Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

OVERWELDIGEND
24-02-2024
Bloem

Gisteren heb ik weer een heerlijke, gezellige, massage van je mogen ontvangen! Bloem je bent niet alleen een geweldige masseuse maar ook een heerlijke, gezellige, 🔥en mooie dame! De tijd vloog dus helaas weer voorbij.
🤩
Je ziet me weer 💨 groetjes 😘 Jeroentje 🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️

Maak een afspraak met Bloem
Lekker lekker lekke
23-02-2024
Paris

T was zo goed

Maak een afspraak met Paris
Geweldig
23-02-2024
Nina

Leuke dame, goed babbel, gezellig
goede massage gehad was de laatste klant van woensdag en Nina ging er nog voor 200% voor. Aan te bevelen.

Maak een afspraak met Nina
Wonderland
23-02-2024
Bloem

Gisteren heeeeele lekkere massage van Bloem gehad. Ik was benieuwd naar haar, na al die recensies vol lof. En er is inderdaad geen woord van gelogen. Bloem is mooi, sexy, pienter en superlief. En, oja, ze kan je heerlijk masserend tot extase brengen. Ik heb met volle teugen genoten. I'll be back, Bloem.
Art

Maak een afspraak met Bloem
Woorden schieten te kort
22-02-2024
Jennifer

Gisteren voor het eerst bij Jennifer geweest.
Wat ben je een schoonheid zowel van binnen als van buiten je bent oh zo mooi lief en aardig.
Vrolijke lach vlotte babbel maar zo goed in het masseren. Voor mij is Carpe Diem Jennifer.
Tot de volgende keer, natuurlijk bij jou lieverd.
Dikke kus

Maak een afspraak met Jennifer
Beste bestie ooit
22-02-2024
Bloem

Alweer leuke vip massage gehad bij Bloem
Ze blijft een superdame
Jij blijft mijn allerbeste bestie❤️

Volgende keer doen we het gewoon opnieuw
Tot snel bestie
Liefs Robin xxx

Maak een afspraak met Bloem
Sexy jonge dame.........
22-02-2024
Anne

Daar is geen woord over gelogen en van de verlegen zijn.......valt ook reuze mee!
Anne is een leuk, spontaan iemand, die je meteen op je gemak steld.

Met haar kleine, maar supersnelle handjes, weet ze ieder plekje te raken.

Ik miste bij het reserveren wel de optie "om een hele avond in de kroeg te zitten en te kletsen".......

Kus,
De "intressante" man

Maak een afspraak met Anne
Hartstikke leuk
21-02-2024
Camila

De ervaring die camile geeft is heel fijn ze stelt je op je gemak en heeft humor en met haar handen kom je niks te kort ze masseert echt heerlijk ik kom gouw weer terug

Robin

Maak een afspraak met Camila
Hartstikke leuk
21-02-2024
Camila

De ervaring die camile geeft is heel fijn ze stelt je op je gemak en heeft humor en met haar handen kom je niks te kort ze masseert echt heerlijk ik kom gouw weer terug

Robin

Maak een afspraak met Camila
Geweldig
17-02-2024
Bella

Net bij belle geweest echt een super masseuse echt een mooie lieve dame tot de volgende keer xx

Maak een afspraak met Bella
Geweldig lekker
16-02-2024
Romy

Vandaag bij Romy geweest voor een super lekkere massage. Rome je hebt me ontzettend heerlijk onderhanden genomen, het was super.
De man die van poezen houd.

Maak een afspraak met Romy
Super.
15-02-2024
Bloem

Bij Bloem heb ik een super uur gehad, lekker eerst in bad en daarna een super heerlijke massage gehad. Ik kom zeker spoedig weer terug.
De oud man.

Maak een afspraak met Bloem
HEMELS
13-02-2024
Bloem

Prachtige Dame.
Mooi Lichaam.
Goed Verzorgd.
Verzorgend en Lief.

Van begin tot aan het einde is deze prachtige Bloem één en al passie!!. Ik heb genoten lieve Bloem .

Bedankt voor jou heerlijke massage.

Ik kom snel terug bij je Bloem.

H.x

Maak een afspraak met Bloem
Super.
12-02-2024
Bloem

Het was weer super lekker bloem, tot heel snel.
De oude man.

Maak een afspraak met Bloem
100% heet
10-02-2024
Megan

Nou om heel eerlijk te zijn,moest ik wel wennen aan dat Brabants accentje,maar een hele fijne prachtige getinte dame.
Mooie slanke lichaam met prachtige borsten.Gelukkig ook niet zo oud op leeftijd,al zegt ze zelf dat ze een oude ziel heeft .Nou der geest is enorm jong en heel pittig,en lacht constant 😁😁
Al met al een hele goede tantra van haar gehad ,en dat was zalig ze weet goed wat ze doet.chocolaatje ik ben terug na mijn vakantie.
Groetjes en kus Henk :-)

Maak een afspraak met Megan
Je blijft de beste!!
06-02-2024
Bloem

Het was gisteren aan het einde van de middag weer fijn, lekker, heet en gezellig! Ik kom snel weer terug😉

Maak een afspraak met Bloem
Lekkere massage gehad van een hele lieve en mooie Fiffi
04-02-2024
Fifi

Ik werd verrast door een heel mooi vrouwtje ze is een plaatje om te zien en de massage zeker voor herhaling vatbaar, wat ik ook zeker zal doen fijn uurtje met haar gehad mocht haar ook masseren en daar genoot ze van en ik ook natuurlijk, een prachtig lichaam heeft ze daar krijg je nooit genoeg van gr Ad.

Maak een afspraak met Fifi
Lekkere massage gehad van een hele lieve en mooie Fiffi
04-02-2024
Fifi

Ik werd verrast door een heel mooi vrouwtje ze is een plaatje om te zien en de massage zeker voor herhaling vatbaar, wat ik ook zeker zal doen fijn uurtje met haar gehad mocht haar ook masseren en daar genoot ze van en ik ook natuurlijk, een prachtig lichaam heeft ze daar krijg je nooit genoeg van gr Ad.

Maak een afspraak met Fifi
super
01-02-2024
Yoyo

Leuke en bloedmooie dame, die rekening houdt met al je wensen etc. Een toppertje die voor mij op alle gebieden nummer 1 is en blijft.

Maak een afspraak met Yoyo
1ste keer bij jennifer was heel leuk
30-01-2024
Jennifer

Vandaag 1ste keer bij jennifer geweest
Wat is me dat een leuke meid
Vond direct een klik bij haar

Volgende keer kom ik zeker terug
Liefs Robin xx

Maak een afspraak met Jennifer
het einde
28-01-2024
Alexia

was echt of ik in de zevende hemel was wat is zij heet en geniet echt ervan om je een massage tegen

Maak een afspraak met Alexia