Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Goed gesprek
19-04-2024
Tamara

Leuke gesprekken

Maak een afspraak met Tamara
Shit.......
18-04-2024
Bloem

Shit......dit was werkelijk weer een geweldige
ervaring.....eerst badderen.......kletsen.....teasen.
Dan lekker op het bed en daar gaan we verder, ik laat de details maar voor degene die in beelden kunnen denken.
Het was allemaal zo goed, ik moest daarna nog werken, maar daar kwam werkelijk helemaal niets van, kon mijn gedachten alleen maar bij die 2 uur van vanmorgen houden...ben maar eerder gestopt met werken. Dat heb je soms, maar ik eigenlijk altijd bij Bloem.
Bloem je bent een fantastisch wijf!!

Kus,
P@ul

Maak een afspraak met Bloem
Wat een passie kan deze dame masseren
16-04-2024
Anne

Anne is geweldig het is een zonde om niet een keer bij haar langs te komen voor een massage. De passie die deze vrouw heeft is onbeschrijfelijk. Wees lief voor haar en zij is lief voor jou.

Hopelijk tot binnenkort princes.

- Uw ridder

Maak een afspraak met Anne
Ze is geweldig
16-04-2024
Linda

Gisteren 15 - 4 bij Linda geweest het was haar eerste dag dus had ik de primeur. Ze was geweldig een echte aanwinst voor carpe diem ik kom er al bijna 4 jaar en heel wat masseuse's voorbij zien komen ze heeft haar debuut bij carpe diem glansrijk doorstaan ze kan heerlijk masseren en heel sensueel kijken dus heren als jullie van een mooie donkere dame houden en goed gemasseerd willen worden dan is Linda precies wat jullie zoeken mij zie je in ieder geval zeker terug liefs Harrie V ❤️💋😘🍀

Super lekker en gezellig
14-04-2024
Anne

Lieve Anne,
Afgelopen week ben ik voor het eerst bij je geweest. Ik was door een van je collega’s al eerder aan je voorgesteld. Toen je de kamer binnenkwam was het ijs direct gebroken. Je straalde en stelde me direct op me gemak. De massage was heerlijk en gezellig! Ik kom zeer snel een keer terug groetjes 💋💋 Jeroentje

Maak een afspraak met Anne
Mooi mens ❤️
14-04-2024
Paris

Geweldig!!!

Maak een afspraak met Paris
Mooi mens ❤️
14-04-2024
Paris

Geweldig!!!

Maak een afspraak met Paris
Geweldig
13-04-2024
Jennifer

Gewoon de beste skills … blijf het herhalen

Maak een afspraak met Jennifer
Geweldig
11-04-2024
Tamara

Een afspraak met Tamara. Ik ben 66 jaar oud en weduwnaar. Ik heb het niet zo met meiden van in de twintig. Maar ik heb wel behoefte aan intimiteit. Dus een afspraak met Tamara. Ze is is een geweldig mooi vrouw. Ze masseert geweldig en we hadden een leuk gesprek. Echt een aanbeveling.

Maak een afspraak met Tamara
Geweldig
11-04-2024
Tamara

Ik had een afspraak met Tamara. Ik ben 66 jaar oud en heb het niet zo op meisjes van in de twintig. Ik ben 12 jaar weduwnaar maar verlang naar intimiteit. De massagage afspraak met Tamara voldeed volledig aan die behoefte. Ze is leuk en zeker heel mooi voor een rijpere vrouw. Ik voelde me echt heel voldaan na haar massage. Het is ook echt. De massage was echt. Geen gekriebel van je wilt uiteindelijk gewoon afgetrokken worden. Nee. Het was echt een geweldige massage.

Maak een afspraak met Tamara
Uitmuntend, zalig, genoten
11-04-2024
Tamara

Mooie dame.
In de douche begon ze mij al heerlijk te teasen.😊.
Daarna een geweldig sensuele Body to Body massage ontvangen.
Haar volle billen en zachte borsten over mijn huid voelen glijden is grandioos.
Verwend tot het einde 😀.
Mijn TOPPER !!

Maak een afspraak met Tamara
Heerlijk genoten
11-04-2024
Lou

Lou is is prachtige dame, ze stelt je op je gemak en babbelt lekker. Ze weet de gevoelige plekjes wel te vinden. Haar billen zijn superlekker. 1 uurtje is eigenlijk te kort. Kom zeker terug!

L**

Maak een afspraak met Lou
Super
10-04-2024
Bella

Belle is echt goed weet goed de spanning op te bouwen en na een heerlijk hoogtepunt te brengen

Verlangend
06-04-2024
Nooy

Ik ben twee keer bij Nooy geweest ik mis haar handen en lichaam nu al 💪 ik kom zo snel mogelijk. Bert

Maak een afspraak met Nooy
Weer veel plezier gehad en gelachen.
05-04-2024
Romy

Lieve Romy,

Wat geweldig dat ik weer bij je langs mocht komen voor een super fijne en gezellige massage. Wat heb je me lopen plagen en me dan aankijken met je verleidelijke maar ondeugende oogjes en wat hebben we gelachen. En je was getuige van de eerste keer in 2024. Daarvoor een dikke knuffel. Het is telkens een feest om bij je te mogen komen.

Een dikke knuffel van je lieverd,

Erik

Maak een afspraak met Romy
relaxing tenderness
30-03-2024
Camila

My session with Camila was a pleasure and complete relaxation. Her gentle hands gave me the ultimate experience. I look forward to our next meeting. Thank you for your kindness.
Petrov

Maak een afspraak met Camila
B(l)oeiend
29-03-2024
Bloem

Bloem is een schot in de roos, een bloeiende klaproos.... *applaus*. Ik kan nog wel honderden grapjes over bloemen maken, maar in het engels zijn ze flower.

Kijk maar uit dat je niet verliefd wordt, daar heeft ze een handje van dat voor elkaar te krijgen... vindt ze leuk. Zonder dollen, het was gezellig! Wel een tip voor de andere bezoekers: zet je fiets niet bij het station. Niet alleen mijn hart is gestolen, ook mijn fiets (en dat laatste is helaas geen grap) 🙄

Maak een afspraak met Bloem
Best intimate massage ever. No Joke
28-03-2024
Paris

I set the appt and requested Paris based only on the pics and bio posted in the website. I am so glad I made the appt with Paris. She is a smoking hot milf with nice voluptuous body and beautiful boobs, legs, ass and the rest. Wow is all I can say. I did the 90 min Tantra. Damn. So freaking sexy and the best sensual massage I have ever had. Many details left out here, but trust me, Paris is a gorgeous MILF and I'm we connected for the best massage of my life

Maak een afspraak met Paris
Een geweldige ervaring
28-03-2024
Bloem

Lieve Bloem je bent een echte schat. Je bent lief en aardig en hebt een prachtig lijfje met lekkere borsten.ik ben vandaag voor het eerst bij jou geweest en heb een heerlijke massage gehad. Je stelde me eerst gerust en had alle tijd om mij lekker te verwennen. Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar. Ik kom zeker binnenkort weer terug. Groetjes Gerard xx

Maak een afspraak met Bloem
Een geweldige ervaring
28-03-2024
Bloem

Lieve Bloem je bent een echte schat. Je bent lief en aardig en hebt een prachtig lijfje met lekkere borsten.ik ben vandaag voor het eerst bij jou geweest en heb een heerlijke massage gehad. Je stelde me eerst gerust en had alle tijd om mij lekker te verwennen. Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar. Ik kom zeker binnenkort weer terug. Groetjes Gerard xx

Maak een afspraak met Bloem
Voor mij bewaren
28-03-2024
Lou

Niet naar toe gaan, voor mij bewaren 😉

Maak een afspraak met Lou