Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Super!
25-03-2022
Nooy

Nog nooit bij Nooy geweest, maar dit was in 1 woord super! Eerst samen douchen en genieten van haar kleine ranke lijfje. Dan de massage, wat kan ze het heerlijk opbouwen. Aan het einde lagen we in en om elkaar al kronkelend te genieten met een spetterend einde, penis en prostaat massage op hetzelfde moment. Nog nooit zo heerlijk klaargekomen! Dank je wel, lieve Nooy en een fijne vakantie in Chiang Mai! xxx

Zo fijn!!!
21-03-2022
Alex

Ik ben voor de derde keer bij Alex geweest. En zeker niet voor de laatste keer. Wat een lieverd. Een fijne tijd en ook een mooi gesprek. Haar massage is rustgevend en stres verminderend. Het genieten was wederzijds. Lieve Alex. Dank je wel. Tot gauw. Lieve groet. Har.

Maak een afspraak met Alex
Het was erg prettig
19-03-2022
Rachelle

Heerlijke massage ze stelde mij meteen op mijn gemak voelde prima aan wat ik nodig had zeker voor herhaling ,en enorme borsten en een mooi lichaam en lekker kontje ik was blij verrast zeker door haar openheid en liefde voor het vak.

Maak een afspraak met Rachelle
Prachtvrouw deel 4
18-03-2022
Janet

Prachtvrouw Janet kan me zeer bekoren,
na een massage voel ik me als herboren.
Eens per week zet ik koers naar de Stationsstraat,
waar een vriendelijke receptioniste me binnen laat.
En zij probeert me een tantra te verkopen telkens weer,
en ik antwoord dan: ik zal met Janet overleggen, misschien de volgende keer.

Vorige week weer koers gezet naar Boxtel. De receptioniste probeerde me deze keer geen tantra te verkopen. Waarom nu niet: geen idee! Misschien heeft ze de hoop opgegeven of misschien heeft Janet haar ingefluisterd. Een kop koffie gedronken en even gewacht. Het weerzien met Janet was hartverwarmend. Na het geven van een attentie voor Valentijnsdag kon het feest beginnen. Eerst ging Janet gestrekt en heb ik het werk gedaan, daarna werden de rollen omgedraaid. Zoals meestal het geval, de tijd vloog voorbij en om 17:45 u moesten we spijtig genoeg er een (hoogte)punt achter zetten. Janet is niet alleen attent, lief, knap, charmant en slim maar heeft ook humor. Na afloop ging ik nog even vlug onder de douche en Janet reikte me behulpzaam de shampoo-fles aan. Ik zeepte me in maar kreeg vervolgens mijn huid niet schoongespoeld. Wat bleek: ze had de flacon massageolie gegeven in plaats van zeep! Ze zei dat het per ongeluk was gegaan. Ja ja ……. !!

Maak een afspraak met Janet
Heaven
15-03-2022
Rachelle

I don't know where we are now but we're on our way to heaven. We're going higher and higher but just before we reach heaven a gigantic thunder storm breaks out and lightning is striking my whole body. I don't care any more, just let me go to heaven and never come back. But no, she gently and kindly brings me back to earth to enjoy another day with...... RACHELLE. You are a lovely, attractive and beautiful women Rachelle. Please don't ever go away.
Many, many thanks,
M.

Maak een afspraak met Rachelle
Ultiem genot! :-D
14-03-2022
Jennifer

Jennifer is een topper! Wat kan zij je verwennen zeg… ze voelt al heel snel aan wat je lekker vind en gaat je er dan mee teasen. Hoe goed is dat! Ze kan heerlijk kletsen maar voelt ook feilloos aan wanneer je als man even in stilte wil genieten van haar goddelijke lichaam. Ze geilt je enorm op maar weet ook een enorm goeie massage te geven. Wat een kanjer!

Maak een afspraak met Jennifer
Alex, The Flower of the Day.
13-03-2022
Alex

De wereld om me heen verwacht veel. Daardoor was ik mezelf kwijt. Tot daar het moment was van jouw massage. Jij laat me daarmee zijn wie ik ben. Ik leg me neer op het matras. Je besprenkeld de warme olie op mijn huid. Sidderingen van blijdschap gaan door me heen. Met jouw warme zachte handen en jouw tedere vingers laat je de warme olie vloeien op mijn lichaam. Je kneed de gespannen plekken. Ik sluit mijn ogen en bevindt mij temidden van een veld met bloemen. Je brengt mijn lichaam langzaam in beweging weer naar die golf van de zee. Op deze golf voel ik jou op mij als een wiegende bloem. Een bloem van de mooiste schoonheid die nimmer zal verwelken. Voor mij een moment: The Flower Of The Day.

Maak een afspraak met Alex
Wederom met Rosa
13-03-2022
Rosa

Derde keer alweer met deze lieve, mooie, sexy, aantrekkelijke latina.
Het zegt genoeg denk ik dat ik alweer voor Rosa koos.
Zij geeft je een welkom gevoel en stapt later voldaan weer buiten. Wat een kanjer, professioneel en heerlijk. Dankjewel lieve Rosa.
Por fin, Rosa estaba en casa de "carpe diem". Que grande era mi añoranza por ella. Te quiero mucho querida amiga. Eres una artista y segura voy a volver contigo.
Muchas gracias guapa.
Saludos de Peter, besitos 💓💓💓

Maak een afspraak met Rosa
Nooy kan echt masseren
10-03-2022
Nooy

Ik begrijp niet waarom Nooy hier de laatste tijd zo weinig recensies krijgt. Ze is niet meer piep maar heeft nog altijd een superknap gezichtje en een superstrak en lenig lijfje, en een geweldige kracht in haar kleine handen. Als je een masseuse zoekt die niet alleen erotisch kan teasen maar ook je spieren eens flink onderhanden kan nemen zit je bij haar goed, en daarbij is ze ook gewoon nog eens heel aardig. Aanrader die meer aandacht verdient.

Het was super.ik voelde me meteen op mijn gemak
06-03-2022
Katy

Het was een fijne massage.ik hoop je snel weer een keer te ontmoeten xxx . alleen ik ben door de zenuwen niet tot een hoogte punt gekomen.volgde keer beter

Vrouwelijke vormen en TOPmassage
06-03-2022
Rachelle

Rachelle heeft een heerlijk vrouwelijk lichaam met verleidelijke rondingen en enorme, stevige borsten. Een ongekend hete uitstraling en wanneer je op de massagetafel ligt, neemt zij de leiding en is zij de baas. En los van de erotiek: ze masseert ook kundig en heerlijk. Aanrader. X Franj

Maak een afspraak met Rachelle
Hemels, opwindend, verassend, niet perse in deze volgorde
04-03-2022
Bloem

Bloem was ietsje te laat, ik heb lekker op haar gewacht in het bubbelbad.
Het was het wachten waard! Het was voor mij de eerste keer, maar Bloem stelde me direct op mijn gemak en voor ik het wist was ik ontspannen. Lieve Bloem, bedankt voor deze 2 heerlijke Uren en mijn "ontmaagding" voor wat betreft erotische massages. Ik weet dat er meer meiden zijn, maar mijn volgende afspraak zal zeker weer bij jouw zijn!
Tot de volgende keer!

P@ul

Maak een afspraak met Bloem
Hemels, opwindend, verassend, niet perse in deze volgorde
04-03-2022
Bloem

Bloem was ietsje te laat, ik heb lekker op haar gewacht in het bubbelbad.
Het was het wachten waard! Het was voor mij de eerste keer, maar Bloem stelde me direct op mijn gemak en voor ik het wist was ik ontspannen. Lieve Bloem, bedankt voor deze 2 heerlijke Uren en mijn "ontmaagding" voor wat betreft exotische massages. Ik weet dat er meer meiden zijn, maar mijn volgende afspraak zal zeker weer bij jouw zijn!
Tot de volgende keer!

P@ul

Maak een afspraak met Bloem
Ouderwets lekker
28-02-2022
Rachelle

Ze kan het nog steeds....

Maak een afspraak met Rachelle
Een ervaring als op........
26-02-2022
Alex

Het was weer geweldig bij Alex.
Een mooie lieve, aardige en ook geduldige vrouw.
Ze is eerst aftastend en met haar blik onderzoekt ze wat je nodig hebt. In haar spel neemt ze je iedere keer mee op een reis. Een reis alleen voor jou maar samen met haar.
Duidelijk is dat massage haar passie is. Haar vingers zijn tijdens het masseren de werktuigen van haar hart. Als ze overgaat met haar hele lichaam op je dan voel je je als op de golven van de zee. En op het deinen van die golf ervaar je een totale rust. Maar dan is het tijd en verdwijnt de golf in de zee. Dan is er alleen een herinnering en een hoop dat die golf er snel weer mag zijn.
Dank je lieve Alex. Tot het volgende moment dat die golf aan de horizon weer verschijnt. Johan

Maak een afspraak met Alex
Amazing
22-02-2022
Jasmine

Vandaag is mijn verjaardag. Voor de tweede keer bij Jasmine een afspraak gemaakt. Een beter cadeau had ik mij niet kunnen wensen. Ze is echt geweldig, en zo mooi. Ze heeft een prachtig figuur en een mooie glimlach met volle lippen. En dan kijkt ze je aan met die mooie ogen van haar. Ze weet precies wat ze moet doen om jou te laten genieten. En wat heb ik genoten . En mijn Engels wordt ook steeds beter. Thanks Jasmine till next time liefs Harrie V

Maak een afspraak met Jasmine
vurig, extra heet, passievol
22-02-2022
Angela

Ben nu 2 x bij Angela geweest.
De 1ste keer was het superspannend en moesten we elkaar nog leren kennen.
Fantastisch figuur en ze ik ook zeer uitdagend. Als je haar met respect behandeld dan laat ze veel toe. Bij de 2de keer hebben we de rollen van massage ook omgedraaid, dan springen de spetters er al helemaal vanaf.
Mij zal ze nog veel vaker gaan zien.
Goddelijk lichaam, ze spreekt wel beter Engels dan Nederlands, maar dat is voor mij geen probleem.
Als u van een uitdaging houd dan zou ik zeker eens met haar afspreken.

Een trouwe bezoeker

Maak een afspraak met Angela
Een geweldige reis naar de . .......
20-02-2022
Alex

Vandaag voor het eerst bij Alex geweest. Wat een bijzondere ervaring was dat. Alleen al de blik van haar ogen brengt je naar een exotisch paradijs. Liggend op het matras en bij de eerste aanraking van haar waan je op een strand van witte pareltjes. Als ze met je mooie lichaam over je heen glijdt hoor je zingende vogeltjes rondom je. Je graaft je dieper in deze pareltjes en je ziet alle kleuren van de regenboog. In dit spel van haar neemt ze je langzaam mee naar de top van de berg. Halverwege de reis moesten pelikanen met water in hun bek mij verkoeling geven. Ze neemt me verder mee, en op de top van deze berg op een onbewoond eiland gaf ze mij zo een warmte die zelf de zon mij niet kan geven. Maar dan is het tijd om af te dalen van deze berg en is er alleen die mooie herinnering. En kan ik alleen maar uitkijken naar het volgende moment dat we weer samen naar die geweldige top van die berg kunnen gaan. Bedankt Lieve en wonderlijk mooie Alex. Tot gauw. Lieve groetjes Johan

Maak een afspraak met Alex
An Amazing Experience XOXOXO
20-02-2022
Bloem

A Beautiful Wild Flower Who Will Comfort You With Intelligent Conversation!
Amazing Body Features With Soft Hands And She Knows Exactly What To Do With Them. This Was A First Time For Me And I Am Completely Satisfied. A Tantra Massage Is A Must Have From This Wild Flower ; )
Slowly Bringing You To An Intense Climax That Will Have You Dreaming Over Her Until Your Next Appointment, Wanting More! After The Massage The Warm Shower Together Really Relaxes Your Whole Body, Not To Mention Having The Opportunity For A Hands On Experience To Caress This Beautiful Wild Flower's Body!
Thank You Again Wild Flower For An Amazing Experience And Conversation I Will Definitely Be Coming To See You Again Soon!!!

Infinite Love,
Roderick (Chocolate Boy) XOXOXO

Maak een afspraak met Bloem
Geweldig Bloem
17-02-2022
Bloem

Gezien de positieve recensies heb ik Bloem vandaag ook bezocht.
Wat een geweldige vrouw, wat een passie en wat een mooie verhalen en dat allemaal verschuild in dat mooie lichaam.
Bloem bedankt en zeker tot een volgende keer.

Maak een afspraak met Bloem
Topper
17-02-2022
Fifi

Fifi is een hele mooie dame die weet wat ze doet, die weet wat je nodig hebt en zeker een hele goede massage kan geven. Was de eerste keer en zeker niet de laatste keer. Tot snel topper

Maak een afspraak met Fifi