Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Ouderwets lekker
28-02-2022
Rachelle

Ze kan het nog steeds....

Maak een afspraak met Rachelle
een nieuwe ervaring met een prachtige meid
27-02-2022
Esmee

Vandaag voor het eerst een erotische massage mogen ervaren met een echte topper, ik was hier naartoe gegaan zonder enig idee hoe het zal zijn maar als ik en eer verwachting van had is de zeker weten dubbel en dwars overtroffen.
Esmee is een mooie, elegante en sexy vrouw die weet wat ze doet, met veel passie en geduld. Dit was eker voor herhaling vatbaar om nog een keer terug te komen om weer even de dagelijkse sleur te vergeten en ultiem te genieten.

Maak een afspraak met Esmee
Een ervaring als op........
26-02-2022
Alex

Het was weer geweldig bij Alex.
Een mooie lieve, aardige en ook geduldige vrouw.
Ze is eerst aftastend en met haar blik onderzoekt ze wat je nodig hebt. In haar spel neemt ze je iedere keer mee op een reis. Een reis alleen voor jou maar samen met haar.
Duidelijk is dat massage haar passie is. Haar vingers zijn tijdens het masseren de werktuigen van haar hart. Als ze overgaat met haar hele lichaam op je dan voel je je als op de golven van de zee. En op het deinen van die golf ervaar je een totale rust. Maar dan is het tijd en verdwijnt de golf in de zee. Dan is er alleen een herinnering en een hoop dat die golf er snel weer mag zijn.
Dank je lieve Alex. Tot het volgende moment dat die golf aan de horizon weer verschijnt. Johan

Maak een afspraak met Alex
Amazing
22-02-2022
Jasmine

Vandaag is mijn verjaardag. Voor de tweede keer bij Jasmine een afspraak gemaakt. Een beter cadeau had ik mij niet kunnen wensen. Ze is echt geweldig, en zo mooi. Ze heeft een prachtig figuur en een mooie glimlach met volle lippen. En dan kijkt ze je aan met die mooie ogen van haar. Ze weet precies wat ze moet doen om jou te laten genieten. En wat heb ik genoten . En mijn Engels wordt ook steeds beter. Thanks Jasmine till next time liefs Harrie V

Maak een afspraak met Jasmine
vurig, extra heet, passievol
22-02-2022
Angela

Ben nu 2 x bij Angela geweest.
De 1ste keer was het superspannend en moesten we elkaar nog leren kennen.
Fantastisch figuur en ze ik ook zeer uitdagend. Als je haar met respect behandeld dan laat ze veel toe. Bij de 2de keer hebben we de rollen van massage ook omgedraaid, dan springen de spetters er al helemaal vanaf.
Mij zal ze nog veel vaker gaan zien.
Goddelijk lichaam, ze spreekt wel beter Engels dan Nederlands, maar dat is voor mij geen probleem.
Als u van een uitdaging houd dan zou ik zeker eens met haar afspreken.

Een trouwe bezoeker

Maak een afspraak met Angela
Een geweldige reis naar de . .......
20-02-2022
Alex

Vandaag voor het eerst bij Alex geweest. Wat een bijzondere ervaring was dat. Alleen al de blik van haar ogen brengt je naar een exotisch paradijs. Liggend op het matras en bij de eerste aanraking van haar waan je op een strand van witte pareltjes. Als ze met je mooie lichaam over je heen glijdt hoor je zingende vogeltjes rondom je. Je graaft je dieper in deze pareltjes en je ziet alle kleuren van de regenboog. In dit spel van haar neemt ze je langzaam mee naar de top van de berg. Halverwege de reis moesten pelikanen met water in hun bek mij verkoeling geven. Ze neemt me verder mee, en op de top van deze berg op een onbewoond eiland gaf ze mij zo een warmte die zelf de zon mij niet kan geven. Maar dan is het tijd om af te dalen van deze berg en is er alleen die mooie herinnering. En kan ik alleen maar uitkijken naar het volgende moment dat we weer samen naar die geweldige top van die berg kunnen gaan. Bedankt Lieve en wonderlijk mooie Alex. Tot gauw. Lieve groetjes Johan

Maak een afspraak met Alex
An Amazing Experience XOXOXO
20-02-2022
Bloem

A Beautiful Wild Flower Who Will Comfort You With Intelligent Conversation!
Amazing Body Features With Soft Hands And She Knows Exactly What To Do With Them. This Was A First Time For Me And I Am Completely Satisfied. A Tantra Massage Is A Must Have From This Wild Flower ; )
Slowly Bringing You To An Intense Climax That Will Have You Dreaming Over Her Until Your Next Appointment, Wanting More! After The Massage The Warm Shower Together Really Relaxes Your Whole Body, Not To Mention Having The Opportunity For A Hands On Experience To Caress This Beautiful Wild Flower's Body!
Thank You Again Wild Flower For An Amazing Experience And Conversation I Will Definitely Be Coming To See You Again Soon!!!

Infinite Love,
Roderick (Chocolate Boy) XOXOXO

Maak een afspraak met Bloem
Geweldig Bloem
17-02-2022
Bloem

Gezien de positieve recensies heb ik Bloem vandaag ook bezocht.
Wat een geweldige vrouw, wat een passie en wat een mooie verhalen en dat allemaal verschuild in dat mooie lichaam.
Bloem bedankt en zeker tot een volgende keer.

Maak een afspraak met Bloem
Topper
17-02-2022
Fifi

Fifi is een hele mooie dame die weet wat ze doet, die weet wat je nodig hebt en zeker een hele goede massage kan geven. Was de eerste keer en zeker niet de laatste keer. Tot snel topper

Maak een afspraak met Fifi
Heel fijn
16-02-2022
Misty

Voor de eerste keer een erotische massage gehad en ik ben heel blij dat ik voor Misty heb gekozen. Niet alleen super sexy maar ook heel erg lief en ik heb er lekker mee kunnen kletsen. Ik was al snel op mijn gemak want ik vond het toch wel spannend. Dank je wel voor de mooie intense ervaring. X M

Ongelofelijk fijn met jou.
14-02-2022
Alex

Een hele fijne en ongelofelijke ervaring met Alex. We hebben er samen van genoten. Ik geniet er ook van waren haar worden. We hadden het samen fijn. We spraken over meer… dat was bijzonder. Lieve Alex, op deze Valentijnsdag; dank je wel. ❤️Liefs Har…

Maak een afspraak met Alex
Echt een tropische verrassing
06-02-2022
Alex

Afgelopen zaterdag bij Alex geweest. Wat een leuke spontane mooie meid is dit. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak bij haar. Ze heeft een mooie lach, en je kan er goed mee babbelen. Ze glijd met haar mooie bruine lichaam behendig over jou heen. Heren als jullie echt een tropische verrassing willen, vinden jullie dat bij Alex bedankt voor de mooie ervaring Alex ik hoop je snel weer te zien en te voelen. Liefs Harrie V

Maak een afspraak met Alex
Warm…
06-02-2022
Nooy

Vanmiddag bij Nooy geweest.
Voor het eerst en onzeker.
Ze voelde alles haarfijn aan en wist precies wat fijn was.
Dank je wel mooie krachtige Nooy….
Kom zeker nog eens terug.

x Jan

Verrassend goed
04-02-2022
Bloem

Wat een heerlijke vrouw, mooie kop, lekker lijf , en een flinke Babbel. Dat heeft de wel , heb onwijs hard gelachen met je , humor , heerlijke tantra massage en een schoonheid...
Wat kan een man zich nog meer wensen 😘

Tot snel ,liefs Kevin

Maak een afspraak met Bloem
In een woord, WAUW.
30-01-2022
Indy

Vandaag voor het eerst bij Indy geweest.

In een woord, WAUW.

Haar massage met haar zachte handen was hemels. Buiten dat is het ook een hele mooie vrouw met een lieve uitstraling.

De volgende keer dat ik weer ga, dan ga ik weer voor Indy. Ze heeft me betoverd.

Manuel.

Maak een afspraak met Indy
In een woord, WAUW.
30-01-2022
Indy

Vandaag voor het eerst bij Indy geweest.

In een woord, WAUW.

Haar massage met haar zachte handen was hemels. Buiten dat is het ook een hele mooie vrouw met een lieve uitstraling.

De volgende keer dat ik weer ga, dan ga ik weer voor Indy. Ze heeft me betoverd.

Manuel.

Maak een afspraak met Indy
Heerlijk en sexy
30-01-2022
Maria

Heerlijk genoten van de tantrische Body to Body massage bij Maria! Supermooie vrouw met een vlotte babbel en lekker zichzelf. Prachtig lichaam met sexy grote borsten! Als vrouw vond ik de massage erg fijn! Ik zou ook zeker vrouwen aanraden om je door Maria te laten masseren. Gewoon doen! Ook heerlijk voor de ontspanning, spieren. En spannend en sensueel, sexy tegelijk. Met Maria kan je lachen en voel je je snel op je gemak. En elkaar heerlijk verkennen in jouw tempo. Het uurtje gaat helaas zo om dus volgende keer maar iets langer. Zeker voor herhalingvatbaar en ik kom snel weer een keer langs ;)

Lieve groetjes, Romy

Maak een afspraak met Maria
Top dame
24-01-2022
Jennifer

Vandaag bij haar op bezoek geweest, na lang wikken en wegen. Was super fijn met je, kom zeker nog terug bij je. Heerlijk met je in bad gezeten....

groeten

Maak een afspraak met Jennifer
Prachtvrouw - deel 3
24-01-2022
Janet

Prachtvrouwen bestaan,
Janet staat bij mij bovenaan.
Niet in Parijs, Amsterdam of Londen,
Maar in Boxtel heb ik haar gevonden.
Na Sinterklaas, de Kerst, een gemiste afspraak, de jaarwisseling en een lockdown kon er eindelijk weer een afspraak worden gemaakt. Het weerzien met Janet was hartstochtelijk. Na te hebben bijgepraat kon de massage beginnen. Eerst ging Janet gestrekt en moest ik aan het werk, daarna werden de rollen omgedraaid. De tijd vloog voorbij en voordat we er erg in hadden werd er op de deur geklopt. Het naderde 17:00 uur en we moesten eruit. Na vlug te hebben gedouched en aangekleed de salon voldaan verlaten. Maar volgende week ga ik weer (als het is toegestaan door de regering) naar deze prachtvrouw!

Maak een afspraak met Janet
Heerlijk
23-01-2022
Esmee

Vandaag bij Esmee geweest wat een leuke spontane mooie meid is dit ze heeft een prachtig lichaam en weet je van begin tot eind te verwennen, heerlijk dankjewel Esmee ik kom heel graag bij je terug tot snel. Harrie V

Maak een afspraak met Esmee
Super goed en meteen vertrouwd
23-01-2022
Indy

Vanmiddag waanzinnig genoten van de zachte strelingen van Indy, blijkbaar nieuw in Boxtel maar zeker een aanwinst.
De body to body massage heeft me in een heerlijke trans gebracht, gebeurd niet altijd bij een ero massage,
Dik tevreden naar huis gegaan, en op het lijstje gezet voor de volgende keer

Dankje wel Indy

Groetkes Frits

Maak een afspraak met Indy