Masseuse Reviews

Erotisch

We zijn per 19 november weer regulier geopend!

-

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Een genot
04-11-2015
Bibi

Deze mooie lieve sexy vrouw heeft mij weer eens een goed gevoel gegeven.kom al jaren bij capre diem maar,was niet echt meer onder de indruk van de masseusse tot ik maandag weer helemaal genoot van bibi. Ik kom zeker terug voor jou.

Wouw
04-11-2015
Kim

Kim het was geweldig. Voelde me echt op mijn gemak bij jou.
Vooral het verhaal over dolfijnen ;-)
Hoop je snel weer te ontmoeten in Boxtel

absolute top
03-11-2015
Tia

Tiais de Mount Everest onder de masseuses. Zij is niet alleen een echte schoonheid maar ook als persoon iemand van wie je meteen gaat houden.

fantastisch
30-10-2015
Rachelle

ze weet je steeds weer te verrassen , van het begin tot het einde ,... mmmmm

Geniaal..!
29-10-2015
Kim

Uit liefde werkt deze topper, ik voel me erg op mijn gemak onder deze lieve topper

SUPER
28-10-2015
Nienke

Vanmiddag voor de eerste x massage ontvangen van een mooie, lieve GODIN. Haar naam? Nienke.
Woorden schieten tekort....
Tot snel! F

Ideale mix
27-10-2015
Kim

Stevig en zacht, lief en speels, onschuldig en ondeugend. Kim brengt het allemaal! Maar vooral die ogen! Daar smelt je van! Heerlijke massagr gehad van deze lieve topper! Lieve kim! Tot gauw! Liefs r.

Mooier in het echt
25-10-2015
Bibi

De foto's laten nog niet half zien hoe mooi je bent die ogen wauw. Tot heel snel x peter

perfect
25-10-2015
Rachelle

vandaag bij rachelle geweest en het was perfecht goed tot rust gekomen na het opvolgen van haar advies de vorige keer ga de volgende keer weer naar rachelle

Topper !
22-10-2015
Nienke

Hemelse massage, ik kan het niet anders verwoorden, Merci ! F.

lekker en onderhoudend
21-10-2015
Josje

Vandaag de Josje-experience ondergaan. Van de eerste minuut tot de laatste was het lekker, ondeugend en onderhoudend tegelijkertijd. Een aanrader!
X, Alexander

Top
18-10-2015
Josje

Je was geweldig. Je gaf me rust en liet me genieten.
Kunnen anderen nog iets van leren.

Schoudermassage......
16-10-2015
Nienke

Na haar ontspannende vakantie ontving Nienke mij heerlijk relaxed en uitgerust in een van de prachtige nieuwe kamers. In deze heerlijke omgeving hebben we weer ontzettend genoten van een Super-erotische massage, waarbij ik voor de verandering ook Nienke's schouders, rug en billen heb gemasseerd....WOOW, wat een enorme erotische ervaring is dat om zo een prachtige vrouw te mogen masseren. Er zijn maar weinig momenten die daar aan kunnen tippen ! Nienke, dankjewel voor weer een Supermassage, F :)

Massage Topper
12-10-2015
Milana

Voor de eerste keer bij Carpe Diem in Oss geweest. Gekozen voor Milana wegens goede recensies. Voor herhaling vatbaar. Ze was geweldig! Een toppertje.

Maak een afspraak met Milana
Hindoestaans genot
12-10-2015
Nicky

Een bezoek gebracht aan Nicky: zij houdt van een gezellige babbel, maar weet haar massage heel goed op te bouwen. Een waar genot en met haar ogen kijkt ze zo ondeugend dat ze alle fantasieën bij je los maakt. Een perfecte aanwinst van Carpe Diem.

perfect
10-10-2015
Rachelle

ben bij Rachelle geweest en het is een vrouw die je tot rust brengt en ook advies geeft wat je moet doen als je gespannen bent best een aanrader volgende keer ga ik weer naar Rachelle

wauw
03-10-2015
Wing

fantastische massage gehad door deze dame spannin opvoeren tot je u zegt. kom zeker es trug.

geweldig!
01-10-2015
Yoyo

Het was erg goed, een geweldige masseuse, vriendelijk en zeer kundig, het was van het begin tot het eind een heerlijke ervaring, alle spieren kwamen aan de beurt, ook spieren die ik zelf vergeten was, deze massage is zeker voor herhaling vatbaar !!

Maak een afspraak met Yoyo
De topper
01-10-2015
Bibi

Weer 1.5 uur van je mogen genieten je betoverd me iedere x weer tot snel frans

massage
27-09-2015
Bibi

we hebben super van je genotenen komen zeker bij jou terug.

lieve glimlach en ondeugende ogen
27-09-2015
Tia

Een waar wonder deze Thaise schone, die je echt het gevoel geeft dat alle om jouw draait. De massage was waanzinnig en opbouw van de erotisch (ont)spanning begint al onder de douche.
Met haar leive glimlach en haar ondeugende ogen pakt ze je helemaal in.
Deze pro mag erop rekenen dat ik binnenkort nog eens langs kom.