Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
Hygiëne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Wow!!!
19-12-2018
Daya

Wow!!

Wat een bijzondere verschijning. Heeeeeerlijke massage gekregen van een prachtige vrouw. Hier denk ik voorlopig dag en nacht aan. Ik ga zeker terug naar Celine.

Maak een afspraak met Daya
Klanten Vertellen
Eric uit Veldhoven
07-11-2018

Tot nu een paar keer bij jullie geweest en met verschillende dames afgesproken. Steeds heerlijk genoten en duidelijkheid over wat wel/niet kan. Ben wel bang dat ik nu een vaste dame (Tanja) heb gevonden. Wat een heerlijk mens in alle opzichten.

WoW dit is genieten
17-12-2018
Daya

Een vrouw met ervaring hoe een man gek te krijgen. Een prachtige verschijning met een erg mooi en lekker figuur. Maar zeker ook een vrouw waar je je snel op je gemak voelt die geen vooroordelen heeft en je snel afwerkt. Nee eentje met echte aandacht en heb echt een heeerlijke tijd gehad. Pas op! Verslaving ligt op de loer!!!

Maak een afspraak met Daya
Klanten Vertellen
Paulo uit Sint-Oedenrode
19-09-2018

I went for the first time to Carpediem, I had chosen Stephanie. Very beautiful and sweet she is. Very kind welcoming and a wonderful massage I got, full of tenderness! She is very friendly and professional I was delighted with the experience, I will be back soon.

Heerlijk
15-12-2018
Daya

T was gezellig, fijn en lekker. Knappe vrouw. Prachtig figuur en heerlijke borsten.

Maak een afspraak met Daya
Klanten Vertellen
Michel uit Belgie
17-09-2018

Heel fijne en gemoedelijke ontvangst door de gastvrouw. Mooie inrichting. Fijne voorstelling van de dames. Moeilijke keuze maar ik ben gegaan voor Stefanie. Heel toffe en warme Surinaamse meid. Ze heeft me een ongelooflijk sensuele tantra gegeven. Pure klasse, spontaan en met uitzonderlijk gevoel. Een echte aanrader. Michel

Kerstpakket
15-12-2018
Tanja

Deze week bij Carpe Diem een heel mooi kerstpakket gekregen . Het als kerstengel verpakte cadeau uit mogen pakken en daar kwam een heel mooi en bijzonder lief meisje uit , genaamd TANJA .
Ik heb er een uur heel fijn en gezellig mee mogen spelen .
Lieve Tanja ,ik hoop dat ik in het nieuwe jaar nog dikwijls bij je mag komen .
Fijne feestdagen en veel liefs .xxx P.

Maak een afspraak met Tanja
Klanten Vertellen
uit
08-08-2018

Mijn ervaring is briljant, alsof ik naar een beautysalon ga! ik kom hier werkelijk zeer voldaan van terug. Totaal uitgerust heerlijke dames die voldoen aan iedere wens van de man en of vrouw? Mijn eerste ervaring was Nooy, Wing, Jada. Het bijzondere van zo'n massage de aanraking met hun specialisme en discretie is gewoon heel proffesioneel waardoor je ook je gelijk op je gemak voel, en er zullen er zeker nog velen volgen. Twee van deze prachtige meiden samen met mij heb ik nog niet ontdekt maar lijkt mij ook geweldig. Een van de tot nu toe mooiste accommodaties van ons land die ik heb gezien. Wat ze beloven dat doen ze ook!

Hemelse erotiek
13-12-2018
Daya

Wat een hemels genot om door Celine gemasseerd te worden. Haar volle borsten, slanke taille en ronde billen brachten mij in volledige trans. Met haar prachtige lichaam en zachte handjes die plagerig over mijn gehele lichaam gleden bracht zij mij een “very happy ending”.

Maak een afspraak met Daya
Klanten Vertellen
Martin uit Eindhoven
27-02-2018

Iedereen zou dit minstens 1 keer in zijn leven mee moeten maken. Wow wat is dit een gave ervaring

Super
09-12-2018
Nicole

Lieve Nicole
Ik heb op mijn reizen rond de wereld
heel veel dames gezien maar de mooiste en liefste ben jij ben net 2 maal bij je geweest het was super ik kom zeker terug

Groetjes S xxxxxx

Maak een afspraak met Nicole
Super. !! Best best best
07-12-2018
Nicole

Nicole jij was echt ongelooflijk ♥️♥️♥️😍😍😍🔥💫☄️ Wat een tantra gaf je!! Tot heel snel 😘😘😘 gr T

Maak een afspraak met Nicole
Top, zoals altijd
03-12-2018
Desi

Gisteren bracht Desi mij weer helemaal in tantraïsche vervoering. Door haar zorgvuldig opgebouwde massage bereikte ik de Mount Everest van genot. En de ontlading was dan ook groots. Haar goddelijke zijdezachte lichaam voelt heerlijk aan en door haar acrobatische capriolen kan je ook kennis maken met de minder in het oog vallende plekjes van dat heerlijke lijf.

Hoe kan een man niet verliefd worden op deze erotische godin? Ik heb geen flauw idee.

Maak een afspraak met Desi
Super
03-12-2018
Desi

heb vorige week een heerlijke massage gehad van Desi in Oss. Een prachtige vrouw met fantastische vrouwelijke vormen. Een droom voor elke man Massage was geweldig. Ik verlang naar haar voor een nieuwe massage.
Jack

Maak een afspraak met Desi
Fantastisch
30-11-2018
Julia

Gisteren voor het eerst bij Julia geweest en het was meteen volop genieten.
Julia is niet alleen een beeldschone dame, maar bovendien heel vriendelijk,
gezellig en stijlvol.
Met haar prachtige lichaam weet ze een perfecte opwindende sfeer te
verkrijgen, waardoor je volledig in extase geraakt.
Julia´s erotische body to body massage was tenslotte een fantastische onvergetelijke belevenis en absoluut voor herhaling vatbaar.
De eerste keer met Julia zal daarom ook zeker niet de laatste keer zijn.

Om van weg te dromen
26-11-2018
Desi

Afgelopen donderdag een heerlijke massage van Desi gekregen. Wow gewoon wow is het. Naast het feit dat ze een super mooie dame is, kan ze ook heerlijk masseren. In een woord geweldig!! Dankjewel Desi en je zal mij zeker snel terug zien. Lieve kus X

Maak een afspraak met Desi
Superlief, lekker, mooi,fantastisch
24-11-2018
Maria

Vanochtend na alle dames gezien hebben, gekozen voor Maria, mooie uitstraling, lief, op de kamer was het hemel op aarde, zo lief, de massage was super, ik kom zo gauw mogelijk terug....Geniet van je vakantie! Dikke kus

Maak een afspraak met Maria
Fantastische partner massage
23-11-2018
Kensi

Vanmiddag een erotische partner massage gedaan bij Kensi met z’n tweetjes, we lopen hier nog helemaal na te glunderen :) Je hebt ons echt een heel fijne en bijzondere ervaring gegeven Kensi. Bijzonder hoe attent je bent en hoe je het verdelen van de aandacht over ons beiden zo makkelijk tot een gezamenlijke beleving maakte. Was echt super fijn, dankjewel x

Wonderful
21-11-2018
Rosalina

Had a great hour tantra massage with Rosalina a number of weeks back. What a wonderful body. Great boobs and a fantastic ass...look forward to our next encounter. :-)

Maak een afspraak met Rosalina
spontaan, lief en erotisch!!
13-11-2018
Marlou

Lieve Marlou

ik heb me weer eens heerlijk door deze super masseuse laten verwennen. Ik ben een aantal keren geweest. Marlou verveelt geen moment. Ze is een geweldige masseuse, staat voor haar vak en is een brok gezelligheid. Het is een zaligheid om met haar te knuffelen. Een topper een erotische fenomeen. De cooling down onder douche tot slot. Het is een aaneenschakeling van genot. Ik kom heel gauw weer terug! een uur is echt te kort. Een hele dikke kus

Maak een afspraak met Marlou
Hemels!!
11-11-2018
Wendy

Aan de data van de vorige reviews te zien, een zeer goed bewaard geheim gebleven! Bijna zonde om er iets over te zeggen en slapende honden wakker te maken.
Een prachtige meid met geweldige skills. Zeker wanneer ze haar nagels inzet! Mocht je er behoefte aan hebben kun je er ook zeker gezellig mee babbelen.
Lieve Wendy, we hebben elkaar nu een paar keer ontmoet en het blijft geweldig!!

Liefs O

Maak een afspraak met Wendy
heel goed
09-11-2018
Isabella

Ik was voor de derde keer bij Isabella. Een feest der herkenning. Aardig, geen overdreven gedoe. Lief, aandacht voor de persoon. En dan - wat op de site staat - het echte werk. Lief, ontspannend, begrijpend waarvoor je komt. Wetend hoe ze een man kan bevredigen op een fijne manier, contact hebben en houden. Een prima vrouw. Heerlijk.

Maak een afspraak met Isabella
Heerlijk
07-11-2018
Isabella

Isabella is oprecht een lieve prachtige vriendelijke lekkere vrouw die precies weet hoe het werkt

Maak een afspraak met Isabella
Heerlijk genieten!
07-11-2018
Tanja

Heerlijk genoten van en met deze heerlijke dame die er ook nog eens geweldig uit ziet!
Tanja als ik je ergens tegenkom zal ik zeer zeker trakteren op een drankje (of meerdere). Anders ga ik je zeker weer in Boxtel opzoeken.
Nu thuis lekker nagenieten.

X Eric

Maak een afspraak met Tanja
Heerlijk uurtje gehad met Lena
07-11-2018
Lena

Voor het eerst Carpe Diem bezocht, spontaan bezoek omdat ik wat tijd over had en in de buurt was. Na het voorstellen van de twee aanwezige dames even gewacht op Lena die wat later was. Ik hoefde niet lang na te denken, Lena sprong er voor mij bovenuit! Lena is een hele mooie lange slanke dame die je snel op je gemak stelt. Ze heeft veel humor en maakt het gezellig en zeker ook intiem.
Heerlijk samen gedoucht en daarna op de tafel genoten van Lena, de warme olie, de muziek, etc. De tijd vloog voorbij, het was zalig en heerlijk ontspannend.
Lena, je gaat mij zeker terug zien, dan gaan we verder waar we waren gebleven 😉😘.

Maak een afspraak met Lena
AMAZING!!
03-11-2018
Nicole

Nicole je was echt onvergetelijk en je bent super knap ♥️🔥😍😍 en hot🔥🔥kom snel
Terug bij jou ♥️😍🔥 gr thjs

Maak een afspraak met Nicole