Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Carpe Diem op Klantenvertellen.nl Klanten Vertellen

Totaal oordeel
Hygiëne
Sfeer
Gastvrijheid
Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Prachtige vrouw
07-06-2017
Vera

Lieve Vera

Ja inderdaad is het genieten met jou tot in de hemel.
Je bent zeker de beste in wat je met mij hebt gedaan.. dat heeft nog niemand met mij klaar gekregen
Jij bent zoals ik nodig heb.. van alle markten thuis. Een complete vrouw.
Ja ik ben een man die van fysiek contact houdt. Jij maakt het waar. .
Ik heb van jou kunnen genieten samen te spelen..ik denk nog steeds aan jou je lekkere lichaam je zachte handjes .de volgende maand ben ik weer in Nederland ik kom zeker terug bij jou

Xxtim

A great experience
02-06-2017
Chantal

What a beautiful, friendly sexy woman..thank you chantal for our time last saturday in Oss...u were truly great...beautiful eyes too..hope we can again sometime soon

B cup, spannend
30-05-2017
Chantal

O ja, nog vergeten te zeggen in mijn vorige recensie: ik wist niet dat een B cup zo sexy en spannend was.

Hemelse ervaring
29-05-2017
Chantal

Mijn eerste afspraak met Chantal en Isabella voor een body to body massage van een uur, afgelopen vrijdag. Ook de eerste keer in mijn leven dat ik zo'n sessie deed, dus heel spannend. Maar bij de kennismaking klikte het meteen en vooral Chantal stelt je meteen op je gemak. Dank daarvoor. Ik vind Chantal zorgzaam, bijna liefdevol. Deze sessie had ik in mijn stoutste dromen niet verwacht. Het toppunt was het showtje dat Isabella en Chantal uitvoerden.
Tot de volgende keer.

Verrassend en opwindend met een dreamteam.
29-05-2017
Isabella

Voor de eerste keer in mijn lange leven een afspraak voor een uur bij Carpediem (spannend) en wel met Isabella en Chantal. Zij brachten mij in hemelse sferen. Nooit gedacht dat zo iets opwindends bestond. Jammer dat ik dit niet jaren eerder heb ontdekt. Twee prachtige vrouwen die je met hun lichamen en vier handen verwennen. Wat zijn die dames op elkaar ingespeeld. Een echt dreamteam.
De herinnering werkt nog steeds door hoewel het alweer drie dagen geleden is.
Zeker voor herhaling vatbaar.

A wonderful experience with a beautiful woman
28-05-2017
Chantal

It's unbelievable how quickly an hour can pass.....chantal was so beautiful friendly and just an amazing masseuse...a humbling experience to share time with her...such a sexy body and very very beautiful eyes. Not much more to say than thank you for a wonderful experience and hopefully we may share time again soon

Toppertje!!!!!!!
28-05-2017
Vera

Vera dank je wel voor de heerlijke massage je bent een toppertje

Mooie vrouw, lekkere massage.
25-05-2017
Vera

Eerste keer massage gehad van Vera in Oss, heerlijk! 2e keer in Boxtel. Ook weer lekker ;-)
Tot gauw!

Hot genot!
24-05-2017
Zoë

Afgelopen middag een heerlijke Unique Tantra Pleasure-massage van Zoë gehad. En dat houdt o.a. in: een body2body-massage en een onweerstaanbare, gevoelige penis-massage, waarbij ze voortdurend een opwindende, sensuele zucht slaakt.
Zoë is een wonderschone, donker getinte vrouw en een gezellige babbelaarster.
Aanrader!

Een geweldige belevenis
20-05-2017
Kim

Mijn eerste ervaring met Kim was ronduit hemels.
Voorheen twijfelde ik of dit iets voor mij zou zijn.
Door Kim ben ik niet alleen overstag maar ik denk zelfs een beetje verslaafd geraakt.
Ik kom snel weer terug.
Arjan

Even more unbelievable
19-05-2017
Isabella

What can I say but thank you isabella for another great experience. Beautiful, very sexy and friendly...A great tantra experience. ...again...look forward to the next time...:-)

Een heerlijke ontspanning met passie
18-05-2017
Nienke

Nienke je was geweldig in mijn beleving voor wat een erotische massage moet zijn. Je heb me laten " voelen" dat we samen bezig waren om te ontspannen en te genieten. In gedachte beleef ik het tekens weer even opnieuw. Ook het samen douchen om effe bij te komen .......geweldig fijn. Zou me elke dag even door je willen laten verwennen. Nienke graag tot n volgende keer. XXX

Maak een afspraak met Nienke
Lief en ondeugend vera
17-05-2017
Vera

Vera ik wil je bedanken voor de geweldige uurtje samen met jou gisteren ik heb genoten van jou zo lief zo zacht ik voel nog steeds jou zachte handjes en je lichaam tot gauw

Geweldig en ontspanning
17-05-2017
Nienke

Het is echt een super mooie vrouw en ze laat je genieten tot de laatste minuut. Ze heeft iets aparts. .

Maak een afspraak met Nienke
Een unieke belevenis.
14-05-2017
Vera

We hebben ontzettend genoten,we zijn weer een ervaring rijker.
Wij hadden 2 dames,Vera en Wing.
Het is zeker voor herhaling vatbaar.
Groetjes uit Middelburg

Geweldige massage gehad Wing is een lief en zachtaardig meisje 😊😊🙏🙏
13-05-2017
Wing

Lekkere zachte handjes die je langzaam naar een hoogtepunt masseren ,kom zeker nog eens terug.

Maak een afspraak met Wing
Geweldig
13-05-2017
Isabella

Aardig en goed wat ben jij en toffe meid tot snel

heerlijk
13-05-2017
Mimi

eerst wat nerveus, weet niet precies hoe het gaat.
Mimi is zo zacht en warm, gewoon heerlijk genieten. roel.

Geweldig!
12-05-2017
Alice

Alice (spreek uit Alies, op zijn Frans), is inderdaad klein van stuk maar tijdens de massage een powerwoman. Zij heeft mij vanmiddag tijdens een VIP-massage goed laten voelen waar mijn spieren zitten. Vooraf ben ik al verwend in de whirlpool. Zij masseert werkelijk met haar hele lichaam en is daarbij fantastisch lenig. Alice masseert met haar hele,, mooie en fijne, lichaam en raakte daarmee mijn lichaam overal aan. Niet alleen masseert zij maar zij "teased" je ook helemaal gek. Ik heb erg veel genoten van haar behandeling en zij is zeker een aanrader.
Hans

Wat een adembenemend mooie vrouw
10-05-2017
Tanja

Tanja is een lieve en warme persoonlijkheid en masseert vol overgave en met passie.
Een ongelofelijke schoonheid, met een zeer bijzonder karakter die mij volledig van de kaart bracht.
een erotische body to body massage ervaren met Tanja in Boxtel en ik heb er van genoten! Het was heerlijk, sensueel, (ont)spannend, erotisch en professioneel, dankjewel daarvoor nogmaals!

Waanzinnig lekker
09-05-2017
Vera

Vera.Je was geweldig jouw lichaam en liefde die je gaf voelde overweldigend. Ik kom zeker terug.