Masseuse Reviews

Erotisch

Na een lange sluiting, zijn we per 1 juli weer regulier geopend! Wel mogen we u enkel op afspraak ontvangen en vragen we u om tijdens uw bezoek de genomen hygiëne- en voorzorgsmaatregelen in acht te nemen. We willen u bedanken voor uw geduld, begrip en support en ontvangen u graag weer in onze salon!

-

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Heeeerlijk!
07-07-2020
Maria

Eindelijk.... 😘 Even heerlijk als altijd. ❤ Xm

Maak een afspraak met Maria
Een vrouw uit duizenden
05-07-2020
Isabella

Ik ben alle een paar keer bij haar geweest
ze geeft een massage waar van je lang naar
geniet ze is een kanjer . Ik kom zeker terug ❤️❤️🔥🔥😘😘😘

Maak een afspraak met Isabella
Geweldig hoor
03-07-2020
Janet

Hoi janet, heel erg leuk jou te leren kennen, je bent een mooie en leuke en lieve vrouw, het was een geweldige massage en ik zie je gauw weer, heel veel groetjes van Richard

Maak een afspraak met Janet
Fantastische vrouw
03-07-2020
Isabella

Heel erg leuk om je weer gezien te hebben, je ziet er heel goed uit en bloedmooi en tot over een paar weken dan wil ik graag van jou en hele lekkere en erotische massage,tot gauw en heel veel groetjes van Richard

Maak een afspraak met Isabella
Top massage, waar je geen moment spijt van krijgt.
03-07-2020
Nikki

Het was een hele fijne, leuke en ontspannen massage.
Van het begint waar ze mij vakkundig onder handen neemt, tot het einde. Het was weergaloos.

Gezellige babbelaar, waar ik me heel ontspannen voelde.
En die ogen. 👀. Je blijft er in kijken

Maak een afspraak met Nikki
Eerste keer
03-07-2020
Mila

Ik heb erg genoten van jou Mila, de massage die je gaf was "PERFECT" en mij ga jij in de toekomst zeker vaker zien

Maak een afspraak met Mila
prettige ervaring
02-07-2020
Nooy

Heel aardige vrouw en fijne massage gehad. Ik kom graag weer een keer terug

Maak een afspraak met Nooy
Wauw !
01-07-2020
Mila

Een heerlijk uurtje body to body gehad van deze prachtige dame. Ze weet je helemaal in de watten te leggen en je optimaal te laten genieten !
Deze vrouw is een pareltje en ik kijk alweer uit naar mijn volgende bezoekje...

Groetjes de jongen van het laatste uurtje xx

Maak een afspraak met Mila
Pasen
11-04-2020
Isabella

Hoi isabella hele fijne pasan lieve schat xxxx

Maak een afspraak met Isabella
Gedichtje
16-03-2020
Nikki

Nikkie liefkoosde mij, zacht.
Als ik weer wakker word na een diepe nacht
Kijk ik in halfslaap stiekem toch opzij
En denk ik, Nikkie hier bij mij

Passie, gezellig en een en al vrolijkheid
en dat allemaal in een leuke meid.

Je doet me wat

Tot snel,

Maak een afspraak met Nikki
Wauw
14-03-2020
Nikki

Wauw. Nou weet ik het verschil tussen tantra en body to body. Tot snel!

Maak een afspraak met Nikki
Wat een KANJER
12-03-2020
Julia

Julia heeft alles wat je van een masseuse mag verwachten. Erotisch, Sensueel een topper!!
Vanaf het moment dat je binnenkomt en de deur weer uitloopt. Het is genieten van het begin tot einde. Kans op verslaving is groot. Kom gauw weer terug, het liefst een hele dag...….Hele dikke kus! Ton

Maak een afspraak met Julia
Magnefiek🔥🔥♥️♥️🥰🥰
05-03-2020
Julia

Vandaag uur tantra massage gehad bij Julia en dit was best ever!! Je bent echt zo godelijk lekker ! Super mooi lichaam en jou borsten zijn amazing ! En die lekkere tepels die lekker hard waren mm

♥️🥰👌💫🔥🔥🔥🔥💣🤤je liet mij echt zooo hard klaar komen 💣💣💫☺️ en ik zou zo meer met jou willen pfff☺️🥰 volgende keer maak ik afspraak duo vip met jou en Nicole ☺️Dat wordt een super hotte party jij ik en nicole♥️♥️💫🔥🔥 groetjes 😘😘😘♥️♥️ Luv yaa Tk

Maak een afspraak met Julia
Toppie
25-02-2020
Milana

Massage was geweldig , voor herhaling vatbaar, elke keer weer geweldig , eerst samen gezellig douchen , en dan .....
De massage is geweldig , ze weet met haar perfecte lichaam je naar de zevende wereld te brengen
Ben al vaker bij haar geweest , en weet me steeds weer te verrassen

Maak een afspraak met Milana
Super
25-02-2020
Isabella

Al weer veel te lang geleden bij deze schoonheid geweest. Daarna nog een paar keer getracht om een nieuwe afspraak te maken maar hoewel zij in de agenda als aanwezig stond vermeld kreeg ik telkens te horen dat ze niet aanwezig was. De eerste date is nog steeds een van de beste ooit door mij beleefd. De verwennerij die al in het bubbelbad begon, de wederzijdse massage op de tafel, nog meer verwennerij en tenslotte de onvermijdelijke climax. De aangeboden relax massage als toegift moest ik toen helaas wegens tijdgebrek afslaan. Hopelijk lukt het nu binnenkort wel om een afspraak te maken. De lange reistijd van ongeveer 3 uur heb ik er graag voor over.

Maak een afspraak met Isabella
Hele lieve vrouw
23-02-2020
Milana

Milana is een spontane lieve meid heb een uurtje met haar door gebracht ze doet haar werk met plezier Ze weet zelf niet hoe goed ze is Boek haar maar en je krijgt er geen spijt van Gr de Masseur

Maak een afspraak met Milana
Een zeer mooie en sensitive dame❤️❤️
23-02-2020
Nienke

Lieve Nienke

Zondag 16 februari heb ik een afspraak gemaakt bij Nienke. Zij kwam opdagen in een super mooie dress. Het was een prachtig zwart jurkje waarmee we samen ook naar een gala konden gaan. Daarvoor was ik niet naar Oss gekomen😘. Nienke heeft mij meer dan bijzonder ontvangen en alle aandacht geven die daarbij hoort. Zij is een ongelofelijke lieve jonge vrouw en voelt precies aan wat je nodig hebt bij een ontmoeting! Na een heerlijk knuffelsessie zijn we ons gaan ontdoen van onze kleding en heb ik mij begeven op de tafel. Met volle en vooral veel liefde is ze mij gaan masseren. Wat een waanzinnige fijn behandeling heb ik van haar morgen ontvangen. Ze is meer dan sensitief, daardoor weet en voelt ze je zo goed aan hoe en wat een man nodig heeft! Zij geeft zo ontzettend veel warmte of dat ze je grootse vriendin is! Nienke je hebt mij zo fantastische massage gegeven waar ik nog met heel veel liefde en plezier aan terugdenkt! Je bent een ongelofelijk mooie, lieve, zorgzame lieverd❤️❤️❤️💋💋💋

Heel veel liefs van Pieter🥰🥰🥰

Voor de tweedekeer bij Nikki geweest was weer Super
18-02-2020
Nikki

Werd weer spontaan ontvangen en we hebben een heerlijk uurtje samen doorgebracht Massage was top ga zeker nog een keer terug bij jou Voor ik naar huis ging heeft ze mij ook nog even voor gesteld aan Roxy een hele fijne vrouw om te zien meer kan ik er niet over zeggen maar dat komt nog Nikki nog bedank Gr de Masseur

Maak een afspraak met Nikki
Kort maar krachtig
13-02-2020
Nicole

Ondanks je drukke schema paste ik er nog net tussen.
Ontspannen samen ontspannen zo voelde het
Veel liefs grijze Frank

Maak een afspraak met Nicole
Geweldig
08-02-2020
Vanessa

"Vanessa" weet precies wat ze moet doen. Met haar licht bruine/gele ogen kijkt ze je heel onschuldig aan maar ondertussen... Heb een hele fijne ervaring gehad met haar. En zal zeker nog terug komen bij deze mooie lieve en niet te vergeten hele aardige jongedame. Ik ben blij dat ik de keus heb gemaakt om bij je langs te komen. Ik zie je snel weer😏 dikke knuffel en kus M

Overweldigend
06-02-2020
Mila

Van de week ben ik bij Mila geweest en stelde me gelijk op mijn gemak. Een lieve leuke vlotte meid en kijkt eerst wel een beetje de kat uit de boom. Totdat ze eenmaal bezig is met masseren popt ze uit haar cocon vandaan en doet ze fantastisch haar werk en weet al je zintuigen te prikkelen.

Ik wist niet goed wat ik er van moest verwachten maar ze heeft boven verwachting gescoord! Je gaat mij zeker terug zien en heb van jou genoten Mila, vooral blijven lachen staat je mooi 😉

Maak een afspraak met Mila