Masseuse Reviews

Erotisch

Onze salons zijn op WOENSDAG 19 MEI weer open. U kunt nu alvast een plekje reserveren bij uw favoriete dame!

 

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Yoyo is echt een toppertje.
03-09-2021
Yoyo

Vorige week donderdag bij Yoyo geweest voor 1,50 gereserveerd.
Ben echt 1,50 uur verwend door haar de massage was echt heerlijk dit was echt hoe een massage hoort te zijn heb dit nog nooit zo mee gemaakt !!
Yoyo is heel vriendelijk je voelt je gelijk op je gemak bij haar we hadden echt een klik samen.❤
Yoyo is een hele aantrekkelijke dame die je het naar de zin maakt.
Voor mij is ze de nummer 1 van charpe diem.
Kom zeker bij Yoyo terug bedankt lieverd.❤
Hoop tot gauw.
E D .

Maak een afspraak met Yoyo
Altijd weer een feestje
20-08-2021
Maria

Altijd genieten met Maria , begrijpt haar vak en mij . Kan je lekker teasen maar ook zeker pleasen . Ze kent de klappen van de zweep . kan niet wachten tot ik haar zondag weer mag ontmoeten voor een uurtje vol spanning en ontspanning .
Wat een heerlijke lieve vrouw .
Dankjewel voor je fantastische uurtjes en de uurtjes die nog komen .
helaas nu al een week of 6 niet toe gekomen maar .......
Liefs Marc

Maak een afspraak met Maria
Onovertreffelijk !!!
18-08-2021
Bloem

Ondanks dat het nu bijna 12 uur 's Nachts is en ik morgen om 5:10 weer zal moeten op staan wil ik toch nog even recensie schrijven over Bloem Het is overduidelijk iemand met passie voor haar vak,
en hele goeie gespreksstof, te knap om waar te zijn!!
En een onvergetelijk hoogtepunt.. hiermee mijn dank uiten!
Gr Jack

Maak een afspraak met Bloem
Wat een fijne, lieve meid
17-08-2021
Alex

Ik heb genoten van een heerlijk kalme, en toch stevige massage van deze lieverd. Prachtig meisje, groot en stevig maar niet dik, heel mooie donkere huid en zwart haar en daarbij een mooie en lieve snoet. Ik kwam als herboren buiten en kan er weer even tegenaan, dankjewel Alex!

Maak een afspraak met Alex
Een spannend en lekkere massage.
15-08-2021
Maria

Wat heb ik genoten van deze super leuke en mooie dame zeg.
Het begon lekker in de jacuzzi wat al heerlijk was.
Beetje teasen plagen en met mekaar spelen.
Toen moest de massage nog komen en oef wat heb ik daar van genoten.
Ik kom zeker nog is terug voor Maria, uit het prachtige Brabant.

Gr Lennart.

Maak een afspraak met Maria
Sensationeel
15-08-2021
Alex

Vandaag bij Alex geweest. Beter dan Alex ga je ze niet vinden hoor! Mooie meid rustig karakter.

Maak een afspraak met Alex
Wauw
11-08-2021
Wendy

Wat een vrouw,ze weet wat ze moet doen om een man tot een hoogte punt te krijgen

Maak een afspraak met Wendy
Fantastisch
10-08-2021
Jennifer

Zenuwen waren heel snel weg echt een aanrader. Xxx😍

Maak een afspraak met Jennifer
Leuk koppie ont deugend
06-08-2021
Sofia

Lieve meid leuk gesprek gaat ze niet uit de weg We hebben een leuk uurtje beleefd met alles er op en aan zo als het hoort Ook het einde was super Bedank daar voor Gr de Masseur

Maak een afspraak met Sofia
Een lieve dame.
01-08-2021
Janet

Een afspraak met Janet gemaakt. Er verscheen voor me een zeer knappe dame, helemaal mijn type. Ze is behoorlijk lang met een goed figuur, met mooie borsten en heerlijk uitziende billen. Het is ook een gezellige dame, lief, vrolijk en geeft je de juiste massage.

Maak een afspraak met Janet
Heerlijk moment.
01-08-2021
Janet

Bij Janet geweest, een dame die niet stressvol is, maar heel vriendelijk en open. Waar je ook een goed en leuk gesprek mee kan voeren. Een dame met een heel mooi figuur die ook ontzettend goed kan en weet te masseren. Het was een heerlijk moment van de dag. Zeker voor herhaling.

Maak een afspraak met Janet
Bloem is lief
30-07-2021
Bloem

Ik heb mij eerst voor gesteld bij bloem Ze is vriendelijk en eerlijk we hadden een goede klik En de massage was ook heel fijn en sensueel Ben niks te kort gekomen En ze heeft ook een mooi lichaam fijne borsten en billen Kortom een fijn uurtje door gebracht met Bloem Gr de Masseur

Maak een afspraak met Bloem
Dat is lang geleden
29-07-2021
Bloem

Tjesus…. Wat een passie, lekker, genieten….tot heel snel!

Maak een afspraak met Bloem
Fantastische ervaring
28-07-2021
Evie

Evie is een prachtige slanke dame. Met zachte hand masseert ze je hele lichaam. Het is genieten als ze op je komt zitten om je te laten genieten van haar lichaam en tegelijkertijd je heerlijk masseert

Ze stelt je echt op het gemak en kijkt je plagerig aan. Goede combi tussen ontspannen en teasen.

Ik kom heel graag nog eens bij haar terug.

 

Zeer leuke vrouw
27-07-2021
Sofia

Zojuist een V.I.P. massage gehad van Sofia, dit was voor mij de eerste keer maar heb er zeker van genoten, dit is echt een gezellig, spontane vrouw en stelt je meteen op je gemak, het was naar mijn mening zo gezellig dat ik de massage bijna vergat, massage overigens wel gehad hoor en zeer zeker van genoten, de manier waarop ze de massage gaf werkte zeer zeker ontspannen en vooraf had ik wat last van mijn spieren maar na de massage was dit een stuk minder, al met al zeker een aanrader deze leuke vrouw.

Maak een afspraak met Sofia
Magnificent
24-07-2021
Nicole

Bij binnenkomst had ik het idee Nicole te kennen, maar bleek dat niet zo te zijn. Wat mij opviel is dat ze zo goed nederlands spreekt, kunnen veel mensen wat van leren. Ik vroeg er een leuk uurtje van te maken, en dat heeft ze gedaan. Wat een geweldige vrouw, ziet er goed uit en alles klopt.❤️❤️

Maak een afspraak met Nicole
Relaxed, ontspannen, fijn!
17-07-2021
Bloem

Hele fijne ervaring gehad met Bloem vanavond.
Vriendelijk en gastvrij ontvangen.
Sociaal en relaxed behandeld.

Super!

Maak een afspraak met Bloem
Geweldig en bevredigend
13-07-2021
Rosa

Gespannen en nerveus ging ik verlangend naar deze eerste ervaring. De lieve, sexy Rosa stelde me al heel snel op mijn gemak. Met harde goude handjes was ontspannen erg eenvoudig en vertrouwd.
Wat een topvrouw, lief karakter met heerlijk lichaam. Dankjewel Rosa, deze ervaring zal ik nooit vergeten. Terugkomen doe ik zeker.

Maak een afspraak met Rosa
Super
10-07-2021
Jessica

Afgelopen week bij Jessica geweest was heel lief en prettig in de omgang ze ziet er ook nog eens goed uit Mooi lichaam Boek haar maar krijg je geen spijt van Gr de Masseur

Geweldige ervaring
09-07-2021
Sofia

Erg goede en gezellige massage gehad. De tijd vloog voorbij, ze vertelde dat ze net nieuw was in t vak. Dat was totaal niet te merken, ze vertelde dat ze zich af en toe wat onzeker voelde over haar massage kunsten tussen de “oude” rotten in het vak, dat is totaal NIET nodig Sofia! Ga vooral zo door, je bent een vriendelijke dame, maakt graag een praatje en je bent daar bovenop ook nog eens een prachtige dame om te zien!

Ik kom zeker terug bij jou als onze werkschema’s het toelaten!

Tot de volgende keer Sofia,

Gr Tom

Maak een afspraak met Sofia
Super
07-07-2021
Wendy

Na 1,5 jaar corona eindelijk weer naar Carpe Diem. Nu Wendy. Wat een mooie, aardige, sociale, lekkere en deskundige vrouw is dit. Het was een super ervaring. Dank je Wendy, ik kom snel bij je terug. Liefs Hans

Maak een afspraak met Wendy