Masseuse Reviews

Erotisch

!! Tot onze grote spijt heeft ook Carpe Diem haar deuren moeten sluiten i.v.m. de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. We wensen alle betrokken veel sterkte en hopen u snel, en in goede gezondheid, over enkele weken weer te mogen ontvangen in onze salon. Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen !!

-

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
Hygiëne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Geweldig
12-04-2019
Nicole

Lieve Nicolle vandaag bij je geweest, was voor mij de eerste keer maar met een woord !! Het was geweldig, wat ben jij een mooie vrouw, ga zeker snel bij je terug komen xx

Klanten Vertellen
uit
08-08-2018

Mijn ervaring is briljant, alsof ik naar een beautysalon ga! ik kom hier werkelijk zeer voldaan van terug. Totaal uitgerust heerlijke dames die voldoen aan iedere wens van de man en of vrouw? Mijn eerste ervaring was Nooy, Wing, Jada. Het bijzondere van zo'n massage de aanraking met hun specialisme en discretie is gewoon heel proffesioneel waardoor je ook je gelijk op je gemak voel, en er zullen er zeker nog velen volgen. Twee van deze prachtige meiden samen met mij heb ik nog niet ontdekt maar lijkt mij ook geweldig. Een van de tot nu toe mooiste accommodaties van ons land die ik heb gezien. Wat ze beloven dat doen ze ook!

Sensueel en Passioneel
10-04-2019
Julia

Wat een heerlijke dame die Julia, lief, gezellig, mooi en spannend.
Ben al vaker bij Julia geweest en elke keer raak ik weer in extase.
Ze weet je telkens weer in hemelse sferen te brengen met haar prachtige lichaam
en sensuele massages.
Een fantastisch vrouw met prachtige stevige natuurlijke borsten, waarvan
elke man van dromen kan.
Volgende keer opnieuw genieten bij Julia.

Maak een afspraak met Julia
Klanten Vertellen
Martin uit Eindhoven
27-02-2018

Iedereen zou dit minstens 1 keer in zijn leven mee moeten maken. Wow wat is dit een gave ervaring

Magisch, x
07-04-2019
Maria

Bij binnenkomst ontvangen door een mooie puur natuur vrolijke beauty, ik voelde me meteen op men gemak... De massage die was hemels, alsof alle stress van me af viel en ik in de hemel was beland, Bedankt voor deze supermooie ervaring, ik ga nog lang nagenieten.... 😘 Xxx

Maak een afspraak met Maria
Bijzondere ervaring❤️
04-04-2019
Jada

Jada dit was heerlijk om te ervaren. Een heel apart gevoel😍😍. Hier laat ik het niet bij zitten😃. Tot volgende week.

Gr Afrika

Moet ik nog meer zeggen?
01-04-2019
Wendy

Wendy is echt een schatje,
Ik heb echt de beste massage ooit, ..van haar gehad!!
We hadden lol en ze heeft een geweldig gevoel voor humor!!
Ze is, ....gewoon geweldig !!
Ze gaf me wat ik even nodig had, en daar ben ik haar heel dankbaar voor!
Sensueel en betrokken .
Ze weet echt waar ze mee bezig is!!
Wendy,.....dank je
Mark

Maak een afspraak met Wendy
De beste ooit!
28-03-2019
Isabella

Het was erg lang geleden dat ik me weer eens liet masseren. Weer meteen verkocht toen ik je zag. Isabella je bent en blijft de beste. Tot snel x

Maak een afspraak met Isabella
Amazing 🔥
23-03-2019
Nicole

Duo olie massage van Nicole en jullia was ongelooflijk hemels . Teasend en plagend mij naar een Gumshot gebracht die niet te beschrijven was.. en jullia zei jij hebt echt een grote ... nog nooit Zo een grote gezien. Thanx voor t compliment en Nicole Jullia jullie zijn echt een wereld duo kom snel
Terug voor
Een massage . 🔥🧡💘♥️😍🔥🔥😘😘 groetjes heel veel liefs 😘😘😘 Tk

Allemachtig!!
14-03-2019
Wing

Dit is moeilijk te omschrijven voor een ervaren wandelaar die nog nooit een review heeft achtergelaten. Maar als het in een zin mag... Wing geeft me vleugels en laat me vliegen naar de zon.
Kus, Niels

Lief en toch supersexy
02-03-2019
Nooy

Nooy heeft mij verrast een superlekkere massage. Ik ben wel wat gewend, maar deze dame heeft een paar voor mij nieuwe moves gebruikt die mij zeker doen terugkomen.
Leon

Maak een afspraak met Nooy
Om nooit meer te vergeten.beter als dit is er niet
28-02-2019
Nooy

Ben al een paar keer bij nooy geweest.iedere keer gebeurt er iets tijdens de massage wat ik niet kan uitleggen,het is niet te beschrijven.dit lukt geen andere masseuse. Na de massage zit zij nog dagen in je hoofd.lieve nooy ,tot binnenkort 😘😘😘

Maak een afspraak met Nooy
Het was super
27-02-2019
Lena

Lena je bent een topper tot gauw grt Johan

Maak een afspraak met Lena
Geweldig
16-02-2019
Jennifer

Ben afgelopen woensdag bij Jennifer geweest in 1 woord WoW!
Deze masseuse stelt je helemaal op je gemak zeer proffesioneel en ervaren masseuse !

Ongelofelijk fijn :)
16-02-2019
Stephanie

Wat een heerlijke meid die Stephanie,
ze masseert geweldig en je kunt goede gesprekken met haar voeren.
en natuurlijk haar lichaam is heerlijk.
Ik heb erg genoten laatst van de 1,5 uur, hoop je snel weer te mogen zien.

Groetjes.

Maak een afspraak met Stephanie
een niet te overtreffen ervaring met Wendy. Wat een geweldige ervaring!!!
15-02-2019
Wendy

Vandaag voor de eerste keer bij Wendy geweest. Zenuwen gierden wel een beetje door mijn lijf en dat had ze goed in de gaten.
Wat een ontzettende fijne lieve meid. Zeer prettig gezelschap en meer dan geweldige masseuse. Al mijn verwachtingen zijn enorm positief overtroffen en ik zou me zwak uitdrukken dat de kans op herhaling aanwezig is. Voor mij geldt, dat ik nooit meer anders wil dan Wendy. Een rating van 5 hartjes is echt te weinig!
Wendy, super bedankt voor een heerlijk uurtje en de speciale aandacht die ik mocht ervaren. Ik was echt op mijn gemak en ik heb super heerlijk genoten.
Zeer zeker tot een volgende keer. Groetjes en X van Leon

Maak een afspraak met Wendy
Super fijn
14-02-2019
Kim

Dit was een super fijne en intense massage, voor herhaling vatbaar!

X Jordy Veld Tapia

Geweldig
10-02-2019
Wendy

Vanmiddag verrassings bezoek gebracht
Kwam wendy zich voorstellen
Was gelijk vetkocht
Echt een topdame
Weet hoe ze een man moet laten genieten
Echt topmasseuze
Daarnaast ook nog plaatje om te zien
Lief karakter
Ik schrok alleen dat de tijd zo snel om was
Goed taken
Volgende Keer wat Langer boeken
Wendy is echt mijn nieuwe verslaving
Wendy bedankt voor de heerlijke middag
Tot snel weer
X x Henry

Maak een afspraak met Wendy
Gisteravond weer genoten van jou lekkere masage
10-02-2019
Isabella

Wat was het heerlijke masage gisteravond

Maak een afspraak met Isabella
VIP op z'n lekkerst
05-02-2019
Marlou

Wat een geweldig fijne meid! superlatieven schieten te kort. Je ziet het al als ze binnenkomt. Een fantastisch lichaam, mooie borsten, super billen. elegance op en top! Van douche naar bubbelbad en massage tafel, Marlou weet je uitstekend te raken. Met haar mooie ondeugende ogen kijkt ze dwars door je heen, ieder keer opnieuw weer met volle overgave!
Marlou jij bent mijn gezondste verslaving!! VIP op zijn lekkerst

Opwindend relax heerlijk
28-01-2019
Marlou

Ja wat zal ik zeggen!
Het was gewoon heerlijk , relax en heb super genoten van deze heerlijke Marlou
En het is zeker niet de laatste keer.
Haar lichaam ze masseert met haar handen borsten en billen en slaat werkelijk geen plekje over. De volgende keer ga ik weer voor de tantra heerlijk met warme olie blijft ze plagen.
Marlou tot snel x
Jan

Wat een PAREL!
25-01-2019
Nicole

Lieve Nicole,

Vorige week heb ik mij nogmaals onderhandelen laten nemen door Nicole. Zij kwam mij halen in een heel mooi sexy jurkje, en vroeg of ik wilde volgen: daar zij ik geen nee tegen😜! Eenmaal op de kamer hebben wij heerlijk en lief staan knuffelen. Nicole is zo ontzettend aardig en doet er alles aan om zich te verdiepen in haar client. Het voelt daardoor zo vertrouwd hoe zij met je omgaat❤️. Na haar heerlijk behandeling, die overigens echt werelds te noemen is , hebben wij nog heerlijk nagesproken over onze bijden levens. Nicole is zo grote lieverd met het hart op de juiste plaats! Hierdoor is mijn hart weer sneller gaan kloppen😍!

Lieve Nicole, wil je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de super gezellige en mooie tijd die ik met je heb mogen doorbrengen! Tot heel snel. Liefs P

Gewoon geweldig
19-01-2019
Nicole

Lieve Nicole 😘😘😘😘😘
Jij was vandaag weer geweldig je weet mij elke keer weer te verrassen ik kom zeker terug
Groetjes S xxxxxxxxxxx😘😘😘😘