Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Geweldig
18-09-2023
Alexia

Het was een super fijne ervaring. Lekker samen gedouched en ze gaf aan dat ze het ook lekker vond als je aan haar zat, heb daar gretig gebruik van gemaakt en heb lekker aan haar gezeten. Ze weet je ook op de juiste plekken te raken en je op een fantastisch hoogtepunt te brengen!
Ik kom zeker terug!

Maak een afspraak met Alexia
Geweldig
16-09-2023
Lois

Heel leuke masseuse op en top grts grote ...

Heerlijk
16-09-2023
Lois

Wat een geweldige massage en een leuke masseuse kom zeker bij haar terug
Grts grote ...

Lekkerrrr
15-09-2023
Monique

Tantra gepakt ze weet wat ze doet., say no more schouder ook nog behandeld., pijn weg kunnen we weer ontspannen doorwerken, maar daden zeggen meer dan woorden gewoon even langsgaan en ervaren dan weet je wat daar is.

Maak een afspraak met Monique
Super gezellig en geweldig
14-09-2023
Bo

Voor de eerste keer een afspraak met bo gemaakt. Eén woord,geweldig. Wat een mooi lijf en mooie rondingen. Ze weet je helemaal gek te maken, maar ook tijd te nemen voor een gezellig praatje. 60 minuten is te weinig, dus de volgende keer word het 90 minuten. Bo je was geweldig.

Geweldige dame
14-09-2023
Romy

Vandaag in Boxtel langsgeweest en een vip massage met Romy geboekt
Deze dame is gewoon geweldig
Ik had direct bij het binnenwandelen van de kamer een goede klik
Je zal mij nog meer zien lieve Romy

Tot de volgende keer Romy
Liefs Robin

Maak een afspraak met Romy
Sensueel, fijn en gezellig
09-09-2023
Julia

Lieve dame met prachtige borsten en lekkere billen.
Massage is opwindend en het hoogtepunt was geweldig. Ze is onderhoudend en lief.
Geweldige ervaring, kom zeker bij haar terug!
Erik

Geweldig
08-09-2023
Romy

Niet verder zoeken Had een fantastisch uur met deze godin

Maak een afspraak met Romy
Geweldig
08-09-2023
Demi

Net 16:30 bij demi geweest super dame vriendelijk spontaan lief en een hele goede massage tot de volgende keer demi

Met 2 lekker amuseren
24-08-2023
Bo

Vandaag was het weer leuk samen met Bo
Een lekkere vip massage gedaan van 2 uur
Samen lekker geamuseerd

Volgende keer doen we het gewoon opnieuw. Tot volgende keer lieve Bo
Liefs Robin xx

Geweldig uniek relaxed
24-08-2023
Janet

Hoi bij Janet geweest geweldig lief en leuke vrouw ze stelt je op je gemak ze lijkt wel een oosterse prinses en is relaxed lief en zorgzaam ze weet wat massage is en laat je intens genieten alles op
Een speciale wijze echt een toppertje en super Relaxed Vrouw echt de moeite waard heren echt ontspannen ga naar .ze zo relaxed dat is geweldig

Jan de visboer

Maak een afspraak met Janet
Intens hoogte punt met heel mijn lichaam
20-08-2023
Alexia

Alexia heeft een prachtig lichaam en een serene uitstraling. Ze is geen vrouw van veel woorden maar wat ze zegt is to-the-point. Nog beter is wat ze met haar handjes en lichaam doet, geweldig!!!
Ik heb werkelijk genoten van de rust en constante uitdaging die leidde naar een grandioos hoogte punt over mijn hele lichaam. Alexia bedankt!

Maak een afspraak met Alexia
Fantastisch
19-08-2023
Paris

Gisteren voor het eerst bij paris geweest.
Wat een mooie vrouw met een fantastisch lichaam waar ze je mee weet te betoveren.
Geweldig massage gehad en gezellig gekletst.
Kom zeker nog een keer terug.

Xxx van de man met je naam op zijn arm

Maak een afspraak met Paris
Zeer bijzondere ervaring
19-08-2023
Rachelle

Ik ben woensdag geweest en nu zaterdag ben ik er nog erg van onder de indruk.. Ik heb erg genoten ook al was ik iets te ondeugend. Ze doet iets wat ik niet kan uitleggen maar ik ben haar er erg dankbaar voor..

Maak een afspraak met Rachelle
Geweldige Vip massage
10-08-2023
Bo

Samen met Bo een vip massage doen
Is niks anders dan geweldig
Samen geamuseerd in bad. Heerlijk
Bij jou voel Ik me goed en voel ik me op mijn gemak

Dus volgende keer kom ik gewoon terug lieve Bo
Tot de volgende
Liefs Robin xx

massage was geweldig
10-08-2023
Lois

Gisteren met Lois afgesproken. De massage was heerlijk Lois kan heerlijk masseren had gekozen voor een body massage en heb daar zeker geen spijt van gehad heb heerlijk genoten van deze lieve vrouw

xx Richie

Super Lekker en Gezellig 😍
10-08-2023
Bo

Heerlijke en Gezellige met Bloem en Bo,

Laatst heb ik van Jou en Bo een overweldigende heerlijke Duo massage mogen ontvangen. Het was echt super lekker, gezellig en leuk! Jullie zijn goed op elkaar ingespeeld. En met jullie handen en body brachten jullie mij tot een geweldige extase. Bedankt en tot de volgende keer!

Groetjes 💋,

Jeroentje

Super Lekker en Gezellig 😍
10-08-2023
Bloem

Heerlijke en Gezellige met Bloem en Bo,

Laatst heb ik van Jou en Bo een overweldigende heerlijke Duo massage mogen ontvangen. Het was echt super lekker, gezellig en leuk! Jullie zijn goed op elkaar ingespeeld. En met jullie handen en body brachten jullie mij tot een geweldige extase. Bedankt en tot de volgende keer!

Groetjes 💋,

Jeroentje

Maak een afspraak met Bloem
Super Lekker en Gezellig 😍
10-08-2023
Bloem

Heerlijke en Gezellige met Bloem en Bo,

Laatst heb ik van Jou en Bo een overweldigende heerlijke Duo massage mogen ontvangen. Het was echt super lekker, gezellig en leuk! Jullie zijn goed op elkaar ingespeeld. En met jullie handen en body brachten jullie mij tot een geweldige extase. Bedankt en tot de volgende keer!

Groetjes 💋,

Jeroentje

Maak een afspraak met Bloem
Mijn verwachtingen zijn overtroffen
09-08-2023
Bloem

Na vrij lange tijd weer eens een bezoekje gebracht en een afspraak met Bloem gemaakt. Hoewel ik wat zenuwachtig was, heeft Bloem een leuke babbel. Dat in combinatie met haar warme, zorgzame voorkomen wist ze me prima op mn gemak te stellen.

Vervolgens gaf ze een passievolle massage waarmee ze de interne thermometer rustig laat oplopen. Ik genoot al van de massage zelf, laat staan toen de thermometer roodgloeiend begon te worden. Bij Bloem ben je in goede 'handen'

Bloem, dankjewel!! Op de naar de volgende!

Maak een afspraak met Bloem
Geweldig
09-08-2023
Milana

Wat is milana toch een geweldige vrouw, en wat een leuk accent heeft ze. De ontspanning die ze meebrengt en de lekkere massage en tot slot de totale ontlading. Ik kom zeker nog terug.

Maak een afspraak met Milana