Masseuse Reviews

Erotisch

Onze salons zijn op WOENSDAG 19 MEI weer open. U kunt nu alvast een plekje reserveren bij uw favoriete dame!

 

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

In de zevende hemel
21-07-2020
Isabella

Lieve Isabella ,
Het was weer geweldig gisteravond !
Wat ik in bad meemaakte overtrof mijn stoutste dromen ;-)) dat truckje met die cola ... wooow🤪
en daarna verder op de massagetafel. Wat heb je toch heerlijke borsten!!
5 hartjes , dik verdiend !
Terugkom garantie 100%
Fijne vakantie , tot volgende keer

Zacht, gezellig en relaxed
20-07-2020
Nikki

Nikkie is een hele leuke spontane meid die je echt op je gemak laat voelen. Ze geeft zelf aan kletskous te zijn als de klik er is en die was er van mijn part. We hebben heerlijk gekletst terwijl zij met haar heerlijke zachte handen en lijf m’n vermoeide huid masseerde.
Nikkie is echt een topmeid en een hele grote reden om terug te gaan naar Carpe Diem.
Nikkie, als je dit leest: dank je wel.... ik heb heerlijk genoten van je aanrakingen en je gezellige babbel.
Groetjes, Dave

Geweldig
19-07-2020
Janet

Hoi Janet het was echt super jij weet wat een man lekker vind heb heerlijk genoten en kan er weer tegen aan gr Jan van de katten dan weet jij wel wie

Maak een afspraak met Janet
ROXY FIJN KNAPE MEID
19-07-2020
Roxy

Heel mooi en lief fijne massage lekker gebabbeld wat ook belangrijk is het was de eerste keer bij haar en zeker niet de laatste keer GR de Masseur

Het was heerlijk j
14-07-2020
Nikki

Ze heeft een oude man geweldig laten genieten en 1,5 uur is eigenlijk te kort bij deze dame.
Een aanrader voor iedereen en voor mij een reden om weer vlug terug te gaan.

Onvergetelijk , 4 maanden geleden alweer !
14-07-2020
Nicole

4 maanden geleden voor het eerst bij Nicole geweest, en wat een geweldige massage heb ik gekregen ! Helaas kwam Corona op ons pad en moest ik 4 maanden wachten voor een nieuwe afspraak. Lieve Nicole , morgen hebben we een afspraak en ik kan niet wachten om een Superheerlijke Massage te ontvangen
Frank

Maak een afspraak met Nicole
Geduld beloond
10-07-2020
Nikki

Ken je dat als je ergens heel lang op moet wachten
En dat het dan nog lekkerder is
Nou Corona heeft me doen smachten
En komt er na 4 maanden eindelijk een einde aan het gemis
Nikkie was er weer
Kan nu al niet wachten tot de volgende keer

Super HOT 🔥🔥🔥🔥
09-07-2020
Yoyo

Heb vandaag een Tantra massage genomen bij YoYo!
Deze bloed mooie Thaise vrouw geeft een zon.ongelooflijke tantra massage !
🔥😍 het tease en strelen en met de nagels over je lichaam heen 🥵
En mn ballen werden met
Heette olie continue gemasseerd en met nagels erover heen mmm en die tepels van haar echt ongelooflijk lekker ! En ze creëerde een hoogte punt wat niet te beschrijven is!❤️❤️❤️Ze is gewoon Thaise koningin ❤️❤️ YoYo you are THE world for
Me❤️THE BEST❤️😍🔥😍☺️😘😘 de eerst volgende keer kom ik zeker weer naar Jou toe ! Voor een teasing sado🔥🔥 Your beautyfull😍 love you❤️ ! Gr 😘😘 T.

Maak een afspraak met Yoyo
Super
08-07-2020
Milana

Deze vrouw geeft je een massage waar je echt van naar geniet en super lief ❤️❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥🔥

Maak een afspraak met Milana
Je was geweldig goed kom zekker nog een keer terug
08-07-2020
Roxy

Geweldig goed kom zeker nog een terug

Echt top!
07-07-2020
Julia

Ben afgelopen zaterdag 4-7-20 naar cd geweest ! Had een vip duo julia/Nicole gereserveerd , maar Nicole doet geen duo massages meer kreeg ik te horen echt jammer pff 😕🙄 dus heb ik vip met Julia gedaan en was heerlijk en ze heeft me gek gemaakt en ik heb haar lekker gemasseerd en ze heeft mij laten vuren 🔥😍 julia je was goud diamant💎⏰ volgende keer doen we een teassing sado uurtje Oke ! Tot snel ❤️😘 groetjes t

Echt top!
07-07-2020
Julia

Ben afgelopen zaterdag 4-7-20 naar cd geweest ! Had een vip duo julia/Nicole gereserveerd , maar Nicole doet geen duo massages meer kreeg ik te horen echt jammer pff 😕🙄 dus heb ik vip met Julia gedaan en was heerlijk en ze heeft me gek gemaakt en ik heb haar lekker gemasseerd en ze heeft mij laten vuren 🔥😍 julia je was goud diamant💎⏰ volgende keer doen we een teassing sado uurtje Oke ! Tot snel ❤️😘 groetjes t

Ja wat moet ik zeggen pffffffff
07-07-2020
Julia

Zondag net voor je twee weken vakantie hebt nog bij je geweest,voor mij de eerste keer bij jou kanjer, wat ben jij een ontzettend lekker lief eerlijk maar vooral mooie vrouw, vanaf het eerste moment wist ik dit wordt een lekker uurtje en wat is dat snel voorbij, nog lekker elkaars rugje gewassen en toen helaas weer afscheid moeten nemen, maar één ding weet ik zeker ga je heel snel weer zien jij fijne vakantie geniet ervan en tot snel !! Je weet wel wie !!! Xx

Heeeerlijk!
07-07-2020
Maria

Eindelijk.... 😘 Even heerlijk als altijd. ❤ Xm

Maak een afspraak met Maria
Een vrouw uit duizenden
05-07-2020
Isabella

Ik ben alle een paar keer bij haar geweest
ze geeft een massage waar van je lang naar
geniet ze is een kanjer . Ik kom zeker terug ❤️❤️🔥🔥😘😘😘

Geweldig hoor
03-07-2020
Janet

Hoi janet, heel erg leuk jou te leren kennen, je bent een mooie en leuke en lieve vrouw, het was een geweldige massage en ik zie je gauw weer, heel veel groetjes van Richard

Maak een afspraak met Janet
Fantastische vrouw
03-07-2020
Isabella

Heel erg leuk om je weer gezien te hebben, je ziet er heel goed uit en bloedmooi en tot over een paar weken dan wil ik graag van jou en hele lekkere en erotische massage,tot gauw en heel veel groetjes van Richard

Top massage, waar je geen moment spijt van krijgt.
03-07-2020
Nikki

Het was een hele fijne, leuke en ontspannen massage.
Van het begint waar ze mij vakkundig onder handen neemt, tot het einde. Het was weergaloos.

Gezellige babbelaar, waar ik me heel ontspannen voelde.
En die ogen. 👀. Je blijft er in kijken

Eerste keer
03-07-2020
Mila

Ik heb erg genoten van jou Mila, de massage die je gaf was "PERFECT" en mij ga jij in de toekomst zeker vaker zien

prettige ervaring
02-07-2020
Nooy

Heel aardige vrouw en fijne massage gehad. Ik kom graag weer een keer terug

Maak een afspraak met Nooy
Wauw !
01-07-2020
Mila

Een heerlijk uurtje body to body gehad van deze prachtige dame. Ze weet je helemaal in de watten te leggen en je optimaal te laten genieten !
Deze vrouw is een pareltje en ik kijk alweer uit naar mijn volgende bezoekje...

Groetjes de jongen van het laatste uurtje xx