Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
Hygiëne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Net bij Josje geweest, wat een zevende hemel!
13-03-2015
Josje

Net bij Josje geweest, wat een zevende hemel!

overheerlijk
11-03-2015
Didian

Bedankt Didi voor de heerlijke massage, lekker ontspannend maar toch superspannend.
Puur genieten, een zalig gevoel.
Je bent echt een mooie, lieve, vriendelijke, zéér sympathieke toffe meid.
Mooier kon mijn trip niet beginnen.
Yves (B)

Geweldig!
11-03-2015
Josje

Prachtig lichaam, leuk koppie, geil en gezellig.
Was heerlijk, Josje bedankt.

Schatje
10-03-2015
Milana

Wat een klasse vrouw.

Maak een afspraak met Milana
Wat een heerlijke ander half uur
10-03-2015
Sheila

Het was een genot om door deze bruine schone met haar fantastisch lichaam naar een geweldig hoogtepunt gemasseerd te worden. Ik kom snel weer terug.
Groeten Bennie

ok
09-03-2015
Kelly

xxxxxxxxxxxx

Subliem
09-03-2015
Sheila

De foto's liegen er niet om, wat een stoot;-). Haar handjes hebben me naar de zevende hemel gebracht en haar borsten kon er niet van af blijven. Een dikke 10 voor Sheila!!!

mooie lieve vrouw
09-03-2015
Danielle

Ze weet je lekker te laten ontspannen. Is mooier in het echt als op de foto's. Als ik weer eens in Brabant ben loop ik zeker weer binnen.

Hemels genieten
08-03-2015
Jennifer

Jennifer is en leuke, gezellige en lieve dame.
Samen met haar genoten van de VIP massage, dat was super, wat een fantastische dame is zij, zo mooi, echt een mooie tijd gehad met haar!
Jennifer je bent geweldig, je ziet me zeker terug, x

opwinding van niveau
04-03-2015
Lilly

Ze kijkt je zo heerlijk aan en heeft en fantastische streling

bron van (levens)lust
04-03-2015
Milana

Wat een heerlijke vrouw; je komt handen tekort.

Maak een afspraak met Milana
klein maar fijn
04-03-2015
Lilly

heerlijk figuur, knap koppie een fijne touch en gezellig.

spontaan
04-03-2015
Didian

Dat was nog eens een fijne massage van een hele leuke Didi. Kom zeker nog eens terug.

Groeten van ook n paar tattoos X

super
02-03-2015
Josje

Net bij josje geweest het is gewoon geweldig! Je ziet me vaker Gr Rob

Zachte, lieve meid.
26-02-2015
Lilly

Hoi Lilly,
Mooie foto's op de site. Heeft ff geduurd, maar dan heb je ook wat hè.
Een aanradertje mannen.
Lieve kus, d'n eerste........

supertje
22-02-2015
Danielle

deze vrouw heeft echt een super lichaam, en kan heerlijk masseren en is echt een vrouw van mijn dromen...

lekkertje
22-02-2015
Yoyo

deze vrouw heeft inderdaad prachtige borsten en een mooi kleurtje. heerlijk in het masseren

Maak een afspraak met Yoyo
lekker
22-02-2015
Pam

een lieve en lekkere vrouw

A Supergirl
22-02-2015
Kelly

Went to Carpe Diem in Boxtel, a nice place with great girls. By introducing i choose for a blond girl Kelly. She told me that she was new here so i was interesting. Had a great massage and a great time with here. I will come back for here wen i'm in holland a again for business.

Kelly thanks for the massage, it's was great. Your pictures on the site are beautifull you are number one there. Love and kisses from John.

Een top masseuse eerste klas
21-02-2015
Kelly

Vd week langs geweest bij Carpe Diem Boxtel.
Bij voorstellen gekozen voor een nieuwe dame Kelly. Een blonde schoonheid met lange haren en een heerlijk lichaam. Na de massage gekozen te hebben ging ze heerlijk aan de slag. Wouw wat kan deze meid masseren zeg. Een vrolijkemeid waar je ook goed mee kan lachen. Boxtel mag blij zijn met deze nieuwe aanwinst!

Kelly een woord je was super, kom zeker bij je terug, je hebt er een vaste klant bij.

Liefs en kussen van Peter.

super meid
21-02-2015
Kelly

Tijdens carnavals vakantie mijzelf maar eens goed laten verwennen bij carpe diem boxtel, gezellig tent met veel leuke dames.

Gekozen voor een blonde schoonheid die hier nieuw is. Heerlijke massage gehad en wouw wat kan zij lekker masseren zeg! Kelly is een mooie dame met lange blonde haren, een heerlijk lichaam en een stel lekkere borsten. Echt een nieuwe aanwinst bij carpe diem boxtel en ik weet dat ik zeker terug kom.

kelly je was super, tot snel patrick.