Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Het was super lekker
04-11-2021
Evie

Ik heb super genoten en is zeker voor herhaling vatbaar ze heeft een heel mooi lichaam en het was echt heel lekker hoe ze met haar mooie lichaam over mij lichaam ging en ik hoop dat ze snel terug komt want ik kom terug bij haar

Maak een afspraak met Evie
Geweldig en sensueel
02-11-2021
Alex

Alex is een mooie dame om naar te kijken en makkelijk om een vlotte babbel mee te maken.
Super zacht wanneer ze over je heen glijdt!
Ik kom snel weer terug

X A

Maak een afspraak met Alex
Een waanzinnige massage
02-11-2021
Rachelle

Rachelle weet wat ze doet, ze heeft controle en kent de fijne kneepjes van het vak.
Wat bleek is dat mijn eerste bezoek bij CD al weer wat jaren geleden bij Rachelle was, ze is er een paar jaar uit geweest maar nu beperkt terug.
Als je van magere vrouwen houdt is Rachelle niet de juiste keus maar als je zoals ik van wat voller houdt zul je genieten van een waanzinnige massage met spetterend hoogtepunt. Een echte aanrader.
Tot de volgende keer.
De kale

Maak een afspraak met Rachelle
Super geen woorden voor
01-11-2021
Jade

Een woord geweldig

Super Jennifer
31-10-2021
Jennifer

Het was een enorme ervaring om bij Jennifer te spreken.
Ze kwam me halen met alleen een handdoek om haar lichaam.
Ik raakte helemaal opgewonden en het ijs was ook meteen gebroken, lekker samen gedoucht en het was zo lekker en gezellig met Jennifer.
Zoveel respect voor elkaar en samen hadden we een open gesprek.
Ik was ff in de zevende hemel toen ze mijn verzoek meteen inloste.
Nou mijn hoogte punt was echt geweldig.
Jennifer hierbij mijn belofte.

Maak een afspraak met Jennifer
Prachtvrouw - deel 2
28-10-2021
Janet

Vorige versie vervalt!
Gisteren weer bij Janet geweest. Zoals eerder geschreven, Janet is een zeer knappe, erg slimme, uitermate attente, ontzettend lieve, exotische jongedame. Ik had weer voor 1,5 uur geboekt en de tijd vloog voorbij. Gestart met een massage van Janet en elk plekje van haar lichaam met olie ingesmeerd en daarna met veel gevoel uitgesmeerd. Janet genoot ervan en zei dat ik zo in de salon zou kunnen beginnen. Daar zal ik eens over nadenken. Daarna heeft ze mij onder handen genomen en ik geniet nu nog na. Tenslotte liggend op de massagetafel gezellig gebuurt maar toen ik dat zei begreep ze me niet. En dat is logisch want buurten zeggen ze in Brabant en Janet is geen Brabantse maar is van exotische komaf. Nu een paar weken wachten en dat valt me zwaar. Het liefst zou ik morgen weer teruggaan naar deze prachtvrouw. Houdoe Janet, ik zie je weer snel!

Maak een afspraak met Janet
Heel leuk
27-10-2021
Evie

Heel erg leuk. Leuk uurtje met zijn drieeen gehad. Mijn vriend heeft erg genoten. Ik nog meer...

R & J

Maak een afspraak met Evie
Heet en glibberig
26-10-2021
Bloem

Ik heb Genoten van deze passiebloem want dat is misschien de overtreffende trap van Bloem. Met passie gaat ze van het begin, in de douche, tot het eind op in haar massage. Niets is haar te veel en alles komt aan bood. Met veel warmte en olie ben ik tot een waar hoogtepunt gekomen. Ik kom hier zeker nog eens voor terug maar dan met iets minder olie 😉😘 hete groet xxx

Maak een afspraak met Bloem
Genotenn
22-10-2021
Bloem

De eerste keer bij carpe diem en bij bloem vol spanning er tegen aan maar wat heb ik genoten dat uur tot snell

Maak een afspraak met Bloem
Ben verliefd
22-10-2021
Bloem

Wat een bijzonder ontmoeting , dank je wel voor de super intense massage bloem , ik ben nog nooit iemand tegen gekomen zoals jij , je passie is oprecht , je bent spontaan , grappig , en je ogen pffff , mooi lichaam. Juiste rondingen en alles puur natuur , mooi verzorgd , plaatje ben je , dank je voor onze bijzondere ontmoeting waar ik al 2 dagen de kriebels van in me buik heb .
Zodra ik terug ben kom ik je opzoeken . Xxx

Maak een afspraak met Bloem
Heet, vurig en heerlijk
19-10-2021
Angela

De foto's doen Angela eigenlijk nog te kort.
Ze is een knappe aziatische verschijning met een heerlijk strak kontje en fantastische borsten. Haar Nederlands was soms wat moeilijk te verstaan, maar dat maakte de pret niet minder.

De tantra massage was ook echt meer dan een massage, en wat een uitzicht ze je dan bied is echt geweldig.

Ik vond het fantastisch

Maak een afspraak met Angela
Mooie meid
19-10-2021
Alex

Deze sexy dame is superhot, kom zeker nog een keer terug bij haar.

Maak een afspraak met Alex
Perfect ontspanning
15-10-2021
Jasmine

Helemaal wauw

Maak een afspraak met Jasmine
Zinneprikkelend lekker!
15-10-2021
Maria

Maria stond al langer op mijn lijstje van te bezoeken masseuses. Omdat Maria alleen op zondag aanwezig is was het voor mij even puzzelen om tot een afspraak met haar te komen maar het is me gelukt!
Wat een leuk feestje was het uurtje met Maria, een uurtje wat natuurlijk zo voorbij was. Maria houdt van lekker opfrissen dus hupsakee onder de douche met zijn tweeen waarbij ze alles grondig inspecteert en dat natuurlijk vice versa geldt. Heerlijk om met zijn tweetjes in de douche elkaar al te leren kennen en verkennen.

Met een heerlijk praatje klets en het nodige gelach ging Maria aan de slag met de b2b-massage. Het werd even wat stiller en na verloop van tijd mocht ik omdraaien. Wat er daarna allemaal gebeurde blijft -helaas voor jullie- tussen Maria en mij maar het beviel ons beide erg goed waarna een gezamenlijke douchebeurt het einde van de massage aankondigde. De volgende keer gaan we dan ook van start in de jacuzzi zodat ik nog langer van haar gezelligheid, intimitiet, geilheid en gezelschap kan genieten!

Liefs Rob

Maak een afspraak met Maria
So beautiful !
10-10-2021
Alex

Vandaag 19.30 met Alex een afspraak gehad. Wow... Wat is dit een prachtige dame en zo relaxed! Echt een pareltje!
Ze is echt geweldig en ze heeft me de beste zondagavond gegeven die ik me voor kon stellen.
Ik kom zeker terug voor haar!
Gracias gorgeous girl 😌

Maak een afspraak met Alex
11/10
10-10-2021
Jasmine

Wow! Ik was eerst een beetje nerveus, aangezien Jasmine nieuw is en nog geen fotos of recensies heeft, toch maar gewoon gewaagd en het is precies zoals ze zeggen, wie niet waagt wie niet wint. En winnen heb ik zeker gedaan, Jasmine is echt lief, jong, mooi en open voor gesprek. De massage was lekker, en ik heb zwaar kunnen genieten. Haar Engels is wel beter dan haar Nederlands, maar dat was voor mij geen probleem! Ik ga zeker nog wel eens naar Jasmine. Als ik zes hartjes kon geven ipv vijf zou ik het doen!

It was very exotic, thank you Jasmine :)
- Joe

Maak een afspraak met Jasmine
Jesk
03-10-2021
Rebecca

🌹😘

een fantastische ervaring, 10 met een griffel
02-10-2021
Janet

net voor het eerst bij Janet geweest en heb daar 1,5 uur genoten van een vip massage.
hele mooie vrouw met mooie rondingen en zachte handen, weet hoe ze een man tot rust en ontspanning kan brengen.
dit was mijn aller eerste keer bij de salon en door Janet kom ik zeker weer terug.

Maak een afspraak met Janet
Onvergetelijke Rosa
02-10-2021
Rosa

Mijn tweede bezoek was wederom met Rosa. Een Topper in één woord.
Lief, sexy, prachtige heerlijke rondingen waarmee Rosa je alles even doet vergeten. Luisterend oor en erg begripvol.
Slelt je direct op je gemak.
Dankjewel lieverd, graag nog eens.
Abrazos y besos de Peter

Maak een afspraak met Rosa
Heerlijk lekker lang samen in bad,ook SAMEN genoten.
01-10-2021
Rebecca

Op Do 30-9 gekozen voor een vip tantra van 1½ uur en iedere minuut van en met haar genoten.
Ik weet nog niet wat een vip tantra is,we hebben er lekker samen een invulling aan gegeven,maar als zij zich eenmaal op haar gemak voelt gaan de remmen los.zeker met aandacht terug.
Ik hoop als mijn financieele situatie het toelaat snel terug te komen,liefst vandaag al.

Bedankt voor de fijne tijd samen Nico

Super
29-09-2021
Jade

Vanmiddag bij jade geweest moest wel even wachten maar dat maakte ze met de massage wel weer goed echt super. Jade is een gezellige meid en spontaan je gaat me zeker vaker zien xxx Rob