Alexia

classy

Alexia is een sensuele blondine met een natuurlijke klasse en gouden handjes! Een onweerstaanbaar vrouwelijke veertiger met een gouden huid, Zuid Europese roots, maatje 38, mooie stevige Cup-F, heerlijke ronde billen en een slanke taille...

Los van haar heerlijke verschijning brengt deze dame ook nog eens een bak aan massageervaring mee. Moeiteloos weet zij u naar hogere sferen te masseren. Ook het uitgebreid verwennen van koppels behoort tot haar vele specialiteiten!

Klaar voor een tripje naar de zevende hemel? Kom eens langs in Oss en ontdek het zelf!

 

Specialiteiten van Alexia

  • Sweet Oil Touch
  • Sensual Body to Body massage
  • Specials
  • Unique Tantra Pleasure
  • V.I.P. Massage
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Alexia
het einde
28-01-2024

was echt of ik in de zevende hemel was wat is zij heet en geniet echt ervan om je een massage tegen

Alexia
Geweldig war een sexy vrouw
11-11-2023

Wij hebben echt samen genoten van elkaars lichaam het is een hele mooie dame die weet wat ze doet in de douche maar zeker op de tafel en ze gaat zo lekker door tot je echt een geweldig hoogtepunt krijgt ben weet helemaal zen mmmmm ik kom graag nog eens teru

Alexia
Geweldig
18-09-2023

Het was een super fijne ervaring. Lekker samen gedouched en ze gaf aan dat ze het ook lekker vond als je aan haar zat, heb daar gretig gebruik van gemaakt en heb lekker aan haar gezeten. Ze weet je ook op de juiste plekken te raken en je op een fantastisch hoogtepunt te brengen!
Ik kom zeker terug!

Intens hoogte punt met heel mijn lichaam
20-08-2023

Alexia heeft een prachtig lichaam en een serene uitstraling. Ze is geen vrouw van veel woorden maar wat ze zegt is to-the-point. Nog beter is wat ze met haar handjes en lichaam doet, geweldig!!!
Ik heb werkelijk genoten van de rust en constante uitdaging die leidde naar een grandioos hoogte punt over mijn hele lichaam. Alexia bedankt!

Een genot om bij haar te zijn. Ze is een geweldig mooie vrouw met heerlijke vormen en rondingen
08-08-2023

Onlangs bij Alexia in Oss geweest. Het was de tweede keer.

Alexia is een blonde vrouw met een heerlijk lijf, heerlijke billen en borsten. Het is een genot om haar te zien. Nadat zij haar spullen verzameld en ik me uitgekleed had, gingen we eerst samen douchen. Hierbij hebben we elkaar heerlijk gestreeld . Ze is gek op strelen en aanrakking, net zoals ik.
Na een knuffel partij in de douche ging ik op de massagetafel liggen en ging Alexia aan de slag. Wat een genot die handjes. Ze weet precies van hoed en de rand en waar ze je prikkelen kan. GEIL WERD IK ERVAN. Toen zei ze plotseling draai je maar eens om en toen viel mijn oog op haar mooie lijf met haar fantastische cup D/E borsten, helemaal ingesmeerd met olie. Dit wond me nog meer op. Al snel heeft ze me heerlijk afgetrokken en ben ik lekker klaargekomen. Wat goddelijk lekker.

Na weer aangekleed te zijn heb ik afscheid genomen van Alexia en ging ik met een heel ontspannen gevoel, alsof ik herboren was, naar huis.

Dit is zeker voor herhaling vatbaar en het zal niet de laatste keer zijn dat ik daar geweest ben......Kortom Alexia is een aanrader.

Alexia bedankt en tot de volgende keer
Liefs, The Flying Dutchman