Masseuse Reviews

Erotisch

Onze salons zijn op WOENSDAG 19 MEI weer open. U kunt nu alvast een plekje reserveren bij uw favoriete dame!

 

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Lieve warme vrouw
07-07-2021
Janet

Na een drukke tijd weer bij Janet.
De eerste aanblik als ze binnenkomt is al geweldig. Lief, goedlachs met een warme uitstraling. Je voelt je meteen op je gemak.
En wat een mooi lichaam heeft deze vrouw. Met haar zachte handen weet ze precies wat ze doet. Ze voelt heel goed aan wat je nodig hebt. Een combinatie van massage en gespreksstof geeft deze tijd een tijdloos moment.
Een lieve en warme vrouw voor een volgende tijd met een geweldig moment.

Maak een afspraak met Janet
Geweldig
06-07-2021
Evie

Gisteren om 11:00 bij evi geweest echt super leuke lieve dame waarbij je meteen op je gemak voelt zij weet hoe je een man moet verwennen !!

Te goed
05-07-2021
Evie

Eigenlijk wil ik geen recensie schrijven want het was te goed, het liefste wil je ze geheim houden. Bij binnekomst meteen fijn praten ze zorgt ervoor dat je snel op je gemak bent, zelf ik die niet zo snel kan ontspannen. Ik hoef verder eigenlijk niks meer te zeggen gewoon super, en zeer zeker tot snel!

Een lieverd.
03-07-2021
Alex

Het was erg fijn om bij Alex te zijn. Een lieve rustig uitstraling. Het gaf mij veel rust. Ik waande in een ontspannende roes. Wat een mooie vrouw. Haar verschijning en haar haar was echt bijzonder om te zien. Haar massage was erg wisselend en opbouwend. Langzaam komen tot… Alex je bent mooie en jouw gezicht en uitstraling zo mooi. Ik hoop je een volgende weer te kunnen ontmoeten. Lieve groet. Har

Maak een afspraak met Alex
Super
03-07-2021
Sofia

Was een leuke dame! Ze is lief rustig maar ook zeer ondeugend! En laat je binnen 60 min heerlijk genieten!

Maak een afspraak met Sofia
Echt geweldig
01-07-2021
Evie

Ondanks dat ik veelste laat was nogmaals sorry daarvoor was echt geweldig. leuke spontane dame ze weet de spanning goed op te bouwen tot de volgende keer. xxx

geweldig
30-06-2021
Bloem

Wat heeft ze mij een heerlijk uurtje gegeven met een finale die ik niet snel zal vergeten. bloem bedankt.

Maak een afspraak met Bloem
Voor herhaling vatbaar.
29-06-2021
Janet

Via de website kwam ik bij de foto's van Janet terecht. Deze vrouw moest ik ontmoeten. Precies zoals ik hoopte. Echt vrouwelijk en wat een waanzinnig mooi lichaam. Niet alleen mooi maar ook zacht. De juiste ingrediënten voor het geven van een massage. En deze was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar. Tot gauw weer.

Maak een afspraak met Janet
Geweldige ervaring
29-06-2021
Janet

De tijd met Janet was een geweldige ervaring. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ze is niet alleen een hele mooie vrouw maar vriendelijk en ook sociaal. Mooie borsten en mooie ronde billen. De massage is een unieke ervaring door haar zachte handen en vingers.

Maak een afspraak met Janet
Geweldig en hemels
29-06-2021
Rosa

Gisteravond een heerlijke VIP massage gehad van Rosa, ze weet precies wat ze doet en brengt je met haar handen en lichaam met prachtige curves naar de zevende hemel. Het was geweldig Rosa dankjewel!

Maak een afspraak met Rosa
Lekkere massage gehad
23-06-2021
Rosa

Lief vrouwtje aardig ook en ze heeft een mooi kontje met een paar flinke natuurlijke borstpartij, kom zeker nog een keer terug.

Maak een afspraak met Rosa
Lieve Yoyo
22-06-2021
Yoyo

Een uurtje top genoten met je....

Maak een afspraak met Yoyo
Geweldige dame!!!
18-06-2021
Rosa

Vanmiddag voor het eerst bij Rosa geweest! Was geweldig!!! Lieve rustige dame die je goed aanvoelt. Geweldige borsten en stevige billen. Rustig opgebouwd en daarna n spetterend hoogtepunt!
Rosa bedankt, kom zeker nog een keer terug.
Eric

Maak een afspraak met Rosa
Een echte gever!
17-06-2021
Bloem

Wat een topper is die Bloem toch. De massage geweldig, een goed gesprek erbij, de tijd vliegt. Mooi om je mee te laten nemen in haar wereld met een fijne klik als resultaat. Bloem, ik ben snel weer terug bij je. Lieve groet, A

Maak een afspraak met Bloem
Overweldigende ervaring
17-06-2021
Bloem

Ik kom al een aantal jaren bij Carpe Diem , maar was zeer aangenaam verrast met mijn bezoekje aan Bloem !!! Prachtige vrouw, zelfverzekerd en een geweldig mooie uitstraling ! De massage zelf was zelfs nog beter dan ik verwacht had , en als je Bloem behandeld zoals je zelf behandeld wilt worden ( met respect) heb je een overweldigende tijd !!! Dankjewel Bloem voor een super uurtje waarbij we allebei genoten van een heerlijke massage , Frank

Maak een afspraak met Bloem
Woorden schieten te kort..
14-06-2021
Wendy

Wat een geweldige vrouw is Wendy !
Woorden schieten je tekort bij het omschrijven van deze mooie en lieve vrouw.
Ze weet verwennen en genieten naar een ander level te brengen, zij is echt wat iedereen zo af en toe nodig heeft.
De afspraak (14-6-21) was weer overweldigend lekker, ik heb haar enorm gemist tijdens de sluiting en ben blij haar weer gezien te hebben !
Tot snel..

Maak een afspraak met Wendy
Geweldige dame!
10-06-2021
Rosa

De massage begon heerlijk relax met warme olie. Zonder veel te zeggen deed ze wat ik wou. Ze nam overal lekker de tijd voor. Oja goed punt van aandacht; ze heeft echt lekkere borsten. Dankjewel Rosa! Je bent een schat

Maak een afspraak met Rosa
Hemels
08-06-2021
Bloem

Bloem is een knappe verschijning , lief en een geweldige masseuse ,wist de juiste plekjes te masseren . Ze is echt verslavend .Ik kom snel weer langs.
Afz :Droog klaar komer

Maak een afspraak met Bloem
Helemaal geweldig
03-06-2021
Jessica

Hoi Jessica, het was een hele lekkere massage, eerst in het bubbelbad en daarna op de massagetafel,helemaal fantastisch, ik ben blij dat ik jou heb leren kennen want je bent een hele mooie en gezellige en leuke vrouw en je ziet je er geweldig uit, ik kom zeker weer bij jou terug, tot gauw weer, groetjes van Richard

Super, gezellig, heerlijk, Top!
01-06-2021
Janet

Vandaag voor het eerst bij Kanjer Janet geweest. Wat heerlijk even ontsnappen en genieten van jou. Je bent lief en ik kom zeeeeeeeekerrr voor jou terug

Lieve kus Michael

Maak een afspraak met Janet
Heerlijk.
28-05-2021
Galen

Vandaag na lange tijd weer een bezoek gebracht aan Carpe Diem Oss. Dit keer mocht ik kennismaken met Galen. Ik moest wel  even wachten . Een leuk gesprek gehad met de eigenaresse. Ik ken haar al een behoorlijke tijd. Zelfs vanaf de Boterstraat 1994. De lokatie op de Spoorlaan is super. Het was een fijne ontspannende ervaren. Een gezellig samenzijn. Ik blijf zeker terugkomen bij Carpe Diem. Dank je wel Galen.