Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
Hygiëne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Ongelofelijk
21-09-2017
Nienke

Een eerste keer voor mij: ongelofelijk!

Fijne vakantie nogmaals xxx

Maak een afspraak met Nienke
Een ervaring.
19-09-2017
Jada

Een zelfbewuste vrouw,
sympathiek en betrokken.
De vijf sterren waard.

perfect
19-09-2017
Lauri

Lauri schijnt een oude bekende te zijn bij CD maar ik had haar nog nooit gezien. Ze is ook pas een weekje terug. Gelukkig kan ik na deze ervaring wel zeggen. Lauri heeft een perfect lichaam, is een vrolijke dame en geeft een erg fijne massage.

Welkom terug en ik kom zeker nog een keer langs.

super lekker!
16-09-2017
Tatum

op de gok geboekt, wat n zeer aangename verrassing bleek te zijn! ieder heeft zijn eigen voorkeur natuurlijk,maar tatum staat bij mij op nr 1!

Wing: mooi, lief, leuk, gevoelig, romantisch en warm, warm, warm
06-09-2017
Wing

Mijn voorkeur gaat uit naar Aziatische vrouwen. En als ze er dan ook nog eens zo uitzien als Wing, dan ben ik eigenlijk al meteen van top tot teen verkocht. En ik mag graag veel fraai geformuleerde complimentjes over een onweerstaanbaar golvende designbody laten rollen. En dan ben je bij Wing aan het goede adres. Ze is dol op en (over)gevoelig voor lofuitingen. Dat liet ze niet alleen merken, maar ook zien, want al snel sprongen haar tepels enthousiast en vrolijk overeind.

De favoriete massage van Wing is de Unique Tantra Pleasure. En dat is te merken. Als ze je lichaam eenmaal onder haar zachte handen neemt, dan wordt je lichaam constant geprikkeld door haar fluwelen handpalmen, plagerige vingertoppen en uiteraard haar hoogst aantrekkelijk welvende bovenlichaam, met de opvallend weelderige borsten en donkerbruine, prikkelende, prikkende en priemende tepels. Je blijft kijken naar haar opwindend gevormde boezem. Het zijn twee kunstwerken op haar ranke, slanke, licht getinte killerbody. Maar ik schreef al: ik val op Aziatische vrouwen.

Wing is ook een praatgraag. Maar soms moet je wat uitleggen of toelichten. Geen probleem, natuurlijk. Sterker: ik zou haar (dol)graag nog veel meer lieve woordjes willen toefluisteren, ha ha!

In het kort: Wing is een supervrouwelijke supervrouw en de ideale masseuse - misschien wel: verleidingskunstenares - voor vooral gevoelige, romantische mannen. Warme mannen, dus. Zoals het douchewater voor haar niet warm genoeg kan zijn!

Maak een afspraak met Wing
wat een heerlijk tropisch snoepje
30-08-2017
Jada

Wat een heerlijk, leuke en lieve verassing is Jada. Gezellig en kundig. Een fantastische massage van haar gehad. En dan haar hemelse tropische lichaam, hmmmm. Ik vrees voor zwaar herhalingsgevaar.

Heerlijke eerste keer!!!
26-08-2017
Chantal

Vandaag voor de eerste keer bij een massage studio geweest, moest een lastige keuze maken bij binnenkomst tussen 2 mooie dames, de doorslag waren de mooie ogen van de blonde schone die op me af kwam om zich voor te stellen, deze mooie dame met de naam Chantal heeft me meteen op mijn gemak gesteld en me een onvergetelijke heerlijke massage gegeven, je vergeet even alles door haar kundige handen en lichaam. Je verdrinkt heerlijk in haar ogen als ze je aan kijkt! Chantal t was top met je "Heerlijk" dank en tot de volgende keer je weet wel wie! X 😘

een fantastische duo-massage, samen met Jada
25-08-2017
Nooy

ik had vandaag wat te vieren, dus me in extremis laten verwennen, door 2 overheerlijke, mooie, sensuele dames, Nooy en Jada
ik kreeg al te horen dat ze goed op elkaar ingespeeld waren, maar dat was nog een behoorlijk understatement ... zoals zij samen mij wisten te verwennen ... hemels!!!
dit kan een verslaving worden ... de Duo Massage Sweet Oil Touch die ik nu heb gehad, of misschien wel de V.I.P. Duo Massage

heerlijk duo, die Nooy en Jada, waar ik dus zeker voor terug ga komen !!!

Maak een afspraak met Nooy
een fantastische duo-massage, samen met Nooy
25-08-2017
Jada

ik had vandaag wat te vieren, dus me in extremis laten verwennen, door 2 overheerlijke, mooie, sensuele dames, Jada en Nooy
ik kreeg al te horen dat ze goed op elkaar ingespeeld waren, maar dat was nog een behoorlijk understatement ... zoals zij samen mij wisten te verwennen ... hemels!!!
dit kan een verslaving worden ... de Duo Massage Sweet Oil Touch die ik nu heb gehad, of misschien wel de V.I.P. Duo Massage

heerlijk duo, die Jada en Nooy, waar ik dus zeker voor terug ga komen !!!

Waanzinnig
25-08-2017
Tatum

Geweldige middag gehad met Tatum. Ontzettend lekker in de whirlpool en daarna nog een geweldige massage! I love her!

waanzinnig
23-08-2017
Linda

Na een gezellige babbel hebben we het weer fantastisch gehad met z'n tweeen, hartelijk dank lieve Linda, ik ging met trillende benen weer naar buiten.

Geweldig
19-08-2017
Nooy

Een heerlijke massage gehad samen met mijn man van nooy en soraya.
Ik raad dit iedereen aan heerlijk.
En heel goed voor je relatie.
Jullie zien ons zeker teug.

Maak een afspraak met Nooy
Een lieve dame,waar de vonken van afvliegen,tijdens de massage
17-08-2017
Soraya

Afgelopen maandag voor de eerste keer naar Carpe Diem geweest.Soraya werd aan me voorgesteld.Een hele mooie dame.Ben met haar mee gegaan,naar de kamer en heb een geweldige B2B massage gehad met 2 hoogtepunten.Soraya,jij weet,hoe je een man,moet laten genieten!!!!

Maak een afspraak met Soraya
Wow!!
14-08-2017
Soraya

Ik vond ze geweldig. Mooi, gezellig en kan geweldig masseren. Ik moest me inhouden om haar niet ten huwelijk te vragen 😍. Tot de volgende x!

Maak een afspraak met Soraya
Super relaxed
11-08-2017
Tanja

Dankjewel Tanja voor het fijne uurtje :)
Ik beloof je terug te komen voor een Tantra ervaring.
Liefs, Theun

Heerlijk relaxed genieten!
10-08-2017
Tatum

Gisteren voor het eerst bij tatum geweest. Wat een super fijne meid! Heerlijk genoten van haar fijne massage! Ga zeker nog een keer afspreken!

helemaal te gek..... massage topper!!
10-08-2017
Tanja

Tanja, ik vind je helemaal top, mooie verschijning heerlijke massages, een uur is echt te kort, kom gauw weer terug, kan er geen genoeg van krijgen, hele dikke kus.

Simply the best
08-08-2017
Isabella

What can i say but simply the nicest sexiest hour to share with such a gorgeous lovely woman..isabella dont ever change much..u are a diamond..x

Maak een afspraak met Isabella
hardstikke!
08-08-2017
Linda

Hai Lin, het was weer leuk gisterenavond de 7de aug. Je babbeltje is net zo goed als je massage, ik heb ook nu van je genoten. Ik kom zeker nog een keertje terug bij jou.
Veel liefs XXX, L.

Sensueel en uitdagend
05-08-2017
Vera

Voor de eerste keer een sado massage bij Vera ondergaan. In het beging vraagt ze je wat je wensen zijn op een zeer openhartige en rustige manier. Ik wilde het graag interactief en niet alleen maar moeten ondergaan. Vera heeft toen de sado massage gecombineerd met een tantra en een body to body massage. Dit was een heerlijke ervaring. Zeer sensueel en niet afstandelijk. Het mocht van mij wel iets " stouter" en harder . Ik verheug mij nu al op de volgende afspraak om dit mee te gaan maken.

Nico.

Wat een vrouw!!!
05-08-2017
Isabella

Na mijn eerste afspraak met Isabella zat ik in de auto naar huis en wist niet wat mij was overkomen. Wat een vrouw. Inmiddels vaker terug geweest en het blijft iedere keer een geweldige ervaring. Dankjewel, Sven.

Maak een afspraak met Isabella