Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
Hygiëne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Grandioos
05-01-2018
Chantal

Wat een vakvrouw. En een schatje. Dikke 10! Ik kom zeker weer!

Okay
28-12-2017
Roos

Roos heeft een goede babbel en masseert heerlijk. Jammerlijk is alleen dat ze wat chaotisch is en snel afgeleid is. Ze krijgt van mij een voldoende, maar misschien verwachte ik ook teveel. Groet Harry.

Heel fijne dame
23-12-2017
Janet

Echt een prachtige getinte dame, heel groot en stevig maar wel slank. Ik vind echt alles mooi aan haar, van haar prachtige ogen tot haar stevige kont. We hadden echt leuk contact en ik heb heel erg genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Maak een afspraak met Janet
Totaal genieten! Eigenlijk zijn er geen woorden voor
21-12-2017
Nienke

Nienke, jeetje als je het over goddelijk hebt zoals de site aangeeft dan is dat een understatement en dat verwoordt het zelfs niet genoeg. Ze is echt een prachtige verschijning en naast dat wat ik persoonlijk misschien wel belangrijker vind grappig, speels, plezier in het vak naar mijn idee en ronduit een goed karakter denk ik.
Heb daarnet zonder twijfel de meest ontspannende tijd ooit gehad, had een uurtje gereserveerd maar kon gelukkig tijdens de massage verlengd worden naar twee uur.
Nienke, allemachtig, de massage was elke cent meer dan waard! Hoogtepunt of niet maakt niet uit (hoef je je ook niet schuldig over te voelen ;) ) het was ronduit super!
Als de portemonnee weer enigszins gevuld is zie je me vast en zeker nog een keer verschijnen.

Alle dames van Carpe Diem en nu specifiek Nienke van alvast prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar en tot de volgende keer!

Groetjes

Maak een afspraak met Nienke
je was gistermiddag weer gewdig goed bedankt
18-12-2017
Janet

heb weer lekker genoten

Maak een afspraak met Janet
Heel fijn
18-12-2017
Al onze relaties: Fijne Koningsdag

Ik wens jullie allen ook fijne feestdagen.
Dank voor de fijne momenten.
Groet Har...

Heerlijk
17-12-2017
Fleur

Fleur is een lieve echte Hollandse meid met prachtige borsten en heb zeker genoten . En kom zeker eens terug een aanrader gr Patrick

Tatummmmmm..
13-12-2017
Tatum

Wist niet dat er zulke leuke masseuses waren bij carpediem!!
Hele lieve en gezellige meid!
Bedankt voor een fijn uurtje spelen in bad!

Aanradertje!!
11-12-2017
Maria

Voor de tweede keer een zondagje bij Maria geweest voor een massage.Op en top Hollandse Heerlijke borsten,,
ik kan er geen genoeg van krijgen!
Je bent een gezellige meid met een spannend randje, echt een goede nieuwe aanwinst!

Maak een afspraak met Maria
Mooie ervaring maar...
10-12-2017
Wing

Mijn vriendin wilde mij verwennen en dat deed ze met Wing. Geweldig lichaam en heerlijke massage.
Blijkbaar had ze weinig ervaring met stelletjes. Een mooi kado! Dank aan mijn schatje xxx

Maak een afspraak met Wing
2e keer Tatum...verslavend...mmm
05-12-2017
Tatum

Heerlijk..magische handjes!😏

het was een geslaagd duo
04-12-2017
Nienke

hallo Nienke het was een zeer geslaagd duo met Lisa samen het laatsts half uur nog zeer genooten met Lisa je ziet me gauw weer nienke

Maak een afspraak met Nienke
het was buitengewoon goed
04-12-2017
Roxy

vandaag een duo met lisa en nienke gehad en nog een half uur met lisa verlengd ze was nieuw maar deed het zeer goed

Maak een afspraak met Roxy
Perfect
01-12-2017
Tatum

Ondanks mijn blauwe plek heerlijk😀

Geweldig
30-11-2017
Tanja

Lieve Tanja .
Al meerdere keren bij jou geweest.
En iedere keer een groter feest.
Die grijze Piet vindt dat zo fijn.
Om telkens weer bij jouw te zijn.
Fijn Sinterklaasfeest.

Geweldig
27-11-2017
Wing

Bedankt!!

Maak een afspraak met Wing
Zeer aangenaam
26-11-2017
Roos

Roos is een leuke dame met een goed luisterend oor en een fijne gespekspartner. Haar massage was geweldig fijn, ik kom zeker nog terug voor haar. Ze is mooi en lief.

X
Joh

Super
23-11-2017
Nooy

Een onovertroffen ervaring wel altijd gedacht en stilletjes ook gehoopt ! Wat kun je, en mag je verwachten? Niets is minder waar, werkelijk fantastisch. Een massage van een totaal onbekende vrouw die je zoveel rust en voldoening geeft in maar 90 minuten! Dan heb je als masseuse wel wat in huis dat heet ervaring. Wat betreft de salon, Carpedieum, is de meest mooie verzorgde accommodatie die ik heb gezien geheel van deze tijd clean en het personeel is zeer behulpzaam en zeer vriendelijk, wat je al gelijk een fijn en behaagdelijk gevoel geeft. Voor mij zeker een aanrader, ik kom zeker hier weer terug. Dank voor het genot en de bijzondere ervaring wat ik bij jullie heb gekregen.

Maak een afspraak met Nooy
Tanja: een hooggevoelige tantra specialiste
22-11-2017
Tanja

Sinterklaastijd - rijmtijd! En wat rijmt er - een beetje - op Tanja? Juist!... Tantra! En Tanja is een echte tantra specialiste!
Ik had eigenlijk een VIP massage afgesproken, maar Tanja is niet zo'n badeend. De tantra massage is haar favoriete massage. En dat bleek: met haar hooggevoelige handjes; ultra spannend welvende bovenlichaam, oftewel: haar weelderige knuffelboezem gleed ze soepel en gracieus over mijn lichaam.
Het klikte ook enorm tussen ons, maar we zijn allebei hooggevoelige kreeften hoogste waarschijnlijk HSP-ers - en we delen ook zo'n beetje dezelfde belangstellingswereld.
Voor mij een van de beste masseuses van Carpe Diem. Een supervrouwelijke supervrouw en een supermasseuse!
Volgende keer gewoon een tantra massage!

Bas

Een fijne ontmoeting
18-11-2017
Julia

Het was erg fijn om voor de eerste keer met Julia te mogen genieten.
Zij gaf mij een fijne girl friend gevoel. Ik kom zeker snel terug bij Julia.
Liefs voor jou Julia. Gr. Har..

Maak een afspraak met Julia
Een fijn contact
16-11-2017
Julia

Na lange tijd weer terug bij CD.
Julia was beschikbaar.
Het was fijn met haar.
Zij gaf mij een heerlijke massage.
Haar Tantra was geweldig.
Zij maakte bracht mij met haar ogen in extase.
Ik kom gauw weer terug bij haar.
Har..

Maak een afspraak met Julia