Fifi

Verleiding

Heeft u onze nieuwe aanwinst Fifi al ontmoet?

Fifi is een prachtige masseuse met een heerlijk slank lichaam (ca. 160m) en een natuurlijke cup C. Deze Nederlandse twintiger heeft een exotisch tintje. Met haar lange, donkere haren en groene ogen een verleidelijk plaatje!

U kunt Fifi vinden in Oss én in Boxtel, waar ze van elke massage een onvergetelijke ervaring weet te maken. Ze houdt van gezelligheid, een goede babbel, en zorgt er direct voor dat je je bij haar op je gemak voelt. Maar ze houdt ook wel van wat spanning en verrassing. Fifi weet aan elk samenzijn een creatieve draai te geven en elke massage te maken tot een hoogtepunt waarvan de gedachte alleen al je nog dagenlang zal doen gloeien;)

"Ik vind het heerlijk om mijn hele lichaam te gebruiken om je uitgebreid te verwennen... Mijn zachte handen natuurlijk... maar er is zoveel meer mogelijk... Als je een heel lichaam ter beschikking hebt, kun je het maar beter gebruiken toch ;)?"

Specialiteiten van Fifi

  • Basic Relax treatment
  • Sweet Oil Touch
  • Sensual Body to Body massage
  • Specials
  • Unique Tantra Pleasure
  • V.I.P. Massage
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Geweldig
27-06-2022

Wat een mooie ogen en heerlijk lijf!
Ik kom zeker nog eens terug naar jou, gr Ron

Topper
17-02-2022

Fifi is een hele mooie dame die weet wat ze doet, die weet wat je nodig hebt en zeker een hele goede massage kan geven. Was de eerste keer en zeker niet de laatste keer. Tot snel topper

Geweldig
16-01-2022

Eindelijk weer open,gelijk een afspraak gemaakt met Fifi. Wat een geweldig meisje. ondanks dat ze het nog niet zo lang doet, deed ze het geweldig. Met haar prachtige lichaam glijd ze behendig over jou heen als een professional. Dankjewel daarvoor Fifi, ik kom graag weer bij je terug. Liefs Harrie V