Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
Hygiëne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
wat een heerlijke borsten!
20-01-2015
Rachelle

Dit moet je meemaken, Rachelle !!!! jij weet echt hoe je een man moet verwennen!!!!

een heerlijk chocolaatje...
20-01-2015
Zoë

Spontane goedlachse lieve dame, ik kom zeker nog een keer! het was een geweldig lekkere opwindende massage,…mmmm, ...

geweldige masseuse!
20-01-2015
Diana

Ben vorige week voor het eerst bij Claudia geweest en wil even laten weten dat dit zeker de moeite waard is!
Claudia is een wat ingetogen dame met stijl!
En,.. ze weet heel goed hoe ze je moet verwennen!
Ik kom zeker terug!
X

lekker klein geil ding
20-01-2015
Yoyo

heerlijk om die tietjes en klein kontje over je heen te voelen glijden

Maak een afspraak met Yoyo
Geweldig mooie foto's
12-01-2015
Nienke

WOW !!! Nienke, wat een mooie sensuele foto's. Je staat er heel erg mooi op, en laten je prachtige lichaam geweldig uitkomen. Foto's om trots op te zijn. Nu kan ik al helemaal niet meer wachten om je weer eens te bezoeken:) Frank

Maak een afspraak met Nienke
foto's
11-01-2015
Nienke

P.S. Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe foto's :) Foto's die je prachtige sensuele uitstraling nog beter laten uitkomen !

Maak een afspraak met Nienke
Hemelse Massage !
11-01-2015
Nienke

Hemels massage, met geen andere woorden kan ik mijn ervaring met Nienke omschrijven. Nienke weet je heel erg op je gemak te stellen, samen douchen is een beleving op zich, en als je dan op de massagetafel ligt en je overgeeft aan Nienke, is het of de wereld ineens heel erg ver weg is. In het afgelopen jaar dat ik Nienke bezocht heb, ben ik haar ontzettend gaan waarderen, elke massage lijkt wel heerlijker te zijn dan de vorige. Nienke: Lief, charmant, hemelse massages, Carpe Diem kan trots op je zijn !!! Tot heel gauw weer :) Frank

Maak een afspraak met Nienke
topper en schat van een meid
09-01-2015
Isabella

zij is de beste die ik daar heb leren kennen wat mij betreft, een echte aanrader

Maak een afspraak met Isabella