Masseuse Reviews

Erotisch

!! Tot onze grote spijt heeft ook Carpe Diem haar deuren moeten sluiten i.v.m. de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. We wensen alle betrokken veel sterkte en hopen u snel, en in goede gezondheid, over enkele weken weer te mogen ontvangen in onze salon. Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen !!

-

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
HygiΓ«ne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Genieten
19-01-2019
Nooy

Nooy, het was genieten met jou😁, onder de douche was al geweldig en toen kwam de massage ..........,ik verklap niet teveel maar mij zie je vlug terug. Ik kan iedereen carpe diem aanbevelen zowel in Oss als boxtel. Nooy een dikke kus van mij of drie kleine kusjes πŸ˜‰πŸ˜˜ groetjes van die lieve jongen (bedankt voor die 3 kleine kusjes, ik voel ze nog )

Maak een afspraak met Nooy
Klanten Vertellen
Martin uit Eindhoven
27-02-2018

Iedereen zou dit minstens 1 keer in zijn leven mee moeten maken. Wow wat is dit een gave ervaring

Sterretjes
19-01-2019
Marlou

Een heerlijke massage gehad van Marlou. Eerst samen gedouched waar het feest al begon.
Daarna een fantastische massage waar ze alles gebruikt wat ze van God gekregen heeft. Wat een heerlijke borstel als ze over je heen glijdt.
Het einde was heerlijk zag er letterlijk even sterretjes van.
En het is een leuke dame om mee praten ook nog eens.

Gewoon geweldig!!
16-01-2019
Nienke

Nienke,
Was vanmiddag bij je.
Dank je, het was heerlijk
Je ziet er prachtig uit je bent
Lief en kom zeker bij je terug.

Mark

Maak een afspraak met Nienke
ontspannen
15-01-2019
Stephanie

Stephany vertelt je precies wat je van haar kunt verwachten en als dat respecteert zul je een heerlijke tijd beleven.
Ze kan goed masseren en als je een klik hebt is ze erg aardig.
Ik heb genoten.

Maak een afspraak met Stephanie
je was weer geweldig goed gisteremiddag bedankt
14-01-2019
Maria

masage van gistermiddag was super kom zekker nog terug

Maak een afspraak met Maria
Over de top,geweldig en super
12-01-2019
Nicole

Ik zit nu nog na te genieten,je bent geweldig,voor mij de eerste keer in boxtel en kom zeker terug,de massage was top ,😍😘,groetjes w

Geweldig
09-01-2019
Mariska

Ten eerste bedankt dat je me op mijn gemak stelde ( 1e keer) .
Daarna lekker gedoucht en daar begon de massage al.
Op de grote massage tafel fantastisch kom zeker nog een keer of vaker terug.

Mariska bedankt
Kusjes van een liefhebber

sensueel, erotische kanjer
09-01-2019
Marlou

Opnieuw voor Marlou gekozen !! nu 90 minuten VIP!! Het maakt niet uit wat je kiest, Marlou maakt van alles een feestje, Onder de douche in de jacuzzi met als slot een heerlijke tantra. Het dak gaat eraf!! kom snel weer terug. enne wat de rating betreft voor mij een hele dikke tien.

In een woord wauw
28-12-2018
Tanja

Wauw wat een geweldig mooie vrouw. Wat kun jij een man laten genieten met jou prachtige lichaam xxx N

heerleijk en gezellig en ontspannend
28-12-2018
Nicole

Hoi Nicole
Hoop dat jij ook deze recensie leest.
De eerste keer bij jou geweest en meteen was er een klik. je bent vriendelijk en leif en lekker kletsend over van alles en nog wat. daarnaast ook van jou een heerlijke ontspannende massage gehad. Super, zo kan ik het weekend ingaan.
Als je dat leest laat me t aub persoonlijk weten en je weet je kunt vragen over wat we besproken hadden.
jammer dat je zondag niet werkt maar terugkomen doe ik wel naar jou .
Fijn weekend en big hugs
Hans uit pathologielab

Eerste keer en een geweldige ervaring.
28-12-2018
Wendy

Wendy je hebt me echt een geweldige ervaring gegeven met je mooie slanke lichaam. Het was voor mij een ervaring om niet meer te vergeten.

Ik ga vast nog een keertje terugkomen om door jouw heerlijke handen en lijf te laten masseren.

Maak een afspraak met Wendy
Mooie dingen komen in een kleine verpakking
28-12-2018
Wing

Mijn eerste keer in een massage salon en zeker niet de laatste. Wing geeft een heerlijke massage die niet onder doet voor haar verschijning. Een engeltje dat masseren tot een kunst verheft. Ik ga me nog zeker meer in haar kundige handen leggen in de toekomst.

Wouw!
22-12-2018
Maria

Vorige week bij Mmmmmmaria geweest. Fantastisch!!! Leuke, mooie en gezellige meid. En dan die blik!! Die maakt je al helemaal gek. Toppertje! X

Maak een afspraak met Maria
Spetterend
22-12-2018
Marlou

Gisteren voor het eerst een VIP duo ondergaan door Marlou en Nooy. Ik wilde weleens ervaren wat het is om door twee vrouwen tegelijk verwend te worden.
Het bleek voor het eerst te zijn dat deze prachtige vrouwen samenwerkten. Heb ik niets van gemerkt (die eerste keer dan). Het begint met een grondige wasbeurt onder de douche waarbij beide dames zich inspanden mij overal zo schoon mogelijk te krijgen (dacht ik tenminste), enkele plekjes van mijn lichaam kregen een extra beurt. Daarna de massage. Marlou en Nooy deden hun uiterste best mij helemaal te masseren, ook hier werd geen plekje overgeslagen. Beide kunnen pleasen en teasen als de beste, ze kropen over mijn, inmiddels supergladde van de olie, lijf als slangen. Ik heb een geweldige ervaring gevonden. Hulde dames!
Hans :-)

Gewoon geweldig
22-12-2018
Nicole

Lieve Nicole 😘😘😘
Je was vanavond weer geweldig ik kom snel weer terug fijne kerstdagen
Groetjes S xxxxxxx

Kerstpakket
15-12-2018
Tanja

Deze week bij Carpe Diem een heel mooi kerstpakket gekregen . Het als kerstengel verpakte cadeau uit mogen pakken en daar kwam een heel mooi en bijzonder lief meisje uit , genaamd TANJA .
Ik heb er een uur heel fijn en gezellig mee mogen spelen .
Lieve Tanja ,ik hoop dat ik in het nieuwe jaar nog dikwijls bij je mag komen .
Fijne feestdagen en veel liefs .xxx P.

Super
09-12-2018
Nicole

Lieve Nicole
Ik heb op mijn reizen rond de wereld
heel veel dames gezien maar de mooiste en liefste ben jij ben net 2 maal bij je geweest het was super ik kom zeker terug

Groetjes S xxxxxx

Super. !! Best best best
07-12-2018
Nicole

Nicole jij was echt ongelooflijk ♥️♥️♥️😍😍😍πŸ”₯πŸ’«β˜„οΈ Wat een tantra gaf je!! Tot heel snel 😘😘😘 gr T

Fantastisch
30-11-2018
Julia

Gisteren voor het eerst bij Julia geweest en het was meteen volop genieten.
Julia is niet alleen een beeldschone dame, maar bovendien heel vriendelijk,
gezellig en stijlvol.
Met haar prachtige lichaam weet ze een perfecte opwindende sfeer te
verkrijgen, waardoor je volledig in extase geraakt.
Julia´s erotische body to body massage was tenslotte een fantastische onvergetelijke belevenis en absoluut voor herhaling vatbaar.
De eerste keer met Julia zal daarom ook zeker niet de laatste keer zijn.

Maak een afspraak met Julia
Superlief, lekker, mooi,fantastisch
24-11-2018
Maria

Vanochtend na alle dames gezien hebben, gekozen voor Maria, mooie uitstraling, lief, op de kamer was het hemel op aarde, zo lief, de massage was super, ik kom zo gauw mogelijk terug....Geniet van je vakantie! Dikke kus

Maak een afspraak met Maria
Fantastische partner massage
23-11-2018
Kensi

Vanmiddag een erotische partner massage gedaan bij Kensi met z’n tweetjes, we lopen hier nog helemaal na te glunderen :) Je hebt ons echt een heel fijne en bijzondere ervaring gegeven Kensi. Bijzonder hoe attent je bent en hoe je het verdelen van de aandacht over ons beiden zo makkelijk tot een gezamenlijke beleving maakte. Was echt super fijn, dankjewel x