Gina

Energiek

Gina is een lange, slanke dame van begin 40. Met haar 1.80m lengte en slanke postuur is deze blondine een lust voor het oog. Tel daar bij op prachtig, grote blauwe ogen en lang blond haar bij op en u heeft het plaatje...en wat voor plaatje!

Gina is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een heerlijke wervelwind. Een spontane en gezellige dame, maar ook wel een beetje een adrenaline-junkie die niet vies is van wat actie en spanning en het experiment niet schuwt. Sexy, met een bijzonder spannende 'edge'. Deze dame weet elke centimeter van haar heerlijke lichaam in te zetten om u genadeloos in extase te brengen. Body-to-body zoals u niet eerder meemaakte! Ook voor een heerlijke aqua massage  ben je bij haar aan het juiste adres!

Gina over zichzelf: het masseren is me op het lijf geschreven. Heerlijk vind ik het om, gebruik makend van mijn hele lichaam, u intens te laten genieten van een spannende massage!

Specialiteiten van Gina

  • Basic Relax treatment
  • Sweet Oil Touch
  • Sensual Body to Body massage
  • Unique Tantra Pleasure
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Gina
Lieve grappige vrouw
02-05-2022

Contact en ervaring was goed

Gina
lekker hoogtepunt
09-12-2021

Lieve dame, met een goed humeur.
Gezellig.

Gina
Echt hemels
15-09-2020

Deze dame weet wat verwennen is en ze weet je dan ook elke keer weer in de 7e hemel te laten landen .
Sensueel sexy en al vele jaren mijn vaste masseuze.
Topkwaliteit met hoifdletter E van erotische massage .
👄❤

Gina
Heerlijk,met een geweldig gevoel weer naar huis.
14-08-2020

Gina=ervaring, gezellig en een massage geven.........Zo lekker.....ik kom vlug weer terug.nog bedankt voor de heerlijke🍸.

Groetjes van lassie😉

fantatisch
28-09-2018

Hoi gina, wat was het toch een hele lekkere en geile en erotische massage van jou,helemaal geweldig,ik vind jou een hele leuke en mooie vrouw en ik ben blij dat ik jou heb leren kennen, ik kom zeker weer een keer terug bij jou, dikke kus en dikke knuffel van Richard

Kan niet beter
10-09-2018

Ze is al jaren de beste voor mij

uitstekend
03-09-2018

voor het eerst bij Gina geweest en het is goed bevallen doet goed haar werk en neemt vooral de tijd waar ze mee bezig is ze heeft ervaring genoeg om te weten wat ze doet.

topper superdame verstaat haar vak ...echt een van de beste ...
26-02-2018

Topdame Gina ...verstaat haar vak ...zo sensueel en alles met RESPECT....raad haar iedereen aan ...een van de beste tot nu toe ..en ik verzeker je kom al jaren in de salons ...tot gauw lieve Gina ...toppertje 😘😘😘

SUPER TOF!!
26-02-2018

Gina waar was jij voor die tijd?? Een te gekke beleving zoals jij met je lekkere lichaam over me heen gleed. Ik voel de spanning nog!! met heel veel gevoel heb jij mij in opperste extase gebracht. Ik kan bijna niet wachten om snel weer af te spreken. Het is gezond verslavend. !!

Het was super
25-02-2018

Ik hoop je weer snel te zien .het was super goed.fijne massage van begin tot het eind

Massage verrassing
25-02-2018

Gina verveelt geen moment . Wat een heerlijke vrouw en wat een zalige massages.. Sensueel, erotisch, en spannend, genoten van het begin tot het einde.
kom heel gauw terug! liefs en een dikke kus! en een hele dikke 10!!!