Lou

Nieuwsgierig

Lou is tijdelijk niet beschikbaar, maar komt als het goed is binnenkort weer terug en laat dan je stoutste dromen uitkomen. Hou de site in de gaten voor meer informatie.

Mogelijk kan een van onze andere masseuses in de tussentijd je dromen laten uitkomen?

Lou,

Lou is een aantrekkelijke getinte jongedame ,1.70 m lang, met een slank en sportief figuur, mooie reebruine ogen en donker lang haar.

Energiek - zo’n meisje dat niet stil kan zitten - ondernemend en nieuwsgierig. Lou houdt wel van een beetje actie. Kwaliteiten die haar massages tot een spannend en onvergetelijk erotisch avontuur maken! Haar handen die overal tegelijk lijken, de lichte druk van haar slanke, atletische lichaam tegen het uwe, haar zachte huid... en die blik...  Met haar innemende karakter en lieve, warme uitstraling weet ze u binnen no-time op uw gemak te stellen en te betoveren.

Een vrolijke, sociale en sexy dame die eigenlijk voor alles in is, rustig kennis maken met een ontspannende oliemassage, of meteen all-in met een stomende body-to-body? Lou  maakt er een onvergetelijk feestje van!

Specialiteiten van Lou

  • Basic Relax treatment
  • Sweet Oil Touch
  • Sensual Body to Body massage
  • Duo Massage Sweet Oil Touch
  • V.I.P. Duo Massage
  • Specials
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Lou
Heerlijk genoten
11-04-2024

Lou is is prachtige dame, ze stelt je op je gemak en babbelt lekker. Ze weet de gevoelige plekjes wel te vinden. Haar billen zijn superlekker. 1 uurtje is eigenlijk te kort. Kom zeker terug!

L**

Lou
Voor mij bewaren
28-03-2024

Niet naar toe gaan, voor mij bewaren 😉

Lou
Heerlijk!!
24-03-2024

Ze is heerlijk sociaal, spraakwater op;)
En het mooiste lichaam ooit gezien, en belangrijk!!!! Erg lief en lbegripvol

Lou
Lou
Lou
Lou
Lou
Lou