Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Super
28-11-2023
Catalina

Super fata Cฤƒtฤƒlina e cea mai dulce din toate

Terug in het warme Bad.
24-11-2023
Janet

Na een lange tijd van afwezigheid weer een afspraak bij Janet gemaakt.
Ze herkende mij meteen wat een goed gevoel gaf.
Het was meteen vertrouwd wat het bij haar sowieso altijd is.
Terug komen in een warm bad, zowel letterlijk als figuurlijk.
Wat had ik haar positieve uitstraling gemist.
Haar lichaam met haar volle borsten en mooie ronde billen.
De zachte strelingen over mijn lichaam na eerst de warme olie op mijn lichaam te hebben gedruppeld.
Ze voelde meteen weer aan wat ik nodig had.
Langzaam met volle passie bracht ze mij weer naar een hoogtepunt.
Dat hoogtepunt Terug in het warme Bad.

Berlin

Maak een afspraak met Janet
Prachtig vooruitzicht ๐Ÿ‘€
24-11-2023
Janet

Retteketet binnenkort ga ik weer lekker naar Janet ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜Š
Smullen maar ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
Rrrrrrrrr ๐Ÿ˜‰

Maak een afspraak met Janet
Perfect
22-11-2023
Jennifer

Afgegaan op de recensies kan ik inderdaad beamen dat hier sprake is van zeer goede masseuse met de kwaliteit zo als een massage hoort te zijn !

Maak een afspraak met Jennifer
Heerlijk ontspannen 90 minuten genieten
22-11-2023
Gina

16-11-2023 heerlijk 90 minuten mogen genieten van een heerlijke tantra massage van Gina. Voor mij een onverwachte heerlijke ervaring waarbij ik zeer snel op mijn gemak gesteld ben door Gina. Je merkt dat zij het heerlijk vindt om jou te laten genieten. Als jij geniet dan gaat zij nog meer haar best doen en je merkt dat zij er dan ook van geniet.
Lieve Gina, je hebt mij deze 90 minuten weer helemaal speciaal en man laten voelen. Dank je daarvoor net als je luisterende oor. De vraag is niet of er een herhaling komt maar wanneer wel.

Maak een afspraak met Gina
Geweldig
21-11-2023
Camila

Ze geeft je een goed gevoel leuke meid masseren dat kan ze heel goed gezellig gebabbeld echt een aanrader voor iedereen nog bedankt Rene

Maak een afspraak met Camila
Super Hot
18-11-2023
Lois

Lief .. mooi lichaam . Pff . Prachtige borsten. Zij weet wat je in deze tijd nodig hebt. Echt n aanradertje..lekkkur

Pepertjes te kort ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ
17-11-2023
Bloem

Deze week weer eens sinds lange tijd bij Bloem geweest. Onbeschrijfelijk heet was de massage. Het begon al tijdens het douchen waar de spanning behoorlijk opgevoerd werd. Daarna op de tafel van alle kanten en van top tot teen verwend. Wat mij betreft mag deze massage wel vijf pepertjes ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธhebben, zo heet het is geworden.
Ik kom graag nog een keer terug voor deze pracht Bloem. Niemand overtreft deze dame.

Tot een volgende keer. ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

Maak een afspraak met Bloem
De beste van Carpe Diem
15-11-2023
Jennifer

Bij meerdere geweest nu maar zij heeft de skills.

Maak een afspraak met Jennifer
Lief en stout cadotje
15-11-2023
Bowie

Fijne eerste erotische massage gehad (massage virgin). Durfde niet naar andere plekken te gaan. Weet ik veel wat daar zou gebeuren/krijgen. Gelukkig op gevoel gekozen voor Carpe Diem. Schone plek en lieve Nederlandse dame. Ik had behoefte aan wat genegenheid. Ik ben goed behandeld en mocht zelf ook masseren. Super zacht. Jammer dat ik niet kwam (lag niet aan haar) en zelf een beetje verlegen/down was maar door Bowie voelde ik me wel beter. Dankje Bowie voor deze mooie herinnering!

Groeten van de puzzelman+_+

Maak een afspraak met Bowie
Aangenaam en zeer leuke ervaring
13-11-2023
Bowie

Kan Bowie aanraden aan iedereen wat die meid uit de kast haalt geweldig ze weet precies hoe ze met je om moet gaan prachtige meid om te zien en haar handelingen nog beter kom zeker terug zit nog na te genieten bedankt Rene

Maak een afspraak met Bowie
Geweldig war een sexy vrouw
11-11-2023
Alexia

Wij hebben echt samen genoten van elkaars lichaam het is een hele mooie dame die weet wat ze doet in de douche maar zeker op de tafel en ze gaat zo lekker door tot je echt een geweldig hoogtepunt krijgt ben weet helemaal zen mmmmm ik kom graag nog eens teru

Maak een afspraak met Alexia
Genieten met 2
08-11-2023
Lois

Vandaag voor de 2 keer keer bij Lois geweest
Samen een vip massage gedaan
Bij Lois ben ik zo op mijn gemak
Ik geniet van haar massage
Zo lekker

Lieve Lois
Ik kom snel terug
Tot snel
Liefs Robin xxx

ge-we-dig die verdiend 50 recensies
30-10-2023
Janet

vandaag weer een bezoek gebracht bij janet
in een woord. wat is dat een top vrouw !
en dat is nog zacht uitgedrukt
lief eerlijk en een lieve lach
tot snel janet de man van 50

Maak een afspraak met Janet
Leuke massage met Bo๐Ÿ˜…
26-10-2023
Bo

Vandaag een leuke vipmassage gehad met Bo
Lekker gepraat en gemasseerd
Ze is een geweldige vrouw

Ik zie je later terug lieve Bo
Liefs Robin xx๐Ÿ˜…

CD's secret treasure
24-10-2023
Nicole

I shouldn't be telling you this because I want to keep her for myself, but I've just had another massage from her and it gets better every time. She is simply lovely, somebody you only dream about. Nicole's changed her hair and I was trying to think of who she reminded me of. Through my half open eyes she looks just like Marilyn Monroe! What are you waiting for?
M.

Maak een afspraak met Nicole
Ge-wel-dig
19-10-2023
Evie

Wauw, mijn eerste maar zeker niet mijn laatste ervaring bij Evie.
Wat een ontzettend knappe verschijning is ze, heel excentriek vol met prachtige tattoo's en piercings.
Voor wie dit leest...... twijfel niet en maak je afspraak bij deze onvergetelijke vrouw!

Liefs,

Sergio :)

Een warme kennismaking!
18-10-2023
Davina

Vanmiddag een fijne 1.5 uur met Davina gehad. Ze stelt je gelijk op je gemak door de juiste vragen te stellen. Masseren doet ze geweldig. Ze leest als het ware je lichaam en voelt waar er spanning of juist ontspanning is. Bij mij zeker het laatste. Knap hoe ze je daardoor maximaal laat genieten. Ik had mijn zen-moment te pakken. Ik kom graag bij je terug Davina! Liefs, Arnold

Ze blijft mijn fantastische bestie xxx
16-10-2023
Bloem

Vandaag een leuke vip massage gedaan met Bloem
Was heel lang geleden dat we elkaar weer gezien hebben
We waren blij dat we elkaar weer zagen
Met haar verveel je nooit
Je was vandaag weer fantastisch bestie

Volgende keer word het weer leuk
Tot de volgende keer lieve bestie

Liefs Robin xxx

Maak een afspraak met Bloem
zoveel opwindend plezier
15-10-2023
Jennifer

lieve Jennifer, wat heb jij een prachtig lichaam! als we samen zijn is het altijd zo gezellig, lekker teveel lachen en dan... plaatselijk sterk oplopende temperaturen! hoe fris het ook buiten mag zijn, wij tweetjes maken het heet met onze Tantra massage. airco gaat aan, geniet zo van onze afspraken.. onze laatste was ook zo mmmmh sexy. prachtige dame, lieve woordjes, passievolle HETE massage, wat kan een man zich nog meer wensen? een nieuwe afspraak! tot snel, HJ

Maak een afspraak met Jennifer
Geweldig!
12-10-2023
Yoyo

Net terug van deze heerlijke massage. Het was echt super! Heb echt ontzettend genoten van deze prachtige vrouw! In het echt nog aantrekkelijker. Foto's zijn 100% echt.

Heerlijke nuru massage van 1.5 uur gehad en ze blijft je verbazen. Voor de 1e keer meteen een super ervaring gehad.

Hele lieve vrouw die je echt waanzinnig kan masseren en laten genieten!

Yoyo nogmaals bedankt!
Je bent een topvrouw!

Maak een afspraak met Yoyo