Masseuse Reviews

Erotisch

We zijn per 19 november weer regulier geopend!

-

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Heel leuk
21-01-2020
Janet

Janet is een fijne meid met de juiste rondingen op de juiste plaats Ik heb een leuk uurtje met haar gehad Ik kan wel v alles vertellen Maar je moet het mee maken ga haar boeken en je krijgt er geen spijt van Gr de Masseur

Super lief Top
17-01-2020
Nikki

Nikki is een lieve meid kun je lekker mee babbelen Is beter als een Therapeut En de massage is heel fijn Ga er binnekort weer heen Lekker genieten Gr de Masseur

Maak een afspraak met Nikki
:-)
13-01-2020
Nikki

Lieve dame, die naast het verleiden fijne socialskills heeft! Blijf wie je bent 👍🏻

Maak een afspraak met Nikki
Fantasties
10-01-2020
Nikki

Gewoon een goede leuke massage gehad was zo fijn hoe ze me masseerde

Maak een afspraak met Nikki
Wat een vrolijk lachbekje
09-01-2020
Kensi

Lieve Kensi,
Wat heb ik geweldig genoten van je lach, je humor, je heerlijke lichaam en zachte handen.
Het uur met jou was het reisje meer dan waard en eigenlijk veel te kort.... Als het van jou mag, kom ik het zeker nog eens over doen!
Liefs,
Mike

Ongelofelijk ik heb er geen beter woord voor
09-01-2020
Kensi

Hoop je snel weer te zien

fantastische ervaring
08-01-2020
Isabella

vandaag een uur bij Isabella geweest, het was voor mij de eerste keer in een massagesalon. Isabella stelde me op mijn gemak en heeft me daarna heerlijk verwend........wauw! wat een fantastische ervaring was dit. Isabella is erg lief en voelde perfect aan wat ik lekker vond.
Ik kom zeker nog een keer terug bij Isabella.....wat een heerlijke en mooie vrouw is dit.

Maak een afspraak met Isabella
Heel fijn.
08-01-2020
Nikki

Afgelopen week een heerlijke massage mogen krijgen van nikki. Ze weet de spanning heel goed op te bouwen. En wauw die combinatie van haar ogen, haar nagels, haar zachte handen en lichaam. Uit de kunst. Ik zit nu nog na te genieten als ik er aan terug denk. Dankjewel nikki!

Maak een afspraak met Nikki
In een woord geweldig
03-01-2020
Nicole

Vandaag weer bij Nicolle geweest, en weer net als altijd, wat een mooie en lekkere vrouw is dat zeg,alles aan deze vrouw is mooi maar ook van binnen, ze is super lief en kan er fijn mee praten lieve Nicolle tot snel ! Jou zal ik niet snel vergeten ❤️

Maak een afspraak met Nicole
hemels, pure rust en genot
29-12-2019
Kensi

Kensi is een verdoken parel uit het Oosten. Geboren en getogen in Holland, dus voorzien van een prachtige taal met lieve zachte woordjes. Maar dat dus gecombineerd met een schoonheid die doet denken aan die van een Indonesische prinses, zelfs zonder die adembenemende klederdracht. Erg lief en zacht van karakter, maar dat gecombineerd met de nodige zelfzekerheid om initiatief te kunnen nemen en indien nodig (bij) te sturen. Kensi is echt! Het kost niet veel moeite om bij haar een glimlach op het gezicht te toveren, maar die is dan wel spontaan. Echt een prachtvrouw! Ik kan niet wachten tot onze volgende ontmoeting! 😘

Tom

Beste Wendy,
29-12-2019
Wendy

Wij kennen elkaar NOG niet maar ik beloof je , daar komt snel verandering in. Vrijdags of zondags. Naar Oss te komen is voor mij lastig maar het moet lukken.
Wens jou een gezellige jaarwisseling en een inspirerend , zonnig vooral gezond 2020 !
Tot snel ,
George

Maak een afspraak met Wendy
Een heerlijke massage
28-12-2019
Brenda

Vandaag een geweldige tantra-massage gehad van Brenda. Ik heb lekker genoten.
Ze kan lekker teasen. Met haar heerlijke rondingen heeft ze mij tot een hoogtepunt gebracht. Kom zeker een keer terug voor haar.

XxX
G.

Maak een afspraak met Brenda
100% geweldig
21-12-2019
Mila

Mila weet precies hoe ze je moet aanraken, ze begint zacht maar kan ook goed diep masseren, Geweldige Body to body massage van haar gehad, ze heeft een prachtig lichaam en is geweldig in haar vak. 100% Geweldige massage!

Maak een afspraak met Mila
In een woord GEWELDIG!
18-12-2019
Vanessa

Hoi Vanessa,
Al verschillende keren bij je geweest en steeds weer is het een verassing wat er komen gaat.
Je bent in een woord geweldig.
Je bent mijn favoriet en kom zeker vaker terug bij je.
Elke keer verbaas je me weer dan zeg je stoute oogjes en kijk ik nog stouter na je. Je massages zijn geweldig waar je de spanning flink opbouwt.
Tot Snel!
Groetjes
DE (je weet wel)

Maak een afspraak met Vanessa
Heerlijk!
16-12-2019
Nikki

Ondanks een chaotische ontvangst door drukte, wist Nikki me al snel op op mijn gemak te stellen.
Nikki, een heerlijke vrouw met de rondingen op de juiste plaatsen bracht me in een heerlijke ontspannen toestand.Ondeugend en teasend bracht me naar een heerlijk hoogtepunt.

Haar zwoele blik en haar ontwapenende uitstraling gaf een echte GFE.

Zeker een aanradertje...

Maak een afspraak met Nikki
1 woord:geweldig
16-12-2019
Kensi

Wat een topper...

Het was heerlijk
09-12-2019
Nikki

De dame was prachtig weet precies wat ze doet let op waar je positief op reageert was echt hemels was echt eventjes in de 7e hemel

Maak een afspraak met Nikki
Om nooit te vergeten
09-12-2019
Kensi

Mijn ervaring is teveel om op te noemen ze is lief mooi ondeugend wat heb ik nog lang na genoten van dat super mooie lichaam en die ogen verliefd om op te worden Kenia zoals ik zei je ziet me snel weer

Zonnestraaltje
09-12-2019
Kensi

Wat een ervaring.
Zo lief, zo zacht, zo kundig.
Was wat gespannen voor een 1ste keer maar je bracht me naar een 7de hemel verlangend naar meer.
Je gaat me snel weer terug zien.
Knuffel en kus.
Richard x

geweldige ervaring met een heel lieve vrouw
08-12-2019
Brenda

Brenda is een heel lief en jonge dame die heel goed weet hoe ze een man moet verwennen. Na een tantra massage van 60 min niet alleen met een ontspannen gevoel weggegaan, maar ook met leuke herinneringen.

Maak een afspraak met Brenda
Kom snel terug ❤️❤️
06-12-2019
Nicole

Nou Nicolle jij bent echt een geweldige vrouw je hebt alles lief knap en vooral lekker !! Dus je gaat me zeer snel weer zien ❤️❤️
Luc

Maak een afspraak met Nicole