Tamara

Rank & Slank

Tamara is een leuke slanke, lichtgetinte dame van begin 40. Met haar natuurlijke, vrouwelijke Cup D en vrolijk krullend haar is Tamara een verschijning die uw humeur direct een boost zal geven!

Vrollijk, met een ondeugende, aanstekelijke twinkeling in haar ogen... Maar ook sensueel, iemand die precies weet hoe ze haar sexy lichaam moet inzetten om u helemaal gek te maken... Doelgericht, op haar gemak, zacht, plagend, teasen, prikkelen, langzaam de spanning opbouwen...

Hoi lieve mannen, ik vind het het heerlijk om je uitgebreid onder handen te nemen en te verwennen met een spannende massage... Kom je kennismaken?

Specialiteiten van Tamara

 • Basic Relax treatment
 • Sweet Oil Touch
 • Teasing Sado Massage
 • Sensual Body to Body massage
 • Duo Massage Sweet Oil Touch
 • V.I.P. Duo Massage
 • Specials
 • Erotische Partner Massage
 • V.I.P. Erotische Partner Massage
 • Unique Tantra Pleasure
 • V.I.P. Massage
 1. Pittig
 2. Heet
 3. Extra heet
Tamara
Leuke, lieve, mooie, zwoele vrouw
30-05-2024

Tamara heeft een fijne body. De kamer had ook een spiegel, dus ik kon haar goed bewonderen. En het is een knappe lieve dame. Helaas ging het licht net te ver gedimd en haar mooie lingerie (zwarte doorzichtige jurk met rode BH en string eronder) net te snel uit... Afwisselend plagend kriebelen, sensueel met haar borsten over mee heen glijden en echt loskneden van mijn rugspieren, deed ze haar best om mij ontspannen en opgewonden te maken. Helaas was voor het uiteindelijke hoogtepunt nog wel wat 'kunst en vliegwerk' nodig. Hopelijk blijf je nog even in het Brabantse, want ik wil het graag nog een keer proberen. En die 10 kg mag er gewoon aan blijven zitten hoor!

Goed gesprek
19-04-2024

Leuke gesprekken

Geweldig
11-04-2024

Een afspraak met Tamara. Ik ben 66 jaar oud en weduwnaar. Ik heb het niet zo met meiden van in de twintig. Maar ik heb wel behoefte aan intimiteit. Dus een afspraak met Tamara. Ze is is een geweldig mooi vrouw. Ze masseert geweldig en we hadden een leuk gesprek. Echt een aanbeveling.

Geweldig
11-04-2024

Ik had een afspraak met Tamara. Ik ben 66 jaar oud en heb het niet zo op meisjes van in de twintig. Ik ben 12 jaar weduwnaar maar verlang naar intimiteit. De massagage afspraak met Tamara voldeed volledig aan die behoefte. Ze is leuk en zeker heel mooi voor een rijpere vrouw. Ik voelde me echt heel voldaan na haar massage. Het is ook echt. De massage was echt. Geen gekriebel van je wilt uiteindelijk gewoon afgetrokken worden. Nee. Het was echt een geweldige massage.

Uitmuntend, zalig, genoten
11-04-2024

Mooie dame.
In de douche begon ze mij al heerlijk te teasen.😊.
Daarna een geweldig sensuele Body to Body massage ontvangen.
Haar volle billen en zachte borsten over mijn huid voelen glijden is grandioos.
Verwend tot het einde 😀.
Mijn TOPPER !!