Masseuse Reviews

Erotisch

Na een lange sluiting, zijn we per 1 juli weer regulier geopend! Wel mogen we u enkel op afspraak ontvangen en vragen we u om tijdens uw bezoek de genomen hygiëne- en voorzorgsmaatregelen in acht te nemen. We willen u bedanken voor uw geduld, begrip en support en ontvangen u graag weer in onze salon!

-

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Voortreffelijk
03-02-2020
Julia

De adrenaline stroomt door je lijf. Het hoog erotisch gehalte voelt buitengewoon heerlijk. Een Tantra massage van Julia is een belevenis in een wereld van fantasie en sensualiteit.
Ze weet precies hoe ze met haar zachte handjes en met alles wat ze heeft kan
vermaken. Haar betoverende rondingen, haar sexy ogen, haar stem, haar sensuele uitstraling. Een bijzondere ervaring, gewoon een natuurtalent. Iedere
streling over elke centimeter van je lichaam doet je verlangen naar een volgende aanraking. Een geweldig fijne massage gevolgd door een fantastisch hoogtepunt. Wat wil een man nog meer. Een massage die ik niet snel zal vergeten.

Maak een afspraak met Julia
Heerlijk
01-02-2020
Rosa

Wat een fijne kleine dame
Had een vip massage nou dat was zeker wel heerlijk goed gekletst was heel gezellig lekker relax plus punten ware toch wel dat ze een hele mooi grote kont heeft en zachte handen volgende keer zou ik zeker weer terug gaan naar haar
Nadeel was had een uitgebreid vip massage alleen ware er geen bubbels en bites aanwezig

Maak een afspraak met Rosa
Heerlijk
01-02-2020
Rosa

Wat een fijne kleine dame
Had een vip massage nou dat was zeker wel heerlijk goed gekletst was heel gezellig lekker relax plus punten ware toch wel dat ze een hele mooi grote kont heeft en zachte handen volgende keer zou ik zeker weer terug gaan naar haar

Maak een afspraak met Rosa
geweldig
27-01-2020
Vanessa

Als je een geweldige, lieve masseuse zoekt die ook nog heel fijn kan knuffelen ,dan ben je bij Vanessa aan het goede adres . Dank je wel . P.

Poeh
26-01-2020
Nikki

Echt heel goed!

Maak een afspraak met Nikki
Verslavend
24-01-2020
Desi

Meerdere malen bij Desi geweest. Wat een verschijning! Goed verzorgd, pittige lieve meid. Ze laat je je op je gemak voelen. De laatste keer heb ik een Tantra massage genomen, dat is pas een aanrader....(volgende keer 1,5 uur inplaats van een uur) je voelt je heerlijk na afloop...alsof je bent herboren. Lieve Desi tot gauw....

Heel leuk
21-01-2020
Janet

Janet is een fijne meid met de juiste rondingen op de juiste plaats Ik heb een leuk uurtje met haar gehad Ik kan wel v alles vertellen Maar je moet het mee maken ga haar boeken en je krijgt er geen spijt van Gr de Masseur

Maak een afspraak met Janet
Super lief Top
17-01-2020
Nikki

Nikki is een lieve meid kun je lekker mee babbelen Is beter als een Therapeut En de massage is heel fijn Ga er binnekort weer heen Lekker genieten Gr de Masseur

Maak een afspraak met Nikki
:-)
13-01-2020
Nikki

Lieve dame, die naast het verleiden fijne socialskills heeft! Blijf wie je bent 👍🏻

Maak een afspraak met Nikki
Fantasties
10-01-2020
Nikki

Gewoon een goede leuke massage gehad was zo fijn hoe ze me masseerde

Maak een afspraak met Nikki
Wat een vrolijk lachbekje
09-01-2020
Kensi

Lieve Kensi,
Wat heb ik geweldig genoten van je lach, je humor, je heerlijke lichaam en zachte handen.
Het uur met jou was het reisje meer dan waard en eigenlijk veel te kort.... Als het van jou mag, kom ik het zeker nog eens over doen!
Liefs,
Mike

Ongelofelijk ik heb er geen beter woord voor
09-01-2020
Kensi

Hoop je snel weer te zien

fantastische ervaring
08-01-2020
Isabella

vandaag een uur bij Isabella geweest, het was voor mij de eerste keer in een massagesalon. Isabella stelde me op mijn gemak en heeft me daarna heerlijk verwend........wauw! wat een fantastische ervaring was dit. Isabella is erg lief en voelde perfect aan wat ik lekker vond.
Ik kom zeker nog een keer terug bij Isabella.....wat een heerlijke en mooie vrouw is dit.

Maak een afspraak met Isabella
Heel fijn.
08-01-2020
Nikki

Afgelopen week een heerlijke massage mogen krijgen van nikki. Ze weet de spanning heel goed op te bouwen. En wauw die combinatie van haar ogen, haar nagels, haar zachte handen en lichaam. Uit de kunst. Ik zit nu nog na te genieten als ik er aan terug denk. Dankjewel nikki!

Maak een afspraak met Nikki
In een woord geweldig
03-01-2020
Nicole

Vandaag weer bij Nicolle geweest, en weer net als altijd, wat een mooie en lekkere vrouw is dat zeg,alles aan deze vrouw is mooi maar ook van binnen, ze is super lief en kan er fijn mee praten lieve Nicolle tot snel ! Jou zal ik niet snel vergeten ❤️

Maak een afspraak met Nicole
hemels, pure rust en genot
29-12-2019
Kensi

Kensi is een verdoken parel uit het Oosten. Geboren en getogen in Holland, dus voorzien van een prachtige taal met lieve zachte woordjes. Maar dat dus gecombineerd met een schoonheid die doet denken aan die van een Indonesische prinses, zelfs zonder die adembenemende klederdracht. Erg lief en zacht van karakter, maar dat gecombineerd met de nodige zelfzekerheid om initiatief te kunnen nemen en indien nodig (bij) te sturen. Kensi is echt! Het kost niet veel moeite om bij haar een glimlach op het gezicht te toveren, maar die is dan wel spontaan. Echt een prachtvrouw! Ik kan niet wachten tot onze volgende ontmoeting! 😘

Tom

Beste Wendy,
29-12-2019
Wendy

Wij kennen elkaar NOG niet maar ik beloof je , daar komt snel verandering in. Vrijdags of zondags. Naar Oss te komen is voor mij lastig maar het moet lukken.
Wens jou een gezellige jaarwisseling en een inspirerend , zonnig vooral gezond 2020 !
Tot snel ,
George

Maak een afspraak met Wendy
Een heerlijke massage
28-12-2019
Shirley

Vandaag een geweldige tantra-massage gehad van Shirley. Ik heb lekker genoten.
Ze kan lekker teasen. Met haar heerlijke rondingen heeft ze mij tot een hoogtepunt gebracht. Kom zeker een keer terug voor haar.

XxX
G.

100% geweldig
21-12-2019
Mila

Mila weet precies hoe ze je moet aanraken, ze begint zacht maar kan ook goed diep masseren, Geweldige Body to body massage van haar gehad, ze heeft een prachtig lichaam en is geweldig in haar vak. 100% Geweldige massage!

Maak een afspraak met Mila
In een woord GEWELDIG!
18-12-2019
Vanessa

Hoi Vanessa,
Al verschillende keren bij je geweest en steeds weer is het een verassing wat er komen gaat.
Je bent in een woord geweldig.
Je bent mijn favoriet en kom zeker vaker terug bij je.
Elke keer verbaas je me weer dan zeg je stoute oogjes en kijk ik nog stouter na je. Je massages zijn geweldig waar je de spanning flink opbouwt.
Tot Snel!
Groetjes
DE (je weet wel)

Heerlijk!
16-12-2019
Nikki

Ondanks een chaotische ontvangst door drukte, wist Nikki me al snel op op mijn gemak te stellen.
Nikki, een heerlijke vrouw met de rondingen op de juiste plaatsen bracht me in een heerlijke ontspannen toestand.Ondeugend en teasend bracht me naar een heerlijk hoogtepunt.

Haar zwoele blik en haar ontwapenende uitstraling gaf een echte GFE.

Zeker een aanradertje...

Maak een afspraak met Nikki