Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Super!
13-04-2016
Nooy

voor de eerste keer bij Nooy, vorige week,
echt one of the best!

zeker herhalen.

Maak een afspraak met Nooy
Wauw
08-04-2016
Bibi

Zegt genoeg wauw

Lentebriesje
04-04-2016
Nienke

Al veel te lang geen heerlijk lentebriesje meer meegemaakt...door mijn werk in het buitenland is het al veeeel te lang geleden dat ik een bezoekje aan Nienke heb gebracht, maar binnenkort kom ik je weer opzoeken voor een geweldige lieve hemelse massage ! F.

Hindoestaans genot 2
29-03-2016
Nicky

In maart Nicky voor de 2de keer bezocht en zo heerlijk de eerste keer was zo slecht was het nu. Normaal ben ik niet van het schrijven van slechte recensies, maar als een persoon ongeïnteresseerd aan het werk is dan doet dit ook afbreuk aan de eigenaar

thais genot
29-03-2016
Mimi

Onlangs een bezoek gebracht aan CD Oss. Mij heerlijk laten verwennen door Mimi. Een heerlijke mooie Thaise Dame. Heerlijke borsten (natuurlijk) en lekker glad van onderen.
Onder de douche neemt ze je al goed onderhanden en op het moment dat je gaat liggen maakt ze je helemaal gek. Ik heb het zelden zo warm (hot) gekregen bij CD.

Een trouwe bezoeker

Tantra om nooit te vergeten
25-03-2016
Bibi

Deze dame heeft mij na al vele jaren voor het eerst laten genieten van een overweldige tantra. Nu weet ik wat het echt is en geweldig dit genot. Bibi tot snel deze tantra is een heerlijk genot.

De beste ooit.
13-03-2016
Layla

Zojuist een body massage gehad van Layla. Dit was de beste massage ooit. Zeer veel kans op herhaling. Ik kan iedereen aanraden om deze geweldig lieve masseuse te nemen. Layla bedankt.

Heerlijk
12-03-2016
Nicky

Na lang twijfelen deze week eindelijk in Oss geweest en voor Nicky gekozen. Het was een heerlijke massage en zeker voor herhaling vatbaar. Verder is de ruimte mooi, schoon en lekker warm.

Geweldig
10-03-2016
Nooy

Lieve Nooy,

Bedankt voor een geweldig uurtje vanavond. Je bent een leuke en lieve vrouw.
Groetjes, Benno

Maak een afspraak met Nooy
Super massage
05-03-2016
Nooy

Vandaag drie uurtjes door Nooy gemasseerd. Wat weet zij de spanning op te bouwen zeg. Een super lekkere tantra massage. Kom zeker terug dank je wel Nooy

Maak een afspraak met Nooy
WOW !!!
04-03-2016
Nienke

Ik heb er geen verdere woorden voor !

zaterdamiddag
03-03-2016
Layla

Layla,

Je bent niet alleen een gezellige, mooie en lieve vrouw maar je bent ook nog eens geweldig!!

Xxx Rick

Een genot
01-03-2016
Bibi

Een geweldige ervaring. Tot heel binnekort ik ben fan.

Leuk!
01-03-2016
Kim

Slim, vaardig en lief! Vanaf de eerste minuut tot laatste een geweldige tijd met haar gehad

wat een kanjer!!!
29-02-2016
Nienke

Nienke, een begrip. Geweldige massage.
Ze is fantastisch...

topmasseuse
26-02-2016
Alexia

Leuk, mooi en wat een vakvrouw. Perfecte opbouw naar een waanzinnig einde.

geweldig samenzijn met layla
22-02-2016
Layla

allereerst is t altijd n klein feestje om met je samen te zijn nu voor de 3e keer je laat me keer op keer echt genieten en de tijd vliegt altijd voorbij voor mijn gevoel te snel maar dat is een goed teken! warme groet x x x

super
20-02-2016
Nooy

vanmiddag een afspraak gemaakt voor een uurtje met nooy.
wauw !!!
eerst lekker samen gedoucht, daarna een super massage gehad.
zelfs de voeten werden in de massage mee genomen, nog nooit mee gemaakt.
ze doet erg haar best om het goed te doen, en dat kan ze.
vakwerk !

ik ga er zeker nog eens terug
trouwens , mooie salon hoor, modern.

Maak een afspraak met Nooy
Toppertje
18-02-2016
Layla

Layla was een toppertje
Iemand voor nooit te vergeten.
Ze weet je goed onder handen te nemen.
En je Tot rust te brengen.en je in de zevende hemel te brengen

In één woord: SUPER
18-02-2016
Chantal

Bedankt lieve Chantal.
Je was een feest voor al mijn zintuigen!
Het was Genieten met een grote G.

Liefs, Theun

Spetter
12-02-2016
Bibi

Geweldige lieve sexy meid .