Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
HygiΓ«ne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
VIP op z'n lekkerst
05-02-2019
Marlou

Wat een geweldig fijne meid! superlatieven schieten te kort. Je ziet het al als ze binnenkomt. Een fantastisch lichaam, mooie borsten, super billen. elegance op en top! Van douche naar bubbelbad en massage tafel, Marlou weet je uitstekend te raken. Met haar mooie ondeugende ogen kijkt ze dwars door je heen, ieder keer opnieuw weer met volle overgave!
Marlou jij bent mijn gezondste verslaving!! VIP op zijn lekkerst

Maak een afspraak met Marlou
Klanten Vertellen
Wilco uit Bakel
12-01-2019

Ik ben bij Nicole geweest.het was geweldig.wat een leuke vrouw,de massage was top.het was voor mij de eerste keer in boxtel.jullie hebben er een nieuwe klant bij.nicole nogmaals bedankt.uren later geniet ik nog.😍😘

Opwindend relax heerlijk
28-01-2019
Marlou

Ja wat zal ik zeggen!
Het was gewoon heerlijk , relax en heb super genoten van deze heerlijke Marlou
En het is zeker niet de laatste keer.
Haar lichaam ze masseert met haar handen borsten en billen en slaat werkelijk geen plekje over. De volgende keer ga ik weer voor de tantra heerlijk met warme olie blijft ze plagen.
Marlou tot snel x
Jan

Maak een afspraak met Marlou
Klanten Vertellen
Eric uit Veldhoven
07-11-2018

Tot nu een paar keer bij jullie geweest en met verschillende dames afgesproken. Steeds heerlijk genoten en duidelijkheid over wat wel/niet kan. Ben wel bang dat ik nu een vaste dame (Tanja) heb gevonden. Wat een heerlijk mens in alle opzichten.

Wat een PAREL!
25-01-2019
Nicole

Lieve Nicole,

Vorige week heb ik mij nogmaals onderhandelen laten nemen door Nicole. Zij kwam mij halen in een heel mooi sexy jurkje, en vroeg of ik wilde volgen: daar zij ik geen nee tegen😜! Eenmaal op de kamer hebben wij heerlijk en lief staan knuffelen. Nicole is zo ontzettend aardig en doet er alles aan om zich te verdiepen in haar client. Het voelt daardoor zo vertrouwd hoe zij met je omgaat❀️. Na haar heerlijk behandeling, die overigens echt werelds te noemen is , hebben wij nog heerlijk nagesproken over onze bijden levens. Nicole is zo grote lieverd met het hart op de juiste plaats! Hierdoor is mijn hart weer sneller gaan kloppen😍!

Lieve Nicole, wil je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de super gezellige en mooie tijd die ik met je heb mogen doorbrengen! Tot heel snel. Liefs P

Maak een afspraak met Nicole
Klanten Vertellen
Paulo uit Sint-Oedenrode
19-09-2018

I went for the first time to Carpediem, I had chosen Stephanie. Very beautiful and sweet she is. Very kind welcoming and a wonderful massage I got, full of tenderness! She is very friendly and professional I was delighted with the experience, I will be back soon.

Gewoon geweldig
19-01-2019
Nicole

Lieve Nicole 😘😘😘😘😘
Jij was vandaag weer geweldig je weet mij elke keer weer te verrassen ik kom zeker terug
Groetjes S xxxxxxxxxxx😘😘😘😘

Maak een afspraak met Nicole
Klanten Vertellen
Michel uit Belgie
17-09-2018

Heel fijne en gemoedelijke ontvangst door de gastvrouw. Mooie inrichting. Fijne voorstelling van de dames. Moeilijke keuze maar ik ben gegaan voor Stefanie. Heel toffe en warme Surinaamse meid. Ze heeft me een ongelooflijk sensuele tantra gegeven. Pure klasse, spontaan en met uitzonderlijk gevoel. Een echte aanrader. Michel

Genieten
19-01-2019
Nooy

Nooy, het was genieten met jou😁, onder de douche was al geweldig en toen kwam de massage ..........,ik verklap niet teveel maar mij zie je vlug terug. Ik kan iedereen carpe diem aanbevelen zowel in Oss als boxtel. Nooy een dikke kus van mij of drie kleine kusjes πŸ˜‰πŸ˜˜ groetjes van die lieve jongen (bedankt voor die 3 kleine kusjes, ik voel ze nog )

Maak een afspraak met Nooy
Klanten Vertellen
uit
08-08-2018

Mijn ervaring is briljant, alsof ik naar een beautysalon ga! ik kom hier werkelijk zeer voldaan van terug. Totaal uitgerust heerlijke dames die voldoen aan iedere wens van de man en of vrouw? Mijn eerste ervaring was Nooy, Wing, Jada. Het bijzondere van zo'n massage de aanraking met hun specialisme en discretie is gewoon heel proffesioneel waardoor je ook je gelijk op je gemak voel, en er zullen er zeker nog velen volgen. Twee van deze prachtige meiden samen met mij heb ik nog niet ontdekt maar lijkt mij ook geweldig. Een van de tot nu toe mooiste accommodaties van ons land die ik heb gezien. Wat ze beloven dat doen ze ook!

Sterretjes
19-01-2019
Marlou

Een heerlijke massage gehad van Marlou. Eerst samen gedouched waar het feest al begon.
Daarna een fantastische massage waar ze alles gebruikt wat ze van God gekregen heeft. Wat een heerlijke borstel als ze over je heen glijdt.
Het einde was heerlijk zag er letterlijk even sterretjes van.
En het is een leuke dame om mee praten ook nog eens.

Maak een afspraak met Marlou
Klanten Vertellen
Martin uit Eindhoven
27-02-2018

Iedereen zou dit minstens 1 keer in zijn leven mee moeten maken. Wow wat is dit een gave ervaring

Gewoon geweldig!!
16-01-2019
Nienke

Nienke,
Was vanmiddag bij je.
Dank je, het was heerlijk
Je ziet er prachtig uit je bent
Lief en kom zeker bij je terug.

Mark

Maak een afspraak met Nienke
ontspannen
15-01-2019
Stephanie

Stephany vertelt je precies wat je van haar kunt verwachten en als dat respecteert zul je een heerlijke tijd beleven.
Ze kan goed masseren en als je een klik hebt is ze erg aardig.
Ik heb genoten.

Maak een afspraak met Stephanie
je was weer geweldig goed gisteremiddag bedankt
14-01-2019
Maria

masage van gistermiddag was super kom zekker nog terug

Maak een afspraak met Maria
Over de top,geweldig en super
12-01-2019
Nicole

Ik zit nu nog na te genieten,je bent geweldig,voor mij de eerste keer in boxtel en kom zeker terug,de massage was top ,😍😘,groetjes w

Maak een afspraak met Nicole
Geweldig
09-01-2019
Mariska

Ten eerste bedankt dat je me op mijn gemak stelde ( 1e keer) .
Daarna lekker gedoucht en daar begon de massage al.
Op de grote massage tafel fantastisch kom zeker nog een keer of vaker terug.

Mariska bedankt
Kusjes van een liefhebber

Maak een afspraak met Mariska
sensueel, erotische kanjer
09-01-2019
Marlou

Opnieuw voor Marlou gekozen !! nu 90 minuten VIP!! Het maakt niet uit wat je kiest, Marlou maakt van alles een feestje, Onder de douche in de jacuzzi met als slot een heerlijke tantra. Het dak gaat eraf!! kom snel weer terug. enne wat de rating betreft voor mij een hele dikke tien.

Maak een afspraak met Marlou
In een woord wauw
28-12-2018
Tanja

Wauw wat een geweldig mooie vrouw. Wat kun jij een man laten genieten met jou prachtige lichaam xxx N

heerleijk en gezellig en ontspannend
28-12-2018
Nicole

Hoi Nicole
Hoop dat jij ook deze recensie leest.
De eerste keer bij jou geweest en meteen was er een klik. je bent vriendelijk en leif en lekker kletsend over van alles en nog wat. daarnaast ook van jou een heerlijke ontspannende massage gehad. Super, zo kan ik het weekend ingaan.
Als je dat leest laat me t aub persoonlijk weten en je weet je kunt vragen over wat we besproken hadden.
jammer dat je zondag niet werkt maar terugkomen doe ik wel naar jou .
Fijn weekend en big hugs
Hans uit pathologielab

Maak een afspraak met Nicole
Eerste keer en een geweldige ervaring.
28-12-2018
Wendy

Wendy je hebt me echt een geweldige ervaring gegeven met je mooie slanke lichaam. Het was voor mij een ervaring om niet meer te vergeten.

Ik ga vast nog een keertje terugkomen om door jouw heerlijke handen en lijf te laten masseren.

Maak een afspraak met Wendy
Wouw!
22-12-2018
Maria

Vorige week bij Mmmmmmaria geweest. Fantastisch!!! Leuke, mooie en gezellige meid. En dan die blik!! Die maakt je al helemaal gek. Toppertje! X

Maak een afspraak met Maria
Spetterend
22-12-2018
Marlou

Gisteren voor het eerst een VIP duo ondergaan door Marlou en Nooy. Ik wilde weleens ervaren wat het is om door twee vrouwen tegelijk verwend te worden.
Het bleek voor het eerst te zijn dat deze prachtige vrouwen samenwerkten. Heb ik niets van gemerkt (die eerste keer dan). Het begint met een grondige wasbeurt onder de douche waarbij beide dames zich inspanden mij overal zo schoon mogelijk te krijgen (dacht ik tenminste), enkele plekjes van mijn lichaam kregen een extra beurt. Daarna de massage. Marlou en Nooy deden hun uiterste best mij helemaal te masseren, ook hier werd geen plekje overgeslagen. Beide kunnen pleasen en teasen als de beste, ze kropen over mijn, inmiddels supergladde van de olie, lijf als slangen. Ik heb een geweldige ervaring gevonden. Hulde dames!
Hans :-)

Maak een afspraak met Marlou
Gewoon geweldig
22-12-2018
Nicole

Lieve Nicole 😘😘😘
Je was vanavond weer geweldig ik kom snel weer terug fijne kerstdagen
Groetjes S xxxxxxx

Maak een afspraak met Nicole
Kerstpakket
15-12-2018
Tanja

Deze week bij Carpe Diem een heel mooi kerstpakket gekregen . Het als kerstengel verpakte cadeau uit mogen pakken en daar kwam een heel mooi en bijzonder lief meisje uit , genaamd TANJA .
Ik heb er een uur heel fijn en gezellig mee mogen spelen .
Lieve Tanja ,ik hoop dat ik in het nieuwe jaar nog dikwijls bij je mag komen .
Fijne feestdagen en veel liefs .xxx P.

Super
09-12-2018
Nicole

Lieve Nicole
Ik heb op mijn reizen rond de wereld
heel veel dames gezien maar de mooiste en liefste ben jij ben net 2 maal bij je geweest het was super ik kom zeker terug

Groetjes S xxxxxx

Maak een afspraak met Nicole
Super. !! Best best best
07-12-2018
Nicole

Nicole jij was echt ongelooflijk ♥️♥️♥️😍😍😍πŸ”₯πŸ’«β˜„οΈ Wat een tantra gaf je!! Tot heel snel 😘😘😘 gr T

Maak een afspraak met Nicole