Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Wat een ervaring, dit smaakt naar veel meer...
22-03-2015
Rachelle

Met een woord "Wouw" Rachelle.
Ik ben al enige tijd klant bij Carpe Diem.
Na diverse massages met andere dames, toch maar eens gekozen voor Rachelle.

Om eerlijk te zijn was ze meestal niet mijn 1e keuze. Maar deze keer wel.

Tjee wat heb ik een spijt..... dat ik niet eerder voor Rachelle heb gekozen.
wat een ongekende belevenis.
We hadden meteen vanaf het eerste contact een klik.
Haar massage technieken zijn veel diepgaander, energieker, sensueler en spiritueler.
Het gaat verder dan de andere dames...

Ik ben inmiddels al 4 keer bij haar langs geweest en iedere keer ga ik er weg met een heel tevreden gevoel.

Ben je opzoek naar een echte gevoelige en sensuele massage, kies dan voor Rachelle.

Een 10

Maak een afspraak met Rachelle
Afspraak Josje...
14-03-2015
Josje

Hoi Josje,
Ben heel benieuwd naar jouw massage-talent.

Je belofte dat ik je niet zal vergeten moet je natuurlijk nog wel ff waarmaken ;).
Maar dat zal wel goedkomen. ;)

Ik kijk er naar uit, jij ook?

Frank

Een echte aanrader
13-03-2015
Sheila

Mijn complimenten voor de dame. Kan er wel een heel verhaal neerzetten over hoe geweldig, mooi en hoe goed je bent maar denk dat het een GENOT is voor de mannen om dit zelf te ervaren. Alles klopt aan Sheila. Afz: kieskeurige man

Net bij Josje geweest, wat een zevende hemel!
13-03-2015
Josje

Net bij Josje geweest, wat een zevende hemel!

overheerlijk
11-03-2015
Didian

Bedankt Didi voor de heerlijke massage, lekker ontspannend maar toch superspannend.
Puur genieten, een zalig gevoel.
Je bent echt een mooie, lieve, vriendelijke, zéér sympathieke toffe meid.
Mooier kon mijn trip niet beginnen.
Yves (B)

Geweldig!
11-03-2015
Josje

Prachtig lichaam, leuk koppie, geil en gezellig.
Was heerlijk, Josje bedankt.

Schatje
10-03-2015
Milana

Wat een klasse vrouw.

Maak een afspraak met Milana
Wat een heerlijke ander half uur
10-03-2015
Sheila

Het was een genot om door deze bruine schone met haar fantastisch lichaam naar een geweldig hoogtepunt gemasseerd te worden. Ik kom snel weer terug.
Groeten Bennie

ok
09-03-2015
Melissa

xxxxxxxxxxxx

Subliem
09-03-2015
Sheila

De foto's liegen er niet om, wat een stoot;-). Haar handjes hebben me naar de zevende hemel gebracht en haar borsten kon er niet van af blijven. Een dikke 10 voor Sheila!!!

mooie lieve vrouw
09-03-2015
Danielle

Ze weet je lekker te laten ontspannen. Is mooier in het echt als op de foto's. Als ik weer eens in Brabant ben loop ik zeker weer binnen.

Hemels genieten
08-03-2015
Jennifer

Jennifer is en leuke, gezellige en lieve dame.
Samen met haar genoten van de VIP massage, dat was super, wat een fantastische dame is zij, zo mooi, echt een mooie tijd gehad met haar!
Jennifer je bent geweldig, je ziet me zeker terug, x

opwinding van niveau
04-03-2015
Lilly

Ze kijkt je zo heerlijk aan en heeft en fantastische streling

bron van (levens)lust
04-03-2015
Milana

Wat een heerlijke vrouw; je komt handen tekort.

Maak een afspraak met Milana
klein maar fijn
04-03-2015
Lilly

heerlijk figuur, knap koppie een fijne touch en gezellig.

spontaan
04-03-2015
Didian

Dat was nog eens een fijne massage van een hele leuke Didi. Kom zeker nog eens terug.

Groeten van ook n paar tattoos X

super
02-03-2015
Josje

Net bij josje geweest het is gewoon geweldig! Je ziet me vaker Gr Rob

Zachte, lieve meid.
26-02-2015
Lilly

Hoi Lilly,
Mooie foto's op de site. Heeft ff geduurd, maar dan heb je ook wat hè.
Een aanradertje mannen.
Lieve kus, d'n eerste........

supertje
22-02-2015
Danielle

deze vrouw heeft echt een super lichaam, en kan heerlijk masseren en is echt een vrouw van mijn dromen...

lekkertje
22-02-2015
Yoyo

deze vrouw heeft inderdaad prachtige borsten en een mooi kleurtje. heerlijk in het masseren

Maak een afspraak met Yoyo
lekker
22-02-2015
Pam

een lieve en lekkere vrouw