Masseuse Reviews

Erotisch

Na een maandenlange noodgedwongen sluiting, zijn we per 1 juli weer geopend! Wel mogen we u enkel op afspraak ontvangen en vragen we u om tijdens uw bezoek de genomen hygiëne- en voorzorgsmaatregelen in acht te nemen.

-

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
Hygiëne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Geweldig!!
03-08-2019
Nienke

Nienke, een aantal jaren geleden 4/5 keer bij je geweest voor een geweldig lekkere massage. Ik bedacht me dat het weer eens tijd was voor een lekkere massage, ik was je naam vergeten en gokte er op dat je Nienke heette en maakte een afspraak. Toen ik bij je kwam merkte ik al snel dat jij het was aangezien ik je toevallig ooit in je auto heb zien stappen jaren geleden, en het was destijds zo lekker dat ik je autootje nooit ben vergeten. Ik vroeg je of jij diegene was en je moest lachen.. ik wist genoeg! 😊 we hebben gezellig gekletst en je hebt me heerlijk gemasseerd het was 1 groot genot. Ik heb maar meteen een afspraak gemaakt voor as maandag 5-8 tot dan! 😘

Klanten Vertellen
Michel uit Belgie
17-09-2018

Heel fijne en gemoedelijke ontvangst door de gastvrouw. Mooie inrichting. Fijne voorstelling van de dames. Moeilijke keuze maar ik ben gegaan voor Stefanie. Heel toffe en warme Surinaamse meid. Ze heeft me een ongelooflijk sensuele tantra gegeven. Pure klasse, spontaan en met uitzonderlijk gevoel. Een echte aanrader. Michel

Het was fantastisch
02-08-2019
Pamela

Hoi pamela, het was een geweldige en super massage, je bent gewoon een pareltje, een hele mooie en geweldige lekkere en lieve vrouw, ik kom gauw weer bij jou terug, dikke kus en knuffel van Richard

Klanten Vertellen
uit
08-08-2018

Mijn ervaring is briljant, alsof ik naar een beautysalon ga! ik kom hier werkelijk zeer voldaan van terug. Totaal uitgerust heerlijke dames die voldoen aan iedere wens van de man en of vrouw? Mijn eerste ervaring was Nooy, Wing, Jada. Het bijzondere van zo'n massage de aanraking met hun specialisme en discretie is gewoon heel proffesioneel waardoor je ook je gelijk op je gemak voel, en er zullen er zeker nog velen volgen. Twee van deze prachtige meiden samen met mij heb ik nog niet ontdekt maar lijkt mij ook geweldig. Een van de tot nu toe mooiste accommodaties van ons land die ik heb gezien. Wat ze beloven dat doen ze ook!

Het was geweldig.
28-07-2019
Wendy

Alles is al gezegd over wendy.
Ik sluit me daar volledig bij aan.
Ik heb een halve dag nodig gehad om ervan bij te komen.
Niet normaal hoe het was.
Wendy tot gauw xxx

Maak een afspraak met Wendy
Klanten Vertellen
Martin uit Eindhoven
27-02-2018

Iedereen zou dit minstens 1 keer in zijn leven mee moeten maken. Wow wat is dit een gave ervaring

Het was fantastisch
19-07-2019
Vanessa

Hoi vanessa, ik was vanavond voor de eerste keer bij jou, het was een geweldige en lekkere erotische massage van jou, ik vind jou ook een leuke en mooie en lieve vrouw en ik vond het heel erg leuk dat ik jou heb leren kennen, tot gauw weer en dan gaan we samen voor de tantra massage, dikke kus en groetjes van Richard

Redelijk.
16-07-2019
Wing

Al vaker bij Carpe diem geweest. Altijd heel goed bevallen. Nu dus veel minder helaas. Ik had voor het eerst gekozen voor de V.I.P. massage van 90 minuten. Had me er heel de week al op verheugd. Viel tegen. Wing is mooi en lief en kan echt goed masseren. Maar veel te lang in bad gezeten. Daarna te kort met haar lichaam de massage op de matras voortgezet. Vanwege de tijd, probeerde ze me snel te laten komen en was eigenlijk niet veel meer dan een goedkope snelle handjob. Echt heel jammer. Was zeker geen 180 euro waard . Ik heb er geen tevreden gevoel aan overgehouden. Heb veel b betere massages gehad hier voor minder geld.

Amazing!
13-07-2019
Stephanie

One of the best around! Definitely recommend her to everyone!

Geweldig, lieve maria
23-06-2019
Maria

Vandaag mijn eerste ervaring, en wel met Maria, in een woord geweldig, een fijne ervaring, body to body massage gehad, ik kom zeker snel terug Maria, veel liefs en een kusje van fifi,

Maak een afspraak met Maria
Boven verwachting
20-06-2019
Vanessa

Heerlijke massage gehad van Vanessa, geweldige ervaring.
Prachtig lichaam en goeie techniek. Een pareltje!

Betoverende ontspanning
07-06-2019
Nienke

Wat ben ik dankbaar dat zij bestaat en ik er vandaag was. 😊 Voor het eerst een erotische tantra massage gehad. Voelde me gelijk op mijn gemak door haar warme uitstraling. Wat Nienke met haar handen en lichaam kan doen en aan energie kan overbrengen is een ervaring om niet te vergeten. Een prachtige vrouw van buiten en ook in hart en ziel. Zo heb ik het intens mogen beleven.
Nogmaals dank voor deze bijzondere ervaring.
Peter

Super
03-06-2019
Janet

Ik ben voor de eerste keer geweest bij Janet , en het was super en je maakt gekke dingen met haar mee .

Plan mr haar een uur of mee en kom er achter

Maak een afspraak met Janet
Sensueel, grappig, mooi en een heerlijke dame.
28-05-2019
Julia

Eerste keer bij Julia. Een warm ontvangst van een mooie dame. Kort samengevat, een heerlijke maar ook een gezellige masseuse. Aan het eind vroeg je of ik nog wat van jou wilde; ja nu bedenk ik mij maar 1 ding; jouw telefoonnummer 😊
Dankjewel lieve Julia... lieve groet van die kale 😉

Apart .....
23-05-2019
Amy

De massage was anders dan anders .... voor degene die willen weten wat ik bedoel, kan ik maar 1 tip geven. Maak een afspraak en ervaar het zelf.

Perfectie
19-05-2019
Vanessa

Geweldige body to body massage gehad zonet van Vanessa, ze neemt alle tijd en stelt je geheel op je gemak, geweldige ervaring zeker voor herhaling vatbaar !

Verrassend, ontspanning, lachen en...
18-05-2019
Janet

Sinds lange tijd weer eens voor een b2b massage gekozen en de keuze daarbij viel op Janet. Wat een leuke tijd hebben we met zijn tweeën gehad. Vanaf de kennismaking was het aangenaam, leuk en hebben we een heerlijk uurtje gehad waarbij mijn hele lichaam is verwend. Janet lacht, geniet en geeft veel van haarzelf in de massage.

Volgende keer ga ik zeker weer voor Janet maar dan voor anderhalf uur!

Maak een afspraak met Janet
Geweldig, enerverend
14-05-2019
Isabella

Vanmiddag anderhalf uur doorgebracht met Isabella. Het was mijn eerste keer en voelde mij direct op mijn gemak. Eerst heerlijk douchen, daarna in het bubbelbad. Dit was in een woord sensationeel.
Daarna op het massage bestaan liggen, waar ik een heerlijke massage kreeg. Ik mocht hierbij ook mijn handen en mond gebruiken. Alhoewel het voor haar werk is, gaf Isabella mij de indruk het ook heerlijk te vinden en er van te genieten.
Een aanrader en als ik de kans krijg voor herhaling vatbaar. Isabella dank voor deze ervaring 😀

Maak een afspraak met Isabella
Opgevangen en rustgevend💋
08-05-2019
Milana

Milana ❤️ dank voor jouw rustgevende en sensuele massage. Ik was al eerder bij jou geweest. Het was weer heerlijk. Ondanks dat ik in het begin onwel werd heb jij mij opgevangen. Mij tot rust gebracht. Je liet mij nog wat langer blijven om mij te herpakken. Carpe Diem is meer dan alleen een massagesalon. Het is echt helend.Goed voor lichaam en geest. Tot snel💋💋💋 Liefs Har...❤️

Maak een afspraak met Milana
perfect ontspannend
04-05-2019
Stephanie

Voor de tweede keer een Tantra massage van Stephanie mogen ontvangen. De massage was hemels, de atmosfeer perfect rustig en af en toe een gezellig babbeltje.

Stephanie's zachte handen zijn iedereen aan te raden.

-Vetertje

Prachtig en sensueel
03-05-2019
Vanessa

Behalve dat Vanessa een prachtig figuur heeft, kan ze ook echt masseren en daarmee de spanning goed opbouwen. Geen routinematige maar echte interesse in wat ze doet. Zeker een herhaling waard.

Onbeschrijflijk ... heerlijk genoten !
02-05-2019
Nienke

Ik heb ongelooflijk genoten van mijn uurtje met Nienke gisteren middag. Heerlijke massage, je voelt je gelijk op je gemak. Totaal ontspannen … en gaat buitengewoon voldaan de deur weer uit ! Vrees dat ik vaak ga terugkomen !!

Thx Nienke !

geweldig
28-04-2019
Stephanie

net een super massage gehad van Stephanie, in het begin was ik aan het twijfelen maar dat was al snel voorbij, een geweldig lichaam en een leuk en aardig karakter, zeker voor herhaling vatbaar ;)

JULIA, prachtige stijlvolle blondine
27-04-2019
Julia

Een erotische massage van Julia is buitengewoon intens genieten.
Er is geen vrouw, die zoveel bij me teweeg weet te brengen dan Julia.
Voor mij een stap in een wereld waarin schoonheid, tederheid, sensualiteit en
een mooie glimlach de boventoon voeren.
Julia weet precies hoe ze met haar beeldige lichaam en haar magische handjes
het ultieme genot kan laten ontstaan.
Een nieuwe afspraak is al gemaakt voor herhaling van zo'n onvergetelijke
belevenis.