Masseuse Reviews

Erotisch

Onze salons zijn op WOENSDAG 19 MEI weer open. U kunt nu alvast een plekje reserveren bij uw favoriete dame!

 

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Hemels
08-06-2021
Bloem

Bloem is een knappe verschijning , lief en een geweldige masseuse ,wist de juiste plekjes te masseren . Ze is echt verslavend .Ik kom snel weer langs.
Afz :Droog klaar komer

Maak een afspraak met Bloem
Helemaal geweldig
03-06-2021
Jessica

Hoi Jessica, het was een hele lekkere massage, eerst in het bubbelbad en daarna op de massagetafel,helemaal fantastisch, ik ben blij dat ik jou heb leren kennen want je bent een hele mooie en gezellige en leuke vrouw en je ziet je er geweldig uit, ik kom zeker weer bij jou terug, tot gauw weer, groetjes van Richard

Maak een afspraak met Jessica
Super, gezellig, heerlijk, Top!
01-06-2021
Janet

Vandaag voor het eerst bij Kanjer Janet geweest. Wat heerlijk even ontsnappen en genieten van jou. Je bent lief en ik kom zeeeeeeeekerrr voor jou terug

Lieve kus Michael

Maak een afspraak met Janet
Heerlijk.
28-05-2021
Galen

Vandaag na lange tijd weer een bezoek gebracht aan Carpe Diem Oss. Dit keer mocht ik kennismaken met Galen. Ik moest wel  even wachten . Een leuk gesprek gehad met de eigenaresse. Ik ken haar al een behoorlijke tijd. Zelfs vanaf de Boterstraat 1994. De lokatie op de Spoorlaan is super. Het was een fijne ontspannende ervaren. Een gezellig samenzijn. Ik blijf zeker terugkomen bij Carpe Diem. Dank je wel Galen.

Adembenemend
28-05-2021
Nicole

Nicole is een prachtige blondine die je al vanaf binnenkomst meteen betoverd. Spijt heb ik dat ik haar niet veel eerder heb ontmoet. Een heerlijk uurtje VIP met tantra met haar gehad. Ze is geweldig en elke euro en minuut meer dan waard.
Herhalingsgevaar is dan ook erg groot.

Nicole, tot de volgende keer.

Maak een afspraak met Nicole
Geweldig hoor
21-05-2021
Nicole

Het was een lekkere massage nicole, de volgende keer nog intiemer en een beetje pikanter, ik vond het heel erg leuk om jou te leren kennen, een mooie en gezellige en lieve vrouw, tot snel weer, vele groetjes van Richard

Maak een afspraak met Nicole
Lief, gezellig en spannend!
17-05-2021
Wendy

Vip massage gehad van deze lieve geïnteresseerde vrouw!

Heerlijk gekletst en relaxed in het bubbelbad, daarna over naar de massage tafel voor een stevige massage van de rug die naadloos overging in een opwindende erotische massage ban de voorkant!

Heerlijk genoten en oprecht moe maar voldaan de deur uit!

Dank lieve wendy met je magische nagels!

Maak een afspraak met Wendy
Geweldige ervaring
20-01-2021
Wendy

Op 27 november spontaan een geweldige 1,5 uur geboekt. Voor mij de eerste keer. Maar wat een ervaring. Zou het zo nog een keer overdoen. Wat een mooie vrouw. En wat een sensatie.

Maak een afspraak met Wendy
Geweldig
18-01-2021
Janet

Ben 11-9- 2020 bij jou geweest en mis jou luisterend oor , jou advies , jou geruststelling , jou steun in mijn verhaal over mijn vrouw die helaas ons ontnomen is maar wat jij deed janet 1000 x dank en hoe lang moet ik dat nu missen ons gesprek tijdens de heerlijke massage deze geweldige dame . Hoop tot snel of horens . Xxxjes Ferry

Maak een afspraak met Janet
Het is een super
13-12-2020
Galen

Ik ben vandaag bij haar geweest.van het begin tot het einde.was top.ik hoop je snel weer terug te zien.xxx . samen in bad.met met de massage vergeet ze geen enkel plekje.en op het laatste lekker klaar gekomen

De beste die er is
10-12-2020
Nooy

Super aardig en lief. Kan masseren als de beste en weet ook wat teasen is. Voor mij geen andere meer, heren aanrader. Zoek niet verder!

Maak een afspraak met Nooy
Wat een dame.
10-12-2020
Nikki

Alles wat erover haar beschreven is klopt... juist haar enthousiaste opmerking zorgde ervoor dat ik haar koos. Gewoon geweldig. Wat een dame! Tot snel nikki

Wat een ervaring!!!
09-12-2020
Wendy

Ik had eigenlijk een afspraak met een andere dame maar omdat deze verhinderd was werd Wendy voorgesteld en ik was meteen verkocht.En waar anderen het houden bij een beetje aaien en omdraaien en toewerken naar het hp,daar is zij heel anders in.Echt een goeie massage met veel bodywerk en een grande finale zoals ik deze zelden,eigenlijk nooit heb meegemaakt.Dank je wel lieverd en tot snel X.
Liefs F

Maak een afspraak met Wendy
Echt heerlijk
06-12-2020
Janet

Ik ben al enige tijd een min of meer regelmatige klant van Janet en ik vind haar echt geweldig. Als je lief en respectvol voor haar bent doet ze voor je wat je maar wil en daarbij is het ook nog eens een heerlijk voluptueuze, maar niet dikke dame met mooie borsten, een stevige kont, een prachtige lichtgetinte huid en een mooie ondeugende kop om het af te maken. Echt een fijne en mooie vrouw die je goed in de watten legt.

Maak een afspraak met Janet
Top masseuse is Yoyo mooie body
03-12-2020
Yoyo

Lief vrouwtje spreekt niet goed Nederlands maar maakt niet uit fijne massage gehad perfect lijf heeft ze lekkere volle tieten en klein kontje

Maak een afspraak met Yoyo
Grandioos
30-11-2020
Wendy

Voor mij de 1e keer en ik wist niet wat ik kon verwachten. Het was gewoon grandioos en hoe lenig ze is.
Wendy bedankt en tot spoed8g weerzien.
Xxx

Maak een afspraak met Wendy
Lekkkkkker
28-11-2020
Bloem

Ik liep met haar naar binnen en had al een goed klik.ze is een super spontane en gezellige meid!! Ik heb heerlijk van haar genoten knappert!! Erw

Maak een afspraak met Bloem
Kunstenares
26-11-2020
Vanessa

Deze week al 2 keer bij Vanessa geweest en vond dit zeker een reactie waard. Hoe zij de massage weet op te bouwen tot een hoge punt is subliem. Mij zie je zeker weer snel terug. FR

Super
26-11-2020
Isabella

Lief spontaan warme handen die op veel plekken komen
Heel veel genot gehad zelfs de rugpijn is verdwenen
Obrigado

goed in de omgang, heerlijke massage met een geweldig einde
21-11-2020
Wendy

Wendy dankjewel voor je tijd en energie, ik heb ontzettend genoten.

Maak een afspraak met Wendy
Mooie sexy lieve Vanessa
04-11-2020
Vanessa

Je weet precies hoe je je goed gevormde lichaam moet inzetten. Je hebt mij weer lekker gepest😉 tot het einde om zo tot een heerlijk hoogte punt te komen.
Zie je snel weer.♥️❤️ Jeroen