Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
Hygiëne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Meest fantastische massage ooit
21-06-2018
Tanja

Vandaag had ik weer zin om me te laten verwennen. Ik was in de buurt van Boxtel, en dat ben ik niet vaak. Hele mooie nette salon met altijd hele mooie dames. Bij het voorstellen viel mijn ook direct op haar. Mooi figuur, mooie borsten en bovenal een blik in haar ogen die verraden dat ze er zin in had. Vanaf het eerste contact tot vertrek was er een sensuele spanning. Ze voelde perfect aan wat ik wilde. Belangrijker nog ze genoot er zelf van. Voor mijn gevoel was er een wederzijdse klik, plek voor wat humor. Dit was zo heerlijk. Masseren als de beste...heel mooi lichaam dat ze goed gebruikt. Geen haast gevoel. Kon wat mij betreft ook niet beter. Hoop tot snel. Xxx Daan

Klanten Vertellen
uit
08-08-2018

Mijn ervaring is briljant, alsof ik naar een beautysalon ga! ik kom hier werkelijk zeer voldaan van terug. Totaal uitgerust heerlijke dames die voldoen aan iedere wens van de man en of vrouw? Mijn eerste ervaring was Nooy, Wing, Jada. Het bijzondere van zo'n massage de aanraking met hun specialisme en discretie is gewoon heel proffesioneel waardoor je ook je gelijk op je gemak voel, en er zullen er zeker nog velen volgen. Twee van deze prachtige meiden samen met mij heb ik nog niet ontdekt maar lijkt mij ook geweldig. Een van de tot nu toe mooiste accommodaties van ons land die ik heb gezien. Wat ze beloven dat doen ze ook!

Tovenares der lusten!
18-06-2018
Maria

Twee weken geleden heb ik mij opnieuw overgegeven aan de tovenares van het lichaam. Ondanks dat ik diverse keren bij Maria ben geweest, weet zij er telkens een ander feest van te maken op de tafel! Zij heeft een hele mooie en zorgzame uitstraling, die zo verleidelijk is zodat je samen in een grote extase beland! Deze heerlijke beleving blijft bij mij heel lang door het hoofd draaien. Maria is een ongelofelijk lieve en hele fijne dame waar je heel veel plezier mee kan beleven!
Tot snel en liefs!

Dirk

Maak een afspraak met Maria
Klanten Vertellen
Martin uit Eindhoven
27-02-2018

Iedereen zou dit minstens 1 keer in zijn leven mee moeten maken. Wow wat is dit een gave ervaring

super fijne sensuele massage
16-06-2018
Amy

afgelopen week een super fijne sensuele massage gehad van deze mooie thaise dame Amy, zeker voor herhaling vatbaar, super !

Maak een afspraak met Amy
Heerlijke balans tussen ontspanning en spanning
13-06-2018
Kensi

Genieten samen met je is een understatement! Ik heb genoten van je technieken, erotische uitstraling, en je prachtige figuur waarbij jij me van top tot teen in extase hebt gebracht. Je vriendelijke lach, je zachte ‘chocolade’ huid...... droom droom
Ik hoop dat ook jij mijn aanwezigheid hebt kunnen waarderen.
Bedankt, en wellicht tot de volgende keer.

in de hemel met een engel
02-06-2018
Nooy

eerste keer van Nooy genoten. Ik heb weinig ervaring maar zie dat zij top of the bill is. Ik kom zeker vaker terug.

Kusjes, Bernard

Maak een afspraak met Nooy
uitstekend
27-05-2018
Maria

voor de tweede keer bij maria geweest en het is mij goed bevallen ze doet haar werk met plezier en goed en ze neemt de tijd volgende keer ga ik weer naar haar toe

Maak een afspraak met Maria
heerlijke vip massage
26-05-2018
Sabine

Heerlijke vip massage gehad van Sabine.
Samen in whirlpool waarin het al heerlijk
begon en de spanning steeds verder opliep.
Deze spanning heeft ze uiteindelijk op het
grote bed naar een heerlijk hoogtepunt toegewerkt!

 

Maak een afspraak met Sabine
verleidelijke, aantrekkelijke masseuse .
24-05-2018
Marlou

Van het begin tot het eind geweldig. Marlou is een spontane vrouw met een mooie blik met stevige mooie natuurlijke borsten, fantastische billen.
De manier hoe ze de spanning opbouwt, samen douchen, rugmassage met wat plagen..
Dan omdraaien en begint het feest pas echt.. ogen om in te verdrinken en dan die ontdeugende blik..
Zij weet als geen ander wat het verlangen van een man is! Met enorm veel passie en gevoel, weet zij een op bouwende massage te geven. Met een grote glimlach en blik !!

Nogmaals veel dank voor deze extreem mooie beleving!

Gr A

Maak een afspraak met Marlou
Adembenemend
19-05-2018
Maria

Pure schoonheid, ze masseert met al haar gevoel, Heel speciaal, ik kom gauw terug.Top. Dikke tien!

Maak een afspraak met Maria
Superervaring met Nooy!
16-05-2018
Nooy

Eerste keer voor mij maar Nooy is zeer professioneel en heel goed in wat zij doet!

Maak een afspraak met Nooy
Heel kort:Geweldig
14-05-2018
Chantal

Mijn eerste bezoek aan Carpe Diem Boxtel.Het ging mijn verwachtingen te boven.Heerlijk onderhanden genomen door Chantal een spontane en een dame zonder poespas.Mijn bezoek blijft niet beperkt tot deze ene keer.

Masseuse ''plus''
14-05-2018
Jennifer

Vorige week een VIP-massage gekregen van Jennifer, een nieuwsgierige, vlot babbelende praatgraag. En een heerlijke masseuse.
Jennifer houdt niet zo van stille Willies. Haar voorkeur gaat uit naar mannen die wat te vertellen hebben. Dan win je snel haar vertrouwen en bouw je ook al snel een goed contact met haar op.
Voor mij is ze dan ook meer dan een masseuse: een masseuse plus, dus...
Bzzz

Maak een afspraak met Jennifer
Kleine grote verassing <3
12-05-2018
Maria

Lieve kleine tedere stoute maria... Je massage was groots! Ik kom gauw terug schoonheid! Xx

Maak een afspraak met Maria
Julia - betoverend.
11-05-2018
Julia

Onlangs Julia bij Carpe Diem ontmoet.
Een fantastische leuke mooie meid met ogen die je al meteen in vervoering
brengen.
Bij de eerste oogopslag begint je hart al sneller te kloppen. Wat een sensatie met
die mooie natuurlijke borsten en prachtige billen.
Haar sensuele, gezellige en vriendelijke uitstraling met bovendien de professionele massage waren voor mij een onvergetelijke belevenis.
Ik verheug me nu al op de volgende afspraak. xxxH

Maak een afspraak met Julia
Succesvolle blind date
08-05-2018
Chantal

Ontstressen krijgt nieuwe betekenis.
Precies dat

overheerlijk en ontspannend !
02-05-2018
Tanja

Ingegeven door veel stress de weg naar Boxtel gezocht. Een nieuwe ervaring. Tanja heeft een geweldige, plezierige en ontspannende Tanta massage gegeven, de tijd nemend om sfeer en prikkeling op te bouwen en aan te passen aan mij. Open en spontaan, krachtig gedaan. Zeker herhaling waard.

Wouw, hemels!!
29-04-2018
Marlou

Misschien werkt ze hier nog niet zolang, maar de ervaring spat ervan af!!
Voor mij de eerste keer maar ik voelde mij meteen vertrouwd en meer dan welkom! Zeker voor herhaling vatbaar!!! O

Maak een afspraak met Marlou
Zinneprikkelend!
26-04-2018
Kensi

Bij de kennismaking werd t al meteen duidelijk, Kensi je bent een beeldschone jonge vrouw , met een speels, ontdeugend tintje. I love it!
Ik nam een Tantra massage en wellicht was het deze keer iets te veel een body2body massage, maar dat vond ik niet eens erg. Op mijn buik was het genieten van Kensi beperkt tot het gevoel van haar body massage over mijn rug. Je kunt dan minder van haar zien of met je handen genieten van haar lichaam. Op mijn rug liggend daarentegen, terwijl Kensi mij met haar parelende lichaam verwende, kon ik haar ook zien en met mijn handen masseren en verkennen. Een waanzinnig lekker gevoel maakte zich van mij meester,. Zelfs als ik blind zou zijn, zou ik nog kunnen voelen hoe mooi je bent!
Als ik mijn ogen dicht deed, terwijl ik jou in de olie masseerde, voelde ik jouw prachtige gewelfde vormen, wat zich vertaalde in een prachtig beeld van jou in mijn hoofd.. Dat gevoel optellend bij het tegelijkertijd heerlijk zinnenprikkelend gevoel van jouw massage maakte voor mij het hoogtepunt! :-) . Kensi, tot de volgende keer!

hier is maar een woordt voor, een schat !!!
22-04-2018
Nienke

Vandaag een VIP massage gehad van de stralende en zeer lieve Nienke !!
Een ongelofelijke schoonheid, met een zeer bijzonder lieve uitstraling .
Alleen je lichaam al is om er van te genieten bij het zien !
De tijd ging veel te snel. Geweldige massage van een sensuele dame. Met haar vergeet je wereld om je. heen.
Met Nienke naast je sta je elke morgen met veel plezier en geluk op !!
Daarna nog heerlijk samen nagenieten onder de douche en dan helaas na een dikke knuffel toch afscheid moeten nemen. Lieve Nienke, dikke knuffel en tot snel weer xxx.

je verjaardag cadeautje wordt vervolgd !!
Top Nienke

Maak een afspraak met Nienke
Geweldig, voor herhaling vatbaar!!! Die ogen!!
22-04-2018
Julia

Van het begin tot eind geweldig.
Hele mooie vrouw met stevige mooie natuurlijke borsten, fantastische billen.
De manier hoe ze de spanning opbouwt, samen douchen, rugmassage met wat plagen..
Dan omdraaien en begint het feest pas echt.. ogen om in te verdrinken en dan die ontdeugende blik..
Ik zal er nog vaak aan terugdenken en weer tot snel!!

XXX F XXX

Maak een afspraak met Julia
heel goed lekker
22-04-2018
Marlou

lekker zacht gewassen en fijn massage gehad marcel
groetjes xxx

Maak een afspraak met Marlou