Masseuse Reviews

Erotisch

Onze salons zijn gesloten t/m 2 maart 2021.

-

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Een zeer mooie en sensitive dame❤️❤️
23-02-2020
Nienke

Lieve Nienke

Zondag 16 februari heb ik een afspraak gemaakt bij Nienke. Zij kwam opdagen in een super mooie dress. Het was een prachtig zwart jurkje waarmee we samen ook naar een gala konden gaan. Daarvoor was ik niet naar Oss gekomen😘. Nienke heeft mij meer dan bijzonder ontvangen en alle aandacht geven die daarbij hoort. Zij is een ongelofelijke lieve jonge vrouw en voelt precies aan wat je nodig hebt bij een ontmoeting! Na een heerlijk knuffelsessie zijn we ons gaan ontdoen van onze kleding en heb ik mij begeven op de tafel. Met volle en vooral veel liefde is ze mij gaan masseren. Wat een waanzinnige fijn behandeling heb ik van haar morgen ontvangen. Ze is meer dan sensitief, daardoor weet en voelt ze je zo goed aan hoe en wat een man nodig heeft! Zij geeft zo ontzettend veel warmte of dat ze je grootse vriendin is! Nienke je hebt mij zo fantastische massage gegeven waar ik nog met heel veel liefde en plezier aan terugdenkt! Je bent een ongelofelijk mooie, lieve, zorgzame lieverd❤️❤️❤️💋💋💋

Heel veel liefs van Pieter🥰🥰🥰

Voor de tweedekeer bij Nikki geweest was weer Super
18-02-2020
Nikki

Werd weer spontaan ontvangen en we hebben een heerlijk uurtje samen doorgebracht Massage was top ga zeker nog een keer terug bij jou Voor ik naar huis ging heeft ze mij ook nog even voor gesteld aan Roxy een hele fijne vrouw om te zien meer kan ik er niet over zeggen maar dat komt nog Nikki nog bedank Gr de Masseur

Kort maar krachtig
13-02-2020
Nicole

Ondanks je drukke schema paste ik er nog net tussen.
Ontspannen samen ontspannen zo voelde het
Veel liefs grijze Frank

Geweldig
08-02-2020
Vanessa

"Vanessa" weet precies wat ze moet doen. Met haar licht bruine/gele ogen kijkt ze je heel onschuldig aan maar ondertussen... Heb een hele fijne ervaring gehad met haar. En zal zeker nog terug komen bij deze mooie lieve en niet te vergeten hele aardige jongedame. Ik ben blij dat ik de keus heb gemaakt om bij je langs te komen. Ik zie je snel weer😏 dikke knuffel en kus M

Overweldigend
06-02-2020
Mila

Van de week ben ik bij Mila geweest en stelde me gelijk op mijn gemak. Een lieve leuke vlotte meid en kijkt eerst wel een beetje de kat uit de boom. Totdat ze eenmaal bezig is met masseren popt ze uit haar cocon vandaan en doet ze fantastisch haar werk en weet al je zintuigen te prikkelen.

Ik wist niet goed wat ik er van moest verwachten maar ze heeft boven verwachting gescoord! Je gaat mij zeker terug zien en heb van jou genoten Mila, vooral blijven lachen staat je mooi 😉

Voortreffelijk
03-02-2020
Julia

De adrenaline stroomt door je lijf. Het hoog erotisch gehalte voelt buitengewoon heerlijk. Een Tantra massage van Julia is een belevenis in een wereld van fantasie en sensualiteit.
Ze weet precies hoe ze met haar zachte handjes en met alles wat ze heeft kan
vermaken. Haar betoverende rondingen, haar sexy ogen, haar stem, haar sensuele uitstraling. Een bijzondere ervaring, gewoon een natuurtalent. Iedere
streling over elke centimeter van je lichaam doet je verlangen naar een volgende aanraking. Een geweldig fijne massage gevolgd door een fantastisch hoogtepunt. Wat wil een man nog meer. Een massage die ik niet snel zal vergeten.

Heerlijk
01-02-2020
Rosa

Wat een fijne kleine dame
Had een vip massage nou dat was zeker wel heerlijk goed gekletst was heel gezellig lekker relax plus punten ware toch wel dat ze een hele mooi grote kont heeft en zachte handen volgende keer zou ik zeker weer terug gaan naar haar
Nadeel was had een uitgebreid vip massage alleen ware er geen bubbels en bites aanwezig

Heerlijk
01-02-2020
Rosa

Wat een fijne kleine dame
Had een vip massage nou dat was zeker wel heerlijk goed gekletst was heel gezellig lekker relax plus punten ware toch wel dat ze een hele mooi grote kont heeft en zachte handen volgende keer zou ik zeker weer terug gaan naar haar

geweldig
27-01-2020
Vanessa

Als je een geweldige, lieve masseuse zoekt die ook nog heel fijn kan knuffelen ,dan ben je bij Vanessa aan het goede adres . Dank je wel . P.

Poeh
26-01-2020
Nikki

Echt heel goed!

Verslavend
24-01-2020
Desi

Meerdere malen bij Desi geweest. Wat een verschijning! Goed verzorgd, pittige lieve meid. Ze laat je je op je gemak voelen. De laatste keer heb ik een Tantra massage genomen, dat is pas een aanrader....(volgende keer 1,5 uur inplaats van een uur) je voelt je heerlijk na afloop...alsof je bent herboren. Lieve Desi tot gauw....

Heel leuk
21-01-2020
Janet

Janet is een fijne meid met de juiste rondingen op de juiste plaats Ik heb een leuk uurtje met haar gehad Ik kan wel v alles vertellen Maar je moet het mee maken ga haar boeken en je krijgt er geen spijt van Gr de Masseur

Super lief Top
17-01-2020
Nikki

Nikki is een lieve meid kun je lekker mee babbelen Is beter als een Therapeut En de massage is heel fijn Ga er binnekort weer heen Lekker genieten Gr de Masseur

:-)
13-01-2020
Nikki

Lieve dame, die naast het verleiden fijne socialskills heeft! Blijf wie je bent 👍🏻

Fantasties
10-01-2020
Nikki

Gewoon een goede leuke massage gehad was zo fijn hoe ze me masseerde

Wat een vrolijk lachbekje
09-01-2020
Kensi

Lieve Kensi,
Wat heb ik geweldig genoten van je lach, je humor, je heerlijke lichaam en zachte handen.
Het uur met jou was het reisje meer dan waard en eigenlijk veel te kort.... Als het van jou mag, kom ik het zeker nog eens over doen!
Liefs,
Mike

Ongelofelijk ik heb er geen beter woord voor
09-01-2020
Kensi

Hoop je snel weer te zien

fantastische ervaring
08-01-2020
Isabella

vandaag een uur bij Isabella geweest, het was voor mij de eerste keer in een massagesalon. Isabella stelde me op mijn gemak en heeft me daarna heerlijk verwend........wauw! wat een fantastische ervaring was dit. Isabella is erg lief en voelde perfect aan wat ik lekker vond.
Ik kom zeker nog een keer terug bij Isabella.....wat een heerlijke en mooie vrouw is dit.

Heel fijn.
08-01-2020
Nikki

Afgelopen week een heerlijke massage mogen krijgen van nikki. Ze weet de spanning heel goed op te bouwen. En wauw die combinatie van haar ogen, haar nagels, haar zachte handen en lichaam. Uit de kunst. Ik zit nu nog na te genieten als ik er aan terug denk. Dankjewel nikki!

In een woord geweldig
03-01-2020
Nicole

Vandaag weer bij Nicolle geweest, en weer net als altijd, wat een mooie en lekkere vrouw is dat zeg,alles aan deze vrouw is mooi maar ook van binnen, ze is super lief en kan er fijn mee praten lieve Nicolle tot snel ! Jou zal ik niet snel vergeten ❤️

hemels, pure rust en genot
29-12-2019
Kensi

Kensi is een verdoken parel uit het Oosten. Geboren en getogen in Holland, dus voorzien van een prachtige taal met lieve zachte woordjes. Maar dat dus gecombineerd met een schoonheid die doet denken aan die van een Indonesische prinses, zelfs zonder die adembenemende klederdracht. Erg lief en zacht van karakter, maar dat gecombineerd met de nodige zelfzekerheid om initiatief te kunnen nemen en indien nodig (bij) te sturen. Kensi is echt! Het kost niet veel moeite om bij haar een glimlach op het gezicht te toveren, maar die is dan wel spontaan. Echt een prachtvrouw! Ik kan niet wachten tot onze volgende ontmoeting! 😘

Tom