Super
18-02-2020
Nikki

Werd weer spontaan ontvangen en we hebben een heerlijk uurtje samen doorgebracht Massage was top ga zeker nog een keer terug bij jou Voor ik naar huis ging heeft ze mij ook nog even voor gesteld aan Roxy een hele fijne vrouw om te zien meer kan ik er niet over zeggen maar dat komt nog Nikki nog bedank Gr de Masseur

Kort maar krachtig
13-02-2020
Nicole

Ondanks je drukke schema paste ik er nog net tussen.
Ontspannen samen ontspannen zo voelde het
Veel liefs grijze Frank

Maak een afspraak met Nicole
Geweldig
08-02-2020
Vanessa

"Vanessa" weet precies wat ze moet doen. Met haar licht bruine/gele ogen kijkt ze je heel onschuldig aan maar ondertussen... Heb een hele fijne ervaring gehad met haar. En zal zeker nog terug komen bij deze mooie lieve en niet te vergeten hele aardige jongedame. Ik ben blij dat ik de keus heb gemaakt om bij je langs te komen. Ik zie je snel weer😏 dikke knuffel en kus M

Overweldigend
06-02-2020
Mila

Van de week ben ik bij Mila geweest en stelde me gelijk op mijn gemak. Een lieve leuke vlotte meid en kijkt eerst wel een beetje de kat uit de boom. Totdat ze eenmaal bezig is met masseren popt ze uit haar cocon vandaan en doet ze fantastisch haar werk en weet al je zintuigen te prikkelen.

Ik wist niet goed wat ik er van moest verwachten maar ze heeft boven verwachting gescoord! Je gaat mij zeker terug zien en heb van jou genoten Mila, vooral blijven lachen staat je mooi 😉

Voortreffelijk
03-02-2020
Julia

De adrenaline stroomt door je lijf. Het hoog erotisch gehalte voelt buitengewoon heerlijk. Een Tantra massage van Julia is een belevenis in een wereld van fantasie en sensualiteit.
Ze weet precies hoe ze met haar zachte handjes en met alles wat ze heeft kan
vermaken. Haar betoverende rondingen, haar sexy ogen, haar stem, haar sensuele uitstraling. Een bijzondere ervaring, gewoon een natuurtalent. Iedere
streling over elke centimeter van je lichaam doet je verlangen naar een volgende aanraking. Een geweldig fijne massage gevolgd door een fantastisch hoogtepunt. Wat wil een man nog meer. Een massage die ik niet snel zal vergeten.

Heerlijk
01-02-2020
Rosa

Wat een fijne kleine dame
Had een vip massage nou dat was zeker wel heerlijk goed gekletst was heel gezellig lekker relax plus punten ware toch wel dat ze een hele mooi grote kont heeft en zachte handen volgende keer zou ik zeker weer terug gaan naar haar
Nadeel was had een uitgebreid vip massage alleen ware er geen bubbels en bites aanwezig

Maak een afspraak met Rosa
Heerlijk
01-02-2020
Rosa

Wat een fijne kleine dame
Had een vip massage nou dat was zeker wel heerlijk goed gekletst was heel gezellig lekker relax plus punten ware toch wel dat ze een hele mooi grote kont heeft en zachte handen volgende keer zou ik zeker weer terug gaan naar haar

Maak een afspraak met Rosa
geweldig
27-01-2020
Vanessa

Als je een geweldige, lieve masseuse zoekt die ook nog heel fijn kan knuffelen ,dan ben je bij Vanessa aan het goede adres . Dank je wel . P.

Poeh
26-01-2020
Nikki

Echt heel goed!

Verslavend
24-01-2020
Desi

Meerdere malen bij Desi geweest. Wat een verschijning! Goed verzorgd, pittige lieve meid. Ze laat je je op je gemak voelen. De laatste keer heb ik een Tantra massage genomen, dat is pas een aanrader....(volgende keer 1,5 uur inplaats van een uur) je voelt je heerlijk na afloop...alsof je bent herboren. Lieve Desi tot gauw....

Heel leuk
21-01-2020
Janet

Janet is een fijne meid met de juiste rondingen op de juiste plaats Ik heb een leuk uurtje met haar gehad Ik kan wel v alles vertellen Maar je moet het mee maken ga haar boeken en je krijgt er geen spijt van Gr de Masseur

Maak een afspraak met Janet
Super lief Top
17-01-2020
Nikki

Nikki is een lieve meid kun je lekker mee babbelen Is beter als een Therapeut En de massage is heel fijn Ga er binnekort weer heen Lekker genieten Gr de Masseur

:-)
13-01-2020
Nikki

Lieve dame, die naast het verleiden fijne socialskills heeft! Blijf wie je bent 👍🏻

Fantasties
10-01-2020
Nikki

Gewoon een goede leuke massage gehad was zo fijn hoe ze me masseerde

Wat een vrolijk lachbekje
09-01-2020
Kensi

Lieve Kensi,
Wat heb ik geweldig genoten van je lach, je humor, je heerlijke lichaam en zachte handen.
Het uur met jou was het reisje meer dan waard en eigenlijk veel te kort.... Als het van jou mag, kom ik het zeker nog eens over doen!
Liefs,
Mike

Ongelofelijk ik heb er geen beter woord voor
09-01-2020
Kensi

Hoop je snel weer te zien