Alexia

Exotic

Voor afspraak met Alexia bel 0411-677114

Alexia is een slanke 31 jarige, met benen waar geen eind aan komt, een prachtige donkere huid, een parelwitte lach, lang haar en cup C.

Alexia is een tropische verrassing, sensueel en verleidelijk. Deze dame geniet van aandacht, houdt van het spelletje. Met haar waanzinnige lichaam (dat ze goed weet te gebruiken!) windt ze elke man om haar vinger. Haar favoriete nummertje is wel de body-to-body massage… haar atletische, goedgevormde lichaam dat over het uwe glijdt... wie zegt dat masseren handwerk is?

Get a taste of this sexy surprise!

Specialiteiten van Alexia

  • Unique Tantra Pleasure
  • Sensual Body to Body massage
  • Duo Massage Sweet Oil Touch
  • V.I.P. Duo Massage
  1. Pittig
  2. Heet
  3. Extra heet
Alexia
Sensueel genot
10-03-2018

Alexia heeft echt prachtige vormen. Echt om van te smullen. Ik kon niet van haar prachtige rondingen af blijven. Als ze haar wulpse blik toont dan ben je om. We hadden het ook echt gezellig. Lekker spelen met elkaar en Alexia weet dit spel lekker op te bouwen. Ik heb genoten van een bijzonder mooie en lieflijke dame.Om je vingers bij af te likken.
Dikke X en zeker een aanrader.(ze is nog mooier dan op de foto's)

Alexia
heerlijk
03-04-2017

haar handen en lichaam hemels

Alexia
Wow!
04-03-2017

Ik heb weer heerlijk genoten bij Carpe Diem in Oss en Alexia was fantastisch. Vanaf het begin weet ze de spanning op te bouwen en dat eindigt in een heerlijke climax. Zeker voor herhaling vatbaar.

Alexia
topmasseuse
26-02-2016

Leuk, mooi en wat een vakvrouw. Perfecte opbouw naar een waanzinnig einde.

Alexia
Alexia
Alexia
Alexia