Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Jong, speels, energiek en verleidelijk
25-06-2022
Delores

Jong, speels, energiek en verleidelijk is de perfecte omschrijving voor Deloris, wat een vrouw! Ze is nieuw bij Carpe Diem, maar heeft het al snel in de hand. Het was voor haar de eerste dag en je kon het gelijk merken dat ze er zin in had.

Wij hebben samen goed genoten in het bubbelbad en daarna heeft zijn mij nog lekker gemasseerd met de Tantra massage.

Ik hoop snel weer eens langs te komen.

- J

Maak een afspraak met Delores
❤️
23-06-2022
Alex

Dank je wel lieverd. ❤️ Tot snel. Liefs Har.💋

Maak een afspraak met Alex
Geweldige Jasmijn bloem
13-06-2022
Bloem

Vandaag voor de eerste keer bij een erotische masseuse geweest. Wat een bijzondere ontmoeting! Vanaf het begin weet deze prachtige Bloem je op je gemak te stellen en te betoveren met haar ogen. Ondanks dat het "vroeg" was op de maandagmorgen bruiste ze van de energie. Een heel gezellige, fijne en overweldigende tijd samen gehad. Bloem heeft de engel bij me weten te vinden.
Lieve Bloem. Ik kom je zeker nog een keer in Oss opzoeken
M

Maak een afspraak met Bloem
Betoverend, in een woord Betoverend.
11-06-2022
Bloem

Was na alle recensies toch wel benieuwd naar deze Bloem...
Bloem, je bent een hele mooie vrouw, sprekende ogen, open en vriendelijk gezicht , én een lach , .........Tja.........
Één lach, die zo puur en oprecht van je stralende gezicht straalt, dat alles om me heen even verdween ,en je me in complete betovering naar de massage kamer wist te geleiden ,
Je massage was professioneel, je weet over de solar plexus te vertellen , en waar me knel punten idd liggen , dankje voor je advies daarvoor .
Je deed het vol passie, langzaam opbouwen én uitstellen van het hp deed je echt geweldig, oprecht het gevoel gehad te hebben dat je geniet van de massage die je geeft.

Géén 5 sterren , dat doet je te kort, voor mij ben je álle sterren die je maar kunt bedenken en meer . ... lieve LeFleur,
Een Kus voor jou , en tot snel wederzien H.x

Maak een afspraak met Bloem
Een bloem vol in bloei
10-06-2022
Bloem

Gisteren voor de tweede keer bij Bloem geweest, geweldig wat een lieve leuke spontane meid is dat, wat een passie. Nu een V. I. P. Tantra massage gehad lekker in bad gespetterd en lekker geklets.heerlijke masage gehad. Ondanks dat ik niet tot MIJN hoogtepunt ben gekomen 😜( de tijd vloog veel te snel voorbij. ) heb ik toch heel intens genoten van deze mooie passiebloem Super. Dankjewel daarvoor Bloem en ik probeer snel weer te komen (en dan echt) ☺️ Heel veel Liefs 💋🌹🌷 Harrie V

Maak een afspraak met Bloem
Bloem, Bloem, Bloem
09-06-2022
Bloem

Wat doe je met me.....ik ben nu een aantal keer bij je geweest, en steeds is het anders, opwindender, spannender, gezelliger.
Een massage in bad, een prima gesprek, een massage op het matras.....de 2 uur vliegen voorbij.
Ik begin verslaafd te raken aan je, ook de volgende keer vraag ik weer 2 uur VIP tijd van je, zodat we verder kunnen gaan waar we gebleven waren.

Kus,
P@ul

Maak een afspraak met Bloem
Weer gezellig
08-06-2022
Wendy

Vandaag weer naar Wendy geweest.
Het was weer gezellig en weer een lekkere tantra massage gehad.
Maar ook een lekkere babbel heerlijk
Tot de volgende keer Xxxx

Gr henk

Fantastische b2b masage
05-06-2022
Rosa

Gisteren voor het eerst bij Carpe Diem geweest, en ook een erotische massage was nieuw voor mij. Ik had een uurtje body to body massage geboekt met Rosa. Ik was licht gespannen toen ik binnenkwam, maar wat volgde was een geweldig uur. Lieve dame waardoor het al gauw heel ontspannen werd. De massage was ontzettend fijn en intens. Met haar volle lichaam en ronde vormen is dit een ideale body to body masseuse. Ik heb echt genoten, dankjewel Rosa!

Maak een afspraak met Rosa
Geweldig
03-06-2022
Bloem

Na een niet zo fijne beleving van een
partnermassage nu bij Bloem geweest. Na het lezen van de recensie was ik wel benieuwd geworden. In een woord geweldig...heerlijk verwend door Bloem en zeker voor herhaling vatbaar om dan nog een stapje verder te gaan

Maak een afspraak met Bloem
De Teasing Sado was geweldig
01-06-2022
Bloem

Een goddelijk lijf met een mooi gezicht heeft mij gebracht dit te willen doen en vaker te doen. Je moet het zelf ook zeker eens proberen. Niks is te gek voor haar er is van alles mogelijk voor meesteres Bloem

Het was de eerste keer dat ik aan sm/Teasing Sado deed, maar gelijk wist de meesteres hoe zij mij moest behandelen. Soms kon ik mijn tengels niet thuis laten en wilde ik ongevraagd aan haar zitten, maar de meesteres deed mij snel laten herinneren wie de bazin is.

Gelukkig deed ik daarna goed wat ze mij vroeg en ging zij mij hiervoor belonen.

Dankjewel meesteres

Maak een afspraak met Bloem
Woorden schieten met tekort..
01-06-2022
Bloem

Ik heb al eerder een recensie geschreven, maar hier is er nog een bloem is passievol,openhartig,en gewoon iemand waar ik niet genoeg van krijgen en dan heb ik het nog niet eens over haar massage Kunsten!! absolute een aanrader!! doe jezelf niet tekort. Want een ding is 100% zeker! mij ziet ze weer over een Maand. Groetjes Jack

Maak een afspraak met Bloem
grandioos
28-05-2022
Bloem

ze was heeeel lief.
ik was gelijk op mijn gemak
spontaan super lief en te gek
zeker een volgend bezoek waard
en ook heerlijk gekletst over van alles
groetjes uit helmond

Maak een afspraak met Bloem
Het wat fantastisch
27-05-2022
Milana

Eerst gezellig weze kletsen en babbelen en met maakte ik er eenmal op de tafel lag had ze me ff lkkr los van de wereld gebracht en werd het alleen maar gezelliger met ons 2tjes hoop tot snel lieverd xxxjes giovanni

Maak een afspraak met Milana
Fantastisch
27-05-2022
Bloem

Vandaag voor het eerst bij Bloem geweest, echt fantastisch. Een bloem die helemaal open ging. Ze heeft mij van begin tot eind laten genieten,wat een leuke spontane mooie blondine is dat. Praten ging ook heel makkelijk. Jammer dat je weinig in het weekend werkt, maar als het uitkomt zie je me zeker terug. Bedankt Bloem liefs Harrie V

Maak een afspraak met Bloem
Super massage gehad
25-05-2022
Jamila

Deze brabantse schone weet hun je iemand moet verwennen. Super massage gehad . Kom zeker terug bij haar . Bedankt kanjer gr gijs

Maak een afspraak met Jamila
Genieten!
24-05-2022
Jennifer

90 minuten heerlijk genoten van een erotische massage van Jennifer. Gezellige dame met een mooi lichaam die ze goed weet te gebruiken, voor je het weet raak je de controle kwijt en is het niet meer te houden!
Zelf leek ze ook te genieten van mijn ‘zachte’ handen, vooral bij de nekmassage na afloop 😉
Jennifer, je bent een topper!

Maak een afspraak met Jennifer
Fantastisch
22-05-2022
Indy

Vandaag om 14:00 uur bij indy geweest
Was een super ervaring. Indy is een lieve
En aardige dame. Maakt een gezellig praatje
En Stelt je erg op je gemak.

Maak een afspraak met Indy
Heerlijk
20-05-2022
Jamila

Super mooie vrouw t was geweldig

Maak een afspraak met Jamila
Geweldig, fantastisch.
18-05-2022
Jade

Jade is een heel knappe meid. Ik was aangenaam verrast toen ze binnen kwam. Ze heeft een perfect, afgetraind, lichaam dat precies in verhouding is. Zeer vrouwelijk en met prachtige, lekker stevige, borsten. Ze heeft van onze ontmoeting een waar feestje gemaakt, Gezellig gekletst, naast het spelen en teasen. Op het einde kwam het tot een spetterend hoogtepunt. Heb echt genoten,en als het uitkomt zie ik haar zeker nog eens of meerdere keren terug. Mijn dag kon niet meer stuk, en denk dat ik vanavond van haar droom, zo betoverend was ze.
Jade het was een fijn uurtje.
Groeten van die Grijze man.

Geweldige Vrouw
16-05-2022
Rosa

Heel lieve vrouw was al eens eerder bij haar geweest Deze keer was ze nog liever we hebben lekker geknuffeld En de massage was onvergetelijk met een tevreden gevoel afscheid genomen met een dikke zoen Gr de Masseur

Maak een afspraak met Rosa
Geweldig
13-05-2022
Bloem

Bloem heeft samen met mijn mannelijke partner mij helemaal verwend. Bloem is een echte aanrader. Mss in de toekomst ik en haar alleen... 😉😉

Maak een afspraak met Bloem