Masseuse Reviews

Erotisch

We zijn per 19 november weer regulier geopend!

-

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Koude billen
26-09-2015
Sabine

Sabine, ik wil je bedanken voor de gezellige avond. De massage was top, ik ben weer herboren. Tot een volgende keer.

Benno (koude billen)

Wat een geweldige meid
26-09-2015
Rachelle

Ik kom met enige regelmaat bij Rachelle. Naast een geweldige massage, dan bedoel ik niet alleen een beetje aaien en vrijven, is het ook altijd gezellig kletsen. Rachelle weet altijd de spanning op te voeren en weet altijd variatie in te brengen. Dat maakt de weg naar de finish altijd een toppunt.

Fijne vakantie !
25-09-2015
Nienke

Lieve Nienke, gisteren heb ik weer heerlijk genoten van je geweldige massage. Zoals altijd weet je mij enorm op mijn gemak te stellen, je zachte handen op mijn lichaam masseren alle stress weg op een manier die jij alleen maar kan. Een heerlijk moment genieten in een prachtige nieuwe omgeving, wat kun je als man nog meer wensen !
Nienke, dankjewel en geniet van je verweldiende vakantie :) F.

Spannend en ondeugend
15-09-2015
Bibi

Wat een topper ben je toch zo spannend. Ik kan maar 1 ding zeggen jij bent de beste van allemaal

Superrr
15-09-2015
Mariska

in een woord fantastisch.
Ze weet je zo te benaderen en te masseren dat het lijkt of je ze al jaren kent.
Met haar handen weet ze alle plekjes met sensuele handelingen tot extase te brengen.
Dat je denkt ik wil meer en meer.
En na een week denk je nog steeds aan deze uitzonderlijke fijne masseuse.

Massage was geweldig
12-09-2015
Rachelle

Rachelle je massage was geweldig ik kom zeker terug.
je was een topper.
Rini.

Een warm ontmoet
08-09-2015
Bibi

Wat een prachtvrouw lief sexy mooi en een genot om een uur met haar door te brengen. Zeker zal ik haar weer bezoeken.

Geweldig genoten
08-09-2015
Kim

Lieve kim,
Je lach werkt aanstekelijk en je hebt duidelijk veel plezier in je werk! Ik heb geweldig genoten onder je handjes en lichaam en ik zie je hopelijk snel weer!

Yesica
27-08-2015
Alexandra

Hallo weet iemand misschien waar Yesica nu werkt?

DANKJEWEL !!!
27-08-2015
Nienke

Soms zijn er momenten die veel indruk maken en je heel erg bijblijven, de massage van Nienke gisteren was er zo eentje…Het afgelopen jaar ben ik in de gelukkige omstandigheid geweest om regelmatig van Nienke’s massage te kunnen genieten, en elke keer weer weet ze je te verrassen, je lichaam met haar zachte handen te verwennen en teasen. Als je respect voor Nienke toont krijg je ook veel respect terug, en worden de massages alleen maar nog beter ! Lieve Nienke, dankjewel voor een TOPjaar, nog even dan ga je op vakantie, Geniet daar maar enorm van, dat heb je wel verdient ! Frank

Super
27-08-2015
Bibi

Weer bij bibi geweest en blij dat ik ze weer gevonden heb je bent top kom nu gewoon weer in boxtel naar je toe voor mij blijf je de beste

geweldig
25-08-2015
Milana

geeft geweldige massage zoals het hoort en is erg vriendelyk gerrit

Maak een afspraak met Milana
spetter
18-08-2015
Milana

Kom regelmatig bij haar. Ze maakt je gek. Spetterende massage waar de vonken vanaf springen. Zoek haar weer op zodra de nieuwe lokatie is geopend.

Maak een afspraak met Milana
kanjer
13-08-2015
Rachelle

je moet af en toe naar een ander gaan, dan waardeer je de massage van Rachelle nog meer. Voor mij een topper!

Ontdeugende verjaardag !
03-08-2015
Nienke

Wat kun je nu als man voor je verjaardag nog meer verlangen dan een (ontdeugende)massage van de Supersensuele zachte Nienke, samen met chocolade en aardbeien ! Met de smaak van chocolade nog op je gehemelte lig je op de massagetafel terwijl je heerlijk gemasseerd wordt. En je denkt : "Dit gevoel mag niet over gaan ! Mag de tijd even stil staan ?" :)

super
02-08-2015
Chantal

Chantal, je was super gisteren. Heerlijk lichaam en een Stevige btb massage.
Je verdient meer goede recensies hier ;)
Draaien we de volgende sessie de rollen eens om? :)

Super
01-08-2015
Nienke

Na een minder positieve massage-ervaring elders toch nog een keer afgelopen woensdag de stoute schoenen uitgetrokken. In één woord topmeid. Weet precies de goede balans tussen te treffen tussen ontspanning en spanning. Nienke bedankt.

Ruud

GE-WEL-DIG
01-08-2015
Christal

Super massage. Ik kom zeker nog een keer terug.

1x geprobeerd en je wilt geen ander meer
01-08-2015
Rachelle

Ben al 2x bij haar geweest en a tot z toppie zeker een aanrader

Xxx teun

heerlijke meid.
31-07-2015
Lena

Ben 17 juli in Boxtel geweest en heb ruim 1 uur genoten van haar massage. Ze is een leuke spontane meid met een prachtige lichaam. Ben daar 2 keer geweest en deze keer heb ik meer genoten als daarvoor.
Voor mij is zij meer dan 5 sterren waard!.
Groetjes.

Wel slank
28-07-2015
Sissi

Had weing met massage te maken.