Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Ontzettend genoten!
26-08-2022
Yoyo

Gister voor het eerst bij Carpe Diem geweest.
Heerlijk uurtje gemasseerd door Yoyo.

Wat een ontzettend mooie en lieve vrouw met magische handjes!
Ze gaan me hier vaker terugzien.

Euforie
25-08-2022
Bowie

De personificatie van Aphrodite, de godin der schoonheid en liefde. Als Odysseus die langs de sirenen vaart, kon ik mijn ogen niet meer van haar afhouden na het eerste aangezicht. Naast haar schoonheid is Bowie een teder, innig en intelligente dame. Haar innemende glimlach is hartverwarmend. Bowie, ik kwam voor goud, maar vond een diamant. Na jou 'boek' ik nooit meer iemand anders. Ik zie je volgende maand weer. Liefs, de man die ook masseert.

Maak een afspraak met Bowie
Woorden schieten te kort..., echt!, Bloem bedankt!
25-08-2022
Bloem

Gisteren voor het eerste bij Carpediem Oss geweest.

Via de website viel mijn oog op Bloem.
Dit was vooral vanwege de vele goede recensies.
Aan foto's stond er weinig op dus dat was nog afwachten.

Zoveel goede recensies, dat kan bijna niet waar zijn, was wel wat ik dacht.
Na gisteren kan ik alleen maar zeggen dat er geen woord gelogen of verzonnen is. Wat een vrouw, wat een passie, wat een overgave, wat een zalig mens in omgang, wat een massage.

Ook over het uiterlijk kan ik nu wat zeggen..., ze doet mij erg denken aan schaatster Irene Schouten, die ontwapende lach, sprankelende ogen.een heelijk figuur, mooie borsten en een zalige kont.

Bloem, heel erg bedankt voor jouw inzet en de heerlijke massage die ik gisteren van jou mocht ontvangen. fijn dat ik jou ook zag genieten, ik zou bijna geloven dat we een setje konden zijn ;-)



Hoop jou gauw weer te zien.

Take care.

Maak een afspraak met Bloem
Het beste van Carpe Diem
24-08-2022
Rosa

Rosa in in een woord"Geweldig. Dankjewel lieverd en tot snel

Maak een afspraak met Rosa
Super
23-08-2022
Jade

Niet normaal zo mooi zo lief.
Samen in bad ik mocht haar rug masseren
maar intussen kon ik niet van haar super mooie borsten afblijven!
Daarna lekker samen op de massage tafel en samen naar onze hoogtepunt het was super!
Wat heb ik genoten van jou Jade tot gauw.

Cleopatra
23-08-2022
Janet

What happens when a Brazilian adonis and an Egyptian beauty have a daughter? Curious? Well I've just met her at Carpe Diem.She has all the mystery of a Nubian Queen with bella-donna eyes and all the fun of a Copacobana carnival in one.I must warn you she is big. Everything about her is big, but biggest of all is the welcome she gives you. She's not for the feint hearted. Make an appointment with Carpe Diem's Cleopatra JANET and you will never forget it!
M.

Maak een afspraak met Janet
Geweldige en lieve lekkere Brabantse meid.
22-08-2022
Bloem

Fijne massage gehad, ook gelachen en wat serieus gepraat al met al het was voor mij de eerste keer bij haar maar zeker niet de laatste keer ze is lief en aardig gewoon beide voetjes op de grond en een lekker lichaam alles zo als je zou wensen, hier zal ik nog wel ff van blijven genieten dank je wel Bloem gr Ad

Maak een afspraak met Bloem
😘
19-08-2022
Rosa

👌🏾

Maak een afspraak met Rosa
Super fijn.
19-08-2022
Wendy

Een uur tantra massage.
Wendy was super.
Lekker mee kunnen kletsen, en ze masseert ook nog eens super fijn.
Ik heb in ieder geval enorm genoten.

Wendy bedankt!

een heerlijke ervaring
18-08-2022
Yoyo

Voor het eerst een tantra massage gehad, en dit smaakt naar meer. Yoyo is een hele mooie vrouw, klein van stuk met een (h)eerlijk lichaam. Ze gaf me, nadat ik verteld had dat dit mijn 1ex was, een perfecte massage. De hete olie voelt zeer aangenaam, haar handen voelen prettig aan en zodra ze met haar hele lichaam over je heen glijdt dan is het puur genieten. Herhalingsgevaar is groot. Bedankt Yoyo voor dit uurtje pure genot en ontspanning

Poehee
15-08-2022
Wendy

Vandaag voor het eerst bij Wendy geweest, wat een beleving, ff douchen, lekker badderen, nader kennis maken (altijd goed), daarna lekker de masage tafel op voor een Tantra massage...........echt vanaf het begin tot het eind, ik wist niet wat me overkwam, zacht, hard, zacht, hard......en dan heb ik het niet alleen over massage........in een woord GEWELDIG!
Ik ben blij dat ik je heb leren kennen, dit maakt alleen de keuze nog moeilijker voor mij voor een volgend bezoek...
Kus,
P@ul

fantasisch
14-08-2022
Evie

vandaag om 15.00 had ik eigenlijk een afspraak met Maria, maar die was er die dag niet, dus ik werd voor gesteld aan Evie, wat heb ik een fantastisch uurtje gehad met haar, heerlijk gemasseerd! Voor herhaling vatbaar!

Brian

Maak een afspraak met Evie
Perfect kan niet abders zeggen
14-08-2022
Catalina

Dit keer met de trein naar Oss omdat Boxtel moeilijker bereikbaar was i.v.m. een treinstremming.
Was de eerste keer voor mij in Oss maar ook daar alles goed geregeld,
Catalina heeft mij een prachtig uurtje bezorgd haar strelingen zijn geweldig, ook meteen veel vertrouwen onder douche precies zoals het hoort.
Communiceren ging met de ogen en een beetje engels en een beetje nederlands gèèn reden om haar niet meer te vragen !!!
Een masseuse om respekt voor te hebben!!
De weg naar Oss is voor mij nu drempelvrij en Catalina ga ik daar zeker nog een keer ontmoeten

Dankjewel Catalina

Groetkes
Frits

Ik denk er nog steeds aan terug
14-08-2022
Bowie

Eerste klant in oss. En sindsdien krijg ik je niet uit mn kop. Bowie, we gaan elkaar snel weer zien!

Maak een afspraak met Bowie
Ik kon mijn handen, armen, lippen niet van d'r vandaan houden. 😍
11-08-2022
Sammy

Wat een geweldige 2 uur heb ik met dr gespendeerd.

Eerst 1 uur samen in de jacuzzi met Sammy heerlijke glijde en streelde ze over mij heen. Zelf heb ik d'r ook nog mogen verwennen, wat een pracht vrouw!

Daarna heeft zijn mij 1 uur lang op het bed een geweldig einde weten beloven waarbij ze goed gebruik maakte van haar lichaam.

Zie ik je binnenkort weer? Xxx

Jasmine is Heavenly
09-08-2022
Jasmine

Voor de 4e keer bij Jasmine geweest. En niet voor niets: Ze is mooi, lekker en lief! Haar massage blijft je bij en haar prachtige uiterlijk is betoverend. dank je wel voor de fijne tijd met jou!

Maak een afspraak met Jasmine
Hemels
09-08-2022
Bloem

Na lange tijd weer eens een bezoekje gebracht aan BLOEM , het was weer hemels
en heb intens genoten , haar massage was intenser , liefdevol , zalig.
Wat had ik dat gemist , ze stelt je telkens weer op je gemak .
Het is een plaatje om te zien , en haar massages zijn heerlijk , zeer verslavend.
Je gaat me snel weer zien .
Afz : droog klaarkomer 🤭

Maak een afspraak met Bloem
Warm. Begripvol
07-08-2022
Maria

Na een vervelende situatie heeft Maria mij begripvol en warm ontvangen.
Dank je wel lieverd. 💋. 7 augustus 13.30u. H.

Maak een afspraak met Maria
FANTASTISCH!
07-08-2022
Janet

Hoe kan je de zondagmiddag nu beter doorkomen, ik had de stoute schoenen eens aangetrokken en op naar Capre Diem. De keuze had ik thuis al gemaakt, na het zien van de foto's en lezen van recenties.
Janet was een schot in de roos! Het begon een beetje rustig aan maar snel werd het al steeds beter en heter! ;-)
Wat er verder allemaal gebeurt is hou ik onderons maar voor mij een dikke 10 en ik ga zeker een keer terug komen!
Blue Nile

Maak een afspraak met Janet
Geweldig!!
03-08-2022
Evie

Wat een leuke, fijne, intressante verschijning ben je!
Ik heb een uur een duo massage mogen ondergaan samen met jouw en Bloem, ik vond het een bijzondere ervaring, sterker nog, ik vind je dermate interessant dat je me vaker gaat zien....

Kus,
P@ul

Maak een afspraak met Evie
Grandioos
03-08-2022
Bloem

Tsja, wat zal ik ervan zeggen, steeds verbazend, verrassend, lekker, plezierig, enz. enz.
Samen de eerste 2 uur aan de haal en het 3e uur een duo massage met Evi......GEWELDIG!!
Volgende keer doen we het andersom.

Kus,
P@ul

Maak een afspraak met Bloem