Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

waanzinig lekker
13-12-2016
Roxanne

Echt een heerlijke massage gehad. Een lekkere en ook nog gezellige tijd gehad.

Absoluut hemels
09-12-2016
Misty

Een geweldige ervaring, mijn eerste erotische massage, maar totaal perfect, ze ontvangt je vriendelijk, stelt je meteen op je gemak en is heel erg open en lief. Haar lichaam is absoluut geweldig 10/10, prachtige en sensuele mooie dame, heel heel heel erg bedankt voor deze perfecte ervaring

fantastisch
01-12-2016
Tanja

Tanja verveelt geen moment, het is iedere keer opnieuw genieten. super sensueel en heerlijke massages. tot gauw!!

Zeer veel attentie voor mijn lichaam
28-11-2016
Mira

Mira is een echte aanrader als je van genieten houdt. Ze geeft alle aandacht op je hele lichaam, en ze weet je op bijzondere manieren te prikkelen: letterlijk en figuurlijk. Zelden heb ik me zo fijn gevoeld met een russisch hoogtepunt.

Nondepin
27-11-2016
Josje

Wat hebben we vandaag een fantastische twee uur gehad, Josje! Daar zal ik nog lang aan blijven denken!

Dankjewel!

mooie volwasse topdame
25-11-2016
Natalja

Super mooie rijpe vrouw. Jammer dat ze er alleen nog maar op vrijdag is.

na genieten
25-11-2016
Chantal

zit al een paar dagen na te genieten van de massage die ik kreeg van Chantal. Ik weet niet goed hoe ik het onder woorden moet brengen. ik denk dat ik er maar een gedicht over schrijf en die op mijn lichaam laat tatoeëren!

Fenomenaal
23-11-2016
Kensi

Vandaag met knikkende knieen langsgeweest.Totaal onnodig. Kensy heeft masseren volgens mij uitgevonden en verheven tot de hoogste vorm van kunst. Kensy nogmaals bedankt en ik ga snel weer een afspraak bij jou inboeken. xx

Prachtinge mooie lieve vrouw
21-11-2016
Nooy

Afgelopen zondagmiddag bij Nooy geweest voor en Tantramassage. Ik heb een zeer ontspannende massage van Nooy gekregen, Zij is bloedmooie Thaise dame die een zeer profesionele service verleent. Daarnaast geeft je ze veel persoonijke aandacht en is zij bovendien heel erg lief. Voelt echt als een "girl friend" ervaring. Lieve Nooy ik kom vast en zeker nog een keer op bezoek. XXX van Rob

Maak een afspraak met Nooy
genieten
20-11-2016
Kensi

Als vrouw alleen voor de eerste keer bij jou geweest Kensy. Het was een onvergetelijke ervaring, wat een genot!

geweldig genoten
20-11-2016
Kensi

geweldig genoten vn mijn 1ste massage bij jou Kensy je weet de spanning goed op te voeren en je bent n topmasseuse kortom t was super bij kom zeker ng ns bij je terug!! thanks x x x

prima masseuse
19-11-2016
Misty

,s Ochtends opgestaan met spit. ,s Avonds zonder afspraak onder handen genomen door Gina. ik kan je geen betere aanbevelen.

Weleens gehoord van een naturual beauty...
13-11-2016
Josje

Je weet het Josje... weer een super intens uur met je gehad. Ben zo blij dat je weer terug bent..
Stouterick

Blij dat ze weer terug is
13-11-2016
Josje

Vandaag weer bij Josje een fantastische massage gehad.Ik heb er van genoten wat kan zij lekker masseren zeg. Ik ken weinig masseuses die zo kunnen masseren en de spanning opvoeren zoals zij. Dank je wel Josje groetjes Leon xx

Verrassend
12-11-2016
Josje

Ik was vandaag bij Josje. Ze is een hele leuke vlotte dame waarbij je je meteen op je gemak voelt. Josje is heel erg mooi en heel teder. Haar perfecte vormen dragen bij aan een heerlijke ervaring. Als ze nog lang genoeg lijft wil ik zeker nog een keer bij haar langs voor een extra fijne lange verwenpartij.

sensueel op en top
10-11-2016
Tanja

spontaan bezocht, verrassende ervaring, super genoten, voor herhaling vatbaar!!

Een top meid
08-11-2016
Lauri

Gisteren voor het eerst bij Candy geweest. Echt een prachtige, super spontane en lieve meid. En ze heeft duidelijk plezier in wat ze doet.
Ik ging helemaal ontspannen en relaxed weer weg en dat was precies wat ik nodig had.
X

massage - Gina
07-11-2016
Misty

Vorige week een heerlijke massage gehad. Was voor mij de eerste keer zo'n massage en was dus wel nerveus, maar het was heeeerlijk!

Topper !!!
06-11-2016
Josje

Vandaag bij Josje geweest en al wat ze over Josje schrijven is niet gelogen Wat een fijne meid Hier gaan ze me vaker zien moet alleen sparen want wordt wel duur hier kan ik elke dag wel naar toe

Wat een genot ben jij Chantal, puur kunst.
05-11-2016
Chantal

Fantastisch Chantal. Veel, veel meer dan ik er van verwacht had voor mijn eerste keer. Wat een geweldige handen en een mooi opbouw van de spanning.

Hiermee gaan we meer doen!

Willem

Chemie
31-10-2016
Roxanne

Heel soms tref je iemand waar je in een oogopslag iets mee hebt. Nou dat had ik met deze mooie en lieve dame.
We hebben samen dan ook genoten van dit heftig maar niet te vergeten uur.
Zeker nog eens over doen.

JR