Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
Hygiëne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Fantastische vrouw
28-09-2018
Nicole

In 1 woord wowwww

Maak een afspraak met Nicole
Klanten Vertellen
Michel uit Belgie
17-09-2018

Heel fijne en gemoedelijke ontvangst door de gastvrouw. Mooie inrichting. Fijne voorstelling van de dames. Moeilijke keuze maar ik ben gegaan voor Stefanie. Heel toffe en warme Surinaamse meid. Ze heeft me een ongelooflijk sensuele tantra gegeven. Pure klasse, spontaan en met uitzonderlijk gevoel. Een echte aanrader. Michel

Betoverende beauty
25-09-2018
Maria

De eerste keer bij maria, zeker niet de l
aatste.
Een ongelofelijk mooie, lieve sexy.meid ben je, helemaal betoverend door jouw massage. Tot gauw.j.

Maak een afspraak met Maria
Klanten Vertellen
uit
08-08-2018

Mijn ervaring is briljant, alsof ik naar een beautysalon ga! ik kom hier werkelijk zeer voldaan van terug. Totaal uitgerust heerlijke dames die voldoen aan iedere wens van de man en of vrouw? Mijn eerste ervaring was Nooy, Wing, Jada. Het bijzondere van zo'n massage de aanraking met hun specialisme en discretie is gewoon heel proffesioneel waardoor je ook je gelijk op je gemak voel, en er zullen er zeker nog velen volgen. Twee van deze prachtige meiden samen met mij heb ik nog niet ontdekt maar lijkt mij ook geweldig. Een van de tot nu toe mooiste accommodaties van ons land die ik heb gezien. Wat ze beloven dat doen ze ook!

Adembenemende ervaring!!
25-09-2018
Tanja

Lieve Tanja!

Een aantal weken geleden heb ik mij overgeven aan jou prachtige en liefdevolle geest en lichaam! Jij kwam mij halen in een geweldige mooie jurk waar mijn geest al helemaal van op hol sloeg! De leuke en gezellige uitstraling die van je gezicht afstraalde was voor mij al een voorteken dat het een heerlijk moment met je ging worden. Eenmaal op de kamer mocht ik je helpen om het mooie jurkje af te laten glijden, daaronder kwam een meer dan prachtig slanke body te voorschijn waar ik heerlijk hartjes van in mijn ogen zag! Zo mooi lichaam met een super lieve karakter! Eenmaal op de tafel heb ik een massage gehad die mij ver in de zevende hemel heeft mogen brengen! Jij bent een hele grote kunstenaar op het gebied van het mannelijk lichaam. Tanja is een dame die staat voor gezelligheid, eerlijkheid en respect naar elkaar toe! Ik durf te zeggen dat zij ongelofelijk (oprecht) lief, charmant, kundig, en vooral heel gezellig is!!

Grote lieverd ik hoop je snel weer een keer te mogen zien en voelen!

Dikke kus!

P

Klanten Vertellen
Martin uit Eindhoven
27-02-2018

Iedereen zou dit minstens 1 keer in zijn leven mee moeten maken. Wow wat is dit een gave ervaring

hemels
24-09-2018
Stephanie

overspannen binnen gegaan en amper op men voeten kunnen staan toen ik buiten ging

christoph

Super speciaal
20-09-2018
Jada

Na een hele rare dag geweldig ogevangen door jou en nooy.kon even me verhaal kwijt en die knuffel was heel bizonder en zooo.lief dank daarvoor massage was hemels niet.te omschrijven. Geweldig genoten altijd n feestje om met Jullie samen te zijn dikke knuffel.X X X mark

Maak een afspraak met Jada
Heerlijk en spontane meid die met gevoel masseert
16-09-2018
Stephanie

Ik heb van Stephanie een tantra massage mogen ontvangen. Ze maakt het vanaf het begin tot eind spannend. Ze heeft een lekkere kont en heerlijke borsten, die ze bij de massage goed gebruikt. Stephanie is een heerlijke en spontane meid en masseert met gevoel.


Tot snel!

Groetjes
R

fantastisch! En super lekker!
16-09-2018
Nienke

Ik ben onderweg naar huis, aan het nagenieten!  Zal ik omdraaien? O nee, eerst toestemming krijgen van nienke! ;-)
Groetjes Gerard Rotterdam

Maak een afspraak met Nienke
Eerste massage, perfect
13-09-2018
Nooy

Geen andere woorden voor dan perfect!
Hele lieve dame die je meteen op je gemak stelt, de lichtjes dimt en dan lekker beginnen met douchen. Ik had nog nooit een massage gehad maar dit vraagt nu al naar meer. Fantastich gedaan Nooy erg bedankt!

Maak een afspraak met Nooy
Ontspanning
12-09-2018
Tatum

Stress lag op de loer. Naar Tatum voor een tantra massage. Er volgde een luisterend oor, een scherpe blik, een soepele behandeling. Het duurde niet lang of langzaam keerde de rust bij mij terug. Blokkades verdwenen en een regelmatige ademhaling nam over. Ik ontspande. Stilaan verdween zorg en stress. Ik voelde me blij en opgewekt. Tatum deed haar naam eer aan, want die betekent: "Iemand die vreugde brengt".

Kan niet beter
10-09-2018
Gina

Ze is al jaren de beste voor mij

Maak een afspraak met Gina
1 word geweldig !!
10-09-2018
Isabella

Afgelopen vrijdag bij Isabella geweest wat een top vrouw !! K was best gespannen maar na 2 minuten was k al helemaal op me gemak!! hele lieve knappe dame echt genieten tot de laatste minuut kom snel weer is terug natuurlijk weer bij Isabella ; )

Maak een afspraak met Isabella
uitstekend
03-09-2018
Gina

voor het eerst bij Gina geweest en het is goed bevallen doet goed haar werk en neemt vooral de tijd waar ze mee bezig is ze heeft ervaring genoeg om te weten wat ze doet.

Maak een afspraak met Gina
Super
29-08-2018
Isabella

Voor het eerst, en zeker niet voor het laatst, bij Carpe Diem geweest. Ik ging voor de VIP behandeling van 2 uur. Afspraak was met Isabella. Eerst samen douchen, daarna in het grote bad plaats genomen alwaar Isabella en ik elkaars lichamen begonnen te ontdekken. De vreugde werd nog vergroot door een fles champagne die door Carpe Diem werd aangeboden. Wat een service. Na verloop van tijd stelde Isabella voor om voor de massage naar een andere kamer te gaan, waar een massage tafel staat. Eerst gaf Isabella mij een heerlijke massage, daarna was het mijn beurt om haar te masseren. Ik heb echt een top middag gehad en hopelijk lukt het deze week weer om met haar af te spreken.

Maak een afspraak met Isabella
Fantastische massage, heerlijk lichaam
28-08-2018
Kate

Lieve Kate,
Wat heb ik genoten van jou sensuele handen en je heerlijke lichaam.
De kans op verslaving is groot
Tot snel

De kermis van de hormonen!!
27-08-2018
Maria

Een aantal zondagen geleden heb ik mij laten masseren door Maria. Bij aankomst zat zij al op mij te wachten in een zeer verrassende outfit waardoor de hormonen al door mijn lichaam gierde voordat we op de mooi kamer waren. Het feest begint als Maria je aan kijkt met haar prachtige pretoogjes die meer dan een trilogie vertellen. Ze heeft mij niet verteld aan welke academie zij heeft gestudeerd voor de lichaamskunst! Maar een ding weet ik 1000% zeker dat zij daar cum laude is afgestudeerd! Het is een beleving die je zelden mee gaat maken. ze is lief,charmante, ongelofelijk aardig en een op en top masseuse!!!

Heel veel liefs,

Lodewijk.

Maak een afspraak met Maria
Fantastisch
25-08-2018
Nienke

Het was opnieuw weer een uur genieten met deze prachtige vrouw!
Kan niet wachten om weer te gaan, hihihi...X

Maak een afspraak met Nienke
Heerlijk relaxed
20-08-2018
Jennifer

Na warme douche , ging ik ontspannen op een rubberen matras liggen. We luisterden beide naar het geluid van de waterval en met haar lichaam en fantastische mooie borsten werd ik gemasseerd. Kom zeker nog eens terug en dan gaan we heel veel schuim inzetten, 10 punten 😊

Maak een afspraak met Jennifer
Verrukkelijk!!!
14-08-2018
Isabella

Vandaag weer een heerlijk anderhalf uur met Isabella doorgebracht! Wat een prachtige, gezellige en lieve vrouw is zij toch.
De genieter in mij is weer volledig verwend: onze lichamen zijn inmiddels zo vertrouwd met elkaar.
De romanticus in mij is aan het dromen geslagen: als ik toch een stuk jonger was dan zou ik haar ten huwelijk vragen, ik voel me steeds zo geweldig op mijn gemak bij haar.
Nadien op weg naar de sauna, was ik even heel mijn besef van tijd en plaats kwijt, zo ver was ik hemelse sferen geraakt. Pas na een koud dompelbad keerde mijn realiteitszin weer terug. Zij is gewoon een superprofessionele vakvrouw, THE TOP OF THE BILL.
Dankjewel Isabella, ik heb weer zo enorm genoten. Tot gauw. xxx

Maak een afspraak met Isabella
boven verwachting
14-08-2018
Tatum

Een zomer vol hoogtepunten!!
Dacht ik tegen half augustus 2018 dat het niet warmer en heter kon, belandde ik bij toeval bij Tatum voor een massage. Dat was heter dan de hete zomer, maar vooral ook warmer door het empathisch vermogen van een mooie vrouw, die deskundigheid paarde aan sympathie.
Waar je als buitenstaander schrikt van een woordje als s.m., ontmoet je hier de werkzaamheid van 'de zachte krachten' in het veld van 'soft s.m.', evenwel strak geregisseerd door een vakbekwame masseuse. Een verbluffende ervaring!!! De zomer mag voorbij zijn, maar niet de hoogtepunten die mogelijk zijn op een saaie dag of een regenachtige avond, als je je meldt bij teasing Tatum in de riante omgeving van Carpe Diem.

lekker
13-08-2018
Yoyo

Yoyo is een leuke lieve Thaise meid babbelt graag en geeft je een goede massage ziet er goed uit ,heb er van genoten kom zeker terug bij haar.

Maak een afspraak met Yoyo
Ultiem genot...x
12-08-2018
Maria

voor het eerst bij Maria... Ze is het meer dan waard, ultiem genoten, fantastisch. ik kom gauw terug. Wat een pure heerlijke, eerlijke schoonheid. X

Maak een afspraak met Maria