Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Olala...bellissima
02-07-2023
Julia

Dank je wel Julia 😋

Wat was het een zeer prettig samenzijn!

Ik kom zeker nog een keer terug, je laatste gast van zaterdag 😍

Heel ontspannen, sensueel, gewoon genieten
01-07-2023
Rachelle

Mijn eerste ervaring bij CD was ronduit geweldig. Eigenlijk ging ik voor eens een alternatieve massage van mijn vermoeide spieren, maar al kort na het begin bleek ik erg opgewonden te raken van het prachtige lijf van Rachelle die mij meenam in een sensuele reis van een uur naar een volledig ontspannen lijf. Haar aanrakingen lieten mij ver wegdromen naar een eiland waarin we elkaar passievol wilden beminnen. Wie weet wat een volgende keer zal brengen, want dit was niet voor het laatst.

Maak een afspraak met Rachelle
Genoten met een grote, zachte G :-D
01-07-2023
Jennifer

Intuïtief afspraak gemaakt met Jennifer. Eerste keer. En oh heb ik gelijk gekregen! V.I.P. massage is het ook echt geworden. Precies dat wat ik nodig had. Jacuzzi gespetter met schoonheid Jennifer, wat is ze mooi. En gezellig is een understatement. maar toen... genieten van en verdomd hete sexy massage,

Deze dame weet zo goed hoe ze een man verwennen kan. Mmmmmh!
Ik heb zo genoten van mijn afspraak. De temperatuur in de kamer steeg snel een paar graden. Het regent buiten, het is tropisch bij Jennifer. Dank je wel. onze afspraak laat me nog wel even na tintelen.
Blij me weer man te voelen! Wil gauw weer nieuwe afspraak met je.

Carpe Diem vestiging Boxtel dank je voor jullie gastvrijheid. Jullie boffen maar met deze prachtige dame met een warm lief hart. Ze is one of a kind!

Maak een afspraak met Jennifer
Queen of Tantra
30-06-2023
Paris

I've always wanted to visit Paris so when Paris came to Boxtel I jumped at the chance. I like surprises but I never expected this. She may be new to CD but she's definitely not new to Tantra! I think she has been on all the courses in the world because she gave me the best Tantra massage ever. I still can't believe it.
Paris, many many thanks, I'm really looking forward to seeing you again.
M.

Maak een afspraak met Paris
Dubbel plezier
29-06-2023
Bo

Vandaag 29 juli met mijn 2 favoriete dames een duo vip massage gehad
Bo en Bloem
Jullie waren fantastisch
Ik heb ervan genoten

Tot snel lieve Bo
Liefs Robin xx

Dubbel plezier
29-06-2023
Bloem

Vandaag 29 juni met mijn 2 favoriete dames een duo vip massage gehad
Bloem en Bo
Jullie waren alle 2 fantastisch
Ik heb ervan genoten

Tot snel bestie
Liefs Robin xx

Maak een afspraak met Bloem
Dubbel plezier
29-06-2023
Bloem

Vandaag 29 juni met mijn 2 favoriete dames een duo vip massage gehad
Bloem en Bo
Jullie waren alle 2 fantastisch
Ik heb ervan genoten

Tot snel bestie
Liefs Robin xx

Maak een afspraak met Bloem
Geweldig
28-06-2023
Bowie

Vandaag weer sinds lange tijd bij bowie geweest.
Het was weer fantastisch bedankt lieve bowie
Xxx bert

Professioneel, geruststellend en hartstochtelijk
27-06-2023
Jennifer

Op een hele professionele rustige fijne manier van erotische massage genoten van Jennifer. Zeker een echte aanrader.
Groetjes kunstgras

Maak een afspraak met Jennifer
Geweldig
25-06-2023
Monique

Monique wat was je goed het is een hele fijne en gezellige massage geworden en je weet de juiste plekjes te vinden en ik kom zeker terug naar jou voor een massage Dankjewel Frenk 💋💋

Maak een afspraak met Monique
Top massage
25-06-2023
Nooy

Nooy ken ik al jaren. Zij werkt het langst bij Carpe Diem vertelde ze mij. Dat ze die tijd daar werkt blijk wel uit haar manier van masseren.
Zeer rustig en zacht masseerde ze mij. Ook mij plagen met haar nagels was een leuke ervaring. Mijn stress verdween en mijn bloedsomloop werd beter. Zij masseert met passie en genegenheid. Mijn voeten en benen voelden lichter aan. Mijn artrose werd daardoor dragelijk. En ja, haar manier van opbouwen zorgde natuurlijk voor de nodige………
Har.

Maak een afspraak met Nooy
Super gezellig en super lekker
22-06-2023
Bo

Ik was al een paar keer eerder bij Bo geweest maar ze wordt steeds beter. Lekker lichaam, leuke gesprekken maar natuurlijk een heerlijke massage waarbij mijn staafje flink onder handen genomen werd.
Tot volgende keer lieve Bo
Liefs Hans

Helemaal geweldig
20-06-2023
Romy

Gisteren voor het eerst kennis gemaakt met Romy, had afspraak om 19:30 uur voor 1,5 uur.
Geweldige dame die weet wat ze doet, heerlijk in de omgang en zeker de moeite waard om nog vaker te gaan ontmoeten.
Neemt echt de tijd voor je en als je aan de massage toe bent dan weet je niet wat je mee maakt, haar zachte lichaam geleidelijk over je lichaam waarbij ze geen plaats vergeet 🤗.

Tot snel Romy xxx M

Maak een afspraak met Romy
Super ervaring
16-06-2023
Bloem

Gisteren een duo massage gehad met bloem en bo wat was dat geweldig zo lekker gemasseerd.
2 gezellige en mooie dames tot snel.
Xxx Bertie

Maak een afspraak met Bloem
Een teasing premiere
09-06-2023
Romy

Vandaag kennisgemaakt met Romy, een ondeugende en graag beetje plagende nieuwe masseuse bij Carpediem. In het bubbelbad was er al snel een fijne klik tussen Romy en toen moest de massage nog beginnen. Dat Romy al langer masseert is goed te merken, eindelijk weer eens erotische b2b-massage waar het hoogtepunt op een gegeven echt niet langer was uit te stellen.

Het was voor Romy haar 2e dag bij Carpediem en voor mij een prima premiere met Romy dus ik ga haar nog wel vaker gaan bezoeken!

Maak een afspraak met Romy
Mijn lieve geweldige bestie
05-06-2023
Bloem

Vandaag eens binnengestapt in Boxtel
Een leuke vip massage geboekt met
Oh ja met Bloem mijn lieve geweldige bestie haha
Veel gepraat en een leuke massage gehad

Volgende keer zal het nog leuker worden
Dat voel ik
Ik zie je snel terug bestie

Liefs Robin xxx

Maak een afspraak met Bloem
Adembenemend
03-06-2023
Bloem

Gisteren weer twee uurtjes met bloem mogen doorbrengen. was weer geweldig kan er geen genoeg van krijgen bedankt geweldige bloem
Xxx bertie

Maak een afspraak met Bloem
Rosa is een schat!
02-06-2023
Rosa

Rosa is een lieve intelligente en bovenal zeer mooie vrouw.
Ik was bij haar direct op mijn gemak.
Van de massage waarmee ze begon ben ik heerlijk ontspannen geraakt waarna ze het langzaam sensueel tot een top ervaring maakt. Daarna samen heerlijk gedoucht.

Dank je Rosa! Tot snel.

Sowee
25-05-2023
Bloem

Das weer eens wat anders, jaartje geleden laten ontmaagden vwb erotische massage door Bloem, nu voor de Teasing Sado.
Was best spannend, wist eigenlijk alleen niet wat me te wachten stond, behalve van allerlei filmpjes, maar daar klopte "gelukig" niets van.
Bloem neemt alle tijd en overlegt veel (van te voren), daarna begind het plezier.
Double the pleasure, double the fun!!

Tot over een maandje,
Kus,
P@ul

Maak een afspraak met Bloem
Mijn fantastische bestie
21-05-2023
Bloem

Bloem was vandaag weer fantastisch
Met haar een vip massage doen is geweldig en blijft geweldig
Dus volgende keer weer een fantastische vip massage (leuk) haha

Tot snel bestie
Liefs Robin xxx

Maak een afspraak met Bloem
Overdonderend !!
17-05-2023
Rachelle

Zojuist.......

Xxxx Antoine ...

Maak een afspraak met Rachelle