Masseuse Reviews

Erotisch

Onze salons zijn gesloten t/m 2 maart 2021.

-

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Perfectie
19-05-2019
Vanessa

Geweldige body to body massage gehad zonet van Vanessa, ze neemt alle tijd en stelt je geheel op je gemak, geweldige ervaring zeker voor herhaling vatbaar !

Verrassend, ontspanning, lachen en...
18-05-2019
Janet

Sinds lange tijd weer eens voor een b2b massage gekozen en de keuze daarbij viel op Janet. Wat een leuke tijd hebben we met zijn tweeën gehad. Vanaf de kennismaking was het aangenaam, leuk en hebben we een heerlijk uurtje gehad waarbij mijn hele lichaam is verwend. Janet lacht, geniet en geeft veel van haarzelf in de massage.

Volgende keer ga ik zeker weer voor Janet maar dan voor anderhalf uur!

Opgevangen en rustgevendπŸ’‹
08-05-2019
Milana

Milana ❀️ dank voor jouw rustgevende en sensuele massage. Ik was al eerder bij jou geweest. Het was weer heerlijk. Ondanks dat ik in het begin onwel werd heb jij mij opgevangen. Mij tot rust gebracht. Je liet mij nog wat langer blijven om mij te herpakken. Carpe Diem is meer dan alleen een massagesalon. Het is echt helend.Goed voor lichaam en geest. Tot snelπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Liefs Har...❀️

perfect ontspannend
04-05-2019
Stephanie

Voor de tweede keer een Tantra massage van Stephanie mogen ontvangen. De massage was hemels, de atmosfeer perfect rustig en af en toe een gezellig babbeltje.

Stephanie's zachte handen zijn iedereen aan te raden.

-Vetertje

Prachtig en sensueel
03-05-2019
Vanessa

Behalve dat Vanessa een prachtig figuur heeft, kan ze ook echt masseren en daarmee de spanning goed opbouwen. Geen routinematige maar echte interesse in wat ze doet. Zeker een herhaling waard.

Onbeschrijflijk ... heerlijk genoten !
02-05-2019
Nienke

Ik heb ongelooflijk genoten van mijn uurtje met Nienke gisteren middag. Heerlijke massage, je voelt je gelijk op je gemak. Totaal ontspannen … en gaat buitengewoon voldaan de deur weer uit ! Vrees dat ik vaak ga terugkomen !!

Thx Nienke !

geweldig
28-04-2019
Stephanie

net een super massage gehad van Stephanie, in het begin was ik aan het twijfelen maar dat was al snel voorbij, een geweldig lichaam en een leuk en aardig karakter, zeker voor herhaling vatbaar ;)

JULIA, prachtige stijlvolle blondine
27-04-2019
Julia

Een erotische massage van Julia is buitengewoon intens genieten.
Er is geen vrouw, die zoveel bij me teweeg weet te brengen dan Julia.
Voor mij een stap in een wereld waarin schoonheid, tederheid, sensualiteit en
een mooie glimlach de boventoon voeren.
Julia weet precies hoe ze met haar beeldige lichaam en haar magische handjes
het ultieme genot kan laten ontstaan.
Een nieuwe afspraak is al gemaakt voor herhaling van zo'n onvergetelijke
belevenis.

Erg genoten van de massage, een uur is te kort
17-04-2019
Jennifer

De zenuwen waren binnen een paar minuten al weg gepraat en daarna volgde een heerlijke massage die meer bracht (wel gehoopt) dan vooraf gedacht. Maar een uur is echt minimaal, volgende keer (zeker weten Jennifer) kies ik voor anderhalf uur.
Tot binnenkort

onwijs geweldig
15-04-2019
Mila

Kan er weinig over zeggen, maar heb tot laatste minuut genoten

Ze is er weer!!
14-04-2019
Tatum

Donderdag ontdekte ik dat Tatum weer aanwezig was bij Carpe diem.
Wat een aangename verrassing!
Ze is niks veranderd en massage was weer van topkwaliteit!
Heerlijk echt een aanrader deze dame, gezellig en mooi plus goede massage!
Wat wil je nog meer!
Tot snel Taat ! Groetjes van Mark

Geweldig!!
14-04-2019
Mila

Nogmaals bedankt Mila voor de heerlijke massage en ik kom snel weer is bij jou terug.

Geweldig
12-04-2019
Nicole

Lieve Nicolle vandaag bij je geweest, was voor mij de eerste keer maar met een woord !! Het was geweldig, wat ben jij een mooie vrouw, ga zeker snel bij je terug komen xx

Sensueel en Passioneel
10-04-2019
Julia

Wat een heerlijke dame die Julia, lief, gezellig, mooi en spannend.
Ben al vaker bij Julia geweest en elke keer raak ik weer in extase.
Ze weet je telkens weer in hemelse sferen te brengen met haar prachtige lichaam
en sensuele massages.
Een fantastisch vrouw met prachtige stevige natuurlijke borsten, waarvan
elke man van dromen kan.
Volgende keer opnieuw genieten bij Julia.

Magisch, x
07-04-2019
Maria

Bij binnenkomst ontvangen door een mooie puur natuur vrolijke beauty, ik voelde me meteen op men gemak... De massage die was hemels, alsof alle stress van me af viel en ik in de hemel was beland, Bedankt voor deze supermooie ervaring, ik ga nog lang nagenieten.... 😘 Xxx

Moet ik nog meer zeggen?
01-04-2019
Wendy

Wendy is echt een schatje,
Ik heb echt de beste massage ooit, ..van haar gehad!!
We hadden lol en ze heeft een geweldig gevoel voor humor!!
Ze is, ....gewoon geweldig !!
Ze gaf me wat ik even nodig had, en daar ben ik haar heel dankbaar voor!
Sensueel en betrokken .
Ze weet echt waar ze mee bezig is!!
Wendy,.....dank je
Mark

Amazing πŸ”₯
23-03-2019
Nicole

Duo olie massage van Nicole en jullia was ongelooflijk hemels . Teasend en plagend mij naar een Gumshot gebracht die niet te beschrijven was.. en jullia zei jij hebt echt een grote ... nog nooit Zo een grote gezien. Thanx voor t compliment en Nicole Jullia jullie zijn echt een wereld duo kom snel
Terug voor
Een massage . πŸ”₯πŸ§‘πŸ’˜♥️😍πŸ”₯πŸ”₯😘😘 groetjes heel veel liefs 😘😘😘 Tk

Allemachtig!!
14-03-2019
Wing

Dit is moeilijk te omschrijven voor een ervaren wandelaar die nog nooit een review heeft achtergelaten. Maar als het in een zin mag... Wing geeft me vleugels en laat me vliegen naar de zon.
Kus, Niels

Lief en toch supersexy
02-03-2019
Nooy

Nooy heeft mij verrast een superlekkere massage. Ik ben wel wat gewend, maar deze dame heeft een paar voor mij nieuwe moves gebruikt die mij zeker doen terugkomen.
Leon

Om nooit meer te vergeten.beter als dit is er niet
28-02-2019
Nooy

Ben al een paar keer bij nooy geweest.iedere keer gebeurt er iets tijdens de massage wat ik niet kan uitleggen,het is niet te beschrijven.dit lukt geen andere masseuse. Na de massage zit zij nog dagen in je hoofd.lieve nooy ,tot binnenkort 😘😘😘

Het was super
27-02-2019
Lena

Lena je bent een topper tot gauw grt Johan