Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
Hygiëne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Hartelijk, verleidelijk, heet....
06-07-2018
Tanja

Zelfs onder de zeer warme zomerse omstandigheden is Tanja enthousiast, om de geboekte hemelse Tantra massage van maar liefst 2 uur, te geven. En wat een fantastische tijd is het geweest! Je zachte warme handen, je hartelijkheid, je relaxte houding, je killer body,......(zucht) Kortom, het was geven en nemen maar wat een hemelse balans hebben wij gevonden. 😊

Maak een afspraak met Tanja
Klanten Vertellen
uit
08-08-2018

Mijn ervaring is briljant, alsof ik naar een beautysalon ga! ik kom hier werkelijk zeer voldaan van terug. Totaal uitgerust heerlijke dames die voldoen aan iedere wens van de man en of vrouw? Mijn eerste ervaring was Nooy, Wing, Jada. Het bijzondere van zo'n massage de aanraking met hun specialisme en discretie is gewoon heel proffesioneel waardoor je ook je gelijk op je gemak voel, en er zullen er zeker nog velen volgen. Twee van deze prachtige meiden samen met mij heb ik nog niet ontdekt maar lijkt mij ook geweldig. Een van de tot nu toe mooiste accommodaties van ons land die ik heb gezien. Wat ze beloven dat doen ze ook!

beter bestaat niet
05-07-2018
Kensi

Kensi is een ware schoonheid, een echte godin, alles is mooi aan haar, zij is bijzonder intelligent en uiterst sociaal, de beste masseuse die ik in tien jaar heb ontmoet en een gave, harmonische persoonlijkheid die in alle opzichten respect verdient.

Klanten Vertellen
Martin uit Eindhoven
27-02-2018

Iedereen zou dit minstens 1 keer in zijn leven mee moeten maken. Wow wat is dit een gave ervaring

Super heerlijk
01-07-2018
Isabella

Isabella je bent gewoon al een heerlijke meid om te zien.en wat je doet is niet te beschrijven .Heerlijk genoten van je en van je heerlijke lichaam ik geniet er nog van XXXjes Roland

Maak een afspraak met Isabella
Fantastisch
30-06-2018
Nooy

Fenomenaal

Maak een afspraak met Nooy
super fijne sensuele massage
30-06-2018
Jada

Vandaag super massage gehad van de stralende en zeer lieve Jada , ik had voor het eerst een afspraak gemaakt met Jada , daar komt een beeld schone dame aan met een lief koppie met verleidelijk twinkelende bruine ogen . en een zeer mooie lach !!!
Jada massage is ongekend, ongeëvenaard en onverbeterlijk. Ze masseert met veel aandacht, een genot en heerlijke, hemelse lichaam.
Mooi figuur, mooie borsten en bovenal een blik in haar ogen die verraden dat ze er zin in had. Vanaf het eerste contact tot vertrek was er een sensuele spanning. Ze voelde perfect aan wat ik wilde. Belangrijker nog ze genoot er zelf van. Voor mijn gevoel was er een wederzijdse klik, Dit was zo heerlijk. Masseren als de beste...heel mooi lichaam dat ze goed gebruikt. Geen haast gevoel. Kon wat mij betreft ook niet beter.
Jada is een lieve en warme persoonlijkheid en masseert vol overgave en met passie.
Een ongelofelijke schoonheid, met een zeer bijzonder lieve uitstraling .
Heerlijk hoe zij de massage geeft, heel opbouwend, verleidelijk en sexy.
Alleen je lichaam al is om er van te genieten bij het zien. een van de beste tot nu toe ..en ik verzeker je !!!
Zeker een aanrader en verslavend, herhaling gevaar enorm een genot !!!!!
de massage kan ik nog weken voelen, jou zachte lichaam en spelen handjes maken mij een gelukkige man, bedankt lieve Jada en tot de volgende keer.

Deze dame geeft meer dan 100% !!!

Maak een afspraak met Jada
Hemels genieten!!
27-06-2018
Isabella

Ik heb in de afgelopen maanden nu al vijf keer bij Isabella een hemelse ervaring mogen beleven. En ik kijk steeds weer uit naar een volgende afspraak.
Isabella is een supervriendelijke en mooie sexy vrouw. Ze is attent en weet inmiddels precies hoe ze mij kan laten genieten met haar verrukkelijke bodymassage.
Zo heerlijk en vertrouwd inmiddels. Voor mij is Isabella een echte topper!

Maak een afspraak met Isabella
uitstekend
26-06-2018
Jessica

Het was een lekkere en erotische massage, het was heel erg leuk om jou te hebben ontmoet , Van het begin tot het eind geweldig. Jessica is een spontane vrouw met een mooie blik met stevige mooie natuurlijke borsten, fantastische billen . Met enorm veel passie en gevoel, weet zij een op bouwende massage te geven. Met een grote glimlach en blik !!

je hebt voor mij een keer de deur open gedaan , waar een spontane en verleidelijke Jessica een glimlach gaf !!

Maak een afspraak met Jessica
Het was een geweldige ervaring
22-06-2018
Yoyo

Het was een lekkere en erotische massage, het was heel erg leuk om jou weer te zien, tot gauw weer,groetjes van Richard

Maak een afspraak met Yoyo
Meest fantastische massage ooit
21-06-2018
Tanja

Vandaag had ik weer zin om me te laten verwennen. Ik was in de buurt van Boxtel, en dat ben ik niet vaak. Hele mooie nette salon met altijd hele mooie dames. Bij het voorstellen viel mijn ook direct op haar. Mooi figuur, mooie borsten en bovenal een blik in haar ogen die verraden dat ze er zin in had. Vanaf het eerste contact tot vertrek was er een sensuele spanning. Ze voelde perfect aan wat ik wilde. Belangrijker nog ze genoot er zelf van. Voor mijn gevoel was er een wederzijdse klik, plek voor wat humor. Dit was zo heerlijk. Masseren als de beste...heel mooi lichaam dat ze goed gebruikt. Geen haast gevoel. Kon wat mij betreft ook niet beter. Hoop tot snel. Xxx Daan

Maak een afspraak met Tanja
Tovenares der lusten!
18-06-2018
Maria

Twee weken geleden heb ik mij opnieuw overgegeven aan de tovenares van het lichaam. Ondanks dat ik diverse keren bij Maria ben geweest, weet zij er telkens een ander feest van te maken op de tafel! Zij heeft een hele mooie en zorgzame uitstraling, die zo verleidelijk is zodat je samen in een grote extase beland! Deze heerlijke beleving blijft bij mij heel lang door het hoofd draaien. Maria is een ongelofelijk lieve en hele fijne dame waar je heel veel plezier mee kan beleven!
Tot snel en liefs!

Dirk

Maak een afspraak met Maria
super fijne sensuele massage
16-06-2018
Amy

afgelopen week een super fijne sensuele massage gehad van deze mooie thaise dame Amy, zeker voor herhaling vatbaar, super !

Maak een afspraak met Amy
Heerlijke balans tussen ontspanning en spanning
13-06-2018
Kensi

Genieten samen met je is een understatement! Ik heb genoten van je technieken, erotische uitstraling, en je prachtige figuur waarbij jij me van top tot teen in extase hebt gebracht. Je vriendelijke lach, je zachte ‘chocolade’ huid...... droom droom
Ik hoop dat ook jij mijn aanwezigheid hebt kunnen waarderen.
Bedankt, en wellicht tot de volgende keer.

in de hemel met een engel
02-06-2018
Nooy

eerste keer van Nooy genoten. Ik heb weinig ervaring maar zie dat zij top of the bill is. Ik kom zeker vaker terug.

Kusjes, Bernard

Maak een afspraak met Nooy
uitstekend
27-05-2018
Maria

voor de tweede keer bij maria geweest en het is mij goed bevallen ze doet haar werk met plezier en goed en ze neemt de tijd volgende keer ga ik weer naar haar toe

Maak een afspraak met Maria
heerlijke vip massage
26-05-2018
Sabine

Heerlijke vip massage gehad van Sabine.
Samen in whirlpool waarin het al heerlijk
begon en de spanning steeds verder opliep.
Deze spanning heeft ze uiteindelijk op het
grote bed naar een heerlijk hoogtepunt toegewerkt!

 

Maak een afspraak met Sabine
verleidelijke, aantrekkelijke masseuse .
24-05-2018
Marlou

Van het begin tot het eind geweldig. Marlou is een spontane vrouw met een mooie blik met stevige mooie natuurlijke borsten, fantastische billen.
De manier hoe ze de spanning opbouwt, samen douchen, rugmassage met wat plagen..
Dan omdraaien en begint het feest pas echt.. ogen om in te verdrinken en dan die ontdeugende blik..
Zij weet als geen ander wat het verlangen van een man is! Met enorm veel passie en gevoel, weet zij een op bouwende massage te geven. Met een grote glimlach en blik !!

Nogmaals veel dank voor deze extreem mooie beleving!

Gr A

Maak een afspraak met Marlou
Adembenemend
19-05-2018
Maria

Pure schoonheid, ze masseert met al haar gevoel, Heel speciaal, ik kom gauw terug.Top. Dikke tien!

Maak een afspraak met Maria
Superervaring met Nooy!
16-05-2018
Nooy

Eerste keer voor mij maar Nooy is zeer professioneel en heel goed in wat zij doet!

Maak een afspraak met Nooy
Heel kort:Geweldig
14-05-2018
Chantal

Mijn eerste bezoek aan Carpe Diem Boxtel.Het ging mijn verwachtingen te boven.Heerlijk onderhanden genomen door Chantal een spontane en een dame zonder poespas.Mijn bezoek blijft niet beperkt tot deze ene keer.

Masseuse ''plus''
14-05-2018
Jennifer

Vorige week een VIP-massage gekregen van Jennifer, een nieuwsgierige, vlot babbelende praatgraag. En een heerlijke masseuse.
Jennifer houdt niet zo van stille Willies. Haar voorkeur gaat uit naar mannen die wat te vertellen hebben. Dan win je snel haar vertrouwen en bouw je ook al snel een goed contact met haar op.
Voor mij is ze dan ook meer dan een masseuse: een masseuse plus, dus...
Bzzz

Maak een afspraak met Jennifer
Kleine grote verassing <3
12-05-2018
Maria

Lieve kleine tedere stoute maria... Je massage was groots! Ik kom gauw terug schoonheid! Xx

Maak een afspraak met Maria