Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Wow!!
11-01-2023
Angela

Gisteren voor het eerst de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt met Angela. Een eerste keer, gekozen voor tantra. Vol stress en zenuwen binnengestapt maar al snel wist Angela een aangename en ontspannen sfeer te creeren. Heerlijke massage waarbij geen plekje werd overgeslagen. Zalige handen en wat een prachtige body! Verdere details laat ik graag aan ieders verbeelding over... Wat kan beter? Een uur is te kort gebleken. Ik ben direct gaan sparen voor een volgend bezoek. Verslavend lekker!

Pierre

Maak een afspraak met Angela
Ja een super vrouw voor mij nummer 1
07-01-2023
Janet

Ik kom al een hele tijd bij Janet en
Waarom ja zijn is zo speciaal voor mij
En zeker haar ogen wat zijn die mooi als zijn je aan kijkt zegt dat algenog en ze kan ook lekker praten en je kunt er zeker mee lachen en dan is ze ook nog zo lief deze vrouw is er een uit 1000 ze is ook heel goed met massage ja ik kan beter zeggen wat is er niet goed haha ik weet het niet ik weet wel dat ze voor mij nummer één is ik kom zeker gauw weer groetjes John

Maak een afspraak met Janet
Een genot
05-01-2023
Nooy

Het was voor mij de eerste keer met nooy
Ze stelt je gelijk op je gemak en verwend je van het begin tot eind een een woord geweldig groetjes bertie

Maak een afspraak met Nooy
Buitenaards.
05-01-2023
Janet

Deze Queen of Egypte masseert je met haar goddelijke handen. Wat een feest. Gezelligheid en pure verwennerij. Wat wil je nog meer?

Maak een afspraak met Janet
Heerlijk genoten
03-01-2023
Angela

Ik kom net terug van een heerlijke massage van Angela. Het was heerlijk, ik voel je handen nog steeds. De rest van je mooie lijf staat in mijn geheugen gebrand. Ik kom graag nog eens terug bij je

Maak een afspraak met Angela
Super geweldig
02-01-2023
Indy

Net voor de eerste keer bij Indy geweest …. Had nog nooit zon geweldige ervaring gehad .djw Indy.
Echt een lieve aardige vrouw met behoorlijk wat kennis van het lichaam.
Wanneer ik weer kan , reserveer ik je snel weer 😉
Bedankt voor de geweldige ervaring
Gr c xxx

Verrassing voor nieuwjaar
02-01-2023
Bloem

Vandaag voor nieuwejaar een toffe vip massage gedaan met Bloem
We hadden in het begin een toffe gesprek in bad.
We dronken daarbij een lekkere prosseco en dat was heerlijk
Daarna begon een lekkere massage
Bloem. Jij bent een fantastische vrouw
Ik kom zeker terug bij jou
Ik heb een leuke nieuwejaarscadeau gehad
Bedankt lieve Bloem
Jij bent de beste.

Liefs Robin X

Maak een afspraak met Bloem
Geweldig
29-12-2022
Jessica

Ik had vandaag voor de aller eerste keer een afspraak
Ik had hem met Jessica, wat een mooie lieve meid is dat.
Ik was behoorlijk zenuwachtig, maar door Jessica voelde ik mij al snel op mijn gemak. Djw daarvoor x
Het was een lekkere en fijne ervaring.
Ik ga snel weer een afspraak met haar maken … ik ga dan op Jessica s advies de vip massage nemen .
Nogmaals bedankt voor de massage xx
Gr c

Geweldig
29-12-2022
Jessica

Vandaag voor de aller eerste keer een afspraak gehad…
Ik had afspraak met Jessica.. wat een mooie lieve meid is dat,ik was behoorlijk zenuwachtig, maar Jessica zorgde al vlug dat ik me op mijn gemak voelde bij haar djw daarvoor.
Tot snel weer .. dan ga ik op jouw advies voor de vip massage .
Nogmaals bedankt x
Gr c

Een geweldige sensatie
28-12-2022
Bowie

Ben voor de 2e keer geweest en het was weer zo lekker Bowie weet precies wat ze moet doen om je een onvergetelijke ervaring te geven ik kan het iedereen aanraden ze is echt een prachtige vrouw en is echt goeddoet de volgende keer Bert

Maak een afspraak met Bowie
Intens genoten…💋💋💋
25-12-2022
Alex

24 december J.l weer een fijne intense massage gekregen van Alex. We kennen elkaar goed. We hebben daardoor ook mooie gesprekken. Het is vertrouwd en voelt goed. Ik kom snel weer terug. ❤️

Onze eerste keer en het was super
24-12-2022
Bloem

23-12-2022
Onze eerste keer dat we vip- partner massage deden. Toen we binnen kwamen werden we hartelijk ontvangen dit voelde al gelijk goed. Eenmaal is de kamer samen met Bloem voelde we gelijk al een klik mer haar, samen in bad heerlijk gekletst over en met elkaar, eenmaal op de massage tafel ging er een wereld voor ons open lekker samen met bloem mijn vrouw gemasseerd en uitleg over het masseren gekregen van bloem, daarna lekker met 3e genoten van heerlijke massage's bij elkaar. Bloem is echt een super leuke vrouw, ook veel gelachen met elkaar in één woord een top avond met haar en dit gaan we echt vaker doen met bloem.
Bloem bedankt voor de leuke en gezellige avond en zeker tot een volgende keer.

Groetjes Ruud en Astrid

Maak een afspraak met Bloem
Heerlijk
22-12-2022
Bowie

Gisteren om 17 uur bezoek gebracht bij deze heerlijke meid wat een prachtig lichaam heeft ze en weet ook mee om te gaan kan zeggen dat het de geilste massage voor mij was mij ziet ze in ieder geval vaker terug bedankt bowie

Maak een afspraak met Bowie
Afschuwelijk.....
21-12-2022
Delores

En dat zeg ik alleen maar omdat ik het liefst zelf 24/7 met haar wil afspreken.

Nee, het was meer (veel meer) dan ik had mogen verwachten. Dolores is allereerst superknap maar ook echt enorm (en niet gespeeld!) lief en ook heel gezellig. Een uur lijkt 10 minuten bij haar.
Lees alle andere ervaringen en je weet genoeg.
Ik ben bang dat deze dame gaat mij veel geld kosten de komende tijd.

Dolores, mocht je dit lezen, heel erg bedankt je bent echt een kanjer xoxo
Tot snel, dat beloof ik, de zanger...

Geweldige ervaring
20-12-2022
Bowie

Een heel mooi lichaam alles perfect Heb heel erg van de massage genoten kom zeker zo snel mogelijk terug bij bowie

Maak een afspraak met Bowie
gewoon een top vrouw
18-12-2022
Nooy

Was voor mij de eerste keer, maar wat kan Nooy goed masseren en teasen.
Met haar fantastische kleine lichaampje kronkelt ze helemaal om je heen en maakt je gek ;) Nooy weet heel goed wat ze doet.
Hygiëne is top, netjes schoon en verzorgd
Ik had 2 uur Unique tantra pleasure geboekt maar heb direct verlengt met nog 2 uur.
Ik had een fantastische tijd met haar en ik kom zeker bij haar terug
Nooy bedankt,
grt André

Maak een afspraak met Nooy
Fantastisch
17-12-2022
Esmee

Een heerlijke en prachtige dame om te zien en zorgt dat hé een onvergetelijke tijd net gaat hebt.
Was heerlijk vanavond
Ik kom steker nog eens terug

Fantastisch
15-12-2022
Jennifer

Jennifer is echt een topper ze voelt alles feiloos aan ben vanmiddag voor de eerste keer geweest maar zeker nie voor de laatste keer tot snel jennifer😘

Maak een afspraak met Jennifer
Het was meer als ik verwacht had
15-12-2022
Fifi

Wat een mooie vrouw is Fifi
En toe ze met haar lichaam mij begon te masseren, wat heb ik genoten.
je hebt een mooi lichaam en bent een goede masseuse,voor herhaling vatbaar
Bedankt Fifi💋💋💋

Maak een afspraak met Fifi
Rooie passie
13-12-2022
Maria

Voor de tweede keer bij Maria geweest en absoluut geen heilige Maagd. Dit is een mooie vurige rooie met passie. Voelde mij gelijk op mijn gemak bij haar. we hadden een goede klik samen en konden ook goed met elkaar kletsen. En wat kan zij verleidelijk goed masseren en dan die blik.
Eerst lekker liggen spetteren in de jacuzzi daarna een heerlijke massage waarbij ze handig gebruik maakt van haar geweldige lichaam en de warme olie. Daarna heb ik haar ook even een massage gegeven, wat ze wel kon waarderen. Daarna weer samen gedoucht en elkaar ingezeept om ons te ontdoen van de olie. Die 2 uur zijn voorbij gevlogen. Dit maakt het leven kompleet ( carpe diem) mag ik jou hartelijk bedanken voor deze geweldige ervaring en snel tot de volgende. Heel veel Liefs Harrie V 💋💞💙😘

Écht fantastisch!
07-12-2022
Sandra

Dit was mijn 4e of 5e keer bij Carpe Diem, elke ervaring was goed maar vandaag was oprecht super te noemen!
Wat een leuke, ondeugende en knappe vrouw is Sandra!
Los van haar fantastische massage skills is ze ook erg gezellig om mee te kletsen.
Kom zeker nog eens bij je terug!