Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
Hygiëne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Geweldig
27-11-2017
Wing

Bedankt!!

Maak een afspraak met Wing
Zeer aangenaam
26-11-2017
Roos

Roos is een leuke dame met een goed luisterend oor en een fijne gespekspartner. Haar massage was geweldig fijn, ik kom zeker nog terug voor haar. Ze is mooi en lief.

X
Joh

Super
23-11-2017
Nooy

Een onovertroffen ervaring wel altijd gedacht en stilletjes ook gehoopt ! Wat kun je, en mag je verwachten? Niets is minder waar, werkelijk fantastisch. Een massage van een totaal onbekende vrouw die je zoveel rust en voldoening geeft in maar 90 minuten! Dan heb je als masseuse wel wat in huis dat heet ervaring. Wat betreft de salon, Carpedieum, is de meest mooie verzorgde accommodatie die ik heb gezien geheel van deze tijd clean en het personeel is zeer behulpzaam en zeer vriendelijk, wat je al gelijk een fijn en behaagdelijk gevoel geeft. Voor mij zeker een aanrader, ik kom zeker hier weer terug. Dank voor het genot en de bijzondere ervaring wat ik bij jullie heb gekregen.

Maak een afspraak met Nooy
Tanja: een hooggevoelige tantra specialiste
22-11-2017
Tanja

Sinterklaastijd - rijmtijd! En wat rijmt er - een beetje - op Tanja? Juist!... Tantra! En Tanja is een echte tantra specialiste!
Ik had eigenlijk een VIP massage afgesproken, maar Tanja is niet zo'n badeend. De tantra massage is haar favoriete massage. En dat bleek: met haar hooggevoelige handjes; ultra spannend welvende bovenlichaam, oftewel: haar weelderige knuffelboezem gleed ze soepel en gracieus over mijn lichaam.
Het klikte ook enorm tussen ons, maar we zijn allebei hooggevoelige kreeften hoogste waarschijnlijk HSP-ers - en we delen ook zo'n beetje dezelfde belangstellingswereld.
Voor mij een van de beste masseuses van Carpe Diem. Een supervrouwelijke supervrouw en een supermasseuse!
Volgende keer gewoon een tantra massage!

Bas

Een fijne ontmoeting
18-11-2017
Julia

Het was erg fijn om voor de eerste keer met Julia te mogen genieten.
Zij gaf mij een fijne girl friend gevoel. Ik kom zeker snel terug bij Julia.
Liefs voor jou Julia. Gr. Har..

Maak een afspraak met Julia
Een fijn contact
16-11-2017
Julia

Na lange tijd weer terug bij CD.
Julia was beschikbaar.
Het was fijn met haar.
Zij gaf mij een heerlijke massage.
Haar Tantra was geweldig.
Zij maakte bracht mij met haar ogen in extase.
Ik kom gauw weer terug bij haar.
Har..

Maak een afspraak met Julia
Het was super fijn
12-11-2017
Julia

Ik hoop Julia weer shel te zien.een super massage.het is een sexy dame.

Maak een afspraak met Julia
je was geweldig goed
11-11-2017
Chantal

bedankt voor de goede masage

Soraya geeft niet, maar ''trakteert'' je op een massage.
09-11-2017
Soraya

Vandaag gekozen voor Soraya. Een heerlijke praatgraag, met een sierlijk golvende killerbody.
Ik had gekozen voor een VIP-massage. En toon je veel respect en ben je lief voor haar, dan krijg je ook veel respect en warmte van haar terug. In het bubbelbad werd ik al getrakteerd op een body2body massage.
En later op de massagetafel nog een keer!
Soraya is een absolute aanwinst voor Carpe Diem en een aanrader voor u.
Doe er uw voordeel mee.
Bas

Maak een afspraak met Soraya
als in de zevende hemel..
04-11-2017
Mariska

Mariska bedankt! In een mum van tijd voelde ik me op mijn gemak en een tel later wist je meteen mijn opwinding te beantwoorden. De aanraking is zo warm, zo liefdevol....fijn om zo vastgehouden te worden. Je massage gaf me een gigantische hoeveelheid energie en......ik zie er naar uit om je weer te bezoeken.

jan

Maak een afspraak met Mariska
Super uurtje gister samenmet sweetie.jada
04-11-2017
Nooy

Nogmaals dank vr de superduo gister samen met jada was echt genieten!! Voor mij onvergetelijk warme groet X X X M

Maak een afspraak met Nooy
Wat n heerlijk uurtje was dit zeg!!
03-11-2017
Jada

Echt hemels super genieten van 2heerlijk mooie lichamen en super lieve dames die mij echt op en topverwent hebben geen plekje werd overgeslagen😆nounou dit was me t uurtje nogmaals danklieve dames vreesherhalingsgevaar!!ohoh Jullie hebben mij gevoelige snaar geraakt! Kortom was dus echt n topuurtje!! Warme groetX X X

Maak een afspraak met Jada
Versmeltend, verslavend en zeer opwindend !
03-11-2017
Tatum

Tijdens "gewone massages" begon ik steeds vaker en in steeds sterkere mate er naar te verlangen om tijdens een massage stevig te worden gebondeerd. Ik wilde in ieder geval dat dit onderdeel zou gaan uitmaken van een massage. Het was even lastig om een potentiële masseuse te vinden maar na wat googelen kwam ik uiteindelijk bij Tatum in Boxtel terecht die gespecialiseerd zou zijn in zogenaamde "sado-massages", massages waarbij bondage en teasen onderdelen zijn. Vandaag had ik een 90 minuten durende afspraak met Tatum waar ik vol spanning en verwachting naartoe ben gegaan.Tatum bleek een zeer vriendelijke en super sexy jonge dame te zijn. Bij binnenkomst maakt ze gelijk contact met haar hele body hetgeen super heerlijk aanvoelde. Ik voelde mij gelijk heel vertrouwd en kon op mijn gemak mijn wensen met haar bespreken. Tijdens de massage werd duidelijk dat ze heel goed geluisterd had en met veel aandacht en eigen creativiteit mijn wensen meer dan waar maakte. Na een zeer erotisch bondagespel werd ik "bevrijd" uit de touwen en ook nog eens getrakteerd op een super heerlijk body-to-body-massage. De erotische energie gierde als het ware met de snelheid van het licht door mijn body. Deze spanning is geen seconde weggeweest en resulteerde uiteindelijk in een spetterend hoogtepunt. De massage van Tatum was van een ongekend hoge klasse. Tatum is een zeer sexy en open minded woman die er blijk van gaf zelf ook te genieten van allerlei vormen van erotiek. Uiteindelijk ben ik zeer voldaan huiswaarts gekeerd en zeker van plan op op korte termijn nog is langs te gaan bij deze gezellige, frisse maar vooral professionele massagesalon, met grote dank aan TATUM XXXXX TOM

Maak een afspraak met Tatum
Onvergetelijk
01-11-2017
Tanja

Ben bij Tanja geweest. Wow wat een vrouw!!een geweldige ervaring een echte aan rader

Body2body is bij Mimi: warmbody2body
26-10-2017
Mimi

Onlangs kreeg ik van Mimi een Body2body-massage. Het past helemaal bij haar. En bij mij. Ik ben een warme man en hou van sensualiteit en tederheid. Mimi verwerkte deze eigenschappen in haar massage, met behulp van haar heerlijk golvende lichaam en zachte handen. Ik werd ook warm van haar warme lichaam en haar fluisterwoordjes.
Ze is ook dol op complimentjes en ik kon er al de nodige aan haar kwijt.
De volgende keer ga ik voor een VIP-massage! Ik kijk er al naar uit!
Liefs, Bas

...een verrassing!
25-10-2017
Milana

Na een extreem vervelend weekend, waarin mijn kaarten des levens op brute wijze werden geschud, heb ik op de bonnefooi een bezoek gebracht aan Carpe Diem in Oss. Dit was mijn allereerste keer dat ik iets als dit heb gedaan. Ben pas 47.

Ik werd welkom geheten door een charmante gastvrouw en voelde mij snel op mijn gemak. Spoedig kwamen de vriendelijke aanwezige dames zich voorstellen. Ik verkoos de mooie Milana om mij te masseren.

In een rustgevende omgeving met subtiele belichting, heerlijke geuren en passende muziek kon ik met Milana een goed gesprek aanknopen. Nadat ik mijn ellende had geuit en haar relativerende adviezen tot mij had genomen kwam ik enigszins tot rust. Een heerlijk zwempartij in de jacuzzi later, waarbij zij met uiterst subtiele aanrakingen de stemming er vakkundig wist in te brengen, mocht ik mij neervlijen op de tafel waarop de rest van de behandeling zou gaan plaats vinden.

Haar ervaren handen wisten precies de plekken te vinden die bij mij enorm kippenvel bezorgden. Na amper vijf minuten kon ik geen lichaamsdeel meer verroeren (wellicht met uitzondering van één). Haar geduldige handen en lichaam kwamen met ieder plekje in aanraking. Plekjes waarvan ik niet wist dat ze bestonden. Vanwege de stress kwam ik niet tot een hoogtepunt, maar ik heb dingen gevoeld die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Het rotgevoel van het weekend is niet over, maar deze ervaring heeft mij wel op mijn plaats gezet.

Milana, je bent een lieverd, nogmaals dank je wel voor jouw betrokkenheid en deze bijzondere ervaring.

Liefs, Marco

Maak een afspraak met Milana
Een koffiekleurige Venus
24-10-2017
Jada

Wat is Jada een schoonheid! Zij is een oogverblindend mooie koffiekleurige en ongelooflijk sexy meid met een prachtig gezicht en een heel schattige hagelwitte glimlach.
En wat is Jada ook lief en leuk en gezellig en een schatje en … en … nog veel meer!
Zij is, kortom, uitstekend gezelschap.
Jada, je hebt, door eenvoudigweg jezelf te zijn, een vonk laten overspringen en je hebt me om je vinger gewonden en me zelfs bijna het hoofd op hol gebracht! Het ga je heel goed, Jada, en ik hoop nog vaker zo'n prachtige middag met je te mogen doorbrengen.

*J*

Maak een afspraak met Jada
In het bubbelbad, babbelbad met Jessica...
17-10-2017
Jessica

Onlangs afgesproken met Jessica: een erg leuke masseuse.

Ik wilde graag een VIP-massage en dus belandden we al snel in het bubbelbad. Jessica lijkt me een vrouw die eerst even de kat uit de boom kijkt, maar als ze je eenmaal vertrouwt, dan komt ze los en vooral: dichterbij.
En voordat ik het wist, werden mijn wangen geknuffeld - of gemasseerd! - door haar weelderige borsten. Heerlijk!
Jessica is ook een praatgraag of babbelgraag en dat vind ik ook prettig. Ook haar massage voelde aangenaam en ontspannen.
Als je op zoek bent naar een gezellig moment , dan kun je rustig met haar afspreken.

B.

Maak een afspraak met Jessica
Ik ben nu 3 maal bij Isabella geweest. Elke keer was het een heerlijke leuke en super erotische ervaring. Isabella zelf is spontaan gezellig, haar Braziliaanse curves heerlijk en haar massagekunsten overweldigend. Lieve Isabelle, dankjewel. Ik hoop je sne
17-10-2017
Isabella

Ik ben nu 3 maal bij Isabella geweest. Elke keer was het een heerlijke leuke en super erotische ervaring. Isabella zelf is spontaan gezellig, haar Braziliaanse curves heerlijk en haar massagekunsten overweldigend. Lieve Isabelle, dankjewel. Ik hoop je snel weer te zien. Liefs, John

Maak een afspraak met Isabella
helemaal top, echt geweldig
01-10-2017
Chantal

nog nooit ben ik zo lekker gemasseerd, mijn god wat is heerlijk om door chantal
onder handen genomen te worden.
en daarnaast is ze ook nog een mooie verschijning, wat de ervaring alleen maar beter maakt.
chantal bedankt, het was gewoon helemaal geweldig
tot de volgende keer

Liefdevol ja dat was t zekerr
30-09-2017
Layla

Wat n verassing Layla dat je weer terug was zo op lang niet gezienen zoveel te bepraten t uurtje samenzijn vloog voorbij tot heel snel weer warme groet m