Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Heel goed
14-03-2024
Fifi

Een professionele masseuse, die haat lichaam goed weet te gebruiken.

Maak een afspraak met Fifi
De beste massage ooit
10-03-2024
Nina

Nina jij bent mijn favoriete masseuse.
Mooi , geweldig lichaam leuke kop mooi karakter.
Het hele pakket.
Met haar intens zachte borsten brengt ze je naar de 7e hemel.
Ik had het geluk dat ik haar ook mocht masseren dus de ervaring werd daardoor nog beter.

Met vriendelijke groet.
Je grootste fan.

Maak een afspraak met Nina
Zen
10-03-2024
Alexia

Als je van rust houdt en een super goede maar ook heel lekkere massage, dan moet je bij Alexia zijn. Als een Griekse Godin masseert ze met haar zachte handjes en extra warme olie je hele lichaam als een professional. Daarbij is het ook heel sensueel en haar zachte lekkere stemmetje brengt je in de 7e Hemel zoals al in een eerdere recensie is genoemd. Ook vindt Alexia het zelf fijn om lekker zacht gestreeld te worden waar ik dan ook gretig gebruik van gemaakt heb. Na een heerlijk hoogtepunt ben nu nog helemaal ZEN.
Bedankt Alexia, groet Hans

Maak een afspraak met Alexia
Super gezellig en super lekker
09-03-2024
Anne

Direct bij het ophalen was er al een zekere klik. Anne is heel mooi met stevige natuurlijke C cup. Ze kletst gezellig en ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Na douchen begon de massage van mijn rug terwijl we lekker door kletste. Eenmaal op mijn rug kon ik geen woord meer uitbrengen door het zicht op haar mooie lichaam, lekkere handjes en super btb massage. Na een heerlijk hoogtepunt hebben we nog gezellig gedouched en na gepraat. Zeker voor herhaling vatbaar. Zie je na mijn vakantie graag weer terug. Liefs Hans

Maak een afspraak met Anne
Godnondeju
07-03-2024
Bloem

Het was lang geleden, maar godnondeju het was het wachten waard!! Wat ben je toch een prachtmens.
Echt alles is goed aan je, je lichaam, je gesprekken, je lichaam, je gedachten, had ik je lichaam al genoemd, je handjes.....ik geniet er met volle teugen van.....
Je kent mijn verhaal, het zal wel ff duren voor een volgend bezoekje, maar ook ik ben maar een mens en dus veranderlijk, 1 ding is zeker.....het volgend bezoek is weer bij jouw, al is het over 18 maanden!!

Kus,
P@ul

Maak een afspraak met Bloem
Goede massage, mooie borsten
06-03-2024
Yoyo

Yoyo is een toppertje en houdt overal rekening mee.
Zij masseert goed en luistert goed naar je. Binnenkort kom ik jou zeker weer opzoeken. Nu al zin in!

Maak een afspraak met Yoyo
Geweldig ,super genoten van gina.
05-03-2024
Gina

Zondag een afspraak met gina gehad ,wat een super gezellige lieve vrouw ,leuk gekletst en heerlijk genoten van de massage waarmee ze mij heeft verwend ,heb haar ook mogen masseren.kort samen gevat ,geweldig !!❤️
Lieve gina ik kom binnekort zeker nog eens bij jou terug dikke kus N

Maak een afspraak met Gina
De eerste keer wou
29-02-2024
Jennifer

Wat een topper in alles

Maak een afspraak met Jennifer
In extase.
29-02-2024
Janet

Janet,
Een mooie vrouw en ook heel vriendelijk warm en humoristisch.
Een geweldig lichaam met mooie borsten van een perfect formaat en vorm.
Op een zacht ritmische muziek gaan haar zachte vingers met de warme olie en haar lichaam op je en brengen je in volledige extase.

Maak een afspraak met Janet
OVERWELDIGEND
24-02-2024
Bloem

Gisteren heb ik weer een heerlijke, gezellige, massage van je mogen ontvangen! Bloem je bent niet alleen een geweldige masseuse maar ook een heerlijke, gezellige, 🔥en mooie dame! De tijd vloog dus helaas weer voorbij.
🤩
Je ziet me weer 💨 groetjes 😘 Jeroentje 🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️

Maak een afspraak met Bloem
Lekker lekker lekke
23-02-2024
Paris

T was zo goed

Maak een afspraak met Paris
Geweldig
23-02-2024
Nina

Leuke dame, goed babbel, gezellig
goede massage gehad was de laatste klant van woensdag en Nina ging er nog voor 200% voor. Aan te bevelen.

Maak een afspraak met Nina
Wonderland
23-02-2024
Bloem

Gisteren heeeeele lekkere massage van Bloem gehad. Ik was benieuwd naar haar, na al die recensies vol lof. En er is inderdaad geen woord van gelogen. Bloem is mooi, sexy, pienter en superlief. En, oja, ze kan je heerlijk masserend tot extase brengen. Ik heb met volle teugen genoten. I'll be back, Bloem.
Art

Maak een afspraak met Bloem
Woorden schieten te kort
22-02-2024
Jennifer

Gisteren voor het eerst bij Jennifer geweest.
Wat ben je een schoonheid zowel van binnen als van buiten je bent oh zo mooi lief en aardig.
Vrolijke lach vlotte babbel maar zo goed in het masseren. Voor mij is Carpe Diem Jennifer.
Tot de volgende keer, natuurlijk bij jou lieverd.
Dikke kus

Maak een afspraak met Jennifer
Beste bestie ooit
22-02-2024
Bloem

Alweer leuke vip massage gehad bij Bloem
Ze blijft een superdame
Jij blijft mijn allerbeste bestie❤️

Volgende keer doen we het gewoon opnieuw
Tot snel bestie
Liefs Robin xxx

Maak een afspraak met Bloem
Sexy jonge dame.........
22-02-2024
Anne

Daar is geen woord over gelogen en van de verlegen zijn.......valt ook reuze mee!
Anne is een leuk, spontaan iemand, die je meteen op je gemak steld.

Met haar kleine, maar supersnelle handjes, weet ze ieder plekje te raken.

Ik miste bij het reserveren wel de optie "om een hele avond in de kroeg te zitten en te kletsen".......

Kus,
De "intressante" man

Maak een afspraak met Anne
Hartstikke leuk
21-02-2024
Camila

De ervaring die camile geeft is heel fijn ze stelt je op je gemak en heeft humor en met haar handen kom je niks te kort ze masseert echt heerlijk ik kom gouw weer terug

Robin

Maak een afspraak met Camila
Hartstikke leuk
21-02-2024
Camila

De ervaring die camile geeft is heel fijn ze stelt je op je gemak en heeft humor en met haar handen kom je niks te kort ze masseert echt heerlijk ik kom gouw weer terug

Robin

Maak een afspraak met Camila
Geweldig
17-02-2024
Bella

Net bij belle geweest echt een super masseuse echt een mooie lieve dame tot de volgende keer xx

Geweldig lekker
16-02-2024
Romy

Vandaag bij Romy geweest voor een super lekkere massage. Rome je hebt me ontzettend heerlijk onderhanden genomen, het was super.
De man die van poezen houd.

Maak een afspraak met Romy
Super.
15-02-2024
Bloem

Bij Bloem heb ik een super uur gehad, lekker eerst in bad en daarna een super heerlijke massage gehad. Ik kom zeker spoedig weer terug.
De oud man.

Maak een afspraak met Bloem