Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Mooie vrouw, lekkere massage.
25-05-2017
Vera

Eerste keer massage gehad van Vera in Oss, heerlijk! 2e keer in Boxtel. Ook weer lekker ;-)
Tot gauw!

Hot genot!
24-05-2017
Zoë

Afgelopen middag een heerlijke Unique Tantra Pleasure-massage van Zoë gehad. En dat houdt o.a. in: een body2body-massage en een onweerstaanbare, gevoelige penis-massage, waarbij ze voortdurend een opwindende, sensuele zucht slaakt.
Zoë is een wonderschone, donker getinte vrouw en een gezellige babbelaarster.
Aanrader!

Een heerlijke ontspanning met passie
18-05-2017
Nienke

Nienke je was geweldig in mijn beleving voor wat een erotische massage moet zijn. Je heb me laten " voelen" dat we samen bezig waren om te ontspannen en te genieten. In gedachte beleef ik het tekens weer even opnieuw. Ook het samen douchen om effe bij te komen .......geweldig fijn. Zou me elke dag even door je willen laten verwennen. Nienke graag tot n volgende keer. XXX

Lief en ondeugend vera
17-05-2017
Vera

Vera ik wil je bedanken voor de geweldige uurtje samen met jou gisteren ik heb genoten van jou zo lief zo zacht ik voel nog steeds jou zachte handjes en je lichaam tot gauw

Geweldig en ontspanning
17-05-2017
Nienke

Het is echt een super mooie vrouw en ze laat je genieten tot de laatste minuut. Ze heeft iets aparts. .

Een unieke belevenis.
14-05-2017
Vera

We hebben ontzettend genoten,we zijn weer een ervaring rijker.
Wij hadden 2 dames,Vera en Wing.
Het is zeker voor herhaling vatbaar.
Groetjes uit Middelburg

Geweldige massage gehad Wing is een lief en zachtaardig meisje 😊😊🙏🙏
13-05-2017
Wing

Lekkere zachte handjes die je langzaam naar een hoogtepunt masseren ,kom zeker nog eens terug.

heerlijk
13-05-2017
Mimi

eerst wat nerveus, weet niet precies hoe het gaat.
Mimi is zo zacht en warm, gewoon heerlijk genieten. roel.

Wat een adembenemend mooie vrouw
10-05-2017
Tanja

Tanja is een lieve en warme persoonlijkheid en masseert vol overgave en met passie.
Een ongelofelijke schoonheid, met een zeer bijzonder karakter die mij volledig van de kaart bracht.
een erotische body to body massage ervaren met Tanja in Boxtel en ik heb er van genoten! Het was heerlijk, sensueel, (ont)spannend, erotisch en professioneel, dankjewel daarvoor nogmaals!

Waanzinnig lekker
09-05-2017
Vera

Vera.Je was geweldig jouw lichaam en liefde die je gaf voelde overweldigend. Ik kom zeker terug.

Super
06-05-2017
Vera

Heerlijke massage gehad vandaag van Vera. Ze gaat heel sensueel te werk. Ik kom zeker terug bij haar.

Ontmaagding 3.0 !!!!!
04-05-2017
Jessica

Jongens jonges ik loop al heel de dag met een glimlach....gisteren avond bij Jessica geweest wat een ongelofelijke schoonheid ...ik kan me nog steeds voor mijn kop slaan dat ik na mijn eerste keer bij haar (mijn MASSAGE ONTMAAGDING ) en de 2de keer vip in bad NU pas weer was gegaan......De 2 uurtjes lekker in bad voelde als 15min, heerlijk verwent en je voelt je zo op je gemak of je ze al jaren kent, en ooooooh die stoute glimlach ....niet te vergeten die billen en borsten die tussen het schuim tegen je aan komen gewoon op en top genieten!!!.....pfffffff krijg het alweer warm als ik aan haar denk.....

Jessica schoonheid ik zie je snel X
Danny

Maak een afspraak met Jessica
Prachtig en heerlijke meid
03-05-2017
Vera

Gisteren een super massage gehad van de stralende en lieve Vera, de massage kan ik nog weken voelen, jou zachte lichaam en spelen handjes maken mij een gelukkige man, bedankt lieve vera en tot de volgende keer.xxxjan

mooie ervaring
29-04-2017
Vera

heerlijke massage en erg vriendelijk aanrader gerrit

Afspattende vonken
28-04-2017
Mariska

Eerst een voorstellingsrondje waaruit al snel de keuze was gemaakt. Toen naar de kamer waar al meteen een klik was. Samen uitgekleed en daarna douchen waar al meteen de vonken er vanaf spatten. Op het bed een heerlijke sensuele maar vooral lieve vrouw die weet waar de pijnpunten zitten. Al bij al een uur om zeker nog een keer over te doen.

Xxxsjes❤️☀️

waanzinnig lekker genieten
26-04-2017
Zoë

Ik was impotent verklaard....? nou mooi niet dus! Dank je Zoë voor de waanzinnig fijne massage!

Verslavend
26-04-2017
Vera

Vera je bent een toppertje!!! In jaren dat ik kom heb ik nog nooit zo super lekkere massage gehad jij weet hoe je een man laat genieten je hebt een vaste klant erbij tot gauw weer groetjes jos

Wing trakteert je op een overheerlijke massage
26-04-2017
Wing

Je moet natuurlijk van vrouwen met een Oosters of Aziatisch uiterlijk houden, maar ben je er gevoelig - of zoals ik: overgevoelig voor - dan heb je aan Wing een perfecte masseuse. Ze heeft een prachtig gezicht en een waanzinnig aantrekkelijk, licht getint, slank lichaam. En dan haar onovertroffen mooie bovenlichaam, met de onweerstaanbare combinatie van: opwindende borsten en snel opgewonden tepels! Topless is Wing top!
Haar massage was heerlijk. Ik voel nog steeds haar enthousiast opgesprongen tepels in mijn huid priemen en prikken. En ook het ver'ruk'kelijke hoogtepunt was en is onvergetelijk!
Wing geeft geen overheerlijke massage, maar trakteert je op een overheerlijke massage!
Wing, tot ziens! Basz

favo(g)riet, lievelingsmasseuse, verleidingskunstenares
25-04-2017
Nienke

Het is natuurlijk niet voor niets dat er over Nienke al 49 recensies op deze site staan, hoewel ze ook al een aantal jaren werkt voor Carpe diem. Maar het is meer dan terecht dat Nienke de lievelingsmasseuse is van veel bezoekers. Ik had gevraagd om een sweet tenderness massage. Om te beginnen: Nienke is een buitengewoon aantrekkelijke verschijning. Zodra ze jurkje - haar feestverpakking, dus - uitdoet is het al feest, want zonder verpakking is het pas echt feest, niet? Oftewel: een sierlijk, golvende designbody, met een spannend welvend bovenlichaam, met malse, kneedbare borsten; stoute, enthousiast opgesprongen tepels en verder: een lief koppie met verleidelijk twinkelende ogen en prachtig blond haar.
Nienkes massage is ongekend, ongeëvenaard en onverbeterlijk. Ze masseert met veel aandacht, met haar knuffelhanden en heerlijke, hemelse lichaam. Als het onder de massage-olie zit, verandert haar lichaam zelfs in een onweerstaanbare glossy designbody!
Nienke houdt er ook van om af en toe wat ondeugende fluisterwoordjes in je oren te prevelen. Deze kreeft is daar uitermate gevoelig voor!
Nienke is meer dan een masseuse. Ze is een verleidingskunstenares. Ik ben benieuwd naar haar tantra massage.
Moet ik nog meer verklappen? Ok: mijn zaadstengel was al snel ''vol'' van haar.
Basz

Lieve spontane meid. Lijkt een beetje verlegen maar dat is snel voorbij.
24-04-2017
Vera

Vera ik heb een geweldig uurtje gehad. ?

super goed
23-04-2017
Nooy

gisteren bij nooy geweest voor anderhalf uur en het is mij goed bevallen doet heel rustig aan en neemt de tijd er voor wat ze doet en je komt bij haar tot rust

Maak een afspraak met Nooy