Kyra

Brunette

Onze stralende nieuwkomer Kyra is een nederlandse, frisse verschijning van eind 20. Kyra is 1.60cm, bruine ogen en een prachtige glimlach. 

Gezellig, vrolijk en optimistisch van aard weet zij binnen no-time een glimlach op uw gezicht te toveren. En dan hebben we het nog niet gehad over haar heerlijke lichaam.. Ze is dol op lichamen voelen, liefdevolle aanrakingen en lingam-massages. Ze heeft haar passie gevonden in het geven van sensuele massages. De tantra massage is haar favoriet en we kunnen u zeggen; dat is te merken!

Tijdens een erotische massage gaat kyra helemaal op in het moment. Ze weet de spanning goed op te bouwen en zorgt voor een hoogtepunt waar je nog lang van zult nagenieten. 

Onder de warme douche, terwijl we elkaar inzepen, verken ik je voorkeuren, zodat ik de massage zo goed mogelijk op je af kan stemmen. Ik geef al mijn massahes met veel passie, liefde en natuurlijk een gezonde dosis ondeugendheid.

 

Specialiteiten van Kyra

  • Basic Relax treatment
  • Sweet Oil Touch
  • Unique Tantra Pleasure
  • V.I.P. Massage
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Kyra
Een memorabele ontmoeting met een betoverende schoonheid 🌟🌺
23-05-2024

De betoverende aanwezigheid van Kyra heeft me gisteren echt geraakt. Haar zachte aanrakingen en wijze gesprekken hebben een onuitwisbare indruk op me achtergelaten. Zeker de moeite waard! Met liefde getekend, Jack.

Kyra
Super fijn
15-05-2024

Kyra is zeer relaxed. Ze heeft fijne handen en een geweldig lichaam. Ik heb er erg van genoten en een heerlijk hoogtepunt beleefd. Zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel!
M.

Geweldig
30-04-2024

Vandaag bij kyra geweest lekkere massage gehad ze weet de spanning goed op te bouwen en je tot een heerlijk hoogtepunt te bereiken. Volgende keer uurtje langer

X