Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
Hygiëne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
super lieve schat
27-10-2019
Roxy

Roxy kwam binnen, en toen dacht ik wauw wat een prachtig mooie dame is Roxy, ze heeft mij om half 3 weer laten genieten van een sexy massage, waar ik al rode oortjes van kreeg, en het voelt altijd zo gezellig, je komt vrolijk binnen, en je vertrekt ook weer super vrolijk.

Maak een afspraak met Roxy
Klanten Vertellen
Eric uit Veldhoven
07-11-2018

Tot nu een paar keer bij jullie geweest en met verschillende dames afgesproken. Steeds heerlijk genoten en duidelijkheid over wat wel/niet kan. Ben wel bang dat ik nu een vaste dame (Tanja) heb gevonden. Wat een heerlijk mens in alle opzichten.

Het was heel leuk met Jessica fijne lieve meid voor herhalling vatbaar Gr De Masseur
26-10-2019
Jessica

Hele lieve meid ook voor een goed gesprek En de massage was super kom zeker terug Gr de Masseur

Maak een afspraak met Jessica
Klanten Vertellen
Paulo uit Sint-Oedenrode
19-09-2018

I went for the first time to Carpediem, I had chosen Stephanie. Very beautiful and sweet she is. Very kind welcoming and a wonderful massage I got, full of tenderness! She is very friendly and professional I was delighted with the experience, I will be back soon.

Gevaarlijke hete dame!
25-10-2019
Roxy

Hoe jij beweegt met je lichaam bijna kunst.
Zoveel passie in je massage en met die ogen ! Wow
Zweef op een wolk.
Bedankt en tot heel snel xx johan

Maak een afspraak met Roxy
Klanten Vertellen
Michel uit Belgie
17-09-2018

Heel fijne en gemoedelijke ontvangst door de gastvrouw. Mooie inrichting. Fijne voorstelling van de dames. Moeilijke keuze maar ik ben gegaan voor Stefanie. Heel toffe en warme Surinaamse meid. Ze heeft me een ongelooflijk sensuele tantra gegeven. Pure klasse, spontaan en met uitzonderlijk gevoel. Een echte aanrader. Michel

Geweldig!
24-10-2019
Shenna

Een heerlijke massage gekregen van Shenna. Ze gebruikt haar hele lijf. Ze speelt graag een spelletje. Dat zie je in haar ogen. Haar ogen, prachtig en ondeugend. Ik kom zeker bij jou terug.

X

Klanten Vertellen
uit
08-08-2018

Mijn ervaring is briljant, alsof ik naar een beautysalon ga! ik kom hier werkelijk zeer voldaan van terug. Totaal uitgerust heerlijke dames die voldoen aan iedere wens van de man en of vrouw? Mijn eerste ervaring was Nooy, Wing, Jada. Het bijzondere van zo'n massage de aanraking met hun specialisme en discretie is gewoon heel proffesioneel waardoor je ook je gelijk op je gemak voel, en er zullen er zeker nog velen volgen. Twee van deze prachtige meiden samen met mij heb ik nog niet ontdekt maar lijkt mij ook geweldig. Een van de tot nu toe mooiste accommodaties van ons land die ik heb gezien. Wat ze beloven dat doen ze ook!

Lekker hoor een hott massage
21-10-2019
Roxy

Roxy je was vandaag echt amazing !! Wat ben je. Hot en te lekker en je liet mij knallen
🔥💣 kom snel
Weer naar je toe !!

Maak een afspraak met Roxy
Klanten Vertellen
Martin uit Eindhoven
27-02-2018

Iedereen zou dit minstens 1 keer in zijn leven mee moeten maken. Wow wat is dit een gave ervaring

Geweldig
21-10-2019
Isabella

Isabella is gewoon een fantastische vrouw, buiten haar geweldige massage kun je ook een goed gesprek met haar hebben. Echt top

Maak een afspraak met Isabella
Toppy Toppy Toppy
20-10-2019
Janet

Zojuist een goed uurtje bij Janet . Wat kan die vrouw massage geven. Een en al top . De volgende keer wil ik wel een uur of 2 A 3. Met je alleen i.p.v duo. Één ding was jammer dat Julia met koude handen begon het laatste kwartier.

Maak een afspraak met Janet
Een echte lieverd❤
20-10-2019
Nicole

Niet alleen mooi van buiten😍

Héérlijk ontspannen, echt relaxed het pand weer verlaten.
Bedankt lieverd❤

Maak een afspraak met Nicole
Het was heel leuk met Jessica fijne lieve meid voor herhalling vatbaar Gr De Masseur
18-10-2019
Jessica

Voor dat Jessica op vak ging bij haar geweest een hele lieve meid ik ga niks ver klappen Boek haar maar krijg je geen spijt van Gr De Masseur

Maak een afspraak met Jessica
Onvergetelijk
17-10-2019
Roxy

Lieve Roxy,

Dat was ontspanning met een grote O! Je was precies wat ik op dat moment nodig had. Een heerlijke start van mijn dag waar ik met heel veel plezier aan terugdenk.
Marc

Maak een afspraak met Roxy
Fantastisch!
16-10-2019
Janet

afgelopen jaren bij meerdere salons en dus ook bij meerdere dames geweest, maar Janet is toch wel 1 van de beste masseuses!
Persoonlijke aandacht, vol overgave masseren ... allemaal top ...
als je wat gespannen van je werk komt ... reken dan maar op nog meer spanning tijdens de massage ...maar weet ook zeker dat je heerlijk ontspannen weggaat!

Maak een afspraak met Janet
Wat was het fijn
13-10-2019
Wendy

Wat heeft ze mij een heerlijk uurtje gegeven met een finale die ik niet snel zal vergeten. Wendy bedankt.

Maak een afspraak met Wendy
Super en geweldig
11-10-2019
Nienke

Het is gewoon een toppertje 1e klas. Zo'n leuke knappe spontane meid. En ze weet wel hoe ze je moet laten ontspannen. En zo'n lekker lichaam om je lekker te verwennen. Echt waar tis helemaal af. X

Maak een afspraak met Nienke
Adembenemend
05-10-2019
Mila

Een uur tantra met jou mogen beleven en je deed het geweldig Mila ik vind jou een topper en ga zo door mij heb je als vaste klant erbij. Mooi lichaam beleefd spontaan lief en gekkigheid in een heb het erg naar mijn zin gehad bij jou echt bedankt!!!

Gr Victor

Maak een afspraak met Mila
Met stip op één , waanzinnig
30-09-2019
Wendy

Met stip op één
Afgelopen zaterdag een afspraak met Wendy gemaakt. Ben er nog onderste boven van. Zalig !
Ik ben al verschillende malen bij carpe diem geweest en mijn plan was om met alle dames eens een afspraak te maken. Maar ik denk dat ik voorlopig blijf hangen bij Wendy , ze is met stip op nummer één beland !
Wat een mooi strak lijf heb je. Wendy vertelde dat ze veel aan sport deed. Dat was wel te zien ook , wooow wat een uitzicht.
Ook mocht ik jouw hele lijf aanraken en strelen “ dat hoort er gewoon bij “ zei je.
De massage was al waanzinnig en toen moest de finale nog beginnen. Toen je achterstevoren op mij ging zitten kon ik niet geloven dat dit echt waar was. Wat een spetterende finale. Dankjewel lieve Wendy, wat een hemelse beleving !
Terugkom gevaar 100 %

Liefs A, xxx

Maak een afspraak met Wendy
Sexy - Verleidelijk - Verrukkelijk
26-09-2019
Julia

Julia, een beeldschone vrouw met schitterend mooie bruine ogen, waardoor je vanaf het begin al meteen in vervoering raakt. Van Julia, met haar prachtige uitstraling onlangs een professionele tantra massage gehad. Het was genieten van haar vrouwelijke charmes, maar bovendien sfeervol en ontspannend tijdens het inwrijven met massageolie.
Ze weet precies de gevoelige plekjes van het mannelijk lichaam te benaderen.
Een heerlijke massage vol passie en sensualiteit. Ik vind alles mooi aan Julia,
onbeschrijflijk mooie ogen, stevige natuurlijke borsten, vriendelijk en gezellig.
Erg genoten van de tantra massage en absoluut voor herhaling vatbaar.

Maak een afspraak met Julia
Spannend , sensueel en gezellig
21-09-2019
Julia

Wat een leuke spontane , charmante meid.
Julia verrast mij iedere keer weer door aandacht voor details.
Het is intens genieten van een heerlijke ontspannende massage.
Verwend worden door Julia met een Tantra massage is werkelijk een
onvergetelijke belevenis. Met haar ervaring is Julia absoluut een van
mijn favoriete masseuses.

Maak een afspraak met Julia
Amazing !
16-09-2019
Soraya

Nu nog bij aan het komen van de massage.. wat was het heerlijk en wat is Soraya een lieve en mooie dame !
Ze is een erg gezellige dame en weet je van top tot teen te verwennen

Ik heb een top tijd gehad, Soraya nogmaals bedankt xxx

Groetjes..

Maak een afspraak met Soraya
Wat een lieve ,mooie ,fris en fruitige super masseuse
13-09-2019
Vanessa

Vandaag bij Vanessa geweest .Wat een feest was dat .
Als iemand een of ander probleempje heeft , maak dan een afspraak met Vanessa .Gegarandeerd dat het beter wordt .En zonder doktersrecept verkrijgbaar
Graag tot zo Lieverd . P.

Maak een afspraak met Vanessa
Fantastisch
05-09-2019
Roxy

Lieve Roxy het was weer een fantastische massage die je me dinsdag hebt gegeven. Heel hartelijk bedankt daarvoor. Ik geniet er nu nog volop van. Ik kan bijna niet wachten tot de volgende keer. Je bent voor mij een echte kanjer. Knuffel en een dikke zoen voor jou. Groetjes Gerard xxx

Maak een afspraak met Roxy
Monique you are wonderful
04-09-2019
Monique

Afgelopen zaterdag een afspraak gemaakt met Monique voor een tantra massage. Ze spreekt beter Engels dan Nederlands maar dat mag de pret niet drukken. Ze was nieuw en het was haar eerste dag in Oss “ maar twijfel maar niet aan mijn kwaliteiten “ zei ze geruststellend.
Daar kwam ik in het uurtje daarna wel achter , ongelofelijk wat een heerlijke beleving !
Na te douchen en even leuk gekletst te hebben mocht ik op de tafel komen liggen. “Just relax” , zei ze. Zij weet als geen ander de spanning in je lijf op te bouwen. Eerst mocht ik op mijn buik gaan liggen , met een paar speciale grepen onderlangs kwam ik al snel in de stemming. Daarna mocht ik op mij rug gaan liggen. De hemel ging open.
Monique neemt alle tijd op om iedere minuut die je geboekt hebt het jouw naar je zin te maken.
Net toen ik dacht dat ik het niet meer kon houden zei ze weer “ no just relax “ en liet de teugels weer vieren om mij terug op aarde te laten landen. Om mij daarna nog 10 minuten op het randje te houden totdat ik echt ontplofte. ;-) pfff
Na afloop waren we zo aan het nagenieten en nakletsen dat we compleet de tijd vergaten

Monique you are wonderful !!
Thank you xxx
I’ll be back

Liefs,