Masseuse Reviews

Erotisch

We zijn per 19 november weer regulier geopend!

-

Lees hieronder de reviews en recensies van onze masseuses

Ervaringen van onze gasten

Onze masseuses streven naar ultieme perfectie en willen u een genotvol bezoek bezorgen. Wij hechten erg veel waarde aan de ervaringen van onze gasten, enkele van deze ervaringen kunt u hieronder terugvinden. Heeft u zelf ervaring met één van onze masseuses? Dan stellen wij het erg op prijs als u deze deelt met ons en de rest van de wereld.

Uw recensie over Carpe Diem schrijven
Ik vond het een geweldige erotische massage en je bent een mooie
11-12-2015
Tia

Ik ben blij dat ik jou heb leren kennen, ik zie je gauw weer, veel liefs richard

Natural Beauty !
10-12-2015
Nienke

Nienke is met recht een Natural Beauty, vanaf het moment dat ze je ontvangt in een van haar prachtige jurkjes (soms heel sexy, uitdagend, of heel erg erotisch) ben je helemaal verkocht. Je waant je in een andere wereld, waar je voor even al je zorgen vergeet, je mag jezelf overgeven aan de zachte ervaren handen van Hemelse Nienke !
Haar natuurlijk schoonheid betoverd je, en de manier waarop ze je zorgen wegmasseert is met geen woorden te beschrijven, de combinatie van haar zachte vaardige handen, haar prachtige slanke lichaam en warme olie maakt dat je je voor even de meest gelukkige man op aarde voelt, en je denkt “Dit gevoel mag nooit meer over gaan !”
Als Aphrodite de godin van de Liefde is, heeft ze er een zusje bij ; “Nienke, Godin van de Massage”
Frank

thais superslank
03-12-2015
Wing

ook een massage gehad van deze thaise schone, superslank, heerlijke borsten en ze maakt je helemaal gek 1 ding is zeker als ik weer naar CD Oss ga en zij is er ook dan is ze voor mij mits jullie mij niet voor zijn

Fantastisch
02-12-2015
Milana

Net voor de eerste keer geweest. Ik zou haar zeker aanraden. Haar massage is geweldig. Het is ook een mooie vrouw om te zien, heel lief en open. Een schat van een vrouw. Heel zeker voor herhaling vatbaar. Gr Sven

Maak een afspraak met Milana
Hemels
01-12-2015
Bibi

Zo spannend teder lief en zacht wow. Ik kom snel terug x bob

perfect
29-11-2015
Rachelle

Rachelle die is perfect en doet het rustig aan want ze neemt de tijd voor je.

First time end not te last time
28-11-2015
Wendy

Voor het eerst met sexy wendy.
Wat heeft zij een lekkere handen ,billen ,ogen sexy en een lekker lichaam.
Tot SNEL WENDY!!!
SHE'S MIJ GIRL ,SO HOT ,SO PERFECT END SO SEXY!!!!!!!

Maak een afspraak met Wendy
Heerlijke massage en lekker verwend
23-11-2015
Nooy

Lieve Nooy,
Je hebt mij afgelopen donderdag heerlijk laten relaxen door je massage en lekker verwend. Voor herhaling vatbaar. Je bent klein maar fijn.
Lexy

Maak een afspraak met Nooy
Denkend aan Nienke is de kou zo verdwenen !
23-11-2015
Nienke

Het vriest en het is koud buiten, maar denkend aan Nienke's Hemelse erotische massage's is de kou zo verdwenen en kan ik er weer de hele dag tegen. Binnenkort kom ik weer langs voor een heerlijke warme massage. Frank

Lieve sadist
22-11-2015
Kim

Zulke mooie lieve bambi-ogen. Die glimlach waarvan je smelt. Maar als ze je aanpakt.. Beste massage ooit!

Hier krijg je geen spijt van...
19-11-2015
Josje

Zoals haar naam al doet vermoeden. Zou zo in de nieuwe K-3 kunnen ;-) en dan gelukkig ook nog een beetje ondeugend.

Een enthousiaste, vrolijke, mooie Nederlandse meid die erg haar best doet. Top!

heerlijk!!
18-11-2015
Josje

Zojuist voor het eerst in Boxtel geweest voor een VIP met Josje. In één woord: fantastisch! Josje heeft het lijf van een godin en heeft me enorm verwend. Zeker weten kom ik terug!!

Eva en Chantal bedankt tot ziens
14-11-2015
Chantal

Hoi Chantal, ik heb er van genoten je was goed. Ik kom zeker nog eens terug je was goed. En de laaste 10 min met Eva er bij julie zijn 2 leuke meiden ik heb er van genoten. Bedankt tot ziens kusjes van mij
Groeten van Peter xxxxxx

bedankje
13-11-2015
Josje

11-11-2015
Josje, jij bent de allerliefste en allerbeste.
Knuffelpiet.

Hemels ontspannen !
12-11-2015
Nienke

Hemelse Nienke blijft je verbazen...telkens als je denkt dat haar massage niet beter kan, verrast ze je weer...je bent echt een Hemelse Topper ! Dankjewel, Frank

Wouw
12-11-2015
Kim

Wat een lieve schat is kim. Ik had last van mijn rug en ze heeft lief en toch stevig gemasseerd. Ze is een masseuse in hart en nieren en dat merk je! Leuke mix van nuttig en sensueel.

Lieve Thaise dame
09-11-2015
Nooy

Lieve Nooy zaterdag bij jou geweest voor een massage.
Dit was echt Carpe Diem.

gr Jan

Maak een afspraak met Nooy
Liefdevol
09-11-2015
Natasha

Knappe lieve verschijning.
Fantastisch uurtje beleefd. Gevoel of het je beste vriendin is.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Wouw
07-11-2015
Tia

Zijn geen woorden voor was geweldig net zoals de andere heren zeggen,
Bedankt Tia

zo hoort een exotische massage te zijn
06-11-2015
Rachelle

Liefs richard

wanneer komt ze weer terug ?
05-11-2015
Samantha

wanneer komt ze weer terug ?