Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Heet, vurig en heerlijk
19-10-2021
Angela

De foto's doen Angela eigenlijk nog te kort.
Ze is een knappe aziatische verschijning met een heerlijk strak kontje en fantastische borsten. Haar Nederlands was soms wat moeilijk te verstaan, maar dat maakte de pret niet minder.

De tantra massage was ook echt meer dan een massage, en wat een uitzicht ze je dan bied is echt geweldig.

Ik vond het fantastisch

Maak een afspraak met Angela
Mooie meid
19-10-2021
Alex

Deze sexy dame is superhot, kom zeker nog een keer terug bij haar.

Maak een afspraak met Alex
OMG
17-10-2021
Nicole

Op een dag kwam ik net bij de deur om weg te gaan nadat ik een massage had gehad. Op hetzelfde moment komt Nicole binnen. Haar open lach en blik betoverde mij meteen. Afgelopen zaterdagmiddag 16 oktober haar meteen bezocht. Superlatieven tekort om haar te beschrijven. Nicole, mijn gevoel was juist en geloof nu in het lot. Dankjewel 🙏🏻 voor een heerlijke massage. Hopelijk tot snel. Liefs, T

Maak een afspraak met Nicole
Perfect ontspanning
15-10-2021
Jasmine

Helemaal wauw

Maak een afspraak met Jasmine
Zinneprikkelend lekker!
15-10-2021
Maria

Maria stond al langer op mijn lijstje van te bezoeken masseuses. Omdat Maria alleen op zondag aanwezig is was het voor mij even puzzelen om tot een afspraak met haar te komen maar het is me gelukt!
Wat een leuk feestje was het uurtje met Maria, een uurtje wat natuurlijk zo voorbij was. Maria houdt van lekker opfrissen dus hupsakee onder de douche met zijn tweeen waarbij ze alles grondig inspecteert en dat natuurlijk vice versa geldt. Heerlijk om met zijn tweetjes in de douche elkaar al te leren kennen en verkennen.

Met een heerlijk praatje klets en het nodige gelach ging Maria aan de slag met de b2b-massage. Het werd even wat stiller en na verloop van tijd mocht ik omdraaien. Wat er daarna allemaal gebeurde blijft -helaas voor jullie- tussen Maria en mij maar het beviel ons beide erg goed waarna een gezamenlijke douchebeurt het einde van de massage aankondigde. De volgende keer gaan we dan ook van start in de jacuzzi zodat ik nog langer van haar gezelligheid, intimitiet, geilheid en gezelschap kan genieten!

Liefs Rob

Maak een afspraak met Maria
So beautiful !
10-10-2021
Alex

Vandaag 19.30 met Alex een afspraak gehad. Wow... Wat is dit een prachtige dame en zo relaxed! Echt een pareltje!
Ze is echt geweldig en ze heeft me de beste zondagavond gegeven die ik me voor kon stellen.
Ik kom zeker terug voor haar!
Gracias gorgeous girl 😌

Maak een afspraak met Alex
11/10
10-10-2021
Jasmine

Wow! Ik was eerst een beetje nerveus, aangezien Jasmine nieuw is en nog geen fotos of recensies heeft, toch maar gewoon gewaagd en het is precies zoals ze zeggen, wie niet waagt wie niet wint. En winnen heb ik zeker gedaan, Jasmine is echt lief, jong, mooi en open voor gesprek. De massage was lekker, en ik heb zwaar kunnen genieten. Haar Engels is wel beter dan haar Nederlands, maar dat was voor mij geen probleem! Ik ga zeker nog wel eens naar Jasmine. Als ik zes hartjes kon geven ipv vijf zou ik het doen!

It was very exotic, thank you Jasmine :)
- Joe

Maak een afspraak met Jasmine
Jesk
03-10-2021
Rebecca

🌹😘

een fantastische ervaring, 10 met een griffel
02-10-2021
Janet

net voor het eerst bij Janet geweest en heb daar 1,5 uur genoten van een vip massage.
hele mooie vrouw met mooie rondingen en zachte handen, weet hoe ze een man tot rust en ontspanning kan brengen.
dit was mijn aller eerste keer bij de salon en door Janet kom ik zeker weer terug.

Maak een afspraak met Janet
Onvergetelijke Rosa
02-10-2021
Rosa

Mijn tweede bezoek was wederom met Rosa. Een Topper in één woord.
Lief, sexy, prachtige heerlijke rondingen waarmee Rosa je alles even doet vergeten. Luisterend oor en erg begripvol.
Slelt je direct op je gemak.
Dankjewel lieverd, graag nog eens.
Abrazos y besos de Peter

Maak een afspraak met Rosa
Heerlijk lekker lang samen in bad,ook SAMEN genoten.
01-10-2021
Rebecca

Op Do 30-9 gekozen voor een vip tantra van 1½ uur en iedere minuut van en met haar genoten.
Ik weet nog niet wat een vip tantra is,we hebben er lekker samen een invulling aan gegeven,maar als zij zich eenmaal op haar gemak voelt gaan de remmen los.zeker met aandacht terug.
Ik hoop als mijn financieele situatie het toelaat snel terug te komen,liefst vandaag al.

Bedankt voor de fijne tijd samen Nico

Super
29-09-2021
Jade

Vanmiddag bij jade geweest moest wel even wachten maar dat maakte ze met de massage wel weer goed echt super. Jade is een gezellige meid en spontaan je gaat me zeker vaker zien xxx Rob

Maak een afspraak met Jade
With love.
26-09-2021
Brenda

Een fijne massage gegeven met passie. Dank je wel lieverd. Bijzonder. Tot snel. Har..

Adembenemend
26-09-2021
Brenda

Ik heb een adembenemende tantra massage gehad van een zeer mooie, aardige, oprecht geïnteresseerde jonge vrouw met mooie rondingen. Haar passie voelde ik op een fijne, speelse en ondeugende manier. Hierdoor kon ik me laten meevoeren in genot. Er zit een stout randje aan haar dat af en toe aan de oppervlakte komt.
Dit zal hopelijk niet de laatste keer zijn geweest dat ik haar zie.

X A.

Perfekt volgens het boekje
25-09-2021
Wendy

Het was lang geleden dat ik een erotische massage gehad heb, deze massage van vanavond was dan ook perfect! ik voelde me op mijn gemak en heb waanzinnig genoten van de edele handjes van Wendy.
Temperatuur van de olie was aangemeten heerlijk gewoon!
Ik hoop dat snel weer tijd heb om naar Boxtel te rijden, dat ik dan naar Wendy zal vragen ligt voor de hand

Nogmaals dankje wel en een knuffel
Frits

Maak een afspraak met Wendy
In één woord fantastisch
18-09-2021
Sofia

Vooraf op de site Sofia gezien en was enorm nieuwsgierig. Wat ben ik blij dat ik met haar afspraak gemaakt heb.
Was super gezellig en haar zachte handen en lijf over me heen heerlijk.
Daarna nog samen heerlijk onder de douche geweest. Waar ze me nog volledig deed inzepen en ik haar.
Bedankt en tot snel.

X Danny.

Maak een afspraak met Sofia
Hartelijk!
17-09-2021
Bloem

Ik was heel erg nerveus voordat ik Bloem ontmoette, echter verviel dat allemaal gelijk toen ze me naar de kamer geleiden en vervolgens gezellig begon te praten! Ze is echt super vriendelijk en makkelijk om mee te praten. Heel erg sociaal desondanks ik dat zelf niet echt ben, ik ben blij dat ik mijn weekend zo ben begonnen! Liefs de Masseur die stiekem toch een beetje laat was!

Maak een afspraak met Bloem
Beter kan niet !!!!
15-09-2021
Bloem

Dankjewel Bloem het was ge wel dig.
De klik
De massage
Het begrip
De ontvangst
Enzovoort enzovoorts

Maak een afspraak met Bloem
Prachtvrouw
12-09-2021
Janet

Vandaag weer bij Janet geweest. Janet is een knappe, slimme, attente, lieve, exotische jongedame die ook nog eens geweldig masseert. De tijd vloog voorbij dus maar goed dat ik voor 1,5 uur had gereserveerd. Dus de volgende keer wordt het weer een bezoekje aan deze prachtvrouw.

Maak een afspraak met Janet
Geweldig
10-09-2021
Janet

Een eerste afspraak bij Janet. Vol spanning wachte ik op haar in de kamer. Maar deze spanning was snel weg toen ze binnenkwam. Rustig, lief, aardig en vol met humor. Deze liefheid stroomde via haar vingers over en door mijn lichaam. Er was geen spanning meer maar een rustige tijd met een geweldige ervaring.

Maak een afspraak met Janet
Een heerlijke tijd
05-09-2021
Janet

Janet heeft ogen waar je in verdrinkt met een lieve en knappe uitstraling. Ze is super vriendelijk, slim, open en heel aardig. Het is een feest om door deze schoonheid gemasseerd te worden.

Maak een afspraak met Janet