Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Lekker alles dubbel
07-10-2022
Bloem

Als regelmatige bezoeker van Bloem hadden we het al eens over duo massage gehad. Omdat Bloem een goede klik heeft met Evie en ze wel dacht dat het met mij ook zou klikken hebben we dus de duo met Evie erbij gedaan. Een hemelse ervaring, gezellig kletsen, lekker masseren en ook nog een lekkere tijd erotisch verwend door beide dames. Voor herhaling vatbaar.
Liefs Hans

Maak een afspraak met Bloem
Super lekker
07-10-2022
Evie

Ik had Evie al ooit zien lopen in Oss en vandaag toch maar eens de stoute schoenen aangetrokken voor een fijne duo massage met Evie en Bloem. Die twee meiden kunnen het erg goed vinden met elkaar en hebben mij een uur super lekker en super gezellig verwend. Evie heeft een heel mooi lichaam, lekker strak, mooie stevige borsten en hele mooie tattoos en piecings. Haar ogen kijken erg ondeugend en ze heeft een fijne babbel. Tot de volgende keer Evie.

Maak een afspraak met Evie
Eye opener!
04-10-2022
Bloem

Voor mijn verjaardag van mijn collega's een kadobon gehad voor Carpe Diem. Ik had hen wel eens gezegd dat ik een vrouw in een spannend pakje met een zweep wel leuk vond en dat heb ik geweten. Op de site zocht ik een leuke dame uit en dat werd Bloem.

Ik was eerst een beetje nerveus, maar Bloem stelde mij heel snel op mijn gemak. Bij binnenkomst lag het slagtuig al klaar:). Eerst even douchen en daarna ging de blinddoek op. Het contact met Bloem was ontspannen en we hebben een leuk spelletje opgezet. De spanning werd steeds verder opgevoerd en tot slot werd mijn kleine toetertje ook in de olie gezet;)

De spanning had wat mij betreft nog wel een paar graden heter gemogen, maar Bloem gaf mij een goede tip. Die ga ik zeker opvolgen!

tnx
Jeroen

Maak een afspraak met Bloem
Beste van Carpe Diem
30-09-2022
Nooy

Nooy is een professional, ze kan echt masseren en de erotische ervaring is geweldig. Je waant je in een andere wereld. Veel beter dan veel meiden die het later leren, zij is getraind voor lange tijd. Haar lichaam is petite maar fantastisch, slank en lekker. Ik denk dat voor een tantra of full body of Thai massage je eigenlijk niet verder hoeft te kijken. Ik kom in ieder geval vaak terug.

Victor

Echt een super dame
27-09-2022
Fifi

Vandaag heerlijk genoten van een top massage je weet alle plekjes te raken echt een topper mvg Patrick

Maak een afspraak met Fifi
Een dikke 10
25-09-2022
Fifi

Dit is hoe het moet! Fifi ik hoop je weer te zien, tijgerπŸ˜‰

Maak een afspraak met Fifi
Na lange tijd Jessica spontaan ontmoet
23-09-2022
Jessica

Hoj Jessica leuk je even ontmoet te hebben na 2jaar wat zie je er goed uit Mannen ga haar maar boeken krijg je geen spijt van gr de Masseur

Maak een afspraak met Jessica
Ze was super lief
23-09-2022
Fifi

Kwam zo maar spontaan binnen te gelopen omdat ik in de buurt was Er weden 3 dames voor gesteld En daar heb ik Fifi uit gekozen Lekkere msssage ge had met alles er op en er aan Heb haar ook mogen masseren Ze ziet er heel goed uit ga haar maar boeken Fifi nog maals bedank voor het fijne uurtje Gr de Masseur

Maak een afspraak met Fifi
Wat een schoonheid πŸ’₯
22-09-2022
Bowie

Lieve Bowie, wat heb ik gisteren genoten van jou. Wat ben jij een mooie lieve meid, met alle rondingen op de juiste plaats. Wat en figuur, gewoon perfect.en we konden ook leuk kletsen samen Eerst elkaar heerlijk ingezeept onder de douche, daarna een fantastische tantra massage gehad. Dit snoepje smaakt naar meer 😜 tot de volgende keer ik kom zeker bij je terug en dankjewel. πŸ’‹ Liefs Harrie V

Maak een afspraak met Bowie
........Bloem
22-09-2022
Bloem

Al vaker een review geschreven en ik weet het nu ff niet meer.....2,5 uur, soms staat de tijd stil maar in dit geval....waar blijft de tijd.
Ik vind het zo bijzonder bij jouw, jouw gesprekken, jouw massages, jouw...alles eigenlijk.
We hebben het gehad over hobby's en nu weet ik het zeker, JIJ bent mijn hobbye en ik wil extra tijd maken voor mijn hobbie!!

Kus,
P@ul

Maak een afspraak met Bloem
bovenkant
20-09-2022
Milana

heel goed zal weer komen

Maak een afspraak met Milana
Betoverend.
19-09-2022
Bloem

"Ma Fleur",


Nog nooit eerder een review geschreven, maar nu voelde ik toch deze verplichting.
Met je verschijning, figuur, en uitstraling helemaal betoverd. Het geloof on sprookjes is weer helemaal daar.
Een fijne VIP date in de jaccuzi.met 2 'aquariussen' in het water succes verzekerd !!

En hierna....whaauuuuw
Dat houd ik maar voor mezelf.

Een heerlijke ontmoeting.
Fijne gesprekken, heerlijk massage
En volgende keer......

tot snel 'Ma Fleur'

GERARD πŸ˜‰

Maak een afspraak met Bloem
Geweldig
18-09-2022
Indy

Vandaag bij Indy geweest echt een top dag gehad ze is heel aardig neemt overal de tijd voor ik ga volgende keer zeker weer naar Indy wat een lieve vrouw

Maak een afspraak met Indy
Heerlijk genoten
14-09-2022
Abby

Lieve Abby, dit was de eerste keer bij jou en zeker niet de laatste. wat heb ik genoten van jou. Eerst in de douche heerlijk ingezeept, toen een heerlijke tantra massage wat heb jij mooie brillen die heerlijk over je heen glijden. We hebben ook lekker geklets.
Mij zie je zeker terug. Liefs Harrie V

Maak een afspraak met Abby
Lief
14-09-2022
Abby

Abby, wat ben jij een lieve, leuke meid.
Zoals jij mijn lichaam behandeld hebt, daar zijn stomweg geen woorden voor!

Iedere aanraking, ieder streling, alles is even teder en lief bij jouw.
Als het aan mij ligt, dan graag tot een volgende keer

kus,
P@ul

Maak een afspraak met Abby
Lekker relaxed
11-09-2022
Tara

Ik ben vandaag bij Tara geweest. Wat een superlekkere ervaring. Overweldigende heerlijke massage waarbij geen plekke onberoerd blijft. Je handen, je heerlijke prachtige borsten en je lekkere lijf maken dat genieten een droom wordt. Onvervalst naar een hoogtepunt. Je bent een toppertje Tara. Liefs, maar toch even anoniem

Super
08-09-2022
Bowie

Fantastische meid. Weet precies wat ze doet. Geeft een massage als de beste. En nog een geweldig lichaam ook.

Nu is ie wel van mij. Tot snel bowie. 😘

Maak een afspraak met Bowie
Pffffff
08-09-2022
Bowie

je hebt vrouwen, mooie vrouwen en Bowie.
ik sta niet vaak met mijn mond vol tanden, maar toen ze zich voorstelde aan mij was het wel even zover....wat een prachtige mooie meid, echt zo eentje waar je je nek voor omdraaid als je ze tegen komt!
Dan heb ik het niet eens gehad over de gezelligheid, de klets en alles wat er bij komt kijken.
Ik heb me 2 uurtjes prima vermaakt met Bowie.

tot een volgende keer,
kus,
P@ul

Maak een afspraak met Bowie
Geweldig
06-09-2022
Fifi

Dit was mijn eerste ervaring met body2body. Ik kon me geen betere eerste ervaring wensen. Bedankt Fifi :)
X Bob

Maak een afspraak met Fifi
Lief, leuk, lekker.
05-09-2022
Bowie

Eerst een paar dagen bij komen na de 1e massage. Wat een spontaniteit, gezelligheid en liefde voor jouw werk straal jij uit lieve Bowie. Ik kan weer even vooruit en denk terug aan die we kennismakingsronde en je weet het he: tot een donderdagavond meekup bowie

Maak een afspraak met Bowie
Bijzonder
29-08-2022
Evie

Evie, wat een bijzondere dame ben je.....heb vandaag 2 uur in jouw gezelschap doorgebracht.....in een woord: GEWELDIG!
Klein van stuk, maar wat je allemaal met me doet is groots, ik heb genoten!
Tot de volgende keer.

Kus,
P@ul

Maak een afspraak met Evie