Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
HygiΓ«ne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
geweldig
28-04-2019
Stephanie

net een super massage gehad van Stephanie, in het begin was ik aan het twijfelen maar dat was al snel voorbij, een geweldig lichaam en een leuk en aardig karakter, zeker voor herhaling vatbaar ;)

Maak een afspraak met Stephanie
Klanten Vertellen
Wilco uit Bakel
12-01-2019

Ik ben bij Nicole geweest.het was geweldig.wat een leuke vrouw,de massage was top.het was voor mij de eerste keer in boxtel.jullie hebben er een nieuwe klant bij.nicole nogmaals bedankt.uren later geniet ik nog.😍😘

JULIA, prachtige stijlvolle blondine
27-04-2019
Julia

Een erotische massage van Julia is buitengewoon intens genieten.
Er is geen vrouw, die zoveel bij me teweeg weet te brengen dan Julia.
Voor mij een stap in een wereld waarin schoonheid, tederheid, sensualiteit en
een mooie glimlach de boventoon voeren.
Julia weet precies hoe ze met haar beeldige lichaam en haar magische handjes
het ultieme genot kan laten ontstaan.
Een nieuwe afspraak is al gemaakt voor herhaling van zo'n onvergetelijke
belevenis.

Klanten Vertellen
Eric uit Veldhoven
07-11-2018

Tot nu een paar keer bij jullie geweest en met verschillende dames afgesproken. Steeds heerlijk genoten en duidelijkheid over wat wel/niet kan. Ben wel bang dat ik nu een vaste dame (Tanja) heb gevonden. Wat een heerlijk mens in alle opzichten.

Erg genoten van de massage, een uur is te kort
17-04-2019
Jennifer

De zenuwen waren binnen een paar minuten al weg gepraat en daarna volgde een heerlijke massage die meer bracht (wel gehoopt) dan vooraf gedacht. Maar een uur is echt minimaal, volgende keer (zeker weten Jennifer) kies ik voor anderhalf uur.
Tot binnenkort

Klanten Vertellen
Paulo uit Sint-Oedenrode
19-09-2018

I went for the first time to Carpediem, I had chosen Stephanie. Very beautiful and sweet she is. Very kind welcoming and a wonderful massage I got, full of tenderness! She is very friendly and professional I was delighted with the experience, I will be back soon.

onwijs geweldig
15-04-2019
Mila

Kan er weinig over zeggen, maar heb tot laatste minuut genoten

Klanten Vertellen
Michel uit Belgie
17-09-2018

Heel fijne en gemoedelijke ontvangst door de gastvrouw. Mooie inrichting. Fijne voorstelling van de dames. Moeilijke keuze maar ik ben gegaan voor Stefanie. Heel toffe en warme Surinaamse meid. Ze heeft me een ongelooflijk sensuele tantra gegeven. Pure klasse, spontaan en met uitzonderlijk gevoel. Een echte aanrader. Michel

Ze is er weer!!
14-04-2019
Tatum

Donderdag ontdekte ik dat Tatum weer aanwezig was bij Carpe diem.
Wat een aangename verrassing!
Ze is niks veranderd en massage was weer van topkwaliteit!
Heerlijk echt een aanrader deze dame, gezellig en mooi plus goede massage!
Wat wil je nog meer!
Tot snel Taat ! Groetjes van Mark

Klanten Vertellen
uit
08-08-2018

Mijn ervaring is briljant, alsof ik naar een beautysalon ga! ik kom hier werkelijk zeer voldaan van terug. Totaal uitgerust heerlijke dames die voldoen aan iedere wens van de man en of vrouw? Mijn eerste ervaring was Nooy, Wing, Jada. Het bijzondere van zo'n massage de aanraking met hun specialisme en discretie is gewoon heel proffesioneel waardoor je ook je gelijk op je gemak voel, en er zullen er zeker nog velen volgen. Twee van deze prachtige meiden samen met mij heb ik nog niet ontdekt maar lijkt mij ook geweldig. Een van de tot nu toe mooiste accommodaties van ons land die ik heb gezien. Wat ze beloven dat doen ze ook!

Geweldig!!
14-04-2019
Mila

Nogmaals bedankt Mila voor de heerlijke massage en ik kom snel weer is bij jou terug.

Klanten Vertellen
Martin uit Eindhoven
27-02-2018

Iedereen zou dit minstens 1 keer in zijn leven mee moeten maken. Wow wat is dit een gave ervaring

Geweldig
12-04-2019
Nicole

Lieve Nicolle vandaag bij je geweest, was voor mij de eerste keer maar met een woord !! Het was geweldig, wat ben jij een mooie vrouw, ga zeker snel bij je terug komen xx

Maak een afspraak met Nicole
Sensueel en Passioneel
10-04-2019
Julia

Wat een heerlijke dame die Julia, lief, gezellig, mooi en spannend.
Ben al vaker bij Julia geweest en elke keer raak ik weer in extase.
Ze weet je telkens weer in hemelse sferen te brengen met haar prachtige lichaam
en sensuele massages.
Een fantastisch vrouw met prachtige stevige natuurlijke borsten, waarvan
elke man van dromen kan.
Volgende keer opnieuw genieten bij Julia.

Magisch, x
07-04-2019
Maria

Bij binnenkomst ontvangen door een mooie puur natuur vrolijke beauty, ik voelde me meteen op men gemak... De massage die was hemels, alsof alle stress van me af viel en ik in de hemel was beland, Bedankt voor deze supermooie ervaring, ik ga nog lang nagenieten.... 😘 Xxx

Maak een afspraak met Maria
Bijzondere ervaring❀️
04-04-2019
Jada

Jada dit was heerlijk om te ervaren. Een heel apart gevoel😍😍. Hier laat ik het niet bij zittenπŸ˜ƒ. Tot volgende week.

Gr Afrika

Maak een afspraak met Jada
Moet ik nog meer zeggen?
01-04-2019
Wendy

Wendy is echt een schatje,
Ik heb echt de beste massage ooit, ..van haar gehad!!
We hadden lol en ze heeft een geweldig gevoel voor humor!!
Ze is, ....gewoon geweldig !!
Ze gaf me wat ik even nodig had, en daar ben ik haar heel dankbaar voor!
Sensueel en betrokken .
Ze weet echt waar ze mee bezig is!!
Wendy,.....dank je
Mark

Maak een afspraak met Wendy
De beste ooit!
28-03-2019
Isabella

Het was erg lang geleden dat ik me weer eens liet masseren. Weer meteen verkocht toen ik je zag. Isabella je bent en blijft de beste. Tot snel x

Maak een afspraak met Isabella
Amazing πŸ”₯
23-03-2019
Nicole

Duo olie massage van Nicole en jullia was ongelooflijk hemels . Teasend en plagend mij naar een Gumshot gebracht die niet te beschrijven was.. en jullia zei jij hebt echt een grote ... nog nooit Zo een grote gezien. Thanx voor t compliment en Nicole Jullia jullie zijn echt een wereld duo kom snel
Terug voor
Een massage . πŸ”₯πŸ§‘πŸ’˜♥️😍πŸ”₯πŸ”₯😘😘 groetjes heel veel liefs 😘😘😘 Tk

Maak een afspraak met Nicole
Allemachtig!!
14-03-2019
Wing

Dit is moeilijk te omschrijven voor een ervaren wandelaar die nog nooit een review heeft achtergelaten. Maar als het in een zin mag... Wing geeft me vleugels en laat me vliegen naar de zon.
Kus, Niels

Maak een afspraak met Wing
Lief en toch supersexy
02-03-2019
Nooy

Nooy heeft mij verrast een superlekkere massage. Ik ben wel wat gewend, maar deze dame heeft een paar voor mij nieuwe moves gebruikt die mij zeker doen terugkomen.
Leon

Maak een afspraak met Nooy
Om nooit meer te vergeten.beter als dit is er niet
28-02-2019
Nooy

Ben al een paar keer bij nooy geweest.iedere keer gebeurt er iets tijdens de massage wat ik niet kan uitleggen,het is niet te beschrijven.dit lukt geen andere masseuse. Na de massage zit zij nog dagen in je hoofd.lieve nooy ,tot binnenkort 😘😘😘

Maak een afspraak met Nooy
Het was super
27-02-2019
Lena

Lena je bent een topper tot gauw grt Johan

Maak een afspraak met Lena
Geweldig
16-02-2019
Jennifer

Ben afgelopen woensdag bij Jennifer geweest in 1 woord WoW!
Deze masseuse stelt je helemaal op je gemak zeer proffesioneel en ervaren masseuse !

Ongelofelijk fijn :)
16-02-2019
Stephanie

Wat een heerlijke meid die Stephanie,
ze masseert geweldig en je kunt goede gesprekken met haar voeren.
en natuurlijk haar lichaam is heerlijk.
Ik heb erg genoten laatst van de 1,5 uur, hoop je snel weer te mogen zien.

Groetjes.

Maak een afspraak met Stephanie
een niet te overtreffen ervaring met Wendy. Wat een geweldige ervaring!!!
15-02-2019
Wendy

Vandaag voor de eerste keer bij Wendy geweest. Zenuwen gierden wel een beetje door mijn lijf en dat had ze goed in de gaten.
Wat een ontzettende fijne lieve meid. Zeer prettig gezelschap en meer dan geweldige masseuse. Al mijn verwachtingen zijn enorm positief overtroffen en ik zou me zwak uitdrukken dat de kans op herhaling aanwezig is. Voor mij geldt, dat ik nooit meer anders wil dan Wendy. Een rating van 5 hartjes is echt te weinig!
Wendy, super bedankt voor een heerlijk uurtje en de speciale aandacht die ik mocht ervaren. Ik was echt op mijn gemak en ik heb super heerlijk genoten.
Zeer zeker tot een volgende keer. Groetjes en X van Leon

Maak een afspraak met Wendy
Super fijn
14-02-2019
Kim

Dit was een super fijne en intense massage, voor herhaling vatbaar!

X Jordy Veld Tapia