Masseuse Reviews

Erotisch

Onze salons zijn gesloten t/m 2 maart 2021.

-

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Daar zijn geen woorden voor...
16-08-2020
Mila

Je bent een topper! Ik kom snel terug😊

Verleidelijke🔥en nog 🔥🔥🔥
16-08-2020
Wendy

Wat maken die lekker handjes ,zachte kont ,lichaam mij 🔥 en nog heter🔥🔥🔥 Wendy tot snel🔥 😍🥰😘❤

Heerlijk,met een geweldig gevoel weer naar huis.
14-08-2020
Gina

Gina=ervaring, gezellig en een massage geven.........Zo lekker.....ik kom vlug weer terug.nog bedankt voor de heerlijke🍸.

Groetjes van lassie😉

Truly great
14-08-2020
Milana

Just a wonderful hour in the company of a wonderful woman. Thank you Milana as always.:-)

Geweldig
01-08-2020
Rosa

Gisteren voor de tweede keer bij Rosa geweest. Gekozen voor Arabian night. Rosa is een zeer lieve en aantrekkelijke jonge dame. Ga zeker terugkomen.

heerlijk genoten!
31-07-2020
Julia

Vandaag met Julia kennis gemaakt. Altijd spannend als je iemand niet kent.
Ik was aangenaam verrast, een prachtig lichaam had ik al verwacht natuurlijk, maar daarboven een heerlijk, ondeugend koppie.
Ik had geluk want het was haar eerste werkdag sinds lange tijd dus ze had er wel zin in!
Heerlijk samen genoten, dat vind ik toch het fijnste als het over en weer lekker is.
De tijd was natuurlijk weer veel te snel voorbij, maar we gaan op herhaling!
Alleen weer even sparen.
Dank je wel Julia. X Eric

Relaxed maar pittig
31-07-2020
Nicole

Omdat Nicole haar afspraken wat uitliepen mocht ik even wachten in het bubbelbad. Na verloop van tijd schoof Nicole gezellig aan en hebben we uitgebreid met elkaar kennis gemaakt.
Nadat we elkaar zo hadden ondervraagd en lekker schoongespoeld waren heeft ze me een heerlijke body-to-body massage gegeven. Het laatste gedeelte van de massage was voor mij een unieke maar overheerlijke ervaring waar Nicole ook van heeft genoten. Na een fijn einde nog even douchen en afscheid nemen.

Nicole, tot de volgende keer!

Mijn eerste massage
29-07-2020
Mila

Met een brok in mn keel naar binnen
Maar wat heb ik er van genoten dat uur vloog voorbij met Mila.ze weet alles goed te bereiken en mij ziet ze zeker nog een x terug

Oeeeffffff
27-07-2020
Nikki

Jij ziet mij snel terug nikki !

Wat een genot!
27-07-2020
Bonita

Dank je wel Bonita,

Was een heerlijk uurtje en wat ben je een leuke vrouw. Mooie en sensuele massage!

Met aandacht terug, wordt je zelfs nog enthousiaster met masseren en mij laten genieten!

Nogmaals bedankt voor de heerlijke massage.

Gr Harry

Ps.
Kom, zoals besproken, graag een keer terug met een hele leuke vriendin van me!

geweldig
26-07-2020
Mila

Lieve mila het was geweldig een massage van jou, heb genoten. En je bent ook nog eens ontzettend lief tot gauw!

Wauw wat een massage!
24-07-2020
Soraya

Vandaag eens niet afgereisd naar Oss maar nu naar Boxtel. Hoe Soraya haar lichaam gebruikt heb ik nog nooit meegemaakt, top. Ze houdt van teasen en dat is te merken. Ze geeft je het gevoel dat je bijna komt en dan stop. Dit doet ze meerdere keren. Voor mijn geen ander meer, deze meid is de best!

absoluut heerlijk
21-07-2020
Nooy

Kunstenares in het masseren; geweldig genoten van Nooy.

In de zevende hemel
21-07-2020
Isabella

Lieve Isabella ,
Het was weer geweldig gisteravond !
Wat ik in bad meemaakte overtrof mijn stoutste dromen ;-)) dat truckje met die cola ... wooow🤪
en daarna verder op de massagetafel. Wat heb je toch heerlijke borsten!!
5 hartjes , dik verdiend !
Terugkom garantie 100%
Fijne vakantie , tot volgende keer

Zacht, gezellig en relaxed
20-07-2020
Nikki

Nikkie is een hele leuke spontane meid die je echt op je gemak laat voelen. Ze geeft zelf aan kletskous te zijn als de klik er is en die was er van mijn part. We hebben heerlijk gekletst terwijl zij met haar heerlijke zachte handen en lijf m’n vermoeide huid masseerde.
Nikkie is echt een topmeid en een hele grote reden om terug te gaan naar Carpe Diem.
Nikkie, als je dit leest: dank je wel.... ik heb heerlijk genoten van je aanrakingen en je gezellige babbel.
Groetjes, Dave

Geweldig
19-07-2020
Janet

Hoi Janet het was echt super jij weet wat een man lekker vind heb heerlijk genoten en kan er weer tegen aan gr Jan van de katten dan weet jij wel wie

ROXY FIJN KNAPE MEID
19-07-2020
Roxy

Heel mooi en lief fijne massage lekker gebabbeld wat ook belangrijk is het was de eerste keer bij haar en zeker niet de laatste keer GR de Masseur

Het was heerlijk j
14-07-2020
Nikki

Ze heeft een oude man geweldig laten genieten en 1,5 uur is eigenlijk te kort bij deze dame.
Een aanrader voor iedereen en voor mij een reden om weer vlug terug te gaan.

Onvergetelijk , 4 maanden geleden alweer !
14-07-2020
Nicole

4 maanden geleden voor het eerst bij Nicole geweest, en wat een geweldige massage heb ik gekregen ! Helaas kwam Corona op ons pad en moest ik 4 maanden wachten voor een nieuwe afspraak. Lieve Nicole , morgen hebben we een afspraak en ik kan niet wachten om een Superheerlijke Massage te ontvangen
Frank

Geduld beloond
10-07-2020
Nikki

Ken je dat als je ergens heel lang op moet wachten
En dat het dan nog lekkerder is
Nou Corona heeft me doen smachten
En komt er na 4 maanden eindelijk een einde aan het gemis
Nikkie was er weer
Kan nu al niet wachten tot de volgende keer

Super HOT 🔥🔥🔥🔥
09-07-2020
Yoyo

Heb vandaag een Tantra massage genomen bij YoYo!
Deze bloed mooie Thaise vrouw geeft een zon.ongelooflijke tantra massage !
🔥😍 het tease en strelen en met de nagels over je lichaam heen 🥵
En mn ballen werden met
Heette olie continue gemasseerd en met nagels erover heen mmm en die tepels van haar echt ongelooflijk lekker ! En ze creëerde een hoogte punt wat niet te beschrijven is!❤️❤️❤️Ze is gewoon Thaise koningin ❤️❤️ YoYo you are THE world for
Me❤️THE BEST❤️😍🔥😍☺️😘😘 de eerst volgende keer kom ik zeker weer naar Jou toe ! Voor een teasing sado🔥🔥 Your beautyfull😍 love you❤️ ! Gr 😘😘 T.