Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
HygiΓ«ne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Gewoon geweldig!!
16-01-2019
Nienke

Nienke,
Was vanmiddag bij je.
Dank je, het was heerlijk
Je ziet er prachtig uit je bent
Lief en kom zeker bij je terug.

Mark

Maak een afspraak met Nienke
Klanten Vertellen
Eric uit Veldhoven
07-11-2018

Tot nu een paar keer bij jullie geweest en met verschillende dames afgesproken. Steeds heerlijk genoten en duidelijkheid over wat wel/niet kan. Ben wel bang dat ik nu een vaste dame (Tanja) heb gevonden. Wat een heerlijk mens in alle opzichten.

ontspannen
15-01-2019
Stephanie

Stephany vertelt je precies wat je van haar kunt verwachten en als dat respecteert zul je een heerlijke tijd beleven.
Ze kan goed masseren en als je een klik hebt is ze erg aardig.
Ik heb genoten.

Klanten Vertellen
Paulo uit Sint-Oedenrode
19-09-2018

I went for the first time to Carpediem, I had chosen Stephanie. Very beautiful and sweet she is. Very kind welcoming and a wonderful massage I got, full of tenderness! She is very friendly and professional I was delighted with the experience, I will be back soon.

je was weer geweldig goed gisteremiddag bedankt
14-01-2019
Maria

masage van gistermiddag was super kom zekker nog terug

Maak een afspraak met Maria
Klanten Vertellen
Michel uit Belgie
17-09-2018

Heel fijne en gemoedelijke ontvangst door de gastvrouw. Mooie inrichting. Fijne voorstelling van de dames. Moeilijke keuze maar ik ben gegaan voor Stefanie. Heel toffe en warme Surinaamse meid. Ze heeft me een ongelooflijk sensuele tantra gegeven. Pure klasse, spontaan en met uitzonderlijk gevoel. Een echte aanrader. Michel

Over de top,geweldig en super
12-01-2019
Nicole

Ik zit nu nog na te genieten,je bent geweldig,voor mij de eerste keer in boxtel en kom zeker terug,de massage was top ,😍😘,groetjes w

Maak een afspraak met Nicole
Klanten Vertellen
uit
08-08-2018

Mijn ervaring is briljant, alsof ik naar een beautysalon ga! ik kom hier werkelijk zeer voldaan van terug. Totaal uitgerust heerlijke dames die voldoen aan iedere wens van de man en of vrouw? Mijn eerste ervaring was Nooy, Wing, Jada. Het bijzondere van zo'n massage de aanraking met hun specialisme en discretie is gewoon heel proffesioneel waardoor je ook je gelijk op je gemak voel, en er zullen er zeker nog velen volgen. Twee van deze prachtige meiden samen met mij heb ik nog niet ontdekt maar lijkt mij ook geweldig. Een van de tot nu toe mooiste accommodaties van ons land die ik heb gezien. Wat ze beloven dat doen ze ook!

Geweldig
09-01-2019
Mariska

Ten eerste bedankt dat je me op mijn gemak stelde ( 1e keer) .
Daarna lekker gedoucht en daar begon de massage al.
Op de grote massage tafel fantastisch kom zeker nog een keer of vaker terug.

Mariska bedankt
Kusjes van een liefhebber

Maak een afspraak met Mariska
Klanten Vertellen
Martin uit Eindhoven
27-02-2018

Iedereen zou dit minstens 1 keer in zijn leven mee moeten maken. Wow wat is dit een gave ervaring

sensueel, erotische kanjer
09-01-2019
Marlou

Opnieuw voor Marlou gekozen !! nu 90 minuten VIP!! Het maakt niet uit wat je kiest, Marlou maakt van alles een feestje, Onder de douche in de jacuzzi met als slot een heerlijke tantra. Het dak gaat eraf!! kom snel weer terug. enne wat de rating betreft voor mij een hele dikke tien.

In een woord wauw
28-12-2018
Tanja

Wauw wat een geweldig mooie vrouw. Wat kun jij een man laten genieten met jou prachtige lichaam xxx N

heerleijk en gezellig en ontspannend
28-12-2018
Nicole

Hoi Nicole
Hoop dat jij ook deze recensie leest.
De eerste keer bij jou geweest en meteen was er een klik. je bent vriendelijk en leif en lekker kletsend over van alles en nog wat. daarnaast ook van jou een heerlijke ontspannende massage gehad. Super, zo kan ik het weekend ingaan.
Als je dat leest laat me t aub persoonlijk weten en je weet je kunt vragen over wat we besproken hadden.
jammer dat je zondag niet werkt maar terugkomen doe ik wel naar jou .
Fijn weekend en big hugs
Hans uit pathologielab

Maak een afspraak met Nicole
Eerste keer en een geweldige ervaring.
28-12-2018
Wendy

Wendy je hebt me echt een geweldige ervaring gegeven met je mooie slanke lichaam. Het was voor mij een ervaring om niet meer te vergeten.

Ik ga vast nog een keertje terugkomen om door jouw heerlijke handen en lijf te laten masseren.

Maak een afspraak met Wendy
Wouw!
22-12-2018
Maria

Vorige week bij Mmmmmmaria geweest. Fantastisch!!! Leuke, mooie en gezellige meid. En dan die blik!! Die maakt je al helemaal gek. Toppertje! X

Maak een afspraak met Maria
Spetterend
22-12-2018
Marlou

Gisteren voor het eerst een VIP duo ondergaan door Marlou en Nooy. Ik wilde weleens ervaren wat het is om door twee vrouwen tegelijk verwend te worden.
Het bleek voor het eerst te zijn dat deze prachtige vrouwen samenwerkten. Heb ik niets van gemerkt (die eerste keer dan). Het begint met een grondige wasbeurt onder de douche waarbij beide dames zich inspanden mij overal zo schoon mogelijk te krijgen (dacht ik tenminste), enkele plekjes van mijn lichaam kregen een extra beurt. Daarna de massage. Marlou en Nooy deden hun uiterste best mij helemaal te masseren, ook hier werd geen plekje overgeslagen. Beide kunnen pleasen en teasen als de beste, ze kropen over mijn, inmiddels supergladde van de olie, lijf als slangen. Ik heb een geweldige ervaring gevonden. Hulde dames!
Hans :-)

Gewoon geweldig
22-12-2018
Nicole

Lieve Nicole 😘😘😘
Je was vanavond weer geweldig ik kom snel weer terug fijne kerstdagen
Groetjes S xxxxxxx

Maak een afspraak met Nicole
Kerstpakket
15-12-2018
Tanja

Deze week bij Carpe Diem een heel mooi kerstpakket gekregen . Het als kerstengel verpakte cadeau uit mogen pakken en daar kwam een heel mooi en bijzonder lief meisje uit , genaamd TANJA .
Ik heb er een uur heel fijn en gezellig mee mogen spelen .
Lieve Tanja ,ik hoop dat ik in het nieuwe jaar nog dikwijls bij je mag komen .
Fijne feestdagen en veel liefs .xxx P.

Super
09-12-2018
Nicole

Lieve Nicole
Ik heb op mijn reizen rond de wereld
heel veel dames gezien maar de mooiste en liefste ben jij ben net 2 maal bij je geweest het was super ik kom zeker terug

Groetjes S xxxxxx

Maak een afspraak met Nicole
Super. !! Best best best
07-12-2018
Nicole

Nicole jij was echt ongelooflijk ♥️♥️♥️😍😍😍πŸ”₯πŸ’«β˜„οΈ Wat een tantra gaf je!! Tot heel snel 😘😘😘 gr T

Maak een afspraak met Nicole
Fantastisch
30-11-2018
Julia

Gisteren voor het eerst bij Julia geweest en het was meteen volop genieten.
Julia is niet alleen een beeldschone dame, maar bovendien heel vriendelijk,
gezellig en stijlvol.
Met haar prachtige lichaam weet ze een perfecte opwindende sfeer te
verkrijgen, waardoor je volledig in extase geraakt.
Julia´s erotische body to body massage was tenslotte een fantastische onvergetelijke belevenis en absoluut voor herhaling vatbaar.
De eerste keer met Julia zal daarom ook zeker niet de laatste keer zijn.

Maak een afspraak met Julia
Superlief, lekker, mooi,fantastisch
24-11-2018
Maria

Vanochtend na alle dames gezien hebben, gekozen voor Maria, mooie uitstraling, lief, op de kamer was het hemel op aarde, zo lief, de massage was super, ik kom zo gauw mogelijk terug....Geniet van je vakantie! Dikke kus

Maak een afspraak met Maria
Fantastische partner massage
23-11-2018
Kensi

Vanmiddag een erotische partner massage gedaan bij Kensi met z’n tweetjes, we lopen hier nog helemaal na te glunderen :) Je hebt ons echt een heel fijne en bijzondere ervaring gegeven Kensi. Bijzonder hoe attent je bent en hoe je het verdelen van de aandacht over ons beiden zo makkelijk tot een gezamenlijke beleving maakte. Was echt super fijn, dankjewel x

Wonderful
21-11-2018
Rosalina

Had a great hour tantra massage with Rosalina a number of weeks back. What a wonderful body. Great boobs and a fantastic ass...look forward to our next encounter. :-)

Maak een afspraak met Rosalina
spontaan, lief en erotisch!!
13-11-2018
Marlou

Lieve Marlou

ik heb me weer eens heerlijk door deze super masseuse laten verwennen. Ik ben een aantal keren geweest. Marlou verveelt geen moment. Ze is een geweldige masseuse, staat voor haar vak en is een brok gezelligheid. Het is een zaligheid om met haar te knuffelen. Een topper een erotische fenomeen. De cooling down onder douche tot slot. Het is een aaneenschakeling van genot. Ik kom heel gauw weer terug! een uur is echt te kort. Een hele dikke kus

Hemels!!
11-11-2018
Wendy

Aan de data van de vorige reviews te zien, een zeer goed bewaard geheim gebleven! Bijna zonde om er iets over te zeggen en slapende honden wakker te maken.
Een prachtige meid met geweldige skills. Zeker wanneer ze haar nagels inzet! Mocht je er behoefte aan hebben kun je er ook zeker gezellig mee babbelen.
Lieve Wendy, we hebben elkaar nu een paar keer ontmoet en het blijft geweldig!!

Liefs O

Maak een afspraak met Wendy