Jasmine

verwen momentje

Jasmine is tijdelijk niet beschikbaar, maar komt als het goed is binnenkort weer terug en laat dan je stoutste dromen uitkomen. Hou de site in de gaten voor meer informatie.

Mogelijk kan een van onze andere masseuses in de tussentijd je dromen laten uitkomen?

Heeft u Jasmine al ontdekt? Een heerlijk warmbloedige, 24 jarige brunette. Slank en sexy, ogen om in te verdrinken, mooie donkere lokken en een onweerstaanbare bilpartij.

Jasmine is een zachtaardige, sensuele masseuse. Stijlvol, sexy en gepassioneerd, dat ook! Met haar warme, vriendelijke karakter zal ze u snel doen ontspannen. Ze houdt ervan de tijd te nemen om u uitgebreid in de watten te leggen, elkaar een beetje te leren en kennen en de spanning langzaam op te bouwen. Maar wees gerust, Jasmine zorgt ook voor het nodige vuurwerk ;)

Ben je op zoek naar een fijne, erotische massage? Geen haastwerk, maar een massage met gevoel en passie? Ik vind het heerlijk je grondig te verwennen... Kom je me eens bezoeken?

 

Specialiteiten van Jasmine

  • Basic Relax treatment
  • Sweet Oil Touch
  • Sensual Body to Body massage
  • Specials
  • Unique Tantra Pleasure
  • V.I.P. Massage
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Super
09-11-2021

Als je twijfelt, stop dan met twijfelen. Jasmine is waar je naar zoekt als je een lekkere massage komt nemen bij Carpe Diem, ik kan haar niet genoeg aanraden. Een prachtig lichaam en een prachtige glimlach, tot de volgende keer! Xxx

Perfect ontspanning
15-10-2021

Helemaal wauw

11/10
10-10-2021

Wow! Ik was eerst een beetje nerveus, aangezien Jasmine nieuw is en nog geen fotos of recensies heeft, toch maar gewoon gewaagd en het is precies zoals ze zeggen, wie niet waagt wie niet wint. En winnen heb ik zeker gedaan, Jasmine is echt lief, jong, mooi en open voor gesprek. De massage was lekker, en ik heb zwaar kunnen genieten. Haar Engels is wel beter dan haar Nederlands, maar dat was voor mij geen probleem! Ik ga zeker nog wel eens naar Jasmine. Als ik zes hartjes kon geven ipv vijf zou ik het doen!

It was very exotic, thank you Jasmine :)
- Joe