Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
HygiΓ«ne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Het was PERFECT maar dan ook echt PERFECT
19-03-2018
Tanja

Na alleen foto,s gezien te hebben en ervaringen gelezen te hebben over Tanja nu zelf ondervonden met een uur Tantra en niets is gelogen wat een HEERLIJKE DAME EN MASSAGE wat heeft hij genoten en ik ook hmmm geweldig mooie dame ze is gezellig praat lekker gewoon TOPPIE oh ja Tanja misschien volgende x Tatum erbij ? 😘😘

Maak een afspraak met Tanja
Lieve maria,,
18-03-2018
Maria

Het was weer super met je, gezellig en vooral heerlijk genoten. Tot gauw lieve lekkere kanjer! <3 <3 X

Maak een afspraak met Maria
Sensueel en gezellig
17-03-2018
Tanja

Ik ben geen connaisseur op het gebied van erotische massage(s). Bezoek 3 is dit in mijn zoektocht in de wereld die "betaalde liefde" heet.
Voelt dat dan ook zo? Dit keer niet!
Tanja begroet je alleraardigst op een manier alsof je elkaar al jaren kent. Ze stelt je meteen op je gemak...."we nemen de dag door". Ze geeft me geen moment het idee, dat ik vandaag de 4de man ben die ze erotisch verwent. Ze is authentiek of zoals ze zelf zegt "ik ben gewoon mezelf".
Het is gezellig, fijn, vertrouwd, erotisch en intiem. Ze durft vertrouwen te geven. Dat is zeldzaam. Althans dat lijkt me wel. Vertrouwen geven komt anno 2018 in boze buitenwereld al nauwelijks voor, laat staan in deze mini-cultuur.
Tanja, het was een belevenis, je bent een gevoelige lieve vrouw en een traktatie na een dag ongelofelijk kou lijden.

Maak een afspraak met Tanja
Liefdevol en aandachtig
14-03-2018
Fleur

Met de grootste zorg en persoonlijke aandacht nam Fleur vandaag een stuk onzekerheid bij me weg.
In mijn ogen een parel van een vrouw.
Met een ontzettend mooi lichaam en veel geduld heb ik genoten van haar doeltreffendheid.
Pas bij het glaasje water in een beter licht zag ik haar prachtige ogen.

Lief mens.

Sensueel genot
10-03-2018
Alexia

Alexia heeft echt prachtige vormen. Echt om van te smullen. Ik kon niet van haar prachtige rondingen af blijven. Als ze haar wulpse blik toont dan ben je om. We hadden het ook echt gezellig. Lekker spelen met elkaar en Alexia weet dit spel lekker op te bouwen. Ik heb genoten van een bijzonder mooie en lieflijke dame.Om je vingers bij af te likken.
Dikke X en zeker een aanrader.(ze is nog mooier dan op de foto's)

Maak een afspraak met Alexia
Ik vrees voor talloze huwelijksaanzoeken...
01-03-2018
Lisa

Een paar dagen geleden een VIP-massage gehad van Lisa, een veel gevraagde en dus druk bezette masseuse. En ik moet zeggen: een absolute aanwinst voor Carpe Diem! Aantrekkelijk gezichtje, prachtig, regelmatig gebit, verleidelijke ogen, zacht, bijna verlegen stemgeluid (door haar wil je 's morgens wakker gemaakt worden!), heerlijk, vol welvend bovenlichaam en schattig welvend buikje. Ze is slank, maar niet mager. Gelukkig niet!
Haar massage is heerlijk en vooral ontspannend. Ik adviseer een tantra-massage.
En nog een advies: wacht niet te lang met het boeken van een massage van Lisa, want ik vrees voor veel huwelijksaanzoeken.

B

Maak een afspraak met Lisa
Een ontregelde ervaring.
01-03-2018
Kensi

Het zoekschema afstand-nabijheid is mogelijk een leerpunt, ze treedt indringend binnen in je kwetsbaarheid. Dit bracht een reflectief proces op gang, met meer persoonlijke inzicht als resultaat. Een woord van dank is passend bij de ervaring die zij teweeg heeft gebracht.

Te kort geboekt.
28-02-2018
Tatum

Volgende week gaan we langer plezier maken Tatum
Heel verslavend en goede masseuze met schitterende bilpartij πŸ˜‰kus Kurt

Maak een afspraak met Tatum
Lisa is een lief en zachtaardig en adembenemend mooie dame een genot !!
28-02-2018
Lisa

Vandaag een super massage gehad van de stralende en zeer lieve Lisa , ik had voor het eerst een afspraak gemaakt met Lotte , daar komt een beeld schone dame aan met een lief koppie met verleidelijk twinkelende blauwe ogen .
Lisa massage is ongekend, ongeëvenaard en onverbeterlijk. Ze masseert met veel aandacht, een genot en heerlijke, hemelse lichaam. het begint al met samen douchen en dan in bad . Lisa is een lieve en warme persoonlijkheid en masseert vol overgave en met passie.
Een ongelofelijke schoonheid, met een zeer bijzonder lieve uitstraling .
Heerlijk hoe zij de massage geeft, heel opbouwend, verleidelijk en sexy.
Alleen je lichaam al is om er van te genieten bij het zien. een van de beste tot nu toe ..en ik verzeker je !!!
Zeker een aanrader en verslavend, herhaling gevaar enorm een genot !!!!!
de massage kan ik nog weken voelen, jou zachte lichaam en spelen handjes maken mij een gelukkige man, bedankt lieve Lisa en tot de volgende keer.

Deze dame geeft meer dan 100% !!!
tot snel lieve Lisa 27-02-2018 14.00 uur .

Gr XXXX

Maak een afspraak met Lisa
topper superdame verstaat haar vak ...echt een van de beste ...
26-02-2018
Gina

Topdame Gina ...verstaat haar vak ...zo sensueel en alles met RESPECT....raad haar iedereen aan ...een van de beste tot nu toe ..en ik verzeker je kom al jaren in de salons ...tot gauw lieve Gina ...toppertje 😘😘😘

Maak een afspraak met Gina
SUPER TOF!!
26-02-2018
Gina

Gina waar was jij voor die tijd?? Een te gekke beleving zoals jij met je lekkere lichaam over me heen gleed. Ik voel de spanning nog!! met heel veel gevoel heb jij mij in opperste extase gebracht. Ik kan bijna niet wachten om snel weer af te spreken. Het is gezond verslavend. !!

Maak een afspraak met Gina
Super kan nie beter
25-02-2018
Isabella

Vandaag voor de zoveelste keer bij Isabelle geweest was weer heerlijk ben iedere keer verrast hoe goed ze is probeer iedere week te gaan is een hemels genot om door haar gemasseerd te worden

Maak een afspraak met Isabella
Het was super
25-02-2018
Gina

Ik hoop je weer snel te zien .het was super goed.fijne massage van begin tot het eind

Maak een afspraak met Gina
Massage verrassing
25-02-2018
Gina

Gina verveelt geen moment . Wat een heerlijke vrouw en wat een zalige massages.. Sensueel, erotisch, en spannend, genoten van het begin tot het einde.
kom heel gauw terug! liefs en een dikke kus! en een hele dikke 10!!!

Maak een afspraak met Gina
Heerlijk, eerlijk, gezellig, heel bevredigend.
22-02-2018
Isabella

Isabella is een echte gastvrouw. Meteen een ontspannen sfeer en ze weet wel waar je voor komt. Heel vertrouwd en fijn, fijn.

Maak een afspraak met Isabella
ongelofelijke schoonheid ,Super teder en sensueel. een Schatje !
20-02-2018
Kensi

ik had voor het eerst een afspraak gemaakt met Kensi , en nu inmiddels voor de tweede keer in zeer kort tijd . daar komt een beeld schone dame aan in een smaakvol geklede jurk . met een lief koppie met verleidelijk twinkelende ogen en prachtig donkere haar.
Kensi massage is ongekend, ongeëvenaard en onverbeterlijk. Ze masseert met veel aandacht, met haar knuffelhanden en heerlijke, hemelse lichaam. het begint al met samen douchen .Kensi is een lieve en warme persoonlijkheid en masseert vol overgave en met passie.
Een ongelofelijke schoonheid, met een zeer bijzonder karakter die mij volledig van de kaart bracht.
Heerlijk hoe zij de massage geeft, heel opbouwend, verleidelijk en sexy.
Zeker een aanrader en ik hoop haar snel weer te mogen bezoeken.
een 10 waardig Xxxtjes

Kensi ik had je belooft de tweede poging
afgelopen zondag 18-02-2018

Paradijs
15-02-2018
Lisa

 Lisa is een lotje uit de hemelse loterij. Wat een mooie verschrikkelijk mooie vrouw. Ik heb vanmiddag het genoegen gehad om anderhalf uur met deze vrouw door te brengen. Het was echt te goed voor woorden. Bedankt lieve Lisa en zeker tot weerzien. πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

Maak een afspraak met Lisa
ongelofelijke schoonheid ,Super teder en sensueel. en een hele mooi lach !!
14-02-2018
Kensi

ik had voor het eerst een afspraak gemaakt met Kensy , daar komt een beeld schone dame aan in een smaakvol geklede jurk . met een lief koppie met verleidelijk twinkelende ogen en prachtig haar.
Kensy massage is ongekend, ongeëvenaard en onverbeterlijk. Ze masseert met veel aandacht, met haar knuffelhanden en heerlijke, hemelse lichaam. het begint al met samen douchen .Kensy is een lieve en warme persoonlijkheid en masseert vol overgave en met passie.
Een ongelofelijke schoonheid, met een zeer bijzonder karakter die mij volledig van de kaart bracht.
Heerlijk hoe zij de massage geeft, heel opbouwend, verleidelijk en sexy.
Alleen je lichaam al is om er van te genieten bij het zien. Wat hebben je ouders een mooi schepsel op de wereld gezet. Chapeau!
Zeker een aanrader en verslavend, herhaling gevaar enorm !!!!!

een 10 waardig Xxxtjes

Het was super met isabela.ik kom zeker terug
10-02-2018
Isabella

Super massage.

Maak een afspraak met Isabella
Je voldeed precies aan mijn verwachtingen en nog veel meer. Ik had de afspraak vorige week al gemaakt, het was het wachten waard. Een supermasage was het, mooi mens jij, supervrouw. Ik kom snel terug. W.
05-02-2018
Maria

W.

Maak een afspraak met Maria
Genoten
31-01-2018
Tatum

Een geweldige ervaring gehad met Tatum. Eerst wat gespeeld en daarna een erg fijne massage gehad. Al met al genoten. Volgende keer een normale massage, als je daar van kan spreken met haar.

Maak een afspraak met Tatum