Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Meer dan goed begin van de vakantie...
25-07-2017
Vera

Mijn vakantie is net begonnen en aangezien het weer verre van geweldig is, leek het mij wel een goed idee om het vertier binnen op te zoeken. Ik heb dus een VIP massage geboekt en kennis mogen maken met Vera. Een geweldig mooie en ontzettend lieve meid, waar ik al snel een klik mee had. Heerlijk knuffelend en keuvelend twee uurtjes met haar doorgebracht. Vera je ziet me snel terug.

...en toch heb ik het vermoeden dat we iets cruciaals vergeten zijn. Weet alleen niet precies meer wat....

Geweldige massage
24-07-2017
Soraya

Laat je verrassen door Soraya. Een super massage. De volgende keer langer.

Ontspannen sfeer en spannende massage
22-07-2017
Vera

Vera is een lieve, leuke, levendige praatgraag, met heerlijk zachte massagehanden en vooral een guitig koppie!
Ze zorgt voor een ontspannen sfeer en een spannende massage, die zeker voor herhaling vatbaar is.

Basz

Verwachting beantwoord.
20-07-2017
Tanja

Om dat de recensies zo positief waren,
Wilde ik dat zelf ook ervaren.
Tanja, die mensen hadden helemaal gelijk
Jij bent een ongelooflijk lieve meid
Masseren en knuffelen kun jij zo fijn,
Daarom wil ik zo graag opnieuw bij je zijn.
Groetjes, p.

ongelofelijke schoonheid ,Super teder en sensueel.
18-07-2017
Nienke

ik had voor het eerst een afspraak gemaakt met Nienke , daar komt een beeld schone dame aan in een smaakvol geklede jurk . met een lief koppie met verleidelijk twinkelende ogen en prachtig blond haar.
Nienkes massage is ongekend, ongeëvenaard en onverbeterlijk. Ze masseert met veel aandacht, met haar knuffelhanden en heerlijke, hemelse lichaam. het begint al met samen douchen .Nienke is een lieve en warme persoonlijkheid en masseert vol overgave en met passie.
Een ongelofelijke schoonheid, met een zeer bijzonder karakter die mij volledig van de kaart bracht.
Heerlijk hoe zij de massage geeft, heel opbouwend, verleidelijk en sexy.
Zeker een aanrader en ik hoop haar snel weer te mogen bezoeken.
een 10 waardig Xxxtjes

wat een fantastische dame
14-07-2017
Tanja

Aan superlatieven geen gebrek! Tanja is een knappe verschijning, smaakvol gekleed, en daarnaast een masseuse die haar vak meer dan uitstekend verstaat! sensueel op en top, gepassioneerd, en weet de gevoelige plekjes moeiteloos deel uit te laten maken van een heerlijke massage. woensdag j.l. heb ik me weer eens 90 min laten onderdompelen. Super!!! Lieve Tanja ik kom zodra ik weer in de buurt ben. Is er nog een hogere rating dan 5? dan wordt het tijd voor tienen!!
groet T

ONDEUGEND GEZELLIG EN FIJN
13-07-2017
Tanja

Tanja, je bent top, tussen haakjes: dit heb ik weliswaar al vaker tegen de dames gezegd, maar jij bent wel APART.
Je fijngevoelige massage met de humor en leuke praat die wij met elkaar hadden was uitzonderlijk. Alleen je lichaam al is om er van te genieten bij het zien. Wat hebben je ouders een mooi schepsel op de wereld gezet. Chapeau!
Je massage was geweldig en zelfs toen je mij btb masseerde en over me heen gleed deed je wel ondeugend door mij te laten voelen dat je mijn billenpartij als het ware met schuurpapier aan het bewerken was. Vond ik zelf heel prikkelend en leuk. Lach jij maar deugnietje! Ik kom zeker nog bij je terug, je doet het lief en lekker. Denk je dan nog aan die TW en CL KINI? ha, ha. Bedankt en lieve XXX van L.

Geweldige ervaring!
08-07-2017
Vera

Vorige week n onvergetelijke massage van Vera gehad. Echt n vrouw die Weet hoe ze je moet aanpakken.Lekker lichaam en leuk koppie. Goede duidelijke communicatie vooraf ook heel erg fijn! Kom zeker vaker bij haar terug! Gr t

Super relaxed
08-07-2017
Nooy

Nooy is echt klein maar fijn( dat merk je pas als ze haar hakken uit doet). Het was heel fijn deze massage van haar te ontvangen. Voor mij de eerste keer en Nooy brak de spanning al snel bij mij. Je merkt aan alles dat deze dame erg proffesioneel is,heel prettig vond ik dat( zij maakt echt contact met je,stemt goed af, heel professioneel). En je krijgt een echte massage van top tot teen. En wat zei mat dat lijfje kan....top..loved it. Ik ging met een big smile weg☺️
Tof Nooy thanks E

Maak een afspraak met Nooy
Heerlijk genoten van de zachte Tanja
07-07-2017
Tanja

Tanja is een leuke, spontane, warme, eerlijke , positieve, open en mooie dame.
Echt de moeite waard om haar te leren kennen.
Heerlijk hoe zij de massage geeft, heel opbouwend, verleidelijk en sexy.
Zeker een aanrader en ik hoop haar snel weer te mogen bezoeken.
Tanja het was heel fijn en tot gauw.

woensdag 05-07-17
Tanja , je weet wel wie o wie is

wat een super vrouw!
05-07-2017
Tanja

Het was even geleden dat ik bij Tanja was geweest. Vandaag was het overduidelijk wat ik enkele maanden gemist heb. Haar massages zijn top, zo sensueel en vol erotische plagerijtjes! Het is gevaarlijk verslavend. Lieve Tanja ik kom gauw weer bij je terug.Het was weer een formidabele ervaring!! dikke kus!!

TOP met een aantal bemerkingen
04-07-2017
Linda

Lieve Linda je hebt prima werk geleverd, je gedroeg je professioneel maar ik miste iets van gevoelens. Je vond dat je bilpartij en je borsten gerust aangeraakt en betast mochten maar dat voor de klant de andere intieme delen verboden terrein is, hoort immers vlg. jou bij seks. Dit is maar de vraag. Het is vaak moeilijk een grens te trekken tussen erotiek en seksualiteit, is immers verweven met cultuur, achtergrond, opleiding, vrijheid in beleving, opvoeding. Hoe dan ook, ik kom nog een keertje bij jou terug zoals beloofd. Veel liefs, L.

Toppertje
28-06-2017
Vera

Vera eerste keer bij jou geweest een heerlijke massage gehad jij weet hoe je een man kan laten genieten ik kom zeker bij jou terug tot gauw

Liefs jan

een leuke massage
11-06-2017
Soraya

Haar massage was uitmuntend, zelden zo'n heerlijke massage gehad

Super teder en sensueel.
09-06-2017
Nienke

Nienke is een fantastisch vrouw. Bij haar is het een ontmoeting van twee zielen.
Haar zijdezachte massage doet alle energie opleven en geeft een diepe ontspanning. Zij is een kunstenares in tantra massage. Het is genieten voor twee. Ze kan ook heel speels zijn. Dat begint al bij binnenkomst en haar zwoele blik doet je hart smelten.
Echt een top ervaring. Kom gouw weer langs.
Liefs, Marinus

een geweldige ervaring en beleving
07-06-2017
Vera

Nu twee keer bij Vera geweest. Een lekkere sado-massage weet ze goed raad mee. Was beide keren geweldig. Eerste keer met "leerlinge", maar daar komt het goed mee, dat weet ik wel. Heeft geduld, weet spanning tussen beetje pijn en erg fijn goed te doseren. Kom zeker nog bij haar terug voor lekkere sado-massage. Raak er aan verslaafd.

Prachtige vrouw
07-06-2017
Vera

Lieve Vera

Ja inderdaad is het genieten met jou tot in de hemel.
Je bent zeker de beste in wat je met mij hebt gedaan.. dat heeft nog niemand met mij klaar gekregen
Jij bent zoals ik nodig heb.. van alle markten thuis. Een complete vrouw.
Ja ik ben een man die van fysiek contact houdt. Jij maakt het waar. .
Ik heb van jou kunnen genieten samen te spelen..ik denk nog steeds aan jou je lekkere lichaam je zachte handjes .de volgende maand ben ik weer in Nederland ik kom zeker terug bij jou

Xxtim

A great experience
02-06-2017
Chantal

What a beautiful, friendly sexy woman..thank you chantal for our time last saturday in Oss...u were truly great...beautiful eyes too..hope we can again sometime soon

B cup, spannend
30-05-2017
Chantal

O ja, nog vergeten te zeggen in mijn vorige recensie: ik wist niet dat een B cup zo sexy en spannend was.

A wonderful experience with a beautiful woman
28-05-2017
Chantal

It's unbelievable how quickly an hour can pass.....chantal was so beautiful friendly and just an amazing masseuse...a humbling experience to share time with her...such a sexy body and very very beautiful eyes. Not much more to say than thank you for a wonderful experience and hopefully we may share time again soon

Toppertje!!!!!!!
28-05-2017
Vera

Vera dank je wel voor de heerlijke massage je bent een toppertje