Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
HygiΓ«ne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Heerlijk, eerlijk, gezellig, heel bevredigend.
22-02-2018
Isabella

Isabella is een echte gastvrouw. Meteen een ontspannen sfeer en ze weet wel waar je voor komt. Heel vertrouwd en fijn, fijn.

Maak een afspraak met Isabella
ongelofelijke schoonheid ,Super teder en sensueel. een Schatje !
20-02-2018
Kensi

ik had voor het eerst een afspraak gemaakt met Kensi , en nu inmiddels voor de tweede keer in zeer kort tijd . daar komt een beeld schone dame aan in een smaakvol geklede jurk . met een lief koppie met verleidelijk twinkelende ogen en prachtig donkere haar.
Kensi massage is ongekend, ongeëvenaard en onverbeterlijk. Ze masseert met veel aandacht, met haar knuffelhanden en heerlijke, hemelse lichaam. het begint al met samen douchen .Kensi is een lieve en warme persoonlijkheid en masseert vol overgave en met passie.
Een ongelofelijke schoonheid, met een zeer bijzonder karakter die mij volledig van de kaart bracht.
Heerlijk hoe zij de massage geeft, heel opbouwend, verleidelijk en sexy.
Zeker een aanrader en ik hoop haar snel weer te mogen bezoeken.
een 10 waardig Xxxtjes

Kensi ik had je belooft de tweede poging
afgelopen zondag 18-02-2018

Paradijs
15-02-2018
Roxy

 Lisa is een lotje uit de hemelse loterij. Wat een mooie verschrikkelijk mooie vrouw. Ik heb vanmiddag het genoegen gehad om anderhalf uur met deze vrouw door te brengen. Het was echt te goed voor woorden. Bedankt lieve Lisa en zeker tot weerzien. πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

Maak een afspraak met Roxy
ongelofelijke schoonheid ,Super teder en sensueel. en een hele mooi lach !!
14-02-2018
Kensi

ik had voor het eerst een afspraak gemaakt met Kensy , daar komt een beeld schone dame aan in een smaakvol geklede jurk . met een lief koppie met verleidelijk twinkelende ogen en prachtig haar.
Kensy massage is ongekend, ongeëvenaard en onverbeterlijk. Ze masseert met veel aandacht, met haar knuffelhanden en heerlijke, hemelse lichaam. het begint al met samen douchen .Kensy is een lieve en warme persoonlijkheid en masseert vol overgave en met passie.
Een ongelofelijke schoonheid, met een zeer bijzonder karakter die mij volledig van de kaart bracht.
Heerlijk hoe zij de massage geeft, heel opbouwend, verleidelijk en sexy.
Alleen je lichaam al is om er van te genieten bij het zien. Wat hebben je ouders een mooi schepsel op de wereld gezet. Chapeau!
Zeker een aanrader en verslavend, herhaling gevaar enorm !!!!!

een 10 waardig Xxxtjes

Het was super met isabela.ik kom zeker terug
10-02-2018
Isabella

Super massage.

Maak een afspraak met Isabella
Je voldeed precies aan mijn verwachtingen en nog veel meer. Ik had de afspraak vorige week al gemaakt, het was het wachten waard. Een supermasage was het, mooi mens jij, supervrouw. Ik kom snel terug. W.
05-02-2018
Maria

W.

Maak een afspraak met Maria
Genoten
31-01-2018
Tatum

Een geweldige ervaring gehad met Tatum. Eerst wat gespeeld en daarna een erg fijne massage gehad. Al met al genoten. Volgende keer een normale massage, als je daar van kan spreken met haar.

Maria!! xxx
29-01-2018
Maria

voor het eerst bij maria geweest, maar zeker niet voor het laatst ik ben nu nog helemaal aan het nagenieten, wat een vrouw... Tot snel maria! Xxxxx

Maak een afspraak met Maria
Stoere lieve meid
28-01-2018
Tatum

Ik houd eigenlijk niet zo van tattoages maar ik vond het toch fijn tatum goed gedaan was echt een goede masage meid.
Bedankt ik voel me als herboren mijn schouder is veel beter nu!
Groetjes

Taat
26-01-2018
Tatum

Ik had je gemist...was weer geweldig...zucht..lekker ding.....ik zal lekker slapen vanavond..xx tot snel

Ongelogen....
19-01-2018
Jessica

Ik heb mijn keuze op Jessica laten vallen door wat ik in haar recensies heb gelezen en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Wow, wat een mooie meid en wat komt ze lekker tegen je aan liggen (en glijden) in het bad. In het begin lijkt ze inderdaad wat voorzichtig, maar als het ijs gebroken is krijg je een heerlijk intieme girlfriend belevenis. Verslavend.

Maak een afspraak met Jessica
Wow, wat een mooie, lieve meid.
19-01-2018
Julia

Bij sommige masseuses heb je meteen een klik en bij Julia was dat zeker zo.
Het is een mooie lieve meid die haar vak perfect verstaat en een geweldige erotische massage geeft. Tijdens een VIP massage geniet ze lekker met me mee in het bubbelbad. Een drankje, een knabbeltje en lekker knuffelen. Heerlijk... en dan zijn we nog niet eens aan de massage toegekomen.
Geloof me, ontneem jezelf niet de kans om haar te ontmoeten.

Julia, ik wil je ook nog bedanken dat je speciaal voor mij een ochtend terug bent gekomen hoewel je vakantie al was begonnen. Dit waardeer ik zeer.
Ik zie je snel weer.

Maak een afspraak met Julia
Het was te gek heb er van genoten
18-01-2018
Chantal

Ze is een topper dit ga zeker terug ik kan nog een paar dagen na genieten Dankje

genieten en nog dagen- en nachtenlang nagenieten...
16-01-2018
Tanja

Ik citeer Tanja: Ik wil dat je nog nachtenlang nageniet en droomt van mijn huid op de jouwe.
Welnu, vorige week kreeg - en onderging - ik een tantra-massage van Tanja. En ik geniet nog na van haar verleidelijke massagehanden en vingers, die met veel fingerspitzengefühl over mijn gewillige lichaam wandelden, slalomden, cirkelden enzovoorts.
En van haar in olie gedompelde, glossy, glooiende designbody, waarmee ze me van top tot teen masseerde. Het schaarse licht gaf haar lichaam fraaie schaduwen mee. Ik wees haar bijvoorbeeld op de uitstekende sleutelbeenderen en het borstbeenholte (kuiltje onderin haar hals).
En natuurlijk op de schaduwvlakken rond haar zachte, volle boezem, met de al snel enthousiast overeind gesprongen tepels, die voortdurend in mijn huid porden, prikten en priemden.
Topless is Tanja TOP!
En van haar sensuele, verleidelijke blikken en (glim)lach...
En...
Tot snel!

Bas

Adembenemend, sensueel, genoten!
16-01-2018
Nienke

Gisteren aan het begin van de middag een klein uurtje met Nienke doorgebracht. Kende haar nog van een aantal jaren geleden, maar was al eventjes niet meer geweest. Nienke is gelukkig niks veranderd; elegant, lief, sensueel, sexy en veel humor. Ze heeft in alle vormen een schitterend lichaam en weet precies hoe dit te gebruiken. Stelt je meteen op je gemak en ze is een ster in het opbouwen van spanning. Nienke is de ultieme tease!

Ik schrijf normaliter nooit dit soort recensies, maar na gister wederom bevestiging te hebben gekregen vond ik dat Nienke het dubbel en dwars verdiend. Deze dame zal je nooit teleurstellen en altijd zorgen dat je met een ondeugende lach op je gezicht het pand weer verlaat.

Maak een afspraak met Nienke
Relaxed ....langzaam naar een hoogtepunt punt
15-01-2018
Soraya

Deze dame is een plaatje met een bijzonder sexy uitstraling.
Ze was zo relaxed en gemoedelijk dat je niet anders kunt dan je overgeven.
Een genot om van dit prachtige lijf te mogen genieten.
Fijne massage en in z'n geheel bijzonder prettig dit hoogtepunt van haar te verkrijgen. Ze bouwt het heerlijk op en geeft zich volledig
Fijn dit te hebben mogen ervaren .
Dikke x

Maak een afspraak met Soraya
Super.nog een keer .Gr mπŸ’‹
15-01-2018
Tanja

Super.

Heerlijk lekker en gezellig
15-01-2018
Roos

Eerste keer bij Carpe Dien en gekozen voor Roos daar ik op oosterse,aziatische dames val. Hele lieve gezellige dame met een zeer goede teasende massage. Kom graag terug maar ga ook naar haar collega's. Txs Roos mocht je dit lezen.

......fantastisch...!!!
09-01-2018
Maria

Lieve maria wat ben jij eën ontzettende mooie lieve lekkere meid...ik kan na mijn vakantie weer herboren aan het werk. Tot gauw lekker ding!!!!!

Maak een afspraak met Maria
geweldig
08-01-2018
Nooy

was weer een hele tijd geleden dat ik weer in de salon was want nooy was er een hele tijd niet meer geweest maar ik was zo blij dat ik er weer was en nooy er ook was zij heeft zon geweldige handjes en ze masseert zo geweldig daar zijn geen woorden voor dat is intens genietend naar een hoogtepunt
als ik de kans en tijd weer heb dan da ik zeker weer naar nooy
want dan heb je waar voor je geld heerlijk was het
nooy nog bedankt hiervoor

Maak een afspraak met Nooy
Wat een geweldige beleving!!!
06-01-2018
Roxy

Ongelofelijk wat een heerlijke vrouw zeg, mijn glimlach gaat niet van mijn gezicht en zeker niet als ik weer aan vanmiddag terug denk, dus voorlopig blijft die lach wel! Ik was al in de kamer toen er een prachtige mooie vrouw binnen kwam lopen met een prachtige uitstraling, lichaam en een heerlijke glimlach, na de kennismaking voelde ik me meteen op mijn gemak en de heerlijke middag kon beginnen, en ohhh wat heb ik genoten zeg, ik wist niet dat het zo heeeeeerlijk kon zijn! Lisa je hebt me betoverd en ik zou nu alweer terug willen om weer heerlijk samen met je te genieten, mmmmmm! In 1 woord TOP kan niet wachten om weer samen te gaan genieten! Groet en kus voor jou Lisa x 😘 je weet wel van wie maar tot heel snel!

Maak een afspraak met Roxy