Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Alle verwachtingen overtroffen
15-11-2022
Sandra

Wat een lieve dame en wat een spetterende schoonheid. Een uurtje met Sandra was één van mijn beste ervaringen bij Carpe Diem ooit.

Aphrodite 2.0
09-11-2022
Bowie

Tot de volgende keer schoonheid

Maak een afspraak met Bowie
Geweldig
08-11-2022
Sandra

Zeer goede Massage gehad en een beauty

Geweldig
08-11-2022
Sandra

Wat een schoonheid heerlijke Massage gehad kom zeker terug

Weer genoten
08-11-2022
Abby

Weer eens bij Abby geweest, was weer fantastisch. Zij is een hele lieve getinte meid met mooie zwarte krullen. Ze heeft ook hele mooie billen waar ze veel voor traint en wel raad mee weet. Ze is klein van stuk maar groot in daden.ik heb weer heerlijk genoten. dankjewel liefs Harrie V 💋

Geweldig
26-10-2022
Nicole

1 woord geweldig

Maak een afspraak met Nicole
Super geweldig.
24-10-2022
Sammy

Vandaag afspraak gemakt met Sammy.
1 uur lekker in de jacuzzi geweest.
Daarna 1 uur zij mij lekker gemasseerd met hoogtepunt.
Bedankt Sammy voor de 2 uurtjes.
24.10.2022
Groetjes
Jan

Ppfff Janet
24-10-2022
Janet

Je bent me er een, lachen, giebelen en serieus.
3 leuke kanten van jouw die een verblijf van 2 uurtjes voorbij laten vliegen.
En dan vergeet ik nog de massage, totale ontspanning gegarandeerd!!.
Janet, het complete plaatje.

Kus,
P@ul

fantastisch liefdevolle vrouw !
23-10-2022
Julia

afgelopen vrijdag heerlijk 1,5 uurtje massage gehad bij Julia, wat een mooie italiaanse schoonheid met gouden handjes is dat ! lekker gekletst en veel gezelligheid gehad ! kom heel gauw terug bij Julia voor het vervolg !! xxxx Paul.

Fantastisch
21-10-2022
Sammy

Afgelopen zaterdag bij Sammy geweest
Wat een pittige dame is dat heb een geweldig
Uurtje met Sammy gehad .tot de volgende keer.

Ongekend
16-10-2022
Delores

Meest intense ervaring ooit!! Tot snel weer.

Liefs militair 😉

Geweldig!!!
14-10-2022
Julia

Vanavond een top avond gehad tantra massage met julia was echt zo fijn ze stelt je meteen op je gemak eerst samen douchen en daarna massage lekker gekletst en veel gelachen volgende keer ga ik zeker weer voor Julia xxxx Marc

Knap lief en een lekkere massage
14-10-2022
Delores

Dit was toch echt wel een van de beste massages die ik tot nu toe gehad heb, het is een schat van een meid waarmee je echt kunt lachen. Ze is in het echt nog knapper dan op de fotos, en bied een top service. We hebben samen het bubbelbad genomen en daarna een heerlijke massage, super voldaan weer naar huis gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar, sterker nog , ik heb mijn volgende afspraak al staan. Bedankt schat.

Ze was super lief
10-10-2022
Jessica

Vorige week n uurtje met Jessica door gebracht wat is ze toch een prachtige meid ze is heel lief en een figuurtje om door een ringetje te halen en ik zal haar nog vaak zien is een van mij toppers bij Carpe diem in Boxtel Gr de Masseur

Lekker alles dubbel
07-10-2022
Bloem

Als regelmatige bezoeker van Bloem hadden we het al eens over duo massage gehad. Omdat Bloem een goede klik heeft met Evie en ze wel dacht dat het met mij ook zou klikken hebben we dus de duo met Evie erbij gedaan. Een hemelse ervaring, gezellig kletsen, lekker masseren en ook nog een lekkere tijd erotisch verwend door beide dames. Voor herhaling vatbaar.
Liefs Hans

Maak een afspraak met Bloem
Super lekker
07-10-2022
Evie

Ik had Evie al ooit zien lopen in Oss en vandaag toch maar eens de stoute schoenen aangetrokken voor een fijne duo massage met Evie en Bloem. Die twee meiden kunnen het erg goed vinden met elkaar en hebben mij een uur super lekker en super gezellig verwend. Evie heeft een heel mooi lichaam, lekker strak, mooie stevige borsten en hele mooie tattoos en piecings. Haar ogen kijken erg ondeugend en ze heeft een fijne babbel. Tot de volgende keer Evie.

Eye opener!
04-10-2022
Bloem

Voor mijn verjaardag van mijn collega's een kadobon gehad voor Carpe Diem. Ik had hen wel eens gezegd dat ik een vrouw in een spannend pakje met een zweep wel leuk vond en dat heb ik geweten. Op de site zocht ik een leuke dame uit en dat werd Bloem.

Ik was eerst een beetje nerveus, maar Bloem stelde mij heel snel op mijn gemak. Bij binnenkomst lag het slagtuig al klaar:). Eerst even douchen en daarna ging de blinddoek op. Het contact met Bloem was ontspannen en we hebben een leuk spelletje opgezet. De spanning werd steeds verder opgevoerd en tot slot werd mijn kleine toetertje ook in de olie gezet;)

De spanning had wat mij betreft nog wel een paar graden heter gemogen, maar Bloem gaf mij een goede tip. Die ga ik zeker opvolgen!

tnx
Jeroen

Maak een afspraak met Bloem
Beste van Carpe Diem
30-09-2022
Nooy

Nooy is een professional, ze kan echt masseren en de erotische ervaring is geweldig. Je waant je in een andere wereld. Veel beter dan veel meiden die het later leren, zij is getraind voor lange tijd. Haar lichaam is petite maar fantastisch, slank en lekker. Ik denk dat voor een tantra of full body of Thai massage je eigenlijk niet verder hoeft te kijken. Ik kom in ieder geval vaak terug.

Victor

Maak een afspraak met Nooy
Echt een super dame
27-09-2022
Fifi

Vandaag heerlijk genoten van een top massage je weet alle plekjes te raken echt een topper mvg Patrick

Maak een afspraak met Fifi
Een dikke 10
25-09-2022
Fifi

Dit is hoe het moet! Fifi ik hoop je weer te zien, tijger😉

Maak een afspraak met Fifi
Na lange tijd Jessica spontaan ontmoet
23-09-2022
Jessica

Hoj Jessica leuk je even ontmoet te hebben na 2jaar wat zie je er goed uit Mannen ga haar maar boeken krijg je geen spijt van gr de Masseur