Pamela

Temperamentvol

Voor afspraak met Pamela bel 0411-677114

Pamela is een mooie dame met Zuid-Amerikaanse roots. Met een heerlijk slank lichaam, 1.60m lang en een gulle cup D weet zij menig mannenhart tekeer doen gaan.

Deze sensuele temperamentvolle dame weet precies wat ze wil. Het leven is te kort voor saaiheid en al helemaal voor preutsheid. Deze Zuid-Amerikaanse gaat altijd all-in en geniet van intiem één-op-één contact. Ze draait al wat jaartjes mee. En dat merk je! Als geen ander weet zij de gevoeligste plekjes te vinden en u binnen no-time om haar vinger te winden. Neem van ons aan dat u met deze dame een body-to-body massage wilt beleven...Als een broeierige, zwoele zomernacht... vol spanning, passie en de belofte van vuurwerk... Pamela doet haar afkomst eer aan en maakt van elke dag een sexy feestje!

Huid-op-huid contact, het juiste ritme zoeken en de spanning langzaam opvoeren... de kunst van de verleiding is het mooiste spel dat er is en gaat nooit vervelen... Kom je kennismaken?

pamela
Het was fantastisch
02-08-2019

Hoi pamela, het was een geweldige en super massage, je bent gewoon een pareltje, een hele mooie en geweldige lekkere en lieve vrouw, ik kom gauw weer bij jou terug, dikke kus en knuffel van Richard

pamela
pamela
pamela
pamela