Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Janet is een topper bij Carpe Diem
04-04-2022
Janet

Vorige week ook weer bij Janet geweest.
Janet is echt een topper !! Knap, lief, humor en een gezellige babbel. Haar waanzinnige mooie body is zeldzaam en maakt de massage echt super met al haar ervaringen !! Mannen, niet twijfelen, gewoon rerserveren, Janet laat je genieten !!

Pieter

Maak een afspraak met Janet
Dame vol passie
03-04-2022
Janet

Een afspraak bij Janet gehad. Een zeer prettige dame. Een wonderlijke verschijning, behoorlijk lang en een goed figuur.
Maar vooral een mooi gezicht met een lieve uitstraling. Maar bovenal vol met passie in het masseren. Ik heb genoten.

Maak een afspraak met Janet
Een lieverd
03-04-2022
Alex

Dank je wel lieve Alex. ❤️ We hebben weer samen fijn genoten. Wat zo fijn is dat we samen spreken over dat wat ons bezighoudt. Ik wens je zo veel goeds. Helaas zien we elkaar pas in juli. Ik ben de komende tijd dan niet in Nederland. Take care and stay safe. 💋liefs Har..

Maak een afspraak met Alex
Magic hands
28-03-2022
Jasmine

Een pareltje voor de zaak.

Ze weet de goede plekken te raken en heeft een geweldig zacht en mooi lichaam. Deze handen zijn gemaakt genot te geven. Zeker voor herhaling vatbaar!

- J

Maak een afspraak met Jasmine
Super leuke en plagen vind ze nog leuker
27-03-2022
Esmee

Vandaag een super leuke tantra massage gehad.
Begin beetje tussen maar dan gaat het al over in plagen.
Eerst een hand maar al snel worden het twee lekkere zachte handjes die lekker kriebelen.
Elke keer weet ze dat ze weer een nieuw plekje te vinden.
Maar Esmee houd van plagen maar wel op een lekkere manier.
Tot de volgende keer.
SUPER 👌 genoten van jou je bent geweldig Esmee
Johan😘

Maak een afspraak met Esmee
Geweldig
25-03-2022
Wendy

En zeker de moeite waard.
Heel gezellig met Wendy en ook aan de babbel heerlijk.
De massage was heerlijk en ik kom zeker voor de 3e keer terug

Gr henk xxx

Maak een afspraak met Wendy
Super!
25-03-2022
Nooy

Nog nooit bij Nooy geweest, maar dit was in 1 woord super! Eerst samen douchen en genieten van haar kleine ranke lijfje. Dan de massage, wat kan ze het heerlijk opbouwen. Aan het einde lagen we in en om elkaar al kronkelend te genieten met een spetterend einde, penis en prostaat massage op hetzelfde moment. Nog nooit zo heerlijk klaargekomen! Dank je wel, lieve Nooy en een fijne vakantie in Chiang Mai! xxx

Zo fijn!!!
21-03-2022
Alex

Ik ben voor de derde keer bij Alex geweest. En zeker niet voor de laatste keer. Wat een lieverd. Een fijne tijd en ook een mooi gesprek. Haar massage is rustgevend en stres verminderend. Het genieten was wederzijds. Lieve Alex. Dank je wel. Tot gauw. Lieve groet. Har.

Maak een afspraak met Alex
hele lieve vrouw die er verstand van heeft
19-03-2022
Nicole

voor de 3e keer geweest bij Nicole, niet voor niets, geweldig lieve en verstandige vrouw.

tot snel

liefs Roy

Maak een afspraak met Nicole
Het was erg prettig
19-03-2022
Rachelle

Heerlijke massage ze stelde mij meteen op mijn gemak voelde prima aan wat ik nodig had zeker voor herhaling ,en enorme borsten en een mooi lichaam en lekker kontje ik was blij verrast zeker door haar openheid en liefde voor het vak.

Maak een afspraak met Rachelle
Prachtvrouw deel 4
18-03-2022
Janet

Prachtvrouw Janet kan me zeer bekoren,
na een massage voel ik me als herboren.
Eens per week zet ik koers naar de Stationsstraat,
waar een vriendelijke receptioniste me binnen laat.
En zij probeert me een tantra te verkopen telkens weer,
en ik antwoord dan: ik zal met Janet overleggen, misschien de volgende keer.

Vorige week weer koers gezet naar Boxtel. De receptioniste probeerde me deze keer geen tantra te verkopen. Waarom nu niet: geen idee! Misschien heeft ze de hoop opgegeven of misschien heeft Janet haar ingefluisterd. Een kop koffie gedronken en even gewacht. Het weerzien met Janet was hartverwarmend. Na het geven van een attentie voor Valentijnsdag kon het feest beginnen. Eerst ging Janet gestrekt en heb ik het werk gedaan, daarna werden de rollen omgedraaid. Zoals meestal het geval, de tijd vloog voorbij en om 17:45 u moesten we spijtig genoeg er een (hoogte)punt achter zetten. Janet is niet alleen attent, lief, knap, charmant en slim maar heeft ook humor. Na afloop ging ik nog even vlug onder de douche en Janet reikte me behulpzaam de shampoo-fles aan. Ik zeepte me in maar kreeg vervolgens mijn huid niet schoongespoeld. Wat bleek: ze had de flacon massageolie gegeven in plaats van zeep! Ze zei dat het per ongeluk was gegaan. Ja ja ……. !!

Maak een afspraak met Janet
Heaven
15-03-2022
Rachelle

I don't know where we are now but we're on our way to heaven. We're going higher and higher but just before we reach heaven a gigantic thunder storm breaks out and lightning is striking my whole body. I don't care any more, just let me go to heaven and never come back. But no, she gently and kindly brings me back to earth to enjoy another day with...... RACHELLE. You are a lovely, attractive and beautiful women Rachelle. Please don't ever go away.
Many, many thanks,
M.

Maak een afspraak met Rachelle
Ultiem genot! :-D
14-03-2022
Jennifer

Jennifer is een topper! Wat kan zij je verwennen zeg… ze voelt al heel snel aan wat je lekker vind en gaat je er dan mee teasen. Hoe goed is dat! Ze kan heerlijk kletsen maar voelt ook feilloos aan wanneer je als man even in stilte wil genieten van haar goddelijke lichaam. Ze geilt je enorm op maar weet ook een enorm goeie massage te geven. Wat een kanjer!

Maak een afspraak met Jennifer
Alex, The Flower of the Day.
13-03-2022
Alex

De wereld om me heen verwacht veel. Daardoor was ik mezelf kwijt. Tot daar het moment was van jouw massage. Jij laat me daarmee zijn wie ik ben. Ik leg me neer op het matras. Je besprenkeld de warme olie op mijn huid. Sidderingen van blijdschap gaan door me heen. Met jouw warme zachte handen en jouw tedere vingers laat je de warme olie vloeien op mijn lichaam. Je kneed de gespannen plekken. Ik sluit mijn ogen en bevindt mij temidden van een veld met bloemen. Je brengt mijn lichaam langzaam in beweging weer naar die golf van de zee. Op deze golf voel ik jou op mij als een wiegende bloem. Een bloem van de mooiste schoonheid die nimmer zal verwelken. Voor mij een moment: The Flower Of The Day.

Maak een afspraak met Alex
Wederom met Rosa
13-03-2022
Rosa

Derde keer alweer met deze lieve, mooie, sexy, aantrekkelijke latina.
Het zegt genoeg denk ik dat ik alweer voor Rosa koos.
Zij geeft je een welkom gevoel en stapt later voldaan weer buiten. Wat een kanjer, professioneel en heerlijk. Dankjewel lieve Rosa.
Por fin, Rosa estaba en casa de "carpe diem". Que grande era mi añoranza por ella. Te quiero mucho querida amiga. Eres una artista y segura voy a volver contigo.
Muchas gracias guapa.
Saludos de Peter, besitos 💓💓💓

Maak een afspraak met Rosa
Nooy kan echt masseren
10-03-2022
Nooy

Ik begrijp niet waarom Nooy hier de laatste tijd zo weinig recensies krijgt. Ze is niet meer piep maar heeft nog altijd een superknap gezichtje en een superstrak en lenig lijfje, en een geweldige kracht in haar kleine handen. Als je een masseuse zoekt die niet alleen erotisch kan teasen maar ook je spieren eens flink onderhanden kan nemen zit je bij haar goed, en daarbij is ze ook gewoon nog eens heel aardig. Aanrader die meer aandacht verdient.

Het was super.ik voelde me meteen op mijn gemak
06-03-2022
Katy

Het was een fijne massage.ik hoop je snel weer een keer te ontmoeten xxx . alleen ik ben door de zenuwen niet tot een hoogte punt gekomen.volgde keer beter

Vrouwelijke vormen en TOPmassage
06-03-2022
Rachelle

Rachelle heeft een heerlijk vrouwelijk lichaam met verleidelijke rondingen en enorme, stevige borsten. Een ongekend hete uitstraling en wanneer je op de massagetafel ligt, neemt zij de leiding en is zij de baas. En los van de erotiek: ze masseert ook kundig en heerlijk. Aanrader. X Franj

Maak een afspraak met Rachelle
Hemels, opwindend, verassend, niet perse in deze volgorde
04-03-2022
Bloem

Bloem was ietsje te laat, ik heb lekker op haar gewacht in het bubbelbad.
Het was het wachten waard! Het was voor mij de eerste keer, maar Bloem stelde me direct op mijn gemak en voor ik het wist was ik ontspannen. Lieve Bloem, bedankt voor deze 2 heerlijke Uren en mijn "ontmaagding" voor wat betreft erotische massages. Ik weet dat er meer meiden zijn, maar mijn volgende afspraak zal zeker weer bij jouw zijn!
Tot de volgende keer!

P@ul

Maak een afspraak met Bloem
Hemels, opwindend, verassend, niet perse in deze volgorde
04-03-2022
Bloem

Bloem was ietsje te laat, ik heb lekker op haar gewacht in het bubbelbad.
Het was het wachten waard! Het was voor mij de eerste keer, maar Bloem stelde me direct op mijn gemak en voor ik het wist was ik ontspannen. Lieve Bloem, bedankt voor deze 2 heerlijke Uren en mijn "ontmaagding" voor wat betreft exotische massages. Ik weet dat er meer meiden zijn, maar mijn volgende afspraak zal zeker weer bij jouw zijn!
Tot de volgende keer!

P@ul

Maak een afspraak met Bloem
Top masseuse heel lief!!
04-03-2022
Esmee

Top masseuse heel lief!!
met Esmee kennis gemaakt.
Altijd spannend als je iemand niet kent.
Ik was aangenaam verrast, een prachtig lichaam had ik al verwacht natuurlijk, maar daarboven een heerlijk, ondeugend koppie.

Heerlijk samen genoten, dat vind ik toch het fijnste als het over en weer gezellig en leuk is.
Esmee heeft mij meer dan bijzonder ontvangen en alle aandacht geven die daarbij hoort.
Zij is een ongelofelijke lieve jonge vrouw en voelt precies aan wat je nodig hebt bij een ontmoeting!
Met volle en vooral veel liefde is ze mij gaan masseren. Wat een waanzinnige fijn behandeling heb ik van haar mogen ontvangen.
Ze is meer dan sensitief, daardoor weet en voelt ze je zo goed aan hoe en wat een man nodig heeft!
Zij geeft zo ontzettend veel warmte of dat ze je grootse vriendin is!
Esmee je hebt mij zo fantastische massage gegeven waar ik nog met heel veel liefde en plezier aan terugdenkt!
Je bent een ongelofelijk mooie, lieve, zorgzame lieverd❤️❤️❤️💋💋💋
je voelt de passie van Esmee massage !
Beste masseuse die ik tot nu toe gehad heb bij Carpe Diem
De tijd was natuurlijk weer veel te snel voorbij .

Topper 👍😘

Maak een afspraak met Esmee