Masseuse Reviews

Erotisch

Na een lange sluiting, zijn we per 1 juli weer regulier geopend! Wel mogen we u enkel op afspraak ontvangen en vragen we u om tijdens uw bezoek de genomen hygiëne- en voorzorgsmaatregelen in acht te nemen. We willen u bedanken voor uw geduld, begrip en support en ontvangen u graag weer in onze salon!

-

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Het was super
27-02-2019
Lena

Lena je bent een topper tot gauw grt Johan

Geweldig
16-02-2019
Jennifer

Ben afgelopen woensdag bij Jennifer geweest in 1 woord WoW!
Deze masseuse stelt je helemaal op je gemak zeer proffesioneel en ervaren masseuse !

Maak een afspraak met Jennifer
Ongelofelijk fijn :)
16-02-2019
Stephanie

Wat een heerlijke meid die Stephanie,
ze masseert geweldig en je kunt goede gesprekken met haar voeren.
en natuurlijk haar lichaam is heerlijk.
Ik heb erg genoten laatst van de 1,5 uur, hoop je snel weer te mogen zien.

Groetjes.

een niet te overtreffen ervaring met Wendy. Wat een geweldige ervaring!!!
15-02-2019
Wendy

Vandaag voor de eerste keer bij Wendy geweest. Zenuwen gierden wel een beetje door mijn lijf en dat had ze goed in de gaten.
Wat een ontzettende fijne lieve meid. Zeer prettig gezelschap en meer dan geweldige masseuse. Al mijn verwachtingen zijn enorm positief overtroffen en ik zou me zwak uitdrukken dat de kans op herhaling aanwezig is. Voor mij geldt, dat ik nooit meer anders wil dan Wendy. Een rating van 5 hartjes is echt te weinig!
Wendy, super bedankt voor een heerlijk uurtje en de speciale aandacht die ik mocht ervaren. Ik was echt op mijn gemak en ik heb super heerlijk genoten.
Zeer zeker tot een volgende keer. Groetjes en X van Leon

Super fijn
14-02-2019
Kim

Dit was een super fijne en intense massage, voor herhaling vatbaar!

X Jordy Veld Tapia

Geweldig
10-02-2019
Wendy

Vanmiddag verrassings bezoek gebracht
Kwam wendy zich voorstellen
Was gelijk vetkocht
Echt een topdame
Weet hoe ze een man moet laten genieten
Echt topmasseuze
Daarnaast ook nog plaatje om te zien
Lief karakter
Ik schrok alleen dat de tijd zo snel om was
Goed taken
Volgende Keer wat Langer boeken
Wendy is echt mijn nieuwe verslaving
Wendy bedankt voor de heerlijke middag
Tot snel weer
X x Henry

Gisteravond weer genoten van jou lekkere masage
10-02-2019
Isabella

Wat was het heerlijke masage gisteravond

Maak een afspraak met Isabella
VIP op z'n lekkerst
05-02-2019
Marlou

Wat een geweldig fijne meid! superlatieven schieten te kort. Je ziet het al als ze binnenkomt. Een fantastisch lichaam, mooie borsten, super billen. elegance op en top! Van douche naar bubbelbad en massage tafel, Marlou weet je uitstekend te raken. Met haar mooie ondeugende ogen kijkt ze dwars door je heen, ieder keer opnieuw weer met volle overgave!
Marlou jij bent mijn gezondste verslaving!! VIP op zijn lekkerst

Opwindend relax heerlijk
28-01-2019
Marlou

Ja wat zal ik zeggen!
Het was gewoon heerlijk , relax en heb super genoten van deze heerlijke Marlou
En het is zeker niet de laatste keer.
Haar lichaam ze masseert met haar handen borsten en billen en slaat werkelijk geen plekje over. De volgende keer ga ik weer voor de tantra heerlijk met warme olie blijft ze plagen.
Marlou tot snel x
Jan

Wat een PAREL!
25-01-2019
Nicole

Lieve Nicole,

Vorige week heb ik mij nogmaals onderhandelen laten nemen door Nicole. Zij kwam mij halen in een heel mooi sexy jurkje, en vroeg of ik wilde volgen: daar zij ik geen nee tegen😜! Eenmaal op de kamer hebben wij heerlijk en lief staan knuffelen. Nicole is zo ontzettend aardig en doet er alles aan om zich te verdiepen in haar client. Het voelt daardoor zo vertrouwd hoe zij met je omgaat❤️. Na haar heerlijk behandeling, die overigens echt werelds te noemen is , hebben wij nog heerlijk nagesproken over onze bijden levens. Nicole is zo grote lieverd met het hart op de juiste plaats! Hierdoor is mijn hart weer sneller gaan kloppen😍!

Lieve Nicole, wil je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de super gezellige en mooie tijd die ik met je heb mogen doorbrengen! Tot heel snel. Liefs P

Maak een afspraak met Nicole
Gewoon geweldig
19-01-2019
Nicole

Lieve Nicole 😘😘😘😘😘
Jij was vandaag weer geweldig je weet mij elke keer weer te verrassen ik kom zeker terug
Groetjes S xxxxxxxxxxx😘😘😘😘

Maak een afspraak met Nicole
Genieten
19-01-2019
Nooy

Nooy, het was genieten met jou😁, onder de douche was al geweldig en toen kwam de massage ..........,ik verklap niet teveel maar mij zie je vlug terug. Ik kan iedereen carpe diem aanbevelen zowel in Oss als boxtel. Nooy een dikke kus van mij of drie kleine kusjes 😉😘 groetjes van die lieve jongen (bedankt voor die 3 kleine kusjes, ik voel ze nog )

Maak een afspraak met Nooy
Sterretjes
19-01-2019
Marlou

Een heerlijke massage gehad van Marlou. Eerst samen gedouched waar het feest al begon.
Daarna een fantastische massage waar ze alles gebruikt wat ze van God gekregen heeft. Wat een heerlijke borstel als ze over je heen glijdt.
Het einde was heerlijk zag er letterlijk even sterretjes van.
En het is een leuke dame om mee praten ook nog eens.

Gewoon geweldig!!
16-01-2019
Nienke

Nienke,
Was vanmiddag bij je.
Dank je, het was heerlijk
Je ziet er prachtig uit je bent
Lief en kom zeker bij je terug.

Mark

ontspannen
15-01-2019
Stephanie

Stephany vertelt je precies wat je van haar kunt verwachten en als dat respecteert zul je een heerlijke tijd beleven.
Ze kan goed masseren en als je een klik hebt is ze erg aardig.
Ik heb genoten.

je was weer geweldig goed gisteremiddag bedankt
14-01-2019
Maria

masage van gistermiddag was super kom zekker nog terug

Maak een afspraak met Maria
Over de top,geweldig en super
12-01-2019
Nicole

Ik zit nu nog na te genieten,je bent geweldig,voor mij de eerste keer in boxtel en kom zeker terug,de massage was top ,😍😘,groetjes w

Maak een afspraak met Nicole
Geweldig
09-01-2019
Mariska

Ten eerste bedankt dat je me op mijn gemak stelde ( 1e keer) .
Daarna lekker gedoucht en daar begon de massage al.
Op de grote massage tafel fantastisch kom zeker nog een keer of vaker terug.

Mariska bedankt
Kusjes van een liefhebber

sensueel, erotische kanjer
09-01-2019
Marlou

Opnieuw voor Marlou gekozen !! nu 90 minuten VIP!! Het maakt niet uit wat je kiest, Marlou maakt van alles een feestje, Onder de douche in de jacuzzi met als slot een heerlijke tantra. Het dak gaat eraf!! kom snel weer terug. enne wat de rating betreft voor mij een hele dikke tien.

In een woord wauw
28-12-2018
Tanja

Wauw wat een geweldig mooie vrouw. Wat kun jij een man laten genieten met jou prachtige lichaam xxx N

heerleijk en gezellig en ontspannend
28-12-2018
Nicole

Hoi Nicole
Hoop dat jij ook deze recensie leest.
De eerste keer bij jou geweest en meteen was er een klik. je bent vriendelijk en leif en lekker kletsend over van alles en nog wat. daarnaast ook van jou een heerlijke ontspannende massage gehad. Super, zo kan ik het weekend ingaan.
Als je dat leest laat me t aub persoonlijk weten en je weet je kunt vragen over wat we besproken hadden.
jammer dat je zondag niet werkt maar terugkomen doe ik wel naar jou .
Fijn weekend en big hugs
Hans uit pathologielab

Maak een afspraak met Nicole