Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
HygiΓ«ne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
She make me crazzy.
12-04-2018
Nooy

Het was weer een tijdje geleden dat ik bij Nooy was.
Ze was weer erg blij om mij te zien. Ik vind dat erg lief aan haar dat zij mij zo aanspreekt. Wij kennen elkaar al erg lang en dat schept natuurlijk een band.
Vol passie en genegenheid masseerde zij mij en waren we heerlijk aan het genieten. Het was zelfs meer dan dat.....
Ik blijf zeker terug komen.
Lieve Nooy tot snel. πŸ’‹
Har....

Maak een afspraak met Nooy
Klanten Vertellen
Martin uit Eindhoven
27-02-2018

Iedereen zou dit minstens 1 keer in zijn leven mee moeten maken. Wow wat is dit een gave ervaring

close to perfection
10-04-2018
Isabella

Soms heb je iets in gedachten en komt het nog uit ook .... zoals vandaag.
Had zin in een teasing sado-sm massage, en Isabella was de enige vrije dame. Het goede nieuws was dat ze ook deze massage in haar portefeuille had zitten.

Eerst lekker samen gedoucht waarbij het lichaam niet alleen grondig gewassen, maar ook grondig verkend werd.
Vervolgens geblindoekt op het bed plaatsgenomen..... genoten met een grote G .... aan alles mogen voelen en ervan mogen proeven.
Ze wist mijn orgasme goed uit te stellen, maar vergat vooral ook niet om zelf te genieten.

Herhalingsgevaar ... zeer groot

Maak een afspraak met Isabella
verleidelijke, gevoelige, aantrekkelijke masseuse. een vrouw om van te genieten.
04-04-2018
Tanja

Bij binnenkomst wordt mijn aandacht direct getrokken door een verleidelijke dame in prachtige jurk waar een heel mooie lichaam onder zit!! Daarnaast heeft Tanja een heerlijk slank figuurtje met een paar prachtige volle borsten:
Alleen je lichaam al is om er van te genieten bij het zien. dit is de beste masseuse tot nu toe ..en ik verzeker je !!!

Soms heb je met iemand die bepaalde klik, nou ik heb die met Tanja. Ook nog eens een prachtige dame met een heerlijk lichaam. Tijdens de heerlijke sensuele massage (die ze heel goed beheerst ) ontstaat er tussen ons beide zo’n fantastische chemie, waarbij ook Tanja enorm kan genieten als je ze met respect behandeld, waardoor de massage voor ons wel uren mag duren !!

Het is gezellig, fijn, vertrouwd, erotisch en intiem.
deze lieve warm achtige vrouw bewonder ik enorm , die zijn er niet zo veel !!

Tanja haar woorden : Ik wil dat je nog nachtenlang nageniet en droomt van mijn huid op de jouwe. de massage kan ik nog weken voelen, jou zachte lichaam en spelen handjes maken mij een gelukkige man,

Lieve Tanja ik kom gauw weer bij je terug. Het was weer een formidabele ervaring!! dikke kus!!
wat ben jij een schat van een vrouw !!

de een persoon kon niet komen maar de andere wel ??
met vriendelijke groet

😍 😍 😍

Kunstenares
29-03-2018
Jennifer

Jennifer we can’t go wrong, let’s put in writing
Jennifer we can’t go wrong, let’s do it right now

Zong Lloyd Cole in 1989. Jennifer is een verrassende vrouw.
Er ontstaat direct een gesprek met veel herkenning, hartelijkheid en empathie.
Ze is daarnaast ook bijzonder goed geluimd, vrolijk en down-to-earth.
Bij de echte kunstenaars in de erotische massage wordt de illusie gewekt
als of de hartelijkheid gemeend is en de intimiteit integer. Dat is het fijnst

Jennifer is zo’n kunstena(a)r(es).

Maak een afspraak met Jennifer
Fantastische masseuse, leuke, gezellige vrouw
28-03-2018
Jennifer

Als u net als ik op zoek bent naar super masseuse die ook nog eens bijzonder aardig is en gezellig kletst, dan ben je bij Jennifer aan het juiste adres. Prachtigfiguur, ze verstaat haar vak. Nog weinig kanjers van dit formaat tegen gekomen.
Echt genieten, zeker weten.

Maak een afspraak met Jennifer
adembenemend
26-03-2018
Kensi

Kensi... puur, echt, lief, stout en adembenemend mooi!

Wonder Women
26-03-2018
Maria

Afgelopen week onderhanden genomen door Maria. Zij weet als geen ander wat het verlangen van een man is! Met enorm veel passie en gevoel, weet zij een op bouwende massage te geven. Met een grote glimlach en spannende ogen brengt zij je in de zevende hemel. Marie is een hele zorgzame masseuse die er alles aan doet om de tijd die je hebt geboekt bij haar zo liefdevol mogelijk te laten verlopen.
Ik loop nog steeds na te genieten van deze heerlijke en eerlijke massage van Maria!

Nogmaals veel dank voor deze extreem mooie beleving!

Liefs,

Dirk

Maak een afspraak met Maria
het was geweldig
25-03-2018
Chantal

ik kwam binnen beetje nerveus maar toen chantal binnen kwam was dat alemaal verdwenen het was een geweldige massage ze doet wel aan plagen maar dat is wel harstike leuk maar de hele ervaring was geweldig en ik kom zeker nog een keer

1 woord, geil...
24-03-2018
Jennifer

Jen. Iemand die haar vak verstaat. Ik ging als jongetje naar binnen, en als man naar buiten. Herhalingsgevaar ZEER groot. Dankje lieverd ... tis altijd lente als ik terug denk aan onze date . See ya soon !

Maak een afspraak met Jennifer
Het was SUPER!
24-03-2018
Jennifer

Vorige week bij Jennifer geweest. Wat een heerlijke meid,lHollandse meid, ik schat eind 30. Slank , maar met de juiste rondingen borsten ik denk een flinke , natuurlijke cup C of D zijn HEERLIJK. Heerlijk om mee te spelen, en nog lekkerder om die over heel je lichaam te voelen glijden tijdens de massage. Sinds lange tijd spuitend klaar gekomen. Jennifer dankjewel, je gaat me zeker nog vaker terug zien. Tot snel xxx groetjes

Maak een afspraak met Jennifer
Het was super
23-03-2018
Tatum

Het was een super massage.ik hoop je weer snel te zien.van begin tot ijnd genote

Maak een afspraak met Tatum
Heeerlijk en vertrouwd!
22-03-2018
Jessica

Was vandaag weer een heerlijke massage.
Fantastisch mooi vrouw, of je er allen bent, zoals nu, of als stel!
Daarnaast ook heerlijk om jou mooie en spannende lichaam te masserenπŸ‘

Maak een afspraak met Jessica
het is een Schatje !!! , Super teder en sensueel !!! , De Beste Masseuse !!!!
19-03-2018
Nienke

Nienke is en blijft een geboren masseuse. Eigenlijk is ze meer dan een masseuse: een verleidingskunstenares! Ze kijkt je constant ondeugend en uitdagend aan en laat voortdurend blijken dat ze volop geniet van haar beroep, of beter: haar passie. Ze masseert met veel aandacht, een genot en heerlijke, hemelse lichaam. het begint al met samen douchen . Nienke is een lieve en warme persoonlijkheid en masseert vol overgave !!

Alleen je lichaam al is om er van te genieten bij het zien. een van de beste tot nu toe ..en ik verzeker je !!!
Zeker een aanrader en verslavend, herhaling gevaar enorm een genot !!!!!
de massage kan ik nog weken voelen, jou zachte lichaam en spelen handjes maken mij een gelukkige man, bedankt lieve Nienke en tot de volgende keer.
Nienke, het was weer een belevenis, je bent een gevoelige lieve jonge vrouw !!!

Nienke de volgende keer wordt het V.I.P. Massage van 2 uur !!!
😍😍😍

Gr XXX zondagavond 18-03-2018

Maak een afspraak met Nienke
Het was PERFECT maar dan ook echt PERFECT
19-03-2018
Tanja

Na alleen foto,s gezien te hebben en ervaringen gelezen te hebben over Tanja nu zelf ondervonden met een uur Tantra en niets is gelogen wat een HEERLIJKE DAME EN MASSAGE wat heeft hij genoten en ik ook hmmm geweldig mooie dame ze is gezellig praat lekker gewoon TOPPIE oh ja Tanja misschien volgende x Tatum erbij ? 😘😘

Lieve maria,,
18-03-2018
Maria

Het was weer super met je, gezellig en vooral heerlijk genoten. Tot gauw lieve lekkere kanjer! <3 <3 X

Maak een afspraak met Maria
Sensueel en gezellig
17-03-2018
Tanja

Ik ben geen connaisseur op het gebied van erotische massage(s). Bezoek 3 is dit in mijn zoektocht in de wereld die "betaalde liefde" heet.
Voelt dat dan ook zo? Dit keer niet!
Tanja begroet je alleraardigst op een manier alsof je elkaar al jaren kent. Ze stelt je meteen op je gemak...."we nemen de dag door". Ze geeft me geen moment het idee, dat ik vandaag de 4de man ben die ze erotisch verwent. Ze is authentiek of zoals ze zelf zegt "ik ben gewoon mezelf".
Het is gezellig, fijn, vertrouwd, erotisch en intiem. Ze durft vertrouwen te geven. Dat is zeldzaam. Althans dat lijkt me wel. Vertrouwen geven komt anno 2018 in boze buitenwereld al nauwelijks voor, laat staan in deze mini-cultuur.
Tanja, het was een belevenis, je bent een gevoelige lieve vrouw en een traktatie na een dag ongelofelijk kou lijden.

Liefdevol en aandachtig
14-03-2018
Fleur

Met de grootste zorg en persoonlijke aandacht nam Fleur vandaag een stuk onzekerheid bij me weg.
In mijn ogen een parel van een vrouw.
Met een ontzettend mooi lichaam en veel geduld heb ik genoten van haar doeltreffendheid.
Pas bij het glaasje water in een beter licht zag ik haar prachtige ogen.

Lief mens.

Sensueel genot
10-03-2018
Alexia

Alexia heeft echt prachtige vormen. Echt om van te smullen. Ik kon niet van haar prachtige rondingen af blijven. Als ze haar wulpse blik toont dan ben je om. We hadden het ook echt gezellig. Lekker spelen met elkaar en Alexia weet dit spel lekker op te bouwen. Ik heb genoten van een bijzonder mooie en lieflijke dame.Om je vingers bij af te likken.
Dikke X en zeker een aanrader.(ze is nog mooier dan op de foto's)

Ik vrees voor talloze huwelijksaanzoeken...
01-03-2018
Roxy

Een paar dagen geleden een VIP-massage gehad van Lisa, een veel gevraagde en dus druk bezette masseuse. En ik moet zeggen: een absolute aanwinst voor Carpe Diem! Aantrekkelijk gezichtje, prachtig, regelmatig gebit, verleidelijke ogen, zacht, bijna verlegen stemgeluid (door haar wil je 's morgens wakker gemaakt worden!), heerlijk, vol welvend bovenlichaam en schattig welvend buikje. Ze is slank, maar niet mager. Gelukkig niet!
Haar massage is heerlijk en vooral ontspannend. Ik adviseer een tantra-massage.
En nog een advies: wacht niet te lang met het boeken van een massage van Lisa, want ik vrees voor veel huwelijksaanzoeken.

B

Maak een afspraak met Roxy
Een ontregelde ervaring.
01-03-2018
Kensi

Het zoekschema afstand-nabijheid is mogelijk een leerpunt, ze treedt indringend binnen in je kwetsbaarheid. Dit bracht een reflectief proces op gang, met meer persoonlijke inzicht als resultaat. Een woord van dank is passend bij de ervaring die zij teweeg heeft gebracht.

Te kort geboekt.
28-02-2018
Tatum

Volgende week gaan we langer plezier maken Tatum
Heel verslavend en goede masseuze met schitterende bilpartij πŸ˜‰kus Kurt

Maak een afspraak met Tatum