Monique

Easy going

Monique is een elegante, Oost Europese blondine van eind dertig. Lang, slank, blond en gezegend met een mooie, natuurlijke b-cup.

Go with the flow, altijd relaxt, easy-going en spontaan laat Monique zich niet snel gek maken. In voor een geintje, maar zeker ook voor een spannend spelletje. Deze dame weet met haar ontspannen en open houding iedereen die ze ontmoet zich direct op het gemak te laten voelen. Met een natuurlijke vanzelfsprekendheid laat Monique je de dagelijkse stress loslaten en weet ze je binnen no-time te verleiden. Ongedwongen maar precies wetend wat ze doet begint er dan een spelletje dat u nog lang zult onthouden... Verkennen, de spanning opbouwen... Even laten vieren... en langzaam verder opbouwen. Haast komt niet in Moniques woordenboek voor... Dit is het echte werk.

Het einde kunnen we vast verklappen, dat gaat zeker weten met een knal!

Samen lol hebben, je op je gemak en vrij voelen, dat is het allerbelangrijkst. Alleen dan komt er écht goed vuurwerk ;)

Specialiteiten van Monique

  • Basic Relax treatment
  • Sensual Body to Body massage
  • Unique Tantra Pleasure
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Monique
Geweldig lekker
23-06-2024

Monique het was een geweldige ervaring samen met jou wat kun jij iemand laten genieten van een geweldige massage en daarbij ook nog een mooie lieve en leuke vrouw die geniet van wat ze allemaal doet kom zeker bij je terug πŸ’‹πŸ’‹Frank

Monique
Lekkerrrr
15-09-2023

Tantra gepakt ze weet wat ze doet., say no more schouder ook nog behandeld., pijn weg kunnen we weer ontspannen doorwerken, maar daden zeggen meer dan woorden gewoon even langsgaan en ervaren dan weet je wat daar is.

Geweldig
25-06-2023

Monique wat was je goed het is een hele fijne en gezellige massage geworden en je weet de juiste plekjes te vinden en ik kom zeker terug naar jou voor een massage Dankjewel Frenk πŸ’‹πŸ’‹

Geweldige massage
28-04-2023

Verleidelijke dame die echt weet hoe ze moet masseren, vandaag heerlijk genoten en gelachen met haar ze is super lief en aantrekkelijk. Helemaal top!

Fantastisch
12-07-2022

Voor het eerst bij Monique geweest. wat een geweldige vrouw en wat kan zij goed masseren. Een tantra massage gehad fantastisch ik lag op de buik en haar handen waren overal, ze gingen onderdoor bovenover van links naar rechts tot ik tot een geweldig hoogtepunt kwam. Ik heb heerlijk genoten, deze dame moeten jullie echt een keer boeken heren. Thanx Monique till nex time.
Liefs Harrie V

Monique you are wonderful
04-09-2019

Afgelopen zaterdag een afspraak gemaakt met Monique voor een tantra massage. Ze spreekt beter Engels dan Nederlands maar dat mag de pret niet drukken. Ze was nieuw en het was haar eerste dag in Oss “ maar twijfel maar niet aan mijn kwaliteiten “ zei ze geruststellend.
Daar kwam ik in het uurtje daarna wel achter , ongelofelijk wat een heerlijke beleving !
Na te douchen en even leuk gekletst te hebben mocht ik op de tafel komen liggen. “Just relax” , zei ze. Zij weet als geen ander de spanning in je lijf op te bouwen. Eerst mocht ik op mijn buik gaan liggen , met een paar speciale grepen onderlangs kwam ik al snel in de stemming. Daarna mocht ik op mij rug gaan liggen. De hemel ging open.
Monique neemt alle tijd op om iedere minuut die je geboekt hebt het jouw naar je zin te maken.
Net toen ik dacht dat ik het niet meer kon houden zei ze weer “ no just relax “ en liet de teugels weer vieren om mij terug op aarde te laten landen. Om mij daarna nog 10 minuten op het randje te houden totdat ik echt ontplofte. ;-) pfff
Na afloop waren we zo aan het nagenieten en nakletsen dat we compleet de tijd vergaten

Monique you are wonderful !!
Thank you xxx
I’ll be back

Liefs,