Masseuse Reviews

Erotisch

Onze salons zijn op WOENSDAG 19 MEI weer open. U kunt nu alvast een plekje reserveren bij uw favoriete dame!

 

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Adembenemend uitzicht
20-08-2020
Bonita

Je foto doet je geen recht.
Beste uitzicht wat een man zich kan wensen, toen Ik dat heerlijke kontje voor me zag.
Als een zwarte mamba glijdt ze zacht over je heen, vervolgens kwam mijn slangetje snel en stil klaar. Zoveel moois en fijns.
Een aanrader

Een hele beleving,voor de eerste keer
20-08-2020
Yoyo

Een leuke, gezellige ,maar vooral een goede masseuse heb genoten van alles,kom zeker nog eens terug,dankje yoyo💋💋💋

Maak een afspraak met Yoyo
Ongelovelijk!!!!
20-08-2020
Mila

Zo jong en al zovreselijk goed zijn wat heb ik maandag een geweldig uur met jou gehad en dit was zeker voor herhaling vatbaar je zit nog steeds in mijn hoofd knappe dame!!!!!!

Tot heel snel

Super masseuse !
17-08-2020
Wendy

Net voor sluitingstijd spontaan even een afspraakje gemaakt.
Ik ben deze mooie verschijning al eens tegengekomen in de gangen of bij de receptie, helaas tot dusver nog geen verdere ontmoeting gehad..

Vandaag was het raak en wauuww wat kan deze dame fijn masseren! In een woord geweldig...
Kan niet wachten op mijn volgend bezoekje.
Groetjes xx

Maak een afspraak met Wendy
Daar zijn geen woorden voor...
16-08-2020
Mila

Je bent een topper! Ik kom snel terug😊

Verleidelijke🔥en nog 🔥🔥🔥
16-08-2020
Wendy

Wat maken die lekker handjes ,zachte kont ,lichaam mij 🔥 en nog heter🔥🔥🔥 Wendy tot snel🔥 😍🥰😘❤

Maak een afspraak met Wendy
Heerlijk,met een geweldig gevoel weer naar huis.
14-08-2020
Gina

Gina=ervaring, gezellig en een massage geven.........Zo lekker.....ik kom vlug weer terug.nog bedankt voor de heerlijke🍸.

Groetjes van lassie😉

Maak een afspraak met Gina
Truly great
14-08-2020
Milana

Just a wonderful hour in the company of a wonderful woman. Thank you Milana as always.:-)

Maak een afspraak met Milana
Geweldig
01-08-2020
Rosa

Gisteren voor de tweede keer bij Rosa geweest. Gekozen voor Arabian night. Rosa is een zeer lieve en aantrekkelijke jonge dame. Ga zeker terugkomen.

Maak een afspraak met Rosa
heerlijk genoten!
31-07-2020
Julia

Vandaag met Julia kennis gemaakt. Altijd spannend als je iemand niet kent.
Ik was aangenaam verrast, een prachtig lichaam had ik al verwacht natuurlijk, maar daarboven een heerlijk, ondeugend koppie.
Ik had geluk want het was haar eerste werkdag sinds lange tijd dus ze had er wel zin in!
Heerlijk samen genoten, dat vind ik toch het fijnste als het over en weer lekker is.
De tijd was natuurlijk weer veel te snel voorbij, maar we gaan op herhaling!
Alleen weer even sparen.
Dank je wel Julia. X Eric

Relaxed maar pittig
31-07-2020
Nicole

Omdat Nicole haar afspraken wat uitliepen mocht ik even wachten in het bubbelbad. Na verloop van tijd schoof Nicole gezellig aan en hebben we uitgebreid met elkaar kennis gemaakt.
Nadat we elkaar zo hadden ondervraagd en lekker schoongespoeld waren heeft ze me een heerlijke body-to-body massage gegeven. Het laatste gedeelte van de massage was voor mij een unieke maar overheerlijke ervaring waar Nicole ook van heeft genoten. Na een fijn einde nog even douchen en afscheid nemen.

Nicole, tot de volgende keer!

Maak een afspraak met Nicole
Mijn eerste massage
29-07-2020
Mila

Met een brok in mn keel naar binnen
Maar wat heb ik er van genoten dat uur vloog voorbij met Mila.ze weet alles goed te bereiken en mij ziet ze zeker nog een x terug

Oeeeffffff
27-07-2020
Nikki

Jij ziet mij snel terug nikki !

Wat een genot!
27-07-2020
Bonita

Dank je wel Bonita,

Was een heerlijk uurtje en wat ben je een leuke vrouw. Mooie en sensuele massage!

Met aandacht terug, wordt je zelfs nog enthousiaster met masseren en mij laten genieten!

Nogmaals bedankt voor de heerlijke massage.

Gr Harry

Ps.
Kom, zoals besproken, graag een keer terug met een hele leuke vriendin van me!

geweldig
26-07-2020
Mila

Lieve mila het was geweldig een massage van jou, heb genoten. En je bent ook nog eens ontzettend lief tot gauw!

Wauw wat een massage!
24-07-2020
Soraya

Vandaag eens niet afgereisd naar Oss maar nu naar Boxtel. Hoe Soraya haar lichaam gebruikt heb ik nog nooit meegemaakt, top. Ze houdt van teasen en dat is te merken. Ze geeft je het gevoel dat je bijna komt en dan stop. Dit doet ze meerdere keren. Voor mijn geen ander meer, deze meid is de best!

absoluut heerlijk
21-07-2020
Nooy

Kunstenares in het masseren; geweldig genoten van Nooy.

Maak een afspraak met Nooy
In de zevende hemel
21-07-2020
Isabella

Lieve Isabella ,
Het was weer geweldig gisteravond !
Wat ik in bad meemaakte overtrof mijn stoutste dromen ;-)) dat truckje met die cola ... wooow🤪
en daarna verder op de massagetafel. Wat heb je toch heerlijke borsten!!
5 hartjes , dik verdiend !
Terugkom garantie 100%
Fijne vakantie , tot volgende keer

Zacht, gezellig en relaxed
20-07-2020
Nikki

Nikkie is een hele leuke spontane meid die je echt op je gemak laat voelen. Ze geeft zelf aan kletskous te zijn als de klik er is en die was er van mijn part. We hebben heerlijk gekletst terwijl zij met haar heerlijke zachte handen en lijf m’n vermoeide huid masseerde.
Nikkie is echt een topmeid en een hele grote reden om terug te gaan naar Carpe Diem.
Nikkie, als je dit leest: dank je wel.... ik heb heerlijk genoten van je aanrakingen en je gezellige babbel.
Groetjes, Dave

Geweldig
19-07-2020
Janet

Hoi Janet het was echt super jij weet wat een man lekker vind heb heerlijk genoten en kan er weer tegen aan gr Jan van de katten dan weet jij wel wie

Maak een afspraak met Janet
ROXY FIJN KNAPE MEID
19-07-2020
Roxy

Heel mooi en lief fijne massage lekker gebabbeld wat ook belangrijk is het was de eerste keer bij haar en zeker niet de laatste keer GR de Masseur