Masseuse Reviews

Erotisch

Onze salons zijn gesloten t/m 2 maart 2021.

-

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Super
08-07-2020
Milana

Deze vrouw geeft je een massage waar je echt van naar geniet en super lief ❤️❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥🔥

Je was geweldig goed kom zekker nog een keer terug
08-07-2020
Roxy

Geweldig goed kom zeker nog een terug

Echt top!
07-07-2020
Julia

Ben afgelopen zaterdag 4-7-20 naar cd geweest ! Had een vip duo julia/Nicole gereserveerd , maar Nicole doet geen duo massages meer kreeg ik te horen echt jammer pff 😕🙄 dus heb ik vip met Julia gedaan en was heerlijk en ze heeft me gek gemaakt en ik heb haar lekker gemasseerd en ze heeft mij laten vuren 🔥😍 julia je was goud diamant💎⏰ volgende keer doen we een teassing sado uurtje Oke ! Tot snel ❤️😘 groetjes t

Echt top!
07-07-2020
Julia

Ben afgelopen zaterdag 4-7-20 naar cd geweest ! Had een vip duo julia/Nicole gereserveerd , maar Nicole doet geen duo massages meer kreeg ik te horen echt jammer pff 😕🙄 dus heb ik vip met Julia gedaan en was heerlijk en ze heeft me gek gemaakt en ik heb haar lekker gemasseerd en ze heeft mij laten vuren 🔥😍 julia je was goud diamant💎⏰ volgende keer doen we een teassing sado uurtje Oke ! Tot snel ❤️😘 groetjes t

Ja wat moet ik zeggen pffffffff
07-07-2020
Julia

Zondag net voor je twee weken vakantie hebt nog bij je geweest,voor mij de eerste keer bij jou kanjer, wat ben jij een ontzettend lekker lief eerlijk maar vooral mooie vrouw, vanaf het eerste moment wist ik dit wordt een lekker uurtje en wat is dat snel voorbij, nog lekker elkaars rugje gewassen en toen helaas weer afscheid moeten nemen, maar één ding weet ik zeker ga je heel snel weer zien jij fijne vakantie geniet ervan en tot snel !! Je weet wel wie !!! Xx

Heeeerlijk!
07-07-2020
Maria

Eindelijk.... 😘 Even heerlijk als altijd. ❤ Xm

Een vrouw uit duizenden
05-07-2020
Isabella

Ik ben alle een paar keer bij haar geweest
ze geeft een massage waar van je lang naar
geniet ze is een kanjer . Ik kom zeker terug ❤️❤️🔥🔥😘😘😘

Geweldig hoor
03-07-2020
Janet

Hoi janet, heel erg leuk jou te leren kennen, je bent een mooie en leuke en lieve vrouw, het was een geweldige massage en ik zie je gauw weer, heel veel groetjes van Richard

Fantastische vrouw
03-07-2020
Isabella

Heel erg leuk om je weer gezien te hebben, je ziet er heel goed uit en bloedmooi en tot over een paar weken dan wil ik graag van jou en hele lekkere en erotische massage,tot gauw en heel veel groetjes van Richard

Top massage, waar je geen moment spijt van krijgt.
03-07-2020
Nikki

Het was een hele fijne, leuke en ontspannen massage.
Van het begint waar ze mij vakkundig onder handen neemt, tot het einde. Het was weergaloos.

Gezellige babbelaar, waar ik me heel ontspannen voelde.
En die ogen. 👀. Je blijft er in kijken

Eerste keer
03-07-2020
Mila

Ik heb erg genoten van jou Mila, de massage die je gaf was "PERFECT" en mij ga jij in de toekomst zeker vaker zien

prettige ervaring
02-07-2020
Nooy

Heel aardige vrouw en fijne massage gehad. Ik kom graag weer een keer terug

Wauw !
01-07-2020
Mila

Een heerlijk uurtje body to body gehad van deze prachtige dame. Ze weet je helemaal in de watten te leggen en je optimaal te laten genieten !
Deze vrouw is een pareltje en ik kijk alweer uit naar mijn volgende bezoekje...

Groetjes de jongen van het laatste uurtje xx

Pasen
11-04-2020
Isabella

Hoi isabella hele fijne pasan lieve schat xxxx

Gedichtje
16-03-2020
Nikki

Nikkie liefkoosde mij, zacht.
Als ik weer wakker word na een diepe nacht
Kijk ik in halfslaap stiekem toch opzij
En denk ik, Nikkie hier bij mij

Passie, gezellig en een en al vrolijkheid
en dat allemaal in een leuke meid.

Je doet me wat

Tot snel,

Wauw
14-03-2020
Nikki

Wauw. Nou weet ik het verschil tussen tantra en body to body. Tot snel!

Wat een KANJER
12-03-2020
Julia

Julia heeft alles wat je van een masseuse mag verwachten. Erotisch, Sensueel een topper!!
Vanaf het moment dat je binnenkomt en de deur weer uitloopt. Het is genieten van het begin tot einde. Kans op verslaving is groot. Kom gauw weer terug, het liefst een hele dag...….Hele dikke kus! Ton

Magnefiek🔥🔥♥️♥️🥰🥰
05-03-2020
Julia

Vandaag uur tantra massage gehad bij Julia en dit was best ever!! Je bent echt zo godelijk lekker ! Super mooi lichaam en jou borsten zijn amazing ! En die lekkere tepels die lekker hard waren mm

♥️🥰👌💫🔥🔥🔥🔥💣🤤je liet mij echt zooo hard klaar komen 💣💣💫☺️ en ik zou zo meer met jou willen pfff☺️🥰 volgende keer maak ik afspraak duo vip met jou en Nicole ☺️Dat wordt een super hotte party jij ik en nicole♥️♥️💫🔥🔥 groetjes 😘😘😘♥️♥️ Luv yaa Tk

Toppie
25-02-2020
Milana

Massage was geweldig , voor herhaling vatbaar, elke keer weer geweldig , eerst samen gezellig douchen , en dan .....
De massage is geweldig , ze weet met haar perfecte lichaam je naar de zevende wereld te brengen
Ben al vaker bij haar geweest , en weet me steeds weer te verrassen

Super
25-02-2020
Isabella

Al weer veel te lang geleden bij deze schoonheid geweest. Daarna nog een paar keer getracht om een nieuwe afspraak te maken maar hoewel zij in de agenda als aanwezig stond vermeld kreeg ik telkens te horen dat ze niet aanwezig was. De eerste date is nog steeds een van de beste ooit door mij beleefd. De verwennerij die al in het bubbelbad begon, de wederzijdse massage op de tafel, nog meer verwennerij en tenslotte de onvermijdelijke climax. De aangeboden relax massage als toegift moest ik toen helaas wegens tijdgebrek afslaan. Hopelijk lukt het nu binnenkort wel om een afspraak te maken. De lange reistijd van ongeveer 3 uur heb ik er graag voor over.

Hele lieve vrouw
23-02-2020
Milana

Milana is een spontane lieve meid heb een uurtje met haar door gebracht ze doet haar werk met plezier Ze weet zelf niet hoe goed ze is Boek haar maar en je krijgt er geen spijt van Gr de Masseur