Masseuse Reviews

Erotisch

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Lieve Gina
24-06-2016
Misty

Vandaag een heerlijk uurtje met jouw doorgebracht .Je kunt heel goed masseren en nog veel beter knuffelen .Je ziet me zeker terug. xxx

er was direct een klik
24-06-2016
Misty

na even aftasten ontstond er een chemie. ik deed iets wat ik nooit doe. ik bleef een uur langer. Tjezus wat een leuke vrouw, lekker ding en wat een sexy meisje.
tot heel snel xxx

de top van de top
22-06-2016
Josje

Fijn dat je er weer bent. Je hebt mij op de laatste zondag voor je vakantie een ervaring bezorgd die alleen jij iemand kunt geven.

Zeer erotisch
14-06-2016
Natalja

En inderdaad......vuurwerk was het wow wat een vrouw, achter haar classy uitstraling gaat een warme en zeer erotische vrouw schuil. Ik heb genoten tot de laatste minuut, ik hoop tot de volgende keer en dan maak ik zeker een afspraak met je!

Blije man
06-06-2016
Naomi

Vandaag een heerlijk uurtje tantra massage gehad. Ik werd heerlijk verwend met haar zachte handjes... De massage die ze gaf maakte de fantasie meer dan waar... Nogmaals bedankt x tot snel

Super massage
04-06-2016
Nooy

Ben vandaag weer drie uurtjes bij Nooy geweest. Wat kan zij lekker masseren zeg. Super relaxt weer naar huis dank je wel Nooy grts Leon xx

Maak een afspraak met Nooy
Ik heb jou foto gezien en jou stukje gelezen en ik ben nu al een
03-06-2016
Misty

En ik hoop dat je volgende week vrijdag aanwezig bent en dat ik je mag vasthouden en dat we samen een lekkere en erotische massage mogen beleven, ik kan niet wachten, gr richard

Zevende hemal
01-06-2016
Josje

jouw heerlijke handen
doen mij in de zevende hemel belanden
jij kunt de hemel open maken
Als jou handen mij aanraken

met een lach en stralende ogen
de tijd lijkt weg gevlogen
Waar ben ik gebleven
Ik ben aan het zweven

Het is een grote fantasie
tot die geweldige explosie
nagenietend rusten wij
de zevende hemel is nog vrij

Josje bedankt en geniet van je vakantie

Een uurtje om niet te vergeten
31-05-2016
Mira

Voor de eerste keer een beetje onwennig een erotische partner massage gedaan met Mira
Binnen 5 minuten was het ijs gebroken en heb ik samen met mijn vrouw een super massage gehad
Mira zoals jij dat deed was ongelooflijk goed lekker enz enz
Je gaat ons zeker terug zien
Dikke X A en L

top
24-05-2016
Sissi

Super relaxte massagehad. Dikke 10.

mooi avontuur
23-05-2016
Josje

Josje heeft me meegenomen op een mooi avontuur waarbij het van begin tot eind respectvol, ontspannend en erg sexy was.
Bedankt Josje, je bent een erg mooie vrouw! Waarschijnlijk kom ik nog wel even langs voordat ik naar Thailand vertrek ;)

Heerlijk knuffelbaar...
18-05-2016
Josje

Ontzettend genoten van een intieme, warme en lieve tijd samen. Voldaan, ontspannen, ontladen en opgeladen... :) Bedankt lieverd. X Tom.

Super massage
14-05-2016
Nooy

Lieve Nooy wat kan jij lekker masseren zeg. Ben drie uurtjes geweest was super relaxt.Jij bent de beste kom zeker terug Leon xx

Maak een afspraak met Nooy
Fantastische massage
11-05-2016
Chantal

Deze week na een lange reis mijn eerste tantra massage van Chantal gehad. Ontzettend genoten van haar massage en haar prachtige sportieve lichaam. Je hebt er absoluut een fan bij, tot een volgende keer. Dikke kus Marco.

Wederom Top
08-05-2016
Josje

Na een uitstapje naar een andere salon, wat uitliep op een grote teleurstelling weer terug naar mijn favoriete salon in Boxtel en mijn favoriete masseuse Josje. Wederom heerlijk genoten van het bubbelbad en de massage. Deze vrouw is hemels en heeft ook nog een vlotte babbel.

Heerlijk helemaal ZEN.
05-05-2016
Josje

Een fantastische ervaring met een beeldschone vrouw. Dit doet veel met mij. Lichamelijk en emotioneel. Dank je wel. ;) Quirini

Een jaar voorbij............
04-05-2016
Nienke

Een jaar voorbij; opnieuw haar bezocht!
In het nieuwe gebouw nu, wat beslist een verbetering is. Het grappige is dat het oogt alsof je er eindeloos doorheen zou kunnen dwalen. Een donker labyrint met de hoofdprijs op het eind van de gang.
Nienke is gelukkig nog steeds dezelfde: een bijzondere mooie glimlach met dezelfde touch.
Haar presentatie werd nu vormgegeven in een soort zwarte gala jurk, die trouwens niet zou misstaan tijdens het Eurovisie Songfestival straks in mei ("Nienke douze points"). De presentatie oogt frivole, maar tevens charmant ("Waar is dat jurkje gebleven die de uitstraling had van 'the girl next door'?")
We evalueren min of meer het jaar, maar ondertussen is het weer fijn genieten bij haar: "weer even zoals vroeger".
Bezweet nemen we afscheid van elkaar en beloven we elkaar al het goeds in het leven.
Nienke is top! En dat blijft zo! Voor altijd!

Dag lieve 'Nienke' en wellicht tot een volgende keer..... ;)

fantastisch
30-04-2016
Megan

Super lekkere massage, ontzettend leuke dame.

Teleurstelling
22-04-2016
Josje

Je kan er niet altijd vanuit gaan dat jouw keuze ook aanwezig is op de gereserveerde tijd. Dit is bij mij al twee keer gebeurd. Ondanks je hebt gevraagd of ze je willen berichten wanneer iemand is verhinderd. Kan natuurlijk altijd een keer gebeuren, maar twee keer??

Wauw
20-04-2016
Nooy

Lieve Nooy jij bent de allerbeste. Wat kun jij lekker masseren zeg. Kom zeker terug liefs Léon

Maak een afspraak met Nooy
Wauw
20-04-2016
Josje

Wat kan Josje lekker masseren zeg. Was zondag bij haar voor twee uurtjes super lekker dank je wel kom zeker terug. Leon