Masseuse Reviews

Erotisch

Na een maandenlange noodgedwongen sluiting, zijn we per 1 juli weer geopend! Wel mogen we u enkel op afspraak ontvangen en vragen we u om tijdens uw bezoek de genomen hygiëne- en voorzorgsmaatregelen in acht te nemen.

-

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
Hygiëne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Kom snel terug ❤️❤️
06-12-2019
Nicole

Nou Nicolle jij bent echt een geweldige vrouw je hebt alles lief knap en vooral lekker !! Dus je gaat me zeer snel weer zien ❤️❤️
Luc

Maak een afspraak met Nicole
Klanten Vertellen
Eric uit Veldhoven
07-11-2018

Tot nu een paar keer bij jullie geweest en met verschillende dames afgesproken. Steeds heerlijk genoten en duidelijkheid over wat wel/niet kan. Ben wel bang dat ik nu een vaste dame (Tanja) heb gevonden. Wat een heerlijk mens in alle opzichten.

Wie zit te wachten op sint en piet kent Nikki nog niet
05-12-2019
Nikki

Sint hoeft helemaal niet lang meer na te denken
Wat hij zichzelf vandaag zou schenken

Een ontspannen massage zal hem goed doen
en wel een van Nikki wel te verstaan

Ik zou bijna alles geven voor een zoen
De mooiste lippen die er bestaan

En dan die nagels langs je been
Ze staat met stip op nummer een

De sint zal geen jaar meer wachten
Hij zou overlijden van het smachten

Hoop dat je een fijne Sinterklaas hebt gehad
liefs de rijmpiet

Maak een afspraak met Nikki
Klanten Vertellen
Paulo uit Sint-Oedenrode
19-09-2018

I went for the first time to Carpediem, I had chosen Stephanie. Very beautiful and sweet she is. Very kind welcoming and a wonderful massage I got, full of tenderness! She is very friendly and professional I was delighted with the experience, I will be back soon.

Topper!!
29-11-2019
Roxy

Was al bang dat je gestopt was met masseren.
Gelukkig terug gevonden
Reis nog wel naar groningen voor jou massage's

Je bent een prachtige vrouw

Maak een afspraak met Roxy
Klanten Vertellen
Michel uit Belgie
17-09-2018

Heel fijne en gemoedelijke ontvangst door de gastvrouw. Mooie inrichting. Fijne voorstelling van de dames. Moeilijke keuze maar ik ben gegaan voor Stefanie. Heel toffe en warme Surinaamse meid. Ze heeft me een ongelooflijk sensuele tantra gegeven. Pure klasse, spontaan en met uitzonderlijk gevoel. Een echte aanrader. Michel

Heerlijk!
28-11-2019
Janet

Wat een ontzettend lieve vrouw is dit zeg! Ze heeft een prachtig lichaam; borsten om in te verdwijnen en een fantastische kont en vooral; ze heeft echt aandacht voor je. Het was een heerlijke ervaring.

Maak een afspraak met Janet
Klanten Vertellen
uit
08-08-2018

Mijn ervaring is briljant, alsof ik naar een beautysalon ga! ik kom hier werkelijk zeer voldaan van terug. Totaal uitgerust heerlijke dames die voldoen aan iedere wens van de man en of vrouw? Mijn eerste ervaring was Nooy, Wing, Jada. Het bijzondere van zo'n massage de aanraking met hun specialisme en discretie is gewoon heel proffesioneel waardoor je ook je gelijk op je gemak voel, en er zullen er zeker nog velen volgen. Twee van deze prachtige meiden samen met mij heb ik nog niet ontdekt maar lijkt mij ook geweldig. Een van de tot nu toe mooiste accommodaties van ons land die ik heb gezien. Wat ze beloven dat doen ze ook!

Fantastisch , sexy, heerlijk.
10-11-2019
Julia

Vorige week Julia ontmoet voor een heerlijke Tantra massage. Julia begint met haar zachte handjes de warme massage olie in te wrijven bij mijn voeten.
Daarna schuift ze met haar hand langzaam over mijn benen naar boven tussen
mijn billen en dan wat naar voren tot aan de balletjes. Dit gaf echt een verrukkelijk gevoel. Ik draai mijn gezicht naar haar toe en raak meteen in extase door haar fantastisch mooi gevormde lichaam. Haar aanrakingen zijn enorm erotisch en waanzinnig lekker. Met haar naakte lichaam beweegt ze vervolgens met een sensueel ritme over me heen en weer. Dit was werkelijk op en top genieten. Al snel raak ik opgewonden en beleef een weldadig hoogtepunt. Ik heb nu al weer zin in een nieuwe ontmoeting met die mooie, maar vooral ook gezellige Julia.

Klanten Vertellen
Martin uit Eindhoven
27-02-2018

Iedereen zou dit minstens 1 keer in zijn leven mee moeten maken. Wow wat is dit een gave ervaring

Niet normaal
08-11-2019
Nicole

Nicolle wat moet ik zeggen vanmiddag weer bij je geweest, en ik kan alleen maar zeggen WAUW WAUW WAUW WAUW !! Tot snel 😘

Maak een afspraak met Nicole
geweldig
07-11-2019
Lena

naast het feit dat ze een hele goeie maseuze is, is het ook een kleding expert.vraag ze gerust tips. en het is een lekker ding.

Een ultieme GFE ervaring
04-11-2019
Shenna

Als je een echte GFE zoekt ben je bij Shenna op de juiste plaats. Meteen bij binnenkomst geeft ze het gevoel je al jaren te kennen. Na een heerlijke douch waar ze al het nodige voorwerk verricht gaat het ultieme genieten verder op de massagetafel. Met haar sensuele lichaam glijd ze over je heen. Met haar lange nagels weet ze tintelingen te veroorzaken tot in alle uiteinden van je lichaam. Haar massage is verleidelijk en sensueel. Tot op de laatste seconde is het genieten. Ik ga zeker nog een keer terug komen. Deze nieuwkomer is een aanrader. Dank je Shenna xxx

Nicole een Toppertje
03-11-2019
Nicole

Nicole is een van mijn leukste vrouwtjes die ik ontmoet heb bij Carpe diem Is altijd lief en spontaan lekkere babbel en goede Massage Ga niet meer verklappen Boek haar maar krijg je geen spijt van Gr de Masseur

Maak een afspraak met Nicole
Vorige week Wendy spontaan ontmoet was leuk
03-11-2019
Wendy

Verschillende keren bij Wendy geweest is een hele lieve vrouw waar bij je vlug op je gemak voelt Meer ga ik niet verklappen Gr De Masseur

Maak een afspraak met Wendy
Sexy, en lekker!
01-11-2019
Nienke

A.s. Zondag kom ik bij je langs Nienke, ik heb wel weer eens zin in een heerlijke massage van je! Ik zit de hele dag al te fantaseren over die heerlijke massage van je.. dat ik eigenlijk al vanavond zou willen komen... jammer genoeg ben je er pas zondag weer🥴 dus zal ik me nog even in moeten houden! Ik ben diegene die destijds erover begon dat ik je een jaar of 5 geleden een keer in je autotje had zien stappen en dat ben ik tot op heden nog niet vergeten😉 wellicht dat je me daaraan nog herkend!? Hou een gaatje voor me vrij zondag want ik kom hoe dan ook langs😘
Gr mark

dit was absoluut niet de laatste keer
28-10-2019
Shenna

een gezellige leuke dame, die weet om te gaan spierklachten,en liefde voor haar beroep heeft

super lieve schat
27-10-2019
Roxy

Roxy kwam binnen, en toen dacht ik wauw wat een prachtig mooie dame is Roxy, ze heeft mij om half 3 weer laten genieten van een sexy massage, waar ik al rode oortjes van kreeg, en het voelt altijd zo gezellig, je komt vrolijk binnen, en je vertrekt ook weer super vrolijk.

Maak een afspraak met Roxy
Het was heel leuk met Jessica fijne lieve meid voor herhalling vatbaar Gr De Masseur
26-10-2019
Jessica

Hele lieve meid ook voor een goed gesprek En de massage was super kom zeker terug Gr de Masseur

Maak een afspraak met Jessica
Gevaarlijke hete dame!
25-10-2019
Roxy

Hoe jij beweegt met je lichaam bijna kunst.
Zoveel passie in je massage en met die ogen ! Wow
Zweef op een wolk.
Bedankt en tot heel snel xx johan

Maak een afspraak met Roxy
Geweldig!
24-10-2019
Shenna

Een heerlijke massage gekregen van Shenna. Ze gebruikt haar hele lijf. Ze speelt graag een spelletje. Dat zie je in haar ogen. Haar ogen, prachtig en ondeugend. Ik kom zeker bij jou terug.

X

Lekker hoor een hott massage
21-10-2019
Roxy

Roxy je was vandaag echt amazing !! Wat ben je. Hot en te lekker en je liet mij knallen
🔥💣 kom snel
Weer naar je toe !!

Maak een afspraak met Roxy
Geweldig
21-10-2019
Isabella

Isabella is gewoon een fantastische vrouw, buiten haar geweldige massage kun je ook een goed gesprek met haar hebben. Echt top

Maak een afspraak met Isabella
Toppy Toppy Toppy
20-10-2019
Janet

Zojuist een goed uurtje bij Janet . Wat kan die vrouw massage geven. Een en al top . De volgende keer wil ik wel een uur of 2 A 3. Met je alleen i.p.v duo. Één ding was jammer dat Julia met koude handen begon het laatste kwartier.

Maak een afspraak met Janet
Een echte lieverd❤
20-10-2019
Nicole

Niet alleen mooi van buiten😍

Héérlijk ontspannen, echt relaxed het pand weer verlaten.
Bedankt lieverd❤

Maak een afspraak met Nicole
Het was heel leuk met Jessica fijne lieve meid voor herhalling vatbaar Gr De Masseur
18-10-2019
Jessica

Voor dat Jessica op vak ging bij haar geweest een hele lieve meid ik ga niks ver klappen Boek haar maar krijg je geen spijt van Gr De Masseur

Maak een afspraak met Jessica