Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
Hygiëne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
wat een heerlijk tropisch snoepje
30-08-2017
Jada

Wat een heerlijk, leuke en lieve verassing is Jada. Gezellig en kundig. Een fantastische massage van haar gehad. En dan haar hemelse tropische lichaam, hmmmm. Ik vrees voor zwaar herhalingsgevaar.

Maak een afspraak met Jada
Heerlijke eerste keer!!!
26-08-2017
Chantal

Vandaag voor de eerste keer bij een massage studio geweest, moest een lastige keuze maken bij binnenkomst tussen 2 mooie dames, de doorslag waren de mooie ogen van de blonde schone die op me af kwam om zich voor te stellen, deze mooie dame met de naam Chantal heeft me meteen op mijn gemak gesteld en me een onvergetelijke heerlijke massage gegeven, je vergeet even alles door haar kundige handen en lichaam. Je verdrinkt heerlijk in haar ogen als ze je aan kijkt! Chantal t was top met je "Heerlijk" dank en tot de volgende keer je weet wel wie! X 😘

een fantastische duo-massage, samen met Jada
25-08-2017
Nooy

ik had vandaag wat te vieren, dus me in extremis laten verwennen, door 2 overheerlijke, mooie, sensuele dames, Nooy en Jada
ik kreeg al te horen dat ze goed op elkaar ingespeeld waren, maar dat was nog een behoorlijk understatement ... zoals zij samen mij wisten te verwennen ... hemels!!!
dit kan een verslaving worden ... de Duo Massage Sweet Oil Touch die ik nu heb gehad, of misschien wel de V.I.P. Duo Massage

heerlijk duo, die Nooy en Jada, waar ik dus zeker voor terug ga komen !!!

Maak een afspraak met Nooy
een fantastische duo-massage, samen met Nooy
25-08-2017
Jada

ik had vandaag wat te vieren, dus me in extremis laten verwennen, door 2 overheerlijke, mooie, sensuele dames, Jada en Nooy
ik kreeg al te horen dat ze goed op elkaar ingespeeld waren, maar dat was nog een behoorlijk understatement ... zoals zij samen mij wisten te verwennen ... hemels!!!
dit kan een verslaving worden ... de Duo Massage Sweet Oil Touch die ik nu heb gehad, of misschien wel de V.I.P. Duo Massage

heerlijk duo, die Jada en Nooy, waar ik dus zeker voor terug ga komen !!!

Maak een afspraak met Jada
Waanzinnig
25-08-2017
Tatum

Geweldige middag gehad met Tatum. Ontzettend lekker in de whirlpool en daarna nog een geweldige massage! I love her!

Maak een afspraak met Tatum
waanzinnig
23-08-2017
Linda

Na een gezellige babbel hebben we het weer fantastisch gehad met z'n tweeen, hartelijk dank lieve Linda, ik ging met trillende benen weer naar buiten.

Geweldig
19-08-2017
Nooy

Een heerlijke massage gehad samen met mijn man van nooy en soraya.
Ik raad dit iedereen aan heerlijk.
En heel goed voor je relatie.
Jullie zien ons zeker teug.

Maak een afspraak met Nooy
Een lieve dame,waar de vonken van afvliegen,tijdens de massage
17-08-2017
Soraya

Afgelopen maandag voor de eerste keer naar Carpe Diem geweest.Soraya werd aan me voorgesteld.Een hele mooie dame.Ben met haar mee gegaan,naar de kamer en heb een geweldige B2B massage gehad met 2 hoogtepunten.Soraya,jij weet,hoe je een man,moet laten genieten!!!!

Maak een afspraak met Soraya
Perfect
15-08-2017
Desi

Een woord WAUW . Geweldige erotische (echte) massage. Ik heb veel erotische massage gehad , maar dit was echt de beste. Desi zelf is ook heel leuk en spontaan. Ze weet precies hoe ze je moet laten genieten. Herhalingsgevaar is heeel hoog.

Maak een afspraak met Desi
Wow!!
14-08-2017
Soraya

Ik vond ze geweldig. Mooi, gezellig en kan geweldig masseren. Ik moest me inhouden om haar niet ten huwelijk te vragen 😍. Tot de volgende x!

Maak een afspraak met Soraya
Super relaxed
11-08-2017
Tanja

Dankjewel Tanja voor het fijne uurtje :)
Ik beloof je terug te komen voor een Tantra ervaring.
Liefs, Theun

Maak een afspraak met Tanja
Super
11-08-2017
Eva

Ik kom nu al bijna 2 jaar bij Eva en bijna iedere week. Ik ben echt Evaverslaafd haha
En dat alles zonder extra gekke dingen!!

Heerlijk relaxed genieten!
10-08-2017
Tatum

Gisteren voor het eerst bij tatum geweest. Wat een super fijne meid! Heerlijk genoten van haar fijne massage! Ga zeker nog een keer afspreken!

Maak een afspraak met Tatum
helemaal te gek..... massage topper!!
10-08-2017
Tanja

Tanja, ik vind je helemaal top, mooie verschijning heerlijke massages, een uur is echt te kort, kom gauw weer terug, kan er geen genoeg van krijgen, hele dikke kus.

Maak een afspraak met Tanja
Simply the best
08-08-2017
Isabella

What can i say but simply the nicest sexiest hour to share with such a gorgeous lovely woman..isabella dont ever change much..u are a diamond..x

Maak een afspraak met Isabella
hardstikke!
08-08-2017
Linda

Hai Lin, het was weer leuk gisterenavond de 7de aug. Je babbeltje is net zo goed als je massage, ik heb ook nu van je genoten. Ik kom zeker nog een keertje terug bij jou.
Veel liefs XXX, L.

Sensueel en uitdagend
05-08-2017
Vera

Voor de eerste keer een sado massage bij Vera ondergaan. In het beging vraagt ze je wat je wensen zijn op een zeer openhartige en rustige manier. Ik wilde het graag interactief en niet alleen maar moeten ondergaan. Vera heeft toen de sado massage gecombineerd met een tantra en een body to body massage. Dit was een heerlijke ervaring. Zeer sensueel en niet afstandelijk. Het mocht van mij wel iets " stouter" en harder . Ik verheug mij nu al op de volgende afspraak om dit mee te gaan maken.

Nico.

Wat een vrouw!!!
05-08-2017
Isabella

Na mijn eerste afspraak met Isabella zat ik in de auto naar huis en wist niet wat mij was overkomen. Wat een vrouw. Inmiddels vaker terug geweest en het blijft iedere keer een geweldige ervaring. Dankjewel, Sven.

Maak een afspraak met Isabella
Hemels
03-08-2017
Chantal

Vandaag voor het eerst bij Carpe Diem geweest en een afspraak voor een Vip met Chantal.
De verwachting was hoog gezien alle recenties, de uitkomst was beter.
Chantal weet precies wat je nodig hebt en het uitzicht is ook fantastisch. Met haar mooie kijkers is er meteen connectie.
Het einde hemels😇

Kom zeker terug

Groetjes en dank xxx

Toppertje
01-08-2017
Isabella

Sensueel Braziliaanse ,
Echt een prachtig,super spontane en lieve meid.warme en lieve tijd samen ze heeft duidelijk plezier in ze werk!!!!!
💋Rick

Maak een afspraak met Isabella
Spannend, geil en gewoon goed
31-07-2017
Desi

Deze dame is klein maar o zo zeer fijn!

Maak een afspraak met Desi