Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
Hygiëne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Zeer goed
31-01-2018
Desi

De lekkerste massage ,geeft Desi!
super geil en knappe mooie meid, strak in het vel, en echt schoon, en hygienisch. Ze kan lief en streng zijn.
Ik kan haar echt aanbevelen. !!!!
De massages met haar vergeet je niet.

Maak een afspraak met Desi
Maria!! xxx
29-01-2018
Maria

voor het eerst bij maria geweest, maar zeker niet voor het laatst ik ben nu nog helemaal aan het nagenieten, wat een vrouw... Tot snel maria! Xxxxx

Maak een afspraak met Maria
Stoere lieve meid
28-01-2018
Tatum

Ik houd eigenlijk niet zo van tattoages maar ik vond het toch fijn tatum goed gedaan was echt een goede masage meid.
Bedankt ik voel me als herboren mijn schouder is veel beter nu!
Groetjes

Maak een afspraak met Tatum
Taat
26-01-2018
Tatum

Ik had je gemist...was weer geweldig...zucht..lekker ding.....ik zal lekker slapen vanavond..xx tot snel

Maak een afspraak met Tatum
Ongelogen....
19-01-2018
Jessica

Ik heb mijn keuze op Jessica laten vallen door wat ik in haar recensies heb gelezen en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Wow, wat een mooie meid en wat komt ze lekker tegen je aan liggen (en glijden) in het bad. In het begin lijkt ze inderdaad wat voorzichtig, maar als het ijs gebroken is krijg je een heerlijk intieme girlfriend belevenis. Verslavend.

Maak een afspraak met Jessica
Wow, wat een mooie, lieve meid.
19-01-2018
Julia

Bij sommige masseuses heb je meteen een klik en bij Julia was dat zeker zo.
Het is een mooie lieve meid die haar vak perfect verstaat en een geweldige erotische massage geeft. Tijdens een VIP massage geniet ze lekker met me mee in het bubbelbad. Een drankje, een knabbeltje en lekker knuffelen. Heerlijk... en dan zijn we nog niet eens aan de massage toegekomen.
Geloof me, ontneem jezelf niet de kans om haar te ontmoeten.

Julia, ik wil je ook nog bedanken dat je speciaal voor mij een ochtend terug bent gekomen hoewel je vakantie al was begonnen. Dit waardeer ik zeer.
Ik zie je snel weer.

Maak een afspraak met Julia
Het was te gek heb er van genoten
18-01-2018
Chantal

Ze is een topper dit ga zeker terug ik kan nog een paar dagen na genieten Dankje

genieten en nog dagen- en nachtenlang nagenieten...
16-01-2018
Tanja

Ik citeer Tanja: Ik wil dat je nog nachtenlang nageniet en droomt van mijn huid op de jouwe.
Welnu, vorige week kreeg - en onderging - ik een tantra-massage van Tanja. En ik geniet nog na van haar verleidelijke massagehanden en vingers, die met veel fingerspitzengefühl over mijn gewillige lichaam wandelden, slalomden, cirkelden enzovoorts.
En van haar in olie gedompelde, glossy, glooiende designbody, waarmee ze me van top tot teen masseerde. Het schaarse licht gaf haar lichaam fraaie schaduwen mee. Ik wees haar bijvoorbeeld op de uitstekende sleutelbeenderen en het borstbeenholte (kuiltje onderin haar hals).
En natuurlijk op de schaduwvlakken rond haar zachte, volle boezem, met de al snel enthousiast overeind gesprongen tepels, die voortdurend in mijn huid porden, prikten en priemden.
Topless is Tanja TOP!
En van haar sensuele, verleidelijke blikken en (glim)lach...
En...
Tot snel!

Bas

Maak een afspraak met Tanja
Adembenemend, sensueel, genoten!
16-01-2018
Nienke

Gisteren aan het begin van de middag een klein uurtje met Nienke doorgebracht. Kende haar nog van een aantal jaren geleden, maar was al eventjes niet meer geweest. Nienke is gelukkig niks veranderd; elegant, lief, sensueel, sexy en veel humor. Ze heeft in alle vormen een schitterend lichaam en weet precies hoe dit te gebruiken. Stelt je meteen op je gemak en ze is een ster in het opbouwen van spanning. Nienke is de ultieme tease!

Ik schrijf normaliter nooit dit soort recensies, maar na gister wederom bevestiging te hebben gekregen vond ik dat Nienke het dubbel en dwars verdiend. Deze dame zal je nooit teleurstellen en altijd zorgen dat je met een ondeugende lach op je gezicht het pand weer verlaat.

Maak een afspraak met Nienke
Relaxed ....langzaam naar een hoogtepunt punt
15-01-2018
Soraya

Deze dame is een plaatje met een bijzonder sexy uitstraling.
Ze was zo relaxed en gemoedelijk dat je niet anders kunt dan je overgeven.
Een genot om van dit prachtige lijf te mogen genieten.
Fijne massage en in z'n geheel bijzonder prettig dit hoogtepunt van haar te verkrijgen. Ze bouwt het heerlijk op en geeft zich volledig
Fijn dit te hebben mogen ervaren .
Dikke x

Maak een afspraak met Soraya
Super.nog een keer .Gr m💋
15-01-2018
Tanja

Super.

Maak een afspraak met Tanja
Heerlijk lekker en gezellig
15-01-2018
Roos

Eerste keer bij Carpe Dien en gekozen voor Roos daar ik op oosterse,aziatische dames val. Hele lieve gezellige dame met een zeer goede teasende massage. Kom graag terug maar ga ook naar haar collega's. Txs Roos mocht je dit lezen.

......fantastisch...!!!
09-01-2018
Maria

Lieve maria wat ben jij eën ontzettende mooie lieve lekkere meid...ik kan na mijn vakantie weer herboren aan het werk. Tot gauw lekker ding!!!!!

Maak een afspraak met Maria
geweldig
08-01-2018
Nooy

was weer een hele tijd geleden dat ik weer in de salon was want nooy was er een hele tijd niet meer geweest maar ik was zo blij dat ik er weer was en nooy er ook was zij heeft zon geweldige handjes en ze masseert zo geweldig daar zijn geen woorden voor dat is intens genietend naar een hoogtepunt
als ik de kans en tijd weer heb dan da ik zeker weer naar nooy
want dan heb je waar voor je geld heerlijk was het
nooy nog bedankt hiervoor

Maak een afspraak met Nooy
Wat een geweldige beleving!!!
06-01-2018
Lisa

Ongelofelijk wat een heerlijke vrouw zeg, mijn glimlach gaat niet van mijn gezicht en zeker niet als ik weer aan vanmiddag terug denk, dus voorlopig blijft die lach wel! Ik was al in de kamer toen er een prachtige mooie vrouw binnen kwam lopen met een prachtige uitstraling, lichaam en een heerlijke glimlach, na de kennismaking voelde ik me meteen op mijn gemak en de heerlijke middag kon beginnen, en ohhh wat heb ik genoten zeg, ik wist niet dat het zo heeeeeerlijk kon zijn! Lisa je hebt me betoverd en ik zou nu alweer terug willen om weer heerlijk samen met je te genieten, mmmmmm! In 1 woord TOP kan niet wachten om weer samen te gaan genieten! Groet en kus voor jou Lisa x 😘 je weet wel van wie maar tot heel snel!

Maak een afspraak met Lisa
Grandioos
05-01-2018
Chantal

Wat een vakvrouw. En een schatje. Dikke 10! Ik kom zeker weer!

Okay
28-12-2017
Roos

Roos heeft een goede babbel en masseert heerlijk. Jammerlijk is alleen dat ze wat chaotisch is en snel afgeleid is. Ze krijgt van mij een voldoende, maar misschien verwachte ik ook teveel. Groet Harry.

Heel fijne dame
23-12-2017
Janet

Echt een prachtige getinte dame, heel groot en stevig maar wel slank. Ik vind echt alles mooi aan haar, van haar prachtige ogen tot haar stevige kont. We hadden echt leuk contact en ik heb heel erg genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Totaal genieten! Eigenlijk zijn er geen woorden voor
21-12-2017
Nienke

Nienke, jeetje als je het over goddelijk hebt zoals de site aangeeft dan is dat een understatement en dat verwoordt het zelfs niet genoeg. Ze is echt een prachtige verschijning en naast dat wat ik persoonlijk misschien wel belangrijker vind grappig, speels, plezier in het vak naar mijn idee en ronduit een goed karakter denk ik.
Heb daarnet zonder twijfel de meest ontspannende tijd ooit gehad, had een uurtje gereserveerd maar kon gelukkig tijdens de massage verlengd worden naar twee uur.
Nienke, allemachtig, de massage was elke cent meer dan waard! Hoogtepunt of niet maakt niet uit (hoef je je ook niet schuldig over te voelen ;) ) het was ronduit super!
Als de portemonnee weer enigszins gevuld is zie je me vast en zeker nog een keer verschijnen.

Alle dames van Carpe Diem en nu specifiek Nienke van alvast prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar en tot de volgende keer!

Groetjes

Maak een afspraak met Nienke
je was gistermiddag weer gewdig goed bedankt
18-12-2017
Janet

heb weer lekker genoten

Heel fijn
18-12-2017
Al onze relaties: Fijne Koningsdag

Ik wens jullie allen ook fijne feestdagen.
Dank voor de fijne momenten.
Groet Har...