Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
Hygiëne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Super
29-08-2018
Isabella

Voor het eerst, en zeker niet voor het laatst, bij Carpe Diem geweest. Ik ging voor de VIP behandeling van 2 uur. Afspraak was met Isabella. Eerst samen douchen, daarna in het grote bad plaats genomen alwaar Isabella en ik elkaars lichamen begonnen te ontdekken. De vreugde werd nog vergroot door een fles champagne die door Carpe Diem werd aangeboden. Wat een service. Na verloop van tijd stelde Isabella voor om voor de massage naar een andere kamer te gaan, waar een massage tafel staat. Eerst gaf Isabella mij een heerlijke massage, daarna was het mijn beurt om haar te masseren. Ik heb echt een top middag gehad en hopelijk lukt het deze week weer om met haar af te spreken.

Maak een afspraak met Isabella
Klanten Vertellen
uit
08-08-2018

Mijn ervaring is briljant, alsof ik naar een beautysalon ga! ik kom hier werkelijk zeer voldaan van terug. Totaal uitgerust heerlijke dames die voldoen aan iedere wens van de man en of vrouw? Mijn eerste ervaring was Nooy, Wing, Jada. Het bijzondere van zo'n massage de aanraking met hun specialisme en discretie is gewoon heel proffesioneel waardoor je ook je gelijk op je gemak voel, en er zullen er zeker nog velen volgen. Twee van deze prachtige meiden samen met mij heb ik nog niet ontdekt maar lijkt mij ook geweldig. Een van de tot nu toe mooiste accommodaties van ons land die ik heb gezien. Wat ze beloven dat doen ze ook!

Fantastische massage, heerlijk lichaam
28-08-2018
Kate

Lieve Kate,
Wat heb ik genoten van jou sensuele handen en je heerlijke lichaam.
De kans op verslaving is groot
Tot snel

Klanten Vertellen
Martin uit Eindhoven
27-02-2018

Iedereen zou dit minstens 1 keer in zijn leven mee moeten maken. Wow wat is dit een gave ervaring

De kermis van de hormonen!!
27-08-2018
Maria

Een aantal zondagen geleden heb ik mij laten masseren door Maria. Bij aankomst zat zij al op mij te wachten in een zeer verrassende outfit waardoor de hormonen al door mijn lichaam gierde voordat we op de mooi kamer waren. Het feest begint als Maria je aan kijkt met haar prachtige pretoogjes die meer dan een trilogie vertellen. Ze heeft mij niet verteld aan welke academie zij heeft gestudeerd voor de lichaamskunst! Maar een ding weet ik 1000% zeker dat zij daar cum laude is afgestudeerd! Het is een beleving die je zelden mee gaat maken. ze is lief,charmante, ongelofelijk aardig en een op en top masseuse!!!

Heel veel liefs,

Lodewijk.

Maak een afspraak met Maria
Fantastisch
25-08-2018
Nienke

Het was opnieuw weer een uur genieten met deze prachtige vrouw!
Kan niet wachten om weer te gaan, hihihi...X

Maak een afspraak met Nienke
Heerlijk relaxed
20-08-2018
Jennifer

Na warme douche , ging ik ontspannen op een rubberen matras liggen. We luisterden beide naar het geluid van de waterval en met haar lichaam en fantastische mooie borsten werd ik gemasseerd. Kom zeker nog eens terug en dan gaan we heel veel schuim inzetten, 10 punten 😊

Verrukkelijk!!!
14-08-2018
Isabella

Vandaag weer een heerlijk anderhalf uur met Isabella doorgebracht! Wat een prachtige, gezellige en lieve vrouw is zij toch.
De genieter in mij is weer volledig verwend: onze lichamen zijn inmiddels zo vertrouwd met elkaar.
De romanticus in mij is aan het dromen geslagen: als ik toch een stuk jonger was dan zou ik haar ten huwelijk vragen, ik voel me steeds zo geweldig op mijn gemak bij haar.
Nadien op weg naar de sauna, was ik even heel mijn besef van tijd en plaats kwijt, zo ver was ik hemelse sferen geraakt. Pas na een koud dompelbad keerde mijn realiteitszin weer terug. Zij is gewoon een superprofessionele vakvrouw, THE TOP OF THE BILL.
Dankjewel Isabella, ik heb weer zo enorm genoten. Tot gauw. xxx

Maak een afspraak met Isabella
boven verwachting
14-08-2018
Tatum

Een zomer vol hoogtepunten!!
Dacht ik tegen half augustus 2018 dat het niet warmer en heter kon, belandde ik bij toeval bij Tatum voor een massage. Dat was heter dan de hete zomer, maar vooral ook warmer door het empathisch vermogen van een mooie vrouw, die deskundigheid paarde aan sympathie.
Waar je als buitenstaander schrikt van een woordje als s.m., ontmoet je hier de werkzaamheid van 'de zachte krachten' in het veld van 'soft s.m.', evenwel strak geregisseerd door een vakbekwame masseuse. Een verbluffende ervaring!!! De zomer mag voorbij zijn, maar niet de hoogtepunten die mogelijk zijn op een saaie dag of een regenachtige avond, als je je meldt bij teasing Tatum in de riante omgeving van Carpe Diem.

lekker
13-08-2018
Yoyo

Yoyo is een leuke lieve Thaise meid babbelt graag en geeft je een goede massage ziet er goed uit ,heb er van genoten kom zeker terug bij haar.

Maak een afspraak met Yoyo
Ultiem genot...x
12-08-2018
Maria

voor het eerst bij Maria... Ze is het meer dan waard, ultiem genoten, fantastisch. ik kom gauw terug. Wat een pure heerlijke, eerlijke schoonheid. X

Maak een afspraak met Maria
Het was super ik kom zeker terug
10-08-2018
Isabella

Echt super genoten.het was van af begin tot eind een top massage.en een super hogtepunt.ik hoop je sneel eer te zien xxx corne

Maak een afspraak met Isabella
hemels
05-08-2018
Kensi

ik geloof weer spontaan in de schoonheid van het leven, al is dit toch een duiveltje die je doet happen naar adem en verlangen naar meer.....

Meer dan geweldig!!
28-07-2018
Nienke

Echt geweldig genoten kan niet anderszeggen van t begin tot t eind een topmassage gehad .Nogmaals dank vr t heerlijke uurtje topper lieverd dikke knuffel.X X X warme groet mark

Maak een afspraak met Nienke
top
21-07-2018
Nienke

top

Maak een afspraak met Nienke
Wat een beauty!
21-07-2018
Nienke

Lieve Nienke,

Een aantal weken geleden was ik op zondagavond bij jou als laatste! Wat een grote geluksvogel was ik dat jij voor mij tijd had!

Jij kwam mij tegemoet in je prachtig mooie groene jurk waar ik nog een opmerking over heb gemaakt hoe jij eruit zag! Langzaam trok jij je prachtige dress uit en daaronder verscheen een meer dan formidabele body waar ik mijn ogen op heb uitgekeken. Buiten het fysieke ben jij ook een pracht vrouw van binnen. Je nam alle tijd en rust om samen kennis te maken en stelde mij ook helemaal gerust om samen in de moet te komen. Je was zo bijzonder lief je gaf zoveel liefde dat ik daarop helemaal vertrouwde! Wat een ongelofelijk kunstenaar bent jij op de tafel! Ik heb er nog weken of lopen dromen wat jij met mijn lichaam hebt gedaan!! Lieve lieve lieve Nienke, hoop je snel weer onder jou regie te mogen komen! Lieverd dikke kus en tot snel!

Pieter!

Maak een afspraak met Nienke
Dank je wel , lieve Tanja, dat je weer terug bent bij Carpe Diem .
18-07-2018
Tanja

Het is o zo fijn om weer door jouw gemasseerd te worden en lekker samen te kunnen knuffelen . Ik hoop nog dikwijls bij jouw terug te mogen komen.
Je bent geweldig , lieve Tanja .

Heerrrrrrrrrlijk!!!
10-07-2018
Maria

Dag heerlijke stoutert
Je hebt t echt geweldig gedaan
Ik kom zeker eens terug bij volle maan!

;-)

Maak een afspraak met Maria
Hartelijk, verleidelijk, heet....
06-07-2018
Tanja

Zelfs onder de zeer warme zomerse omstandigheden is Tanja enthousiast, om de geboekte hemelse Tantra massage van maar liefst 2 uur, te geven. En wat een fantastische tijd is het geweest! Je zachte warme handen, je hartelijkheid, je relaxte houding, je killer body,......(zucht) Kortom, het was geven en nemen maar wat een hemelse balans hebben wij gevonden. 😊

beter bestaat niet
05-07-2018
Kensi

Kensi is een ware schoonheid, een echte godin, alles is mooi aan haar, zij is bijzonder intelligent en uiterst sociaal, de beste masseuse die ik in tien jaar heb ontmoet en een gave, harmonische persoonlijkheid die in alle opzichten respect verdient.

Super heerlijk
01-07-2018
Isabella

Isabella je bent gewoon al een heerlijke meid om te zien.en wat je doet is niet te beschrijven .Heerlijk genoten van je en van je heerlijke lichaam ik geniet er nog van XXXjes Roland

Maak een afspraak met Isabella
Fantastisch
30-06-2018
Nooy

Fenomenaal

Maak een afspraak met Nooy
super fijne sensuele massage
30-06-2018
Jada

Vandaag super massage gehad van de stralende en zeer lieve Jada , ik had voor het eerst een afspraak gemaakt met Jada , daar komt een beeld schone dame aan met een lief koppie met verleidelijk twinkelende bruine ogen . en een zeer mooie lach !!!
Jada massage is ongekend, ongeëvenaard en onverbeterlijk. Ze masseert met veel aandacht, een genot en heerlijke, hemelse lichaam.
Mooi figuur, mooie borsten en bovenal een blik in haar ogen die verraden dat ze er zin in had. Vanaf het eerste contact tot vertrek was er een sensuele spanning. Ze voelde perfect aan wat ik wilde. Belangrijker nog ze genoot er zelf van. Voor mijn gevoel was er een wederzijdse klik, Dit was zo heerlijk. Masseren als de beste...heel mooi lichaam dat ze goed gebruikt. Geen haast gevoel. Kon wat mij betreft ook niet beter.
Jada is een lieve en warme persoonlijkheid en masseert vol overgave en met passie.
Een ongelofelijke schoonheid, met een zeer bijzonder lieve uitstraling .
Heerlijk hoe zij de massage geeft, heel opbouwend, verleidelijk en sexy.
Alleen je lichaam al is om er van te genieten bij het zien. een van de beste tot nu toe ..en ik verzeker je !!!
Zeker een aanrader en verslavend, herhaling gevaar enorm een genot !!!!!
de massage kan ik nog weken voelen, jou zachte lichaam en spelen handjes maken mij een gelukkige man, bedankt lieve Jada en tot de volgende keer.

Deze dame geeft meer dan 100% !!!

Maak een afspraak met Jada