Gina

Energiek

Gina is een lange, slanke dame van begin 40. Met haar 1.80m lengte en slanke postuur is deze blondine een lust voor het oog. Tel daar bij op prachtig, grote blauwe ogen en lang blond haar bij op en u heeft het plaatje...en wat voor plaatje!

Gina is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een heerlijke wervelwind. Een spontane en gezellige dame, maar ook wel een beetje een adrenaline-junkie die niet vies is van wat actie en spanning en het experiment niet schuwt. Sexy, met een bijzonder spannende 'edge'. Deze dame weet elke centimeter van haar heerlijke lichaam in te zetten om u genadeloos in extase te brengen. Body-to-body zoals u niet eerder meemaakte! Ook voor een heerlijke aqua massage  ben je bij haar aan het juiste adres!

Gina over zichzelf: het masseren is me op het lijf geschreven. Heerlijk vind ik het om, gebruik makend van mijn hele lichaam, u intens te laten genieten van een spannende massage!

Specialiteiten van Gina

  • Basic Relax treatment
  • Sweet Oil Touch
  • Sensual Body to Body massage
  • Unique Tantra Pleasure
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Gina
Geweldig ,super genoten van gina.
05-03-2024

Zondag een afspraak met gina gehad ,wat een super gezellige lieve vrouw ,leuk gekletst en heerlijk genoten van de massage waarmee ze mij heeft verwend ,heb haar ook mogen masseren.kort samen gevat ,geweldig !!❤️
Lieve gina ik kom binnekort zeker nog eens bij jou terug dikke kus N

Gina
Heerlijk ontspannen 90 minuten genieten
22-11-2023

16-11-2023 heerlijk 90 minuten mogen genieten van een heerlijke tantra massage van Gina. Voor mij een onverwachte heerlijke ervaring waarbij ik zeer snel op mijn gemak gesteld ben door Gina. Je merkt dat zij het heerlijk vindt om jou te laten genieten. Als jij geniet dan gaat zij nog meer haar best doen en je merkt dat zij er dan ook van geniet.
Lieve Gina, je hebt mij deze 90 minuten weer helemaal speciaal en man laten voelen. Dank je daarvoor net als je luisterende oor. De vraag is niet of er een herhaling komt maar wanneer wel.

Gina
tantra massage voor 2uur lang 6-8 -2023
07-08-2023

goed ontvangen , goede sfeer nette schoone ruimte .
Even douschen voor het masseren en na het masseren .
de massage zelf was heele maal top echt super tot de laatste minuut.

Gina
tantra massage voor 2uur lang 6-8 -2023
07-08-2023

heb massage gereeserveerd netjes geholpen aan de telefoon had geen voor keur voor masseuses dit was mijn tweede keer . had een tantra massage 2uur lang om 11.00 op een regen achtige zondag perfect om gemasseerd te worden was wat aan de vroege kant werd binnen gelaten kon even rustig wachten in een kleine wacht ruimte heel knus gezellige achter grond muziek had wat wat te drinken gekregen daar kon ik even wachten op de masseuse .
Op gegeven werd ik geroepen en kon ik naar boven komen daar werd ik ontvangen door een leuke dame met een brede glimlag op haar mond en een heele mooie verschijning ze was lang mooi goed zag er goed verzorgd uit groote voorgevel een klein buikje echt een mooi figuur om naar te kijken en de achter kant was zekers zo mooi mooi achterwerk zekers en dat voor die leeftijd wat een verschijning eerst even douschen dan liggen voor massage niet te flauw met gebruik van olie lekker royaal zachte handen en ik zelf hou van nagels die je huid betasten dat kon ze ook echt waanzinnig en er werd geen plekje over geslagen eerst de achter kant toen later de voor kant dat waren 2 goeie uurtjes en ze kwamen tijdens de massage koffie brengen wat een service even een kleine pauze en koffie op en kon weer liggen en door om gemasseerd te worden tot de laatste minuut. Gina het was voor over heerlijk lekker ik kom zeker terug .

Lieve grappige vrouw
02-05-2022

Contact en ervaring was goed

lekker hoogtepunt
09-12-2021

Lieve dame, met een goed humeur.
Gezellig.

Echt hemels
15-09-2020

Deze dame weet wat verwennen is en ze weet je dan ook elke keer weer in de 7e hemel te laten landen .
Sensueel sexy en al vele jaren mijn vaste masseuze.
Topkwaliteit met hoifdletter E van erotische massage .
👄❤

Heerlijk,met een geweldig gevoel weer naar huis.
14-08-2020

Gina=ervaring, gezellig en een massage geven.........Zo lekker.....ik kom vlug weer terug.nog bedankt voor de heerlijke🍸.

Groetjes van lassie😉

fantatisch
28-09-2018

Hoi gina, wat was het toch een hele lekkere en geile en erotische massage van jou,helemaal geweldig,ik vind jou een hele leuke en mooie vrouw en ik ben blij dat ik jou heb leren kennen, ik kom zeker weer een keer terug bij jou, dikke kus en dikke knuffel van Richard

Kan niet beter
10-09-2018

Ze is al jaren de beste voor mij

uitstekend
03-09-2018

voor het eerst bij Gina geweest en het is goed bevallen doet goed haar werk en neemt vooral de tijd waar ze mee bezig is ze heeft ervaring genoeg om te weten wat ze doet.

topper superdame verstaat haar vak ...echt een van de beste ...
26-02-2018

Topdame Gina ...verstaat haar vak ...zo sensueel en alles met RESPECT....raad haar iedereen aan ...een van de beste tot nu toe ..en ik verzeker je kom al jaren in de salons ...tot gauw lieve Gina ...toppertje 😘😘😘

SUPER TOF!!
26-02-2018

Gina waar was jij voor die tijd?? Een te gekke beleving zoals jij met je lekkere lichaam over me heen gleed. Ik voel de spanning nog!! met heel veel gevoel heb jij mij in opperste extase gebracht. Ik kan bijna niet wachten om snel weer af te spreken. Het is gezond verslavend. !!

Het was super
25-02-2018

Ik hoop je weer snel te zien .het was super goed.fijne massage van begin tot het eind

Massage verrassing
25-02-2018

Gina verveelt geen moment . Wat een heerlijke vrouw en wat een zalige massages.. Sensueel, erotisch, en spannend, genoten van het begin tot het einde.
kom heel gauw terug! liefs en een dikke kus! en een hele dikke 10!!!