Wing

Petite

Wing is een sexy Thaise masseuse van eind twintig, met prachtig zwart haar, donkere ogen, en licht getint superslank lichaam en een lekkere cup B.

Deze sexy, kleine verrassing is de belichaming van “Klein maar fijn”. Waar zij haar lenigheid vandaan is een mysterie, maar een zegen! Met haar energieke, soepele lichaam weet ze mannen helemaal gek te maken. Wing heeft altijd al gemasseerd en dat is te voelen. De massagevaardigheid zit in haar genen én in haar handen. Een ervaren massage professional in een jonge, sexy verpakking. Wing biedt ’the full package’.

Ik heb altijd al met veel plezier gemasseerd…maar het geven van een erótische massage is echt heerlijk. Ik geniet ervan de spanning op te bouwen, er zelf ook in op te gaan, en je intens te laten genieten. Ik wil dat je dagen later nog aan me terug denkt en nageniet. Kom eens kennismaken, dan laat ik je voelen wat ik bedoel! xx 

Specialiteiten van Wing

  • Unique Tantra Pleasure
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Wing
Redelijk.
16-07-2019

Al vaker bij Carpe diem geweest. Altijd heel goed bevallen. Nu dus veel minder helaas. Ik had voor het eerst gekozen voor de V.I.P. massage van 90 minuten. Had me er heel de week al op verheugd. Viel tegen. Wing is mooi en lief en kan echt goed masseren. Maar veel te lang in bad gezeten. Daarna te kort met haar lichaam de massage op de matras voortgezet. Vanwege de tijd, probeerde ze me snel te laten komen en was eigenlijk niet veel meer dan een goedkope snelle handjob. Echt heel jammer. Was zeker geen 180 euro waard . Ik heb er geen tevreden gevoel aan overgehouden. Heb veel b betere massages gehad hier voor minder geld.

Wing
Allemachtig!!
14-03-2019

Dit is moeilijk te omschrijven voor een ervaren wandelaar die nog nooit een review heeft achtergelaten. Maar als het in een zin mag... Wing geeft me vleugels en laat me vliegen naar de zon.
Kus, Niels

Wing
Mooie dingen komen in een kleine verpakking
28-12-2018

Mijn eerste keer in een massage salon en zeker niet de laatste. Wing geeft een heerlijke massage die niet onder doet voor haar verschijning. Een engeltje dat masseren tot een kunst verheft. Ik ga me nog zeker meer in haar kundige handen leggen in de toekomst.

Wing
Mooie ervaring maar...
10-12-2017

Mijn vriendin wilde mij verwennen en dat deed ze met Wing. Geweldig lichaam en heerlijke massage.
Blijkbaar had ze weinig ervaring met stelletjes. Een mooi kado! Dank aan mijn schatje xxx

Wing
Geweldig
27-11-2017

Bedankt!!

Wing
Wing: mooi, lief, leuk, gevoelig, romantisch en warm, warm, warm
06-09-2017

Mijn voorkeur gaat uit naar Aziatische vrouwen. En als ze er dan ook nog eens zo uitzien als Wing, dan ben ik eigenlijk al meteen van top tot teen verkocht. En ik mag graag veel fraai geformuleerde complimentjes over een onweerstaanbaar golvende designbody laten rollen. En dan ben je bij Wing aan het goede adres. Ze is dol op en (over)gevoelig voor lofuitingen. Dat liet ze niet alleen merken, maar ook zien, want al snel sprongen haar tepels enthousiast en vrolijk overeind.

De favoriete massage van Wing is de Unique Tantra Pleasure. En dat is te merken. Als ze je lichaam eenmaal onder haar zachte handen neemt, dan wordt je lichaam constant geprikkeld door haar fluwelen handpalmen, plagerige vingertoppen en uiteraard haar hoogst aantrekkelijk welvende bovenlichaam, met de opvallend weelderige borsten en donkerbruine, prikkelende, prikkende en priemende tepels. Je blijft kijken naar haar opwindend gevormde boezem. Het zijn twee kunstwerken op haar ranke, slanke, licht getinte killerbody. Maar ik schreef al: ik val op Aziatische vrouwen.

Wing is ook een praatgraag. Maar soms moet je wat uitleggen of toelichten. Geen probleem, natuurlijk. Sterker: ik zou haar (dol)graag nog veel meer lieve woordjes willen toefluisteren, ha ha!

In het kort: Wing is een supervrouwelijke supervrouw en de ideale masseuse - misschien wel: verleidingskunstenares - voor vooral gevoelige, romantische mannen. Warme mannen, dus. Zoals het douchewater voor haar niet warm genoeg kan zijn!

Wing
Geweldige massage gehad Wing is een lief en zachtaardig meisje 😊😊🙏🙏
13-05-2017

Lekkere zachte handjes die je langzaam naar een hoogtepunt masseren ,kom zeker nog eens terug.

Wing
Wing trakteert je op een overheerlijke massage
26-04-2017

Je moet natuurlijk van vrouwen met een Oosters of Aziatisch uiterlijk houden, maar ben je er gevoelig - of zoals ik: overgevoelig voor - dan heb je aan Wing een perfecte masseuse. Ze heeft een prachtig gezicht en een waanzinnig aantrekkelijk, licht getint, slank lichaam. En dan haar onovertroffen mooie bovenlichaam, met de onweerstaanbare combinatie van: opwindende borsten en snel opgewonden tepels! Topless is Wing top!
Haar massage was heerlijk. Ik voel nog steeds haar enthousiast opgesprongen tepels in mijn huid priemen en prikken. En ook het ver'ruk'kelijke hoogtepunt was en is onvergetelijk!
Wing geeft geen overheerlijke massage, maar trakteert je op een overheerlijke massage!
Wing, tot ziens! Basz

Wing
Heerlijk!
02-03-2017

Een aantal weken geleden zonder afspraak binnen gestapt in Boxtel, en uiteindelijk gekozen voor Wing. Leuke dame en een heerlijke massage gehad. Jammer van de harde borsten, maar verder niets te klagen!

Wing
SUPER!!!!
12-01-2017

Vandaag een uurtje gemasseerd door wing.In 1 Woord SUPER!!!.Wing meid we doen het zeker nog eens over.

Wing
Wat een mooie en geweldige vrouw,fantastisch
30-12-2016

Hoi Wing, ik vond het een geweldige erotische massage van jou, ik vind jou een leuke en lieve en mooie vrouw en gauw tot de volgende keer, ik wens jou een Gelukkige en gezond 2017,tot volgend jaar, veel liefs Richard xx

Wing
thais superslank
03-12-2015

ook een massage gehad van deze thaise schone, superslank, heerlijke borsten en ze maakt je helemaal gek 1 ding is zeker als ik weer naar CD Oss ga en zij is er ook dan is ze voor mij mits jullie mij niet voor zijn

Wing
wauw
03-10-2015

fantastische massage gehad door deze dame spannin opvoeren tot je u zegt. kom zeker es trug.