Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Een geweldig uur gehad met Camilla
27-01-2024
Camila

Goede massage het uur was te snel voorbij

Maak een afspraak met Camila
Geweldig
18-01-2024
Evie

Ik was gelijk versteld van deze leuke dame lekker gebabbeld in de yakuzi was gelijk op mijn gemak daarna een geweldige massage en we hebben ook even de rollen omgedraaid ook voor mij een nieuwe ervaring Evie het was prima kom zeker terug bedankt gr Rene

Toppertje!!
18-01-2024
Fifi

Na een stres volle werkdag op bezoek geweest bij Fifi. Een super lieve meid! Die een prachtig lichaam heeft. Masseren kan ze als de beste!

Maak een afspraak met Fifi
Wat een geweldige meid!!!!
06-01-2024
Jennifer

Ik dacht bij mezelf, ik zal het nieuwe jaar eens goed beginnen. Na de recensies gelezen te hebben, gekozen voor Jennifer. En daar heb ik absoluut geen spijt van. Wat een lieve vrouw is dit!!

Heerlijk gekletst met Jennifer. Daar is ze goed in. Ze stelt je op je gemak, en ze geeft je het gevoel dat we elkaar al heel lang kennen.

Begonnen met een massage van de achterkant. Haar hele lijf glijdt over het mijne. Met af en toe een geintje en een knabbeltje.

Daarna samen in bad. Het werd steeds heter...

Eindigend op het matras met een heerlijke massage van mijn voorkant. HEERLIJK!!!!

Jennifer, dank je wel. Ik kom snel weer eens langs.
Oh ja, nog bedankt voor de gedeelde Cola Zero.... ;)

E.S.

Maak een afspraak met Jennifer
Geweldig!
30-12-2023
Jennifer

Top

Maak een afspraak met Jennifer
De beste massage ooit....
29-12-2023
Romy

Romy, je bent een topper!
Ik heb nog nooit zo'n lekkere massage gehad.

Maak een afspraak met Romy
Kerstgevoel.
29-12-2023
Janet

Om de Kerst goed in te gaan, eerst een afspraak bij Janet.
Om te kunnen genieten van haar stralende ogen.
Die ondeugende blik met die positieve uitstraling.
Haar altijd weer die optimisme als ze praat.
Maar dan die zachte strelingen van haar handen en vingers.
Haar zachte lichaam tegen de mijne.
Bij en met haar is het altijd Kerst.

De Kerstman.

Verslavende ontmoeting ๐Ÿ’“
28-12-2023
Jennifer

De recencies die ik over Jennifer gelezen had waren niet 100% waar maar wel 200%. Wat een gezellige, goedlachse, respectvolle, ervaringsdeskundige en bovenal sexy dame. De hete tantra massage beheerst ze als geen ander. Samen kletsend en werkend naar een hoogtepunt vloog het uur voorbij. Met jou Jennifer wil ik dit dagelijks.
Knuffel Peter

Maak een afspraak met Jennifer
Eindejaar vieren met mijn bestie
28-12-2023
Bloem

Vandaag een leuke vip massage gehad met Bloem
Samen het eindejaar gevierd
Ik blijf op mijn gemak bij haar
Samen komen wij goed overeen

Lieve Bloem
Volgend jaar kom ik terug
En dat zal heel snel zijn๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

Tot snel bestie
Liefs Robin xxx

Maak een afspraak met Bloem
Overweldigend
27-12-2023
Bloem

Na het lezen van alle andere recensies gekozen voor Bloem.
En er is geen woord aan gelogen, ze is echt geweldig.
Ik voelde me al snel op m'n gemak bij haar en ze neem te tijd voor je.
Ik kom zeker nog een keer terug.

Gr die andere Jeroen;)

Maak een afspraak met Bloem
Heel tevreden en tot snel
22-12-2023
Paris

Vip Massage 2uur.
Heel relaxed sfeer in de jacuzzi, fijn , lekker warm, voor herhaling vatbaar zeker weten.
Massage, heel fijn, heet, echte erotische massage.

Maak een afspraak met Paris
hartverwarmend op een winderige en natte decemberdag.
21-12-2023
Demi

Ik had geen zin meer om iets te doen en dus een afspraakje gemaakt met Demi, wat een mooie lieve en zorgzame dame!
Na gezellig wat te hebben gebabbeld een geweldige massage gehad en je ziet mij zeker snel terug.
Lief Henk

Onvergetelijk
19-12-2023
Bowie

Fijne eerste keer bij Bowie. Voor de VIP massage gegaan. Al snel voelde ik me op mijn gemak bij haar. Ze heeft een prachtig lichaam en het was brabants gezellig. We hebben samen een uur genoten, de tijd vloog voorbij. Groetjes Ivo

Maak een afspraak met Bowie
super massage gehad
15-12-2023
Bo

klant vriendelijk en een goede massage gehad bo was een goede masseuse
verder was de ontvangst ook goed en je kont ook na de massage lekkers douchen ik had de sm massage en die was lekekr

Het is een Heerlijkheid bij die Heerlijke Meid. ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ
10-12-2023
Janet

Retteketet binnenkort weer heerlijk naar Janet.๐Ÿ˜€๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜„
Smullen maar.๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
Rrrrrrrrrrr๐Ÿ˜‰

Wow! ๐ŸŽ‰โค๏ธ
07-12-2023
Rachelle

Op 4 december heb ik mijzelf een Sinterklaascadeautje gegeven door een afspraak met Rachelle te maken. Op de mooie locatie in Oss werd ik door Rachelle naar de massageruimte begeleid. Onder de douche al wat voorwerk en op de tafel begon het. Dat Rachelle studies in massage heeft gevolgd zijn te merken. Een hele goede massage! Naar mate de massage vorderde werd deze ook erotischer. En hoe. Helemaal als Rachelle haar veelvuldig geprezen lichaam gaat gebruiken. Genieten!! Van de massage en het uitzicht! En die ogen! ๐Ÿคฉ Na de massage nog even ontspannen na gebabbeld en heb ik nog wat over mijn eigen lichaam geleerd. En dat klopt helemaal. Dus; 1. Een goede massage 2. Zeer erotische 3. Een lieve dame die je alle aandacht geeft

Maak een afspraak met Rachelle
Zeer heet ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ
06-12-2023
Janet

Of was het oververhitting ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ

Lange tijd koud na๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟen was de oplossing.

๐Ÿ™ƒ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜€
Rrrrrrrrrrrrr

Betoverend
05-12-2023
Bowie

Bowie,
Met een schoonheid van afrodhite en een mooie glimlach en een getoverende blik in haar ogen besef je dat dit het mooiste is op deze planeet. Heren zij is een godin op aarde

Maak een afspraak met Bowie
Euforisch
03-12-2023
Megan

Mooie gezellige madam,met een zachte g en veel Brabantse gezelligheid ,en hele fijne massage

Maak een afspraak met Megan
Top
02-12-2023
Janet

Toppertje๐Ÿ˜„๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜€๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜Ž

Verjaardag vieren met mijn bestie
30-11-2023
Bloem

Vandaag een leuk verjaardagscadeau gehad
Samen een leuk vip massage met bubbels gehad
Bloem is en blijft fantastisch
Was een leuke verjaardagscadeau voor mij

Lieve Bloem (bestie)
Ik kom snel terug
Liefs Robin
Xxx

Maak een afspraak met Bloem