Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

In 1 woord fantastisch ...
21-01-2022
Bloem

Lieve Bloem, wat ben jij een fantastische leuke en mooie vrouw!

Je hebt me vanmorgen vroeg een geweldige Tantra massage gegeven, waar woorden tekort schieten. nogmaals bedankt voor de geweldige start van mijn dag. Herhalingsgevaar 10 Grt. Ton

Maak een afspraak met Bloem
Heerlijk
20-01-2022
Bloem

Genoten , onwijs genoten ,. ... Gezellige mooie dame , tot snel Bloem πŸ’

Maak een afspraak met Bloem
Verrassend goed
18-01-2022
Bloem

Gisteren na het lezen van de recensies toch maar eens een afspraak gepland bij Bloem , niks gelogen aan de recensies, het is écht een prachtige dame om te zien , gezellige babbel , veel energie , waarop ik wel even dacht als dat maar goed komt tijdens de massage , maar tot me verbazing weet ze heel snel te schakelen en heeft ze me een super fijne tantra massage bezorgd in uitters kalmte , interessante dame , bedankt Bloem, kom zeker nog eens terug .X J

Maak een afspraak met Bloem
Geweldig kon niet beterπŸ₯°
17-01-2022
Misty

Vandaag had ik een afspraak gemaakt met Misty. Wat een geweldig lieve mooie dame, ik was iets te vroeg en ben heerlijk in het bubbelbad gaan ontspannen om te wachten op haar. Had mijn ogen dicht en ineens was ze er. Kwam lekker bij mij in het bad even gekletst over van alles. Hier begon ze me te masseren met douche schuim daarna op het bed een heerlijke massage gehad. Ik houd van wat harder en het was geweldig ik raakte zelfs in space zo lekker. Je kan echt merken dat ze een specialist is in massages. Daarna een heerlijk einde dat was lang geleden dat ik zo lekker kwam het bleef maar door sidderen bij mij. Misty super bedankt voor deze mooie middag. Tot snel liefs ❀️ John

Geweldig
16-01-2022
Fifi

Eindelijk weer open,gelijk een afspraak gemaakt met Fifi. Wat een geweldig meisje. ondanks dat ze het nog niet zo lang doet, deed ze het geweldig. Met haar prachtige lichaam glijd ze behendig over jou heen als een professional. Dankjewel daarvoor Fifi, ik kom graag weer bij je terug. Liefs Harrie V

Maak een afspraak met Fifi
Ervaren masseuse..
16-01-2022
Indy

Ik heb echt onwijs genoten van Indy Ik kom al heel wat jaren bij carpe diem maar hier was ik toch blij mee verrast!! Super aantrekkelijke dame en hele goeie opbouwende massage
Groetjes van je tweede klant op je eerste dag!!

Maak een afspraak met Indy
Fantastisch, de allerbeste
17-12-2021
Rachelle

Als je van een ongekend geile, erotische uitstraling in combinatie met grote en stevige boobs houdt, is Rachelle de allerleukste!

Maak een afspraak met Rachelle
Geweldig ervaring
14-12-2021
Maria

Hoi maria , ben zondag bij haar geweest het was echt een geweldige ervaring ze stelde mij op mijn gemak en ze een leuke lieve vrouw en een geweldige masseuse ook praat ze leuk en maakt gezellig.



Bedankt voor je geweldige massage de visboer

Maak een afspraak met Maria
Geweldig
12-12-2021
Esmee

Wat een leuke dame

Maak een afspraak met Esmee
Mooiste borsten
11-12-2021
Jennifer

Na aanleiding van recensies ook is gegaan .
Ik moet zeggen alles klopt wat ik las..
Oprechte masseuse die ECHT kan masseren en je goed weet te plagen !
Had gekozen voor de tantra massage en hoogtepunt werd steeds uitgesteld als ik bijna klaar kwam stopte ze super GEIL en heel lang genoten .
Mocht tussendoor ook haar masseren , wat een lekker uitzicht mooiste natuurlijke borsten ik ooit heb gezien ..
Kom zeker terug !

Maak een afspraak met Jennifer
Prachtig lichaam
09-12-2021
Jasmine

Twee weken geleden een massage van Jasmine gehad. Ze doet dit nog niet zo lang, maar glijd met haar prachtige lichaam behendig over jou heen als een professionele masseuse. Ze spreekt Engels maar ondanks dat mijn Engels niet zo goed is, zijn we er samen prima uitgekomen. Thank you Jasmine.
Tot de volgende keer. Harrie

Maak een afspraak met Jasmine
lekker hoogtepunt
09-12-2021
Gina

Lieve dame, met een goed humeur.
Gezellig.

Maak een afspraak met Gina
Top ervaring
08-12-2021
Wendy

Half 2 vandaag, 7-12-21, afspraak gehad voor het het eerst bij deze dame, nou absoluut een top ervaring.
Liefde volle dame die alle aandacht aan je geeft, weet hoe ze je moet behandelen met de massage. Liefdevol, uitdagend, sexie en zacht. Ga zeker nog keer terug bij haar

Maak een afspraak met Wendy
Een fijne beleving.
07-12-2021
Jennifer

Vandaag geweest bij Jennifer
Heel vriendelijke dame.
Met een mooi figuur.
En zachte handen, brengt je in hogere sferen.
Is een aanrader,.
Ik ga zeker terug.
Xxx will

Maak een afspraak met Jennifer
Prefect geweldig topper
03-12-2021
Jennifer

Hoi Jennifer,
Wat ben je een geweldige vrouw en met , een mooi lichaam heerlijke borsten je praat heel gezellig echt een top massage gehad alleen volgende keer geen uur maar langer je bent echt geweldig de kans op herhaling is zeer groot je bent echt Toppertje tot snel en dan blijf ik langer dat staat vast

Maak een afspraak met Jennifer
Super
02-12-2021
Bloem

Vanmiddag afspraakje gehad bij bloem en in 1 woord geweldig , leuke babbel en ze houd van plagen. 1 ding was wel jammer en dat is dat de tijd te snel ging. Volgende keer wat langer boeken . Bloem thx en tot volgende keer . Electricien

Maak een afspraak met Bloem
Super geweldig
02-12-2021
Yoyo

Vandaag om 12:00 bij yoyo geweest
Wat een aantrekkelijk dame met pit.
Was een super ervaring kom zeker
Nog een keer terug.πŸ₯°

Maak een afspraak met Yoyo
Beste massage ooit
30-11-2021
Jennifer

Gister een afspraak gemaakt voor 1400 uur moest effe wachten in een behandelkamer maar alles is goed gekomen door Jennifer wat een prachtige verschijning na wat gekletst te hebben samen heerlijk onder de douche gegaan elkaar heerlijk ingesopt daar na naar het bubbelbad gegaan effe heerlijk ontspannen 😜en gemasseerd daarna naar matras gegaan en ben daar heerlijk wederom verwend door Jennifer tjonge wat lekker heerlijk kontje en een paar super borsten die over me heen gleden en masseerden echt nog nooit zo lekker meegemaakt hebben ook nog een beetje met water gespeeld wat echt verassing was voor ons samen daarna nog lekker ontspannen in het bubbelbad na liggen relaxen en kletsen dat doet. Ze gezellig nou Jennifer super 1,5 uur met je gehad tijd vloog voorbij tot snel πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Maak een afspraak met Jennifer
Geruststellend lekker
29-11-2021
Bloem

Hoi Bloem,

Ik was vandaag voor de eerste keer. Ben nog nooit bij een erotische masseuse geweest. Toch een beetje zenuwachtig. Maar bij jou hoeft dat helemaal niet jij stelde mij op mijn gemak. We gingen lekker samen onder de douche waarna jij met jouw heerlijke handen en lichaam mij erg opwond. Fijn is ook dat ik jou  aan mocht raken . Dat maakt het allemaal nog wat geiler. Je hebt me tot een verbluffend hoogtepunt gebracht. Samen weer afgedouched en lekker voldaan naar huis. Je bent een topper.

Groetjes: Ruud

Maak een afspraak met Bloem
Geweldig
27-11-2021
Nicole

Vorige week bij Nicole gewees
Was super. Lieve meid en super aardig.
Tot de volgende keer.

Maak een afspraak met Nicole
Geweldig, prefect
26-11-2021
Jennifer

Hoi Jennifer,
Is een geweldig vrouw lief zorgzaam bekwaam in haar vak met een geweldig figuur ook ze is belanggesteld maar ze is puur natuur geen make up een lieve vrouw zeker ga ik naar haar naar haar terug ik kom al jaren bij massagesalons maar z,n vrouw heb ik nog nooit ze heeft aan mij een vaste klant ik wil geen ander meer .
Bedankt lieve Jennifer, tot Dinsdag een nieuwe Afspraak

Jan

Maak een afspraak met Jennifer