Jasmine

verwen momentje

Heeft u Jasmine al ontdekt? Een heerlijk warmbloedige, 24 jarige brunette. Slank en sexy, ogen om in te verdrinken, mooie donkere lokken en een onweerstaanbare bilpartij.

Jasmine is een zachtaardige, sensuele masseuse. Stijlvol, sexy en gepassioneerd, dat ook! Met haar warme, vriendelijke karakter zal ze u snel doen ontspannen. Ze houdt ervan de tijd te nemen om u uitgebreid in de watten te leggen, elkaar een beetje te leren en kennen en de spanning langzaam op te bouwen. Maar wees gerust, Jasmine zorgt ook voor het nodige vuurwerk ;)

Ben je op zoek naar een fijne, erotische massage? Geen haastwerk, maar een massage met gevoel en passie? Ik vind het heerlijk je grondig te verwennen... Kom je me eens bezoeken?

 

Specialiteiten van Jasmine

  • Basic Relax treatment
  • Sweet Oil Touch
  • Sensual Body to Body massage
  • Specials
  • Unique Tantra Pleasure
  • V.I.P. Massage
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Geweldig!
02-05-2023

Super lief! Ik kom zeker nog een x langs!

Perfect gewoon
30-11-2022

Heel leuk gehad met Jasmine, kom zeker een tweede keer langs.

Jasmine is Heavenly
09-08-2022

Voor de 4e keer bij Jasmine geweest. En niet voor niets: Ze is mooi, lekker en lief! Haar massage blijft je bij en haar prachtige uiterlijk is betoverend. dank je wel voor de fijne tijd met jou!

Magic hands
28-03-2022

Een pareltje voor de zaak.

Ze weet de goede plekken te raken en heeft een geweldig zacht en mooi lichaam. Deze handen zijn gemaakt genot te geven. Zeker voor herhaling vatbaar!

- J

Amazing
22-02-2022

Vandaag is mijn verjaardag. Voor de tweede keer bij Jasmine een afspraak gemaakt. Een beter cadeau had ik mij niet kunnen wensen. Ze is echt geweldig, en zo mooi. Ze heeft een prachtig figuur en een mooie glimlach met volle lippen. En dan kijkt ze je aan met die mooie ogen van haar. Ze weet precies wat ze moet doen om jou te laten genieten. En wat heb ik genoten . En mijn Engels wordt ook steeds beter. Thanks Jasmine till next time liefs Harrie V

Prachtig lichaam
09-12-2021

Twee weken geleden een massage van Jasmine gehad. Ze doet dit nog niet zo lang, maar glijd met haar prachtige lichaam behendig over jou heen als een professionele masseuse. Ze spreekt Engels maar ondanks dat mijn Engels niet zo goed is, zijn we er samen prima uitgekomen. Thank you Jasmine.
Tot de volgende keer. Harrie

Super
09-11-2021

Als je twijfelt, stop dan met twijfelen. Jasmine is waar je naar zoekt als je een lekkere massage komt nemen bij Carpe Diem, ik kan haar niet genoeg aanraden. Een prachtig lichaam en een prachtige glimlach, tot de volgende keer! Xxx

Perfect ontspanning
15-10-2021

Helemaal wauw

11/10
10-10-2021

Wow! Ik was eerst een beetje nerveus, aangezien Jasmine nieuw is en nog geen fotos of recensies heeft, toch maar gewoon gewaagd en het is precies zoals ze zeggen, wie niet waagt wie niet wint. En winnen heb ik zeker gedaan, Jasmine is echt lief, jong, mooi en open voor gesprek. De massage was lekker, en ik heb zwaar kunnen genieten. Haar Engels is wel beter dan haar Nederlands, maar dat was voor mij geen probleem! Ik ga zeker nog wel eens naar Jasmine. Als ik zes hartjes kon geven ipv vijf zou ik het doen!

It was very exotic, thank you Jasmine :)
- Joe