Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Fantastisch
24-11-2021
Jade

Vandaag bij Jade geweest, super spontane en lieve jongedame. Ik heb zeker genoten van de massage en het gezelschap, dankjewel daarvoor!

Maak een afspraak met Jade
geweldig
22-11-2021
Wendy

Afgelopen zaterdag voor het eerst een body 2 body masage gehad van wendy.
dit was fantastisch.ze weet elk deel van je lichaam te vinden en te verwennen.
dit was voor mij een nieuwe en geweldige ervaring. bedankt Wendy,mij zie je zeker terug. liefs Harrie

Maak een afspraak met Wendy
Een lieve ontmoeting.
21-11-2021
Sofia

Een fijne lieve ontmoeting met veel passie. Heerlijk kunnen genieten van een fijne sensuele massage. Met veel geduld en rust de massage van Sofia mogen ondergaan. Een fijne klik. Het was super Sofia. ❤️ Dank je wel. Har..

Maak een afspraak met Sofia
Een lieve ontmoeting.
21-11-2021
Sofia

Een fijne lieve ontmoeting met veel passie. Heerlijk kunnen genieten van een fijne sensuele massage. Met veel geduld en rust de massage van Sofia mogen ondergaan. Een fijne klik. Het was super Sofia. ❤️ Dank je wel. Har..

Maak een afspraak met Sofia
Een ontspannen tijd.
19-11-2021
Janet

Voor de eerste keer naar de salon. Ik ging voor ontspanning maar ik was erg nerveus. Zou een dame bij mij die nervositeit wel kunnen halen.
Met knikkende knieën ging ik naar binnen en welke keuze voor dame moet ik maken. Ik keek Janet aan en voelde meteen een rust over me komen. Ogen die rust en vriendelijkheid uitstralen. En zo is ze ook. Ze stelde me meteen op mijn gemak, en in die sfeer van rust gaf ze mij een geweldige massage. Met een goed en rustig gevoel kon ik weer verder.

Maak een afspraak met Janet
Leuke gezellige meid
15-11-2021
Sofia

Leuke dame. Kletst graag en makkelijk.
Weet goed je goed op te winden.
Had van mij nog meer teasen en erotiek mogen zijn.

Maak een afspraak met Sofia
GRANDIOOS én inderdaad VERSLAVEND !!!
13-11-2021
Milana

FANTASTISCH VERRUKKELIJK !!

Wat ben jij temperamentvol passievol én verassend Milana, jij hebt me ingepakt én uitgelokt om jou binnenkort, zo snel mogelijk weer een bezoek te brengen.
Wat een fantastisch geil lichaam, met een zijdezachte huid, mooie volle rondingen... op en Top vrouw ❣
Tot hopelijk een volgende keer !! XX Antoine...

Maak een afspraak met Milana
Een heerlijke ervaring met Wendy gehad. Voor mij boven verwachting zelfs. De tantra body to body massage was heel erg relaxed, erotisch en sensueel
12-11-2021
Wendy

Een super uurtje met Wendy doorgebracht. Wendy was heel erg vriendelijk en was al snel een goede onderlinge klik. Het voelde alsof ik al jaren bij haar kom.

Maak een afspraak met Wendy
Super
10-11-2021
Bloem

Hoi Bloem, wellicht lees je nu de recensies wel.
Je was super, gezellig, bekwaam maar ook super lekker.
Ik kom zeker bij je terug, wellicht volgende keer wat langer dan een uur want je bent het waard.
Hans

Maak een afspraak met Bloem
Super
09-11-2021
Jasmine

Als je twijfelt, stop dan met twijfelen. Jasmine is waar je naar zoekt als je een lekkere massage komt nemen bij Carpe Diem, ik kan haar niet genoeg aanraden. Een prachtig lichaam en een prachtige glimlach, tot de volgende keer! Xxx

Maak een afspraak met Jasmine
Super
05-11-2021
Bonita

Vanmiddag, 4 november was ik voor de tweede keer bij Carpe Diem.
Bonita, je hebt me een ervaring gegeven die ik niet/ nooit zal vergeten. Jouw tantra- massage raakte me heel intens en bracht me op grote hoogte.

Het was super lekker
04-11-2021
Evie

Ik heb super genoten en is zeker voor herhaling vatbaar ze heeft een heel mooi lichaam en het was echt heel lekker hoe ze met haar mooie lichaam over mij lichaam ging en ik hoop dat ze snel terug komt want ik kom terug bij haar

Geweldig en sensueel
02-11-2021
Alex

Alex is een mooie dame om naar te kijken en makkelijk om een vlotte babbel mee te maken.
Super zacht wanneer ze over je heen glijdt!
Ik kom snel weer terug

X A

Maak een afspraak met Alex
Een waanzinnige massage
02-11-2021
Rachelle

Rachelle weet wat ze doet, ze heeft controle en kent de fijne kneepjes van het vak.
Wat bleek is dat mijn eerste bezoek bij CD al weer wat jaren geleden bij Rachelle was, ze is er een paar jaar uit geweest maar nu beperkt terug.
Als je van magere vrouwen houdt is Rachelle niet de juiste keus maar als je zoals ik van wat voller houdt zul je genieten van een waanzinnige massage met spetterend hoogtepunt. Een echte aanrader.
Tot de volgende keer.
De kale

Maak een afspraak met Rachelle
Super geen woorden voor
01-11-2021
Jade

Een woord geweldig

Maak een afspraak met Jade
Super Jennifer
31-10-2021
Jennifer

Het was een enorme ervaring om bij Jennifer te spreken.
Ze kwam me halen met alleen een handdoek om haar lichaam.
Ik raakte helemaal opgewonden en het ijs was ook meteen gebroken, lekker samen gedoucht en het was zo lekker en gezellig met Jennifer.
Zoveel respect voor elkaar en samen hadden we een open gesprek.
Ik was ff in de zevende hemel toen ze mijn verzoek meteen inloste.
Nou mijn hoogte punt was echt geweldig.
Jennifer hierbij mijn belofte.

Maak een afspraak met Jennifer
Prachtvrouw - deel 2
28-10-2021
Janet

Vorige versie vervalt!
Gisteren weer bij Janet geweest. Zoals eerder geschreven, Janet is een zeer knappe, erg slimme, uitermate attente, ontzettend lieve, exotische jongedame. Ik had weer voor 1,5 uur geboekt en de tijd vloog voorbij. Gestart met een massage van Janet en elk plekje van haar lichaam met olie ingesmeerd en daarna met veel gevoel uitgesmeerd. Janet genoot ervan en zei dat ik zo in de salon zou kunnen beginnen. Daar zal ik eens over nadenken. Daarna heeft ze mij onder handen genomen en ik geniet nu nog na. Tenslotte liggend op de massagetafel gezellig gebuurt maar toen ik dat zei begreep ze me niet. En dat is logisch want buurten zeggen ze in Brabant en Janet is geen Brabantse maar is van exotische komaf. Nu een paar weken wachten en dat valt me zwaar. Het liefst zou ik morgen weer teruggaan naar deze prachtvrouw. Houdoe Janet, ik zie je weer snel!

Maak een afspraak met Janet
Heel leuk
27-10-2021
Evie

Heel erg leuk. Leuk uurtje met zijn drieeen gehad. Mijn vriend heeft erg genoten. Ik nog meer...

R & J

Heet en glibberig
26-10-2021
Bloem

Ik heb Genoten van deze passiebloem want dat is misschien de overtreffende trap van Bloem. Met passie gaat ze van het begin, in de douche, tot het eind op in haar massage. Niets is haar te veel en alles komt aan bood. Met veel warmte en olie ben ik tot een waar hoogtepunt gekomen. Ik kom hier zeker nog eens voor terug maar dan met iets minder olie 😉😘 hete groet xxx

Maak een afspraak met Bloem
Genotenn
22-10-2021
Bloem

De eerste keer bij carpe diem en bij bloem vol spanning er tegen aan maar wat heb ik genoten dat uur tot snell

Maak een afspraak met Bloem
Ben verliefd
22-10-2021
Bloem

Wat een bijzonder ontmoeting , dank je wel voor de super intense massage bloem , ik ben nog nooit iemand tegen gekomen zoals jij , je passie is oprecht , je bent spontaan , grappig , en je ogen pffff , mooi lichaam. Juiste rondingen en alles puur natuur , mooi verzorgd , plaatje ben je , dank je voor onze bijzondere ontmoeting waar ik al 2 dagen de kriebels van in me buik heb .
Zodra ik terug ben kom ik je opzoeken . Xxx

Maak een afspraak met Bloem