Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

GRANDIOOS !! 🥰😍
17-05-2023
Rachelle

Afgelopen zaterdag een TOP bezoekje gehad samen met Rachelle

Wat een heerlijke lekkere tedervolle rijpe mooie vrouw..
Voor herhaling vatbaar ❣️❣️

Maak een afspraak met Rachelle
Uitstekend Tantra
16-05-2023
Julia

Julia ziet er super sexy uit en met haar handen kan ze toveren. Met haar lichaam glijd ze heerlijk over je lichaam heen en weet met haar handen de juiste plekken te touchen. Ze glijd perfect met haar hand achter langs tot over je staaf heen. Een hoogtepunt valt bijna niet uit testellen.

Ik ben 2 x geweest en kan niet wachten tot de derde keer!

Bloem is ontwapenend, eerlijk, en recht uit het goede hart gesneden. Een gezellige meid om een uurtje mee door te brengen. TOP, TOP en nog eens TOP.
11-05-2023
Bloem

Top. Top en nog eens top.

Maak een afspraak met Bloem
Lang geleden en leuke massage
11-05-2023
Bo

Vandaag weer eens bij Bo geweest voor een leuke vip massage
Het was een leuke vip massage maar lang geleden dat ik weer bij haar was geweest
We hebben ons geamuseerd met veel gelach en muziek. Haha

Lieve Bo
Ik zal snel terug bij je zijn
Zoals beloofd
Liefs Robin xxx

Boven verwachting
11-05-2023
Bowie

Vandaag bij Bowie geweest, wat een super mooie en gezellige dame.
Er was beide kanten vuurwerk .
Kom zeker terug.

Het Beste Wat Je Kan Wensen!!
10-05-2023
Bloem

DIT is nou wat ik noem MILF de MEEST SEXY DAME op AARDE! Ik zie JOU GRAAG, bloem!

Groetjes Jack

Maak een afspraak met Bloem
Intens lekker
04-05-2023
Bloem

Heerlijk bij Bloem geweest wat is ze goed. Ze is super lief en brengt je menteen op je gemak. Dan gaan ze heel rustig aan de gang. En ze weet precies hoe ze het moet heet maken. Adem benemend.

Xxx
De timmerman

Maak een afspraak met Bloem
Mijn betoverende bestie
04-05-2023
Bloem

Ze was vandaag weer fantastisch mijn lieve Bloem
Weer een leuk vip massage gedaan
Tijdens de massage heeft ze me weer betoverd met haar lichaam en ik haar

Ik kom snel weer terug bestie
Liefs Robin XXX

Maak een afspraak met Bloem
Serieus...
04-05-2023
Bloem

2 uurtjes VIP met Bloem is als.......daar zijn geen woorden voor, dat zou je eigenlijk zelf moeten ondervinden........nou eigenlijk liever niet, des te meer tijd heeft ze voor mij 😀
Ze is serieus, geïnteresseerd, gepassioneerd, en nog meer van die moeilijk woorden. Een ding weet ik zeker, ik zou wel een hele dag met Bloem door willen brengen.....

Kus,
P@ul

Maak een afspraak met Bloem
Ge-wel-dig.
03-05-2023
Bowie

Bowie, wat een lieve, leuke dame! Je voelt je meteen op je gemak bij haar. Wat zij doet met der handjes, nageltjes en lijfje gewoon fantastisch! 1 ding is zeker eenmaal bij Bowie langs geweest, wil je blijven terug gaan!

Lieve Bowie, bedankt en tot snel!

Geweldig!
02-05-2023
Jasmine

Super lief! Ik kom zeker nog een x langs!

Maak een afspraak met Jasmine
Wat een vroue
02-05-2023
Milana

Vandaag na lange tijd weer es geweest voor massage, en weer gekozen voor Milana. Wat een geweldige vrouw is t toch. Een beauty om te zien, lief, vriendelijk, sensueel. Na een gezamenlijke douche naar de massage. Een heerlijke body to body waarbij ze echt haar hele, prachtige lichaam gebruikt. T was weer genieten, en elke euro waard. Milana bedankt, en zeker weten tot snel

Maak een afspraak met Milana
Fantastich en onvergetelijk
02-05-2023
Bowie

Ik ben al een paar keer langs geweest opzoek naar mij favoriete massage en massuese en nadat ik op 27-4-2023 bij Bowie ben geweest heb ik dat allebei gevonden ik heb intens genoten van het begin tot het einde, Bowie weet heel goed wat ze moet doen om het jou naar je zin te maken en je te laten genieten en dat combineert ze dan met een stralende glimlach en een leuk karakter.
Ik vond dat Bowie het verdiende om zelf ook een te genieten en daarom hadden we de rollen ook even omgedraaid en dat was ook echt een ervaring om niet te vergeten.
Toen het voorbij was vond ik dat zo jammer maar kom zeker nog eens bij terug -xxx-

Geweldige massage
28-04-2023
Monique

Verleidelijke dame die echt weet hoe ze moet masseren, vandaag heerlijk genoten en gelachen met haar ze is super lief en aantrekkelijk. Helemaal top!

Maak een afspraak met Monique
Onbeschrijfelijk
28-04-2023
Bloem

Vandaag weer bij bloem geweest ik kan er geen genoeg van krijgen ze stelt me zo op mijn gemak en de massage is geweldig voor iedereen die twijfelt moet zeker een afspraak met bloem maken.

Groetjes Bertie tot snel

Maak een afspraak met Bloem
spetterend
17-04-2023
Catalina

De sprong gewaagd om eens mij door een andere masseuse te laten verwennen. Ik kies doorgaans immers altijd voor Aziatische dames. Ik heb er geen spijt van gehad. Deze Colombiaanse is klein maar fijn en masseert echt overheerlijk.
Herhalingsgevaar groot.

Mijn allerbeste bestie
17-04-2023
Bloem

Vandaag 17-04 een vip massage gehad met mijn bestie Bloem
Samen eerst in bad
Lekker praten
Daarna lekker op bed voor de massage
Hebben elkaar een lekkere massage gegeven en achteraf een hoogtepunt

Lieve Bloem
Ik kom heel snel terug bestie

Liefs je bestie Robin Xxx

Maak een afspraak met Bloem
Lekker alles dubbel
13-04-2023
Bo

Vandaag, duo massage samen met Bloem. Het was super lekker, 4 handen en 2 geoliede lijfjes zo over je heen glijdend. Moest me steeds inhouden om niet te snel te knallen. Bedankt Bloem en Bo, het was super.
Hans

Lekker alles dubbel
13-04-2023
Bloem

Vandaag, duo massage samen met Bo. Het was super lekker, 4 handen en 2 geoliede lijfjes zo over je heen glijdend. Moest me steeds inhouden om niet te snel te knallen. Bedankt Bo en Bloem, het was super.
Hans

Maak een afspraak met Bloem
Fantastisch
13-04-2023
Bloem

Vandaag een teasing sado in combinatie met vip massage gehad het was een geweldige ervaring smaakt zeker naar meer wat is bloem toch een fantastische vrouw tot snel xxxbertie

Maak een afspraak met Bloem
Geweldig
12-04-2023
Jade

Vandaag voor de 2e keer bij jade geweest de eerste keer was al top maar deze keer overtrof ze mijn verwachtingen opnieuw.
Jade jij bent mijn favoriet
Groetjes die jonge met de baard vandaag 12 april 2023